[Küldetés] Ikeristenek (Avagy Ámor nyilai version 2)

Go down

default [Küldetés] Ikeristenek (Avagy Ámor nyilai version 2)

Témanyitás by Ronye Arabel on Kedd Jún. 27, 2017 7:59 pm

Áldozatok: Ridd, Seishin


Isten, és Kayaba tudja csak miért pont ti ketten, de egy reggel a Kezdetek Városának egy névtelen fogadójában ébredtek, két szomszédos ágyon. Látszólag semmi nincs, se egy bilincs, se más.. De hamar feltűnhet, hogy ha 2 méternél messzebbre kerültök egymástól, akkor először csak lassan, de a távolság növekedésével egyre gyorsabban fogyni kezd az életetek védett területen belül... Úgyhogy kénytelenek lesztek együtt maradni...
A szobában az ágyakon kívül nincs semmi, csak egy asztal, rajta egy papírral:
 

Artemisz írta:Üdv nektek, halandók.
Az én jóvoltomból vendégeskedtek a szobában, mert feladatom van számotokra.A testvérem, Apolló ellopta tőlem az ezüst íjamat... Kérlek titeket, hogy segítsetek visszaszerezni!
Hálásan köszönöm!
A nyomok segítenek!
Artemisz

 
No, lássuk, hogyan fogadjátok a dolgot.
Határidő nincs, azért ha lehet másfél héten belül írhjatok 
avatar
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ikeristenek (Avagy Ámor nyilai version 2)

Témanyitás by Ridd on Kedd Jún. 27, 2017 9:33 pm

Nem az első eset volna, hogy idegen szobában ébredek, bár a bilincsek és a "gumibot" azért hiányzott. Az végképp meglepett, hogy nem egyedüli lakója voltam a szobának. Hamar felébredtem, hisz nem tudok egy huzamban sokat aludni, valamint a környezetemben lévő változások is hamar riadót fújnak. Bár az rejtély, miként kerültem ide, úgy hogy kábítószer nyomait sem pedig a tegnapi ital maradványait nem találtam magamon. Nem próbáltam meg összerakni, mi történhetett, a kép a tegnapról tiszta, pár órányi kiesés még nem a világ. Halkan kíséreltem meg felállni, ahogy megtettem a pillantásom a másik lányra vetettem. Legalább pasi lenne... De szerencsére nem egy hamupipőke, bár jobbat is el tudtam volna képzelni. Nem bajlódtam a menümmel, az ablakon kipillantva (feltéve ha nem volt behúzva a függöny) azonosíthattam, merre is vagyok.

Hezitálás nélkül léptem az asztalhoz, majd vettem a kezembe a papírt. Ha az távolabb volt mint két méter, akkor az életünk meg is csappant... A lapot olvasva elfintorodtam, de optimistán álltam a dolgokhoz. Úgy álltam, hogy a másiknak kitakarjam a látóteréből az írást, és félig háttal azt is, amit művelni fogok. Aincard törvényei alapján, ha a papírnak baja lesz, elszakad, egyszerűen megsemmisül, elpixeleződik. Azt meg bőven elég, ha én tudom mit tartalmazott. Ha érzékelhettem, hogy ébren van, is így cselekedtem, de rejtve szakítottam el, hogy csak a pixeleket lássa, miközben látványosan meglepődtem. Még a kezemet is a szám elé kaptam, hezitálás nélkül fordultam a lány felé. Fejben már kezdett is körvonalazódni, mit is kívánok vele tenni. Abban az esetben ha még nem ébredt fel, gyengéden megkísérem felkelteni, akkor is ha esetleg tetteti az alvást, de ha ébren van akkor csak csendben ülök az ágya szélén, gondosan ügyelve, hogy ne érjek hozzá semmimmel... miközben csendben vártam, arcom enyhén megsápadt. Azt akartam, hogy szólaljon meg elsőnek.

_________________
Írás:#7f878e
Beszéd:#ad402f× A karakter és user nem ugyanaz, olyanok játékát várom csak, akik ezzel tisztában vannak és képesek különbséget tenni az ic és oc-ért sérelmek között! ×

× Gyakran használok obszcén,  és szexuális tartalmú utalásokat, nyílt célzásokat, brutális cselekedeteket  megbotránkoztatás és polgárpukkasztás céljából. ×

× Küldetések esetén (mivel nem te döntöd el hogy kivel játszol kivel nem), abban az esetben, ha úgy érzed nem tudnál/szeretnél vele kontaktusba kerülni,
jelezz egy pm-ben, és a karakter valószínűleg nyíltan keresztül néz majd rajtad, ellenben ha a karakter kapcsolatot teremt vele, akkor azt viszonozni fogja,
amennyiben az események úgy igénylik. ×
avatar
Ridd
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2016. Nov. 14.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1510/1700  (1510/1700)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ikeristenek (Avagy Ámor nyilai version 2)

Témanyitás by Seishin on Hétf. Júl. 10, 2017 12:39 pm

Álmok édes álmok, milyen jó is egy szép álom. Végre nem egy rémálom volt ahol csak pixeles zord kaszás jött és levágta a barátaim. Nekem nem le láncolva kellett végig néznem, hogy utána még lássam a végén amint a testem fej nélkül pixelekre hullik. Ehelyett inkább valami egészen új álmom volt, itt csak szimplán a szívem tört ketté. Attól amit átt éltem, a látvány és az érzés.
- Neked adtam a testem.... az ajkaim...mindenem
Suttogtam álmomban, közben átt fordultam az oldalamra kisé össze kuporodtam.
- Tiéd volt a testem...
Fogalmam se volt álmomban beszélek, ahogy arról sem nem vagyok egyedül. Az álmom teljesen hatalmába kerített. Majd haloványan éreztem valaki ébresztteget. Valaki fel akar kelteni, miért nem hagy békén? Had süppedlek az örök mély fekete álomba. Fel pillantok álmos szemekkel és kezemmel ki nyúlok meg simítsam az ágyam mellet ülő álomkép arcát.
- Lie...- szavaim még haloványnak akár egy sóhaj igy nehezen is lehet érteni kicsit.-Amikor azzal a fiúval láttalak...
Folytattam volna, de a kép kezdett ki tisztulni. Ha az idegen nem söpörte félre a kezem ne tudjam meg simogatni az arcát. Akkor most egy idegen nőt simogatok és suttogok neki. Amire amint rá ébredek mintha villám csapna belém. Fel ülök és riadtan pillantok körbe.
- Hol a francban vagyok? Te meg hogy kerülsz ide?
Szívem hevesen kalapál és egy szem látszó zöld szemem kérdőn tekint az idegenre.

_________________
Felszerelés:


1 Szélvész Köpeny (+8 gyorsaság +5 fegyverkezelés +5 páncél, a viselője közelében erősebben fúj a szél)
1 Alkony Maszk (+5 fegyverkezelés +2 kitartás +10 páncél)
1 Kombinált Mellvért (+30 páncél)
1 Holdfény Gyűrű (+7 fegyverkezelés +2 speciális képesség)
1 Moha Gyűrű (+2 Élet; +4 Gyorsaság; +2 Fegyverkezelés)
1 Acél Taposó (+10 erő +10 páncél, vörös életcsíkú célpontokra +10 sebzés)
"Egyszerűen megfogta és pixelekre taposta a földön fekvő ellenfelét."
1 Igazság Rúnája (+4 erő +5 fegyverkezelés +5 gyorsaság, ha van a közelben piros játékos a fegyvered világítani kezd)
1 A Hentes (+16 erő -3 gyorsaság -4 kitartás, a támadás után 1/10 erőnyi vérzés egy körig)
"Az előző használójáról azt állítják, hogy nem volt százas. Alapított egy céhet és az óriási céhházat dugig tömte vaddisznó fejekkel. Azóta nem nyitotta ki senki sem az ajtaját."

avatar
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 219
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1384/1400  (1384/1400)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ikeristenek (Avagy Ámor nyilai version 2)

Témanyitás by Ronye Arabel on Hétf. Júl. 10, 2017 12:48 pm

Felkeltetek, Ridd eltűntette Artemisz üzenetét, így rá van bízva, mit árul el belőle Seishinnek.

Nyugodtan ismerkedjetek ameddig jól esik.
Ha úgy döntötök elhagynátok a szobát, hát annak nincsen semmi akadálya. Az ajtó csak becsukva van, bezárva nincs. 
 
Ne feledkezzetek meg róla, hogy nem ajánlatos 2 méternél jobban eltávolodnotok egymástól ^^ 
Amint kiléptek a ajtón itt leszek Wink
avatar
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ikeristenek (Avagy Ámor nyilai version 2)

Témanyitás by Ridd on Szer. Júl. 12, 2017 9:01 pm

A levél elpixeleződiók, ahogy annak történnie kell, vagy legalábbis ahogy számítottam rá. A liba zavartalanul fetrengett az ágyában, az álmok sok mindent árulnak el az emberről, de ő még rá is tesz egy lapáttal. Biztos a képedbe taposott volna, ha nem épp más tervei lennének veled, így csak pár pillanatig figyelt téged, ahogy másodjára is  kijelented, hogy a tested adtad neki, erőteljesen vissza kellett fognia magát, hogy ne törjön fel belőle semmiféle gúnyos horkantás. Nem láthattad, de ritka lesújtó pillantásban részesített. Hamar elkönyvelt egy fogyatékosnak, főleg amikor álmodból még felé is nyúlsz. De más elképzelései voltak a mai napra, főleg, hogy tudja... mekkora réték is a tested számodra. Nem tolta el a kezded, csupán hátrébb húzódott annyit, hogy épp ne érd el, miközben értetlen pillantással figyelt téged. De nem szólalt meg, várta a döbbenetet a vádaskodást, a hisztit.
- Ugyanezt kérdezhetném én is. - Halk de magabiztos hangot hallhattál tőle, némi szorongással kísérve.
- Ameddig aludtál, találtam egy levelet, amint elolvastam... elpixeleződött. - Kezdtem bele.
- Azt írta, hogy játszanunk kell velük, teljesíteni a kéréseit, és utána visszakapjuk a szabadságunkat. - Kezdett bele, habozás nélkül.
- Nem tudom, ki rabolhatott el minket, és pontosan... mit is akar, azt hiszem... valami unatkozó szociopata lehet... Még azt is el tudom képzelni, hogy be van kamerázva a szoba... - Nyomta el a végén a hangját, hisz ez szörnyű nem? Minden mondatott és tettedet végig kíséri, kémkedik és azon élvezkedik, hogy miként szenveded meg az általa kiosztott feladatokat... Sóhajtott egyet...
- De ez még nem minden... - Érezhetően nyögvenyelősen nyögte ki a mondat további részét.
- Az életünkkel játsszunk, a levélben leírta, hogy két három lépés távolságot tudunk csak tartani, mert az életünk a kezében... - A szorongás egyre érezhetőbbé vált.
- Én félek... - Nézett rád, nagy kétségbeesett szemeivel.
- Még.. nem vagyok jártas az ilyen játékokban, és ügyetlen is vagyok... és most itt van egy tag, akit nem is tudjuk hogy kicsoda... és miért csinálja amit... de, ha nem az ő szabályait követjük, akkor egy gombnyomásra megöl minket?!!! - Szinte kifakadt, és enyhén remegni kezdtek az ajkai, de tartotta magát, hisz ő egy erős nő. Nézz csak rá!
- Azt is írta... hogy... minden felszerelésünket, és ruhánkat le kell venni és csak úgy hagyhatjuk el a szobát és úgy... kapjuk meg a következő utasítást. - A hangja rebegett, könnyedén gondolhattad, hogy ő már túl volt a felháborodási szakaszon, amit jelen pillanatban tőled várt.

_________________
Írás:#7f878e
Beszéd:#ad402f× A karakter és user nem ugyanaz, olyanok játékát várom csak, akik ezzel tisztában vannak és képesek különbséget tenni az ic és oc-ért sérelmek között! ×

× Gyakran használok obszcén,  és szexuális tartalmú utalásokat, nyílt célzásokat, brutális cselekedeteket  megbotránkoztatás és polgárpukkasztás céljából. ×

× Küldetések esetén (mivel nem te döntöd el hogy kivel játszol kivel nem), abban az esetben, ha úgy érzed nem tudnál/szeretnél vele kontaktusba kerülni,
jelezz egy pm-ben, és a karakter valószínűleg nyíltan keresztül néz majd rajtad, ellenben ha a karakter kapcsolatot teremt vele, akkor azt viszonozni fogja,
amennyiben az események úgy igénylik. ×
avatar
Ridd
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2016. Nov. 14.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1510/1700  (1510/1700)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ikeristenek (Avagy Ámor nyilai version 2)

Témanyitás by Seishin on Pént. Júl. 21, 2017 8:18 pm

Naaahh meg a nagy francokat, gondoltam magamban. Kérdeztem tehát illene válaszolni valamit. Végig mérem az idegent, de egyelőre túl keveset tudok róla bármi lényeges következtetést levonjak.
- Szabadságunkat.... ezt az ostobát, ide bent mindenki börtönben van ahol az elmebeteg Kayaba kénye kedvének van kitéve.
Felpattanok, és kicsit távolabb sétálok a lánytól úgy két méterre talán vagy messzebb egy kicsit. Szemem azonnal elkerekedik, és szinte helyből ugrok vissza mellé.
- A zöld kígyó majdnem besárgult!
Az élet csíkomra céloztam, és gondolom le is eset neki meg tapasztaltam valamit, amit ő már igen vagy még nem. Első nem ki mondott gondolataom a jaaaajj VAZEEEE mibe keveredtem!
Már tudtam mire célzott, amikor azt a két három lépést említette. Nem vallottam be és talán nem mutattam, hogy félek. Bár talán akaratom ellenére egy szem szememben látszott a dolog.
- Ne legyél már ennyire hiszékeny, csak úgy nem halhatunk meg itt. Közel maradunk egymáshoz nem bántha....
Szavaim elakadtak, amikor ki mondta, hogy ruha nélkül kell ki menni. A felháborodás eluralt, és ha van bent valamilyen berendezési tárgy alaposan felrugóm.
- Na azt már nem! Ohh kapnám a kezeim közé azt a perverz mocskos alakot! Inkább itt maradok, de az tuti nem vetkőzők nyálát csorgassa.
Ez ind csak a pajzsom volt, a felszíni énem. Az igazi valóm össze gömböjödve behúzódna egy sötét sarokba most.

_________________
Felszerelés:


1 Szélvész Köpeny (+8 gyorsaság +5 fegyverkezelés +5 páncél, a viselője közelében erősebben fúj a szél)
1 Alkony Maszk (+5 fegyverkezelés +2 kitartás +10 páncél)
1 Kombinált Mellvért (+30 páncél)
1 Holdfény Gyűrű (+7 fegyverkezelés +2 speciális képesség)
1 Moha Gyűrű (+2 Élet; +4 Gyorsaság; +2 Fegyverkezelés)
1 Acél Taposó (+10 erő +10 páncél, vörös életcsíkú célpontokra +10 sebzés)
"Egyszerűen megfogta és pixelekre taposta a földön fekvő ellenfelét."
1 Igazság Rúnája (+4 erő +5 fegyverkezelés +5 gyorsaság, ha van a közelben piros játékos a fegyvered világítani kezd)
1 A Hentes (+16 erő -3 gyorsaság -4 kitartás, a támadás után 1/10 erőnyi vérzés egy körig)
"Az előző használójáról azt állítják, hogy nem volt százas. Alapított egy céhet és az óriási céhházat dugig tömte vaddisznó fejekkel. Azóta nem nyitotta ki senki sem az ajtaját."

avatar
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 219
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1384/1400  (1384/1400)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ikeristenek (Avagy Ámor nyilai version 2)

Témanyitás by Ridd on Hétf. Júl. 31, 2017 8:05 am


Várható volt, hogy nem fog nekem hinni, hisz nincs olyan épeszű, aki az efféle szavakat a valóság próbatétele nélkül elfogadná. Nehéz volt megállni a mosoly pillanatát, amikor érzem, hogy a drága úgy táncol, ahogy én fütyülök. Aggodalmat festetem az arcomra, félelmet, amikor láttam lépteit távolodni tőlem, de hagytam, engedtem hogy lássa a saját szemeivel is, majd vártam a kiborulást. A kifejezése az életcsíkra valódi megrökönyödést váltott ki belőlem, még csak színészkedni sem kellett hozzá, de egy sokat mondó, helyeslő pillantással, igazolva lett az állításom, hisz ahogy az övé, úgy az enyém is megcsappant kissé. Eljött az idő, hogy folytassam a sajt kis történet szálam mellé. Izgalmas volt a gondolat, hogy rá tudom-e, venni… meg tudom-e győzni.  Igazán vigyorogni volt kedvem, ahogy láttam miként dühöng. A hangja zene volt a füleimnek, a látvány pedig elégedettséggel töltött el, de a szemeim mégis fokozott rémületet, bizonytalanságérzetet árultak el, kissé hátrább húzódtam az ágyon, és pár pillanatig kerültem az arcát, a tekintetét. Persze egy gyenge nőre, akit megrengetnek az események nem lehet támaszkodni, viszont most… Amikor ő roppan össze, lehetek a támasza, a bátorítója.
- Én… sem szeretnék úgy kimenni. – Kezdek bele halk, szinte sírósan elhaló hangon… A testem, a hátam és a derekam, a lábam, a combhajlatom és a melleim tele vannak vágásokkal. Volt, amit magamnak okoztam, volt amit elszenvedtem, és akadt… amit kiharcoltam még az intézetben.
- A testem ocsmány… undorító, viselnem is olyan nehéz, és nem akarom.., hogy, bárki is furcsán, megvetően pillantson rá! – A hangom, a mondat végére felerősödött és elfojtott düh és kétségbeesés csilingelt benne. Be sem mutatkoztunk még, így nem szólíthattam a nevén…
- Én félek… - Tettem hozzá kisvártatva… Majd huzamosabb csendet hagytam magunk között.
- De… itt sem maradhatunk örökké… - Emeltem fel rá a tekintetem, tenni akarást tükrözve.
- Kimenni viszont ruha nélkül, de ruhával… sem merek… - Dehogy voltam szégyenlős, jómagam élveztem a rivaldafényt, a bámuló és megvető pillantásokat. De kellett, hogy ő ne érezze magát egyedül, hogy azonosuljon velem, vagyis, hogy úgy érezze én azonosulok vele.

_________________
Írás:#7f878e
Beszéd:#ad402f× A karakter és user nem ugyanaz, olyanok játékát várom csak, akik ezzel tisztában vannak és képesek különbséget tenni az ic és oc-ért sérelmek között! ×

× Gyakran használok obszcén,  és szexuális tartalmú utalásokat, nyílt célzásokat, brutális cselekedeteket  megbotránkoztatás és polgárpukkasztás céljából. ×

× Küldetések esetén (mivel nem te döntöd el hogy kivel játszol kivel nem), abban az esetben, ha úgy érzed nem tudnál/szeretnél vele kontaktusba kerülni,
jelezz egy pm-ben, és a karakter valószínűleg nyíltan keresztül néz majd rajtad, ellenben ha a karakter kapcsolatot teremt vele, akkor azt viszonozni fogja,
amennyiben az események úgy igénylik. ×
avatar
Ridd
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2016. Nov. 14.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1510/1700  (1510/1700)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ikeristenek (Avagy Ámor nyilai version 2)

Témanyitás by Klein on Vas. Szept. 03, 2017 12:06 pm

Hopp, egy inaktív küldi. Seishin reagkorbács
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ikeristenek (Avagy Ámor nyilai version 2)

Témanyitás by Ronye Arabel on Hétf. Szept. 04, 2017 5:34 pm

Sad *sóhajt*
avatar
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ikeristenek (Avagy Ámor nyilai version 2)

Témanyitás by Seishin on Vas. Okt. 08, 2017 1:16 pm

A lányra pillantok, amikor ki mondja szerinte a teste milyen. Még mindig fel vagyok háborodva a papíron, mezítelenül kell kimenni. Nem is fér fejembe miféle hentai találta ki ezt a dolgot. Az biztos elég rossz hisz az esetünkben, ki tudja miféle perverz vadálatok várnak kint az ajtón túl ránk.
- Nem vagy vele egyedül.
Hangom némileg nyugodtabb, barátságosabb lesz. Sőt még a lány mellé is telepszem és a hagyja talán meg is ölelem vagy simogatom.
- Tudod nekem is meg van az okom, ami nem merül ki annyiban, hogy szégyenlős vagyok.
Helyzet más lenne, talán jobban élvezném, igen miért is, ja nem nyilván való? Akkor sajnálom azt, akinek nem esik, le én mind két pályán játszom egyaránt. A lány ugyan is hiába mondja azt, amit mondott én tudom, nézzen ki akár hogy engem nem izgatna. Láttam már elég csúnyaságot a tükörben, ha a jelleme tényleg ilyen, akkor azt hiszem, nem érdekelne az egész.
- Igazad van nem maradhatunk. Egyébként meg....
Olyan hirtelen jutott eszembe valami mintha arcul csapnának váratlanul. Egy macskán, ha nincs ruha pucérnak számit? Vagy maga a szőre öltöztet és az számitana ruhának? Nem sokára ki is derül, azt hiszem ez a talányos furfangos költői kérdés vagy mi.
Az ajtó felé lépek és köpenyem elrakom az inventorimba, igy csak sima alap ruhám marad fent. Láthatóvá válik az amit már kezem, de arcom bőréből is meg lehetett állapítani elégé sápadt a bőröm a derekamnál is. A lányra nézek, a vállam felett kacsintok fél szememmel és még egy puszit is dobok. Mi közben háttal álok neki a fun itememel babrálok kicsit. Majd pik pak és nagy puk Seishin eltűnt, de a helyén egy aranyos szem kötős fekete macska ált.
- Nyarrr mi macskák pucérok vagyunk probléma letudva!
Jelentem ki hangosan macskásan beszélve és nyávogva. Talán még valaki el is hiszi, nem vagyok más mint holmi beszélő pet. Vagy valami zakkant egy szemű macska fanatikus.


_________________
Felszerelés:


1 Szélvész Köpeny (+8 gyorsaság +5 fegyverkezelés +5 páncél, a viselője közelében erősebben fúj a szél)
1 Alkony Maszk (+5 fegyverkezelés +2 kitartás +10 páncél)
1 Kombinált Mellvért (+30 páncél)
1 Holdfény Gyűrű (+7 fegyverkezelés +2 speciális képesség)
1 Moha Gyűrű (+2 Élet; +4 Gyorsaság; +2 Fegyverkezelés)
1 Acél Taposó (+10 erő +10 páncél, vörös életcsíkú célpontokra +10 sebzés)
"Egyszerűen megfogta és pixelekre taposta a földön fekvő ellenfelét."
1 Igazság Rúnája (+4 erő +5 fegyverkezelés +5 gyorsaság, ha van a közelben piros játékos a fegyvered világítani kezd)
1 A Hentes (+16 erő -3 gyorsaság -4 kitartás, a támadás után 1/10 erőnyi vérzés egy körig)
"Az előző használójáról azt állítják, hogy nem volt százas. Alapított egy céhet és az óriási céhházat dugig tömte vaddisznó fejekkel. Azóta nem nyitotta ki senki sem az ajtaját."

avatar
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 219
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1384/1400  (1384/1400)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ikeristenek (Avagy Ámor nyilai version 2)

Témanyitás by Ronye Arabel on Szomb. Nov. 04, 2017 6:15 pm

*sóhajt*
Ridd, kérlek szépen egy héten belül írj.
Hatéridő Nov 11, 23:59
avatar
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ikeristenek (Avagy Ámor nyilai version 2)

Témanyitás by Ridd on Vas. Nov. 12, 2017 6:49 pm

Csak rá kellett nézni. Nyilvánvaló volt, hogy problémái vannak magával, a testével és az emberekkel, bár az utóbbit inkább a hiányzó magabiztossága árulta el róla, a kiakadásával és az együttérzésével olyan volt számomra mint egy kopottasra olvasott, unalmas nyitott könyv. Tipikus.
Felnéztem rá, úgy, mint akinek az összeomlásból még kellett összekaparnia magát. A biztatása és az, hogy azonosult a problémámmal, közelebbi, bizalmibb viszonyt feltételezett kialakulni. Ami a biztonságérzetet eredményezhette mind a kettőnkben. Neki is kell valaki, aki annyira nyomorultul érezheti magát mint ő. Az emberek már, csak ilyenek. Akkor vannak jól, ha létezik valaki mellettük, akik sanyarúbbak, nyomorultabbak mint ő.  A vak is látta, mennyire kétségbeesett vagy és bárkivel elmennél aki a kezét nyújtja feléd. Súlyos hiba, aki ennyire alulkezeli magát, de belőlük a legkönnyebb hasznot húzni, akár egy ferde éjszaka kapcsán is. A szemérmesség amit kivetítek, pedig sugaljhatja, hogy a szégyenemet ugyan nehezen osztom meg, de mint minden ilyen arche-típus én is sóvárgok a lekisebb szeretet hazug morzsái iránt. Természetesen ez nem volt igaz. Nem izgatott miként viszonyulnak hozzám az emberek, nem kívántam másoknak megfelelni, és ez szabaddá tett. Azt akarom, hogy mások olyannak lássanak, amit épp mutatok magamról. Játszok nekik, velük.
Az ölelést engedtem, ahogy a cirógatást is, bár eleinte megfeszült testtel ültem mellette, de idővel, amennyiben folytatta, érezhette, hogy lazábbak lettek az izmaim és megkönnyebbülten, mint aki a bizalmába engedte, ültem mellette.
A hangsúlya elárulta, hogy készül valamire. De a kipattant öltet lényegét nem is sejthettem, így egy ideig csodálkozva, belül pedig égő kíváncsisággal várom, miként fog kikeveredni a problémájából. A meglepett, kissé feszült, nagyokat pislogó tekintet huzamosabb ideig, az arcomon volt. Majd amikor megértettem mit is akar, el tudtam volna nevetni magam. Nem tettem.
- Zseni vagy! – Rikkantottam fel, felcsillanó szemmel, ámbár bőven kevés. Hiszen vissza fog jönni még hozzám. Elmosolyodtam, de az az item amit használ, egy epikus tárgy volna? Saját képessége, csak az olyan itemeknek vannak, esetleg, ha saját képességet használ, de nem. Nyilvánvaló volt, hogy matatott valamit. Felpattantam, és egyenesen az ajtóig kísértem. Lényeges volt, hogy csak odakint fogyatkozzon meg az életünk.
- Ügyes légy! –Súgtam oda neki az ajtóban, mint aki aggódik érte, de teljes lelkével támogatja. Majd rényire nyitott ajtónál kémkedtem, hogy reagál, ha megint megcsappan az élete. Alig két lépés, várom. Hiszen lényege, hogy még azelőtt visszaforduljon, mielőtt odakint bármi használhatót talál, vagy bármi megtalálná. A játéknak ez a része az izgalmasabb jelenleg. Amint megcsappant az életünk, rákiáltottam, hogy jöjjön vissza. Hisztériásan, idegesen, rettegve.  

/Ha, még elfogadható vagyok./

_________________
Írás:#7f878e
Beszéd:#ad402f× A karakter és user nem ugyanaz, olyanok játékát várom csak, akik ezzel tisztában vannak és képesek különbséget tenni az ic és oc-ért sérelmek között! ×

× Gyakran használok obszcén,  és szexuális tartalmú utalásokat, nyílt célzásokat, brutális cselekedeteket  megbotránkoztatás és polgárpukkasztás céljából. ×

× Küldetések esetén (mivel nem te döntöd el hogy kivel játszol kivel nem), abban az esetben, ha úgy érzed nem tudnál/szeretnél vele kontaktusba kerülni,
jelezz egy pm-ben, és a karakter valószínűleg nyíltan keresztül néz majd rajtad, ellenben ha a karakter kapcsolatot teremt vele, akkor azt viszonozni fogja,
amennyiben az események úgy igénylik. ×
avatar
Ridd
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2016. Nov. 14.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1510/1700  (1510/1700)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ikeristenek (Avagy Ámor nyilai version 2)

Témanyitás by Ronye Arabel on Szer. Nov. 15, 2017 12:41 am

Yeey, kimentetek az ajtón \o/ Semmi nem dőlt össze, de még csak nem is várt ott senki… Csak egy tappancs letéve az ajtó elé.  Amint Sei hozzáér, a térképén megjelenik egy mancs a város közepén egy pékségnél.  Ugye emlékszel, Ridd: A nyomok segítenek.
Elteszitek vajon a kis dísztárgyat? 
Jaj… majd elfelejtettem…: Remélem időben újra a megengedett távolságon belül kerültök… Mert valami furcsaság folytán az ajtón kilépve azt tapasztalhatjátok, hogy bizony az életetek fogy, de hiába áll helyre a távolság, sokkal lassabban töltődik vissza, mint az védett területen belül indokolt lenne… Sokkal sokkal lassabban…

Na?  Nekiindultok?

Mese mikor kiderül mit csináltok, vagy megérkeztek a pékségbe, nyugodtan tanakodjatok addig is Smile

//Warning: Szeretnélek kérni titeket, hogy nagyon maximum két hét teljen el két poszt között. Nem egy végtelen hosszú küldetés, kár elhúzni Smile Ha nem megoldható, jelezzetek, és várunk. *innentől elővette a szigorú mesélő maszkját*//
avatar
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ikeristenek (Avagy Ámor nyilai version 2)

Témanyitás by Ridd on Hétf. Dec. 11, 2017 8:30 pm

Zárd le, én kiléptem, így nincs értelme folytatni és várni a semmire, vagy folyton könyörögni.

_________________
Írás:#7f878e
Beszéd:#ad402f× A karakter és user nem ugyanaz, olyanok játékát várom csak, akik ezzel tisztában vannak és képesek különbséget tenni az ic és oc-ért sérelmek között! ×

× Gyakran használok obszcén,  és szexuális tartalmú utalásokat, nyílt célzásokat, brutális cselekedeteket  megbotránkoztatás és polgárpukkasztás céljából. ×

× Küldetések esetén (mivel nem te döntöd el hogy kivel játszol kivel nem), abban az esetben, ha úgy érzed nem tudnál/szeretnél vele kontaktusba kerülni,
jelezz egy pm-ben, és a karakter valószínűleg nyíltan keresztül néz majd rajtad, ellenben ha a karakter kapcsolatot teremt vele, akkor azt viszonozni fogja,
amennyiben az események úgy igénylik. ×
avatar
Ridd
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2016. Nov. 14.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1510/1700  (1510/1700)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ikeristenek (Avagy Ámor nyilai version 2)

Témanyitás by Ronye Arabel on Pént. Jan. 12, 2018 8:24 pm

Szomorú szívvel, de sajnos igazat kell adnom Riddnek. A legegyszerűbb, ha meg nem történtnek veszitek az esetet (úgy tudom nem építettetek még rá semmit)Alap jutalmak
Ridd: 60 exp, 80 arany
Seishin: 45 exp, 60 arany

Céhbónuszok 
Ridd céhe 40 aranyat kap a bankjába (céhbankban jelezve), a tagjai összesen 30 expet kapnak. (Rikomono 10 exp, Ridd 10 exp, Kokoro 10 exp) 
avatar
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ikeristenek (Avagy Ámor nyilai version 2)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.