[hardcore] Árnyékok a múltból - Ozi(?) vs Cear

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default [hardcore] Árnyékok a múltból - Ozi(?) vs Cear

Témanyitás by Cearso on Kedd Júl. 18, 2017 10:59 pm

Most már sikerült másodszor is félbeszakítania valaminek egy számomra fontos küzdelmet. Be akartam bizonyítani magamnak, hogy igenis felérek azokhoz az emberekhez, akik mellett folyton ott küzdök a bossok ellen, még akkor is, ha az ő csapatok már összekovácsolódottnak tűnt.
Nem tudom, hogy miért, vagy mit, de valamit bizonyítani akarok. És ehhez az első lépés az, hogy felveszem velük a kapcsolatot...
Nem gondolkoztam sokat, felkerestem az első embert, akinek eszembe jutott a neve, és kihívtam. Nem szórakoztam sokat a fogalmazással, csak annyit írtam, hogy lehetőleg minél hamarabb találkozzunk az arénánál egy kis erőmérésre. Nem igazán tudtam mi mást kitalálni, és reméltem, hogy vissza fog jelezni, ami nem sokra rá meg is történt. Helyszín, időpont, szabályok, mind mind leegyeztetve. Sokkal könnyebben ment, mint amire igazából számítottam.
Nem igazán volt más dolgom. A megadott időpont előtt próbáltam lelkileg is felkészülni az összecsapásra.

Már lassan több, mint egy éve, hogy nem tudtam rendesen befejezni egy küzdelmet. Mióta... mióta Asu elment. Mindig közbejött valami. Az esetek többségében persze én voltam a ludas, mert nagyon nehezen viseltem el a hiányát, és ez a hely, őrá emlékeztet, meg arra, hogyan szerezte meg nekem az Artemiszt.

Az emlékek még mindig fájnak. Rámarkolok a legendás íjra.
- Nos kislány, remélem, ezt végre ki fogom bírni.
Elképzeltem magamban, hogy milyen is lehetne az Artemis, ha valódi ember volna. Akaratlanul is Shu jutott az eszembe, és láttam magam előtt megjelenni, mintha csak ott termett volna, egyik pillanatról a másikra.
Olyan valósságos volt. A pillanat hevében nem gondolkoztam és át akartam ölelni az előttem álló lányt, de a következő pillanatban arra eszméltem, hogy a nagy semmit akarom magamhoz ölelni.

Elkezdek remegni. Ez nem most történik először. A céhgyűlés alatt is valami ilyesmi történt... Talán el kéne halasztanom a küzdelmet?
Nem. Azt nem tehetem meg. Nem zuhanhatok most össze. Valamikor abba kell hagynom végre a menekülést, és én úgy döntöttem, hogy ez lesz az a pillanat.

Lassan összeszedem magam, és a fegyverrel a kezemben indulok el a helyszín felé.szint: 35
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/0
Irányítás:30/47
Kitartás:29/7
Gyorsaság:36/79
spec:19/0
páncél /65

SPEC ITEM:
Artemis (+9 irányítás +6 fegyverkezelés)
Szint: 8
Exp: 1/80
Az Artemis egy törhetetlen, hajlékony fából készült íj. Nyilait magától tölti az íjba, így felajzás után automatikusan bele kerül egy nyíl. Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egy, majd az előző értékhez megint plusz egy, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét. Tehát maximálisan annyi plusz érhető el, mint amennyi a fegyver szintje.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/0
Irányítás:30/47
Kitartás:28/7
Gyorsaság:36/79
spec:19/0
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1818
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5130/5300  (5130/5300)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [hardcore] Árnyékok a múltból - Ozi(?) vs Cear

Témanyitás by Ozirisz on Hétf. Júl. 24, 2017 3:34 pm

Kicsit meglepődtem, amikor csipogott az üzenet. Hirtelen jött, és valahogy nem számítottam rá. Természetesen visszaírtam Cearsonak, hogy részemről rendben a móka. Minden bizonnyal neki is szüksége van egy kis gyakorlásra, ahogy nekem. Én pedig nem szoktam meghátrálni az ilyesmi elől. Bár, jobb lett volna, ha még sikerül felfedeznem az új képességem, amit a híres, nagy, negyvenedik szint hozott magával, de egyelőre még erre nem került sor. Lehet, hogy épp harcban fog előjönni? Nem tudom, benne van a pakliban, hiszen volt már rá példa. Eszembe jutott az a délután, amikor némi hóemberépítés után Hinarival megmásztuk a húszonakárhányas szint meredek és csúszós emelkedőjét, azért, hogy a dombtetőn levő barlangban leverjük a csonttitánt, és kilootoljuk az amúgy is üres ládát... De nem is a láda volt a lényeg, és a legkevésbé sem bántott, hogy az egész quest, amit órákon keresztül hajkurásztam átverés volt. Persze, az adott pillanatban zavart, de utólag belegondolva többet nyertem, mint egy ritka holmi. Az együtt töltött délután, a jóízű beszélgetés, a gyakorlás a barlangban... Ezek mind-mind olyan dolgok, amiknek az értéke nem számszerűsíthető. Emlékek, amik felbecsülhetetlenek. Amikor belefeledkezik kicsit az ember mindenbe, ami nyomasztja és bántja. Amikor csak a pillanatnak, a jelennek él, és megragadja az örömteli pillanatokat. Carpe Diem, élj a mának.
Pusztán mellékes, hogy az akkori gyakorló párbaj során megadta a rendszer a második képességem. Ez csupán egy mellékhatása volt annak, hogy fordulóponthoz érkeztem, és ezt a rendszer is egyértelműen az értésemre adta. Bár már lassan egy éve történt mindez, de az emlékeimben olyan eleven minden, mintha csak tegnap történt volna.
A mindenfelé bolyongó gondolataimból viszont egyszer csak kizökkentett az, hogy odaértem az aréna épületéhez. Hogy hogyan is jutottam el odáig pontosan, az totál kimaradt. Avagy ilyen az, amikor az ember totál máshol jár fejben...
Majd egy fél percbe beletelt, míg kiszúrtam Cearsot az aréna közelében. Az, hogy nekem tartott kicsit tovább a járókelők átvizslatása, vagy a srác ért oda pont akkor, amikor észrevettem, nem tudom, és a jelen helyzetben nem is lényeges. De ahogy megláttam, siettem is oda hozzá, nyújtva felé a jobbom.
- Szia! Mi újság? - üdvözöltem Cearsot, majd egy sablonos kérdéssel folytattam , hogy valamiféle kommunikáció kialakuljon közöttünk – Egy kis gyakorlás mindig jól jön – tettem hozzá. Elvégre egy kis erőösszemérés, és egy kis edzés nem árthat, sőt, még tanulhat is belőle valamit az ember. És nekem pedig bőven van mit tanulnom, és amit megtanultam eddig, azt illene alkalmaznom, és nem felejtenem belőle. A múltkor is egy pöttyet ráfaragtam amikor Hinarival gyakoroltunk. Jópár dolgot sikerült benéznem, és az a terep, amivel eredetileg a helyzetemet akartam megkönnyíteni, végül pont ellenkezőleg sült el, és a vesztemet okozta...

Statok
Ozirisz (40) - HP:210 | F:84 | E:74 | K:51 | GY:100 (110) | S:70 | P:75

Spec. felszerelések
Lángoló Nodachi: Támadásonként 1/6 esély 6-os lángsebzésre.
Agni: 8 tűz alapú sebzés és 8 (9) szabadon elosztható pont
Napkalap: ha süt a nap, a viselője nem tud se Rejtőzködni, se Lopakodni
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot

bővebb infó: http://ozirisz.xyz/sao/karakterinfo.php?ID=158

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥ ♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1084
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6361/6500  (6361/6500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [hardcore] Árnyékok a múltból - Ozi(?) vs Cear

Témanyitás by Cearso on Pént. Aug. 11, 2017 7:00 am

Nem igazán rohantam a helyszínre, de nem is igazán akartam késni onnan. Nem sok értelme van korábban ott lenni a szükségesnél, ha egyszer amúgy is lebeszéltük az időpontot, meg a részleteket.
Nem kellett sokat keresgélnünk egymást. Ami azt illeti elég gyorsan rám talált a másik, mikor odaértem a megfelel helyre. Nem mintha bármelyikünk is kitűnt volna a tömegből. (Na jó, én talán egy kicsit igen, elég furcsa, hogy rég hozzászoktam ahhoz, hogy nálam furcsább szerzetek vesznek körül.)
Udvariasan elfogadom a kéznyújtását, és válaszolok a kérdésére.
- Nincs semmi különös.
Nem, nem fogok beszélni a furcsa látomásról, amit a küzdelem előtt láttam. Ha beszélnék róla minden bizonnyal el lenne napolva az egész, és én ismét nem tudnék tovább lépni a dolgokon. Magamban azért reménykedek, hogy elszigetelt eseményről van szó, és nem fog belezavarni a küzdelembe azzal, hogy a harc közben is másra kell majd figyelnem, nem pedig a valós ellenfelemre.
- Persze, sosem árt, ha kondiban tartja magát az ember.
Ami igaz is, főleg, ha nem sok idejét tölti az arénában. Hogy ezt pár évvel ezelőtt mennyivel lehetetlennek találtam. Persze akkoriban, még Shu is itt volt, és hajtottam magam azért, hogy egyszer elérjek az ő szintjére. Most már tudom, hogy nem azért hajtok, hogy másoknak megfeleljek, hanem azért, hogy a magamtól elvárt szintet elérhessem.
- Lassan több, mint egy éve nem fejeztem be egyetlen kihívást se normálisan. Szeretném befejezni ezt az elátkozott sorozatot, szóval őrülnék, ha mindent beleadnál.
És most komolyan is gondoltam. Ahogy az elmúlt jó pár alkalommal is. Remélem most sikerül teljesíteni is. Ezen gondolkoztam, miközben elindultam az aréna bejárata felé.


Cearso (Közelharci sebzés: 2, Távolsági sebzés: 79, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Ozirisz (Sebzés: 74, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)

Cearso (35. szint): 250/250 HP, 65 páncél, 175/175 CSP
Ozirisz (40. szint): 210/210 HP, 75 páncél, 255/255 CSP

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/0
Irányítás:30/47
Kitartás:28/7
Gyorsaság:36/79
spec:19/0
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1818
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5130/5300  (5130/5300)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [hardcore] Árnyékok a múltból - Ozi(?) vs Cear

Témanyitás by Ozirisz Yesterday at 5:27 pm

Miután megérkeztem az aréna elé, és Cearsot is sikerült megtalálnom a járókelők közt, megtudtam, hogy a srác már egy éve nem tudott egy arénameccset sem normálisan befejezni. Mondjuk elég furcsán hangzott az egész, pláne úgy, hogy... hogy a viharba lehetséges ilyesmi? Hisz elég ha egy kicsit elzombul az ember és bumm, két támadás fentről és egy ráadásnak hátulról, csak hogy biztosan elcsússzon az ember a pálya széléig... Vagy ha nem is ilyen mértékben, de nem szokott pár percnél több lenni egy párbaj sem... Tehát valószínűleg Cearso nem erre érthette... de akkor mégis mire?
- Ez alap, mindent beleadok. De ha egy mód van rá, az itemeket ne pazaroljuk. Jól jönnek éles helyzetben, ahol nincsen lila fal ami megvédene minket... – válaszoltam a srácnak, majd amit mondott annak egy másik részére reagáltam: - Hogy érted? - tettem fel a kérdést – Mármint hogy nem tudtál normálisan befejezni egy kihívást se? - egyértelműsítettem a számomra nem tiszta részletet. - Egy aprónak tűnő hiba is elég hozzá, hogy az ellenfél győzzön... Vagy úgy érted, hogy mindig kikaptál odalenn? - ez is lehet egyfajta értelmezés, aki túl maximalista, annak a vesztett meccs nem „normális” befejezés. Ha ez az eset forog fenn, akkor bizony egy csónakban evezünk, ugyanis általában velem mossák fel az aréna padlóját, és nem fordítva. Illetve van még egy lehetséges értelmezése is a srác által használt szófordulatra: a feladás, vagy megfutamodás, bár ezt nem nézném ki belőle. Igaz, nem ismerem valami nagyon, csak bossharcokon szoktam látni, de egyáltalán nem tűnik gyávának. Hogy mégis, pontosan hogyan értette Cearso amit mondott, majd úgyis elmondja, ha akarja.
Közben elindultunk az arénához, és a bejáratnál levő NPC-nél regisztráltam is magunkat. Szükségszerű dolog, hiszen ebben az egy arénában folynak a rangsorolt párbajok, és az ilyesmivel azért van bőven digitális „papírmunka”, nem is beszélve arról, hogy azért elég sokan megfordulnak itt, és azt koordinálni sem egyszerű...

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥ ♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1084
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6361/6500  (6361/6500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [hardcore] Árnyékok a múltból - Ozi(?) vs Cear

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.