Nanise

Go down

default Nanise

Témanyitás by Nanise on Vas. Május 28, 2017 8:01 pm

Név: Nanise
Kor: 17 év (jelenlegi életkor: 21)
Nem: Nő
Kaszt: Harcművész


Kinézet:
Külsőre olyan, mint bármely másik korabeli lány. Magasságával nem tűnik ki közülük, legfeljebb szőkés barna hajszínével, ami miatt sokszor fél-gaijinnak nézték, de nem foglalkozott vele. Különleges ismertető jegye egy anyajegy a bal szeme alatt, valamint a hajkoronája, melyet hol lófarokba kötve, hol kiengedve hord. A ruházatát gyakran változtatja, de legtöbbször Kezdő Páncélban járkál az utcákon, így előadhatja az esetlen, naiv kislányt, esetleg a magabiztos beatert.
Jellem: Gyakorlatias gondolkodású. Nem mindig tud elrugaszkodni a valóságtól, ezért érdeklik jobban a természettudományok a filozófiánál, vagy a művészeteknél, ennek ellenére eléggé nyitott, hogy meghallgassa mások véleményét. Szeret szerepeket játszani. Kedvencei közé tartozik az esetlen/tudatlan, a pszichopata és a vezér. Szereti, ha az emberek azt teszik, amit ő szeretne. Domináns. Egyszer kitöltött egy tesztet az interneten, ami szerint Chaotic Neutral jelleme van. Másodszorra Neutral Neutralt kapott végeredménynek. Talpraesett és széles az érdeklődési köre. Sokat tud, de betartja a két legfontosabb szabályt: 1. Soha ne adj ki minden információt.
Nem szeret mélyebb kapcsolatokat kialakítani másokkal, ahogyan önmagáról sem szeret beszélni. Mások múltjára sem kíváncsi. Célja, hogy híressé váljon a játékban, ugyanakkor rivaldafényre sem vágyik, ezért nem tűnt fel eddig a játék főbb eseményein. Gondolkodott céhalapításon, de a sok kötöttség miatt elvetette. Nem szeretne semmihez és senkihez sem kötődni érzelmileg, a kapcsolataiban is az előnyöket keresi, amiket az adott személy adhat neki. Néha hangyaszorgalmú, máskor egész nap heverészik. Hangulatember. Kedvenc állata a holló és a varjú. Antiszociális.

Képességek:

Speechcraft: Az NPC-ket sokkal könnyebben meg tudja győzni a többi játékosnál. Játékszínesítő elem, a mesélőn múlik, hogy ez miben és hogyan nyilvánul meg. Permanens képesség. ( „Nem ezeket a droidokat keresik.”)

Mute:
Ezzel a képességgel képes arra, hogy elnémítsa a célpontot. A némítás két körig tart. Nem befolyásolja a képességeket. Játékszínesítő.

Jack of all trades: Ji Haóval töltött idő után mesterévé vált a legtöbb fegyvernek, így minden kaszt fegyverét "Az Univerzális Fegyverforgató" bónuszfelezése nélkül használhatja. A mínusz módosítókra ez nem vonatkozik (tehát ha egy fegyver -4 erőt ad, az számára továbbra is -6 erőt fog). Permanens képesség.Felszerelés:
~ Kezdő Ruha (+2 páncél)
~ Alkony maszk (+2 kitartás, +5 fegyverkezelés, +10 Páncél)
~ Ördög *jiujie bian/kilencrészes láncostor* (+4 erő +4 speciális képesség +2 kitartás, a fegyver viselőjének harc közben a 6. körében 100% eséllyel aktiválódik a fegyver elvétel képessége)

Táska:
Táska:
~ Hazatérés kristály
~ 1x Mini Potion (+5 Hp)
~ Szabdaló (+5 erő +4 gyorsaság +2 fegyverkezelés, támadásonként 1/12 esély azonnali csonkításra (12-es kockával kell dobni))
~ Ördög *Bot* (+4 erő +4 speciális képesség +2 kitartás, a fegyver viselőjének harc közben a 6. körében 100% eséllyel aktiválódik a fegyver elvétel képessége)
~ Jetivadász *Guandao* (+18 erő)
~ Könnyű Fejsze (+12 erő)
~ Stiletto (+6 erő +2 gyorsaság)
~ Kezdő Lándzsa (+1 erő)

Filozófia könyv Shintől
Napló Marie-tól
Tao te King Ji Haotól
Vers Minatotól
Faszobor Hodótól
Félpár selyemkesztyű Guilloume-tól

3x Szóló zseton

Ércek:
T1 Ércek:
1x Munkálatlan Bőr
1x Bronzérc
10x Sída Kő
14x Halvány Rubin

2x Vasérc

Növények:
T3:
1 Halvány Holdkő
2 Nihil Ág
1 Gyilkos Galóca
1 Gigantikus Pitypang

Receptek:

Küldetések/Párbajok/Egyebek:
avatar
Nanise
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 64
Join date : 2017. May. 05.
Age : 12
Tartózkodási hely : Miért érdekel? c:

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2454/2500  (2454/2500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.