Kvíz szabályok

Go down

default Kvíz szabályok

Témanyitás by Strea on Hétf. Márc. 13, 2017 5:38 pm


Kvíz szabályok

Az oldalon van lehetőség magasabb szinten kezdeni, mint a standard lv1. Ez in game úgy lehetséges, hogy a karakter már régóta a játékban van, csak éppen az ooc karaktereket, céheket eddig pont elkerülte – többezer játékos közül amúgyis nagy esélye van ennek. Ekképpen viszont tisztában kell lennie a rendszer működésével és elég tapasztaltnak is kell lennie, már ami Aincradot és a benne élőket illeti.
Éppen ezért, a magasabb szinten való kezdéshez a pályázónak ki kell töltenie egy tesztet még az előtörténet beküldése előtt, és az eredmény fényében kap Streától pm-ben egy lv-szintet, aminek jelen állás szerint a lv20 a maximuma (további bossok legyőzésével ez még kitolódhat). Tehát ha a kérdések mindegyikét helyesen válaszoltad meg, a karaktered lv20-on kezd (azaz tisztában van mindennel, amivel egy lv20-as játékosnak tisztában kell lennie), de ha például nagyjából a felét tudtad jól, akkor lv10-en stb. Természetesen kvízes karakterrel is igénybe lehet venni a kiképzőtisztet; a kvíz és kiképzőtiszt használata nem zárja ki egymást. S hogy mitől több és jobb ez, mint a kiképző? A kvízzel nemcsak a lv-szintet kapod meg, hanem a tapasztalatpontokat is, s ez feljogosít mindenre, ami egy adott exp-szintű karakternek jár: magasabb tierű felszerelést, több képességet, több jutalmat az exp-függő játékokban és a kiképzősöktől eltérően az elosztható pontok mindegyikét. A szintlépéshez szükséges exp-gyűjtést sem kell 10 exp-től kezdened.

Persze ennek is vannak bizonyos megkötései, hogy senki ne élhessen vissza vele, illetve a kvíz kitöltésén felül az előtörténetet is hosszabban kell megírnod, hiszen mások többszáz hozzászólás során érték el mindazt, amihez te most azonnal hozzájutsz. A lenti felsorolás mutatja be, mik is ezek pontosan:

Kvízes karakterszabályzat

 • Egy usernek maximum egy ilyen karaktere lehet
 • A kvízes karakter is beleszámít az engedélynélküli multik számába
 • A karakter előtörténetének minimum szókövetelménye lv-szint*100 szó, de minimum 500
 • A kvízes karakter nem örökölhet sem expet, sem elosztható pontokat más karaktertől és ezek őtőle sem örökölhetőek

Kvíz szabályzat

 • A kvíz INNEN érhető el egy regisztráció után
 • Azzal a karakterrel regisztrálj be és töltsd ki a kvízt, amelyikkel igénybe szeretnéd venni az opciót
 • A kvíz kitöltésének minden user! összesen kétszer állhat neki, így figyelj oda, hogy mikor kezdesz bele, mert harmadik próbára nincs lehetőség!
 • A kvíz az oldal alapvető tudnivalóit dolgozza fel, így kitöltés előtt érdemes tisztában lenned a szabályzattal és az egyéb, fontosabb dolgokkal is az oldalon – azaz minden információval, amit egy magasabb szintű karakter x év bent töltött idő után magáénak tudhat
 • A két eredmény közül minden esetben a jobbat vesszük figyelembe, átlagolás nincs
 • A kitöltésre szünetekkel együtt 60 perc áll rendelkezésre, de befejezheted hamarabb is
 • A kitöltés során nem lehet külső segítséget igénybe venni, hisz ne feledd: egy magasabb szintű karaktertől in game is elvárnak bizonyos fokú tudást és azok alkalmazását is, nemcsak ooc egy teszt erejéig!
 • Ha készen vagy a kitöltésekkel, mindenképpen szólj Streának vagy Keitának pm-ben, hogy leellenőrizhessék azt neked – ha nem szólsz, lehet napokig nem vesszük észre, hogy ránk vársz
 • A lv-szintet, amin kezdhetsz, pm-ben fogod megkapni Streától vagy Keitától; az előtörténetednek (a szókövetelmény miatt) csak ezután kezdj neki!
 • Bármi hibát vagy bugot tapasztalsz a kvízben, kérlek haladéktalanul lépj kapcsolatba Keitával: ezek mindenhol előfordulhatnak, de nem akarjuk, hogy emiatt bárki is hátránnyal induljon

Aki a fenti szabályoknak nem tesz eleget, annak automatikusan sikertelen lesz a tesztje és a karaktere elutasításra kerül.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.