Simeon adatlapja

Go down

default Simeon adatlapja

Témanyitás by Simeon on Hétf. Júl. 10, 2017 9:16 am

Adatlap

Név: Simeon
Nem: fiú
Kaszt: idomár
Kor: 16

Avatar: Golden Time – Tada Banri
Pet: polip

Szint: 21
Exp: 1578/1700
Arany: 490

Kinézet: Apai nagyanyja európai származású, így Simeon a tipikus japán alkat és termet mellé mélybarna hajat és zöldesbarna szemet örökölt, mely a játék bizonyos funkciói miatt már annyira sem érdekes, mint amennyire a játék előtt volt. Szereti az egyszerű ruházatot és kerüli a túl élénk színeket. Korábban sokat járt úszni, ami még mindig meglátszik rajta. Mosolya szelíd, tekintete legtöbbször távoli.

Jellem: Meglehetősen sajátos gondolkodásmódja miatt nehéz kiigazodni rajta. A körülötte lévők általában nem értik meg és talán furcsán is néznek rá, de ez őt egyáltalán nem zavarja, hiszen minden a lehető legnagyobb rendben van. Mindig. Kivéve bizonyos alkalmakat, amikoris képes kiszakadni a mások számára optimistának vagy türelmesnek definiálható jelleméből, olyasmit produkálva, ami őneki valószínű megint mást fog jelenteni, mint a környezetének. Ha a megfelelő impulzusokat kapja, hiszékenysége átlagon felüli, dühét (és minden mást is) azonban a megszokott formuláktól eltérően mutatja ki: a társadalom normái sosem hagytak mély nyomot benne, ellentétben szülei tanításaival. Észjárása nem kifejezetten komplikált, de megvan a saját logikája, ami alapján mindennapjait éli és éli túl. Udvarlás terén igyekvő de ügyetlen. A polipját annak kikelésétől kezdve imádja.


Képességek

1. A szörnyek nem tudnak baseballozni

Típus: aktív
Animáció: céloz, lendít es dob!
Hatás: aktiválásakor egy választott kristályt hozzárendelve a képességhez, a kristály hatása azon szörnyön vagy játékoson érvényesül, amelyiken az szét lett törve; még akkor is, ha a kristály leírása ezt nem engedné meg. A képesség one hit típusú itemekkel nem kombinálható. Lehűlési idő 3 kör.

2. Petsokszorozás

Tipus: aktív
Animáció: saját pet érintésének hatására a pet (adott helyzetben pedig a többi pet is - lásd lentebb) egy pillanatra fénybe borul, majd megsokszorozódnak
Hatás: a petből (idomár)szint/2 darab utánzat jelenik meg, amelyek kiválasztott célpontjukra "tapadva" megvédik azokat az őket érő sebzések 10-10%ától. Fixen 3 támadást képesek így kivédeni, egy célpontot pedig maximum (idomár)szint/10 pet védhet egyszerre. Fagyási, égési és képességből származó sebződéstől nem véd. VI-os dobás vagy biztos képességhasználat esetén a képesség hatása kiterjed az összes barátságos petre is, belőlük azonban csupán egyetlen másolat jön létre, melyek alapesetben (ha az adott pet gazdája máshogy nem dönt) a saját idomárjukat védik. A skill egy harcban egyszer használható.

3. Csapatmunka

Típus: permanens
Animáció: nincs; kijátszástól függ
Hatás: az idomár es a pet egymást segítik a harcban így közös célpont esetén mindkettő igyekszik úgy mozogni, hogy azzal nagyobb esélyt adjon nemcsak saját magának, de társának is a találatra (pl a célpont megzavarásával). Kockázós harcokban a két dobás közül így mindig a nagyobb kocka dönt mindkettőjük találatáról, az összhang megtartása azonban nagyobb koncentrációt igényel úgyhogy a támadások 10%al több cspt is fogyasztanak az alapnál.

Pet képesség

1. Rezonancia

Típus: permanens
Animáció: a petet halvány narancssárga aura veszi körül a buff aktiválódásának pillanatában
Hatás: a pettel egy csapatban lévő játékosokat ért bármilyen buffot a pet másfélszeresére erősíti (azaz például +20 statot adó buff eseten 20 helyett 30at kapnak).


Felszerelés

1 Gyémánt Kesztyű (+23 irányítás, ha az állatidomár támadása nem talál, akkor a támadásának ereje hozzáadódik a következő pet támadáséhoz, maximum egyszer erősödhet egy támadás)
1 Obszidián Burgonet (+12 erő +30 páncél, minden további ritka/egyedi/legendás felszerelés/fegyver után +1 erőt ad)
1 Sárkánypikkelyes Köpeny (+6 kitartás +10 speciális képesség)
1 Gyémánt Mellvért (60 páncél, ha valaki megsebez, akkor 10%-al több sebzést kapsz, viszont az eredeti sebzésnek a 10%-át az ellenfél is elszenvedi)
1 Villanás (egyedi, 3GY-t 3FK-ra: +17 gyorsaság +3 Fegyverkezelés, a cipő halvány villámokat szór magából futás közben)
1 Nagyravágyó Gyűrű (+17 speciális képesség)
1 Mennydörgés Gyűrű (egyedi, 3GY-t 3FK-ra: +15 gyorsaság +3 Fegyverkezelés, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
1 Tűzopál Rúna (+8 erő +6 kitartás +3 speciális képesség)

1 Látnok Irányítópálcája (+3 irányítás +1 élet, küldetések után minden Tier 1-es látás jártasságra +1 képzettségpont jár, ha a táskában van)
1 A Tudós *Pallosa/Fejszéje/Pörölye* (+5 erő *-1 kitartás/-1 fegyverkezelés/-1 gyorsaság*, minden Tier 1-es főzésre/írásra +1 képzettségpont jár, ha a táskában van)

3 Sida kő
2 Macskaszem Gyűrű
2 Fagylevél
1 Növénytasak (=30db általam választott gyakori növény)
3 Kis Tövisgyökér 5 Faeno Levél 2 Barna Gomba 2 Vörös Pitypang
25db T1-3-as gyakori nyersanyag (előtörténet után)

1db Tier 1 Kristályírás Recept

[T2] Rubin Kés

Játékbéli kalandok

1. Szafari vadászat! - félbehagyva
2. [Küldetés] Narnia krónikái- korán lezárt
3. Ismerkedés a tetőn - fut
4. Medúza nővérek és a fénylő virágok - lezárt
5. [Játékos küldetés] A titokzatos tolvaj - fut


Pénzügy

- Előtörténet (+200 arany)
- WR felszámolás (+720 arany)
- Unity bankból (+1300 arany)
- felszerelésekre és jártasságokra (-2120 arany)
- Augusztus pontgyűjtő (+50 arany)
- Medúza nővérek és fénylő virágok (+30 arany)
- Narnia krónikái (+160 arany)
- December pontgyűjtő (+150 arany)
avatar
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 86
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1578/1700  (1578/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.