Quentin

Go down

default Quentin

Témanyitás by Quentin on Vas. Aug. 27, 2017 3:41 pm

Adatlap

Név: Quetin
Nem: Férfi
Kaszt: Harcos
Kor: 17 (kinti teste 22)

Szint: 20
Exp: 1400/1500
Arany: 200

Kinézet: Nyúlánk, langaléta fiatalember, magassága meghaladja a 190 centit is. Bár eredetileg fekete haja van, a játékban ezt szőkére “festette”, ami így egész jól passzol az aranybarna szeméhez. Bár a játékban nincs rá szüksége, a szemüvege így is a fején maradt. Az öltözködése talán egyetlen jellegzetes eleme a gallér, minden pólója, zakója, felöltője és kabátja rendelkezik ilyennel.

Jellem: Lusta, bár ő úgy fogalmaz, hogy spórol az energiájával. Azt viszont nagyon hatékonyan teszi, ugyanis csak akkor cselekszik, ha feltétlenül muszáj. Inkább csak sodródik az árral, és csendben követ másokat, még akkor is, hogy ha a kezdeményezést magához ragadva segíthetne. Azonban nem szeret a figyelem középpontjában lenni, igyekszik elkerülni a bajt és a konfliktust. Pedig nagyon jó szeme van, sok apróságot észrevesz, amit mások talán nem. Kifejezetten tehetséges, intelligens fiú, de szándékosan elrejti a képességeit, hogy ne legyen feltűnő.
Ehhez illően teljesen magának való alak, nem törekszik a barátkozásra, a kapcsolatok építésére, inkább megbújik a sarokban. Szinte sosem kezdeményez, de ha beszélnek hozzá, arra azért reagál, elvégre nem bunkó. A stílusa kissé száraz és szarkasztikus, van aki viccesnek találhatja, van aki megsértődik rajta, de az neki csak ideális, ha békén hagyják miatta. Ha néha megszólal, akkor általában előremutató meglátásait osztja meg, de inkább olvas, vagy szemlélődik, ha teheti, egyáltalán nem zavarja, ha egyedül marad.

Képességek

Név: Lazy Strike
Típus: Permanens
Leírás: Quentin meglehetősen lustán forgatja a fegyverét, és csak akkor veszi komolyabban a harcot, ha bajba kerül.
Hatás: Quentin minden elhibázott támadása után kap egy jelzőt, sikeres támadás esetén azonban a jelzők aktuális száma után kap valamiféle bónuszt.
- Egy jelző: 30% bónusz sebzés a támadásához.
- Két jelző: 20% halmozható sebzésbuff a harc végéig.
- Három jelző: A sebzése fele vérzésként jelentkezik három körön keresztül.
- Négy jelző: Fix találat, és ötszörös sebzés a támadáshoz.
Korlátok: Fegyverkezeléstől függetlenül csak 5 vagy felette talál a kockával, találati esélyt javító képesség vagy item pedig a sajátját leszámítva nem hat rá. Sikeres találat esetén a jelzők nullázódnak.

Név: Momentum Shift
Típus: Passzív
Leírás: Quentin támadásait a fegyvere súlya és lendülete viszi elsősorban, és ahogy az halmozódik, úgy gyorsul a mozgása. Aztán egyszer csak kibillen az egyensúlyából...
Hatás: Minden egyes elhibázott támadása 0.3 SP halmozható bónuszt ad permanensen a képesség aktiválása után, a harc végéig.
Korlátok: Abban a körben, amikor extra támadást nyer a képességével, az extra támadása fixen nem talál. Ha az extra támadás négy jelzővel következik be, ez a korlát nem érvényesül.

Név: Stall
Típus: Aktív
Leírás: Quentin kiváló reflexeit használva könnyedén ki tud térni a támadások elől. Ha akar.
Hatás: A képesség aktiválása után az első felé intézett támadást garantáltan elkerüli, a körben pedig minden további támadás kettővel magasabb célszámmal talál csak. Az aktiválást követő második körben az összes felé intézett támadás csak eggyel magasabb célszám esetén talál.
Korlátok: A képesség két körig hat, a lehűlési ideje négy kör. Minden támadás, ami elől a képességnek köszönhetően tér ki, a szintje felének megfelelő CSP-jébe kerül.

Felszerelés

Kezdő Pöröly (+2 erő -1 gyorsaság)
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)

Hazatérés Kristály
1x Mini Potion

Küldetések

Nincs

Küzdőterek

Nincs

Ajándékok

Nincs

Pénzügy

Előtörténet ( +200 arany )
avatar
Quentin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2017. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1696/1700  (1696/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.