[csapataréna] Lö Danne összefog Ozival a Yuuki Al páros ellen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default [csapataréna] Lö Danne összefog Ozival a Yuuki Al páros ellen

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Ápr. 03, 2017 4:20 pm

Az volt a nagy helyzet, hogy látták azt a kiírást, miszerint Danee ( rég nem látott jó ismerős) szeretne már egy jót csihi meg puhi, meg aztán egy nagy korsó sör. Az aréna jutalmak se voltak utolsók, Alnak pedig nagy tervei voltak az Aréna debütálásával. Bár Yuuki inkább volt aréna fittebb, mint a lassú, kevés ezzel meg azzal a ponttal rendelkező harcos fiú, ez viszont nem apasztotta a lelkesedését. Fel is vetette Ozinak is a dolgot, mire kis tanakodás után ráírtak a kardforgatóra, hogy ugyan már legyen csapataréna aztán elosszák a sörre valót később. Meg is érkeztek egy kijelölt időben a kijelölt helyen ~ alias a sokat emlegetett Aréna eleje ~ és várták, hogy összegyűljön a csapat, meg van e ötlet helyszínnek. Al szerint a jó helyszín megválasztása kulcsfontosságú, és bár ő így tanitgatta a kicsi Yuukit, eléggé eltunyult a sao pontrendszere mellett. Mindegy, hogy milyen mögötted a greenscreen ha overpowered vagy.. vagy pont az elején az. De kint, az nah az kint van, ők meg most itt bent, és kint amúgy se jutna eszébe senkinek semmi ilyesmi. Megrázta a fejét, túl sok ~ nonszensz ~ agyalás megárt, majd rásandított az órájára. Mindjárt itt kell lennie mindenkinek. Dannenak is, meg Ozirisznek is. Amikor csak Ozival egyedül állt ki, a kardforgató olyan szinten volt gyorsabb nála, hogy majd beleszédült..és most két ilyen is ellenfél lesz. Ehh. Meg vártak, meg megjöttek emberek, meg vártak mindenkire,
meg ez meg az meg jól lesz az úgy is, meg amúgy is, meg mindegy már minden. Pont.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1680
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 22
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4481/4700  (4481/4700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [csapataréna] Lö Danne összefog Ozival a Yuuki Al páros ellen

Témanyitás by Danee on Kedd. Ápr. 04, 2017 11:47 pm

Tény, hogy én tettem ki a felhívást, hogy szeretnék részt venni egy csapatos arénabeli küzdelemben, de minthogy ez időtájt még igen csak egyedül voltam, mint a kisujjam, jó magam nem igazán tudtam volna senkit se magammal rángatni, hogy védje a hátamat. Kénytelen voltam rábízni magam a vakszerencsére, vagy bármi is legyen az, a lényeg, hogy nagyon kevesen voltak, azok, akikkel konkrétan egymással vállvetve harcoltunk volna más játékosok ellen.
A lista nagyon rövid: Tachibana, és Kazuma, a két vöröske, még anno egy jónak ígérkező tornán, ami végül a tornát nyitó győzelmünkkel be is fuccsolt legnagyobb bánatomra.

Nem tudtam, hogy merre, meddig, de mivel a hirdetés kint volt, azért időnként ki-ki néztem, hátha valaki anélkül is kiáll ellenem, hogy előbb írna egy rövid kis üzenetet. Így eshetett meg, hogy Alex-sannal a véletlen folytán összetalálkozhattam épp ott, AZ Arénában.
- Yo, Alex! Hogy ityeg a fityeg? Nézelődni vagy itt, vagy megmérettetni jöttél magad? Amúgy ha van pár haverod egy kis kettő a kettő elleni meccsre és engem is bevesztek a buliba, az nem lenne utolsó, mert momentán ilyesmi mókára fáj a fogam!

S míg vártam a válaszra, azért megengedtem magamnak, hogy körbetekintsek a hatalmas, szinte már monstrumnyi épület gyomrában, hátha összeakad a tekintetem egy kedves ismerőssel. Sosem lehet tudni.
- Mióta is vagy JL tag? Egy ideje már nem az Artes logóját látom rajtad, mi történt veled, és mi a helyzet a JL-ben? Yuichi, meg Ozirisz jól vannak?

Az igazat megvallva elég rég nem követem már a dolgok folyását, ami a JL-t illeti, nem is nagyon vettem ilyesféle infót már jó ideje.


Danee (33) - HP:185 | F:58 | E:76 | K:36 | GY:56 | S:29 | P:172
Kristálypajzs +1 személy védelem, minden a használóra vagy a védettre irányuló sebzés 2-vel kevesebbet sebez, míg a pajzs szét nem törik

items:
1db Tartós Specialitás Potion (Három körig +9 speciális képesség pontot ad.)
1db Vörös Bika Potion (Használójának húszas szint felett következő 1 támadása nem fogyaszt cselekvéspontot, egy harcban maximum egyszer használható.)
2db Perfekt Frissítő Potion (+15 gyorsaság két körig és +50 HP.)
1db Nagy Potion (+40 HP.)
2db Gyenge Paralízis Méreg
1db Vasbőr Potion (+50 páncél 1 körre tízzel kevesebb sebzést kap.)

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1451
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 25
Tartózkodási hely : Pest/Érd

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4391/4400  (4391/4400)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése http://saamli.blogspot.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [csapataréna] Lö Danne összefog Ozival a Yuuki Al páros ellen

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Ápr. 16, 2017 12:43 pm

Már jó ideje érett egy újabb csapataréna Alexel hisz ezzel ha jól emlékszem első helyre kerülnénk vagy mi. Valami ilyesmi volt megbeszélve és bár továbbra sem tetszett az ötlet, hogy ily módon manipuláljuk a ranglétrát eddig különösebben nem kellett ezen agyalnom hisz a Hinariék elleni harcban beleadtam mindent és úgy vesztettünk. Bár arra a csapatra kíváncsi leszek aki majd elveri őket. Talán nekünk kellene ismét kiállni ellenük? Kicsit nagyképű gondolat volt azt feltételezni, hogy a saoban az egyetlen aki letudja győzni őket az én és Alex.
A szervezést a fiúra hagytam és meglepő fordulat volt számomra, hogy az ellenfél csapatának egyik tagja Ozi. Azt, hogy a másik kicsoda talán említették is korábban de a fiút még látásból se nagyon ismertem nem, hogy névről. Magára helyszínre kicsit később érkeztem mint a résztvevők fele így az első dolgom az volt, hogy bemutatkozzam az idegennek.
- Szia, Yuuki vagyok. - Formalitás letudva. Ha nem láttam volna, hogy Alexel cseveg talán nem kezdeményeztem volna. Az arénába harcolni járok nem pedig ismerkedni de úgy tűnt, hogy barátok és felteszem Ozi is issmeri őt.
Miután mindenki itt volt és úgy tűnt kicsevegték magukat próbáltam a kezembe venni az irányitást a harcot illetően.
- Én szeretek potionokat is használni harc közben így ha nektek nem gond szerintem legyen engedélyezett de ha nem szeretnétek nekem az is megfelel. - Ez főként Ozinak és Daneenak szólt. - Viszont a helyszínt szeretném én kiválasztani. - Tettem még hozzá itt főként Alexre pillantva. Nem ő volt az első aki a helyszín kiválasztásának fontosságáról beszélt és igazából már jóval korábban kitaláltam, milyen harctér lenne a legideálisabb a mi csapatunknak.

Kurokawa Yuuki (38) - HP:195 | F:66 | E:127 | K:35 | GY:85 | S:50 | P:70

Viking gyűrű: első támadás nem használ csp-t

Itemek:
Túlpörgés Potion
Szerencsés Ritmus Potion
Energia Potion
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 642
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5815/5900  (5815/5900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [csapataréna] Lö Danne összefog Ozival a Yuuki Al páros ellen

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Ápr. 16, 2017 2:12 pm

Nemrég beszélgettünk Alexxal a csapatarénával kapcsolatban. És Danee kiírása. Na igen, Al és Yuuki egyelőre még nem küzdhetnek meg újra Hinarival és velem, ezért pont kapóra jött, hogy a srác felbukkant. Csapatarénán nehéz megbízható partnert találni, és én valahogy úgy vagyok, hogy nem szívesen állok egy csapatba ismeretlenekkel. Ki tudja, hogy egy nap nem-e kerülnék éles helyzetben vele szemben. Daneenál ez a veszély úgy érzem nem fegyeget. Voltunk már küldetéseken, szóval nem ismeretlen, amennyire meg tudtam állapítani megbízható, és nem is az a fajta, hogy csak rátámad az emberre, mint mondjuk egy random vöri, vagy zöldnek álcázott vöri.
Mire odaértem az arénához, már a többiek ott voltak.
- Sziasztok! - köszöntem nekik – Ugye nem késtem sokat? - tettem hozzá.
Aztán Yuuki javaslatára válaszoltam – Rendben, részemről okés – bár én úgysem fogok itemeket használni. Jól fognak jönni azok egy tényleges vészhelyzetben, akár. Meg amúgy is, vissza kell tölteni a céh készleteit. A jómúltkor Hinarival a Túlélő Csarnokban rengeteg potit és kristályt elhasználtunk, és azok helyébe is kell készíttetni, meg ugye kell még egy pár karikát lejárni a Virágmezőn is, hogy legyen hozzávaló. - Ami a harcteret illeti, kíváncsi vagyok, milyen pályát választasz *.* - mondtam Yuukinak mosolyogva. Valószínűleg nem lesz valami könnyű dolgunk, az biztos. Főleg, ha megint valami olyasmit alkot a lány, mint múltkor. Bár akkor én megkönnyebbültem, hogy „csak” kétélű karddá változott a fegyverem, és nem lett belőle valami más...
Meg aztán ott van az a tény, hogy Alex akkorát üt, mint az ipari áram. Yuukinál pedig ott van a visszaállító gyűrűje, amivel nagyon nem vagyok kibékülve. Bár az itemet pontosan nem ismerem, de feltételezem, hogy vannak korlátai, adott számú használat után „kifárad”. Elvileg minden tárgynak megvannak a korlátai, így valószínűleg annak is. De addig viszont nehéz dolgunk lesz.
Abba meg már bele sem merek gondolni, mi történne akkor, ha Alexnek kölcsönadná a gyűrűt. A nagy sebzés és a gyűrű képessége akár legyőzhetetlenné is tenné a srácot...


Statok:
Ozirisz (39) - HP:210 | F:84 | E:70 | K:51 | GY:97 (107) | S:70 | P:75

Spec. tárgyak:
Lángoló Nodachi: Támadásonként 1/6 esély 6-os lángsebzésre.
Agni: 8 tűz alapú sebzés és 8 (9) szabadon elosztható pont
Napkalap: ha süt a nap, a viselője nem tud se Rejtőzködni, se Lopakodni
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot

Pontozás és felszereléscsere utáni karilap:
http://ozirisz.xyz/sao/karakterinfo.php?ID=148

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥ ♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1038
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 39
Exp:
6099/6200  (6099/6200)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [csapataréna] Lö Danne összefog Ozival a Yuuki Al páros ellen

Témanyitás by Danee on Kedd. Ápr. 18, 2017 11:37 pm

Amíg én Alex-kunt faggattam váratlanul megjelent mellettünk egy magabiztos leányzó. Elsőre nem értettem mit akar, de a közvetlenségéből arra mertem következtettetni, hogy ha engem nem is, Alexet biztosan ismeri közelről.
Az már csak második pillantásra derült ki számomra, hogy mind a ketten JL tagok.

Ja ... nem.
Nem kezdtem neki hisztérikusan visítani a döbbenettől, de még hebegni se, helyette csak néma döbbenet. A JL mindenhol ott van.

- Üdv, szöszke Yuuki, én pedig Danee vagyok, örvendek - viszonoztam a gesztust, bár nem voltam túl lelkes se.
Mivel nem tudtam mivel állok szemben, hogy most épp valami JL találkozóba csöppentem bele, vagy csak én gondolok túl sokat a dologba, nem tudom, de jobbnak láttam kicsit csendben maradni, hátha a fel nem tett kérdéseim maguktól is megválaszolásra kerülnek.
Aztán megjelent Ozi. Mármint Ozirisz-san

- szia OZ! -
integettem neki, már jó előre sejtvén, hogy feltűnhet még majd újabb JL tag, hiszen ahol van kettő ott lesz ...
Nem akartam válaszolni a kérdésére, mert már egyáltalán nem voltam biztos benne, hogy nekem szól itt bármi is.

- Ne haragudjatok, egy percre, de ez valami belsős JL harc lesz, vagy esetleg a hirdetésemre jöttetek?
- És ha netalántán ez utóbbi, akkor ki lenne a csapattársam? -
néztem választ várva hol egyikre hol másikukra
- Meg ha így lenne, a csapattárs beavatna, hogy kin milyen cuccok vannak, már csak amolyan fair play miatt, tudjátok, hiszen biztosra veszem, hogy ti tisztában vagytok azzal, kin mi van, meg milyen képességeket tudtok használni?

Igyekeztem felmérni én a dolgokat, de nem voltam biztos benne, hogy a boltokban látottak, na meg a ritka cuccokról készült gyenge kis skiccek alapján tévedhetetlenül megállapíthatom mi micsoda.
- Amúgy lovag vagyok, de gondolom, ez rögtön látszik, és az egyetlen ritkaságom ez a kristálypajzs. Nem vagyok túl ... nagy szám ebből a szempontból. Ugyanakkor ha megmérkőznénk, azt megtiszteltetésnek venném!

- Nekem is mindegy a poti -
tettem hozzá kisvártatva és nem kevésbé bizonytalanul. Túl sok a ha.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1451
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 25
Tartózkodási hely : Pest/Érd

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4391/4400  (4391/4400)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése http://saamli.blogspot.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [csapataréna] Lö Danne összefog Ozival a Yuuki Al páros ellen

Témanyitás by Halász Alex on Szer. Ápr. 19, 2017 2:56 pm

Alex teljes nyugalomban állt a helyén abban a biztos hitben, hogy Danee a felhívás után megnézte a neki küldött JLes, Alos, Ozis, Yuukis üzenetet, amit ő maga írt meg szinte rögtön azután, hogy látta  felhívást, megfogant a fejében a közös arénázás, a csapatmunka meg a harc víziója, írt a többieknek és lebeszélte velük. Szóval elküldte még aznap az üzenetet. Ettől a pillanattól kezdve, mármint, hogy Danee kinyitotta a száját és beszélni kezdett, kezdett szép lassan elbizonytalanodni. Mindenben. Nem csak abban, hogy megírta e azt a bizonyos levelet, de abban is, hogy most éppen ő ott áll és virtuális valóságában néz szembe a beszélővel és, hogy az ég kék, és a madarak énekelnek e vagy üvöltenek félelmükben a magastól....
Ki ült az arcára az a fajta értetlenséggel vegyes zavar, ami ilyenkor mindig. Meredt, a pillanatában ráfagyott arcvonások, pislogás nélküli, semmibe vesző tekintet, elhúzott ajkak, görcsös testtartás. És akkor Alex elkezdett kombinálni.
Te jó ég! Elküldtem én azt a levelet? emlékszem rá, hogy megnyomta a send gombot. De mi van ha mégsem és csak akartam?! És ha nem küldtem el? Most meg már nem nézhetem meg, mert mi van ha nem küldtem el? Így simán odaállunk minden előzmény nélkül és ráadásul pont egymás után, még csak nem is egyszerre! Egy JLes meg még egy meg még egy harmadik is. Mintha lerohannánk?
De úristen tudnom kell, hogy elküldtem e a levelet vagy sem, de kínos lenne megnyitni a menüt előtte!
Szinte a hisztérikusság szintjéig volt képes üvölteni magában amellett, hogy ez kívülről csak a fentebb leírtak fogalmában meg egy leheletnyi lefagyottság érzésében nyilvánult meg.
- Nem nem. Ozi lesz a partnered, úgy tudom, hogy már ismeritek egymást. Mi Yuukival leszünk ketten. Ez csak gyakorlás. - Próbált mosolyogni az előző rémképek után. - Nem kellenek a potik, azok éles helyzetekre vannak. Illetve.... *körbeforgatta a szemeit, és széttárta a karjait*.. vagy whatever, ha anynir aakrjátok, de döntsetek most és ne legyen kavar belőlle bent....meeeeg - húzta el a hangját. - Ne légy nyuszi Dani, mi vagyunk a kihívók, amit megtudsz harc közben azt megígérjük nem töröljük ki az emlékeidből. x3  Rendben? - Az, hogy Yuuki akar helyszínt kiválasztani számára mindegy volt. Ha ő és Danne lett volna mint kihívó előre engedte volna Daneet, hogy válasszon ő,de ha a lovagot nem zavarja, akkor válasszon a hölgy. Ennyi.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1680
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 22
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4481/4700  (4481/4700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [csapataréna] Lö Danne összefog Ozival a Yuuki Al páros ellen

Témanyitás by Danee on Hétf. Ápr. 24, 2017 7:49 pm

- Alex-san, jól vagy? Kissé sápadtnak látszol! Pihensz te rendesen? - pislogtam aggódón a srácra - Nem akarsz leülni kicsit, vagy valami?
Kérdezhettem volna, hogy eszik-e rendesen, de az itt nincs értelmezve ugyebár o.O
Hogy iszik-e rendesen, az meg igazából nem releváns a mostani helyzetre nézve.

- Oh, Ozirisz -
ismételtem Alt, és fordítottam a tekintetem az emlegetett felé
- Remélem jól össze tudunk majd dolgozni -
hajoltam meg mélyen felé, akárha első napom lenne egy japcsi munkahelyen. Legalább is ezt láttam a sorozataikban.
Meg hozzáfűzhettem volna, hogy "plz be gentle!", vagy azt csak a hentai képregényekben láttam volna?

- Jó, akkor potik ne, vettem, rendben -
bólogattam a megértés jeleként
- Hááááát, jó
>.> Ha nem lesz vaku, meg ilyenek. Végülis...
- Részemről mehet.
- Akkor Yuuki-san válasszon terepet, amit akar -
néztem az egyetlen lányra
- Yuuki: Do the Thing!

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1451
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 25
Tartózkodási hely : Pest/Érd

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4391/4400  (4391/4400)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése http://saamli.blogspot.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [csapataréna] Lö Danne összefog Ozival a Yuuki Al páros ellen

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Máj. 13, 2017 8:44 pm

Ahhoz képest, hogy én értem oda legutolsónak, szerencsére nem maradtam le sokról.
- Jepp, mi leszünk az egyik csapat, Yuuki és Alex a másik – erősítettem meg Danee számára amit Alex mondott. Amin viszont néztem egy nagyot, hogy Danee túl kíváncsi. Mondjuk valahol meg is értem, sőt, ha nem a SAO-ban lennénk, akkor még talán egyet is értenék vele. De idebenn más a helyzet. Alex már el is kezdte leépíteni a srácot, bár a „nyuszi” jelző nem biztos hogy jó ötlet volt. Legalábbis egy régi filmben mintha pont ez hozta volna elő a főhős erejét, hogy ő márpedig akkor sem nyuszi...
- Megértelek, Danee, de ugye tudsz róla, hogy az aréna-harcok nyilvánosak, bárki megnézheti őket? Így is, mindannyian kockázatot vállalunk, mindahányszor kiállunk a porondra, hogy valaki kifigyeli, mik az erősségeink és gyengeségeink. - majd egy kis szünet után folytattam – És ha itt tartanánk beszámolót a képességeinkről és azok működéséről, adott esetben egy hallgatózással rendelkező játékos a közelben szintén tudna róla. Ahogy azok is, akiknek eladja jó pénzért az infót...
Majd egy kicsit később újból megszólaltam – Elég nagy felelőtlenség lenne ez, nem gondolod? Biztos hallottál már a bérgyilkosokról és az információ-üzérekről... Feltételezem egyik sem hiányzik neked sem... - fejeztem be a mondandómat.
- Minden bizonnyal menni fog – válaszoltam Daneenak az összedolgozást illetően. A potikkal kapcsolatban is egyetértés született, hogy ne pazaroljuk őket. Éles helyzetben szó szerint életmentő lehet egy-egy item, amik most csak könnyebb utat jelentenének a jobb aréna-helyezéshez..
- Milyen vaku? - kaptam fel a fejem Danee mondataira – Meccs után tudok adni egy üveg Vaku-koktélt, azon ne múljék... Tudod, egy nagy villanás, azt' utána csak sötétség...
Majd vártuk Yuukit, hogy milyen terepet kapunk. Őt ismerve biztos valami érdekes pálya lesz, amit aztán szépen ügyesen, mit sem sejtve felhasznál ellenünk. Meg ugye ott van a „F*sza fegyvere” is, amitől jobb távol maradni...

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥ ♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1038
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 39
Exp:
6099/6200  (6099/6200)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [csapataréna] Lö Danne összefog Ozival a Yuuki Al páros ellen

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Kedd. Máj. 30, 2017 5:24 pm

Alex tisztázta a félreértést Danneval és Ozi is megérkezett. Minden készen állt így lefektethettük az alapokat, potik kristályok nincsenek és a terep rajtam múlik. Képzeletben össze is csaptam a tenyerem és gonoszan vigyorogva dörzsölni kezdtem őket mint ahogy azt a mesékben a gonoszok szokták. Már jóval a harc előtt tudtam, mi lesz a terep és nem is volt nehéz a csapatunknak megfelelő küzdőteret választani. Alex tud repülni, szerény személyem pedig teleportálni. Innentől már nem nehéz kitalálni, hogy egyszerűen csak egy olyan helyszín kell ami jó magasan van, kevés a stabil talaj és azokat is macerás legyen megközelíteni. Ennél fogva a terep felköltözött a felhők közé méghozzá szó szerint. A két bejárat volt az első stabil pont. Egy sziklás platform ahol még viszonylag kényelmesen elfért két ember majd ez a platform szépen eltűnik és egy szép nagy szakadék tátong. Hogy pontosan milyen mély azt csak én tudom hisz nagyjából két méter mélyen már vastag felhőréteg borította így az alját nem nagyon lehetett látni még jó látás jártassággal sem. Ebből a felhőből magaslott ki a többi sziklás platform is némelyik magasabban némelyik alacsonyabban. A távolságokat direkt úgy állítottam be, hogy bár ne keljen akrobatika jártasság hozzá, hogy az egyikről a másikra át lehessen jutni némi elrugaszkodást igényel és simán egyikről a másikra lépni nem is igazán lehet. Ráadásul ezek méretével is spóroltam. A legtöbben max egy ember fér el ő is csak, úgy, hogy egy közepes terpeszállással már lecsúszik a lába. Nincs megfelelő támaszték így könnyen ki lehet billenteni a másikat. Végül néhány apró simítás maradt, kozmetikázás maradt. Beraktam néhány griffet és sárkányt amik időnként átrepülnek a csatatér felett. Madarakat amik egy egy platformon pihennek vagy épp fészkeket.
- Kész vagyok, indulhatunk. - Jelentettem ki a többieknek és nem is volt hátra minthogy elfoglaljuk a helyünket az aréna két végén. - Remélem tetszik. - Vetettem oda Alexnek egy félmosoly kíséretében. Nem gondoltam, hogy külön magyaráznom kellene neki miért ilyen terepet választottam.
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 642
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5815/5900  (5815/5900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [csapataréna] Lö Danne összefog Ozival a Yuuki Al páros ellen

Témanyitás by Ozirisz on Pént. Jún. 09, 2017 12:38 am

A szokásos harc előtti dolgok lementek, megállapodtunk benne, hogy nem pazarlunk itemeket, és a hasonló dolgok. Aztán Yuuki neki is látott a terep megalkotásának, és elég hamar végzett is a beállításokkal. Valószínűleg már jó előre kigondolta, hogy milyen helyen harcoljunk, de minden bizonnyal nem kellett sokat gondolkodnia rajta. Hisz elég hamar befejezte a pálya megalkotását.
Daneeval elfoglaltuk a helyünket a küzdőtér másik végében, aztán szinte rögtön rá elkezdett átalakulni minden. A talaj nagy része eltűnt, és mintha a felhők közt lennénk. Az aréna két szélén maradt meg egy-egy kicsit nagyobb darabon a talaj, meg jó pár kisebb platform, szanaszét a pályán. És elég messze is vannak egymástól, alattunk pedig a mélység, amelyet a felhők rejtenek el előlünk.
- Nem valami könnyű terep – mondtam Daneenak – A harcon kívül még az ugrásokra is figyelnünk kell, hogy le ne essünk... - közben a kiinduló platform szélén állva lenéztem, de nem tudtam megállapítani, mekkora a mélység valójában. De nem nehéz rájönni, hogy aki leesik, az kiesik, még legjobb esetben is.
Majd tettem egy próba-ugrást a hozzám legközelebbi platformra. Ugrálnunk kell, nincs mese, és akárhogy is vesszük, akrobatika nélkül eléggé hátrányban vagyok. De még szerencsére egy normál ugrással, persze elrugaszkodásra azért szükség volt.
- Danee, neked van akrobatikád? - kérdeztem csapattársam, és reménykedtem benne, hogy ő legalább nem hátrányból indul. Majd a srác válasza után nemsokára ugrottam is a következő megállóra, ami kicsit lejjebb volt. Ez könnyű, de visszafelé még gond lehet. Majd két ugrás múlva egy magasabban levő platform, de szerencsére meg tudtam kapaszkodni, és felhúzni magam. Aztán még néhányat ugráltam a közeli platformok közt oda-vissza, elvégre muszáj egy kicsit gyakorolni, majd Yuuki felé vettem az irányt. Alexet betámadni egyértelműen nem lenne bölcs dolog. Mellém csap azzal a bazi nagy karddal, a huzat akkor is levisz a mélybe....
Szóval maradt Yuuki, bár ő sem könnyű ellenfél. Gyors és mozgékony, meg persze jóval nagyobbat sebez nálam, legalábbis a múltkori héjás-baglyos kalandból kiindulva. Meg ugye ott van a gyűrűje, ott van a köpeny vakítása, ami meg gyakorlatilag könnyen kiejtene. Akkor ugyanis az a két választásom lenne, hogy egy helyben kivárom, amíg lejár, és addig szétkapnak mint a papírkutyát. Vagy ugrálok tovább, ami meg szivárványszínben akrobatika nélkül elég reménytelen mutatvány, és előbb kötnék ki a hatalmas mélységben, mint az apró sziklaplatformok valamelyikén...
Ahogy próbáltam Yuuki felé orientálódni, ugrás ugrás után, lendítettem is a nodachit. Nem egy profi, átgondolt mozdulat, hanem csak egy reflexből jövő suhintás, avagy ennyire futotta két ugrás között. Kicsi a hely, és így is csak épp hogy tudtam legjobb esetben is a lány mellett landolni, és még lendületből továbbugrani. Aztán akár betalált a támadás, akár nem, ugráltam tovább, majd egy üres madárfészek által elbitorolt sziklán álltam meg.

1 támadás Yuukira, CSP vikinggyűrű miatt nem fogy, 0.2 SP maradt
210/210 HP, 75 páncél, 255/255 CSP

Dobások és miegymás:

Ozirisz (Sebzés: 70, Kurokawa Yuuki támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, Halasz Alex támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, Kurokawa Yuuki támadásakor 1.2 SP kiskörönként, Halasz Alex támadásakor 3.1 SP kiskörönként.)
Kurokawa Yuuki (Sebzés: 127, Ozirisz támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, Danee támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia, Ozirisz támadásakor 1 SP kiskörönként, Danee támadásakor 1.5 SP kiskörönként.)
Danee (Sebzés: 76, Kurokawa Yuuki támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, Halasz Alex támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia, Kurokawa Yuuki támadásakor 1 SP kiskörönként, Halasz Alex támadásakor 1.6 SP kiskörönként.)
Halasz Alex (Sebzés: Z:180 / S:196 / P:213, Ozirisz támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, Danee támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia, Ozirisz támadásakor 1 SP kiskörönként, Danee támadásakor 1 SP kiskörönként.)


Ozirisz (39. szint): 210/210 HP, 75 páncél, 255/255 CSP
Kurokawa Yuuki (38. szint): 195/195 HP, 70 páncél, 175/175 CSP
Danee (33. szint): 185/185 HP, 172 páncél, 180/180 CSP
Halasz Alex (34. szint): 215/215 HP, 100 páncél, 60/60 CSP

Alex, nálad nem láttam statokat feltüntetve, ezért az aktuálisakat kértem le.
Ha nem stimmel, szerkeszd át a dobásokat =Ozirisz&nev[2]=Danee&nev[11]=Kurokawa%20Yuuki&nev[12]=Halasz%20Alex&nevd[1]=0&nevd[2]=0&nevd[11]=0&nevd[12]=0&kaszt[1]=Kardforgat%F3&kaszt[2]=Lovag&kaszt[11]=Harcm%FBv%E9sz&kaszt[12]=Harcos&szint[1]=39&szint[2]=33&szint[11]=38&szint[12]=34&fegyv[1]=84&fegyv[2]=58&fegyv[11]=66&fegyv[12]=61&kit[1]=51&kit[2]=36&kit[11]=35&kit[12]=12&gyors[1]=97&gyors[2]=56&gyors[11]=85&gyors[12]=34&spec[1]=70&spec[2]=29&spec[11]=50&spec[12]=44&elet[1]=42&elet[2]=37&elet[11]=39&elet[12]=43&pancel[1]=75&pancel[2]=172&pancel[11]=70&pancel[12]=100&sebzes[1]=70&sebzes[2]=76&sebzes[11]=127&sebzes[12]=164&sebzes2[1]=0&sebzes2[2]=0&sebzes2[11]=0&sebzes2[12]=0&rejtoz[1]=0&rejtoz[2]=0&rejtoz[11]=0&rejtoz[12]=0&eszl[1]=3&eszl[2]=3&eszl[11]=3&eszl[12]=2]itt

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥ ♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1038
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 39
Exp:
6099/6200  (6099/6200)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [csapataréna] Lö Danne összefog Ozival a Yuuki Al páros ellen

Témanyitás by Ozirisz on Pént. Jún. 09, 2017 12:42 am

Hopp, a kocka lemaradt

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥ ♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1038
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 39
Exp:
6099/6200  (6099/6200)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [csapataréna] Lö Danne összefog Ozival a Yuuki Al páros ellen

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Jún. 09, 2017 12:42 am

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 14559
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [csapataréna] Lö Danne összefog Ozival a Yuuki Al páros ellen

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szer. Jún. 14, 2017 10:26 pm

Nos a terep beválni látszott. Ozinak láthatóan nehézségei támadtak a tereppel és elsőre úgy tűnt, sikerült kellő mértékben lelassítani őt, emiatt akaratlanul is egy elégedett mosoly húzódott a számra, egészen addig még egy hatalmas hibát fel nem fedeztem. Alex eltűnt! Egész pontosan nem volt mellettem mint ahogy kellet volna és az egyetlen oka az lehetett, hogy valamit nagyon elcsesztem a beállításoknál.
~ Lehet leesett mikor nem figyeltem? ~ Ez is egy lehetőség volt és próbáltam keresztül nézni a felhőrétegen, hátha megpillanthatom őt a mélyben de hiába, túl vastag réteg lepte el az aréna alját. Ez az annyira nem elhanyagolható dolog elég is volt, hogy kizökkentsen annyira, hogy Ozi remek lehetőséget kapjon a támadásra amit, ahogy azt el is várnám tőle, ki is használ. Mire eszmélhetnék, már a páncélom le is amortizálódott, azonban nem vártam egy újabb csapásra és némileg reflexszerűen teleportáltam a küzdőtér egyik középső platformjára, nagyjából a két fiú közé.
- Ennyit az előnyömről. - Sóhajtottam egy mélyet. A csapat arénából egy szemvillanás alatt kettő az egy ellen küzdelem lett ez viszont merőben más taktikát követelt.
~ Azok a trükkök amiket a legutobb használtam nem igazán fognak bejönni... ~ Morfondíroztam magamban. Pedig lehet most a péniszfegyver nagyobbat ütne mondjuk Danee kezében de kételkedtem abban, hogy Ozit különösebben meglepné. Bár ez szinte bármelyik korábbi trükkömre igaz lenne így valami újra lett volna szükség. Viszont ehhez picit több időre lett volna szükségem ami két ellenfél esetében eléggé hiánycikk. Annyit tudtam, hogy előbb Dannera kell rászálnom. Lovag így valószínű így is úgyis tankolni fogja Ozit. A taktikám másik fele pedig a távolságtartás volt így a metamorph ezúttal egy íjjá változott a kezemben és igyekeztem azelőtt leszedni, hogy elérne hozzám.

Képi próba ha sikerül a nagyobb kocka érték számít ha nem akkor az első kocka (Daneet támadom) csp-t a támadás nem vesz a vikingyűrű miatt.


Élet: 195
Páncél: 0
Csp: 156


A hozzászólást Kurokawa Yuuki összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 14, 2017 10:44 pm-kor.
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 642
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5815/5900  (5815/5900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [csapataréna] Lö Danne összefog Ozival a Yuuki Al páros ellen

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jún. 14, 2017 10:26 pm

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás


#1 'Római stílusos 6-os' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 14559
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [csapataréna] Lö Danne összefog Ozival a Yuuki Al páros ellen

Témanyitás by Danee on Vas. Jún. 18, 2017 12:37 pm

Bár volt  igazság abban, amit a fegyvertársam mondott, mégsem tudtam vele egyetérteni:
- Minden tiszteletem a tied, Ozirisz-san, de ebben nem értünk egyet. Ha arra kellene hagyatkoznom, hogy az ellenfelem esetlegesen nem ismeri, mire vagyok képes, akkor az úgy már régen rossz: nem ezektől trükköktől leszünk jobbak az ellenfeleinknél, hanem ahogy kiaknázzuk a lehetőségeinket!
Kettő kettő ellen, és még Oziriszről se mondhatnám, hogy valóban ismerném a harcmodorát, Alexet ugyancsak réges-rég láttam küzdeni, de azok az összecsapások nem igényeltek tőle különösebb erőfeszítést, vagy bármiféle erőfitogtatást. A lányt meg aztán végkép nem ismertem. Persze ők, nyilván gyakorolnak egymás között, kétlem hogy ismeretlen lenne előttük, ki mire is képes, ha akar.
- Mellesleg az információbrókerek szolgáltatásait magam is időről időre igénybe veszem, nagyon hasznosak tudnak lenni, szerintem kifejezetten pozitív a jelenlétük - bár befektettem volna egy kicsit a JL céhtagok feltérképezésébe is, akkor most nem lenne ez a szájkarate...
- Nem, nem koktél. Nem vágod, a vakut? maninblack? Áh, felejtsd el! - itt még lehet vaku se kell most...

Ami azután következett, az minden volt, csak nem átlagos:
- Ez nektek harcmező? - kérdezem felpaprikázva - Nem a grandkanyont jöttem megnézni, hanem harcolni, de azt ilyen körülmények között lehetetlen, úgy nézek ki én ki mint valami alpinista, vagy nikkelbolhaként ugráló ninja?
Lenéztem, bár ne tettem volna, a minden zsigerem egyszerre kezdett tiltakozni a látszólagos mélység okozta veszély láttán, s ha a pániktól még messze is voltam, a fenébe kívántam az egészet.
A helyzet, az egyre több és több ismeret és ismeretlen veszélyforrás, amivel nem lehet kalkulálni rendesen csak jobban feszélyezett, és amit nem tudok megoldani, de bele vagyok kényszerítve, az felidegesít. A francnak kellett nekem feladni ezt a hirdetést! Miért nem inkább vártam, míg a saját feltételeim szerint küzdhetek meg az ellenfelekkel?

- Nem valami könnyű? - kérdeztem vissza - Ez jószerivel nem is nevezhető terepnek! Itt több a felhő, meg a tátongó szakadék mint a talpalatnyi föld!
- Nincs, vagyis volt, de már nincs. De majd lesz. Legközelebbre. Megoldom. -
válaszoltam, ami az akrobatikát illeti.
Ozirisz persze látszólag könnyedén vette az akadályokat, mondjuk ő nem is volt talpig páncélba öltözve, mint én ...

Yuuki persze az aréna túlsó végén volt, Alexszel egyetemben, ami nagyon sok ugrásnyi távolságot jelentett, és minden egyes ugrás, egy halálos csapda fenyegetésével ért fel.
El is határoztam, hogy én aztán innen, ennyi fémmel egy tapodtat sem mozdulok, főleg nem, hogy legalább annyit tudni lehetett, hogy egyikük sem íjász, vagy idomár. Jöjjenek csak ők, ha le akarnak verni, állok elébe!

Megkezdődött a harc, Ozi csak gyorsabb lett, mióta utoljára láttam, bár nem voltak valami kifinomultak az ugrásai, meg földet érései, így is gyorsabban haladt, mint azt elképzeltem volna előtte, sőt csakhamar oda is ért a túlsó végre, lecsapott a leányzóra, nem tudom, milyen eredménnyel, mert mocskosul távol voltak, viszont, mikor a másik ellent kerestem volna, hogy lássam, mennyire kerül veszélybe Oz, nem találtam Alexet sehol, mintha kámforrá vált volna: hiába a megnövelt látásom, semmi. Leesett volna?

De hiba volt levennem a szemem Yuukiról és Oziról, mert Yuuki egyszer csak középtávon termett, nem tudom, hogy, és miként, hogy ilyen gyors lenne, gyorsabb még Oznál is, vagy ez valami trükk, de akárhogy is ez csak kedvezhet nekünk. Bár én ettől még biztos nem fogok közelebb...

Ez volt a második megdöbbenés, Yuuki valahogy meghackelhette a rendszert. Mert harcművész létére íjat fogott a kezében, és még mielőtt tovább gondolhattam volna a dolgokat, a megfeszített íjból, épp felém röppent a nyílvessző. A pajzsom reflexszerűen magam elé húztam, de éppen csak arra volt elég, hogy felfogjon valamicskét belőle: úgy fúrta át, mintha ott se lett volna igazán, de legalább a vértemen nem ütött lyukat. Rögvest lekaszáltam a két végét, hogy ne akadályozzon a későbbiekben.

De ennyit a tervről. Ha íja van, akkor nem kell közelebb kerülnie. Ez az én dolgom lesz, ha szeretnék bármit is. Én és a tátongó mélység.
De meg tudom csinálni. Ez csak egy buta játék, nem fog ki rajtam. Csak könnyedén! Ha nincs is tanulva akrobatikám, akkor is leginkább fejben dől el. Gondoljunk a szöcskékre! Engedjük el a félelmet, fújjuk ki, legyünk gyerekek újra, akik nem tartanak semmitől sem, hisz ez csak játék, és kacagás, jól eső szeleburdi móka!

Elrugaszkodtam, nem álltam meg, s ha nem is Ozirisz mintájára, de igyekeztem az ugrálásra mint örömre koncentrálni, egészen az utolsóig, ahol magam elé húztam a pajzsom, azzal a feltett szándékkal, hogy helyet csinálok magamnak, ott, ahol most Yuuki áll. A kardom szúrásra készítettem, deréktájban, a pajzs takarásában, hogy ütközéskor kibújva a rejtekből, lecsaphasson.

Élet: 185
Páncél: 47
Csp: 147

//támadom Yuukit.
//btw Yuuki mit használt képességként? Nem mintha változtatna a mostani helyzeten, de se saját, se tárgyképességek között nem látok olyan hatásút, ami a kockákat ebben a formában manipulálja.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1451
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 25
Tartózkodási hely : Pest/Érd

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4391/4400  (4391/4400)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése http://saamli.blogspot.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [csapataréna] Lö Danne összefog Ozival a Yuuki Al páros ellen

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jún. 18, 2017 12:37 pm

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 14559
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [csapataréna] Lö Danne összefog Ozival a Yuuki Al páros ellen

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.