[Event] Tükörkép - THE REAL ONE

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default [Event] Tükörkép - THE REAL ONE

Témanyitás by Lizbet on Vas. Ápr. 02, 2017 11:18 amMár napokkal ezelőtt megjelentek reklámozni, szórólapozni a kapuit hamarosan megnyitó park, hogy mindenki értesüljön róla: Az aincradi vidámpark hosszú idő után visszatért. Ezért nem olyan meglepő, hogy rengetegen jöttek el, mind njk-k, mind playerek a nem mindennapi eseményre. Ott ahol tegnap az első szint mezeje terült el, most egy hatalmas szórakoztató létesítmény vetette meg a lábát.
Minden megtalálható itt is, ugyan úgy, mint egy rendes, a valódi világban létező vidámparkban a hullámvasúttól kezdve a céllövöldén, óriáskeréken keresztül az egyszerű körhintáig.  Hotdog, vattacukor, pizza és még sok más finomság sorakozik fel a bódékban. A keleti konyha ugyan úgy képviselteti magát, mint a nyugati így mindenki talál az ízlésének való ételt.  Minden adott a kellemes kikapcsolódáshoz.
A Dicsőség palotája ugyan csak megnyitja kapuit, ahol ezúttal a bossok és az őket legyőző csapatról lehet életnagyságú szobrokat találni…. természetesen egy csata közben lettek megörökítve. Mellettük kőtáblára felvésve nevük, lényegesebb adataik.
Az obszidián boltív, az Elesettek Kertjének bejárata már messziről látszik. A playerek sírjai háborítatlanul vannak felsorakozva képeikkel ellátva.  Sokkal nagyobb e vidámparkba nem illő hely, mint lennie kellene. Még az előző vidámparkhoz képes is….   Bárki leróhatja tiszteletét, vagy meglátogathatja egy ismerőse nyughelyét.
Az utolsó szembetűnő épület a: „Ki vagyok én?” névvel ellátott tükrök terme, ami jobb napokat is látott már, kissé romosnak, lelakottnak tűnik kívülről. Nem áll előtte senki, csak egy ZÁRVA feliratú tábla van kihelyezve a bejárat elé. Az ki már már járt egyszer a vidámparkban ezelőtt, sejtheti miért van ez, aki nem az csak találgatni tud…..

Yoshi! Az első feladat, hogy érkezzetek meg és szórakozzatok, akár csapatostul, akár egyedül. Egy vagy több postot írhattok. Rajtatok áll, de a 250 szavacska az legyen meg.
Továbbá mindenki a/egy postja végén dobjon 4 6-os kockával. Van rá bőőőő két hetetek… jó szórakozást! Suspect
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 631
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Tükörkép - THE REAL ONE

Témanyitás by Chancery on Szer. Ápr. 12, 2017 10:33 pm

Nem hittem volna, hogy a vidámpark valaha visszatér, ahogy azt sem gondoltam volna, hogy ha ez megtörténik, én is a kapujába állok, mint azelőtt. Ám most nem a vidámság vagy a szórakozni vágyás hozott, hanem valami teljesen más, valami groteszk és hibbant agymenés, egy sötét sejtelem.
Halkan megköszönöm a jegyet, belépek a parkba, majd kissé odébb állok és körbenézek. Mindenfelé boldog arcok köszönnek vissza rám, a játékosok mit sem sejtve örömtelien lépnek be, itt-ott egy szerelmespár egymásba karolva lépdelnek a kavicsos úton és tűnnek el egyik vagy másik sarok mögött. Minden olyan, mint egy átlagos vidámparkba, én mégsem tudok jókedvű lenni.
Összefont karokkal lépdelek céltudatosan, szlalomozva a szembejövő emberek között, hogy ne zavarjam meg számukra felhőtlen napjukat. Fél úton járhatok, mikor megtorpanok oly hirtelen, hogy Álom is tesz még pár lépést, mire megáll és kérdőn megfordul.
-Szerintem... nézzünk körbe előbb jobban... utoljára akarom hagyni azt a helyet inkább.
~Ahogy gondolod...~
Bár úgy terveztem, lassan és ráérősen járom körbe a parkot, a lépteim végül önkéntelenül is sietősre váltanak egy idő után. Nem tud lekötni semmi, sem a körhinta látványa, sem a dodzsemezők szinte visítva nevetése, sem a Palota vagy a Kert. Ez utóbbit is inkább azért jártam csak körbe, hogy meglátom-e esetleg Yuichi vagy bárki más sírját, akiről ne tudnék, de szerencsére nem leltem, így egy nagy, megkönnyebbült sóhajt kíséretében jövök ki onnan.
-Menjünk inkább. Rossz ötlet volt ez a körbejárás, csak még jobban izgulok. -fintorodom el. A macska csak szótlanul megy előttem, szinte mutatva az utat.

Mikor odaérünk végre, megkönnyebbülten sóhajtok fel és a szívemre teszem a kezem.
Nem működik. Le van zárva. Viszont akkor miért állították fel? Összehúzom a szemöldököm, ahogy a rossz előérzetem úrrá lesz rajtam. Valami történni fog, ha Ez már megint itt van.
Leülök a legközelebbi padra, amiről még rálátok a bejáratra, és a Zárva táblát bámulva emlékszem vissza arra, mikor előzőleg itt volt a park, és amikor abban a sátorban találkoztam Vele.
Hogy is mutatkozott be? Már nem is rémlik, csak halványan, az arca ellenben beleégett a fejembe. Az arca, a szavai, a tettei... A hosszú, ébenfekete haj, ami selyemként omlott a vállaira, és azok a jéghideg szemek, amikbe belenézve láttam minden rosszat, amit csak el tudok képzelni, és ami még a képzeletemet is felülmúlja. Összerezzenek és átölelem magam, elkezdtem fázni a gondolatra is, hogy NeadjIsten, talán most újra találkozom vele.
Valamilyen perverz gondolat hatására szeretnék is találkozni vele. Elszántan és bátran, megmutatni neki, hogy már más vagyok. Hogy ismét képes lennék szembeszállni vele, és győznék, most még könnyebben, mint akkor.
Ülök, mellettem a macskával, lustán simogatva, amíg ezt megunva le nem huppan a földre nyalakodni inkább. Ülök és nézem a táblát, lelki szemeim előtt felrémlik az a másik alak is. Vajon megint ki fog lépni onnan, és mit sem téve végiglépdel az úton majd? Megint lerombol maga körül mindent, a fekete párduccal az oldalán?
Mi fog történni ezúttal?
Mert valami történni fog. A zsigereimben érzem.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2482
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4892/5000  (4892/5000)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Tükörkép - THE REAL ONE

Témanyitás by Chakna on Pént. Ápr. 14, 2017 11:51 pm

Sokat járkálok a városban, úgyhogy a vidámpark szórólapja is hamar eljut hozzám. De nem a szórakozási lehetőség kelti fel az érdeklődésemet. Persze, izgalmas az óriáskerék, a céllövölde, a hullámvasút meg a többi. De az Elesettek Kertje jobban izgat. El kell mennem! Meg kell keresnem a sírját! Ez lehet az utolsó lépés ahhoz, hogy teljesen magam mögött tudjam az elmúlt körülbelül 5 évet. Nem tudom, kivel futok össze útközben, de bármelyik ismerősömet örömmel üdvözlöm.

 Járkálok körbe a sírok között… Rengeteg arc, rengeteg név… Valaki gyermekei, férjei, feleségei, szerelmei, apja, anyja… Elkeserítő látvány. Majd megszakad a szívem, ha arra gondolok: odakint sosem tudják meg, mi is történt szerettükkel Aincardban… Könny szökik a szemembe. Nem, mondjon bárki bármit, Kayabának ezt nem lehet megbocsátani… Persze, Shunak igaza van abban, hogy nem tehető ő felelőssé a halálukért… De a szeretteik szenvedéséért igenis felelnie kell.

Hosszas… Túl hosszas keresgélés után akadok rá Takashi sírjára. Stimmel a név, és a kép is, ezzel pedig teljes bizonyosságot nyerhetek afelől, hogy nem lettem átverés áldozata, mint ahogy Shu mondta… Ez valahogy megnyugvással tölt el. A könnyek lassan elapadnak, és elkezdek beszélni.

– Annyira hiányzol – csendül a hangom szomorkásan. – Tudod, annyi mindent tapasztaltam idebent, amit veled együtt kellett volna átélnem… - Igen, már nem akarnék távol maradni Aincardtól – Meg kellett volna Ismerned Shut, és Timidust… És Kiwit… Meg a többi Vigost… És Seishint… Meg Tachit is, bár nem tudom, hogy jól kijönnétek-e… - és beszélek és beszélek, hosszan, sokáig, részletekbemenően. Mindenről. Arról, hogy depressziós voltam… Arról, hogy miként másztam ki belőle. Hogy kivel hogy találkoztam, és mi történt. És a küldetésekről is. Illetve arról, hogy hogyan élek jelenleg Aincardban. Kuszán, csapongva mesélek, teljesen megfeledkezve az idő múlásáról.

Miután elbúcsúztam, végleg, igyekszem keresni valakit, akitől megtudakolhatom, megtalálható-e a temető állandóan valahol.


A hozzászólást Chakna összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 17, 2017 8:15 pm-kor.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User


avatar
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 361
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 15
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
168/1500  (168/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Tükörkép - THE REAL ONE

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Ápr. 14, 2017 11:51 pm

The member 'Chakna' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 14559
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Tükörkép - THE REAL ONE

Témanyitás by Chancery on Hétf. Ápr. 17, 2017 5:24 pm

//Én csak elfelejtettem dobni... Embarassed //

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2482
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4892/5000  (4892/5000)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Tükörkép - THE REAL ONE

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Ápr. 17, 2017 5:24 pm

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 14559
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Tükörkép - THE REAL ONE

Témanyitás by Seishin on Szomb. Ápr. 29, 2017 10:27 pm

Egyik szinten, egy nagy plakáton akadt meg a szemem. Vidám park díszes felirat, minden féle szórakozás és kaja meg pia amennyit el se lehet képzelni.
Na, én pedig akár menyit eltudok ám képzelni, ide nekem az összes sült halat és fahéjas sütit! Nem ez volt, ami igazán érdekelt, más dolog keltette fel az érdeklődésem. Az elessetek, kertje olyan hely volt ahova minden kép el kell látogatnom.
Belépek a helyre és a sírok közt keresgélek, le és fel nézem a sorokat, a neveket, a képeket. Míg végre meg találom azt, amit kerestem, négy sírkő képel és névvel.

Le térdeltem a sírok elött, cseppet sem érdekelt most ki láthat meg itt. Ahol mindenki magával törődik csak. Le vettem a maszkom és a földre tettem, majd négy szál virágot helyeztem mindegyik sirkö elé.
- Bolond Zaki, mindig kukolni és bugyit akartál lopni. Te kis perverz, hiányzol nincs kivel innom és vitáznom. Hide, ne hidd el felejtettem, amit ígértem igyekszem, de nagyon nehéz néha. Tatsu lemerem fogadni, hogy oda fent is legalább három lány van rád tapadva. Igazi lovag voltál mindig, hogy... még akkor is. Aoi képzeld, találkoztam valakivel, aki olyan, mint te voltál nekem. Azt hiszem meg szeretem és bízni tudok benne.
Elő vettem furulyám és egy szomorú dalt játszottam könnyes szemekkel. Igazi szívbe, lélekbe tépőt.
- Képzeljétek, akivel találkoztam azt hiszem, viszont kedvel. A neve Chakna, bár csak meg ismerhetnétek. Zaki, még gondolatban sem engedném, hogy olyat csinálj.
Mosolygok könnyes szemekkel, majd még sokáig beszélek minden féle dologról. Mi történt eddig velem, mit szeretnék és felidéztem a szép együtt töltött időt is. Még itt a barátaim elött is ezen a szomorú helyen sikerült el mosolyodnom. A mosolyom inkább szomorú volt, mint vidám.
- Hiányoztok, sosem feledlek titeket.
Búcsúztam majd mi elött feláltam volna fel vettem a maszkom és nagy sóhaj kíséretében meg próbáltam elsétálni. Nem tudtam amig meg nem pusziltam Zaki sírkövet. Majd gyorsan szedve lábaim eltávolodtam a szomorú helyszintöl.

A távolban láttam Chaknát amint egy sír elött ált. Mikor el távolodott onnan, lassan oda léptem. Amig ő kereset valaki vagy valami mást én el helyeztem az utolsó virágot, amit vettem.
- Seishin vagyok vagy is Hitomi, nem ismertük egymást tudom. Ezért kérlek, bocsásd, meg itt vagyok most. Meg szerettem a lányt, aki itt volt nálad, és látom, rajta hiányzol neki. Ennyire kedvelt téged, akkor én is biztosan kedveltelek volna. Meg ígérem neked, hogy helyetted is vigyázni fogok rá, még ha azt is kockáztatom.
Akár kicsoda is volt ez a férfi, úgy éreztem ennyivel tartozom neki. Meg hajoltam előtte, elköszönés képen. Most már tényleg távozok amig a lábaim engedik, Chaknára pillantok, és elgondolkodom, köszönjek, vagy oda menjek hozzá? A kettő ugyan az, de ezen a helyen emlékezés közben nincs szívem meg zavarni öt.
Ezért aztán csak várok pár percig, ha észre vesz és int, vagy köszön, akkor oda megyek hozzá, persze csak ha invitálást kapok vagy látom, szeretné a társaságom.

zene:
avatar
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 92
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1000/1100  (1000/1100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Tükörkép - THE REAL ONE

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Ápr. 29, 2017 10:27 pm

The member 'Seishin' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 14559
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Tükörkép - THE REAL ONE

Témanyitás by Lizbet on Vas. Ápr. 30, 2017 8:01 pm

Az idő csak telik-múlik, de igazából nem történik semmi azon kívül, hogy a gyerekek és a felnőttek egyaránt jól érzik magukat. Mindenki megtalálja azt, ami számára szórakoztató, legyen az bármi, ezen a helyen megtalálható. A vidámparkban tehát csak úgy nyüzsögnek, zajlik az élet. A park jellegzetes muzsikája férfiak, nők és gyerekek vidám nevetésével, kiáltásával vegyül. Azonban vannak itt olyanok is, akik igen szótlanul, gyanakodó pillantásokkal járkálnak egy bizonyos épület körül. Sok ember meglepetését okozza ez, de vannak olyanok is, akik jól tudják, mire fel ez a gyanakvás a tükrök terménél, még ha zárva is van.
Tovább telik az idő, nem történik más, mint ami eddig azon kívül, hogy besötétedett. A vidámpark csak most néz ki igazán pazarul, hála a sokféle színben kivilágított épületeknek, bódéknak. Nem túl sokkal a lámpák felgyúlása után, annak aki épp a tükrök termének közelében van, feltűnhet egy kis mozgolódás, hangoskodás belülről. Rövidesen kinyílik a terem ajtaja, páran elhagyják az épületet. Az első egy magas, enyhén szakállas férfi, vérző pöröllyel a hátán. Őt követi pár lépésnyire lemaradva egy vele egy magas ám valamivel fiatalabb szőke fiatalember és mellette fegyelmezetten lépkedő főnixe. Utánuk érkezik két alacsony lány, egyikük hosszú szőke hajú, páncélt visel és oldalán katana díszeleg, a másik kissé lengébben van felöltözve, rövidke szoknyája és oldalt két copfba fogott fekete haja csak úgy lengedezik szökellése közepette. Előbukkan még egy alacsony, maszkos férfi aki maga a titokzatosság és végül egy fehér csuklyát viselő emberrel zárul a sor. Nem beszélnek egymással, előbukkanásuk után egyből elvegyülnek a tömegben….

Mindenki dobjon halál/korona kockával a postja után. Ha egymással akartok interakciót, akkor több postot is írhattok

avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 631
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Tükörkép - THE REAL ONE

Témanyitás by Lizbet on Vas. Máj. 14, 2017 8:18 pm

Suspect
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 631
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Tükörkép - THE REAL ONE

Témanyitás by Chakna on Vas. Máj. 28, 2017 3:42 pm

Felegyenesedve a sírtól gyorsan letörlöm az arcomról a közben kicsordult könnyeket. Gyors léptekkel indulok ki az Elesettek kertjéből, hogy mielőbb megtudjam: Lehet-e valahol mindig megtalálni a sírokat.

Amint kilépek a kapun, körbenézek, hátha már itt meglátok valami dolgozót, aki segíteni tud. Ennek hála veszem észre Seit. Elmosolyodom, és intek felé.

Ha odajön, akkor kicsit komolyabb arccal üdvözlöm, és rögtön kérdezek is tőle:

- A barátaidhoz jöttél? - úgy érzem, hogy ő valószínűleg érti, hogy miért nem a vidámpark csillogását élvezem, hanem a "temetőben" töltöm az időt.

- Velem tartasz? Keresek valakit, aki meg tudja mondani, hogy a sírokat lehet-e valahol állandóan látogatni… - ajánlom fel bátortalanul. Nem vagyok biztos benne, hogy ő is gondolt ugyanerre, mint én.

Ha velem tart, akkor beszélgetés közben, ha nem, akkor csendben elvegyülök a vidámpark  boldog, szórakozott tömegében. Lassan rám is átragad a hangulat, és vidáman mosolyogva járkálok keresve egy dolgozót, aki eligazít a temető ügyében.

Közben meglátok egy édességes standot, és feltűnik, hogy többféle fahéjas finomság is van. Ha Sei velem tartott, akkor veszek neki mindegyikből egyet, magamnak pedig savanyúcukrot.

Egy idő után viszont feladom a keresgélést, mert úgy tűnik nincsen ebben a parkban egy dolgozó sem, aki tud nekem segíteni.
Leülök végül egy padra és csak nézem a forgatagot. Jobban szeretem figyelni a vidám arcokat, mint a hullámvasúton ülni, vagy a szellemházban mászkálni, most pedig az utóbbiak közül egyikhez sincs sok kedvem. Persze, más az, ha Sei, vagy valaki más megkér, hogy közösen üljünk fel valamire.
Figyelmes leszek a furcsa menetre is, ami nem tudom honnan indult, de meglehetősen vegyes társaság.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User


avatar
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 361
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 15
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
168/1500  (168/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Tükörkép - THE REAL ONE

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Máj. 28, 2017 3:42 pm

The member 'Chakna' has done the following action : Kockadobás


'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 14559
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Tükörkép - THE REAL ONE

Témanyitás by Chancery on Szer. Máj. 31, 2017 4:21 pm

Nem foglalkozom az idővel. Olykor dúdolni kezdek valamit, halkan, nehogy más is hallja rajtam kívül azt, hogy még ezt is hamisan csinálom, nem csak az éneklést. Van, hogy felállok és fel-alá járkálok, legmesszebbre meg csak egy vattacukorért megyek el pár órával később, mikor már eléggé lenyugszik a gyomrom.
Igen, tisztában vagyok vele; ha én megváltoztam, akkor Ő is, ha én erősebb lettem, akkor Ő is, tehát ha megint találkozom vele, nem lesz olyan könnyű a dolgom. Viszont, ha egyszer már sikerült, akkor sikerülni fog most is, ebben biztos vagyok. A cukrot nyammogva figyelem a boldogságot körülöttem, de ahogy elkezd sötétedni, és kidobom az üres hurkapálcát, hogy széttörjön egy kukában, egyre gyakrabban pillantok a bejárt felé.
A várakozásom végül kifizetődött. Álomkelő fülelni kezd, majd kicsit közelebb lép hozzám, farka végét lustán lengetve le sem veszi szemeit a sátorról. Én is fészkelődni kezdek, felállok a padról, egy lépést sem teszek tovább, karba tett kézzel várok, hogy mi fog történni. A hajam égnek áll a tarkómon, bizserget, végigfut a gerincemen, az izgalom szinte kiugrasztja a szívem.
És akkor megindulnak, egyenként lépnek ki, én pedig kerek szemekkel, tátott szájjal nézek végig rajtuk.
Anatole...? Ren...? Az... Mirika? A szőke lány hirtelen be sem ugrik... utána Kazuma, akiről egy ideig szinte zengett a város. Döbbenten nézem végig, ahogy szinte szó nélkül elhaladnak mellettem, úgy fordulok utánuk, mint valami térfigyelő kamera.
Ők azok, de mégsem; már csak a tényt figyelembe véve, hogy mivel a többségük, akiket felismertem, már halott a játékban, valószínűleg azok is, akik még velük vannak.
Már eltávolodtak tőlem pár lépést, mikor a lábam szinte magától mozdul. Kikerülöm Álomkelőt és mint egy alvajáró, megpróbálom a tekintetem a fehér csuklyás alakra szegezni, aki leghátul haladt. Követem őket, robotként, izgalommal telve, az adrenalintól hajtva. Kik vagytok ti? Miféle groteszk és undorító játékot űz valaki veletek? Vagy kiderül, hogy valójában éltek, vissza tudtatok jönni? Istenem, az lenne a legjobb...
Nem törődve Álomkelő szigorú hangjával a fejemben, hogy azonnal forduljak vissza, megpróbálok lépést tartani a kis csoporttal, de érzem a zsigereimben, hogy nem lesz könnyű, sőt... talán lehetetlen. Nekem mégis meg kell próbáljam, kerüljön bármibe. Választ szeretnék nem csak arra már, hogy ők kicsodák, hanem arra is, mi történt ezelőtt, mikor ez a vidámpark felépült és megnyitotta azt az átkos sátrát.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2482
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4892/5000  (4892/5000)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Tükörkép - THE REAL ONE

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Máj. 31, 2017 4:21 pm

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás


'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 14559
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Tükörkép - THE REAL ONE

Témanyitás by Seishin on Hétf. Jún. 05, 2017 9:53 pm

Chak észre vett, intett talán most jól esne, ha tudnék beszélni valakivel. Még ha nem is arról vagy olyanról beszélünk a társaság a lényeg.
Lassan oda sétálok és szintén üdvözlőm, már-már szinte formálisan apró meghajlással.
- Igen és beszélnem kellet még mással is.
Az már csak hirtelen jött, hogy a számomra idegen férfi sirját meglátogattam. Úgy éreztem, ha a túloldalról hall minket biztos örülne, ha hallaná, van, valaki vigyáz Chaknára.
Most igy belegondolva kicsit furcsa ez az egész, még a valódi nevét sem tudom. Még is kezdek mély érzéseket táplálni iránta, olyan mélyet az már túl a barátságon van. Mintha a testvérem lenne vér szerint is. Ez lenne az a híres lelki társ kötelék amiról már hallottam?
- Igen szívesen veled megyek, de cserébe kérek majd valamit.
Sejtem, bele fog menni a dologba nem akkor is vele megyek. Jó lenne, tényleg ha máskor is lehetne ide jönni és látogatni. Sétálgatás közben kiszurok egy édeséges standot és szinte már csorog is a nyálam. Lelki szemei elött látom remegő kezekkel indulok meg mindjárt és magamévá teszek halom fahéjas csemegét. Chakna meg előzte a katasztrófát, igy nem tettem magamévá minden fahéjas csemegét csak egyet.
- Köszönöm, ilyen pillanatokban tényleg úgy érzem, húgod vagyok.
Közlöm mosolyogva és jó nagyot harapok a csemegémből. Amikor meg akad valamin a szemem egy furcsa menet. Először nem igazán tulajdonitok neki nagydolgot. Pár fura alak, akik sétálnak biztos valami céh vagy egy csapat. Amikor Chakna is figyelni kezdi és közelebb érnek jobban meg nézem, a menetet a fahéjas csemege át megy bázis ugrásba. Ki fordul a kezemből és a földre esve pixelekre bomlik.
- Ez nem, ez mi..... AOIIIIII!
Kísértetiesen hasonlít menteböl az egyik lány Aoira. Annyira, hogy akár lehet az ő maga Aoi. Az nem lehet, láttam meghalni akkor meg még is, hogy kerül ide? Kicsit meg feledkezem magamról és nyújtott kézzel indulok, hogy meg fogjam a lány vállát és meg tudjam mi ez az egész.
avatar
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 92
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1000/1100  (1000/1100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Tükörkép - THE REAL ONE

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jún. 05, 2017 9:53 pm

The member 'Seishin' has done the following action : Kockadobás


'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 14559
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Tükörkép - THE REAL ONE

Témanyitás by Lizbet on Vas. Jún. 18, 2017 4:46 pm

Sötétedés után ugyan úgy sőt, talán még jobban megy a vidámparknak. Az emberek önfeledten szórakoznak elfeledve mindennapi gondjaikat, legfőképpen azt, hogy egy játékba vannak bezárva, legalább erre rövid időre. Annak ellenére, hogy többen gyanakvóan méregettek egy bizonyos épületet, semmi érdemleges nem történt mindaddig, míg elő nem mászott öt különös ember, kikből egyikőtök felismert néhány tagot, és nem csak ő. Jó páran tátott szájjal nézték végig a jelenetet, ledermedve a sokktól
Sei elindultál az általad Aoi-ként azonosított fiatal lány felé, s mikor vállát megérintetted ő értetetlenül bámult rád, nem ő az. Talán a szemed, vagy az elméd tréfált meg egy kicsit, azonban hirtelen elgyengültél pár pillanatra, teljesen erőtlennek érezted magad, de tényleg csak pár pillanat volt az egész, utána, mintha misem történt volna a lány elmosolyodott és haladt tovább.
Chan te mivel követted őket szemtanúja voltál mindennek. Az öt személy, akikből csupán kettőt nem ismersz, szétszóródott a vidámpark területén. Nem egyszerre, hanem fokozatosan, mindig leszakadt az egyikük és beállt egy-egy bódéba segíteni, kivéve a szőke fiatal lányt és a fehér csuklyás illetőt, mert ők egyenesen az elesettek kertje felé vették az irányt.
Chan és Chakna ti észrevettétek, hogy a HP csíkotok lecsökkent, majdnem a felére annak ellenére, hogy védett területen tartózkodtok. Ez a jelenség is csupán pár másodpercig tart, utána megint feltöltődött maximum a HP-tok. Az érdekesség még annyi, hogy mindez megismétlődött minden harmadik percben.
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 631
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Tükörkép - THE REAL ONE

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.