Keleti rész

5 / 22 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next

Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Peter Worker on Pént. Május 17, 2013 3:58 pm

<Aoishi Airi >

- Mhh. – néztem a jobbjára, majd még egy hümmögést követve a baljára is. Felmértem őt újra, azonban most más szemekkel, mint korábban. Vizsgáltam őt egy csúnyább szóval fogalmazva. Kedves szavakat mondott, mik jól estek a számomra és a mosolya is lenyűgöző volt, de mintha valami nem lett volna a rendjén, ám nem tudtam, hogy mi. Elismételtem a mondanivalóját, lejátszódott előttem a korábbi jelenet, de nem tudtam. Egyszerűen fogalmam sem volt, hogy mi miatt, de hiányérzetem támadt. Bizsergett a bőröm, vakarnom kellett a tenyerem, sőt még a fejem búbját is, de nem tudtam, hogy mi okozhatta ezeket a kételyeket bennem. Bűn volt hibát keresni, de valami rossz volt, szokatlan, túl egyszerű és emiatt ijesztő – Gyanús vagy te nekem. – úgy gondoltam, hogy jobb bevonni őt is az elmélkedésembe – Túl korán egyeznél bele ebbe. Mint ahogy részemről is korai volt a meghívás, úgy gondolom, hogy részedről is korai lenne az elfogadás. – még egy hüm. Persze a mosolya és kacsintása után enyhültem, de a fejemet rázva komolyan kellett néznem rá.
Úgy tűnt, mintha hirtelen le akartam volna beszélni a csatlakozásról, pedig nem. Ám ez így nem volt rendjén, legalábbis azt hiszem. Ugyanakkor ott volt a másik oldal is, hogy talán ez lett volna a normális és az eddigi szituációk voltak túlbonyolítva. Nem tudtam és tapasztalat híján nem tudtam nyilatkozni sem.
Tanácsért Hisame felé fordultam, de ő használhatatlanná vált. Leült, a szemeit behunyta és jobbra – balra dülöngélve dúdolgatott.
- Lett egy újabb társunk, lett egy újabb társunk. ♪
Úgy gondoltam, hogy ő nem akadt fenn olyan problémákon, mint én. Irigyeltem érte.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Aoishi Airi on Pént. Május 17, 2013 4:22 pm

<Peter Worker>

Kicsit megzavart a fiú válasza és az ahogy végigmért. Vagy talán nem is kicsit zavart meg és a kérdőjelek az arcomra is kiültek. Nem igazán értettem, hogy miért is tört fel benne hirtelen ez a bizalmatlanság. Nem úgy tudom magamról, mintha sugároznám a "Bízz meg bennem!" aurát, de nem hinném azt, hogy éppenséggel bizalmatlanságot sugároznék vagy mutatnék a külvilág felé, sőt azt hiszem, hogy néha túlságosan könnyen adok bizalmat az embereknek. Talán ezért dühít és bánt annyira, hogyha eljátssza azt valaki.
- Ezt nem értem. Mivel keltettem el a gyanút benned? Ha nem tévedek felajánlottad, hogy az általad vezetett céh tagja lehetek én pedig elfogadtam ezt. - feleltem, immáron mosoly nélkül, hisz a zavarodottság azt is hamar letörölte az arcomról. nem igazán értettem, hogy pontosan miféle problémája akadt a fiúnak. De az is lehet, hogy valamiért bizalmatlanság költözött a szívébe velem kapcsolatban, amire bár nem hiszem, hogy okot adtam, de ott van.
- Figyelj. - döntöttem úgy, hogy talán eljött az ideje annak, hogy kicsivel több információt osszak meg magamról és, hogy büszkeségemet félretéve az alázatomat hozzam előtérbe. - Nincs semmi okod arra, hogy bizalmatlan légy irányomban. Nincs szándékomban egyáltalán, hogy rosszat akarjak neked, Hisame-nek vagy a céhed bármelyik tagjának. Lovagként ez teljesen ellentmondana mindennel amiben hiszek és bízok. - engedtem le a karjaimat, viszont nem tartottam őket szorosan a testem mellett ezzel jelezve, hogy nincs semmi amit rejtegetnék és amit maga előtt lát az vagyok én és ez nem csak holmi maszk ami mögé elrejtőzöm. Vagy legalábbis nem szeretném, hogy ez maszk legyen, sokkal inkább szeretném, hogy valóban az legyek amit mutatok és csak reménykedni tudok abban, hogy ez így van, hisz nem vagyok képes látni magamat kívülről más szemszögből. Abban viszont reménykedek, hogy ezzel sikerül visszaszereznem a fiú bizalmát, hisz hanem nem tudom, hogy meg tudnám-e bocsájtani magamnak mindezt, habár nem tudom, hgoy hol is hibáztam tulajdonképp...

_________________
Posztszín: #B22333
Beszédszín: #C6DB09
avatar
Aoishi Airi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
150/150  (150/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Peter Worker on Pént. Május 17, 2013 9:36 pm

<Aoishi Airi >

- Hát nem is az, hogy én lennék bizalmatlan, csak furcsa, hogy máris elfogadtad ezt. Mások ilyenkor felvennék a szemüvegüket, egy asztal mögé ültetnének és lámpával világítanának az arcomba, hogy válaszoljak és mondjak igazat. – látva komollyá vált tekintetét a mosolya most az én arcomra költözött át. Vicces jelenet jutott az eszembe. Két mutató ujjammal konyítottam volna le ajkaim görbéjét és az arcát érintve húztam volna mosolyra az ő száját. Félő az e fajta közelséget most nem igazán értékelte volna, így inkább meghagytam csak amolyan mókás képzelgésnek.
- Szóval bocsánat, ha összezavartalak. Túl egyszerű volt ez, de mit sem, úgy tűnik én bonyolítottam most túl. – nevettem fel, mert valóban ez történt. Nem akartam hinni a történéseknek.
Azonban tényleg nem volt ez így jó, egy jó vezér sem tenne ilyet, azt hiszem legalábbis. Ismeretlenül meghívni valakit egy céhbe, nem volt szokványos dolog. Bár kitudja, lehet nem véletlenül tartottak ott ahol. Előhívtam a panelt, ám megállt a cselekvésem. Mi van, ha a többiek kérdeznek róla? Merült fel a kérdés bennem. Kényes helyzet lett volna, hogy nem tudok rá válaszolni. Szép volt, lovag és volt egy leírni bonyolult neve. Sóhajtottam, hisz akárhogy is, de ettől több kellett a felvételhez. Persze én siettem el, de e pár perc alatt rájöttem, hogy hibáztam.
- Beszélj, kérlek és kérdezz. – néztem rá – Miért csak most láttalak meg? Hol voltál eddig? – két egyszerű kérdés, melyre talán hosszan is lehetett válaszolni, ám mielőtt még hangot adott volna, úgy egy pad irányába mutattam. Ülve kellemesebb a társalgás, mert itt biztos nem fejeztük még a beszélgetésünk. Részemről legalábbis biztos nem.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Aoishi Airi on Pént. Május 17, 2013 10:52 pm

<Peter Worker>


Részben megnyugtatott a fiú válasza és mosolya is, de természetesen ez nem volt teljes számomra, habár képes vagyok arra, hogy megértsem a helyzetet amit most felvázolt szóban. Nem tudhatom, hogy milyen lehet egy céhvezető élete, de bizonyára sokkal nehezebb és több felelősséggel teli, mint az enyém, vagy bármelyik más, egyszerű játékosé. Tapasztaltam már, hogy mennyire elfoglalt tud lenni egy céhvezér és, hogy mennyire nehéz dolga van, hogy megfelelően vezessen egy céhet és mindenkire ugyan akkora figyelmet szánjon. Igaz, hogy párszor sikerült magamnak nagyobb figyelmet kivívnom, de ez nem feltétlenül volt minden alkalommal teljesen pozitív jellegű.
- Rendben. - láttam, hogy a menüjével szórakozik, valamint a hezitálását is, és azt hiszem meg is értettem. Talán ezért mentem bele olyan könnyedén, hogy olyasmiről beszéljek amiről amúgy nem szeretek. Ahogy más sem, úgy én se szeretem az életem rossz emlékeit és történéseit, de mégsem felejthetem el őket, hisz azok is pont ugyan olyan fontosak, mint a boldog pillanatok. Miattuk vagyok teljes.
A padra szépen, úri kisasszony módjára ültem le és kezeimet összefogva az ölembe helyeztem. Pár pillanatig lehunyt szemmel hallgattam. Megpróbáltam összeszedni az emlékeimet és gondolataimat, valamint megpróbálni felülkerekedni az emlékeim okozta fájdalmakon. Igen, olykor önkínzó mód hatnak rám az emlékek, még akár a jók is, hisz fájó sebet nyitnak fel újra. Végül szemeimet kinyitva körbenéztem, hogy van-e rajtunk kívül valaki aki esetleg hallgatózhatna, bár nem hiszem, hogy egy fejlettebb játékost így ki tudnék szúrni, de nem is hiszem, hogy azt pont az én élettörténetem érdekelné. Végül a fiú arcán állapodott meg a tekintetem.
- Nem olyan sokkal a játékhoz való csatlakozásomat követően, már részese lehettem egy céh közösségének. Talán ez lehet az oka annak, hogy korábban nem találkoztál velem, meg különben is nagy a játékosok száma, így puszta szerencsés véletlen, hogy most összetalálkoztunk. Akkoriban az időm nagy részét felemésztette a céh és az oda tartozó emberekkel való közös lét. Tulajdonképp, sajnos, az utóbbi egy-két hónapban lettem ilyen szabad madár. - igyekeztem mosolyogni, bár inkább lett egy őszinte és szomorkás mosoly, mintsem amit a fejemben elképzeltem. De végtére is úgy érzem, hogy képes vagyok megbízni ebben a Peter nevű fiúban és, hogy ez nem olyan dolog, amit az életemben elkövetett hibák listájára kéne felírnom. Az egy másik dolog, hogy a teljes őszinteség szomorúságot okoz, de a rossz idő után úgyis mindig kisüt a nap.
- Ha már itt az alkalom, akkor engedelmeddel, érdeklődnék, hogy rajtad kívül még miféle játékosok is képezik a céh tagságát? - vettem át a kérdező fél szerepét, bár a lazítást nem tudtam magamra erőltetni, hisz a formalitást az emlékek újfent felszínre hozatala eléggé megszilárdította, de nem is olyan nagy baj, hisz az is a részemet képezi és ez így van rendjén. ^^

_________________
Posztszín: #B22333
Beszédszín: #C6DB09
avatar
Aoishi Airi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
150/150  (150/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Május 21, 2013 12:19 pm

<Aoishi Airi >

Nem tudom. Mintha lett volna egy ártatlan tekintettem, egy megbízható pillantásom, mi azt sugallta mások felé, hogy nekem mesélhetnek. Persze kérdeztem és arra válaszolni szokás, de ez nem ilyen egyszerű volt. Nem mindenkinek mesélnek olyanokat, mint amit nekem szoktam. Ha játékosi szemmel tekinteném e dolgot, tán plusz egy képességnek lehetne nevezni ezt, egy plusz erőnek. Lányi szokáshoz híven mesélt Airi magáról. Örültem ennek és bár a története nem volt a legboldogabb, mégsem szomorkodtam, hisz itt ült mellettem egy padon e két hónap végén. Az új fejezete elindítójának képzeltem magam.
Nem volt teljes a története. Azt nem mesélte, hogy miként vált céhtelené, de annak a kérdése, még tőlem is túlzás lett volna. Most érkezett el az a rész, hogy nekem kellett döntenem: Rosszat tett, vagy sem? Nem, egyszerűen nem hittem benne, hogy ártott volna bárkinek is. Ne ítéljek külső alapján, közhely, melyben lehet igazság, de most nem. Ennyi elég volt nekem, egyelőre.
- Rajtam kívül? – fordultam felé, mert meséje közben előre tekintettem – Idomárok. Mindenki idomár egy külön társsal. Aranymajom, bestia, béka, kígyó, csúnya kutya és sok egyéb.
- És én. – szólt közbe Hisame.
- Igen, te is. – mosolyogtam felé, majd fordultam vissza Airihoz - Te lennél egyedül lovag. Igazából csak a véletlen hozta így. Egy társam még viccelődött is vele, hogy Bestáriumnak kéne elnevezni magunkat. Nem tudom. – amolyan könnyed sóhajt ejtettem. Combjaim mellett fogtam a padnak a fáját és dőltem kicsit előre. Élveztem e kellemes szellő fújta levegőt – Nem fog örülni neked a kasztod miatt, bár kitudja, lehet benned is felfedezünk egy félelmetes bestiát. – nyújtottam jókedvűen a nyelvem felé.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Aoishi Airi on Kedd Május 21, 2013 10:07 pm

<Peter Worker>


Bár meglepett, hogy milyen könnyedén tudtam a lelkemet nyomó sebről beszélni, mégis örültem, hogy legalább volt akinek el tudtam mondani. ha nagyon magam alatt voltam akkor persze elmondtam a fűnek, vagy egy fának, esetleg egy kóbor mókusnak, vagy csak úgy magam elé az üres levegőnek, de az nem volt ugyan az, mint mikor az ember egy másik embernek mondja el a dolgokat. Most pedig kitártam egy kis részét ennek valakinek és jól esett, örültem neki.
- Mind idomárok? Ez érdekesen hangzik. Az igazat megvallva nem igazán volt szerencsém még sok idomárhoz. Talán megkockáztatom azt, hogy te vagy az első. Mármint, hogy beszélni vagy valami még nem volt szerencsém ennek a kasztnak a képviselőivel, de elszórva itt-ott láttam ilyen embereket. Érdekes tapasztalatnak ígérkezik. - válaszoltam kissé elgondolkodva, hisz ez a kaszt valahogy számomra mindig is különös és érthetetlen volt, akárcsak bármi olyasmi ami távolsági harcot használ. Talán a megszokás vagy a meg nem szokás teszi azt, hogy számomra az ilyen kasztok valahogy túlságosan... mi is erre a jó szó... távolságtartóak. persze volt olyan online játék ahol mágusok és gyógyítók is voltak és azok is ugyan ebbe a kategóriába tartozik nálam.
- Majd igyekszem valami jól nevelt bestiát nevelni magamból és remélhetőleg azzal a bizonyos illetővel se lesznek nézeteltéréseink, még akkor sem, ha a kasztom okán kilógok kicsit a sorból. - változott a mosolyom immáron boldog és kedves mosollyá a korábbi hangulatom sikeresen elszivárgott a gondolataim távoli sarkába. Most leginkább az ismerkedésen lett újra a hangsúly, nem pedig a történteken.
- Tényleg, ha nem haragszol vagy gond, visszahárítanám rád egy korábbi feltevésedet kérdés formájában. Azt feltételezted korábban, hogy bizonyára van partnerem. Ez esetben, lehet elhamarkodott következtetés, de te szabad vagy? - igazán reménykedtem abban, hogy nem érti félre a kérdésemet, bár lehet, hogy én az ő helyében megtenném ezt a dolgot. Sok szép jelzőt hallottam a fiú részéről a kinézetemet illetően és hát eddigi tapasztalataim alapján olyan személy akinek van barátja vagy barátnője ilyesmit nem igazán csinál, lévén figyelemben kell vagy legalábbis kellene tartsa a másik személlyel való szoros kapcsolatát. Mondjuk igazából ez is csupán feltevés a részemről, hisz tulajdonképpeni komoly kapcsolatom soha sem volt, inkább rövidebb hamar elhaló szerelmek voltak. Az igazi még várat magára valahol.

_________________
Posztszín: #B22333
Beszédszín: #C6DB09
avatar
Aoishi Airi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
150/150  (150/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Peter Worker on Szomb. Május 25, 2013 11:09 am

<Aoishi Airi >

- Nem, nem vagyok. Van egy barátnőm. – mosolyogva gondoltam Lottira – Ő is a céh tagja. Érdekes lány. Határozottabb a kapcsolatunkat illetően, mint én talán. De ő kell nekem, egy határozott személyiség. Majd megismered. Lotti a neve. – fordultam Airi felé és tekintettem rá. Hirtelen nem akartam többet mondani és kérdés sem jutott az eszembe. Ilyen pillanatkora volt jó Hisame. Csendben szól, ha olyan, ám most ő is hallgatott.
- Akkor meghívlak, ha még mindig akarsz csatlakozni. – hívtam elő a panelem és küldtem el a meghívást a számára.
Nem olyannak tűnt, ki máris visszakozott volna, így nem vártam csalódást és máris elmélkedtem azon, hogy majd hogyan is fogadják a többiek az itt létét. Igazából nem tartottam senkitől sem, tényleg, csak Sarut képzeltem el úgy, ki háromszor körbe futja majd őt a társát keresve, de semmi több. Mindegyikünk normális volt és ő vele vált teljesé a csapat. Egy egyszerű, gyönyörű lovaglány. Kedves és bár a beszéde kicsit diplomatikus, úgy gondoltam biztos enyhülni fog ő is, hogy majd megmutatja a lazább oldalát is, mikor a lábát az asztalra téve dől hátra egy kanapén.
- Azt hiszem a sétánk itt befejeződött. – fordultam Hisame felé, hisz reggel azért indultunk útra, hogy keresünk valakit és lám most találtunk is.
- Igen. – tekintett el a vállam fölött – Airi, hívasd meg magad Apával. – és kacsintott is felé, én pedig nevettem fel ezen. Átok egy sárkány volt, de saját nevelés, vagy valami olyasmi – Kérj sok fagyit és kérj nekem is. - a pad mögött sétált át a lány oldalára – Szeretem a fagyit.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Ai Hane on Hétf. Aug. 12, 2013 3:09 pm

/Hürrem/

Úgy gondoltam, hogy ma egy számomra még ismeretlen helyet fedezek fel. Úgy hallottam, hogy a város keleti részének kijáratánál elég sűrűn vannak kisebb szörnyek, amiket könnyedén megölve fejlődhetek majd valamicskét. Emellett hallottam bár arról is, hogy itt elég könnyen lába kellhet az ember pénzének, hiszek sok a kereskedő, s a boltos, de mégis a legrosszabb, hogy rengeteg a zsebtolvaj. Ez az amiért nem sűrűn járnak ide az emberek, de én ettől annyira nem tartottam, hiszen itt volt nekem Himeko, a kis griffem, aki hamar észrevenné, ha valaki körülöttem ólálkodna, s megvédene . Így nem féltem áthaladni a keleti városrészen.
Ahogy egyre közelebb értem ehez a városrészhez, tényleg elkezdtek megszaporodni a boltok, s kereskedők akik egyre szebb és jobb árukkal drukkoltak elő. Sűrűn le is álltam nézelődni, így elég lassan haladtam célom irányába. Himeko mellettem is el volt ámulva a rengeteg szép, giccses vagy éppen hasznos dologtól.
Egyetlen probléma volt csupán ezzel az egésszel, hogy nem néztem merre felé is haladok, így eltévedtem. Eltévedtem a város legrosszabb környékén.
~ Ügyes vagyok! - Gondoltam magamban.
- Himeko, kérlek repülj magasabbra, s nézd meg merre is van a főutca! Onnan már megtalálom a helyes utat. - Mondtam, majd kicsinyke társam máris a magasban szállt, vezetve engem a helyes irányba. Amint a főutra értünk vissza tért mellém, s nagyon meg könnyebbültem, hogy megvan a helyes irány. Ám ekkor Himeko elszaladt tőlem, s én sebesen utána.
- Hime, hová mész? Gyere vissza! - Szóltam utána hangosan, de csak hátra csapta fejét, s olyasmi fejet vágott, mintha azt akarná, hogy kövessem.
Himeko igencsak barátkozó típus volt, s sokakat első látásra megszeretett, nem is kellett vele beszélnie, vagy érintkeznie. Ez történhetett most is, ugyan is egy ismeretlen fehér hajú lányhoz sietett, majd illedelmesen leült előtte, s csóválni kezdte farkát, mit egy jól nevelt kiskutya. A lánykak kicsit furcsa sárgás szemei voltak, talán ez fogta meg Himét, de ki tudja.
- Szép vagy Himeko, ezért kellett így megfuttatni. - Mondtam, kicsit morcosan, s erre Hime lelapított a földre, mint aki tudja, hogy rosszat cselekedett.

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Hürrem on Hétf. Aug. 12, 2013 5:16 pm

//Hane//

A Keleti városrész. Annak ellenére, hogy milyen rosszakat mondanak róla, én egész jól érzem magam itt. Egyszer próbáltak csak kirabolni - az illetőnek csak a nyaka alá kellett helyeznem a jéghideg pengét, hogy lássa, nem akárkivel van dolga. Csodálkoztam is, hogy miért próbálkozott nálam, hisz amióta az indikátorom zöldről pirosra váltott, a leírások szerint véglegesen, mindenki messziről elkerül.
Kivéve pár férfi.
Elég csak egy kicsit megdöntenem a csípőmet, és pár JK boltos máris nyáladzik utánam. Szánalmasok, de talán idővel majd kihasználom ezt az adottságomat is. Hiába, kegyetlen világban élünk, minden a pénz körül forog, nekem pedig, szegény ártatlan lánykának, semmije nincs.
Ám pár óra nézelődés, séta után úgy döntöttem, ideje visszatérni a szálláshelyre. Túl sokáig nem juthattam, mert valami szőrős-tollas, furcsa, elsőre felismerhetetlen valami ugrott elém és nézett rám boldog szemekkel.
Kicsit félredöntött fejjel végigmértem az apróságot, és nem kellett sokáig gondolkodnom végül: ez egy griffmadár. Mob nem lehet, ahhoz túlságosan is szelíden viselkedik, tehát valószínűleg egy idomár állatkája. S mit ad Isten, már szalad is egy furcsa kislány.
-Egy kis futás senkinek sem árt. -emelem fel a szemöldököm, miután végighallgattam a sirámát. Tehát a griffmadarat Himének hívják. Hát, el tudnék neki képzelni megannyi más, rá illőbb nevet, de aztán eszembe jut, hogy egy japán játékban vagyok tulajdonképpen, és a távoli kelet elképzelése kicsit más. Nem illik beleszólnom. Ők se szóltak még le az én névválasztásom miatt. Igaz, hogy japános hangzásút akartam, de minden, amit ismertem, már foglalt volt. Ez is mutatja a szegényes tudásom.
-Valószínűleg én babonáztam meg. A griffek híresek arról, hogy vonzódnak a csillogó és értékes dolgok után. -mosolyodom el és meglibbentem hajam egyik tincsét. -Viszont ne aggódj. A végtelenségig hűségesek. Esélyem sincs elcsábítani tőled.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Ai Hane on Hétf. Aug. 12, 2013 7:07 pm

/Hürrem/

Éppen csak , hogy kimondtam Hime felé a szavaimat máris előttem állt az a lány, aki ennyire megbabonázta a kicsinyke társamat. Tény, hogy elég szépecske volt, s ahogy ezt a mondandójából kivettem ezt tudja is magáról, s ha kell használja, nah de nem értettem miért rohant hozzá Hime, hiszen ő maga is lány, így kicsit furcsa a dolog.
A lány próbált nyugtatgatni arról , hogy a griffek nagyon hűségesek, így biztosan nem tudja elcsábítani tőlem, de ezt magam is tudtam, s a Himekoval eddig kialakított kapcsolatom miatt reméltem is, hogy nem hagy el, főleg nem egy ismeretlen miatt. Talán simit akart tőle, talán nem , ezt nem tudhatom.
- Elnézést, ha megzavartunk. - Mondtam a lánynak aki immár velem szemben állt, s talán arra várt, hogy kinyögjek valamit. Így hát elnézést kértem, amiért Himeko megzavarta.
- A társam még nem igazán tudja befolyásolni az érzelmeit, így ha valami vagy valaki megtetszik neki, azt úgymond letámadja. - Mondtam a lánynak, remélem nem veszi rossz néven.
Ezután nem nagyon tudtam mit kéne tennem, forduljak meg aztán induljak tovább utamra, vagy várjak míg ő is mond valamit. Tény, hogy Himeko nem úgy nézett ki mint aki menni akar. Talán unta magát, vagy amiért nem kapott simit, de elkezdett játszani , s nem igazán volt kedve abbahagyni. Így nem volt mit tenni, maradtam.
Nem tudom, hogy a lány mégis, hogyan gondolja tovább a dolgokat, de mivel nem tudtam elmenni már már muszájnak éreztem, hisz az illem így kívánja, hogy bemutatkozzam.  
- Köhöm..egyébként a nevem Ai Hane, mint látod állatidomár lennék. Ő a társam Himeko. - Motyogtam, nem túl hangosan de azért remélem hallotta, mert nem szívesen kezdeném előről. Nem vagyok nagy barátkozós, így tőllem már ez is elég nagy lépés volt, amit megtettem.

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Hürrem on Hétf. Aug. 12, 2013 8:09 pm

//Hane//

-Eh, semmiség. -legyintek, miszerint zavarásról szó sem volt. A griff láthatólag nem igazán érti, mi folyik körülötte, és ahogy ránézek, még az is eszembe jut, hogy talán szándékosan, valamilyen célból rohant hozzám. Össze akarna ismertetni ezzel a kislánnyal? De mégis miért? Miért pont engem?
-Nyugalom. Kölyköknél ez a szokás. -folytatom a lányka nyugtatgatását. Idegesítő ez a nagy hebegés-habogás és magyarázkodás, de inkább kivételesen nem szólok semmit, nehogy megbántsam szegényke ártatlan kis lelkét. A griff viszont aranyos, megvillantok még egy kis mosolyt az izgága tollaslabda felé, megsimogatom a buksiját, és indulnék is, de a lány még mindig motyog. Mintha bemutatkozna. Ai Hane... tehát valóban japán. Én is előveszem minden tudásom a nyelvvel kapcsolatban, miközben alaposan végigmérem az ifjú állatidomárt, majd francia módra, akár a régi, középkori hercegnőcskék, pukedlizek felé.
-Hürrem, a harcművész. Örülök a találkozásnak. -válaszolom én is, mosolyogva, mint egy illemtudó úrihölgy. Tetszik kicsit ez a lány, bár túl félénknek tűnik, afféle nebántsvirágnak. Úgy tűnik, nincs senkije, aki megmutathatná neki, milyen az élet. Az ilyen lányoknál általában oka kell hogy legyen a viselkedésük ily módon eltorzult változatának. Pedig nem csúnya, sőt, kifejezetten szép arca van, ami már elég önbizalmat adhatna neki. Nála sokkal csúnyább lányok is szoktak igyekezni a szépség terén, olykor sikerekkel. No, talán érdemes lenne még egy kicsit ezzel a Hane lánykával maradni. Ki tudja, talán ő is csak az a fajta, aki szeret szerepjátszani. Most egy ártatlan kis szende, de ki tudja, mi rejtőzhet benne, ha kicsit elengedi magát.
Persze eszem ágában sincs bántani, csak megnézem, érdemes-e vele foglalkozni.
-No, és mi járatban errefelé? Vásárolgattatok? -kérdezem édes mosollyal, hajamat a fülem mögé igazítva, hogy jobban halljam a sutyorgást, amire számítok válaszként.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Ai Hane on Hétf. Aug. 12, 2013 9:48 pm

/Hürrem/

Nem igazán.- Mondtam kicsit már határozottabban az újdonsült ismerősöm felé, akit most már tudom , hogy Hürremnek hívnak. Kicsit furcsállottam a nevét, de nem tetem szóvá, nem akartam egyből megbántani. - Éppen vadászni akartunk. - Mondtam. - De már lehet nem lesz belőle semmi, hiszen eljárt felettünk az idő. Lassan haza kell indulnunk, kicsit messzebb lakunk ezzel a kis szökevénnyel.
A lányt nem tudtam hová tenni magamban, de úgy éreztem vele szemben jobb határozottnak lennem , mitsem a félősebb énem mutatnom. Olyan ember volt aki előtt még jobban kellet rejtenem érzelmeimet mint eddig másoknál. Vagyis így éreztem első látásra. Amúgy sem vagyok kis barátkozós fajta, nem igazán állok le senkivel haverkodni, s nem is vagyok az a kis szende lány akinek első látásra láthatnak az emberek. De ez a lány felkeltette az érdeklődésem. Talán nem úgy fog fogadni mint mások, akik egyből vagy sajnálattal, vagy pedig elutasítással kezelnek engem. Talán majd ő kicsit normálisabban áll a dolgokhoz, legalább is most így éreztem. Azt , hogy érdemes e vele még beszélgetni nem tudom, de talán még maradhatunk kicsit.
- És te mi járatban? - Kérdeztem vissza. Ha már ő is efelől érdeklődött. Miközben próbáltam kicsikét összeszedni társamat , aki eközben össze vissza szaladgált körülöttünk. ~ Még nevelgetni kell ezen a Griffen. - Gondoltam magamban. Hiszen már olyan rég velem van, mégis amikor rájön az öt perc elrohan, s kergethetem keresztül a fél városon. Valahogy összébb kell kovácsolni minket, hogy ne hagyjon ott engem csak úgy a poros álláson. A lány most nem haragudott amiért Hime megzavarta, de lehet, hogy más haragudott volna, vagy akár bántotta volna a kicsiny állatot.

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Hürrem on Kedd Aug. 13, 2013 12:09 am

//Hane//

Az égre nézek. Véleményem szerint még bőven van idő, de ők tudják. Igaz, én az éjszakáktól sem félek, meg tudom védeni magam, legyen akár mob vagy férfi a támadó. Ugyanez a kislányról nem valószínű, hogy elmondható, hisz az idomárok fő fegyvere a petjük, ellenben egy ilyen kis cuki kölyökkel nem hiszem, hogy hatékonyan lehetne harcolni. Pont ezért csodálkozom, hogy minden sarkon látni idomárt, és ez a legnépszerűbb kaszt. Miért? Így, a játék elején harmatgyenge.
-Én vásárolgattam. Volna, ha találtam volna bármi használhatót. -vonok vállat, miközben figyelem, ahogy a griff és a lány össze-vissza szaladgál. Igen érdekes páros, az már biztos. Mivel a nap még egész magasan van, de a két lurkó már sietne haza, azon filózom vajon elengedjem-e őket vagy mi legyen? Hane-ról még szívesen hallanék, már amennyiben hajlandó mesélni, ha meg nem, nekem az is rendben van. Végül kigondolom a tán tökéletes megoldást.
-Két sarokkal odébb van egy cuki kiskocsma. Nem kell félni, ilyen nappal még nincsenek ott sokan, és adnak teát-kávét is. Van kedvetek leülni még egy kicsit beszélgetni? Természetesen én állom a cehhet. -húzom ki magam büszkén. Ha már nem vásároltam, a pénzem is megmaradt, és van belőle elég, így belefér pár adag kávé vagy sör, ha a lányka esetleg bevállalós és azt kívánja. A kis griffecskének nem tudom, lenne-e ott bármi is, de majd átvizslatjuk érte az árlistát később. Ha beleegyezik, akkor már mutatom is az utat.
-Ha meg túl későig elmulatnánk az időt, majd én hazakísérlek titeket. Ilyen indikátorral csak a legmerészebbek támadnának meg éjszaka. -mutatok a fejem fölé lógó piros gyémántra emlékeztető akármicsodára. Ő gondolom nem fél a magamfajtától, aki már ölt a játékban, különben nem állt volna szóba velem.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Ai Hane on Kedd Aug. 13, 2013 10:49 am

/Hürrem/

Most, hogy említette végre felfigyeltem a lány feje fölött lévő vörös indikátorra. Eddig nem vettem észre, s nem is figyeltem , mivel ritkán látok vöröseket. Ami nem jónak a jele, ezek szerint ölt már a játékban. Bár nem tudni mi okból. Netalán élvezet céljából, vagy csupán önvédelem, mert az is megesik. De jobb félni mint megijedni. Bár valahogy nem igazán tűnt egy vérengző gyilkos, főleg miután meghívott minket egy közeli kocsmába, amit ő fizetne. Ez igencsak hízelgő ajánlat volt, hisz az egész napos járkálásban megszomjazik az ember, s Hime is biztosan szomjas már.
- Rendben, mehetünk! - Egyeztem bele határozottan , miután kihúztam magam, csak, hogy lássa nem vagyok olyan gyenge mint hiszi. Majd válaszoltam előbbi mondandójára.
- Egyébként az állatidomár szerintem amiatt népszerű kaszt mert még ilyen kölyök korban is, bár lehet nem látszik, de nagyon erősek a társaink, s van egyedi képességük is, mely jól jöhet a harcokban. Emellett ha bajban lennél sem vagy egyedül, vagyis sosem vagy egyedül. Ez lehet sokak számára nyűg, de ha eddig nem volt senkid akkor ez most nagyon jó lehet. - Mondtam, miközben elindultunk az általa mutatott hely irányába. - Valamint én egyedül sem vagyok gyenge s védtelen efelől ne aggódj. - Mondtam .
~ Remélem tisztában van vele, hogy akit idebent megölt az a valóságban is halott ember. Nah de ez nem az én dolgom. Nem szeretem beleütni az orrom mások problémájába. Bár számomra is lenne kint olyan ember akit idebent lehet nem kímélnék meg. Még akkor sem ha emiatt piros jelzést kapok. - Gondoltam. Így eléggé biztos voltam benne, hogy nem önszántából gyilkolt. De ki tudja. Bármi megeshet, így jobb lesz megismerni mielőtt elkönyvelem őt.
Kicsit talán lekezelő az emberekkel, de majd még elválik milyen kapcsolat lesz köztünk. Az az egy biztos, nem olyan volt, mint akikkel eddig találkoztam a SAO-n , egészen más emberi fajt képviselt. Persze ez nem biztos, hogy rossz módon.

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Hürrem on Kedd Aug. 13, 2013 12:50 pm

//Hane//

Nem tagadom, kissé meglepett a lány azonnali, igenlő válasza, de egyben örültem is neki. Úgy tűnik, "vette az adást", ahogy a fiatalok mondani szokták, hogy nem érdemes visszahúzódni a teknőspáncélba. S mivel ennyire kihúzta magát, abból azt szűröm le, hogy szeretne is megváltozni, szeretne bizonyítani a külvilágnak. Ez a felismerés megmosolyogtat, büszkén, és egy bólintással nyugtázom döntését.
Nincsenek reménytelen lányok, hisz mindegyikük maga dönti el, milyen szeretne lenni.
Azt ugyan nem tudom, az állatidomárról miért is tart nekem kiselőadást, de biztos van rá oka. Igaz, hogy ezek a kérdések a népszerűségéről felébredtek bennem, de nem mondtam ki őket hangosan. Talán gondolatolvasó lenne, vagy ennyire meglátszódott az arcomon a töprengés? Valószínűleg. A test egy olyan szerkezet, amit csak nehezen lehet irányítani, hatalmas öntudattal és bizalommal, még nálam is megeshet, hogy nem veszem észre a láthatatlan jeleket, amiket a külvilág felé üzen.
-Akkor jó. Bár véleményem szerint az embernek néha kijár az egyedüllét is. Társasági állatfaj vagyunk, de ha nincsen magánszféránk, megőrülünk. -fejtem ki én is a véleményem, de azért nyugtatóan mosolygok a griffecskére. -Persze, ki-ki a maga lelkének kovácsa. Még az embereken belül is kialakultak már különböző fajok meg típusok.
Utolsó mondatára viszont elkuncogom magam. -Tekintve, hogy eddig sem haltál meg, ebben biztos voltam magamtól is.
Időközben elérjük a kocsma bejáratát is. Nem nagy, de a szép idő tekintetére a szabad ég alá is tettek ki székeket, asztalokat és napernyőket, így kezdeményezem, hogy inkább idekint üljünk le, mint a dohos, félhomályos benti légtérbe. Alighogy leülünk, az NPC kiscsaj a cetlijével máris szalad hozzánk, hogy mit szeretnénk.
-Egy korsó sört. -adom le a rendelést, majd Hane felé intek. -Nos, amit csak szeretnél, nincs limit. Nem kell sietni, az algoritmus megvár.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Ai Hane on Kedd Aug. 13, 2013 1:36 pm

/Hürrem/

Ahogy odaértünk a kocsma bejáratához látni, hogy kint is helyet lehet foglalni, ami igencsak kellemesnek nézett ki, így ide ültünk le. Kicsit még mindig aggasztott az a piros indikátor, de nem figyeltem rá, így idővel csökkent iránta a kíváncsiságom. Nos, ahogy leültünk a picinyke NPC már meg is iramodott felénk, kérdezve mit kérünk. Amíg Hürrem elmondta óhaját én megpróbáltam kitalálni mit fogyasztana Griffem most szívesen, s ez hamar eszembe is jutott. Hisz még nem túl nagy, így könnyű kitalálni de a meleg miatt csak hidegebbet kérek majd számára.
Ahogy Hürrem elmondta rendelését felém intett , s azt mondta nincsen limit, kérjek bátran. Végül is ő állja . De én mégsem akarom kizsebelni, így nem fogok túl költséges dolgot rendelni.
- Rendben. - Mondtam neki, majd lehunytam szemem, s máris kinyitottam, mondva rendelésemet. - Akkor én is egy sört kérnék, a társamnak pedig hideg tejet ha van. - Mondtam, s szavaim után a fiatal kislány már szaladt is kihozni amit kértünk.
Nem sűrűn iszom sört, vagy hasonlókat, de néha jól eshet az embernek. Így most megkóstolom milyen is a sör idebent a SAO-ban. Gondolom nem olyan mint kint, de majd elválik. Gondoltam mondanom kéne valamit, ha már meghívott, ne én rontsam el .
- És mi járatban a SAo-ban? Remélem nem kérdezek hülyeséget, de ugye nem vagy japán? - Kérdeztem rá arra ami már első látásra szembeötlő volt számomra. S érdekelt mégis hogyan keveredett ide...
Ez után ahogy kérdésem elhangzott máris megérkezett a rendelésünk. Hime rávetette magát a hideg tejre, ami biztosan nagyon jól eshetett most neki a melegben. Én is belekortyoltam a sörömbe, s egészen jó volt ahoz képest, hogy csupán egy nagy adatkupac. De csak lassan ittam, nem akartam,hogy hamar elfogyjon.

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Hürrem on Kedd Aug. 13, 2013 3:45 pm

//Hane//

Újabb meglepetés. Arra számítottam, hogy inkább teát, esetleg kávét kér. Talán én ismertem volna félre, és a visszafogott külsőt csak álcaként használja? Mindegy is, nekem tetszik a viselkedése, nem beszél túl sokat, de nem is egy Néma Heléna, kellemes társaság.
-Ki akartam próbálni ezt az új MMO típust, a fene se gondolta volna, hogy ez lesz a második életünk. És nem kérdezel hülyeséget: francia vagyok. -csuklómmal egy kecses körözést teszek a levegőben, fejemet lehajtom, derekamat pedig kicsit előredöntöm. Jóformán ültömben hajoltam meg egy kissé, hogy jobban kiemeljem nemzetem sajátos stílusát, már ami az illemet illeti. -A NerveGeart a neten rendeltem. Nem tudom, akad-e más francia ember még itt rajtam kívül. -teszem hozzá érdekességképp, meg ki tudja, talán ő már találkozott egy-két honfitársammal énelőttem. Sosem lehet tudni.
Jóleső tekintettel figyelem, ahogy a griffmadár ráveti magát a tejre. Ha a lányt annyira nem is, de a petjét különösen megkedveltem. Amúgy is, bolond az, aki ne olvadna egy kölyökállat láttán, és akarna mindent megadni neki vagy egész nap csak ölelgetni-simogatni. Eszembe jutnak a kismadarak, akiket viharok után találtam félholtan a fészekből kiesve. Milyen érdekes, hogy odaát a valóságban azokat a madarakat lelkiismeretfurdalás nélkül törtem szét, de ezt a kis griffecskét nem tudnám bántani. Talán azért, ahogy nézett rám úgy negyed órával ezelőtt, vagy mert különleges, hisz odaát ilyen fajta állat nem létezik.
Megköszönöm a sörömet és lehunyt szemmel kortyolok belőle. Egy úri hölgy sosem vedel, és ahogy nézem a velem szemben ülő lánynak is ez lehet a véleménye. Valóban félreismerhettem, nagyon is.
-S te? Volt bármi eredeti célod induláskor a játékon kívül? -kérdezek vissza, hogy életben tartsam a témát.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Ai Hane on Csüt. Aug. 15, 2013 10:28 am

/Hürrem/

Mint kiderült igazam volt, s lány tényleg nem japán. S hamar megmutatta ritka francia vérvonalát, azzal a furcsa székes meghajlással. Vagy minek nevezzem. Érdekes volt számomra, hiszen nem sok ilyet látok...de ha neki ez a szokás..ám legyen. Majd arról érdeklődött, vagyis lehet nem is érdeklődött, csak mondta, hogy akad e itt még más francia esetleg.
- Hát...nem tudom, de még nem találkoztam más franciával idebent. Meg túl sok egyéb külföldit sem látni. - Mondtam, amolyan válaszként számára.
Amikor aztán kérdezett a lány valamit:
-S te? Volt bármi eredeti célod induláskor a játékon kívül? - picit ránéztem, s elég fura volt, hogy ismét el kell mondanom a sztorimat. Amit már olyan sokszor megtettem másoknak itteni életem során. De minegy, annyira nem érdekelt a dolog.
- Hát , számomra nem volt cél. Csupán el akartam kerülni a valóságból. Mindegy volt, hogy egy játékba, vagy máshová. Eredetileg persze én is játszani jöttem, s annyit akartam itt tölteni amennyit csak lehet. De cseppet sem bánom, hogy így alakult, én szeretek itt lenni. - Mondtam igencsak őszintén. S remélem nem néz ezért majd furcsa szemekkel rám.
Himeko is hallgatta a mondandóm, bár ő már sokszor hallotta, mégis erősen bólogatott, hiszen ő szeretett velem lenni, s ha a játékban voltam akkor sosem kellett elválnunk.
Majd nagyot kortyoltam a sörömbe, s ahogy a földre néztem, már Hime tejes tálkája üresen állt.
- Ez igen, gyors volt Himeko. - Mondtam, majd megsimítottam. Látszott rajta, hogy eléggé felfrissült a hideg tejecskétől. S nekem is jól esett a hűvös sör, amit kaptam. Majd újra belekortyoltam a sörömbe, s Hürremre néztem.

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Hürrem on Csüt. Aug. 15, 2013 2:55 pm

//Hane//

Egyetértő hümmögéssel fogadom válaszát, és újabb hideg adagot kortyolok a sörből. Ebben a melegben igazán jól esik, a lány pedig ezek után biztos nem fog azok listájára kerülni, akikkel én végeztem. Igaz, ez a lista most sem rúg sokra, csak egyre, de sosem lehet tudni, fog-e bővülni. Az az egy alkalom is túl jóleső volt ahhoz, hogy rögtön megálljak, de eldöntöttem: csak azokkal fogok végezni, akik nem tetszenek nekem, vagy megsértenek. Ai Hane viszont, mivel szeret a játékban lenni, immár védelmet élvez. Aki szereti a játékot, az valószínűleg elég motivációval bír ahhoz, hogy velem együtt elérje a fővezért a századik szinten és legyőzze. Bár a játék nekem is tetszik, feltételezem, mire kijutunk innen, megalkotnak valami mást, amibe már nem fognak csak úgy ukk-mukk-fukk bezárni és mindenféle mesével traktálni, hogy nem halhatunk meg, mert akkor a készülök megsüti az agyunkat. Morbid egy vicc, az már biztos, és én nem hiszek neki.
Himeko bravúrjának láttán elmosolyodtam. -Úgy tűnik, nagyon éhes voltál. Ha kérsz még, rendelhetünk. -mondom a griffecskének, és természetesen ha kér még, szólok a pincérhölgynek, hogy hozzon egy újabb tálkával.
Persze Hane figyelme sem kerüli el a tekintetem és bátorítóan mosolygok a lánykára. -Csak bátran, ha kérdésed van. Nem szoktam sokat beszélgetni másokkal, nem tudom, mi ilyenkor a szokás játékon belül. -kuncogok szégyenlősen. Odakint talán még meg is környékezném a kiscsajt, de itt még nem. Túl nagy a feszültség mindenkiben ahhoz, hogy rendesen elengedhesse magát az ember, ezt pedig tiszteletben is tartom. Másrészt annyira nincs is hangulatom most randizni vagy vadászni, majd talán az éjszaka leple alatt.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Ai Hane on Pént. Aug. 16, 2013 10:16 am

/Hürrem/

Himeko máris bólogatott az újabb adag tej hallatán, s megnyalta száját körbe. Nem nagyon titkolja , hogy mennyire kis haspók, de végül is miért tenné.
-Csak bátran, ha kérdésed van. Nem szoktam sokat beszélgetni másokkal, nem tudom, mi ilyenkor a szokás játékon belül. - Mondta Hürrem, amin kicsit elmosolyodtam.
- Hát , hogy őszinte legyek én sem. Nem sűrűn beszélek másokkal, csak annyit amennyit muszáj . - Néztem a lányra, s kicsit még mindig mosolyogtam. ~ Ebben eléggé megegyezünk. - Gondoltam. Hiszen én sem vagyok az a túl beszédes fajta, főleg nem olyanokkal szemben akit még csak nem rég ismerek, így érdekesnek ígérkezik ez az új ismeretség. Igaz, hogy vörös az indikátora, vagyis már ölt idebent, mégis nem tűnik olyan veszélyesnek egyenlőre.
- Nos..mit is ... jah igen... mennyire veszed komolyan a játékot? Meddig akarsz eljutni? - Érdeklődtem, s reméltem, hogy ő is úgy vélekedik mint én, s így egész jóban lehetünk. Én személy szerint végig akarom vinni ezt a játékot, s ennek minden percét élvezni szeretném, de mielőtt ezt elmondanám kíváncsi vagyok, hogy ő miként gondolja mind ezt.
Mindeközben megérkezett Hime újabb, s talán kicsit nagyobb adag tejecskéje, aminek nem kellett sok idő mire nekilátott.
- Ne legyél olyan mohó Hime. Fájni fog a torkod. - Nem tudom milyen hatással van a hideg tej rá, s , hogy ezek az állatkák lehetnek e betegek, de biztos ami biztos inkább rászólok, hogy lassabban , minthogy baj legyen belőle.
Eközben elkezdek keresgélni a menümben, remélem ez nem zavarja Hürremet.

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Hürrem on Pént. Aug. 16, 2013 11:41 am

//Hane//

-A főmufti kijelentése óta elég komolyan, de ahogy te is, én is szeretek itt lenni. -válaszolom nemes egyszerűséggel, kényelmesen hátradőlve a széken. -És természetesen a végéig, bár remélem, utána csak a logoff gombot kapjuk vissza, a játék nem tűnik el. -avagy egy másik játékot, teszem hozzá magamban. Túlságosan is tetszik nekem a SAO ahhoz, hogy tudatosan véget vessek neki, ám az igaz, hogy olykor-olykor hiányzik a valóság, és már lassan egy év is eltelt az indulás óta. Hosszú út lesz a miénk.
-Egyébként jól teszed. Az ember lánya ne legyen olyan szószátyár mint egyesek. Az nem valami vonzó tulajdonság. -teszem hozzá utólag egy előbbi kijelentéséhez, megfűszerezve egy kis kacsintással is felé. Halkan a pincérlánykának is megköszönöm, mikor megérkezik a kis griff újabb adag teje, és mosolyogva figyelem az állat és gazdája között kialakult apró jelenetet. Hane láthatólag aggódik a petjéért, amin nem is csodálkozom, tán én is félnék az esetleges bajoktól a helyében. Kétlem, hogy digitális adathalmazok lehetnek betegek, ám az az Akihiko akárki talán kiegészítette a programjukat azzal, hogy olykor komoly bajuk is eshet. Elvégre hallottam már pletykákat, hogy pár játékos valami rejtélyes vírus nyomán hagyta el végleg a játékot, ugyanez talán a petekre is igaz lehet. Remélem, Himekonak semmi bántódása nem fog esni.
Hane pedig a menüjével kezd babrálni rejtélyes módon, én pedig a sörömet kortyolva nem figyelem, mit csinál. Tudom, hogy illetlenség kifigyelni az ilyesmit, így a tekintetem inkább a tejen élvezkedő állatkára irányul, majd onnan a környező falakra. Iszok még egy kortyot, így a sör nagyja már elfogyott, de nem tervezek újat rendelni, ez az egy is elég jól esik.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Ai Hane on Kedd Aug. 20, 2013 1:52 pm

>>Hürrem<<

Miután megtaláltam amit kerestem a menüben, rányomtam a Meghívás, gombra. Így van , barátnak hívtam Hürremet. Ő lesz eddig a második, akinek ezt felajánlom, de valahogy tetszik a jelleme. Nem az az átlagos állandóan mosolygós, vigyori kislány mint a legtöbben. Egyedi a jelleme és ez tetszik. Talán fura, de így van... De csak rajta áll, hogy elfogadja vagy sem. Remélem nem veszi tolakodásnak, mivel meg sem kérdeztem , hogy benne van e, csupán rányomta. De talán úgy éreztem feleslegesek most a szavak, elég a tett, aztán lesz ami lesz.
Az idő olyan négy körül járt, s így már lassan haza felé kellene indulnunk Himével, de maradni akartam még. ~ Inkább itt beszéljünk mint útközben. Itt sokkal nyugodtabb. - Gondoltam. S így inkább maradok még egy kicsit, amíg kedve tartja.
Himeko ezalatt boldogan szürcsölgette a tejet, melyet számára rendelt Hürrem. Igencsak kedves tőle, de nem akarom ilyesmivel leterhelni. Vagyis, hogy miattunk kelljen költekeznie. Így most már elég a tejből,s a sörből...próbálom beosztani azt ami van. Lassan kortyolgatom, de azért nem akarom megvárni mire felmelegszik, így próbálom még időben elfogyasztani.
- Megleptelek? - Kérdeztem, miközben Hürrem elfogadja...vagy nem a felkérésem. Még nem tudom döntését, de úgy vettem észre, hogy ő sem ellenséges velem, így talán egyetért a meghívással.
Amennyiben elfogadja, elhívom, hogy jöjjön fel hozzánk, meghívom egy kis sütire, nem rég vettem egy cukrászdában, Himeko kedvence. Ha nem fogadja el, akkor kicsit időzök még vele itt a sörözőben. De ezt majd eldöntöm, a választása után, hisz minden csak rajta áll.

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Hürrem on Kedd Aug. 20, 2013 7:46 pm

//Hane//

A söröm képe elé váratlanul egy ablak ugrott egy olyan felirattal, amit még nem láttam ezelőtt. Ai Hane szeretne a barátlistájára felvenni? Nem is tudtam eddig, hogy van ilyen funkció is a játékban. Meglepett mosolyomat egy korty sörrel lepleztem, miközben elgondolkodtam a dolgon pár másodpercre. Végül vállat vonva megnyomtam a beleegyezés gombját. Miért is ne? Hátrányom nem származhat belőle, a lány pedig hát ha segítséget fog kérni valamire a jövőben tőlem.
-Egy kicsit. -feleltem félig lesütött szemmel, miközben a hamarosan üres söröskorsó ismét visszatelepedett az asztal lapjára. Furamód különösen érzem magam a barát szó gondolatára. Hát ennyit jelent, ha segíteni akarok valakinek egy kicsit, akármiben? Nem is rossz, sőt, kifejezetten élvezetes, mintha hatalmam lenne. Talán ideje lenne csatlakozni valami erre szerveződött közösségbe, itteni Vöröskereszt vagy Állatvédők, avagy hasonló. Állatvédők, az jó lenne. Himeko nagyon megkedveltette magát velem, és nem kételkedem benne, hogy a többi kis griff is hasonló hozzá, elvégre egy algoritmus részei.
Avagy szóba jöhet még a helyi templomi gyülekezet, valami Liberators a nevük, vagy ilyesmi. Ezen töprengve megiszom a söröm maradékát, és az asztal alól kirúgom a kisördögöt.
Nah, máris tisztább a fejem.
Hane kérdése ismét ad pár másodperc gondolkodási alkalmat, de már nincs söröm, ami mögé rejthetném. Nem tagadom, édesszájú vagyok, és itt meg se lehet hízni, ha kicsit elengedi magát az ember, másrészt egy újdonsült barát felkérését nem illik elutasítani. Arcomon a szokásos mosollyal válaszolom. -Persze, ezer örömmel.
Intek a kis pincérlánynak, hogy ideje fizetni, mire hozza is a számlát. Vetek egy pillantást a végösszegre, hozzácsapok némi borravalót - nem mintha egy NJK-nak szüksége lenne rá, de ki tudja, talán szerzek vele némi plusz pontot - és a kezébe nyomom, ezzel letudva a fizetési részt is. Felőlem indulhatunk, ha Himeko is kényelmesen befejezte a maga vacsoraadagját.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Ai Hane on Kedd Aug. 27, 2013 8:37 pm

>>Hürrem<<

- Rendben akkor induljunk.- Mondtam, majd egyből elindultam a lakásom irányába. Nincsen olyan közel, de szerintem egy kis séta nem fog ártani. Himeko is szeret sétálgatni, nah meg ő néha felreppen amikor már nem akar mászkálni.
- Te sem vagy túl bőbeszédű, pont mint én. - Mondtam, miközben egy pillanatra lehunytam szemem. Nem hittem, hogy ilyen egyszerűen elfogadja a baráti felkérésemet, de végül is örültem neki, hogy nem kellett rávenni külön, mert az nem az erősségem. Piros az indikátora, mégis nem tűnik olyannak aki gonosz lenne. Gondolom van olyan ember típus akit nem szeret vagy ilyesmi. De remélem én nem tartozok bele.
Himeko elég lassacskán jött mellettünk, hiszen telehassal nem egyszerű a séta, de le kell mozognia felesleget, még elhízik itt nekem.
- Te is a közelben laksz? - Kérdeztem a lánytól, mert próbáltam közvetlen maradni. Sokan talán tartanának tőle, vagy félnek, amiért piros indikátorral rendelkezik, de engem nem igazán érdekel. Mi van akkor ha ölt már idebent? Sajnos nem szép ezt kimondani, de vannak olyanok akik kihozzák az emberből az olyasmit amit nem is gondolna. Sokak viselkedése nem elfogadható, s néha már túllépi azt a bizonyos meghúzott határt, s ekkor az érintett személy összetörhet. Talán ilyesmi lehetett vele is, persze ezt nem tudhatom biztosra, de nem tűnik vérengző bűnözőnek, így nekem semmi bajom sincsen vele.

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Hürrem on Kedd Aug. 27, 2013 10:55 pm

//Hane//

Egy bólintás, és már indulunk, lassú léptekkel, olyan ráérősen, mint az öregasszonyok. Telik az idő, de nem sietünk, mert nincs hova. Hane megjegyzését szűkszavúságomról csak egy mosollyal díjazom, jelezve, hogy hallottam, de nem tudok rá mit felelni. Egy hölgy nem szokott fecsegni, csak ha szükséges, ha bájolni vagy figyelmet akar terelni. Néha a csevej csak nyűg, olyasmi, ami taszítja a férfiakat, és végül mindenki hoppon marad. Fölösleges. Elég, ha csak a kérdésekre válaszolunk mind a ketten, esetleg megdicsérjük egymást.
Hime suta, ám aranyos mozgásán réved el a tekintetem, és ismét eszembe villan a gondolat, hogy én vajon milyen tojással, majd pettel büszkélkednék, ha az idomár kasztot választottam volna. Persze ez immár sosem fog kiderülni, talán kár is töprengeni rajta.
-Hmm... mondhatni. -mosolyodom el szélesebben a kérdés hallatán. -Mindig csak egy éjszakára veszek ki szobát a legközelebbi fogadóban. Így a legegyszerűbb. -válaszolom egyszerűen, vállat vonva, majd karjaimat az ég felé nyújtva pár másodpercig. A szabadság, mindenek felett, csodás érzés, és néha jó dolog, főleg egy piros indikátorral az ember feje felett, ha nem ébred kétszer ugyanazon a helyen. Hane is láhatólag nem fél tőlem, de vannak, akik megszállottan üldözik a fajtámat, azokat is, akik nem önszántukból lettek pirosak, mert bizony ilyen is van. Ámbár én vajon önszántamból lettem az? Már nem is emlékszem igazán... talán nem is szoktam olyan nagyot füllenteni, mikor azt mondom, önvédelem volt.
-S te mit gondolsz? -teszek fel kérdést jómagam is, ujjammal az indikátor felé bökve. -Más lány már rég sikítva menekült volna a közelemből. Ugye, nem szoktál ilyen közvetlen lenni más pirosakkal?
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 22 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.