Angelic Voice [új]

Go down

default Angelic Voice [új]

Témanyitás by Atoru on Hétf. Jún. 05, 2017 5:54 pm

Angelic Voice
Az Angelic Voice Aincrad egyik legrégebbi céhe, ami kereskedésre és tárgyak készítésére specializálódott. Bár a vezetés változott, tartjuk magunkat a régi irányelvekhez. Számunkra fontos, hogy támogassuk a frontot a 100. szint elérésében, valamint a játékosokat a megfelelő felszerelés beszerzésében, ezzel csökkentve halálesetek számát. A céhnek nincsenek kötöttségei, nem muszáj részt venni harcokban, nincs egyenruha sem. Ellenben elvárjuk, hogy a tagok segítség játékostársaikat és részt vegyenek a céh kereskedelmi ügyeiben.


Szabályok:  • A céh tagja nem lehet sárga, vagy vörös indikátoros játékos. A célunk a segítségnyújtás, nem mások bántalmazása. Ezt leszámítva kaszttól és szinttől függetlenül bárki a céh tagja lehet, ha kicsit is érdekli a kereskedelem és az üzlet.
  • Ha segítségre lenne szükséged, céhtársaidhoz mindig fordulhatsz.
  • A céhbank köztulajdon, mindenki nyugodtan kiveheti, amire szüksége van. Egyetlen kivétel a pénzügy. Ha aranyra van szükséged, arról először értesíteni kell a céhvezért.
  • A céh nem átjáróház. Olyan tagok jelentkezését várjuk, akik hosszabb távra terveznek a céhben maradni.
  • Ha valamely tag elhalálozna, ingóságit és vagyonát céhe örökli, kivétel egyéb kedvezményezettek, például házastársak esetén.
  • Egy minden, minden egy - ez az egyenjogúság alapelve. Ha kapsz valamit, próbáld meg visszafizetni, legyen szó a céhről, vagy másokról.
  • Minden lehetőséget ki kell aknáznunk. A tagoknak törekedniük kell az aktivitásra, másodlagos jártasságaik fejlesztésére és próbálkozzanak a céhbazárban is.Tagok:
1. Atoru
2. Kokoro
3. Rikimono
4. Ridd
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Céhbónuszok:
Tapasztalat: 50% küldetések után
Arany: 50% küldetések után

Céhház: Angelic Tower
avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 20
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.