[Küldetés] Az Öreg

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default [Küldetés] Az Öreg

Témanyitás by Glitch on Szer. Máj. 24, 2017 10:24 pm

Kint, a rétek között, ahol a kitaposott, göröngyös földút kettéágazik, akár egy sziszegő kígyó nyelve, ült az öreg középütt.
Az út vitt volna tovább: az egyik fele föl, a kazamatákba, ahol egykor Illfang, a koboldok ura állta útját az legelső bátraknak, a másik meg befelé vitt a nagy erdősségbe, ami fölött most lassan ereszkedett a napkorong.

A megfáradt napsugarak aranyba és vörösbe festették már a tájat: a rózsaszínben és lilában is pompázó felhők alatt, megadóan hajlongtak a hosszú levelű fűszálak, eljátszva az összes táncot, melyet a langyos nyári szél rájuk erőltetett. Az öreg csak üldögélt a keresztút tövében, valami háromlábú sámlifélén. Mögötte jókora zárt szekér vesztegelt a fűben, az oldala nyitva, mint bármelyik másik portékás kocsié, a végiben meg egy szamár legelészett egykedvűen.

Ahogy közelebb érsz, már több minden látszik: A kocsiban üvegcsék sorakoznak a polcon és különféle díszes botok és tőrök lógnak felaggatva. Az öregember, kinek szemei alatt több a ránc, mint vihar idején a lobriai öbölben a hullámtörés, akkor épp füstkarikákat ereget, az ősz szakáll övezte pipa mögül, s szeme már messziről hunyorogva méreget, ahogy közeledsz.

A karját felemelve int feléd, szemeibe mosoly szökik, félrerakja a pipát, a kocsi lenyitott könyöklőjére, ahogy a sámliról felcihelődik.
Feje felett jól látható felkiáltójel jelenik meg, s akár megszólítod, akár nem, ő bizony készséggel  rád köszön, hogy aszongya':

- Jó estét kedves vándor! Merre felé ilyenkor, mikor már a nap is lenyugvóban?

Poharat vesz elő, s egy üveget melyből bár hangosat cuppanva ugrik is ki a keze alatt a dugó. Hamar megtelnek a poharak, nyújtja is az egyiket feléd:

- Egy kis szíverősítő, ha megkínálhatom! - míg a másikat maga elé kanyarítja

Kód:
Írjátok le, hogy kerültek ide, mi hozott errefelé, együtt vagy külön jöttök, akár találkozhattok a kereszteződésnél is, de lehet teljesen külön, külön időben, külön meseként. Reagáljatok a helyzetre. Írjátok le azt is, hogy épp mit viseltek, fáradtak vagytok-e, vagy épp fittek, mit csináltok séta/futás közben, mire figyeltek, és mit vált ki belőletek a táj, már ha szenteltek neki figyelmet utazás közben!
Határidő: Június 4. éjfél.
avatar
Glitch
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2017. May. 15.
Tartózkodási hely : right in the code

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Öreg

Témanyitás by Saya on Vas. Máj. 28, 2017 2:13 pm

Hát, én csak erre sétáltam, vagyis végülis sétáltunk, majdnem kéz a kézben, fogtam a saját kezem, és közben beszélgettünk. Én beszéltem, ő hallgatott, egyedül voltunk, elszigetelve, és egyébként már arra sem figyeltem, van-e bárki is a közelben, kihallgat-e, milyen szemmel néz rám amiatt, mert magamban beszélek. Nem is tudom, én már nem foglalkoztam vele, egyre kevésbé, a városban még ezt nem csináltam, de ilyenkor, mikor egyedül voltunk, vagy a szobánkban a céhházban, akkor mertem, hangosan beszéltem, mintha ott lenne mellettem, szinte látni véltem, ahogy ő is itt sétál, kicsit lemaradva tőlem, lehajtott fejjel, szőke tincsei az arcába hullottak, vörös ruhácskája pedig libegett a néha felelevenedő szellőben. Én pedig mosolyogtam, őrült voltam, és táncolva meséltem, beszélgettem vele mindarról, ami eszembe jutott, ami főleg nosztalgia volt, meg néha egy kis előre vetítés, hogy majd mi mindent fogunk együtt csinálni. Ő pedig néha hümmögött, bólintott, és látni véltem, ahogy vöröslő szemeivel rám néz, ám nem mosolyog. Az ő arca teli volt kétségbeeséssel és megbánással, de sosem árulta el, miért, hiába kérdezgettem, csak egyszer szólalt meg, akkor félig vigyorogva, a szemeiben végtelen bánattal, hogy:
~Lassan felnősz, Saya.~
aztán megint lehajtotta a fejét és hallgatott tovább türelmesen a szómenésemmel.
Így értünk el az elágazáshoz is, mikor megláttam az öreg bácsikát, egyből elhallgattam, most hirtelen érdekelni kezdett, hogy ne nézzenek őrültnek, és kezeimet hátul összekulcsolva lépdeltem tovább, fejemben Hugival, akit nem érdekelt az ember, akit nem érdekelt semmi és senki. Ahogy odaérünk, felnézek a kocsira, de nem látok rajta semmit, ami érdekelhetne, mennék hát tovább, de az öreg megszólal, én pedig megtorpanok és rámosolygok.
-Jó estét :3
~Most ez... egy NPC?~ -fintorodik el a Hugi, áttetsző alakja, akit csak én látok, összefonja a karjait a mellkasa előtt és fintorog, az orra felhúzódik, én pedig felkacagok rajta. Megint hullámzok, megint nem érdekel semmi, megint az öregre nézek és mosolygok rá, jókedvem van, és úgy érzem, ezt ma semmi sem törheti már le, még a Schizophrenia foltjai sem, amik már a fák törzsének nagy részét, az utat pedig szinte teljesen beborítja már a számomra. Az öreg fején is ott egy hatalmas dudor, egy gusztustalan buborék, ami azzal fenyeget, hogy bármelyik percben kipukkadhat és vérrel fog beteríteni mindent egy olyan világban, ahol nincs is vér.
-Én csak sétálok. -vonok vállat válaszul, aztán érdeklődve nézem a műveletet, ahogy kitölti azt a valamit, megfogom a poharat és beleszagolok, mire villan a fejem, megfordul a világ, és mintha valaki hátracsapna, koppan a hátam egy képzeletbeli falnak. Mintha tévét néznék csak, a fejem felemelkedik, a szám nyílik, bár én nem akarom. Hugi hangja szólal meg a torkomból szigorúan, mélyen.
-Szíverősítő? Alkohollal tetszik kínálni egy magamfajta kislányt?
Fel van háborodva, én pedig megijedek.
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 710
Join date : 2013. May. 17.
Age : 14
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3313/3500  (3313/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Öreg

Témanyitás by Robiizmus on Kedd. Máj. 30, 2017 10:34 pm

Éppen jártam keltem föl s alá Minthogy jobb dolgom úgyse akadt, és gondoltam kicsik körbejárok mindent amit csak lehet. Ahogy sétálok valamilyen úton haladok, és egy kislányt látok meg kissé messze tőlem, jóval előttem. Furcsán ugrál és valamivel beszélget.
~Egy NPC lehet?... Nem ez egy játékos szerintem... És elvileg mindenki úgy néz ki ahogy. Szóval tényleg kislány lehet... akkor még érthető is, ha félelmében valamiféle barátot hozott létre magának...Nem tudom. Talán jobb lenne, ha rákérdeznék. Minden esetre nem nagyon hagyhatom, hogy itt szaladgáljon fel s alá egyedül... Mega frászt! Mit érdekel engem?! Nem érdekel. Fene a fejemet... Mert nagyon is érdekel... De elég lesz szerintem, ha tisztességes távolból figyelem, ha baj támadna.
Ahogy halad előre a kislány, én követem. Úgy tűnik észre sem vett. Ott egy szekér?...
~Mi a fene lehet?... Biztos, hogy NPC. Legalábbis szerintem. Más nem nagyon lehet? Igaz?... Most odamegyek.
Azzal nekiindultam, hogy odamegyek és... és semmi terv, csak elindultam. Köszön az NPC nekem. A kislánynak meg adott valami italt.
-Estét!
Köszöntem oda félvállról, és néztem a lánykát.
-Mit adtál a lánykának jóember? Nem pont úgy néz ki, mint aki éppen észre vette volna, hogy valaki ideállt a közelébe. Pedig még csak nem is, hogy csendesen, esetleg lopakodva.
Figyelmen kívül hagytam a kérdését, hogy mit is keresek itt ilyenkor, de inkább a lánykát néztem.
Kínálja nekem az alkoholt.

-Én ugyan elfogadom és egészséggel elfogyasztom, de azt ne mondja, hogy ennek a leánykának is ezt adta! Remélem, hogy nem! Egy kislányról van szó, hogy én megiszom, az egy dolog.
Elvettem az italt az öregtől és lehúztam. Majd a kislány felé fordultam, és már konkrétan hozzá szoltam.
-Hello! Az én nevem Robiizmus. Ugye jól vagy? Nem ártott meg az az ital? Mit keresel erre? Esetleg van valakid?
Míg a válaszára vagy legalább bármilyen reakcióra vártam, addig néztem a naplementét. Mintha csak otthon kiültem volna egy hegyre vagy bármilyen magaslatra. Csak szebb. Nincsenek épületek, gyárak, autók, emberek...
~Vajon ez miért nem jó? Miért akarnak kiszabadulni innen? Pedig egyszerűen csodás.

(Esetleges hibákért elnézést kérek! Ha táláltok valamit, nyugodtan szóljatok és korrigálom, ahogy lehet. Smile )


A hozzászólást Robiizmus összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 23, 2017 9:31 pm-kor.
avatar
Robiizmus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2016. Jun. 15.
Tartózkodási hely : Otthon

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
253/300  (253/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Öreg

Témanyitás by Ridd on Szer. Jún. 07, 2017 12:07 am

Volt ulticélom, de az mindegy is volt, ha egy kis felbolydulást csinálhatok, könnyedén hagyom el a járt ösvényt, az nap lassan távozóban, a fűszálak hajlongva könyörögtek a lábaim előtt amikor egy öregember egy szamár és két kisökör társasága kerül a látóterembe. Brémai muzsikusoknak illő felállással, a kakas, macska kutya és szamár mintájában. Ki-ki azt ölti magára, amit érez, hisz mindez úgysem jut tovább a gondolatok falain.

Elvigyorodva vettem tudomásul a kis közjátékot. Először is, nem hiszem hogy kiskorú volna a zöldike, ha védett övezeten belül kiszolgálja a hapi. Nem kellene őt ennyire félteni, de a hős anti-szőke herceg máris megmenti, sőt még fel is csípné. Ejhaa....

Vigyorogva léptem oda, és téptem kis a srác kezéből az italt, még mielőtt beleihatott volna.
- Fiacskám! Kiskorúakat itt nem szolgálnak ki, igaz-e nagyapám? - Azzal a lendülettel beletöltöttem mindet a számba, majd mint a filmeken köptem mindet az öregre, de szép ívesen, hogy kellően látványosan fröcsögjön mindenhova.
- Mi a szamárhúgy ez nagyapó? Nincs itt a neje és máris vizezi a piát? - Torkolltam le az öreget, meglehetősen hangosan. Majd lecsaptam a poharat az "asztalra".
- Valami méreget ide, ha jóban akar lenni velem! - Vigyorogtam az öregre.
- Mi az, ti még itt? Meg lett mondva hogy kölyköknek otthon a helyük! Vagy nem is.. várjatok csak! Mielőtt még elsiettek. Az előbb megpróbáltad felcsípni ezt itt mi? - Pillantottam  a srácra, miközben érezhetően a zöldikre gondoltam.
-  Fizetek egyet, ha megmondod hogy mi vonz a kislányokban drága! Az ártatlanság? A cuki báj? Esetleg hogy kisebb eséllyel bénázol nála majd az ágyban, cicám? - Húztam le miközben széles vigyorra húztam a számat.
- Felvilágosítalak az ilyenekről mint ő. - Léptem Robizmus mellé, a nyakába akasztva a kezemet, mint valami cimborák fordítottam el, eléggé látványosan Sayatól és lassú léptekkel indultam meg, ellentétesen vele.
- Hidd el nekem bogaram, ő már az a korosztály, aki érettebb mint te. Ha nem is a férfiakat, de magát már biztosan felfedezte... és akkor már baj van! Tudod!... Ha egy nő, felfedezi hogy, magának is kellő örömöket tud okozni, onnantól már kapufa kincsem! Csak gyerekcsinálásnak kellesz.. ha kellesz egyáltalán. - Adtam alá a lovat.
- Szóval... két dolgot tehetsz! Vagy kitapasztalod, hányadán áll magával és bevágódsz még gyorsan, vagy örökké szűz maradsz... ami hát, valljuk be... a te korodban... minél tovább húzod, fiacskám... - Vigyorogtam, de érezhetően nem a pia miatt, már ha kapott valami erősebb szíverősítőt.

_________________
Írás:#7f878e
Beszéd:#ad402f× A karakter és user nem ugyanaz, olyanok játékát várom csak, akik ezzel tisztában vannak és képesek különbséget tenni az ic és oc-ért sérelmek között! ×

× Gyakran használok obszcén,  és szexuális tartalmú utalásokat, nyílt célzásokat, brutális cselekedeteket  megbotránkoztatás és polgárpukkasztás céljából. ×

× Küldetések esetén (mivel nem te döntöd el hogy kivel játszol kivel nem), abban az esetben, ha úgy érzed nem tudnál/szeretnél vele kontaktusba kerülni,
jelezz egy pm-ben, és a karakter valószínűleg nyíltan keresztül néz majd rajtad, ellenben ha a karakter kapcsolatot teremt vele, akkor azt viszonozni fogja,
amennyiben az események úgy igénylik. ×
avatar
Ridd
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2016. Nov. 14.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1300/1400  (1300/1400)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Öreg

Témanyitás by Chakna on Szer. Jún. 07, 2017 1:43 pm

// Én is jövök, én is jövök ^^ //


Sétálni vágytam. És ezúttal nem az erdőbe, hanem inkább kényelmes, laza pólóban, és rövidnadrágban a síkságra jöttem, ahol a virágok között elvétve egy-egy pillangó is repked. Az időjárás mondhatni, tökéletes, biztosítja a nyugalmat a gondolkodáshoz.
Magamtól nem mennék tovább… Sikerült lecsendesítenem a gondolataimat, és indulnék vissza a városba, amikor észreveszem a társaságot párszáz méterre.
Két ismerős alak is ott áll az öreg NPC bódéja előtt. Meglátva Saya-t elmosolyodom, és elindulok a társaság felé.
Még elcsípem ahogy Saya és Robiizmus ráripakodik az öregre, aztán ahogy az ismeretlen lány rászáll a fiúra… Ekkor érek oda melléjük. Egy pillanatra még megálltam Saya mellett, üdvözölve őt, és egyúttal jelezve, hogy még ne árulja el, hogy itt vagyok, és egy kedves biccentéssel leintem az öreget is, mielőtt megszólítana. Már attól elindult bennem a pumpa felfelé, ahogy a lány hozzászólt szerencsétlen fiúhoz, attól pedig még följebb ment, ahogy Sayaról beszélt.
Persze ez nem látszott rajtam. Csendben odalépek mögéjük, és mindkettőjknek a nyakába akasztom a kezemet, ezzel elválasztva őket, és gyakorlatilag kimentve Robiizmust.
- Hoi, hoi - szólalok meg vidám hangon, a lányra nézve - Társaságban nem illik sugdolózni, vonjatok be minket is ebbe a magasröptű eszmecserébe - a hangom a megjátszott vidámság mellett tele van maró gúnnyal, ami egyértelműen nem a fiúnak szól.  Ezzel mindkettőjüket elengedem,  de Robiizmust karon fogva két lépéssel arrébb húzom, és csak ott engedem el végleg, hogy menjen nyugodtan. Én pedig visszasétálok Sayához, azzal a szándékkal, hogy beszédbe elegyedjek a furcsa lánnyal.
Mindeközben teljesen figyelmen kívül hagyom az öreg kínálgatását…

 - Mi szél hozott ide? - kérdezem céhtársamtól, ezzel remélve elindítani a beszélgetést. 

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User


avatar
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 358
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 15
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
168/1500  (168/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Öreg

Témanyitás by Wardowar on Szer. Jún. 07, 2017 3:20 pm

Nincs neki semmi dolga se itt, se sehol máshol. Ahogy az lenni szokott, csak ma napnyugtakor éppen arra is jár, ahol történik is valami.
A csoportot nem volt nehéz távolról sem észrevenni, így hát úgy dönt megnézi mi okozza ezt a nagy felfordulást. Nem mintha érdekelné, hanem csak az unalmát akarja elűzni. Mikor közelebb ér, de még mindig elég messze van, hogy azok ne tudjanak az ottlétéről, azt veszi észre, vagy legalább azt véli felfedezni, hogy erre egy darab férfin kívül a csoport legtöbb tagja alkalmatlan. Azért az egyért meg nem érdemes a többi közelébe menni.
Már fordulna is vissza, mikor úgy tűnik az öreg őt is a küldetés egyik lehetséges résztvevőjének tekinti. Legalább valami változatosság.
Kérdően nézz rá az öregre a kérdés hallatán. Az egy dolog, hogy már a nap is nyugszik, de őt (és másokat se) csak ne izgassa, hogy mit keres egy ilyen helyen egy felnőtt férfi. Persze jogilag egy csomó országban még nem számított volna felnőttnek tizennyolc vagy tizenkilenc évesen, de mivel már vagy négy év óta futott a játék, mikor ő bejelentkezett, és látomása szerint mindenki folyamatosan nagyjából ugyanúgy néz ki korban, mint azelőtt, nyugodtan hozzáadhatna még négy évet a korához. Adhatott volna, ha izgatta volna, hogy hány évesnek nézik mások. Nem mivel soha nem törődik mit gondolnak róla mások, és ő sem nagyon gondol arra, hogy ki törődik a véleményével, most is úgy megy el a kisebb tömeg mellett, mintha azok ott se lettek volna.
Elveszi az italt, amit az öreg kiönt neki, és le is dönti egy húzásra.
avatar
Wardowar
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2016. Jun. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
40/1500  (40/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Öreg

Témanyitás by Glitch on Szer. Jún. 14, 2017 5:02 pm

- Ó, a séta bizony mindenkinek jót tesz! - mosolyog vissza Sayára sokat tudóan. Tekintete aztán hosszasan elkalandozik valahol a lány háta mögött, talán éppen a horizontot lesve, s elégedett hümmögés közepette nyújtja még mindig a felkínált italt. Ráncos ujjai rendületlenül szorítják a pohárka falát, de jól láthatóan a kéz még így is megremeg.
Saya talán észre se vette, talán mert éppen Hugi mással volt elfoglalva, de csak hamar új társasága akad.
Az öreg aprót biccent Robiizmus felé, s mi előtt még elszabadulna a pokol, szórakozottan jegyzi meg, hol Sayára, hol Robizmusra pillantva:
- Talán együtt vagytok, vagy csak véletlen ez a sok fehér? - pillant a férfiú kobakjára, aztán a lány ruhájára és vissza - Csak mert a fehér tudjátok a sötétségben ... - de aztán Hugi félbeszakítja a mondandóját, nem mintha elkapkodta volna a dolgokat, ráncokkal övezett ajkai lassan formázták a szavakat, ráérősen, akár egy vén fa.
- A teringettét! - pillant a lánynak kínált pohárra, majd a lányra magára
- Csak nem kislánynak tetszik még lenni? Akkor hát ... - húzná vissza a "szíverősítőt" Hugi orra alól, a Robiizmus közbevág
- Pardon, gyermekeim, tudjátok be vén fejemnek, gyengülő szememnek, igen, igen, idd csak meg fiam, te már elég érettebbnek tűnsz
Aztán megérkezik harmadiknak, a lány kinek haja sötét, tincse vörös, nevét azonban nem árulja el
- Úgy van leányom - feleli, de aztán csak hamar hátra hőköl, ahogy a nem kívánt hatás éri, szólni nem szól, csak haragvó pillantással illeti Riddet
- Kevés, amit iszom, ha mérget kívánsz? - hajol le a pult alá, s emel föl egy fekete üveget, rajta vörös halálfej
- Ezt próbáld ki, ennek garantáltan érezni fogod a hatását, de én mosom kezeimet, ha nem bírsz vele - csak simán Ridd elé tolja az üveget egy frissen mosott pohár társaságában
- Szolgáld ki magad, gyermekem, ha már ilyen nagy a szád
Chakna és Wardowar is befutnak, s mosolygós képpel nyugtázza, hogy a kalapos úriember csatlakozik az italozók táborához
- Egészségedre, Uram! Tölthetek még?

***

- Örülök, hogy ilyen sokan itt jöttetek! És ha már ilyen szép számmal megjelentetek...
- Lenne egy munkám a számotokra, egyszerű munka, és ugyanakkor jól fizet. Persze, akit nem érdekel, annak köszönöm, hogy a  vendégem volt egy kóstolóra - somolyog, hangja duruzsol, mint a kuruzslóké, akik ritkaságot árulnak, szeme tikkel, mintha csak kacsintani akarna
- Látjátok ott azt az erdőt? - int a kezével a lenyugvó nap irányába, amerre az egyik út is visz - Az erdő mélyén van egy romos kis erőd-féleség. A régi lakók elköltöztek, de hátra hagytak valamit, amire szükségem lenne, ám de az új tulajdonosok csak az életem árán engednének be, arra pedig beláthatjátok, hogy még szükségem lenne - nevet a saját poénján, majd visszazökkenve a korábbi "professzionális" hangneméhez:
- Van a romok mélyén egy szépen megművelt tőr, igazi mestermunka, amilyet a városban sem találni sehol! - zengi nagy beleéléssel
- Deeee - húzza-nyúzza a szót, s a száját egyaránt - persze ... nem olyan nagy szám, úgy értem, harcértéke nem igazán van, inkább csak afféle drága kincs, igazán busásan megfizetném, ha megszereznétek, és visszahoznátok nekem. Más nagyon nem gyűjt efféle csecsebecséket, ezért kétlem, hogy rajtam kívül bárki más többet adna érte egy lyukas rézérméért. Na jó, talány egy aranyat, azt kapnátok, de miről is beszélek? - nevetgél a kínos körmondat végeztével
- Menjetek, jussatok be, ahogy tudtok, nekem mindegy hogy vágjátok át a zöld kis vakarékokat. A tőr a hagyomány szerint a szentélyben kell legyen most is
- Na, siessetek, mert mindjárt ránk sötétedik! Aztán kereshetitek a fényt az éjszakában - kuncog az öreg, míg végül köhögő krákogásba fullad a hangja. Sípol a tüdeje, a söntést csapdossa tenyerével, míg rá nem lel az üvegre, hogy aztán rögtön meg is húzza
- Még mindig itt vagytok? Hát nem kell a pénz és a kaland? - ripakodik a hátramaradókra

Kód:
Elnézést a csúszásért, az ihlet elhagyott és itt hagyta nekem a lustaságot
Határidő: 06.19. hétfő dél, nekem is
avatar
Glitch
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2017. May. 15.
Tartózkodási hely : right in the code

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Öreg

Témanyitás by Glitch on Hétf. Jún. 19, 2017 2:10 pm

?

ok, új határidő: 06.26. hétfő dél
ha addigra sem érkezik poszt, akkor érdeklődés hiányában ...
avatar
Glitch
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2017. May. 15.
Tartózkodási hely : right in the code

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Öreg

Témanyitás by Ridd on Kedd. Jún. 20, 2017 9:07 am

Bocsi, én Robizmus reakciójára vártam, mert jó lenne reálisan lereagálni. Két napot várok, ha nem ír, akkor reagálok nélküle.

_________________
Írás:#7f878e
Beszéd:#ad402f× A karakter és user nem ugyanaz, olyanok játékát várom csak, akik ezzel tisztában vannak és képesek különbséget tenni az ic és oc-ért sérelmek között! ×

× Gyakran használok obszcén,  és szexuális tartalmú utalásokat, nyílt célzásokat, brutális cselekedeteket  megbotránkoztatás és polgárpukkasztás céljából. ×

× Küldetések esetén (mivel nem te döntöd el hogy kivel játszol kivel nem), abban az esetben, ha úgy érzed nem tudnál/szeretnél vele kontaktusba kerülni,
jelezz egy pm-ben, és a karakter valószínűleg nyíltan keresztül néz majd rajtad, ellenben ha a karakter kapcsolatot teremt vele, akkor azt viszonozni fogja,
amennyiben az események úgy igénylik. ×
avatar
Ridd
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2016. Nov. 14.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1300/1400  (1300/1400)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Öreg

Témanyitás by Saya on Csüt. Jún. 22, 2017 6:17 pm

//Én meg dolgoztam Razz Szó sincs érdeklődés hiányáról, csak pont ilyen szerencsétlenül jött ki a műszakbeosztásom. //

Szó sincs arról, hogy ne vettük volna észre, egyszerűen csak hát ugye szűkös az, amit le tudunk reagálni, és bizony meg kell várni ilyenkor a következő kört, hogy tudjunk, és a Hugi ennek a hallatán mérgesen fel is mordul, a vörös szemeivel szinte szikrákat szór a Robiizmus felé, bár ő mondjuk később mutatkozik be, de ugye tudjátok, kör, meg ilyesmi, szóval a Hugi az félrevonul, hátrál tőle pár lépést, alaposan végigméri, mint ahogy engem szokott a kellemesebb esték alkalmával, aztán gúnyosan elmosolyodik, én nem szeretek így mosolyogni, de ő igen. A tekintete olyan lesz, mint egy gonosz boszorkáé, villan benne valami édesen, elérhetetlenül. Nem én vagyok, esküszöm O.O
-Ha lenne egy csöpp eszed, látnád, hogy egy cseppet sem ittam ebből a valamiből. -veti vissza egyszerre édes, szigorú és gúnyos hangnemben. -De ahogy elnézem, elég hátul álltál a sorban az észosztáskor, bezzeg mikor az ego-ról volt szó, egyből előreszaladtál, igaz? Mert még soha senkivel nem találkoztam, aki kapásból az első másodpercben így kimutatta volna, mennyire beképzelt. Még hogy nem vettelek észre? Még mielőtt levonnál egy következtetést, vizsgáld meg alaposabban a helyzeted.
A Huginak a megjelenő következő emberke sem épp szimpatikus, így inkább úgy dönt, miközben az beszél, a számára megint csak totális baromságokat, hogy belekortyol az italba, de csak fintorog és visszaadja az öregnek. -És még ez is pocsék. -jegyzi meg neki, megtörli a száját és hallgatja tovább fintorogva, meg néha röhögve, amit hall a "megmentőtől". Én egy ponton rezzenek össze a fejében, mikor a gyerekcsinálásról van szó, valami az eszembe villan, de a Hugi gyorsan elterel, és inkább virágokra szálló pillangókra gondol. Én viszont mégis fázom belül, reszketek, és tudom, hogy az imént valami nagyon fontosra gondoltam, de már képtelen vagyok felidézni, mire.
-Azt ugye tudod... -kotyog bele a Hugi, mikor úgy látja, a nő lassan abbahagyja. -Hogy az évek múltával itt nem sokat változunk külsőleg? Csak még mielőtt további badarságokat hordtok itt össze ti ketten? Bár Te okosabb vagy és alaposan kitaláltad a dolgok lényegét, ellenben semmi szükségem a védelmedre, köszönöm. Ahogy elnézem, szerintem ezt az ostoba nevű lovagot egyébként is a kisujjammal le tudnám győzni.
Aztán végre jön egy ismerősebb személy is, aminek a láttán még a Hugi is megenyhül és elmosolyodik, kedvesebb. Felemeli a fejét, hogy Chakna láthassa a vérvörös szemeket, a sunyi vigyort és a határozottságot, ami rám nem, de a Hugira nagyon is jellemző, hogy tudja, ki ő, de mire mellénk ér, a Hugi már lágyan visszavonul, és kicsit meg tudok kapaszkodni észrevétlenül a Chakna ruhája szegélyébe, mikor visszanyerem a lábaim felett is az irányítást és ettől megrendülök kicsit. A szemeim ismét zöldre váltanak, és újra a kedves hangon tudok válaszolni.
-Mi csak sétálni akartunk egy kicsit, aztán... hát ez történt. -mutatok a kialakult szituációra.

Az öreg is végre nekiáll mesélni, a Hugi az fintorog, az ő számára nagyon sok sebből vérzik a sztorija, ahogy mondja, és karba tett kézzel, gúnyosan nézelődve lesi, mit reagálnak a többiek, én pedig a Chakna mellé állok szorosan, és felnézek rá.
-Én nem tudom... menjünk? Én félek, hogy az "élete árán"... pale -harapok az ajkamba, de ha a Chakna velem maradna, én megyek szívesen megkeresni azt a tőrt, a Hugit amúgy is érdeklik a tőrök, csak épp ő is azon van fennakadva, hogy mi is ez a sztori az új tulajokkal kapcsolatban.
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 710
Join date : 2013. May. 17.
Age : 14
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3313/3500  (3313/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Öreg

Témanyitás by Robiizmus Yesterday at 9:37 pm

Valaki kivette a kezemből az italt...
-Már megbocsátson, Ki a kiskorú? Hölgyem! Négy év már eltelt, a külsőt azóta nem frissítették...
Látszódott, hogy nem nagyon figyel rám.
-Én nem akarok attól a lánykától ugyan semmit. Ránézésre nem épp úgy nézett ki, mintha elég idős lenne, hogy csak úgy lehúzzon bármit amit a kezébe nyomnak. Nem tudom mennyire tippeli meg jól a korokat külső alapján, de mikor elkezdődött a játék voltam tizenhat. Négy év elszállt. Húsz éves vagyok anyóka... A lányka meg olyan 12-13 éves lehetett. Legjobb esetben is alig tizennyolc. Így nem hinném, hogy jó ötlet lenne itt inni... És értem én, hogy bölcsesség és tapasztalat jár a korral, Ön meg már biztos lassan túltapasztalt... Viszont elhagyta a bölcsességet. És illem órára is kéne járni, nem hogy vissza köpni a másik italát, főleg nem valakire rá. Szerintem jobb lesz...
- Hoi, hoi- Szólt közbe Chakana
~Kevesen múlott.
-Köszönöm.
Mondtam és rámosolyogtam Chakanára, amiért odalépett.
Mikor lezajlott az egész cirkusz az öreg felemelte a hangját, és elmondta, hogy valamijen kés kell neki egy templomból, meg nem akarják neki odaadni, de semmi értése sincs, csak szép...

-Arra kér, hogy lopjunk? Mért nem adják oda? Valami kisebb féle tájékoztatás erről jól jönne. És esetleg kétszer is elmondhatná, hogy a túltapasztalt tagok is megtudják jegyezni... khmm... mert a feledékenység is a korral jár.. khmm..
~Nem nagyon érdekel, hogy egy hölgy korát nem illik emlegetni. De ha nem tud viselkedni, akkor nem hölgy számomra csak nőstény.

(Elnézést, csak sok dolgom volt kissé :/ Köszönöm a türelmet! Very Happy És ha valahol nem jó, elnézést csak nagy a káosz XD És kicsit régen írtam XD)
avatar
Robiizmus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2016. Jun. 15.
Tartózkodási hely : Otthon

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
253/300  (253/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Öreg

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.