Zumfut

Go down

default Zumfut

Témanyitás by Klein on Szer. Júl. 19, 2017 10:36 pm

Zumfut városa a Ködbe Veszett Erdő közepén található. Három, egyenként harminc méter átmérőjű, hetven méter magas fába vájták a települést, mely a fák belsejében kialakított emeletekből és a fák között található területből áll. Bár a város épülését a folyamatokat felügyelő Cardinal rendszer támogatta, védett zónát nem adott a területhez annak elkészültével. Ám a fák elhelyezkedése miatt a szörnyek így sem juthatnak be könnyen.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zumfut

Témanyitás by Seishin on Vas. Márc. 25, 2018 9:37 pm

K1 írta:Elmesélte, hogy valami Aial volt ott utoljára, míg a srácok elvoltak szórakozni én meg helyeslően bólogattam. Igaz fogalmam sem volt róla, hogy kik is azok a fiúk, de ő nem adott több információt én pedig nem kérdeztem. A való életben jártam egyszer úgy, hogy az egyik ismerősöm meg volt róla győződve mivel, hogy ő ismerte xy-t így én is ismerem. Egyszóval örültem, hogy egy kellemes helyre megyünk és, hogy nem lett dühös, azért mert alája kerültem. Az örömöm sajnos nem tartott, sokáig mert megint kinyitottam azt a nagy lepcses számat. Én arra gondoltam, hogy rendkívül erős azonban ez kétértelműre sikeredett. Először azt kérdezte tényleg olyan ronda-e majd azt, hogy mit képzelek én róla. Lefagytam mind a Windows, ha nem bánjátok, hogy egy ezer éves mondással éllek. Köpni, nyelni nem tudtam az ostobaságom miatt csak néztem magam elé kidülledt szemmel. Egyáltalán nem tartottam rondának, sőt éppen ellenkezőleg. Eme sokknak köszönthetően az ital maradék hatása is kiszállt a testemből és most verejtékeztem. Nem vagyok benne biztos, hogy tényleg csorgott az izzadság az arcomon vagy csak én képzeltem. Amíg én a partra vetett hal szerepében tetszelegtem ő arról mesélt, hogy nem egyszemű szörnyeteg és akár hiszem akár nem két szeme van. A végét talán a drámai hatás kedvéért tagolva mondta.

-Nem, nem, nem, persze, hogy nem, te egyszerűen csodálatos vagy akár egy földre szállt angyal. A hozzád hasonlóra szokták mondani a mosolyáért érdemes meghalni. Reggel csakis érted kell fel a nap, hogy láthasson. Csak arra, arra gondoltam olyan voltál abban a barlangban tudod mikor a farkasok pukkantak körülötted, mint egy természeti csapás. Akar mondani egy félisten, egy harcos amazon, egy emberi testbe bújt természet haragja.

Bizonyára csodálkoztak miért ázott el a valódi testem alatt a lepedő, mert meg vagyok róla győződve, hogy úsztam a verítékben. Fel sem fogtam, hogy valójában miről beszélek csak egymás után rakosgattam a szavakat hol gyorsan beszéltem máskor meg csak makogtam. Megkönnyebbültem mikor végre másra terelődött a téma pontosabban a nővérére és egy bizonyos macskára.
-Nincs mitől tartanod, legalábbis tőlem nincs.

El mosolyodom majd halkan nevettem a reakcióján. kezem a szám elé tettem, hogy meg nyugtassam magam. Remélem nem bántottam meg a reakciómmal.
- Ne haragudj, bocsánat, de csak ugrattalak. Ahogy te is engem nem is olyan rég.
Azért.... azért jól esik, hogy igy gondolod. Nagyon kedves vagy velem pedig nem érdemlem.

mi elött belépek, a portálba még vissza pillantok rá.
- Bár ha túlzásba viszik a kedveséget és az udvarlást. Az ellenkezőjét váltja ki mint amit elérni szeretne az aki mondja.
Elpixelezödöm, de csak azért másik szinten jelenjek meg. Persze mehetnénk gyalog vagy ló háton is. Az napokba telene, portállal sokall egyszerűbb és kényelmesebb. Már a fák lombjai közt vagyok mi elött még Ká átt érne, isteni szikra bevillan nálam. Remélem úgy lépbe, ahogy én mert amikor kijön, vagy is meg jelenik pont háttal lenne nekem.
Ha igy történne amint meg jelenik meg érintem és normál hangerővel egész közelről csak ennyit mondok.
-BOOOOOOOOo
Talán megijed, picit vagy nem, nem tudhatom.

Ha velem szemben jelene meg a műveletem felénél megálok. Biztos tudja mit szerettem volna, kicsit meg ijeszteni. Kis baráti tréfa semmi más. Én csak nézek rá és elmosolyodom.
- Öhhmm lebuktam.....

Akár mi is történ a nagy riadalom, vagy a nagy lebukás előre mutatok a távolba.
- Ha arra elmegyünk úgy emlékszem van egy remek ahonnan egy kis tisztásra lehet látni. Ahol patak folyik el aminél néha meg jelenek a mobok inni vagy enni más mobokbol.
Másik írányba mutatok és már bele is kezdek a mesébe.
- Arra viszont van egy egész jó fogadó. kényelmes szobák jó és finom ételek. Ha éhes vagy csak ajánlani tudom. Am igaz is később talán.. ha szóval... tudod, ha van kedved....
Nem akartam kimondani, nem szeretem volna semmit sem rá erőltetni a másikra. Én annak is örültem eljött velem ide és nem egyedül vagyok.

_________________
Felszerelés:


1 Szélvész Köpeny (+8 gyorsaság +5 fegyverkezelés +5 páncél, a viselője közelében erősebben fúj a szél)
1 Alkony Maszk (+5 fegyverkezelés +2 kitartás +10 páncél)
1 Kombinált Mellvért (+30 páncél)
1 Holdfény Gyűrű (+7 fegyverkezelés +2 speciális képesség)
1 Moha Gyűrű (+2 Élet; +4 Gyorsaság; +2 Fegyverkezelés)
1 Acél Taposó (+10 erő +10 páncél, vörös életcsíkú célpontokra +10 sebzés)
"Egyszerűen megfogta és pixelekre taposta a földön fekvő ellenfelét."
1 Igazság Rúnája (+4 erő +5 fegyverkezelés +5 gyorsaság, ha van a közelben piros játékos a fegyvered világítani kezd)
1 A Hentes (+16 erő -3 gyorsaság -4 kitartás, a támadás után 1/10 erőnyi vérzés egy körig)
"Az előző használójáról azt állítják, hogy nem volt százas. Alapított egy céhet és az óriási céhházat dugig tömte vaddisznó fejekkel. Azóta nem nyitotta ki senki sem az ajtaját."

avatar
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 219
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1384/1400  (1384/1400)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Seishin

Témanyitás by K1 on Vas. Márc. 25, 2018 10:20 pm

Nagyon megrémültem, hogy ezúttal végleg elástam magamat nála. Csak bókolni szerettem volna erre olyat mondtam, amit akár sértésnek is lehetett venni. Két dolgot nem szabad firtatni egy lányon a súlyát és a szépségét. Nem mintha olyan nagy tapasztalatom lett volna a nők terén azonban nem voltam olyan ostoba. Nyitott szemmel jártam az utcán és így ráragad pár dolog az emberre mármint a koszon kívül. Nem igazán kedveskedni akartam neki csak minden áron el akartam kerülni a félreértést. Oly annyira megijedtem, hogy nem is tudtam gondolkodni csak jártattam a számat és reméltem, hogy sikerül kidumálnom magamat. Nagy kő esett le a szívemről mikor kiderült csak viccelt bár én nem emlékeztem rá, hogy póénkodtam volna. Mindegy, csak az számított, hogy újra szent a béke. Majd közölte velem, hogy jólestek neki a bókok, viszont ha túlzásba viszik az ellenkező hatást érik el vele. Végignéztem, ahogyan fénypontocskákká pukkant szét azonban ennek nem volt negatív következménye ugyanis egy másik helyen újra összeállt. Számomra ez természetellenesnek tűnt, így ha tehettem nagyon ritkán használtam ezt a közlekedési formát.
-Jól, jól van. Nem lesz semmi baj. – mondogattam magamnak majd beléptem utána a teleporrba.
Csukott szemmel léptem ki a túloldalon majd az egyiket kinyitottam, hogy meglessem megérkeztem-e már. Váratlan egy Boooo halottam a hátam mögül, amitől ugrottam egy nagyot majd elterültem a földön.
-A szívbajt hoztad rám! – tudom egy kicsikét túlreagáltam.
Két lehetséges úti célt is felvázolt és bizonyára azt szerette volna, hogy én válasszak csakhogy nem szerettem választani.
-Jelenleg próbálom leküzdeni a szívrohamomat, amit okoztál szóval döntsél te. –ez a szöveg egyáltalán nem illett a szótlan menő lovaghoz amilyen a kinézetem volt.
-khm. A te helyed a te döntésed. Tőlem megnézhetjük mindkettőt szép sorban. – ezt már kissé halkabban mondtam.
avatar
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
246/250  (246/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Zumfut

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.