[Küldetés] Így Neveld a koboldodat

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] Így Neveld a koboldodat

Témanyitás by Kiwi on Vas. Nov. 05, 2017 2:49 pm


Az események a legkedvezőbb fordulatot vették. A képességem hatásos, és bár teljes meggyőződéssel voltam, hogy valami lötyivel Chaknát sikerült behúznom a képességgel, tudomásul kellett vennem, hogy nem egészen így van. Utólag esett csak le, hogy egész simulékonyan tudtam kezelni azt, hogy nem a számításaim szerint alakultak, és hogy nem lesz ilyen könnyű dolgunk, mint eleinte gondoltam.

Egyértelmű volt, hogy le lesz vágva, hogy ez egy képesség és a forrása én leszek. A kérdésére nem volt válaszom, hiszen figyelmemet a petre fordítottam és kellett némi idő, hogy eldöntsem mit és hogyan mondjak neki.
- Képes vagyok… létrehozni egy teret, amit álomszerű, elvont képek töltenek meg. – Részletekbe viszont nem bocsátkozok, és nyilvánvaló, hogy a válasz is csak arra volt jó, hogy igazoljam azt, amit ő maga is lát. Tehát külön hasznát nem igazán vehette a válasznak.
- Ez annyira jellemző rá! – Döntöttem hátra a fejem és tettem csípőre a kezem. A hangomban érezhető volt az „ez tipikus” hangzás, némi fáradtsággal, de egy csepp rosszallással sem. Az hogy, most merre van, olyan szinten nem érdekelt, hogy ha úgy érzi, ne avatkozzak, vagy avatkozzunk bele, akkor nem zavarom, csakis az az információ érdekelt, hogy tudjam: jól van. De mint kiderült segítséget kér és biztonságban sincs. Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy vajon Chakna érezte-e, a neki küldött üzenet között, hogy azonnal útnak indultam, miközben a szavak mást írtak. Valamint a fiú által feltett kérdésekre, biztos voltam hogy meg fogom kapni a válaszokat, kérdés nélkül is. Előhívtam a térképet, és megmutattam Gilla-nak.
- Elvileg fel vannak tüntetve rajta a táborok, az útvonalak, amit használtok. Néhány bányászati lelőhely és kazamata. Biztos vagyok, hogy ha jól megnézzük, lesz egy olyan útvonal, amit jól időzítve kihasználhatunk, hogy eljussunk a telepőrt kapuig. Annyira kérlek most csak, hogy azt nézd át, mennyire gondolod használhatónak és reálisnak. Utána majd ráérünk megkeresni a nekünk legmegfelelőbbet. – Elvégre fel sem vetem, ha kiderül, hogy hiányosságok és hibák vannak feltüntetve a térkép, hiszen sok minden változhatott már az elmúlt napokban is.
- Kilépünk. Nem tudjuk, odakint változott-e valami, így fegyvereket elő. Te pedig, szerintem, ha koboldok vesznek elő minket, kezdj el veszekedni és segítséget kérni tőlük. Vagy észrevétlenül eltűnni. – Mondtam Gillanak. Miközben a kard máris a kezem ügyében volt, vélhetően a fiúnak is.
A kiérkezés viszont, azzal járt, hogy megjelentünk ugyanazon a ponton, ahol „eltűntünk”, valamint a képességben világosság honolt, itt viszont idő kellett ameddig hozzászoktunk a félhomályhoz.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Így Neveld a koboldodat

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szomb. Nov. 18, 2017 6:05 pm

Szivárogtak az információk. Hol a lánytól, hol a koboldtól. Én nagyjából annyira ügyeltem, hogy ezeket a morzsákat, vagy mondhatjuk úgy is, hogy a kirakós darabkáit egy halomba gyűjtsem, de végül - legalábbis látszólag -, ez a puzzle alig néhány darabkából állt. Chakna és egy kislány az egyik kobold tábor védelmében bujkál, ez a kis törpicsek pedig azért indult útnak, hogy segítséget kérjen a céhétől, és együtt kijussanak innen. Ezek szerint a többi kobold se Chaknát keresi, hanem a másik bajkeverőt, szóval kaptunk még egy kis előnyt a kezünkbe. Négyen pedig egészen jó esélyeink vannak egy viszonylag nagyobb kobold csapat ellen is. Persze elsődlegesen az a cél, hogy csendben, észrevétlenül jussunk el a teleportkapuhoz, ami nem lesz könnyű, mivel van egy olyan érzésem, hogy csak én tudok ebből a csapatból kellően jól elrejtőzni a kíváncsi szemek elől. Végül is ezt akár ki is lehetne használni, lehetek felderítő a kiszemelt útvonalon :]
- Van egy elnagyolt tervem. Kiwi-chan, van nyomkövetésed? - kérdeztem a lányt, majd bólintottam a szavaira. Kilépünk. Én teljes mértékben azt vártam, hogy összefutunk legalább néhány kobolddal, mert egy teleportkaput azért csak-csak őriznek legalább hébe-hóba, még ha most éppen mindenki a tűt keresi a szénakazalban, akkor is. Viszont én nem vettem elő semmit, a pajzsommal elég gyorsan tudok reagálni mindenre, és ha kell, ütök is vele. A karddal való hadonászás csak lassítana a minél gyorsabb kámforrá válásban. Azért arra kíváncsi leszek, hogy Chakna kit szedett össze, és mi akadályozza őket abban, hogy használják a teleport kristályuk :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Így Neveld a koboldodat

Témanyitás by Ronye Arabel on Szomb. Nov. 18, 2017 6:40 pm

Gilla picit megszeppenve veszi a kezébe a térképet. De azért nagyjából tud vele mit kezdeni.
- Ezek az eredeti állapotok - bólint kicsit bizonytalanul - de mióta az a lány idejött, több tábor is helyet változtatott… Nem tudom pontosan melyikek, és hova költöztek…- látszik rajta, hogy sajnálja, hogy nem tud segíteni.
Kíváncsian figyeli Tachi ötletét.
Érdekes hogy arra egyikőtök sem gondol, hogy ha lehetne olyan időpontot találni, amikor a táborba be tudtok jutni észrevétlenül, akkor már rég kijuttatták volna Chaknáékat. Végülis elég nagy kockázatot vállaltak a koboldok azzal ,hogy elbújtatták őket, nem véletlenek a szigorú feltételek.
- Szerintem valahogy el kellene terelni először a koboldokat a táborunktól. Akkor a többiek ki tudnák juttatni a lányokat. - jegyzi meg Gilla halkan, egyáltalán nem határozottan. Bízik bennetek, Chakna miatt, de azét megszeppent kicsit a társaságotokban. Nem igazán tudja mennyire merhet beleszólni a tervezgetésetekbe.

Kilépve, bár nem csöppentek koboldok közé, de hallhatjátok, hogy egy kisebb csapat érkezik perceken belül. Van időtök eltűnni, de sokáig elmélkedni a továbbiakon már nem igazán.
Gilla a megbeszélteknek megfelelően szó nélkül indul el - az érkező csapatot elkerülve - a táboruk felé, amikor kell kerülővel, hogy ne fusson bele a járőröző kobold csapatokba.

Határidő 2 hét (dec. 2) 
avatar
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Így Neveld a koboldodat

Témanyitás by Ronye Arabel on Pént. Jan. 12, 2018 7:32 pm

Emberek?


Két hét türelmi időt adok, mert én se voltam aktív, utána zárom a küldetést. Ha nem elég idő, kérlek szóljatok, és várok.
avatar
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Így Neveld a koboldodat

Témanyitás by Ronye Arabel on Kedd Ápr. 03, 2018 5:58 pm

Miután visszatértetek Kiwi világából, éppen sikerült elkerülnötök a járőröző koboldcsapatot, és Gilla vezetésével eljutottatok abba a táborba, ahol Chaknának és az akaratos kis védencének sikerült eljutni.
Gilla javaslatára nem rohanhattatok rögtön be, hanem a koboldok segítettek a két lánynak kilopózni, visszaadták a teleportkristályokat, és eltűnhettetek.
Nem maradt viszont a látogatásotok következmények nélkül.  Chakna munkájának hála a tábor vezetője ugyanis eldöntötte, hogy a kezébe veszi a dolgokat, és néhány hét alatt minden más koboldcsoport vagy önként állt a vezetése alá, vagy pedig harc árán győzte le, és pusztította el az ellenállókat. 
Nagyjából egy hónappal az ottjártatok után a 19 szint újra látogathatóvá vált a játékosok számára. 
Gratulálok, ehhez ti hárman is hozzájárultatok.

A küldetést lezárom.

Alap jutalmak
Kiwi: 190 exp, 210 arany
Tachibana Makoto: 228 exp, 210 arany ( +20% Exp Szóló Menedék )


Ércek és növények

Kiwi:
Érclátás: Tier 1, 100 -> 100
9 Bronzérc 1 Sida Kő 5 Halvány Rubin 5 Vasérc
Nyersanyagismeret 2:
1 Bronzérc 1 Munkálatlan Bőr 2 Vasérc
Növénylátás: Tier 2, 200 -> 200
7 Vastag Tövisgyökér 3 Faeno Ág 3 Vörös Gomba 3 Nihil Levél 4 Óriás Pitypang
Nyersanyagismeret 2:
3 Vastag Tövisgyökér 1 Nihil Levél
Tachibana Makoto:
Érclátás: Tier 3, 280 -> 300
7 Halvány Holdkő 1 Jeti Bőr 5 Topáz 4 Opál 3 Aranyérc
Növénylátás: Tier 3, 221 -> 241
5 Nihil Ág 2 Eknier Levél 3 Gyilkos Galóca 3 Ezüst Százszorszép 3 Gigantikus Pitypang 1 Sárkánylevél


Keresés

Kiwi (Keresés 2. szint):
[T2] Gyenge Sebnyitó Méreg


Hallgatózás

Tachibana Makoto (Hallgatózás 3. szint): ingyen dobhatsz egy tárgy infót, mindegyik kockánál egyet levonva.

Céhbónuszok

A Jumpy Vigor 105 aranyat kap a bankjába, a tagjai összesen 95 expet kapnak (Chakna és Saya 32, Cear 31 exp).
avatar
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Így Neveld a koboldodat

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.