27. Boss, második próba

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default 27. Boss, második próba

Témanyitás by Death Gun on Szer. Május 31, 2017 7:59 pm

A 27. szint bossának a terme erőteljesen megtalálódott általatok, így készüljetek fel, érkezzetek meg elé.

Résztvevők:
Danee
Rikomono
Tachibana Makoto
Chancery
Saya
Cearso
Hinari
Ozirisz ( szervező )
Halász Alex
Akito
RenAi

Bevezető határideje: egy hét, azaz:  2017.06.07.
Parancsnok kijelölése a szervező által.

Megkérek mindenkit, az első hozzászólásotokban a statjaitokat írjátok ki, egyébiránt Ozi oldaláról fogom lelesni.
avatar
Death Gun
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2017. May. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Cearso on Csüt. Jún. 01, 2017 8:42 am

Remélhetőleg most nem maradok le a dologról, úgy mint múltkor. Bár fogalmam sincs, mi sikeredhetett félre a múltkori próba alkalmakor, hisz világosan emlékszem, hogy volt már felhívás ennek a bossnak a kihívására, még ha nem is valami hiresebb frontharcos tette közzé a jelentkezést.

Úgy néz ki elég korán érkeztem... Kíváncsi vagyok mennyire lesznek nagyok az indulatok, anélkül, hogy Shu provokálná a frontot.

Kihasználom az alkalmat, keresek egy alkalmas helyet a leülésre, meggyújtom a cigimet, és rendbe teszem a gondolataimat. Most, hogy nincs, aki rám szóljon az ártalmas szokás miatt, sokkal megnyugtatóbb ez a megnyugtató pillanat.

A bossról csak egy dolgot tudok: egy nő az, aki elfoglalta a barbárok territoriumát. Ennyi... Crach ugyan azt állította, hogy simán el tudta volna intézni, így elvileg könnyebben le kéne tudnunk győzni, mint a barbárt, viszont nem tudom mennyire bizhatok meg egy harcmániás szavában.

Néhány cigaretta utan, a harmadiknak, vagy a negyediknek a végét nyomhattam el magam mellett. Nem számoltam, és a pixelek elég gyorsan eltűntek, annyira meg nem voltam hülye, hogy egy szintfőnök elleni küzdeleme előtt élve a szokásommal a saját kezemen nyomjam el a csikket, így nem tudtam pontosan megmondani, hogy mennyinél tartok...

Ott tartottam, hogy néhány cigaretta után a gondolataim Asu felé terelödtek, és arra jutottam, hogy ez az első boss, amin hivatalosan is részt veszek, mióta eltűnt... vagy kilépett... vagy bármit is csinált...

Kényszerítem magam, hogy gondoljak valami másra, mert ez a téma még majdnem egy év távlatból is felidegesít, és ezen még a bagó sem segít...

Kettétörik a kezemben a cigaretta. (Nem is tudtam, hogy ez is lehetséges.) Idegesen dobom neki a bossterem ajtajának az immár használhatatlon darabot, ami még a földet érést sem várja meg, mielőtt a rendszer is úgy dönt, hogy már nincs értelme összetartani az azt alkotó kockákat, (amiknek van egy sokkal hivatalosabb neve, de most ez sem érdekel)

Majd az elöttünk álló harcra koncentrálva meggyújtom a következő szálat, most már sokkal nyugodtabban, hogy kiengedtem a gőzt.
//
Cearso(35): Élet:50 Fegyverkezelés:61 Erő:2 Irányítás:77 Kitartás:35 Gyorsaság:115 Speciális képesség:17 Páncél +65

Spec item: Artemisz.
//

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Jún. 03, 2017 7:24 pm

Újabb nekifutás, egy újabb kísérlet a 27. boss legyőzésére. Az első próbálkozásnál gyakorlatilag az orrom előtt csukták be a kaput, de valahogy Ai mondata is bogarat ültetett a fülembe. Na igen, Tachi múltkori, kifejezetten bunkó megmozdulása egy pöttyet feltántotta az agyam. Az a srác nem az a tipikus szervezőnek való figura.
De most vissza a jelenbe. Elég sokat kellett Hinarinak is győzködni, és bátorítani, hogy tényleg be merjem vállalni a boss szervezését. Legbelül még mindig kételkedek magamban, de ő úgy gondolja, hogy készen állok rá. Tény és való, a múltkori Túlélő Csarnokos bossolásunk sokat segített, hogy jobban rálássak a bossharcok menetére, és azokra az első ránézésre őskáoszra emlékeztető taktikákra.
Azonban ahogy céhtársaimmal együtt sétálunk a bossteremhez, egyre inkább elbizonytalanodok. Képes leszek-e rá? Mi történik, ha hibázok? Nem hibázhatok! De a hibák csak jönnek, úgy váratlanul. Vagy valami hirtelen történés, amire nem leszek felkészülve.
A közelmúltban kijött rendszerfrissítés pedig egyenesen aggaszt. A rendszer megtette a számára szükséges lépéseket, hogy ne legyünk halhatatlanok a bossteremben, és mivel mindenki burokkal futkozik, levette annak a hatékonyságát a megnyugtató 100%-ról. Gyakorlatilag a burok most már olyan mint az orosz rulett. Hiába burkol el az egyik ember, ha a következőt pedig megöli. Éppen ezért nem hibázhatok, semmiképp sem!
Csupán az a megnyugtató tudat, hogy Hinari mellettem áll és segít. Az ő tapasztalatára és tudására most nagyobb szükségem van, mint eddig bármikor. Ő nem hagyja, hogy bármi balul süljön el. Leginkább az ad erőt, hogy Hina szerint képes vagyok rá.


Majd nemsokára odaértünk a bossterem elé, de Cearso megelőzött minket. Ott ücsörgött, és füstölgött. Ezek szerint ő is feszült és ideges. De legalább senki nem mondhatja el róla, hogy rá se bagózik a bossra...
Eddig így négyen vagyunk, Hinari, Ai, Cear és én. Még páran biztosan érkeznek, hisz mindenki aki szokott jönni bossolni, megkapták az üzenetet, hogy mikor és hol lesz a gyülekező.
Amíg vártuk a többieket, minden egyes perc egy-egy örökkévalóságnak tűnt. Vajon hogy alakul odabenn? Mi vár ránk? És ezt csak fokozza a tény, hogy már nem alapozhatunk a burokra sem.
Majd ha mindenki ideért, megszólaltam.
- Sziasztok! Ozirisz vagyok, aki nem ismerne. Először is köszönöm, hogy eljöttetek. Én szervezem a bossharcot. - néztem körbe a társaságon, majd folytattam.
- Először szeretném mindenki figyelmét felhívni egy közelmúltbeli változásra. A burok működése megváltozott. Nem bízhatjuk rá az életünket egy olyan itemre, ami hol működik, hol nem. Ezért kérnék mindenkit, hogy figyeljünk oda egymásra a harc folyamán! - ismertettem a tényeket a burokról, hátha valaki még nem értesült róla, vagy csak elkerülte a figyelmét. Majd egy kicsit vártam, hogy mindenkiben tudatosuljon az, amit az imént elmondtam, illetve hagyván időt az esetleges felszólalásoknak, észrevételeknek is.
Azután pedig az erre a bossharcra vonatkozó dolgokkal folytattam az általános, alap dolgokon túl.

- A bossról akinek van bármi információja, vagy tud bármit, ami hozzásegíthetne minket a győzelemhez, azt megkérném, hogy ossza meg velünk! Ezekkel az infókkal jóval könnyebb lesz a harc. - majd egy pár másodpercnyi szünet után folytattam egy másik fontos dologgal - Illetve, megkérnék mindenkit, hogy lehetőségéhez mérten támogassa az Aincradi Bossölő Alapítványt, akár itemekkel, akár hozzávalókkal vagy arannyal - majd türelmesen vártam, ki mivel támogatja az ABA-t, ki mit oszt meg velünk a bossról, és ennek függvényében már el is kezdhetjük kiokoskodni a taktikát.Statok és spec. felszerelések

Ozirisz (39) - HP:210 | F:84 | E:71 | K:51 | GY:97 (107) | S:70 | P:75

Lángoló Nodachi: Támadásonként 1/6 esély 6-os lángsebzésre.
Agni: 8 tűz alapú sebzés és 8 (9) szabadon elosztható pont
Napkalap: ha süt a nap, a viselője nem tud se Rejtőzködni, se Lopakodni
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1210
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Hinari on Szomb. Jún. 03, 2017 9:49 pm


Az előző harcot egy utolsó pillanatban közbejövő, elég fontos küldetés miatt ki kellett hagynom, még úgy is, hogy jeleztem, hogy jönnék: rossz emlékeket idézett fel bennem, főleg azok után, hogy értesültem a bukásról - a bukásról, és ezzel együtt a burok kiszámíthatatlanságáról is. Persze pár hangoskodótól eltérően eddig sem hittem azt, hogy egy játékos által alkotott item mindig minden helyzetben működőképes legyen, ám úgy tűnik a rendszer ezt most több mint világosan az értésünkre is adta. Többet nem hibázhatunk. Talán emiatt is, de erre a mostanira már mindenképpen jönni akartam, és muszáj volt megbeszélni Ozirisszel is, hogy vállalja be a parancsnokságot: nem hagyatkozhatott rám egyedül, sem most, sem máskor. Sem ő, sem más.

Menet közben a statjaimat nézegettem, és próbáltam eldönteni, melyik vértet szereljem fel a kettő közül. Vajon mennyire lesz gyors? Mire készüljek? A gyűrűcsere természetesen egyértelmű volt, s bár a lánykérés óta alig volt az inventorymban, de be kellett látnom, hogy a bossharcok minden romantikus képzelgésnél fontosabbak voltak. Néha-néha odapillantottam céhtársaimra is, beszúrva egy-egy mondatot az esetlegesen kialakult beszélgetésbe, de alapjában véve csak túl akartam lenni ezen a csatán: egy ideje minden olyan nyugodt és békés volt, s nem érintett jól, hogy meg kellett ezt szakítanom.
- Szi...a - köszöntem a terem előtt üldögélő fiúnak, az elém táruló kép azonban még azt az egy szót is képes volt megakasztani: Lewis óta nem láttam senkit cigarettázni. A gondolat kizökkentett, de egy halk sóhaj elég volt rá, hogy továbblépjek. Felszereltem az új vértet a másik helyett, majd egy a szükségesnél erőteljesebb mozdulattal be is zártam a panelt magam előtt. Ez ezennel eldöntve.

Megvártunk mindenkit, aki el akart ma jönni, majd miután céhtársam végzett a mondanivalójával, szó nélkül pakoltam be a közösbe minden ABA-s itemet, meg párat a sajátjaim közül is. Innentől pedig nem volt más hátra, mint meghallgatni a bossinfókat és az előző csapat tapasztalatait, majd ezek mérlegelése és átgondolása után elkezdeni a harcot.Hinari (50) - HP:250 | F:78 | E:100 | K:60 | GY:182 (200) | S:80 | P:115

spec itemek:
Ősi Sárkánymintás Katana 14. szint ( +23 Erő +10 Fegyverkezelés +7 Gyorsaság ): itten
Sárkányfog Rúna: Míg tart a páncélod, 10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el. Pikkelyes lesz a fegyverviselő kezed.
Viking Ezüstpáncél: két Viking Gyűrűvel együtt viselve +14 erőt ad
Obszidián Kalap: Minden további ritka/egyedi/legendás felszerelés/fegyver után +1 erőt ad.
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot
Lila Vikingkoponya-gyűrű: Egy harcban egyszer egy körre lefoghatod ellenfeled, aki ebben a körben nem fog tudni semmit sem cselekedni.

beadások:

ABA közös tarisznya:

[T4] 2x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 1x Bossgyengítő Kristály
[T4] 1x Tartós Anti-mob Kristály
[T4] 2x Gyenge Erő Potion

[T3] 5x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 3x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Parancsmester Potion
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 4x Mobszorító Kristály
[T2] 17x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály

Saját:

[T4] 2x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 2x Keserű Potion
[T2] 2x Gyenge Gyors Ütés Potion

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3503
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Danee on Vas. Jún. 04, 2017 1:08 pm

Késtem.
Már többen is a kapuban álltak, de legalább, ha minden igaz, még nem kezdődött el odabent a harc.
Ezek szerint, ha késve is, de még időben érkeztem, s nem maradtam le sokról.
- Sziasztok! - intettem, ahogy közelebb értem
- A felderítés mondhatni sikeres volt, és ha minden igaz mindhármunknak sikerülnie kellett kijutni, hacsak nem történt valami váratlan fordulat, miután nekem el kellett hagynom a termet

Ennyit, és nem többet intéztem a nálamnál korábban érkezőknek, minthogy ők sem nagyon beszélgettek, és nem is nagyon látszott volna, hogy bármelyik pillanatban benyomnák a kapu szárnyait, úgyhogy úgy vettem, még várunk másokra is, egyébként is kevesen voltunk még a Boss ellen.


...


Inkább vártam a többi érkezőkre, és hogy kiderüljön ki lesz ezúttal a parancsnok.
Aztán kiderült, és örömmel fogadtam, hogy éppen Ozirisz szólalt fel ebben a minőségben, hiszen az ismeretségünk során még egyszer sem kellett csalódnom benne, nem úgy, mint a felderítő csapat parancsnokában... bár most az egyszer elfogadhatónak mondhatóan viselkedett. Normálisnak nem, de saját magához képest már ez is haladás volt.

- Ozirisz-san, ha már említetted a Boss-al kapcsolatos információkat - léptem egy lépést előre, hogy a hangom a többiekhez is eljusson, s ne kelljen keresniük, ki szólalt meg
- Én ugyebár ott voltam a három fős felderítő csapatban, és ha mindent nem is, de jó pár légyeges dolgot megtudtunk, csak tételesen ha soroljam végig:

- a Boss neve: Jégkirálynő, segítők nem jelentek meg körülötte amíg bent voltam, a Bossterem leginkább egy trónteremre hasonlít, a királynő végig a trónon ült, a terem maga percről percre egyre hidegebb lett, bár ennek nem éreztük meg a számszerű negatív hatását, ez még okozhat meglepetéseket, ha több is van mögötte
- vakartam meg gondterhesen a tarkómat

- Speciális képesség pontjai 45, és 2000 életpontja van, de ezt csak a besúgótól tudni, nem támad minden körben, sőt, nincs is neki, ahogy láttam alap támadása, viszont minden támadás nélküli körben rózsa alakú fagyvirágokat idéz maga elé, egészen pontosan mindig 2-t, nem többet és nem kevesebbet, és ezek a támadásának kulcsai
- néztem szét jelentőség teljesen a csapat tagjain

- Támadásaikor a rózsákból használ el, és minél többet, annál erősebb a jég alapú támadása: a 8 rózsából idézett jéglándzsás támadás, mely úgy jelent meg, akár egy csapda, a lábunk alatt nagyjából 450 sebzést okozhatott, a 3 rózsából készült jégtűk, melyet a tenyeréből lövellt ki, 300-at sebez, más fajta támadásról nincs tudomásom
- mutogattam közben a lándzsák, tűk nagyságát, megjelenési irányát

- Amit ezekről a rózsa formájú jelekről még tudni kell, hogy azért egyesével le lehet ütni őket, és amikor elkezdtük, akkor azt hiszem olyan 10 darabot ha láttam belőlük, bár sok mindenre kellett figyelni, ebben nem vagyok biztos. Gomen
- hajoltam meg zavaromban

- Ha elfogadtok egy pár tanácsot: 2-3 csoport kellene, tankok, vagyis lovag kasztúak, akik váltják egymást, és pajzs kristályokat, tükör kristályokat használnak folyamatosan, egy csoport, aki elég gyors, hogy több rózsát is le tudjon ütni egyszerre, és végül a nagy sebzésűek, az anti-boss kristályok is nagyon fognak kelleni, ezek nélkül szerintem be se menjünk, mert csak elvérzünk odabent
- húztam elő egyet a kristályok közül

- Ennyi -
léptem vissza

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Chancery on Vas. Jún. 04, 2017 9:12 pm

Én már nagyjából ismertem a dolgokat, Danee-val ezelőtt elbeszélgettünk a felderítőcsapat tapasztalatairól. Karba tett kézzel, a kazamata falának dőlve hallgattam végig kicsit távolabb mindazt, ami előrébb fojt, kicsit dobogva a lábammal a földön. Emlékszem, én iszonyúan dühös voltam Tachira azért, amiért úgy elküldött szinte a francba előző alkalommal. Ezúttal is, ha megjelent, kapott tőlem egy kis már-már villogó tekintetet eleinte, és puszta szerencséje, hogy alapvetően nem vagyok egy haragtartó típus, és az első próba óta már iszonyú sok idő telt el. Én is léptem már szintet azóta, hála Danee-nak.
Az egyedüli, amit a mai napban nem értettem, az az, hogy a főnix miért akart velem jönni. Kitartóan a vállamra ült, Fióka képében, és nem maradt meg az ülőkéjén. Nem mondott semmit szokás szerint, csak újra és újra visszaszállt rám. Végülis, ő díszpet, nem eshet bántódása, és ki tudja, valamilyen morális buzdítónak talán jó lesz, főleg, hogy a céh madara immár nem csak egy tagot fog látni a csapatban végre.
Danee már a mondandója végén járhatott, mikor ellöktem magam a faltól és közelebb lépdeltem, lenyitva közben a menümet és bepakolva minden magammal hozott felszerelést, amit amúgy is bele szoktam dobálni a közösbe. Álomkelő kicsit lemaradva követ lassú, lustának tűnő, nehézkes léptekkel, majd megáll mellettem és leül, mikor már csatlakoztunk a csoporthoz. Ellenőriztem a felszerelésem, köszöntem mindenkinek, lefutottam a szokásos köröket. Majd úgyis később fogjuk meglátni, mi lesz mindennek a vége.


Chancery, lvl. 35
HP:190 | FK:57 | E:7 | I:82 | K:47 | Gy:48 | S:38 | P: 75 (Orichalcum Tömény Páncél a Káosz Mellvért helyett)

Spec item: Nevelés Kesztyűje (második pet Dust, 8-as sebzéssel)

Közösbe:
1x Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1x Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
3x Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1 Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
1 Mobszorító Kristály (A kiválasztott mob/boss a következő körben nem térhet ki a támadások elől/a következő körben nincs támadás luft, csak a használónál legalább 10 szinttel alacsonyabb mob/bossokon használható.)
10x Mobtépő Kristály (Egyet sebez egy mobba. Amennyiben mobszorító kristály utáni körben használják, a sebzés 100-ra nő. Csak mobok és bossok ellen használható.)

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Saya on Vas. Jún. 04, 2017 9:29 pm

Mi is ott voltunk már, bizomány...
~... bizony ám...~
... na igen, szóval úgy, és hallgattuk az Ozit meg utána a Danee-t is, én hoztam magammal egy inventory-széket és azon lógáztam a lábam jókedvűen közben meg dúdoltam, mindenkinek integettem messziről, akik jöttek, a másik kezemben az íjam díszelgett. Hát, mondjuk aztán ahogy hallgattam őket, úgy a láblógázást is kezdtem abbahagyni, és gondolatban a Hugira néztem kérdőn, hogy akkor most ezek mennyire nagy számok?
~Iszonyatosan. Ezek olyan... one hit nekünk.~
Vagyis?
~A Királynő egy kör alatt ki tud minket ütni.~
Ajjaj, nyeltem egyet pale
~Na, ez viszont együtt jár az íjászléttel. Messziről támadsz, cserébe bazi sebezhető vagy, de ezt már tudjuk. Na, de figyelj, nézz körbe. Egyre több a lovag, ők képesek védeni, főleg az egyikük. Aztán van pár healer, meg mi sem vagyunk épp használhatatlanok a buffunkkal. Nem kell aggódni, ez a burkos dolog meg szerintem kamu, ha meg mégis, akkor is megoldjuk valahogy. Nincs olyan, hogy nem megoldható dolog.~
Aaaz igaz, bólintottam beleegyezően, én már nem figyelek oda annyira, mármint arra, hogy ne nézzenek bolondnak vagy ilyesmi, mert én már eldöntöttem, hogy ha kell, én felvállalom a Hugit, és mindig, mikor erre gondolok, érzem, ahogy elpirul ő is és kicsit visszahúzódik, mint egy ilyen örökmozgó kis füstfelhő a fejemben, ami összesűrűsödik, nagyon cuki. Végül leszállok, összerakom és eltüntetem a széket is, majd közelebb lépek a többiekhez, főleg az Oziriszhoz és felnézek rá.
-Izé, akkor ha bemegyünk, és olyan nagyon sokat sebez ránk a királynő, azt akkor hogy lehet túlélni? Mert nekem van összesen... izé...
~245.~

-245 pontom, az a csapda meg több, amit a Danee mondott. Meg nekem még mindig az a vacak visszaütős páncélom van. -magyarázom aggódón. Én be akarok menni, én akarok harcolni, nem akarom őket cserben hagyni D:  Amúgy is már megint én vagyok az egyetlen a céhből itt, és ez olyan gáz >,<


Saya, lvl. 29
HP:140 | FK:57 | E:17 | I:51 | K:23 | Gy:73 | S:37 | P: 105

Gyémánt Mellvért - 10% sebzés pluszba oda-vissza.
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3645/3800  (3645/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Death Gun on Szer. Jún. 07, 2017 8:55 pm

!!!!! Holnap estig még kapnak határidőt, akik nem írtak még. !!!!!
avatar
Death Gun
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2017. May. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Jún. 08, 2017 3:28 pm

Mivel most nem én "szerveztem" az összecsapást, ezúttal nem is érkeztem korán, de azért azt már hallottam, amikor Danee-kun megpróbált beszámolót tartani az előző próba tapasztalatairól. Ami nem volt sok. Összefüggések nem igen látszódtak, de azt is nehezemre esik elképzelni, hogy a boss AI-ja annyira fejlett, hogy alkalmazkodni tud egy adott helyzethez. Például ahhoz, hogy ha egy felderítő csapat érkezik hozzá, így minél kevesebbet mutat a tudományából. Chancery-chan gesztusát egy mosollyal és egy enyhe meghajlással viszonoztam, majd az új "szervezőre" pillantottam.
- Danee-kun nagyjából helyes következtetéseket vont le. Tíz rózsánál több valóban nem került a bossra, valóban nem tud egyszerre támadni és virágot "termelni", és az is igaz, hogy egyszerre két új rózsa jelenik meg csak rajta. Amit elfelejtett, hogy két rózsa felhasználásával 90 páncélt generál magára, öt rózsával pedig megfelezi a gyorsaságunk a következő három cselekvése alatt. Se a rózsái felhasználásában, se a támadásai gyakoriságában nem véltem felfedezni semmilyen rendszert. Mit kapok azért, hogy ilyen sokat jártattam a számat? :] - vigyorodtam el. Gondolom semmit, de kivételesen nekem is az az érdekem, hogy legyőzzük a királynőt, így nem volt miért csendben maradnom. Más kérdés, hogy mennyire bíznak meg a szavaimban.
- Nincs miért félned, Saya-chan, csak maradjatok a pajzsom mögött :] - álltam végül a kisleány mellé, hogy kicsit biztassam "őket".

Tachi (39. szint) - HP:215 | F:64 | E:64 | K:35 | GY:30 | S:40 | P:280
Szükség Pajzsa
Senzankoo Páncélja

A pajzsom képességét használva a páncélpontjaimmal védem Sayát is, így 10%-kal kevesebb sebzést szenvedek el.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Rikomono on Csüt. Jún. 08, 2017 3:53 pm

Egy napon, mikor Rikomononak semmi dolga nem akadt, eszébe jutott, hogy tenni kéne, valami nagyon fontosat. Elment tehát a bossharchoz, hogy meglesse, mi a stájsz. És a bossharcnál éppen akkor egy Ozirisz talált. Jól hátba is csapta, aztán rávigyorgott a többire. Ez béna, az azt se tudja, mit csinál, amott egy szerencsétlen nyomorék, őt nem ismerem, a kislány meg mi a rákot keres itt? Ja, meg ott az a bájgúnár is. Hát ez a felhozatal csodálatos. Lehet, vissza is kéne fordulnom, de ha már eljöttem idáig... Gyűlölöm ezeket a szinteket, gyűlölöm a havat, gyűlölöm a hideget és gyűlölök fázni.
- Mikor megyünk be? Úgyis az a lényeg, hogy lecsapjuk és kész Rolling Eyes - egyszerűsítettem le a feladatot, és nem is álltam messze az igazságtól. Szerintem. De én ezért vagyok egy hülye kurva, és nem egy atomtudós Ámerikában. Szeretem az egyszerű végénél megragadni a dolgokat Rolling Eyes Fú, de gáz lesz ez, van egyáltalán rajtam kívül valaki 40 felett? Egyik se néz ki túl erősnek, bár legutóbb azt hiszem megsasoltam már néhányukat, csak ki emlékszik arra? Na nem mintha én úgy néznék ki, mint aki bármikor kettészakít egy bőrfejű kétajtós szerényt. Nem is, csak lebaszom a földre és megfojtom. Lehet a bossal is ezt kéne csinálni Rolling Eyes

Rikomono (48. szint) - HP:200 | F:64 | E:2*60 | K:50 | GY:115 | S:60 | P:85
Razonek Tüskéje
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 309
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 18
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10489/10500  (10489/10500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Akito on Csüt. Jún. 08, 2017 5:16 pm

Igen ritka alkalmak közé esett ez a nap, ugyanis egy bossharc készülődött, amire Akito is szándékozott elmenni. Nem tartozott a kedvenc elfoglaltságai közé a túl nagy felhajtás, feszültség, de legfőképpen az életveszély miatt.  Eddig a 26 bosscsatából egyetlen egyen vett részt, most készülődött a másodikra. Hogy miért döntött úgy, hogy részt vesz?  Talán azért mert rendkívül hosszú ideje nem haladtak előre a szintekkel, és ez elég frusztráló lehetett a minden áron kijutni akaró playereknek, vagy csak egyszerű unalomból…
Amint elpakolt, összeszedte a kis motyóját elindult a kihirdetett időben a kihirdetett helyre egyik társával az oldalán, aki szokás szerint megint nem azt csinálta, amit a fiú szeretett volna, de mivel az idő sürgetett, ráhagyta kelekótya petjére a dolgot és nem kényszerítette vissza gyűrű formába.
Alig negyed órával később érkeztek meg a boss termének kapuja elé. Akito lassan, komótosan lépdelt kopottas, sok harcot látott felszerelésében, mellette pedig egy szürke, két lábon járó nyúl totyog.  Füleivel együtt alig ért gazdája derekáig, vörös szeme izzott akár a parázs, ami még jobban kihangsúlyozta mogorva tekintetét piros nadrágja mellett fekete  F*ck you feliratú pólót hordott és minden jelenlévőt jutalmazott egy-egy lekezelő pillantással ráadásul, ha valaki a kelleténél tovább legeltette rajta bárgyú tekintetét, azt újabb gesztussal ajándékozta meg. Felemelte pici öklét és csak középső ujját kinyitva körözött egy ideig a levegőben, mialatt elmormolt egy” mit nézel köcsög”-öt a bajsza alatt.
Akito ezalatt nem egy facepalm-ot megejtett, de nem akart most vitába szállni. Köszönt a jelenlévőknek, majd a neveletlen Adolfot, az aincradi vérnyúl dinasztia egy nemes tagját félrevonszolva várt a kezdésre, megbeszélésre….


Akito lvl. 45
HP:200 | FK:63 | E:9 | I:106 | K:30 | Gy:73 | S:50 | P: 60
avatar
Akito
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2015. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
8429/8500  (8429/8500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by RenAi on Csüt. Jún. 08, 2017 9:58 pm

Jólesően láttam mennyien érkeztünk és külön örömmel fogadtam az új pofikát. Láttam a pólóját így egyértelművé vált számomra, hogy ő a még fejlődésben lévő fiúcska. Így nekem kellett hogy az első legyek és udvözöljem a fronton. Oda léptem hozzá és egy kéznyújtás után köszöntöttem közöttünk. Tachi jószándéka az információk teljeskörű közlésére es Saya védelembe helyezésére pozitív, ámde szigorú, vagyis inkább óvatos "enyhülést" eredményezett, persze ettől meg faramuci a kapcsolatom vele. A lányok olyanok voltak mint mindig, azt hozták amit vártam. Végül jöhetett a megbeszélés amiben én sokat nem tudtam hozzászólni, viszont mérgeket lehet idekint felkenni, így a pontgyülytős képességem is megpróbáltam belőni. Chan felé biccentettem mosolyogva amikor megnyitotta a közös tarisznyát. Sóhajtottam, majd megszólaltam.
- Én szeretnék elsőnek belépni, engem szeret csépelni. - Majd a többiek reakciói után beléptem.
- Kopp, kopp. Elnézést, de ismét zavarunk. - Visszhangzott a számból a hatalmas teremben,feltéve ha még mindig úgy néz ki, mint legutóbb.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Death Gun on Csüt. Jún. 08, 2017 10:29 pm

Mesélés a holnapi nap folyamán. ( már késő van, bocs mindenkitől, reggeles vagyok. )
avatar
Death Gun
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2017. May. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Death Gun on Vas. Jún. 18, 2017 3:19 pm

Imígyen tehát belépettetek vala a terembe, ahol egy eléggé fagyos tekintetű bigét láttok ama szilárd halmazállapotú trónon trónolva, ruhája tán még kevesebb, mint előtte volt.
-Ismét zavartok, ismét zavartok....NAGYON NEM TALÁLTATOK MOST JÓKEDVEMBEN! MINDANNYIÓTOKAT MEGÖLÖM, MÉG A GYEREKEKET IS- ordította gyakorlatilag már a végét a Jégkirálynő.
Biztos nem sikerült a randija, a pasi túlságosan is fagyosnak érezte a hangulatot, túl rideg volt a számára.


Jégkirálynő
Spoiler:

Határidő: parancsnok 2 nap / játékos 2 nap.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Boss élet:


Kiosztott sebzés: 0
Sebzés okozói:
- Nincs

Bosson lévő Buffok/debuffok:
- Nincs

Boss Cselekvések:
- NincsJátékos cselekvések:
- Nincs

Játékos buffok/debuffok:
-Hinari: Sárkányfog rúna (10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el még tart a páncélod); Vikinggyűrű (az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)
-Cearso: Artemisz (Minden körben plusz egyet sebez, maximum +8-ig)
-Ozirisz: Vikinggyűrű (az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)
-Saya: Gyémánt Mellvért (10%-al több sebzés, ami vissza is verődik)
-Chan: Nevelés Kesztyűje (a második kisállat sebzése 8 )
-Tachi: Szükség Pajzsa (játékosvédelem); Senzankoo Páncélja (leütésekor 50% eséllyel regenerál legfeljebb 30 páncélt.)
-Rikomono: Razonek Tüskéje (5 mérgezés)
-------------------------------------------------------------------------------------------
Halott/kiesett játékosok:
nincs
-------------------------------------------------------------------------------------------
Parancsnok: Ozirisz?
-------------------------------------------------------------------------------------------
Sorrend:
Hinari (Sebzés: 102, támadáshoz 2 vagy a fölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 4.4 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Cearso (Közelharci sebzés: 1, Távolsági sebzés: 78, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 2.5 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Rikomono (Sebzés: 60 /kés, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 2.5 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Ozirisz (Sebzés: 71, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 2.3 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Akito (Sebzés: 9, Pet sebzés 106, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 2 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
RenAi (Sebzés: 5, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 1.7 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Saya (Közelharci sebzés: 8, Távolsági sebzés: 59, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.6 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Danee (Sebzés: 76, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.2 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Chancery (Sebzés: 7, Pet sebzés 82, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Tachibana Makoto (Sebzés: 64, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő


statok:
Hinari (50. szint): 250/250 HP, 60 páncél, 325/325 CSP
Cearso (35. szint): 250/250 HP, 65 páncél, 175/175 CSP
Rikomono (48. szint): 200/200 HP, 85 páncél, 250/250 CSP
Ozirisz (39. szint): 210/210 HP, 75 páncél, 255/255 CSP
Akito (44. szint): 200/200 HP, 60 páncél, 150/150 CSP
RenAi (40. szint): 550/550 HP, 117 páncél, 130/130 CSP
Saya (29. szint): 140/140 HP, 105 páncél, 115/115 CSP
Danee (33. szint): 185/185 HP, 172 páncél, 190/190 CSP
Chancery (35. szint): 190/190 HP, 60 páncél, 235/235 CSP
Tachibana Makoto (39. szint): 215/215 HP, 280 páncél, 175/175 CSP
”közös tarisznya”:
Hinari:
[T4] 2x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 1x Bossgyengítő Kristály
[T4] 1x Tartós Anti-mob Kristály
[T4] 2x Gyenge Erő Potion

[T3] 5x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 3x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Parancsmester Potion
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 4x Mobszorító Kristály
[T2] 17x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály

[T4] 2x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 2x Keserű Potion
[T2] 2x Gyenge Gyors Ütés Potion
Chan:
1x Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1x Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
3x Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1 Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
1 Mobszorító Kristály (A kiválasztott mob/boss a következő körben nem térhet ki a támadások elől/a következő körben nincs támadás luft, csak a használónál legalább 10 szinttel alacsonyabb mob/bossokon használható.)
10x Mobtépő Kristály (Egyet sebez egy mobba. Amennyiben mobszorító kristály utáni körben használják, a sebzés 100-ra nő. Csak mobok és bossok ellen használható.)
avatar
Death Gun
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2017. May. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Ozirisz on Hétf. Jún. 19, 2017 6:03 pm

Szép lassan érkeztek a többiek, majd miután mindenki, aki szeretett volna jönni, elmondtam a mondandómat. Majd Danee osztott meg velünk elég sok információt a Jégkirálynőről, és ezek közül szinte mind aggasztó volt. Aztán Tachi is mondott egy-két dolgot a bossról, jól jöhet bármi, ami hozzásegít minket a győzelemhez.
- Esélyt, hogy megnyerd a bossitemet – válaszoltam Tachinak, majd Danee felé néztem.
- Ahogy Danee is mondta, nem lesz könnyű dolgunk, főleg a bitang nagy sebzés, és esetlegesen egy területi fagysebzés miatt sem. Az itemekkel kapcsolatban a Villámgyors Ütés Potion is hasznos lehet, +3 támadást ad, rózsaszedéshez vagy nagy sebzés beviteléhez jól jön, csak bírja az ember szusszal. - tettem hozzá.
Saya viszont aggodalmát fejezte ki, hogy kevesebb a sebzéstűrése, mint amekkorát a csapda sebez, Tachi pedig a „megmentő lovag” szerepét kezdte játszani.
- Ha bármi baj lenne, ne tétovázz, és teleportálj ki – mondtam a lánynak – de ha összetartunk és vigyázunk egymásra, nem lehet baj! - tettem hozzá, ezt már mindenkinek mondva, ahogy szétnéztem a csapaton. - A jégdárdák és tüskék egy pillanat alatt elintézhetnek, szóval a szokottnál is nagyobb óvatosságot kérnék mindenkitől. Nem hibázhatunk!
Jobban belegondolva, még nekem sincs meg annyi sebzéstűrésem, hogy kibírjam a 300-as sebzését, a nagyobbikról pedig nem is beszélve. És van egy olyan sejtésem, hogy nem csak mi ketten vagyunk ebben a helyzetben...
Egy rossz mozdulat, egy rossz döntés, és vége. Ez egy nagyon durva harc lesz, nehéz ellenfél. Valahogy az az érzés fogott el, mint amikor az ébredés utáni napokban a városkapunál. Ugyanaz az érzés, hogy kilépve elég egy rossz lépés, és vége. Amikor még kicsit és gyámoltalanok voltunk, és egy vaddisznó és farkas is kihívást jelentett...
Riko pedig alighogy elkezdett türemletlenkedni, a következő pillanatban RenAi kinyitotta az ajtót, és elindult befele, hogy újra szembenézzen a Jégkirálynővel. Szerencsére legutóbb élve megúszta...
- Épp ezért nem kellene neked kezdened – mondtam Ai-nak, majd Tachi felé fordultam – Tachi, kérlek kezdd te a harcot. Szedj le róla annyi rózsát, amennyit csak tudsz! – mondtam a srácnak. A rózsákat jobb mielőbb leszedni róla, mielőtt valamit ő kezdene velük. Sok rózsa, sok csapda, kevés rózsa kevés csapda. De van egy olyan megérzésem, hogy még nem tudunk mindent erről a bossról...


// Tachi kezd

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1210
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Jún. 21, 2017 9:46 am

- Áll az alku :] - vigyorogtam Oziriszra. Szellemes válasz volt, és ennél többre egyébként sem számítottam. Puszit a lányoktól úgyse fogok kapni ezért, meg azt egyébként is kaphatok bármikor, csak kérnem kell. Az aktuális vezérünk első húzása éppen ezért volt egy kicsit meglepő számomra. Fel is sóhajtottam, odaléptem hozzá, a kezemet pedig átvetettem a vállán, mintha jó haverok lennénk.
- Ozirisz-kun, nézz rá arra a nőre. Nem, ne a melleit nézd. Látsz rajta rózsát? Ugye, hogy nem? - hívtam fel a figyelmét a gondolkodása alapvető problémájára. A boss pucéran kezdett. Már ami a rózsákat illeti - Egyébként Ai-chan feladata az, hogy üssék. Erre van felépítve a pontozása és a képességei is. Minél jobban ütik, annál nagyobb hasznunkra lesz - kezdtem el magyarázni - Ezzel szemben itt vagyok én. Az én szerepem az, hogy megőrizzem a páncélom, és a hasznotokra fordítsam. Ha van páncélom, meg tudok védeni bárkit. Vagy akár mindenkit. Ha engem csapkod ez a ribanc, akkor viszont nem lesz páncélom, és nem tudok megvédeni senkit. Még Saya-chant se. Azt szeretnéd, hogy Saya-chan meghaljon? - folytattam a leckét. Azt hittem, már volt elég bossharcon, hogy tisztában legyen vele, kinek mi a dolga, és ne a céhtársait akarja védeni foggal-körömmel, miközben a többieket feláldozza. Elengedtem a fiút, és aktiváltam a képességem, de támadni nem támadtam. Az én sebzésem egyébként is annyira kevés, hogy nem mennek vele semmire.

Nem támadok.
Képiaktiválás:
- ha a páncélom felénél több sebzés ér, a sebzés harmadát visszakapom páncélpontként
- ha a páncélom felénél kevesebb sebzés ér, akkor a sebzés negyedét kapom vissza
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jún. 21, 2017 9:46 am

The member 'Tachibana Makoto' has done the following action : Kockadobás


'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Death Gun on Vas. Júl. 09, 2017 3:20 pm


A Jégkirálynő csak meredten néz előre és koncentrál. Testén hamar megjelennek a jégrózsák, pontosan 10 db, melyből rögtön el is tűnik három.
-Na most meglátjuk, meddig maradtok élve!!!- mondja szinte már hisztérikusan, kezét felemelve, melyből jégtüskék lőnek ki szélsebesen, megsebezve Akitot, Cearsot és Rikomonot. Testén hét rózsa marad.

A parancsnok következik.

Jégkirálynő
Spoiler:

Határidő: parancsnok 2 nap / játékos 2 nap.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Boss élet:


Kiosztott sebzés: 180
Sebzés okozói:
- Boss (3x60) 180

Tüskék száma: 7

Bosson lévő Buffok/debuffok:
- Nincs

Játékos cselekvések:
- Tachi sikeresen aktiválta a képességét.

Játékos buffok/debuffok:
-Hinari: Sárkányfog rúna (10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el még tart a páncélod); Vikinggyűrű (az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)
-Cearso: Artemisz (Minden körben plusz egyet sebez, maximum +8-ig)
-Ozirisz: Vikinggyűrű (az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)
-Saya: Gyémánt Mellvért (10%-al több sebzés, ami vissza is verődik)
-Chan: Nevelés Kesztyűje (a második kisállat sebzése 8 )
-Tachi: Szükség Pajzsa (játékosvédelem); Senzankoo Páncélja (leütésekor 50% eséllyel regenerál legfeljebb 30 páncélt.)
-Rikomono: Razonek Tüskéje (5 mérgezés)
-------------------------------------------------------------------------------------------
Halott/kiesett játékosok:
nincs
-------------------------------------------------------------------------------------------
Parancsnok: Ozirisz?
-------------------------------------------------------------------------------------------
Sorrend:
Hinari (Sebzés: 102, támadáshoz 2 vagy a fölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 4.4 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Cearso (Közelharci sebzés: 1, Távolsági sebzés: 78, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 2.5 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Rikomono (Sebzés: 60 /kés, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 2.5 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Ozirisz (Sebzés: 71, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 2.3 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Akito (Sebzés: 9, Pet sebzés 106, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 2 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
RenAi (Sebzés: 5, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 1.7 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Saya (Közelharci sebzés: 8, Távolsági sebzés: 59, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.6 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Danee (Sebzés: 76, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.2 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Chancery (Sebzés: 7, Pet sebzés 82, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Tachibana Makoto (Sebzés: 64, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő


statok:
Hinari (50. szint): 250/250 HP, 60 páncél, 325/325 CSP
Cearso (35. szint): 250/250 HP, 5 páncél, 175/175 CSP
Rikomono (48. szint): 200/200 HP, 25 páncél, 250/250 CSP
Ozirisz (39. szint): 210/210 HP, 75 páncél, 255/255 CSP
Akito (44. szint): 200/200 HP, 0 páncél, 150/150 CSP
RenAi (40. szint): 550/550 HP, 117 páncél, 130/130 CSP
Saya (29. szint): 140/140 HP, 105 páncél, 115/115 CSP
Danee (33. szint): 185/185 HP, 172 páncél, 190/190 CSP
Chancery (35. szint): 190/190 HP, 60 páncél, 235/235 CSP
Tachibana Makoto (39. szint): 215/215 HP, 280 páncél, 175/175 CSP
”közös tarisznya”:
Hinari:
[T4] 2x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 1x Bossgyengítő Kristály
[T4] 1x Tartós Anti-mob Kristály
[T4] 2x Gyenge Erő Potion

[T3] 5x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 3x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Parancsmester Potion
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 4x Mobszorító Kristály
[T2] 17x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály

[T4] 2x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 2x Keserű Potion
[T2] 2x Gyenge Gyors Ütés Potion
Chan:
1x Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1x Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
3x Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1 Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
1 Mobszorító Kristály (A kiválasztott mob/boss a következő körben nem térhet ki a támadások elől/a következő körben nincs támadás luft, csak a használónál legalább 10 szinttel alacsonyabb mob/bossokon használható.)
10x Mobtépő Kristály (Egyet sebez egy mobba. Amennyiben mobszorító kristály utáni körben használják, a sebzés 100-ra nő. Csak mobok és bossok ellen használható.)
avatar
Death Gun
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2017. May. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Ozirisz on Szer. Júl. 12, 2017 9:43 am

Tachi megnyilvánulása igencsak kezdte kihúzni nálam a gyufát. - Én azt az infót kaptam, hogy kezdéskor tíz darab rózsával indul. Látni nem láthattam, ugyanis valaki a múltkor az orrom előtt csapta be az ajtót – válaszoltam Tachinak, utalva a múltkori mutatványára. A következő mondataira csak felhúztam a szemöldököm, és elszámoltam magamban tízig mielőtt bármit is mondtam volna. Muszáj volt higgadtnak maradnom, és átgondolnom a mondandóját, és a szavak mögötti valódi tartalmat. Logikusan megközelítve, igaza van a srácnak, legalábbis ezt akarná velem elhitetni. Azonban... jobban belegondolva, a húszonakárhányas szinten történtekkel összevetve, amikor egy másik játékosra rátámadt, hogy mentse magát... hát, jobban kinézem belőle, hogy Saya-chan védelme csupán kifogás, hogy ne ő kerüljön tűz alá, és a valódi ok, hogy védje a saját bőrét. Persze a két dolog nem zárja ki egymást... de ha egy olyan helyzet állna elő, hogy vagy Tachi, vagy Saya... de remélem nem fog odáig fajulni a dolog, főleg a lány érdekében...
- Nem, nem szeretném sem Saya, sem bárki más halálát – válaszoltam a srácnak a lehető legnyugodtabb hangnemben – Azonban... honnan tudjuk, hogy nem a saját bőröd akarod óvni a páncélpontjaiddal? - tettem hozzá, majd elmondtam a nyilvánvaló dolgokat. - Túl sokat sebez a boss, túl sokat, hogy egy ember tudja tankolni végig. Gyakori váltások kellenek, és csapatmunka. - na igen, Vagy Ai, vagy Danee leváltja őt, ha szorulna a hurok, de hogy fordított esetben Tachi switchelne-e valamelyikükre? Fogalmazzunk úgy, erre sem fogadnék nagy összegben...
Majd Tachi belépett a terembe, támadni nem támadt, azonban a boss igen.
- Ahhoz képest, hogy nincs rajt rózsa, valamiből támadott, és valami oknál fogva most elég sok van rajta... - jegyeztem meg egy kicsit bosszankodva. Szerencsére ez még nem okozott túl nagy sebzést, legalábbis a 300-ashoz képest. Legalábbis erre a következtetésre jutottam ahogy csekkoltam a HUD-on a csapattagok életcsíkját. Még minden páncélt vitt csak... valószínűleg egy új, ismeretlen támadási forma lehetett, bár... lehet, hogy csak amiatt kevesebb a sebzés, mert többfelé oszlott el?
De így, vagy úgy, ennek gyorsan véget kell vetni, mielőtt valami erősebb támadási formát aktivál a boss. Már kezdett is körvonalazódni egy terv a fejemben...
Indultam is a Jégkirálynő felé, kezemben a nodachi, majd közvetlenül a támadás előtt odavetettem a bossnak: - Na, mit szólsz egy kis tűzhöz? Úgy látszik nem jó nálad a fűtés, és ezt orvosolni kell! - aztán lendítettem is a nodachit, majd újra, aztán kicsit kihátráltam a „fagyosszent” elől, hogy aktiválhassam a képességet. Leszúrtam a nodachit a jégbe, és ha sikeresen aktiválódott a képesség, akkor sárga villámok jelentek meg a földön. Őfelsége meg csak pislogjon, majd nemsoká' megérti, hogy is mennek errefelé a dolgok...


// két támadás a Jégkirálynőbe, a második két kocka a nodachi spece (6-os esetén 6 tűzsebzés), majd végül Isteni Közbeavatkozás képesség aktiválása (sikeres aktiválás után az utánam következő két játékos +1 mellékcselekvést kap)

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1210
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Júl. 12, 2017 9:43 am

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#3 'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Death Gun on Szer. Júl. 26, 2017 2:36 pm

/OFF: a rózsák megjelentek, Ozirisz, ott van az előző hsz-ban, pont az első sorban Smile/

Mindkét támadás és képességaktiválás sikeres, azonban a plusz tűzsebzés nem. A Jégkirálynő a támadásra csak lefitymálóan néz, mintha mi sem történt volna, újabb támadást indít, ezúttal Oziriszt, Rikomonot és Tachit sebezve meg, újabb 3 rózsát tüntetve el saját testéről, teljes némaságban. Nincs túlságosan beszédes hangulatban..

Parancsnok következik.

Jégkirálynő
Spoiler:

Határidő: parancsnok 2 nap / játékos 2 nap.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Boss élet:


Kiosztott sebzések
Sebzés okozói:
- Jégkirálynő (360)
- Ozirisz (158)

Bosson lévő Buffok/debuffok:
- Nincs

Boss Cselekvések:
- NincsJátékos cselekvések:
- Tachi képességaktiválása
- Ozirisz képességaktiválása

Játékos buffok/debuffok:
-Hinari: Sárkányfog rúna (10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el még tart a páncélod); Vikinggyűrű (az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)
-Cearso: Artemisz (Minden körben plusz egyet sebez, maximum +8-ig)
-Ozirisz: Vikinggyűrű (az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)
-Saya: Gyémánt Mellvért (10%-al több sebzés, ami vissza is verődik)
-Chan: Nevelés Kesztyűje (a második kisállat sebzése Cool
-Tachi: Szükség Pajzsa (játékosvédelem); Senzankoo Páncélja (leütésekor 50% eséllyel regenerál legfeljebb 30 páncélt.)
-Rikomono: Razonek Tüskéje (5 mérgezés)
-------------------------------------------------------------------------------------------
Halott/kiesett játékosok:
nincs
-------------------------------------------------------------------------------------------
Parancsnok: ?
-------------------------------------------------------------------------------------------
Sorrend:
Hinari (Sebzés: 102, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 4.4 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Cearso (Közelharci sebzés: 1, Távolsági sebzés: 78, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 2.5 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Rikomono (Sebzés: 60 /kés, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 2.5 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Ozirisz (Sebzés: 71, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 2.3 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Akito (Sebzés: 9, Pet sebzés 106, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 2 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
RenAi (Sebzés: 5, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 1.7 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Saya (Közelharci sebzés: 8, Távolsági sebzés: 59, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.6 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Danee (Sebzés: 76, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.2 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Chancery (Sebzés: 7, Pet sebzés 82, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Tachibana Makoto (Sebzés: 64, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő


statok:
Hinari (50. szint): 250/250 HP, 60 páncél, 325/325 CSP
Cearso (35. szint): 250/250 HP, 5 páncél, 175/175 CSP
Rikomono (48. szint): 165/200 HP, 0 páncél, 250/250 CSP
Ozirisz (39. szint): 210/210 HP, 15 páncél, 255/255 CSP
Akito (44. szint): 200/200 HP, 0 páncél, 150/150 CSP
RenAi (40. szint): 550/550 HP, 117 páncél, 130/130 CSP
Saya (29. szint): 140/140 HP, 105 páncél, 115/115 CSP
Danee (33. szint): 185/185 HP, 172 páncél, 190/190 CSP
Chancery (35. szint): 190/190 HP, 60 páncél, 235/235 CSP
Tachibana Makoto (39. szint): 215/215 HP, 235 páncél, 175/175 CSP
”közös tarisznya”:
Hinari:
[T4] 2x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 1x Bossgyengítő Kristály
[T4] 1x Tartós Anti-mob Kristály
[T4] 2x Gyenge Erő Potion

[T3] 5x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 3x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Parancsmester Potion
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 4x Mobszorító Kristály
[T2] 17x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály

[T4] 2x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 2x Keserű Potion
[T2] 2x Gyenge Gyors Ütés Potion
Chan:
1x Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1x Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
3x Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1 Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
1 Mobszorító Kristály (A kiválasztott mob/boss a következő körben nem térhet ki a támadások elől/a következő körben nincs támadás luft, csak a használónál legalább 10 szinttel alacsonyabb mob/bossokon használható.)
10x Mobtépő Kristály (Egyet sebez egy mobba. Amennyiben mobszorító kristály utáni körben használják, a sebzés 100-ra nő. Csak mobok és bossok ellen használható.)
avatar
Death Gun
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2017. May. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Júl. 30, 2017 5:48 pm

Magam is meglepődtem rajt, hogy mindkét találatom sikeres volt. Azonban a várttal ellentétben a nodachi valahogy csak nem akarta lángra lobbantani a jégkirálynőt. Pedig azt hinné az ember, hogy a jég és fagy vidékén a lángoló kard némi előnyhöz hozzájuttatja a forgatóját, de a ez a némber sajnos kivételt képez. De legalább sikerült megsebesítenem, és ahogy elnéztem az életcsíkját, elég rendesen fogyott belőle. Mondjuk a hallottakkal ellentétben, 2000 életpontja van, ami nem tűnik olyan rettenetesen soknak, de a kiszámíthatatlan viselkedése, és a válogatott támadási formáihoz képest viszont így is elég nehéz dolgunk lesz. Legalább a képességaktiválódás sikerült, és legalább egy jelentős sebzést ki tudunk osztani. Illetve az utánam következő két játékos. Az a két játékos, akik a legtöbbet tudják kihozni az extra mellékcselekvésből. Az egyikük Hinari lesz, bár őt egy kicsit későbbre tartogatom, hátha megnyerünk valami sunyi képességet, amit a csapat hasznára tud fordítani. Vagy akár sebzésnöveléssel egybekötött villámgyors ütés potion, de azt hiszem ezt a döntést rá fogom bízni. De ki legyen a másik? Körbenéztem a csapaton, majd jött is az ötlet.
- Riko, két mellékcselekvésed van. Kérlek igyál meg egy villámgyors ütés potiont, és ha van sebzésnövelő- vagy cselekvéspont-spóroló képességed, aktiváld, aztán támadd a bosst. A cél, hogy a lehető legtöbb sebzést bevidd! - mondtam a lánynak. Logikusnak tűnő döntés, hisz Riko elég gyors, és árnyharcos létére két fegyverrel harcol, a potionnal pedig még pár sorozatot bele tud küldeni a jégkiránynőbe. Remélhetőleg a sárga zóna közelébe viszi a boss életcsíkját, Hinari támadásai után pedig már nem sok marad vissza. Bár, van egy amolyan rossz előérzetem, hogy őnagysága még tartogat valamit számunkra, mondjuk akkor, ha sárgába esik az élete. Nem ritka az MMO-kban az ilyesmi, a mostanság már retrónak számító WoW-ban is egy tonnányi hasonló boss volt. És a SAO-ban is volt rá példa párszor, már rögtön Illfang is ilyen volt. Ellenpéldának viszont ott van a hírhedt 404-es miniboss, ami szintén véletlenszerűen támadott, ott nem volt több fázis. De az lehet, hogy egy másik fejlesztő műve volt, nem pedig azé, aki a bossokat megalkotta...


// Riko jön

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1210
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Rikomono on Szer. Aug. 02, 2017 12:03 pm

Gehh... mi ez a boss? Már ringyókat is beengednek? Oké, hogy olyan kék, mintha fojtogatnák egy hete, de hol vannak a félelmetes szörnyek, az ijesztő vadállatok, amik legalább egy icipicit is úgy néznek ki, mint amik veszélyesek rád? A csalódott grimasz kiült az arcomra nyomban, kicsit a lelkesedésem is elszállt. Imádok harcolni, de csak akkor, ha az örömet is okoz. De mi öröm van abban, hogy csépelek egy kurvát? Vagy várjunk...
- Ez nem is az igazi boss, mi? -kérdeztem reménykedve, miközben tanácstalanul néztem körül. Ám amíg vártam, tök váratlanul ilyen jeges biszbaszokat lőtt ki a kezéből, és mire észbe kaptam, a páncélom már le is ugrott rólam. Kulturált káromkodással illettem az eseményt, ha az Ozirisz csávó nem szól, akkor is nekimegyek ennek a luvnyának >.> Nem vágtam, mit hadovál, de egyáltalán nem volt annyi türelmem, hogy csekkoljam, szóval tettem, amit mondott. Képesség ON, poti felhajt, aztán lendültem is előre, hogy kaszaboljam a csajt. A kékhez illik a piros, nem? Kap egy pár cuki csíkot a testére, akkor biztos jobban fog neki menni az üzlet is Rolling Eyes

Képességpróba: ha sikerül, innentől minden cselekvésem feleannyi CSP-be kerül.
Villámgyors Ütés Poti a tarisznyából, +3 támadáskör.
Sikeres képi esetén összesen tíz támadás egyenként 60 sebzéssel, és -156 CSP.
Sikertelen képi esetén összesen nyolc támadás egyenként 60 sebzéssel, és a végén egy pihenéssel.
A páratlan számú kockáim a Razonek Tüskéje, ha páratlanul találok be vele, marad a bosson 5 mérgezés, ha párosan, akkor semmi nem történik.
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 309
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 18
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10489/10500  (10489/10500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Aug. 02, 2017 12:03 pm

The member 'Rikomono' has done the following action : Kockadobás


#1 'Római stílusos 6-os' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#3 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Sakuya on Csüt. Aug. 03, 2017 12:27 pm

A királynő halványan elmosolyodik Riko megjegyzésére.
- Talán van még rajtam kívül más is a teremben. - Jegyzi meg tenyerével kifejezetten a lányt célozva. - De te már egész biztosan nem fogod látni. - A jégtüskék amik eddig eddig megoszlottak most mind a lányt találják telibe. 1 rósza marad a bosson


Parancsnok következik.

Jégkirálynő
Spoiler:

Határidő: parancsnok 2 nap / játékos 2 nap.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Boss élet:


Kiosztott sebzések
Sebzés okozói:
- Jégkirálynő (510)
- Ozirisz (158)
- Rikomono (540)
- Mérgezés (+5)
Bosson lévő Buffok/debuffok:
- Nincs

Boss Cselekvések:
- NincsJátékos cselekvések:
- Tachi képességaktiválása
- Ozirisz képességaktiválása

Játékos buffok/debuffok:
-Hinari: Sárkányfog rúna (10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el még tart a páncélod); Vikinggyűrű (az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)
-Cearso: Artemisz (Minden körben plusz egyet sebez, maximum +8-ig)
-Ozirisz: Vikinggyűrű (az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)
-Saya: Gyémánt Mellvért (10%-al több sebzés, ami vissza is verődik)
-Chan: Nevelés Kesztyűje (a második kisállat sebzése Cool
-Tachi: Szükség Pajzsa (játékosvédelem); Senzankoo Páncélja (leütésekor 50% eséllyel regenerál legfeljebb 30 páncélt.)
-Rikomono: Razonek Tüskéje (5 mérgezés)
-------------------------------------------------------------------------------------------
Halott/kiesett játékosok:
nincs
-------------------------------------------------------------------------------------------
Parancsnok: ?
-------------------------------------------------------------------------------------------
Sorrend:
Hinari (Sebzés: 100, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 4.4 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Cearso (Közelharci sebzés: 1, Távolsági sebzés: 78, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 2.5 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Rikomono (Sebzés: 60 /kés, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 2.5 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Ozirisz (Sebzés: 71, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 2.3 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Akito (Sebzés: 9, Pet sebzés 106, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 2 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
RenAi (Sebzés: 5, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 1.7 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Saya (Közelharci sebzés: 8, Távolsági sebzés: 59, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.6 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Danee (Sebzés: 76, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.2 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Chancery (Sebzés: 7, Pet sebzés 82, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Tachibana Makoto (Sebzés: 64, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő


statok:
Hinari (50. szint): 250/250 HP, 115 páncél, 300/300 CSP
Cearso (35. szint): 250/250 HP, 5 páncél, 175/175 CSP
Rikomono (48. szint): 15/200 HP, 0 páncél, 71/250 CSP
Ozirisz (39. szint): 210/210 HP, 15 páncél, 255/255 CSP
Akito (44. szint): 200/200 HP, 0 páncél, 150/150 CSP
RenAi (40. szint): 550/550 HP, 117 páncél, 130/130 CSP
Saya (29. szint): 140/140 HP, 105 páncél, 115/115 CSP
Danee (33. szint): 185/185 HP, 172 páncél, 190/190 CSP
Chancery (35. szint): 190/190 HP, 60 páncél, 235/235 CSP
Tachibana Makoto (39. szint): 215/215 HP, 235 páncél, 175/175 CSP
”közös tarisznya”:
Hinari:
[T4] 2x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 1x Bossgyengítő Kristály
[T4] 1x Tartós Anti-mob Kristály
[T4] 2x Gyenge Erő Potion

[T3] 5x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 3x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Parancsmester Potion
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 4x Mobszorító Kristály
[T2] 17x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály

[T4] 1x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 2x Keserű Potion
[T2] 2x Gyenge Gyors Ütés Potion
Chan:
1x Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1x Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
3x Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1 Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
1 Mobszorító Kristály (A kiválasztott mob/boss a következő körben nem térhet ki a támadások elől/a következő körben nincs támadás luft, csak a használónál legalább 10 szinttel alacsonyabb mob/bossokon használható.)
10x Mobtépő Kristály (Egyet sebez egy mobba. Amennyiben mobszorító kristály utáni körben használják, a sebzés 100-ra nő. Csak mobok és bossok ellen használható.)


A hozzászólást Sakuya összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 03, 2017 10:17 pm-kor.
avatar
Sakuya
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2016. May. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.