Szophie és Danee

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Re: Szophie és Danee

Témanyitás by Szophie on Hétf. Okt. 30, 2017 9:20 am


Szophie elmosolyodott, mielőtt választ adott volna Daneenak.
- Egyszer, ha a sors úgy hozza, szívesen játszom majd neked. De még nem találtam eladó zongorát a játékban, így egy kicsit nehezebb az ügy. Ha gondolod, tekintheted egy küldetésnek a felkutatását. - rákacsintott a fiúra, majd tovalibbent, habár a szokásos kecsességének csak kis százalékát tudta most felmutatni.
- Nálam minden felvetést gondolj teljesen komolyan, mert én rá fogok harapni. - szögezte le a lány, miközben érdeklődéssel kotorászni kezdett a menüjében. Tudta, hogy kell ott lennie párnának is a piknikezős szekciónál, de annyi tárgya volt, hogy nehezen talált meg elsőre bármit is. Főleg, mert kijött a gyakorlatból úgymond. Odalent a cuccai alig parányi százalékát tudta csak hasznosítani, így aztán nem is nagyon kotorászott a menüben. Eszébe sem jutott. Neutral
Mindezek közben szeme sarkából észrevette azt is, hogy Danee valamin nagyon ügyködik. Kiváncsiságát hamar felcsigázta a látvány, és odafordult. Érdeklődve pislogott a semmire, amiben a lovag könyékig eltűnt, és várta, mi is fog végül ebből kisülni. Úgy gondolta, az a cucc jó sok helyet elfoglalhatott az invertoryban, egyszerűen elképzelni se tudta, hogy valaki egy ilyennel járjon. Habár, ha a saját itemjeire gondolt, akkor is tudta, hogy közöttük túl nagy a káosz, az sem volt normális.
Csak tátott szájjal bámulta, ahogy az az izé manifesztálódik. Nem értette, mi lesz az, és csak sejteni tudta, mi a célja a fiúnak vele. Még sosem látott ilyen tárgyat azelőtt.
- Mi a jó isten? - pislogott a srácra értetlenül, mire az teljes valójában előbukkant. Addigra Vezér is felkelt a helyéről, és nagy beleéléssel kezdett morogni az idegen formára. Talán csak mert ő sem értette, mire való, vagy éppen azért, mert túlságosan emlékeztette valamiféle fegyverre. Ezt nem közölte, és Szophienak sem volt lövése sem, miért váltott ki a farkasból ilyen reakciót. A lánynak az járt a fejében, a farkast kéne párna gyanánt hozzávágni ellenfeléhez. Biztos mókás lenne...

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2281
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6300/6500  (6300/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie és Danee

Témanyitás by Danee on Hétf. Nov. 06, 2017 9:52 am

- Rendben van, felírom a bakancs listámra a zongora beszerzést - és hogy ne csak a szám járjon, tényleg elővarázsolok egy rendszerpanelt és felvésem a többi után ezt a tételt is.
Ugyanakkor nagyon imponált Szophie mozgása, cserfessége, ahogy szinte már egy mesebeli tündér könnyedségével libbent ide-oda.
- De hiszen már most is táncolsz, csak zene nélkül! Született tehetség vagy, tuti, hogy csak a tanárod baltázott el valamit, hogy így megutáltatta veled
A párna elővétel nem volt egyszerű művelet, bőven jutott idő közben arra is, hogy szó szót kövessen:
- Oh, ha ezt ilyen biztosan lehet tudni nálad, akkor talán mást is felvetek majd legközelebb, csak meg ne bánd -
öltöttem ki a nyelvem, aztán küzdöttem tovább a párnáért, míg csak diadalittasan elő nem rántottam a kisebb ember magasságnyi darabot.
- Ez kérlek egy eredeti, hamisítatlan, ilyen méretben csak japánban kapható óriás párna. De szokták nevezni ölelő párnának is, vagy test párnának, a lényeg, hogy teljesen körül tudod fonni vele magad
Bele is dörgöltem az arcom, ha már újra a kezeim között szorongathattam. Bár volt rajta pár fekete szőrszál is, Lily biztos már megint belefúrta magát, amíg én aludtam.
A huzaton egy fekete hajú, vékony lány szerepelt, vörös szemekkel, a hajában egy fehér négy szirmú virágos csattal, hiányos öltözetben. Na ezt azzal a lendülettel gyorsan el is rántottam a párnáról, és egy nagy, aranyozott kardot mintázó huzattal helyettesítettem.
- Mik legyenek a szabályok? Honnan fogjuk tudni, hogy melyikünk győzött? -
valahogy nem volt kedvem ezen agyalni, és az arénában is az a szokás, hogy a kihívott határozza meg a részleteket, akkor miért ne lehetne itt is úgy.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1609
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 25
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4936/5000  (4936/5000)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie és Danee

Témanyitás by Szophie on Hétf. Nov. 06, 2017 11:53 pm


Szophie szinte hitte, hogy lehetetlenség zongorához jutni Aincrad világában, hiszen a röpke majdnem öt év alatt - bizonyos megszakítást leszámítva - szinte mindig kutatott utána a maga módján. Talált már bizonyos intézményekben, de egyiket sem használhatta vagy vehette meg. Azok mind fixen voltak, és vagy látványelemként szolgáltak, vagy egy buzgó NJK saját játékszereként. Már-már kezdett lemondani is a lehetőségről, és úgy érezte, a hosszú idő alatt, ami eltelt, bizonyára berozsdásodhattak képességei ezt illetően. Aligha tudott volna bármely kottát is felidézni abban a pillanatban, és habár nem kételkedett benne, hogy ujjai visszatalálnának kedvenc mozdulatsoraira idővel, mégsem akart csalódást nyújtani az első alkalmakkor. Ezt leszámítva, kedvesnek tartotta Danee felajánlását, és ezt egy félénk mosollyal köszönte meg, amit a fiú irányába szúrt frufruja takarásában.
- Bizonyára mégsem tökéletes a képességed, és berúgtál te is, ha ezt te tökéletesnek nevezed. - nevette el magát aztán, hisz érezte, hogy mozdulatai nem tökéletesek, nem volt meg az a magabiztos suhanás és libbenés érzés, inkább érezte magát valami kacsának, aki kissé imbolyogva szárnyal.
- Majd hasonlítsd össze a józan énemmel. Tudok szebbet is mutatni, ha akarok. Habár, ha emlékeim nem csalnak, Makotom épp egy hatalmas esést követően figyelt fel rám annak idején, a szépségversenyen. Azt hiszem, az első event lehetett, amiben részt vettem. Mókás volt. - csicseregte a lány kellő vidámsággal, és talán egy kicsit meggondolatlanul is. Ám ennyi hibát nézzünk el neki, soha nem tanulta azt, hogy más férfiakról beszélgetni illetlenség is lehet. Hiába, a börtönökhöz már ért, meg a túléléshez, de az élethez még mindig hülye.
- Vagy te ne bánd meg. - pillantott a fiúra, nagyon hirtelen vidámból komoly, drámaira váltva. Már-már félelmetes is lehetett volna a vörös tekintete, ha aztán nem oldja fel egy széles, fogakat mutogató mosollyal.
- Az, hogy komolyan veszem a hallottakat, nem jelenti azt, hogy veled azonosan értelmezem. - és ezt se nem fenyegetésként, se nem rossz szándékból mondta. Inkább csak amolyan önkritikaként, hiszen tisztában volt vele, a hétköznapi emberekéhez képest sokszor mennyire más felfogást képvisel, annak ellenére is, hogy a lehető legjobban próbál közöttük érvényesülni és - úgymond - beilleszkedni.
- Óriás párna. - pislogott a tárgyra nagyokat, miközben ízlelgette a szavakat. Még nem igazán hallott ilyesmiről, vagy látott hozzá hasonlót. A huzat cserét nem igazán észlelte, és nem is kérdezett a miértjére, csupán azon gondolkodott, hogy lehet, tényleg Vezérrel kéne ez ellen harcolnia. Hisz neki csak normál párnája volt, azzal meg mit ér? És hát, azért idomár az idomár. Na nem, nem azért, hogy a petet reptesse, hacsak az nem valami madár. De vele kell harcolni. Vajon Vezér mennyire sértődne meg ilyesmin? Tuti leharapná a kardforgató fejét, igaz?
- Amikor elfáradunk, akkor végzünk. Az nyer, aki kevésbé fáradt. Vagy akit a másik a földhöz szorít, vagy aki előbb feladja. Esetleg közös megegyezéssel is játszhatunk. Bármilyen trükk bevetése pedig tök reális. - szögezte le a lány a szabályokat, majd elővette a saját, igencsak satnya kis párnáját.
- Hát igen.. Ez nem túl szerencsés. - morogta, miközben két keze közé szorította a tárgyat.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2281
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6300/6500  (6300/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie és Danee

Témanyitás by Danee on Pént. Nov. 10, 2017 10:50 am

Biztos voltam benne, hogy amit láttam, abban volt bőven talentum, a bizonytalan mozdulatokat pedig betudtam annak, hogy Szophie egy kicsit becsiccsentett.
Ezért hát enyhén ráztam is a fejem, amikor a lány ennek ellenkezőjéről és a hibás ítélőképességemről igyekezett meggyőzni.
- Szívesen összehasonlítom, ha biztosítasz hozzá lehetőséget -
néztem rá valamivel komolyabban, de aztán szóba hozott valami Makotot. Valami ismerős, elég közeli lehet, ha úgy beszél róla, hogy a "Makotom".
A négyes szafari kalandból még rémlett, hogy Szophienak van valakije, és ez a mostani találkozásunk első pillanatától ott mocorgott az elmém egy félreeső sarkában, halványan pislákolva és folyvást visszatartva attól, hogy belé essek és reménytelen udvarlásba kezdjek.
De most, ahogy nagy lendülettel mesélni kezdett, annak minden természetességével adta elő, a megismerkedésük pillanatát, a szerencsésen szerencsétlen esést, azzal a valószínűsíthetően sráccal, valami szépségversenyen, ami nekem sehogyan se akaródzott beugrani. A Makoto, amennyire én tudtam épp annyira volt férfi név is, mint női, és bár valószínűleg előbbiről lehet szó, Szophieból simán kinéztem volna, hogy egy leányzó legyen a kedvese. Pedig a tőle hallott angol kisasszony sztereotípia ennek teljesen ellentmondana, viszont az a könnyed stílus, ami jellemezte simán teret adhatott volna valami efféle dekadensnek bélyegzett attitűdnek is. Már ha ezt még a 21. században lehet annak nevezni.
- Makoto? Jól gondolom, hogy nem barátnő, hanem barátról van szó?
- Az, hogy úgy véled: nem veled azonosan értelmezem a hallottakat, még nem jelenti azt, hogy valóban úgy is lenne -
ismertem magamat. Vannak dolgok, amiket elég konzervatív megközelítésben kezeltem, míg nagyon sok olyan is akadt, ahol nem csak a fantáziámat engedtem volna szabadjára.
- De akkor kezdjük! -
csillant fel a mosolyom a szemeben, bármiféle erőbevitel nélkül, szinte csak ráborítottam a 150 centis párna végét a lány feje búbjára.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1609
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 25
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4936/5000  (4936/5000)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie és Danee

Témanyitás by Szophie on Kedd Nov. 14, 2017 10:49 am


A szél lassan végigsöpört a mezőn, előrejelezve a vihar közeledtét, ám ez még egyikünket sem zavart. Még messzinek érződtek a jelek, távolinak a gyülekező sötét felhők.
- Ha gondolod, találkozhatunk majd még. Nem rajtam fog múlni. - néztem rá őszinte komolysággal, tudván, hogy ez mindig is így volt. Ha valaki elhívott, boldogan mentem én bárhová, soha nem mondva nemet semmire. Ha pedig nem hívott, akkor.. Hát, volt rá példa, hogy magam kerestem fel másokat, ám ahhoz túlságosan kevésre becsültem a társaságomat azokban az időkben, hogy odáig alantasodjak.
- Hát.. Ki tudja? - vontam meg a vállam, és bazsajogtam sejtelmesen. Bizonyos szinten beszélhetünk lányról is, ha a rémesen elveszett kedvesemről kell tárgyalni, s habár pontosabb irányultságot mutat nemét illetően, én így utólagosan mégis megkérdőjeleznék ezt-azt. Na nem miatta. Inkább miattam. De ezt a témát hagyjuk egy következő alkalomra, avagy egy másik játékra inkább.
- Ez most senkit se kell zavarjon. Razz Menjen akkor az a játék! - vetettem bele magam lendületesen a jókedvbe, szinte mintha más se létezne a világon. Na persze, én voltam az első, aki koppantam, avagy hogy úgy fogalmazzak, rajtam koppant először az a nagy izé.
- Au. - néztem rá sértődötten, arcomba levegőt pumpálva, mint valamiféle hörcsög, aki ételt tuszkolt magába. Viszont gondolatban levezetve a harcot, úgy véltem, a kis párnácskámmal lehet mégis esélyem a nagy izé ellen. Ha elég gyorsan mozgok, márpedig az én kis szütyőmmel egyszerűbben lehet, lazán bekerülhetek az óriás dakiizé mögé, amit pedig nehezebb irányítani már mérete miatt is.
Hirtelen kezemmel megfogtam, az ég felé toltam a párnáját, majd könnyedén megrogyasztottam térdeimet, és mintha holmi szarvas volnék, igyekeztem gyorsan és könnyedén a közelébe férkőzni. Ott aztán jól orron vágtam a párnámmal egyszer balról, egyszer jobbról, és minden erőmmel azon voltam, hogy minél több találatot vigyek be rövid idő alatt. Mindeközben, kitört belőlem a nevetés. Szárnyra kélt, és lehetetlen volt ellentmondani a vidám kacajnak, melyet messzire repített a kora őszi szél.

/Bocsánat az írásmódok váltakozásáért ._. Keresem a helyem Very Happy /

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2281
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6300/6500  (6300/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie és Danee

Témanyitás by Danee on Szer. Nov. 15, 2017 1:03 pm

- Támogatom az ötletet - vágtam rá az újabb találkozás gondolatának pedzegetésére

Igazán nem adtam bele erőt, éppen csak annyira toltam meg a párnát, hogy annak a vége végül Szophie fején landoljon.
Csak hallottam a jaj-szót, látni nem láttam, ahogy valószínűleg arról is lemaradtam a párna eme oldalán állva, hogy mégis mennyire érhette durván a letámadásom, vagy hogy milyen képpel fogadhatta, lévén számomra teljes takarásba került az arca a párnám miatt.
Még bőven vártam mi lesz a reakció, nem egészen tudtam, mennyire lovalhatom bele magam ebbe a kültéri, semmiképpen sem megszokott párnacsatába. Igaz, a hálószobai verzióból se járt ki nekem túl sok, talán ideje lenne azt is bepótolni.

De végül is nem kellett sokat, majdhogy nem semmit se várnom a válasz reakcióra, és míg én naivan azt hittem, a fegyverzetem, az óriás párna csak az enyém, meglepve tapasztaltam, hogy anélkül, hogy kicsit is megerőltettem volna magam, egyik pillanatról a másikra egyenesen az égnek meredt. Elsőre az jutott eszembe, hogy biztos megfejelte, de nem lehettem benne biztos, ahogy azt sem láttam miben mesterkedik a takarásban, míg meg nem jelent a lábaim előtt.

A fordított lánykérésen talán eltűnődtem volna, ha nem kapok arcba,
SŐT! mi több orrba innen is, onnan is egy-egy maflást, persze kispárnával.
Röpködtek a sebzéspontok a levegőben, ahogy az egy csili-vili mmo-nál szokás, én meg azt se tudtam hirtelen, mi történik.

Szophie már ott volt előttem, csak lefele kellett sandítanom, a közelsége és a durcásan felfújt arca láttán épp úgy pirultam, mint ahogy a nevetés kezdett fojtogatni. De valószínűleg csak vörösödtem, mint egy paradicsom, és hát nem igen tudtam mit kezdeni a belharcban egy batár nagy kétkezes párnával, minthogy kissé hátralépve lendületet vegyek:
Nem menekültem: párnám a levegőt hasítva csapott le a leányzó mögött, a karjaim magasan fölötte engedték szabadjára a fegyver szabad végét, hogy aztán a fenséges hátsó felén csattanjon, amennyire az egy párnától telhet.
Aztán igyekezve kiszabadulni az ambivalens módon kényelmetlen és előnytelen belharcból, fél kézzel elengedve a párnám léptem oldalra, épp csak 2 lépésre eltávolodva ellenemtől.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1609
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 25
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4936/5000  (4936/5000)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie és Danee

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.