[Küldetés] Néma királynő és fehér király

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Chakna on Vas. Május 28, 2017 11:03 am

No, az a helyzet hogy én is elnéztem a határidőt. Mivel a sorrend eleje (Yuuki és Kiwi) internet hiányában nem tudott írni, nekik nincs büntetés, a többiek hogyha szerdáig írnak, akkor elnézem hogy nem írtak és nem is szóltak.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
avatar
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 616
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 16
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1348/1500  (1348/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Akichi Murai on Kedd Május 30, 2017 4:41 pm

Na remekül mutatja be a szabályszegés büntetését mondhatom...
Miután Yuuki képessége sikerült mindenki visszakerült a helyére egy kis változtatással:
Eltűnt a bástyánk. Érdekesen próbál minket tájékoztatni, de első látásra lehetett volna gondolni a turpisságra. Nem elég hogy furcsán állította be a kezdő felállás de még el is várja, hogy mi játszunk fairen.
Kezd elegem lenni a nőből de mivel már benne vagyunk a slamasztikában, akkor kénytelenek vagyunk tényleg az ő szabályai szerint játszani és majdnem minden valós dolgot elfelejteni a játékkal kapcsolatban.
~Ez eléggé csúnya volt mit ne mondjak.
Skyfaller visszarepült hozzám és most ketten gondolkoztunk hogyan kéne ezt a szituációt jobban megfűszerezni.
~Mi lenne, ha rendellenesen lépnél?~ Kérdezte Sky.
~Mire gondolsz ezalatt?
~Azt mondtad még régen, hogy a gyalogok csak előre tudnak lépni. Próbálkozzunk átlósan vagy csak a hátra fele mozgást. Ha lehetséges, akkor megvan mi miben tudjuk megváltoztatni a kimenetelt.
~Wow. Ezzel eléggé megleptél! Ha végeztünk nagyobb mértékű ételt veszek neked.
Rámosolyogtam Skyra és körbenéztem. Hátra tudok lépni, így van ez a teljes bal oldalammal. Mély lélegzetet vettem és visszatettem a tekintetemet Skyfallerre.
~Tájékoztasd a többieket a kísérletemre való engedély kérésemre.
Bólintva társam elrepült én meg egyedül maradtam. Még egyszer a bal oldalamat mustráltam hol lehetnék ugyanúgy biztonságban miután léptem. Csak egy hely volt amit abban a pillanatban láttam. Felálltam és a közvetlen mellettem levő mezőhöz oldalaztam.
~Már csak az engedély kell és rá is lépek..


D2-ről a C2-re próbálok lépni és elnézést kérek a késedelmemért!

_________________


Cselekvés, gondolat. Emberi nyelven beszéd. Sky gondolatai, beszédei, cselekvései.
Karakter zenéje: https://www.youtube.com/watch?v=0xLsf-C-m-Q

I'm the one who protects you when you got hurt. The one who sees the truth and the friend who help you if you need it.
avatar
Akichi Murai
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2015. Dec. 25.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
271/300  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Kiwi on Kedd Május 30, 2017 7:29 pm

Yuukinak megvan az amit magamból olyan sokszor hiányolok. Éber figyelem. Gyakran előfordul, hogy pont a gondolataim gátolnak meg ebben. Mint ahogy most is. Voltaképp picit elszégyelltem magam. Egyenességre vallott az, hogy lényegtelennek gondolja van-e értéke Lux kincsének. Viszont... számára biztos, hogy fontos. Jómagam úgy gondoltam, hogy egy kisebb értékért felesleges és veszélyes ekkor hűhót csapni. Felsóhajtottam. Álszentnek éreztem magam, pedig csak aggódtam. Másokért és magam miatt is. Nincs annyi önbizalmam, hogy esélyt adjak a győzelemnek, hisz nincs köztünk olyan nagyhangú és tudálékos alak, aki irányításba venné a dolgokat, pedig egy ilyen bagázsnak szükség lenne rá. Jómagam viszont nem ilyen alkat vagyok. Csak csetlenék és botladoznék és fontoskodásommal ugyanúgy veszélyeztetném a többieket. Akár mind itt ragadhatunk... Utáltam felelősséget vállalni, inkább vagyok csatlós és támogató, mintsem vezéregyéniség. Most viszont mégis Yuuki és én vagyunk akik hangot adnak a gondolataiknak. Jelenleg úgy érzem rá támaszkodhatok csak, hisz ő megmondaná ha botorságra készülnék... de akkor meg felsülnék Chaknáék előtt. Tiszta gáz... nem jöhetek ki jól.


Gondolataimból az zökkentett ki, ahogy szemem sarkából láttam miként Sky felreppent, majd közelített felém, egyenest a fejem felé. Majd landolt is azon.
~ Lehet zöld a hajam, de nem vagyok én fészek!~ Húztam be a nyakam, majd ha helyet foglalt, akkor a két kezemmel óvatosan és lassan megpróbáltam megfogni, majd a vállamra tenni.
- Így kényelmesebb mindkettőnknek. - Mondtam a madárkának, aki mintha nőtt volna picit, vagy csak hízott. Picit begyesebbnek tűnik mint legutóbb. Viszont ez jelzés volt. Méghozzá az, hogy Akichi is tőlem vár válaszokat. Össze kellett szednem magam és a bátorságomat is. Az események folytatódnak, és lehetek naiva, de tetszettek, még ha egy pillanatra meg is állt bennem az ütő, amikor az egyik bástya eltűnt.
- Te magad indítottad az egészet, a bábuk megzavarásával. - Hívtam fel a figyelmét, hogy ő volt az aki elsőnek szegte meg a szabályokat. De ami történt, két dolgot jelenthet. Az egyik, hogy tényleg random volt a kezdés, és becsületesnek mondható, bár ebben az esetben, ha nincs vaj a füle mögött akkor jelzett volna erről. Viszont az, ha tényleg nem akar csalni az pozitív. Az a durva, hogy hiába vagyunk többen, ez miatt is hátrányban vagyunk. A fene... csak egy embert kellett volna felengedni...
A szemeimet kapkodtam a játékosok között.
- Yuuki, gondold ki hogy szeretnél lépni. - Legalább két bábunak kellene mozognia, de ez még mindig nem zavarhatná össze. Hogy kerülhetnénk előnybe?...

Ekkor érkezhetett vissza Sky. A kérés meglepett.
- A gyalog, csak srégen egyet, vagy indulónak egyet vagy kettőt előre tud lépni. Viszont ha ferdén szeretnél lépni, akkor a fekete gyalog leüt, ha viszont előre kettőt, akkor meg  huszárja tud leütni. Szóval... szerintem, még ne mozogj. - Pislantottam rá, valamint vártam, hátha én értettem félre a gondolatmenetét.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szer. Május 31, 2017 6:28 pm

Nos képességet legalább tudunk használni ez már biztos. Bár lehet jobban jártunk volna ha nem lehet. Lecsaptam a tornyot de mire észbe kaphattam volna már vissza is kerültem a kezdő pozíciómra. Nem volt kellemes érzés. Mintha a belső szerveimet ki akarták volna tépni. A szédülés viszont elmarad. A képességemnek hála már megszoktam a gyors helyváltoztatást igaz ha nem lett volna az a sok gyakorlás tuti kidobtam volna a taccsot mint ahogy tettem azt mikor eleinte használtam a teleportálást. Mondjuk az élmény így sem volt jó így nem is akartam megismételni.
- Ott a pont. A kezdés sem volt szabályos de legyen. Elhiszem, hogy innentől szabályos játszma lesz. - Fontam össze a karjaim. ~ Bár tudnám, hogy kell játszani.~
Közben viszont Kiwi is utasított és Akichi is elő jött az ötletével viszont így egyből mindkettőjüknek tudtam válaszolni.
- Akichi egyelőre szerintem se lépj. Nem lenne szerencsés egy újabb bábút elveszíteni egy szabálytalan lépés miatt. Előbb nézzük meg miként viselkedik Regina ha tényleg szabályosan játszunk ha továbbra is csal akkor valóban valami más módon kell legyőzni. - Fejtettem ki a véleményem. Több gondolat is volt a fejemben. Eleve mi számít szabálytalannak? Csak ha nem megfelelően lépünk? Minden más megengedett? Talán tudok előnyt kovácsolni viszont ehhez kellene pár dolog.
- Akichi Kérlek írd le melyik bábú hogyan léphet. - Kértem meg rá őt és előszedtem (ha tudtam) egy papírt és ceruzát amit oda is adtam Skynak, hogy továbbítsa. Ha ez nem ment akkor szóban igyekszem informálódni és ha mást nem is a saját bábum lépését megtudakoltam.- Szeretnék én lépni az A3-ra. Elvileg az biztonságos? - Néztem azért rá a társaimra megerősítést nyerve és ha nincs ellenérv főleg Akichi szempontjából aki ugye akart lépni akkor megyek az említett mezőre.
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Chakna on Csüt. Jún. 01, 2017 12:04 am

Mindenkinek feltűnt, hogy egy bástyával kevesebb van. Akichi kivételével úgy látom elhiszitek, hogy ez egy fair meccs lehet innentől. Megsúgom: Addig esélyes, ameddig nem untatjátok, vagy idegesítitek fel Reginát.
Sky ténykedése továbbra sem zavarja a jégkirálynőt, viszont Lux láthatóan értetlenül nézi a bástya eltűnését, és igyekszik Sky-t magához csalni, hogy ő is tudja, min gondolkodtok ennyire.  Chakna pedig csendben figyeli az eseményeket, és nem úgy néz ki, mint aki nagyon gondolkodik a lépéseken. Ellenben mintha várna valamit, és állandóan Skyt figyeli.
Kiwi felhívását, és Yuuki helyeslését Regina nemes egyszerűséggel kineveti. Láthatóan úgy érzi (és tapasztaltátok, hogy nem alaptalanul, hiszen a bástyátok nem szabályosan tűnt el) , a szabályok fölött áll. Ráaádásul a tábla rendezése még a játszma kezdete előtt történt, ami még inkább legalizálja számára ezt a lépését. A kezdés szabályos volt, legalábbis az ő szemében biztosan.
Lux elég közel áll Kiwihez, hogy hallja, amit Skynak mond, és ha figyel rá valamelyikőtök, akkor láthatjátok hogy összezavarodik.
- Én úgy tudtam, hogy a gyalog csak egyet előre léphet, és srégen üthet - súgja Kiwinek. Érezhetően azt gondolja, hogy buta, és nem jól tudta eddig…
Úgy összezavarodott, hogy elfelejtette, hogy neki nem szabadna lépéseket kimondania, ameddig el nem dőlt mi legyen a lépés
- Ha a csendes lány a H1-ről a H3-ra lépne, akkor utána könnyű lenne elérni, hogy szabadon mozoghasson, ugye?  - kérdezi, meglehetősen hangosan… Nos, ennek meg is van a következménye. Tsubaki lassan előrekerül az említett mezőre. Léptetek, most Regina következik.
- Még mindig ostoba vagy, Lux, kedvesem. - kuncog a markába, és nem hagyja veszni a kínálkozó lehetőséget. Teljesen szabályosan a futójával C8-ról H3-ra lép, és "leüti" Tsubakit, aki eltűnik az alatta nyíló csapóajtón egy rideg, de kényelmes szobába, ahonnan hallja ugyan a táblán zajló eseményeket, de őt nem hallhatjátok, még ha próbálna is kapcsolatot teremteni veletek.
Tehát nem maradt bástyátok. Lux mostmár teljesen kétségbe esve lekuporodikk a saját mezőjén, és a sírás ellen küzd.
- Bocsánat - szipogja erőtlenül, és őszintén bűnbánó szemekkel pislog egyesével mindenkire.


A tábla változása:
Így néz ki most a tábla:
Az eddigi lépések:

*Bástya H1 -> H3
*Futó C8 X H3

Három körötök van lépni, hajrá.

Az eddigi ötletek:

*Gyalog D2 -> C2

Tsubakitól ezzel a körrel szomorú szívvel elbúcsúzunk…

Sorrend: Akichi, Kiwi, Yuuki. Ne feledjétek, 2 nap várakozás után írhat mindig a következő.

Határidő:
Június 11, vasárnap.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
avatar
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 616
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 16
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1348/1500  (1348/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Jún. 04, 2017 11:31 am

Egy picit beindultak az események és a tanakodás helyét (végre) átvették a tettek. Az már annyira nem pozitív, hogy ez a kis tettlegesség megint csak nekünk ártott, de legalább most nem az én hibámból. Tsubaki miatt nem aggódtam hisz láthatóan nem pixeleződött el hanem egy csapóajtó nyílt alatta és oda tűnt el. Viszont látva ezt egy kérdés is felmerült bennem de előbb Luxot próbáltam nyugtatni.
- Egyelőre még nincs nagy még nálunk az előny de figyelj jobban. - Kicsit meglepő lehet a kijelentésem hisz jelen helyzetben nem úgy tűnik mintha előnyben lennénk de még senki sem tudja, hogy van egy titkos fegyverem de ezt majd később. Egyelőre le kellet rendezni a szorult helyzetet. Eddigre talán már megkaptam, hogy ki hogyan lépett bár nem kellet nagy zseninek lennem, hogy rájöjjek az a bábú ami leütötte Tsubakit ugyan az ami Kiwi is és nagyon úgy tűnt, hogy átlósan elég sokat léphet. Szóval...
- Kiwi! Üsd le azt a keresztes-pomponos bábút ha most nem teszed ő fog leütni téged! - Bezony. Ha átlósan tud mozogni akkor következő lépésben simán leütheti őt. Ezt már nem hagyhatjuk, több bábút nem veszíthetünk! Reményeim szerint a többiek is így gondolják és egyetértünk, hogy a következő lépés Kiwi megmentése. Egyébként ez a lépés pont rám vallana. Nem csak védekezünk de egyben támadunk is hisz lecsapjuk az ő bábujukat. Nem teszünk fölösleges lépéseket és csatában pontosan ugyan ezt igyekszem követni ahogy azt anno tanultam Yuichitől és Shutól meg pár njk-tól is.

Lépésjavaslatom kiwi a h3-ra
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Akichi Murai on Szer. Jún. 07, 2017 4:41 pm

Most már kezdett a felismerhető helyzetbe kerülni a játszma legalábbis első látásra ezt gondoltam. Viszonylag olyannak látszik mintha már jó pár körön átmentünk volna a kezdés óta így az ötletek is elkezdtek kibontakozni az elmémben.
Valójában nem is tudtam sokat időzni ezen hiszen Sky vissza is jött a két társamtól való üzenettel. Kiwi tanácsát úgy gondolom elfogadom hisz már nincs semmi értelme megpróbálkozni, legalábbis addig ameddig nem kerülünk ötlethiányba. Átnéztem Yuukihoz és láttam rajta, hogy néhány bábúnak már kitotózta merre léphet, de a biztonság kedvéért leírtam neki a lehetőségeket és át is adtam társamnak egy csatolt üzenettel amelyben emlékeztetem az elővigyázatosságra bár lehetséges hogy feleslegesen küldöm.
Amikor megmozdult az ellenség futója és leütötte Tsubaki egy pillanatra megijedtem a legrosszabb dologtól ami az eszembe jutott. Szerencsére csak egy csapóajtón esett le és amikor megnéztem a térképet ugyanúgy rajta volt.
~Remek. A haláltól nem kell félni ez már félig jó és ha áttudnánk venni a játék felett az irányítást teljes is lenne.
Szokásomhoz híven már megint a mezőt vizslattam minden koncentrációmmal.
Egyből kiszúrta a szememet az hogy Kiwi veszélyben van és remélem ő is észreveszi ezt. Sky után szóltam a figyelmeztetéssel amit a mi futónknak címezek.
~Már csak a következő mozdulatát kell kivárni enne a banyának.
Mély lélegzetet vettem és várok.


Én támogatom Yuuki ötletét

_________________


Cselekvés, gondolat. Emberi nyelven beszéd. Sky gondolatai, beszédei, cselekvései.
Karakter zenéje: https://www.youtube.com/watch?v=0xLsf-C-m-Q

I'm the one who protects you when you got hurt. The one who sees the truth and the friend who help you if you need it.
avatar
Akichi Murai
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2015. Dec. 25.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
271/300  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Chakna on Vas. Jún. 11, 2017 11:58 pm

Megvárjuk Kiwit. Ha írt érkezik a mese.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
avatar
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 616
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 16
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1348/1500  (1348/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Kiwi on Hétf. Jún. 12, 2017 6:19 pm

Ahogy pörögtek az események, úgy kattogott mindenki agya egyre gyorsabb fokozaton. Legalábbis ezt szűrtem le Yuuki mondatából, amikor úgy tűnt kihagyott egy szót véletlenül, persze mindenki értette. Ha blöff, ha nem, én is bólogattam Yuuki mondatára, bár említette, hogy nem ismeri a lépéseket, és a bábu megnevezése is mulatságos volt, amin elmosolyodtam.
- Tényleg, igazad van! Bocsi kevertem.... - Adtam helyet Luxnak, hisz átolvastam ugyan, de ha valaki hirtelen sok infót kap valamiről... könnyedén megzavarodik tőle. Viszont ahogy húzódtak a másodpercek, úgy éreztem egyre felelőtlenebbnek a döntésem... valamint a többiek döntését. Hisz... mindenki félvállról véve vállalta el a küldetést, mondván... hogy biztos lesz majd valaki, aki tud sakkozni. Viszont Nekem is feltűnt, hogy baj van, sőt már azon agyaltam, miként tudnánk ezt is továbbgondolni. Az a baj, hogy túl sok lépés kellene, ahhoz amit kitaláltam.
- Rendben. - Majd egyszerűen előre léptem és kitoltam a pályáról, vagy a pálya szélére  a bábut, ha meg tudtam csinálni. A madárka hasznos kis szupportnak számított, talán az egyik leghasznosabb tagja a csapatnak. Amikor Tsubakin csattan az ostor, és lezuhan, egy pillanatra elsápadtam, és be kellett lássam, erre egyikőnk sem számított, de legalább tudjuk, hogy mi történik velünk, ha kiesünk. Bár... most jutottam el odáig, hogy valószínű így tartja fogja a játékosait... Ez a nő beteg... Körülbelül olyan, mint aki nem ért máshoz a sakkon kívül, és itt az erdőben kell élnie, elzárva mindenkitől...
- Ő már kiesett, számára vége a játéknak, elengeded ugye? - Mentem biztosra azért, bár féltem a választól.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Chakna on Hétf. Jún. 12, 2017 10:11 pm

Kiwi ugyan tisztázza a félreértést Lux-szal, de a bajt sajnos ezzel már nem előzi meg…
Lux ugyan nem nyugszik meg Yuuki bíztatására, de úgy tűnik a pánikrohamot sikerül megelőzni nála, úgyhogy legalább annyira számíthattok rá, hogy bemondja a megfelelő lépéseket.
Chakna ha mellette lenne bíztatóan megsimogatná a vállát, de ehhez túl messze van. Helyette egy mosollyal igyekszik bíztatni a lányt. Már amikor nem Sky-t bámulja, és próbálja néha egy-egy apró mozdulattal magához csalni. Lenne valamilyen ötlete, hogy tudjon segíteni?
Miután láthatóan megegyeztetek, Lux rendkívül bátortalanul bemondja a megbeszélt lépést:
- Futo, az F1-ről, a H3-ra - és ezután Kiwi szabályosan leütheti a futót, úgyhogy Regina lépése következik. A királynő egyszerűen rövid sánccal* helyet cserél a bástyával, majd elégedett mosollyal figyeli ahogy a következő lépésen tanakodtok.
Kiwi kérdésére kárörvendő, kaján vigyorral válaszol:
- Ez csak rajtatok múlik. Ha győztök, a játék végén veletek távozik. Ha nem, ő is kiveszi a részét a következményekből - közli nemes egyszerűséggel.
Aztán a tekintete elkalandozik, és ha lehet még kárörvendőbbé válik a mosolya. Ha követitek a tekintetét, láthatjátok, hogy egy szőke lány tart a tábla felé arról, amerről ti is érkeztetek. Megtalálta volna ő is Lux hirdetését? Mindenesetre amint közelebb ér, Regina meg is szólítja a lányt.
- Ha jól sejtem, te is játszani jöttél - állapítja meg egyszerűen - A szabályokat a társaid ismertetik, úgyhogy ha tényleg játszani akarsz, akkor válasz egy bábút, és állj a helyére - utasítja hidegen, a "társaid" szót majdhogynem undorral kiejtve.
Az eddigi lépések:

  • Bástya H1 -> H3
  • Futó C8 X H3
  • Futó F1 X H3
  • Rövid sánc O-O

Három körötök van lépni, hajrá.


Ami történt:A tábla így néz ki jelenleg:


Nos, mint feltűnhetett, kaptok egy új játszótársat, mondhatni felmentősereget Lieselotte Sherlock személyében. Fogadjátok szeretettel. Akkor írhat, amikor szeretne.
A Sorrend: Yuuki, Akichi, Kiwi.  2 nap várakozás után írhat mindig a következő.
Határidő: Június 19, hétfő


* Szabályos lépés a sakkban. Ha a király és a bástya még nem mozdult el az eredeti helyéről, akkor a képeken látható módon a király helyet cserélhet a bástyával. Ha a közelebbivel cserél, az a rövid sánc, ha a távolabbival, az a hosszú sánc.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
avatar
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 616
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 16
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1348/1500  (1348/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Lieselotte Sherlock on Hétf. Jún. 12, 2017 10:52 pm

Sokáig gondolkodtam, hogyan is kéne nekikezdenem a heroikus tervemnek és amíg ezzel foglalkoztam gyorsan teltek a hetek. Jó pár emberrel beszéltem és azt mondták mind, hogy jobb, ha először fejlesztem magamat....
~Mintha nem tudnám komolyan....~gondoltam magamba.
Így aztán egyik kellemes reggelen felkészültem, hogy keresek egy küldetést, és hatalmas lelkesedéssel és nagy lendülettel mentem ki a Főtérre, ahol megláttam egy fura felhívást.
~Segítséget kérnek, nem lenne rossz kezdésnek és még találhatok pár új barátot is ami nem lenne rossz...... mi ez egy sakkparti?! Régen sakkoztam remélem nem rozsdásodtam be..... Ha nem életre halálra megy jó ötlet lenne meglesni~ persze mindez fejben játszódott le és a körülöttem lévők kissé furának találhattak ahogy közben furcsábbnál furcsább grimaszokat vágok. Azonban kis belső monológ után rányomtam és a térképen megjelent egy pötty, egy elég pontos hely volt ami azt illeti nem is messze a várostól.

Nem sokáig haboztam a dolgon, így elindultam, és rövid séta után egy erdőben találtam magam. Igyekeztem a rosszalló gondolataimat elűzni utolsó városon kívüli élmenyemről, és csak azzal foglalkoztam, hogy odaérjek, arra a bizonyos kis most már frusztráló pontra.

Bevallom őszintén egy kis házikóra számítottam benne pár sakktáblára és egy Regina nevű nőre mellette pár másik karaktert egy tábla körül üldögélve sakkozni. Erre fel mit látok? Hatalmas sakktábla, mely felénk tornyosul és a táblán.... Várjunk a játékosok a táblán vannak? Mi történik itt?

Majd egy különös hang törte meg gondolataim sorát:
-Üdv! Valóban azért jöttem, bár nem erre számítottam...
Lieselotte Sherlock állok rendelkezésetekre!
-mondtam kis meghajlással és utána csípőre tett kézzel néztem a többieket-Szóóval akkor választani kéne melyik bábu leszek én, ha jól értem?-hozzátettem kissé önelégült hangon, magabiztosnak akartam tűnni és úgy is éreztem magamat. Kis gondolkodás után viszont kénytelen voltam kiválasztani egy bábut ahova állok
-Melyik is legyen az? Nem is tudom. Ha jól gondolom az a huszár nekem egy megfelelő hely lenne-ezzel elindultam a ló helyére, nem tudva mire számítsak amikor oda érek, és remélve egyúttal, hogy jó pozíció mellett foglaltam állást.
A többiek felé fordultam kérdezősködve:
-Halihó-mondtam integetve, majd kezem leengedve mosolyogva folytattam:
-beavattok akkor mi is ez az egész? Mi van ha leütik a bábut amivel vagyok? Ééés remélem győzünk, én igyekszem majd ezért minnél többet tenni!
Már már túl magabiztosan álltam a csípőmre tett kézzel és a többieket vizsgáltam végig, hogy is néznek ki és vajon hol járhattak már ezelőtt. Majd a sakktáblán lévő állásra néztem és megállapítottam a nem túl fényes állást. Kezemmel az államat kezdtem dörzsölni, és ahelyett, hogy magamhoz ragadnám a kezdeményezést rögtön érkezésemkor, először inkább megvárom, hogy beavassanak terveikbe.
avatar
Lieselotte Sherlock
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2017. Jun. 07.
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
595/600  (595/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Csüt. Jún. 15, 2017 9:42 pm

Úgy tűnt a lépés teljesen szabályos volt, ennek megfelelően pedig le is ütöttük a bábút. Regina lépése következett amit nem tudtam, hogy szabályos-e így vártam a többiek reakcióját erre, viszont végre volt egy listám a lépésekkel így már pontosan tudtam tervezni. Egy nem várt fordulat azonban történt, kivételesen a mi javunkra. Egy újabb játékos jelent meg ezzel legalább pótoltuk az ellőbb kiesett lányt.
- Én Yuuki vagyok. - Viszonoztam a bemutatkozást. - Ne aggódj ha leütnek nem esik bajod, viszont ha elveszítjük a játékot... - Itt hagytam egy kis szüntet. Nem tudtam mennyire rémisztem őt meg. - Nem tudjuk mi lesz de sok jóra nem számíthatunk. - Mondtam egy hatalmas sóhajtva majd leültem a földre és elkezdtem tanulmányozni a lépéseket.
~ Érdekes felállás. Vajon mi lenne a legmegfelelőbb? ~ Tanakodtam. Kis idő után ugyan volt egy elképzelésem de ehhez kevés infóm volt és eléggé kockázatos is. ~ Jó lenne tudni milyen jártasságokkal rendelkezik. Mivel elég alacsony szinten vagyunk kizárt, hogy egyes szintnél nagyobbak legyenek. Elméletben. Hm... ~ Tovább morfondíroztam magamban. - Sky gyere ide kérlek. - Hívtam magamhoz a petet és ha idejött írtam egy cetlit amit oda is adtam neki. - Kérlek ezt mutasd meg mindenkinek.

"Jelen helyzetben az lenne a legjobb a szoknyás hölgyünk gyalogunk a b3-on kettőt előre lép ezzel rákényszerítjük a lovát, hogy lépjen ha nem akarja feláldozni. Azonban a fő célom a lépéssel nem ez hanem mert tudni akarom, hogy Reginának hallania kell-e lépést vagy sem. Ezért Lux olyan halkan mond ki a lépést, hogy csak te értsd. Van egy tervem arra az esetre ha a banya újabb turpisságra készülne de ehhez szükségem van pár infóra. Ha belegyeztek csak biccentsetek felém"
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Kiwi on Vas. Jún. 18, 2017 3:55 pm

A sánc szabályos volt, és a legkevésbé sem számítottam rá. Bajban vagyunk, de nem akartam vészmadárként károgni. Ehelyett inkább tanakodtam, és ha valaki felém nézett csak rámosolyogtam, de sok okosság nem jutott az eszembe, túlzottan másokra hagyatkoztam. Yuuki megkapta a listáját a mozgásokról, és bele is mélyedt, ekkor érkezett meg az új tagunk, hálás voltam, hogy ha késve is, de betoppant, és reméltem magabiztos is és van mögöttes tudása, nem csak eljátssza, de igyekeztem a legtöbbet és a legjobbat feltételezni, bár örömömre szolgált, hogy legalább a bábuk neveit tudja.
- Szia, Kiwi vagyok. - Köszöntöttem mosolyogva.
- Lényegében, nem igazán konyítunk a sakkhoz, csak alap szinten, de éljen a jó szándék és a csapatszellem. - Jegyeztem meg, egy picit csípős öniróniával is, de folytattam.
- Ha kiesünk, egy csapóajtón esünk le, pár perce egy lány már lezuhant. De nem tudjuk mi van odalent. Chakna - Mutattam a kezemmel a lányra.
- Ő már játszott egy kört, amit elbukott, most ismét játszania kell, de nem beszélhet. - Jelentettem ki, mire is számíthatunk.
- Ha szabálytalansággal próbálkozunk, akkor Regina összekeveri a bábukat, vagy eltüntet egyet, de a szabályos lépéseket fogadja. - Világosítottam fel, majd gondolkodtam mi lehet még, de semmi új nem jutott az eszembe, majd Yuuki odahívta a madarat.
- Ő Akichi petje, és vele kommunikálunk. - Jelentettem ki, bár ezt biztos hogy ő maga is levágta. Majd Yuukira pillantva, biztos voltam abban, hogy kitalált valamit, ami be is bizonyosodott az üzeneten keresztül, elolvasva felé fordultam, és biztatóan bólintottam egyet.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Akichi Murai on Szer. Jún. 21, 2017 10:06 pm

Remek! Egy újabb tag akivel bővül a társak száma. Egy biccentéssel letudom a köszöntést és még a nevemet is hozzá tettem hiszen nem lehetek annyira bunkó hogy még a nevemet se árulnám el. Ez van akkor ha koncentrálok sajnos és nem tudok neki mit kezdeni.
Amikor már hittem a nyerésben mivel mindannyian láttuk a lehetőségeket az előbb megemlített témámról bejött a sánc annál a boszorkánynál és keresztül húzta a számításokat.
~Érdekes, én meg még azt hittem teljesen ahol csak lehet csalni fog, de egy teljesen szabályos mozdulatot tesz? Vajon mi van még abban a rejtélyes tarisznyában vagy hogy mondják már.
Kedvenc mostani elfoglaltságomat tevékenykedtem: Néztem mint borjú az új kapura a táblára mivel még mindig nem fogtam fel az eseményeket teljesen. Ekkor pillantottam meg Chaknát aki Skyfallernek próbált jelezni, hogy menjen oda. Kerestem a partneremet. A keresés közben Yuuki is Skyt akarta az üzenet átadásával. Elkezdtem fontosság szempontjából besorolni, de rájöttem a feleslegességére, hiszen mindig kaptunk elég időt. Mivel én nem tekintem magamat vezető félének így teljesen nem is érdekelt.
Gondolkodásomból a csibém hozott vissza az ötletekkel és jelenteni, hogy már kezd fáradni.
~Megérte, hogy nagyon fárasztó hiszen még csak egy bébi vagy. Kérlek ezt az utolsó átvitelt bírd ki és aztán annyit pihenhetsz amennyit csak akarsz.
~Megegyeztünk, Papa.
Megsimogattam Őt és az utolsó útjára küldtem.
~Ne felejts el szólni nekik erről!
Biccentet egy kicsit és Chakna felé repült. Miután ott végzett el fog repülni Yuukihoz és végül Kiwinél fog kikötni.

_________________


Cselekvés, gondolat. Emberi nyelven beszéd. Sky gondolatai, beszédei, cselekvései.
Karakter zenéje: https://www.youtube.com/watch?v=0xLsf-C-m-Q

I'm the one who protects you when you got hurt. The one who sees the truth and the friend who help you if you need it.
avatar
Akichi Murai
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2015. Dec. 25.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
271/300  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Chakna on Csüt. Jún. 22, 2017 11:47 pm

Az új csapattag el is foglalja a helyét, ami kicsit talán megakasztja a játékot. Regina csendben, kifürkészhetetlen arckifejezéssel mosolyogva figyeli ahogy tanakodtok, Lux csendben, kicsit még magába roskadva várja, hogy szóljatok neki, mit mondjon.
Chakna észre veszi, hogy Akichi felé is jelez Sky-nak, és igyekszik megértetni a madárral, miután megkapta az üzenetet, hogy hozzon neki papírt és ceruzát. Mindezt akkor csinálja, amikor Regina épp nem rá figyel.
 
Az eddigi lépések:
Bástya H1 -> H3
Futó C8 X H3
Futó F1 X H3
Rövid sánc O-O
 
Lépés javaslatok:
Gyalog B3-B5


még 2 körötök van lépni Smile
Emlékeztetőül a tábla:


Határidő: Július 2

Sorrend: Liese, Yuuki, Kiwi, Akichi

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
avatar
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 616
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 16
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1348/1500  (1348/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Lieselotte Sherlock on Pént. Jún. 23, 2017 9:35 pm

Szépen lassan elfoglaltam a helyemet, és amíg a többiek kitalálták mit akarnak lépni én jobb híján fogtam a fejemet....
~nemááár, hogy ennyire nem ismerik a sakkot..... szólnom kell nekik..... ~így integettem a többiek felé és ahogy csak bírtam ordítottam előre dőlve:
-Ide is, ide is jöjjön ide a pici ha lehet, lenne pár hozzászólásom!
Majd ahogy a piciny állatka odarepült hozzám azt üzentem vele:
-Nagyon ügyes vagy, kérlek továbbítsd ezt a többieknek: a lépésük nem szabályos csak egyel léphetne előrébb az a kiszemelt gyalog, és én a futót húznám inkább a H3-ról a G2-re, vagy a másik ami eszembe jutott az pedig a G5->F6 ütés lenne. Köszi pici! nagyon ügyes vagy!
//Persze ha ő elfáradt és nem jönne oda a fenti üzenetet kiabálva adom át....//
Remélem a srácok meghallgatnak legalább a csalás elkerülése végett, mert az nem lenne valami jó gondolom.... A tervemet pedig megsejthetik és bár nem egy hosszú győzelemhez vezető terv, hanem én inkább tűzoltásnak hívnám, de lépnünk kell valamit, és azthiszem ez jó lenne.....

Aggódva figyeltem a pici állatkát, de egyben csodálva a kitartását, hiszen csak erőlködnie kellett neki eddig is.... Ha nyerünk akkor tuti megérdemel valami meglepit..... De nem tudom örülne e a gazdija.....

Ámbár ez még a jövő meséje, nézzük mit lépünk!

_________________
Kedvenc zeném ^^ :
https://www.youtube.com/watch?v=PvvPHxiujLU
avatar
Lieselotte Sherlock
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2017. Jun. 07.
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
595/600  (595/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Kiwi on Hétf. Jún. 26, 2017 7:10 pm

Aggódtam picit, de nem sok lehetőségünk volt. Bíznunk kellett abban, hogy az új lány nem csak blöfföl... Majd ilyen, olyan módon de megkapjuk az elképzelését. Enyhén szólva sértett, hogy én csak " a futó " elnevezésként vagyok feltüntetve, bemutatkoztam neki, így a nevemet tudnia illene, de nem is ez. Le lettem minősítve egy üres bábra... Ez egy megbocsájthatatlan húzása volt. Na, azért nem... de mellre-szívtam. Azon gondolkodtam van-e bármi olyan italom, ami felpörgeti a petet és kipihentebbnek érzi majd magát, de végig nézve a menüm, nem volt olyan itemem amivel segíthettem volna rajta. Azon tanakodtam, miként oldhatnánk meg legalább ideiglenesen a pihentetését és a kommunikációt, nélküle, hogy töltődjön. A papírt látva, elgondolkodtam, én mondjuk inkább Yuukit vagy Lieset mozgattam volna, de én most vissza vonulok. Próbálom kitalálni, mit akarhat ezekkel, és körvonalazódni ugyan kirajzolódik valami, de attól félek ez még kevés... Megindulnék egyedül, a többiek tudta nélkül, de most arra vagyunk kíváncsiak, hogy hallania kell-e Reginának a kimondott lépésünket, tehát Regina irányít-e mindent, esetleg most épp Lux kezében is van hatalom.
- Hogy a kis pet pihenhessen próbáljuk meg, papírgalacsinokkal dobálni, a közepébe gyűrjünk valami nehezéket, radírt mondjuk. És az első legyen szerintem. - Véleményeztem és biztatóan próbáltam Luxra tekinteni, az új lánykára pedig egy hálás biccentéssel. Arrogánsnak tűnt, de nem akartam elsőre ítélkezni, hátha csak a szerepe miatt teszi. Bár alap az informálás, legalább megköszönhette volna... De fogjuk rá a sok hirtelen rázúduló információra. Idővel úgyis kitapasztaljuk milyen is valójában.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Pént. Júl. 07, 2017 11:44 am

Rájöttem miért nem szoktam én sakkozni. Unalmas. Azzal, hogy el lettem utasítva nagyjából meg is állt a tudomány és nem igazán jutott eszembe semmi egyéb épkézláb lépés Liselotte viszont láthatóan értette a dolgát így a staféta botot átadtam neki. Gondolatba legalábbis. Így hát szimplán ücsörögtem tovább.
- Engem most kihagyhattok azon felül amit írtam nincs más ötletem de az szabálytalan. - Címeztem főként Kiwinek a galacsinok ügyében. Suzume most nagy segítségemre lenne. Ő elég ravasz volt, hogy simán legyőzze a banyát, csak hát a szándékai nem voltak épp tiszták. Ahogy időnként a módszerei sem. Na de ezen már kár is volt agyalni inkább csak figyeltem az eseményeket és, hogy mit találnak ki. Ezalatt persze volt, hogy máson is elméláztam, mint például, hogy milyen büntetésre számítsunk ha elbukunk. Halálra tuti nem. Max néhány nap fogság a táblán és némaság ahogy Chaknának is. Nem aggódtam, különösebben hisz előbb utóbb majd csak jön valaki aki megveri azt a nőt, csak győzzük kivárni.
- Regina, kérdezhetek? - Szólaltam meg némi csend után, igaz a kérdés fölösleges volt hisz úgy is kérdezni fogok. - Miért pont sakk? Annyi más játék van és a sakk valahogy nem... boszorkányos. Megöl a kíváncsiság, hogy miért pont ebben a játékban kell legyőzni. - Persze a kérdés nem csak szimpla kíváncsiság volt bár tény, hogy az is közrejátszott. Kicsit bíztam abban, hogy el tudom vonni a figyelmét és hibázni fog.

avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Chakna on Kedd Júl. 11, 2017 9:50 pm

Akichi csütörtökig kapott haladékot... Mert jó szívű vagyok... Ha nem ír, akkor viszont a sok várakozás miatt duplabüntit kap, és 750 szavas posztot kérek legközelebb.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
avatar
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 616
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 16
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1348/1500  (1348/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Akichi Murai on Csüt. Júl. 13, 2017 1:30 am

//Akichi nagyon sajnálja csak eléggé szétszort lett//Skyfaller eléggé kimerült lett mire visszatért hozzám, de egy kis étellel és alapos alvással jutalmaztam eddigi munkájáért. Elgondolkoztam azon amin a többiek mondtak a kommunikáció fenntartása érdekében. Chaknának kellene lap és írószer plusz a többiek is ebben gondolkodtak szóval neki is kezdtem a kutatásnak az inventorymban mivel mindig kellettek ezek a spontán íráshoz. Hát most kövezzetek meg de én még szeretem a régimódi lapra írósdit és egyre jobban fejlődök. Egy kis idő múlva már meg is lett a hőn keresett felszerelés a jegyzetkönyvem személyében és még ceruza-radír párost is találtam szóval ha többiek módosítanának az ötletükön egyszerűen kiradírozhatják.
Amikor feltette a kérdést Yuuki akkor fejeztem be az előkészületeket és most bogarat ültetett a fülembe. Nem tudok ellene mit tenni ha már kíváncsi vagyok hiszen ez teljesen más mint amit megszoktam. Ezek után jutott a tudatomig a többiek beszélgetése vagyis az érzéseiket próbáltam leolvasni. Ahogy láttam Kiwinek fájt valami amit Liese mondott de már nem is tudok rá emlékezni. Grimaszoltam egyet a feledékenységem miatt és belefirkantottam a helyzetemet miszerint még mindig nem vagyok hajlandó elmozdulni a helyemről és ha Sky újra bevethető lesz informálni fogok őket mihelyt tudom. Vettem egy utolsó lélegzetet és szokásból a táblát kezdtem vizslatni. Egyetlen egy biztonságos lépést sem láttam a gyalog kiléptetésén kívül.
Mivel már mást nem tudtam tenni a dobáson gondolkodtam hiszen ezen is múlik ki fogja először elmondani majd ki lesz aki összegez és a legjobb lépést fogja szerinte elmondani. A töprengés után Chakna felé fordulok ugyanis ő kérte a lapot. Becéloztam és dobtam reménykedve hogy sikerül nem mellé dobni és a mezőjében landol.

_________________


Cselekvés, gondolat. Emberi nyelven beszéd. Sky gondolatai, beszédei, cselekvései.
Karakter zenéje: https://www.youtube.com/watch?v=0xLsf-C-m-Q

I'm the one who protects you when you got hurt. The one who sees the truth and the friend who help you if you need it.
avatar
Akichi Murai
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2015. Dec. 25.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
271/300  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Chakna on Csüt. Júl. 13, 2017 10:52 pm

Az új szereplője a játéknak máris ötlettel állt elő… És úgy néz ki, hogy el is fogadjátok, többé-kevésbé… Kiwi kicsit megsértődött, Yuuki inkább visszavonul, Akichi pedig igyekszik.
Yuuki… Egy NJK-tól hiába kérdezed, hogy mit miért csinál… Regina úgy lett programozva, hogy ezen a sakktáblán adjon kihívást a játékosoknak. Nem is válaszol a kérdésedre… Ezúttal úgy néz ki, tényleg nem hallotta… vagy csak a rendszer nem dolgozza fel nála ezt a kérdést…
A papíros megoldás működik, és egyenlőre Chaknához is sikerül úgy juttatni papírt és ceruzát (ugye, jól értem hogy azt is kapott? Razz) hogy nem lett baj belőle. Lassan halad az írással, mert nagyon figyel, hogy Reginának ne tűnjön fel, amit csinál. Végül a lapot Liesnek dobja, aki a legközelebb van hozzá.

Chakna írta:Talán így én is tudok segíteni. Kérlek, vigyázzatok, hogy Regina ne vegye észre, ha nekem dobjátok a papírt. A G5-F6 ütés jó ötletnek tűnik, sakkot adhatunk ha beválik a következő lépéssel.
(Na csakhogy észrevettétek, hogy én itt segíteni próbálnék Wink )

Az eddigi lépések:
Bástya H1 -> H3
Futó C8 X H3
Futó F1 X H3
Rövid sánc O-O

Lépés javaslatok:
Gyalog B3-B5
Futó H3-G2
Gyalog G5- F6


Ebben a körben lépnetek kell. (Valamelyikőtök jelezze Luxnak, hogy mit mondjon Razz

Emlékeztetőül a tábla:


Határidő: Július 30 (kissé elfoglalt leszek…)
Sorrend: Liese, Kiwi, Yuuki, Akichi

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
avatar
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 616
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 16
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1348/1500  (1348/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Lieselotte Sherlock on Vas. Júl. 16, 2017 8:46 pm

Mindig szerettem a sakkot, inkább az elme játéka volt ahol a tudás és logika számított, nem lehetett testileg fejleszteni egyszerű edzéssel, vagy ment vagy nem ment.... Nos sosem voltam bajnokságon vagy versenyen sakkozni, de egyben biztos voltam, hogy ha már vállalkoztam erre a dologra akkor a legjobbat adom!
-Kiwi nagyon jó ötlet! -mosolyogtam a lányra őszintén... egy picit félek tőlük még nem ismerem őket sajnos, de úgy tűnik, mind-mind kedves játékosok és amiket eddig megtudtam abból úgy tűnt, hogy kreatívak, csak a játék szabályait nem tudják pontosan....
Az NPC meg nagyon kedves és fer módon ismertette a játék összes szabályát....

Lassan aztán össze is áll a kép a helyzetről, és tényleg csak annyit tud az NPC, hogy reagál a lépésekre és pár egyszerűbb dologra...

Aztán oda ért hozzám a papíros és úgy döntöttem hamariban, hogy mellé vésem a tollammal, hogy "oks jó ötlet Very Happy "
Mivel én javasoltam a lépést....
majd Kiwi felé fordultam és oda dobtam neki a papírt
-Ha van más ötleted szólj nyugodtan ám, és öhm köszönöm a bevezetést srácok!
Felülnézetből láttam a táblát mindig...bár most oldalról láttam, mégis egyszerűbb volt így fejben tartani a futót satöbbit nem azért mert nem tudtam volna ki-ki....
Remélem azért nem fog rosszul alakulni a játék.... korai lenne hetekig rostokolni, vagy rosszabb.....
Aztán rájöttem mi lehetett a srácok kérdése az NPC felé... elterelés.....
-Regina! Kérdeznék tőled annyit, hogy sémában gondolkodsz vagy optimálisan akarsz lépni mindig?

Bár a kérdés butaságnak tűnhetett, két okból is, egy részről ha meg is tudom, hogy séma alapján válaszol a lépésekre, akkor sem vagyunk előrébb, mert én nem ismerem őket Razz
másrészről az avatatlan füleknek nem jelent semmit a kérdés, és nem is biztos válaszol rá....
Pedig hátha felismernénk, hogy mennyire okos is az ellenfél....

_________________
Kedvenc zeném ^^ :
https://www.youtube.com/watch?v=PvvPHxiujLU
avatar
Lieselotte Sherlock
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2017. Jun. 07.
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
595/600  (595/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Kiwi on Kedd Júl. 18, 2017 7:06 am

... És megvett kilóra, egy apró dicsérettel... A haragom elcsendesedett és máris másképp tűnt a szememben az új lány. Mindig is utáltam magamban ezt a fajta elbizonytalaníthatóságot... Főleg, mert annyira nyilvánvaló miből is fakad. Katjának is simán "behódoltam", pár őszintének ható szép szóért... Pedig végig tisztában voltam vele, miféle fajta. Egy bizonytalan, de érezhetően hálás mosollyal köszöntem meg, a megnyilvánulását. Gyenge vagyok és megvezethető...
Akichiék kifáradtak, Yuuki talán féltékeny lehet, vagy csak tényleg nem tudja, miként tovább, mindenesetre elég dacosra vette a figurát, ahogy ott ül. Jómagam pedig bizonytalan voltam. Luxra pillantottam, látni akartam, hogy viseli, így pont elkaptam a pillanatot, amikor Chakna elküldte a levelet. Nem hinném hogy a mi kis boss-ocskánk nem látja, de ezek szerint nem tiltott az ilyesfajta eszmecsere. Mivel kimondta hogy tervezgetünk, így ezt biztos hallotta Regina is, ha nem kapunk büntetést, ezek alapján alá lesz támasztva az elképzelésem, miszerint legális. Ekkor kaptam meg a papírt én is. Lie nekem szánt mondatával. Az első gondolatom, hogy hamar ítélkeztem, most egész természetesnek és kedvesnek tűnt. Egy fél pillanatig csak bámultam rá, mint aki nem érti meg a mondatot, pedig nem erről volt szó.
- Persze és egy táblacsoki. - Mosolyodtam el, de máris a levélre vetettem a tekintetem. Össze kellett adjam, melyik báburól van szó, és így... ebből a nézetből elég nehéz volt. Egy pillanatra felkaptam a fejem, majd ahogy megláttam a kiszemeltet, a tábla másik sarkát kezdtem el fürkészni, mert ekkor kaptam észbe, de nem jöttem zavarba. Jobb ötletem nekem sem volt és pár perce is ezzel értettem inkább egyet.


Kiwi írta:Részemről is oké.

Rövid és tömör, bár nem szignóztam, talán nem is kellet, nem voltunk olyan sokan és mindenki látja mi zajlik a háttérben. Körbe pillantottam kinek küldjem, de a legokosabb az volt, ha vissza küldöm Liesének, ő pedig vagy Yuukinak vagy saját maga mögé, Luxnak vagy Akichinek. Nem lett volna szerencsés ha túlgurítom, esetleg félúton megtorpan az üzenet, mivel nem tudjuk hogy át tudunk-e nyúlni a másik térfélre, attól félek lépésnek számolná, vagy büntetést kapnánk.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Akichi Murai on Szomb. Júl. 22, 2017 10:09 pm

A szokásos unalmamban nézelôdés folytatódik nálam ugyanis nem volt semmi ötletem amivel segíteni tudtam volna csak nézni tudok, de azt úgy tűnik jól megy. Repül a jegyzet kézről-kézre, száll az ötlet észből-észbe. Ezzel le is írtam a szemszögemet és más érdekes dolgot kerestem. Nem találva semmi érdemlegeset mivel még nem léptünk a gondolkodás nem ment. Akkor néztem zsebembe és kezdtem Sky-t szugerálni mosolyogva.
Kicsikén látszódik a fáradság így alvás közben megsimogattam hátha jól esne neki egy ilyen most. Az biztos hogy nagy lakomát fogunk csapni. Lehet hogy a többieket meghívom valamire a jutalomból amit itt fogunk szerezni.
A sok semmit tevés alatt hallottam Liese-san kérdését egy kis fázis késéssel. Körültekintettem remélve valaki tesz fel valamilyen feltevést és mivel nem hallottam ilyet odafordultam hozzá.

Elnézést hogy beleszólok, de gondolom mindig a legjobbra törekszik. Még a miért előtt megválaszolom a véleményemet. Persze mind ez csak feltevés.
Először: ha minden igaz, akkor egy NPC más szóval a gép irányítja.
Másodszor: régebben gép ellen sakkoztam, azt is csak kezdő szinten, és ott is folyamatosan a legjobb lépést választja.
Ha pedig játékos? Lehet hogy van sémája, de akkor keresztbe húzhatjuk a számítását. Plusz az a közmondás is itt van: Tévedni emberi dolog, szóval ő is hibázhat akkor.

Most már befogtam remélve nem húztam fel az ellenfelet és a feltevésemet ott hagyom leülepedni.
Mint aki jól végezte dolgát leültem és próbáltam nem a nőre nézni.

_________________


Cselekvés, gondolat. Emberi nyelven beszéd. Sky gondolatai, beszédei, cselekvései.
Karakter zenéje: https://www.youtube.com/watch?v=0xLsf-C-m-Q

I'm the one who protects you when you got hurt. The one who sees the truth and the friend who help you if you need it.
avatar
Akichi Murai
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2015. Dec. 25.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
271/300  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Júl. 30, 2017 12:56 pm

Nem voltam benne biztos, hogy Chakna ötlete lenne a legjobb de már nem igazán volt időm elmagyarázni miért. Mire mindenkinek elküldöm a cetlit és vissza ír majd újra átbeszéljük akkor mi lesz. Regina, ahogy eddig kivettem, nem valami türelmes njk. Szóval bíztam benne, hogy az új csaj és Chakna megítélése jó és nem csak fölöslegesen csapkodjuk egymást. Viszont rájöttem, miért nem érdekelt soha a sakk. Uncsi. Nincs igazi akció csupán lépkedünk, tanakodunk és ennyi. Ez nem az én stílusom és mivel Regina büntet ha a magam módján akarom intézni, így többnyire csak maradt annyi, hogy néztem mi lesz. Ettől pedig még ráadásként haszontalanak éreztem magam.Már abban is elbizonytalanodtam, hogy a "titkos fegyverem" is előnyünkre válna.

/most csak ennyit tudtam reagálni majd kövi körben pótolom/
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.