.: Álomhajó - Tor/túra :.

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Seishin on Kedd Okt. 03, 2017 12:12 pm

- Úgy is lesz Harr harr!
Egyik hajós vagy is csonako vissza jutott a fedélzetre és most sokan lerohanták. Kíváncsiak voltak, mit is látott, de nem sokat tudott mondani ahogy mesziröl láttam. Tulságosan is félt talán, vagy inkább retteget? Ez mindegy, hiszen értékelhetö dolgot nem szolgáltat senkinek sem. Fentröl nem látom, lent mi megy igy csak remélni tudom barátaim menekülöre fogták. Chakna szerintem azon van inkább vissza jusson fedélzetre. Szerintem Tachival pedig nagyobb biztonságban lennének mind a ketten. Egy erős lovag karjaiban aki még szereti is öket szerintem.
Erre a gondolatra elmosolyodtam igen biztosan igy van, mert akkor nem ráncigálta volna Lieset vissza a csónakba.
- Noir szólj mindenkinek akit ismersz készüljenek. A mi kis ellenfelünk bármikor felbukkanhat.
A tömeg felé fordulok és végig mérem őket, nem igen tudom ki milyen kasztú lehet. Azért próbálom felmérni és kitalálni valamit, mi lenne a leg jobb jelen helyzetben.
- A lovagok rendeződjenek sorba az íjászok elött. Most ők lesznek a leg hasznosabbak! Akik meg közelharcosok támadják tépjék a csápokat vagy bármit ami meg közelíti a fedélzetet!
Reményeim szerint kisé helyre rázza a bandát, hogy van pár utasítás mit is kellene csinálni. Ám ekkor felecsendül az a kellemes, de most már hátborzongatóan kellemes dallam.
Az elaludt játékosok neszezése hallatszik lentről, egy már meg is jelent. Fúj mint valami rossz harmad osztályú zombi filmbe csöppentem volna. Kicsit olyan mintha éhesen kapnának felénk. Csak reménykedem, hogy nem rezelnek be túl sokan. Mert akkor most ezek az izék tényleg el vonszolnak minket ki tudja hová. Ahogy elkapják az első embert látszik nem harcolnak csak fognak és vonszolnak lefelé fedélköz mélye fele. Kis rémület kezd rajtam is urrá lenni ám ekkor szembe jut, hogy ha az itteni zene vagy is fizika hasonlít valóságra talán a rossz dall hatása gyengíthető vagy meg szüntethető és a zombik fel kelnek vagy vissza alszanak rendesen. Hiszen minden zenei dallam hanghullámokon alapszik, ami zavarható elméletileg. Elö veszem hát ocarinám és probálok gyorsan egy dalamot játszani ha van időmrá és még nem ragadnak engem is el. Gyors lágy an induló majd egészen vér forraló vadságal teli dallá kerekítem. Mi közben fel rugok egy-egy támadot ha tudok.
Elragadnának és mind erre nem lenne időm hangosan káromkodva probálom lerázni magamrol a támadokat. Kihasználva súlyemelés jártasságom elönyeit bármily csekéj is legyen az jelenlegi szintjén. Nem akarok lejutni a fedél közbe hiszen ha ezek oda akarnak levinni akkor ott lehet valami rossz van.
Mégsem sikerülne leráznom magamról támadóim az nem azt jelenti, nem adom fel probálkozok és várom mikor tudok szabadulni a fogdosó kezektől.

_________________
Felszerelés:

Kezdő pallos (+2 erő -1 kitartás)
Kezdő Ruha (+2 Páncél)
Hazatérés Kristály
1 mini potion(+5HP töltés harc közben)
Egészség Rúna (+6 Élet)
Vastag Köpeny (+20 Páncél)
Fém bakancs (+4 Gyorsaság +1 Erő +10 páncél)

avatar
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1085/1100  (1085/1100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Zekken on Szer. Okt. 04, 2017 6:42 pm

Seishin:
Noir elmosolyodik, majd úgy csinált, mint aki megmozdul, lomha léptekkel el is tűnik a tömegben.
A játékosoknak tényleg kellett valaki aki mer hangot emelni, vezér szintet ölteni és ezzel felelősséget is vállalni, viszont nem egy összeszokott bandáról van szó, főleg mivel egymás kasztjaival sem voltak tisztában, így kisebb bénzások árán sikerült csak felvenni a kívánt harci helyzetet.

Ekkor hallhattad meg a morajlást lentről, pár alak meg is jelent, majd mit sem törődve mással, vagy az őket ért ütésekkel, harapásokkal, szúrásokkal… ők bizony egyszerűen megragadták az elsőt akit megláttak, majd vitték lefelé. Láthattad, hogy alvajárnak, a szemük ugyan nyitva van, de éber fényt aligha láttál bene. Mozgásuk lassú, enyhén koordinálatlan, de szép sorban haladnak. Míg egyik jön fel a lépcső bal oldalán, a másik a jobb oldalon rángatja magával áldozatát.

Volt időd elővenni a hangszered és bele is tudtál fújni és lágy dallamra kezdeni, ami csak halvány zavargást váltott ki, de fel nem ébredtek tőle, talán túl halk lehetett még így is, hogy közvetlen közelről hallották, de azt érzékelted, hogy nem volt teljesen hatástalan az elképzelés. Viszont téged is elkapott az egyik izmosabb alvó játékos, aki talán súlyemelésének köszönhetően, de könnyedén kapott a vállára, majd lecipelt az alagsorba. Egy ideig ismerős volt a terület, végül egy hatalmas ajtón is áthurcoltak, majd megláthattad Noirt és nem messze tőle Lorent is. Egyikük sem volt lefogva, viszont Loren bizonytalan, szomorú arcot vágott. Noir, pedig a hátsó lábara gugolt és ha értetted a macskagesztusokat, míg az arca halvány mosolyt rejtett, a farka vége ide-oda csapkodott idegességében.

Chakna & Lie & Tachi:

Gondolom visszatértek, és sikerült valami tervszerűséget kitalálni is. Amikor visszatértetek a hajón fel tudtátok húzni a csónakot, bár már nem volt játékos aki segítsen a csiga tekerésével. Amikor kiszálltatok a csónakból, már csak hangokat hallottatok, egészen mélyről. Minden zaj az ajtón keresztül szűrődött fel… Maradhattok fent is, de titeket ismerve aligha hiszem, hogy ne mennétek a zajok után, fittyet hányva arra, miként is nézett ki a monstrum alja odakintről. Talán Sei hangját, esetleg ocarináját is hallgatjátok. A dallam nem szűnik, bár a zajok, kiáltások, dühödt sikolyok elnyomják. A hajó belseje felé tartva láthattatok pár furcsaságot. Például a falon lévő kisebb-nagyobb repedéseket, de a víz mégsem ömlik be rajta. Valamint, egy két helyen fekete olajfoltokat is felfedezhettek. Ezután eljuthattok a Chakna és Tachi által már ismert ajtóhoz, ami csukva volt, mögötte pedig tisztán hallottátok, hogy zajlik az élet.

Határidő: Október 11 - Szerda.

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
avatar
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Okt. 11, 2017 2:34 pm

Igazság szerint egy kis idő után már nem is érdekelt, ami fent zajlott. Inkább Liesére koncentráltam, már csak azért is, mert ha nem rá figyeltem volna, azt megérzi. Öleltem, és ő is ölelt engem, ami kellemes melegséget adott nekem odabent. Úgy éreztem, hogy ezzel lassan rendeződnek a káoszba taszított érzések, elvégre ha nem tudna bennem megbízni, és én sem bíznék benne, akkor most nem lennénk így egymásba kapaszkodva. Végre a szőkeségnek sem a menekülésen járt az esze, megállapodott a karjaimban, és remélhetőleg meg is fog nyugodni. Én legalábbis addig szándékoztam őt ölelni, amíg meg nem győződtem róla, hogy elcsitult a benne dúló vihar.
Közben lassan Chakna is visszatért az úszóedzéséről. Tulajdonképpen mulattatott az, ahogy mindenki idegösszeroppanást kap körülöttem, és én vagyok az egyetlen, aki teljesen nyugodt tud maradni, és tisztában van vele, hogy messze nem olyan súlyos a helyzet, mint azt gondolják. Vagy én vagyok az elmebeteg, aki nem fogja fel, hogy emberek haltak meg körülötte :] Azonban engem mások halála a legkevésbé sem érdekelt, amíg ezt a két lányt biztonságban tudhattam magam mellett. Azt tartottam, hogy amíg a védelmemet élvezik, addig nem eshet bajuk, és bár erős ellenérzéseim voltak azzal kapcsolatban, hogy visszamenjünk a hajóra, mindketten menni akartak. Márpedig Liese van annyira őrült, Chakna pedig annyira makacs, hogy bármi áron feljussanak a fedélzetre. Akár rajtam keresztül is. Úgyhogy felsóhajtottam.
- Két bajkeverő - dünnyögtem a nemlétező bajszom alatt, majd megfogtam az evezőket, és néhány erős, határozott mozdulattal irányba állítottam a csónakot, hogy visszatérjünk a hajó mellé, és valahogy felhúzzuk magunkat.
- Engem a játékosok hidegen hagynak. Én elsüllyeszteném a hajót, miután Seishint visszaszereztük tőlük - közöltem Chaknával, megerősítve, hogy nekem csak ők fontosak, és nem kívánom feleslegesen kockáztatni bármelyikük életét. Nekem többet ér, hogy sértetlenek maradjanak, mint akár két tucat ismeretlen élete. Még akkor is, ha ezzel ők talán nem értenek egyet. Mindenesetre odafent már az üres fedélzet fogadott minket.
- Maradjatok mögöttem - figyelmeztettem őket, és fokozott figyelve fordítva rájuk indultam el a hajó belseje felé vezető lépcsők felé. Egyelőre úgy tűnt, hogy ez a lélekvesztő bírja a strapát, amit az iszaplény szorítása okoz, pedig számos repedés jelent már meg az oldalán. Valóban, addig jó, amíg a szörnyecske tartja a prédáját, ha elengedi, pillanatok alatt atomjaira fog hullani a hajó.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1782
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 23
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6762/6900  (6762/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Lieselotte Sherlock on Csüt. Okt. 12, 2017 11:22 pm

Nem is tudom mit mondjak... úgy érzem valami megtört bennem... és amikor kinéztem újra a világra, már Tachi karjai közt voltam még mindig... de nagy különbség volt, hogy a hajó tövében voltunk már, hamar felmentünk a fedélzetre ami üres volt... sajnos...
-Ho-hol van mindenki?-tettem fel a nyílvánvaló kérdést, amire meg is kaptam azonnal a rémisztő választ....
-hangok... lentről, de hátborzongató!-nem szerettem az ilyen zombis hangokat... leszakadó kezek és lábak, fröcsögő vér és hasonlók... uhhh kiráz tőle a hideg is!
Ekkor döbbentem rá több dologra is...
-hol van Seishin ugye őt láttam? és ugye nem odabent?-de sajna a választ tudtam és már úton is voltam befelé, nem zavartak Tachi szavai és nem is tudott volna visszatartani.... majd egy elég fura gondolat futott át rajtam
-Tachi, Chakna szerintetek nem lehet, hogy nem is az az izé lesz a miniboss, hanem hanem a fura...a fura... -nem mertem egy pillanatig kimondani, és meg is álltam. -legénység-mondtam nagyon halkan, ahogy a falakra pillantottam-nem lehetséges az túl menne minden határon... de sokmindent megmagyarázna... de miért játékosokat...miért önkéntesen meghívóra... meg sem néztem induláskor a hajót rendesen az az izé lehet végig ott volt... NEM! meg kell menteni Seishint nem ácsoroghatok töprengve!-és futottam tovább a hangok irányába, kezemben a fegyveremmel és arcomon a keserű, de határozott tekintetemmel.
-Gyertek ezen később elgondolkodunk! Seishint ki kell hozni előbb... nem kellett volna ott hagynom!-igen még egy hiba a számlámon... lassan nem tudom mit fogok csinálni... eltűnni a mélyben vagy átértékelni az életem....

_________________
Kedvenc zeném ^^ :
https://www.youtube.com/watch?v=PvvPHxiujLU
avatar
Lieselotte Sherlock
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 121
Join date : 2017. Jun. 07.
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 7
Exp:
315/350  (315/350)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Seishin on Pént. Okt. 13, 2017 8:55 pm

Még a kis hangszerem is majdnem elejtem, szerencsére csak, majd nem amikor felkapott a nagydarab és cipelni kezdett. Én rúgkapáltam téptem és haraptam ahol értem, de minden hiába való volt. Az alak egyre csak cipelt és vitt a hajó belseje felé, olyan helyeken és ajtók mellett mentünk el ahol még nem jártam. Nagy ajtón is át vittek, majd amikor végre megállapodtunk fel tűnt, hogy a játékosok szabadon vannak. Vagy is, akik hurcolnak azok szabadok, de amennyire észre vettem az elhurcoltak a hurcolok miatt nem tudtak menekülni. Végig mértem Noirt és Lorent is fel vontam a szemöldököm mi után a padlón koppantam. Mind a kettő nekem nem úgy tűnt, hogy foglyok lenének. Szabadnak tűntek nekem, az egyikük izgatott volt enyhén mosolygott és a farkát csapkodta ide oda. A másik kicsit bizonytalan volt és szomorú. A képüket látva az az érzésem támadt, hogy ez a kettő benne van a huncutságban, ami ezt az egész balhét csinálja. Körbe pillantottam, hátha találok egy ki utat, vagy bármit, ami a későbbiekben a hasznomra válhat. A többi elfogott játékosra pillantottam és nagyot nyeltem, ha innen kiszabadulunk, akkor bizony az csak együtt fog menni úgy hiszem. Fel álltam úgy helyezkedtem a többi játékos a hátam mögött legyen lehetőleg.
- Várjatok a meg felelő pillanatra, tudjátok, jöjjön, akármi az erő az egységben van.
Próbáltam némi bátoritó szót kipréselni magamból, és testtartásommal is ezt igyekeztem mutatni, bátorság és elszántság olyannak akartam látszani, akit semmi sem ingat meg vagy sodor el.

_________________
Felszerelés:

Kezdő pallos (+2 erő -1 kitartás)
Kezdő Ruha (+2 Páncél)
Hazatérés Kristály
1 mini potion(+5HP töltés harc közben)
Egészség Rúna (+6 Élet)
Vastag Köpeny (+20 Páncél)
Fém bakancs (+4 Gyorsaság +1 Erő +10 páncél)

avatar
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1085/1100  (1085/1100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Zekken on Vas. Okt. 15, 2017 6:51 pm

Szerdán jön a folytatás.

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
avatar
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Chakna Today at 1:04 am

Ebben a pillanatban már nem azzal foglalkozom, hogy mi van Liessel és Tachival. Úgy tűnik, ők biztonságban vannak, ellenben Sei odafent nyilvánvalóan veszélyes helyzetbe került.
Szerettem volna, ha a másik hajóval visszajuthatok, és nem kell ők is velem jöjjenek… De mivel ez nem sikerült, és egyedül a helyzet alakulása alapján nem tudnék Seinek segíteni, kénytelen vagyok az ő segítségüket kérni.
Szó sincs arról, hogy összeomlottam volna. Sőt, kifejezetten nyugodtan jelentettem ki, hogy vissza kell mennünk, és a helyzethez képest hideg fejjel igyekszem kitalálni, hogy milyen módon lehetne a lehető legkevesebb kockázattal a lehető legtöbb játékost kihozni a hajóról. Miután Liese is azt mondja, hogy vissza kell mennünk a hajóra… már nem volt kérdés. Tachi megadását pedig végtelenül hálás pillantással fogadom.
- Plusz kockázatot ne is vállaljunk. -bólintok rá a kijelentésére- De Seiel együtt akit rizikó nélkül ki tudunk hozni, azt hozzuk magunkkal. -egészítettem ki komoly tekintettel, nem utasítva, hanem kérve. Nincsenek világmegváltó ambícióim. De senkinek nem kívánom azt, amit átéltem a játék miatt. Úgyhogy ha megakadályozhatom valaki halálát, hát meg is teszem. De nem tenném érte kockára soha sem Liese, sem Tachi biztonságát. Önző vagyok, tudom. De nem akarok még valakit elveszíteni.
Odafent számomra nem kérdés, hogy "szót fogadjak" Tachinak. A nyilaim csak távolról érnek valamit, úgyhogy nem csak Tachi hanem Liese mögött is maradok.
- Azok a játékosok, akik a zűrzavarban nem jöttek a fedélzetre lecipelték őket a hajó belsejébe - válaszolok Liese kérdésére. - De, sajnos Sei is odalent van.-felelek az újabb kérdésre tárgyilagosan. Azok a hangok engem is zavarnak, és egyre jobban aggódom Seiért… Ezzel a hangszínnel ezt igyekszem palástolni, elsősorban magam elött. Higadtnak kell maradni, hogy hatékonyak tudjunk lenni a mentőakcióban.
- Nem tudom Liese. A legénység felét nem láttam a fedélzeten. De ez lehet csak véletlen egybeesés. - igyekszem kcsit megnyugtatni Lieset, miközben a bogarat sikerült a fülembe ültetnie… Kezdettől furcsák voltak… Noirtól pedig a hideg is kirázott…
- Nem a te hibád. - jelentem ki nagyon határozottan Liesenek. Majd elindultam Tachi és a szőkeség után igyekezve betölteni a hétvéd szerepét is, ha szükséges. Jártasságaim segítségével mértem fel a terepet. Már bentről is jól látható a hajó kétségbeejtő állapota, de… a réseken nem ömlik be víz… Mi folyik itt?
A dallam… Álmomban is zene szólt… És mikor felébredtem akkor is… És pontosan ehhez az ajtóhoz vezetett… Nem akar összeállni a teljes kép, akárhogy pörgetem az agyamban… Úgyhogy az elmélkedés helyett a feladatra koncentrálok: Ki kell hoznunk Seit.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
avatar
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 541
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 15
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
569/1500  (569/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.