28. boss

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: 28. boss

Témanyitás by Ozirisz on Pént. Feb. 09, 2018 2:41 am

- Ne aggódj, nem lesz semmi baj – válaszoltam Chancerynek, próbálva őt megnyugtatni – Az én hibám az egész, szóval ha valaki itt hibás rajta kívül – mutatok a tükör felé – akkor az csak és kizárólag én vagyok. Én adtam parancsba, tehát enyém a felelősség...
Mégis, valahogy az az érzésem volt, hogy nem csak az indikátor-színeződés bántotta. Sárga lett, tény és való, de csak ideiglenesen. Pár óra, vagy legfeljebb pár nap múlva automatikusan visszazöldül, és az NPC-k sem foglalkoznak a sárga indikátorral. De valami nagyon bánthatta szegény lányt, talán túl sok minden jött neki össze, és ez csak az utolsó csepp volt abban a bizonyos pohárban. Bizonyára a Rosie és a hülye feladata is jelentős szerepet játszott benne, hisz nálam is kivágta a biztosítékot elég rendesen. Ha pedig én, mint a jelenlegi parancsnok kiakad, akkor ugyanez megengedett bármelyiküknek. Nekem kellene példát mutatnom, hogy erős maradok, és nyugodt. Ehelyett mit tettem? Hagytam, hogy az indulataim eluralkodjanak rajtam, holott ez számomra, mint parancsnoknak nem megengedhető. Akármennyire is háborgok odabenn, mégis erőt és magabiztosságot kellene sugároznom. Mint Hinarinak. Irigylem őt érte...
Nemrég még vígan zenéltem, oldottam a feszült hangulatot, aztán hála Rikónak kicsit a fellegekben jártam, aztán jött ez a mészárlós feladat, amit nem hagy Rosie csak úgy kihagyni. Szóval elég rendesen ingadozik az éppen aktuális hangulat a teremben.
Majd a legnagyobb meglepetésemre új feladatot nyögött be Rosie, amikor Chan odaállt a tükör elé. És nem tudtam hová tenni az egészet. Ugyanúgy csak hat kő világított zölden, és a következő pedig maradt ugyanolyan sötét, mint egész eddig. Ezt már végképp nem értem. Elvileg ha elbukunk egy feladatot, akkor a boss megörökli a teljesítést megkísérlő játékos pontjait, és valószínűleg a feladatot szimbolizáló kő is pirosra váltana. Teljesítés után zöld. És a feladatok sorrendjei fixek. Akkor mi volt az az előbb? Hová tűnt a mészáros feladat? Nem mintha hiányozna, sőt, örülök neki, hogy továbblépett Rosie, csak a miértjét nem értem. Amikor közöltem vele, hogy ezt nem, még válaszra sem méltatott. Gondolkoztam, és rájöttem a tükrös részre, azonban mitől ugrott hirtelen tovább? Mi váltotta ki nála ezt? Talán csak egy bug...
Úgyhogy vegyes érzelmek fogtak el, amikor meghallottam az új feladatot. Egyrészt megkönnyebbülést éreztem, hogy végre másik feladat. Másfelől viszont bántott a dolog, hogy szegény Chant használtam megint „próbababának”, és ismét őt küldtem, és ismét egy olyan feladat jött, amit a lány a jártasságok miatt nem tud teljesíteni. Az idomárlány pedig már a tűrőképessége határán bőven túl van, és ez a súlyemeléses dolog pedig ismét egy kanna olaj a lobogó tűzbe.
- Ne aggódj, nincs semmi baj. Bőven jól állunk. A lényeg az, hogy már továbblépett Rosie – mondtam a lánynak. - Egy óra múlva pedig már el is felejtjük az egészet – próbáltam ismét megnyugtatni a lányt.
Közben Hinari is itt termett, és nyugtatgatta az idomárlányt, bátorítón átölelve. Avagy ő tudta azt, amit én nem: van amikor egy baráti ölelés többet ér, mint ezer szó. Remélem neki jobban sikerül Chan-chant megnyugtatni.
Aztán amikor Eiki is felszólalt, felkaptam a fejem. - Látod, mondtam semmi baj, ezért vagyunk egy csapat, hogy összetartsunk és segítsük egymást – mondtam az idomárlánynak.
Majd a következő mondataimat Eiki felé intéztem – Jó ötlet, erre nem is gondoltam – illetve talán megfordulhatott volna hasonló a fejemben, ha éppenséggel nem az terheli le az agykapacitásom túlnyomó részét, hogy „hogyan ugorjuk át a mészáros feladatot”. És amíg azon kattogtam, úgy tűnik továbbugrott a boss programja, és az új feladat engem is váratlanul ért. Nem számítottam rá, hisz nem tartottam valószínűnek hogy most új feladatot oszt, csak úgy. Keveset tudunk erről a bossról – Egy próbát mindenképp megér. Nekem sajnos csak 1-es súlyemelésem van, harc után mindenképp felkeresem az erre szakosodott NPC-t. - avagy ez is egy olyan dolog, amit egy jó ideje csak halogattam, hogy majd, majd, majd, majd, aztán itt az eredménye. Eddig nem volt rá égetően nagy szükségem, hogy fejlesszem ezt a jártasságom, de most... iszonyat jó lenne, ha legalább az egyik „majd legközelebb” helyett vettem volna a fáradságot hogy felkeressem az NPC-t amikor a városban csöszmörögtem...
Eiki kérdésére Hinari is megrázta a fejét, hogy neki sincs súlyemelése. Na igen, ő inkább a gyorsaság, pontosság, mozgékonyság, akrobatika és ugrás vonalon fejlesztette a képességeit, legalábbis én ezt az irányzatot tudom leginkább hozzá kötni. Aztán ugye Eiki mondta, hogy neki van súlyemelése 3-as szinten. Rikónak is van, hacsak a közelmúltban nem váltott jártasságot. Ha Alex itt lenne, akkor neki is lenne egy jó erős súlyemelése. Ha itt lenne... de lényeg az, hogy nincs veszve semmi.
- Danee, mit szólsz az ötlethez? - kérdeztem meg a lovag srácot – Ha nincs ellenedre és nem okoz problémát számodra, akkor kérlek kezdjünk is bele – mondtam Daneenak - Lehetőleg próbálj meg nyugodt maradni, lehető legkevesebbet mocorogni amíg fenn vagy. - tettem hozzá. Majd ha a srác beleegyezett, és beleült a pajzsába, kíváncsian figyeltem, mi fog történni. Eikinél van a szükséges jártasság, Chancerynél a feladat, és tényleg nem mondta Rosie, hogy nem lehet segíteni a feladat teljesítésében. Egy-két perc múlva úgyis eldől a kő színe alapján, hogy miként dönt Rosie. De egyelőre eddig még jól állunk...

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1228
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: 28. boss

Témanyitás by Danee on Vas. Feb. 11, 2018 5:16 pm

Volt itt minden, pucérkodás, méregnyelés, keringő, kunkori rímelés, csók csattanás, legyilkolás.
Az intim-szférát érintő feladatok egész izgalmasak voltak: a keringő meg a csók nem is igazán volt nehéz feladat, de annál szórakoztatóbb: akár ha bálon lettünk volna. Saya meg éva-kosztümben. Még mindig, ahogy látom, és ő legalább nincs zavarban tőle. Igazán örülök, hogy nem nekem, hanem egy lánynak jutott ez a nem mindennapi lecke. Nekik mégis csak jobban áll, szerintem, elvégre szebbik nem.
A méregnyelés, meg az én feladatom nem volt különösebben kihívás, de a gyilkolás ennél a csapatnál nem volt elképzelhető. A súlyemelés pedig...
Mintha direktbe Chanceryvel szórakozna, pedig nem ezt érdemli. Aggodalmas pillantásokkal figyeltem, ahogy elbújik Ozirisz mögött.
- Hogy mit szólok hozzá?
- Azt, hogy ez veszett fejsze nyele: a feladat ugyanis úgy szól, hogy, idézem:
- "emelj a fejed fölé valakit és úgy kell lenned végig még itt vagy" -
elmásított hangon, igyekezve a Rosalinet utánozni
- Ez alapján Eiki harcképtelen lesz, mivel engem kellene tartania. VÉGIG.
- Én szintén harcképtelen leszek, hiszen szükségem van a mozgásra, hogy közelharcba keveredhessek a bossal.
- Az egészen pontosan -2 ember. Ez a véleményem róla
- Persze kijátszhatnánk, ha nem maradunk úgy végig, csak míg a következő feladatot ki nem adja, vagy amíg el nem kezdődik a tényleges harc
- De felőlem... -
lecsatoltam a pajzsom, hagyva, hogy a földre zuhanjon és a domború felére dőljön. Szertartásosan leverve a nem létező sarat a cipőtalpakról átléptem a pajzs belső felére, s sarkokban megkapaszkodva elhelyezkedtem benne, keresztbtetett lábakkal.
- Tied a pálya Eiki-san


//a Kristálypajzsom Chanceryt fogja védeni, ha egyszer elindul a küzdelem és lepattanok róla, meg ha Rosaline nem tűnteti el

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 28. boss

Témanyitás by Chancery on Hétf. Feb. 12, 2018 11:46 am

Csak a fejét rázza Ozirisz mentegetőzésére; egyenlőre még nem adja fel csak úgy azt, hogy az egész az ő hibája valójában. Ha lenne Súlyemelése, nem lenne most probléma, vagy legalábbis nem akkora, amekkorának lennie kéne. Ellenben, s erre nem számított, a következő percekben gyökeres változást vett minden.
Azt hitte, mindenki le fogja nézni, el fognak tőle fordulni, mint ahogy első és utolsó parancsnoksága idején is - vagy az csak Ren volt? Már nem is emlékszik pontosan. Helyette, úgy érezte, a szíve ütemeket hagy ki a döbbenettől.
Az első ilyen Eiki volt. Mikor rászólt, Chan összerezzent, de nem is az ijedelemtől, inkább a csodálkozástól. Azt gondolta, a fiú hangja tele lesz gúnnyal és megvetéssel, és most következik majd az, hogy egy ilyen béna ember az állítólagos vezére, helyette viszont... inkább reménnyel volt teli. Ahogy felvázolta ötletét, Chancery hirtelen nem is tudta; szabad-e örülnie ennek az egésznek? Szabad örülnie annak, hogy... segíteni akarnak neki?
Vagy ez is csak egy ürügy, hogy bolondit csináljanak belőle?
Dust, mintha csak megérezte volna, milyen gondolatok cikáznak a lány fejében, kicsit megrezegtette szárnyát és átmászott gazdája feje búbjára, majd megcsípve csőrével a fejbőrét. A cicafül immár hiányzott, így a hajtincsekbe volt kénytelen megkapaszkodni.
A második lett Hinari; ami végképp nem számított. A lány, akiről azt hitte, megbántotta a legutóbbi páros mérkőzés alatt, és hogy soha többet a közelébe se akar menni, egyszer csak ott termett mellette; Chan szinte nem is figyelt, úgy meg volt még döbbenve Eiki lépésén. Az ölelés, akár egy meleg vizű forrás, szinte eltölti valami reményfélével, és sután bátortalanul viszonozza csak, arcát a lány vállába fúrva. Az öröm és a szégyen keveréke tölti meg a szívét, és ettől ismét sírni támad kedve, de most beharapja az ajkát és igyekszik küzdeni ellene.
Nem akarja megadni Rosalie-nak azt az örömet, hogy ismét összetörve lássa.
A fiúk közben már szervezkednek, hallgatja őket fél füllel Hinari karjai között, és mikor Danee rávilágít, hol bukhat el a terv, lassan kibontakozik a lány öleléséből.
-Köszönöm. -mosolyog rá pipacspirosan, könnyáztatta arccal, és a helyére igazítja félrecsúszott szemüvegét. Megköszörüli a torkát, hogy valami erőt adjon a hangjának, és a többiek felé fordul. Félszeg, reszket, bátortalan, de... végül kilép az árnyékból.
-Bocsánat. -kezdi a szemeit dörgölve, hogy valamennyire megtisztítsa az arcát. -Eh, mondjuk ismertek. Na, de ez most lement, menni fog. -bólint egy nagyot, inkább magát bátorítva, mint a többieket. Dust pár szárnycsapással felemelkedik, tes zegy kört a fejük felett, majd rátelepszik Danee feje búbjára, miután a srác már elhelyezkedett a pajzson. Álomkelő mindvégig csendben ült, és érdeklődve tanulmányozta az eseményeket.

-És ha én ülnék bele? -szólal fel a vékony kis hang a társaságtól kicsit odébb. Saya, aki továbbra se nagyon takargatja magát, mintha teljesen természetes lenne a meztelenség, előrébb lép büszke mosollyal. -Én íjász vagyok! És Rosi feladata után az íjam megmaradt :3 -húzza ki magát büszkén. -Így én tudnék a pajzs tetejéről is lövöldözni! o/


//Offposzt, saya meg úgyis szintén enyém, szóval bátorkodtam betoldani owo; //

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 28. boss

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Hétf. Feb. 12, 2018 2:56 pm

Voltak akik támogattak, és volt aki nem. Kicsit meglepett, hogy Danee ilyen kemény volt a tervvel szemben, de megértem mire akar kilyukadni, azért az viszont zavart, hogy ennyire nincs tisztában, hogy az egészet azért csináljuk, mert látszólag Chan nagyon rosszul érezte magát, hogy a feladatát nem teljesíthette. Én legalábbis nagyobbrészt ezért csináltam. Már-már majdnem végeztünk a dolgokkal és Danee is együttműködőnek tűnt, ám ekkor egy aprócska, gyermeteg hang szólt meg mögöttünk. Az íjász lányka volt, ki meztelenül ténfergett a boss feladata miatt. Egy rövidke ideig nézek rá kíváncsian, miközben átgondolom. És valóban. Igaza van. Barátságosan elmosolyodok hát.
- Legyen. Okos lányka vagy te látod-e. – mosolygok rá, miközben odalépve mellé megdörgöltem a fejét – Viszont a feladatod miatt jobban örülnék, ha inkább drága Legolasunk… – fordulok itt a férfi íjász (Cearso) felé – Venné át a helyed. Kitudja milyen perverz gondolatok mászkálnának Danee fejében, ha egy fiatal lányka meztelenül ülne a pajzsára.
Persze Danee érezhette, hogy csak a hangulatoldás miatt csipkelődök vele. Bár… mondjuk… a lányka kinézetre olyan 10-12 lehet maximum és mivel a játékban nem öregedünk, olyan 16-17 lehet mostanság. Hm… ezesetben ha Danee fejében tényleg megfordulnának ilyen gondolatok, akkor az már nem pedofilizmus lenne, hanem egészséges férfi érdeklődés.. .vagy nem? Na mindegy. A lényeg, hogy haladhatunk.

// legközelebb kétszer is meggondoljátok, hogy ostorozzatok boss postra Razz xd //
avatar
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 324
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6864/6900  (6864/6900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 28. boss

Témanyitás by Danee on Szer. Feb. 14, 2018 4:20 pm

Őszintén örültem neki, hogy még korántsem bontakozott ki a küzdelem, nem lángolt fel a csata, és nem gázoltunk még térdig egymás elpixeleződő hulláiban, mert kábé ez történt volna ennyi elvesztegetett idő alatt, ha nem ezzen a borzasztó kínosan, nagymamásan haladó, beképzelt hercegnő aberrált kívánságlistáján haladunk végig. Ami állítólag egy félelmetes, halálos veszéllyel fenyegető boss.
Jelenleg csak egymásra voltunk halálosan veszélyesek. Semmi "ugorjuk a feladatot, felszívom a pontjaidat magamra" rész.
Úgy tűnik, hogy manapság már az informátorokban sem bízhat meg az ember.
Legközelebb meg majd egy sárkány lesz előadva az informátor által, hogy aztán kiderüljön, hogy egy csapat horgászó koboldról van szó.

Ültem a fenekemen és vártam az események kibontakozását.
Chancerynek úgy tűnt jót tett a többiek támogatása, remélhetőleg a boss nem fogja lelombozni újfent a lehetetlen feladataival.
Ami engem illet, nem kevés csodálkozással vettem észre, hogy fejünk felett átsuhanó főnix épp az én fejemre telepedik le.
Kicsit fura volt. Bennem volt az ösztönös érzés, hogy elhessegetem, de minthogy nem egy gazdátlan madárról volt szó, inkább békén hagytam. Talán még kitüntetés is, hogy éppen rajtam landolt.
Így Dusttal a fejemen fordultam a felszólalókhoz:
- Igen, egy íjásszal valóban jobban járnátok, és akkor már csak Eiki esne ki a harcból.
Viszont már a feltételezés is felháborító volt velem és a perverzséggel kapcsolatban:
- Ne magadból indulj ki Eiki, nekem nem kell hozzá pajzs, se meztelenség, hogy perverz gondolataim legyenek -
azzal le is szálltam a pajzsról, elvégre rögtön 2 jobb alternatíva is kínálkozott nálam
- De tudod mit, hogy ne zavarjon a látvány, ha felfele nézel az áttetsző pajzson: inkább kapsz egy normálisat erre a célra - előhúztam az inventoryból a friss szerzemény pikkelypajzsot, és azt tettem a másik helyére, a földre
- Saya, Caerso, amelyikőtök hamarabb ugrik, az lesz pajzsra emelve!
Én meg visszacsatoltam a kristálypajzsot.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 28. boss

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Márc. 11, 2018 10:42 pm

Közben ment ezerrel az ötletelés, hogy hogyan lehetne Rosie újabb agymenését teljesíteni. Chant sajnáltam, ugyanis először sikerült besárgítanom szegény lányt... utána pedig amikor továbbment végre a boss scriptje, és leakadt a „mészároljátok le egymást” dologról, ismét egy olyan feladatot sózott a lányra, amit nem tudott volna teljesíteni. Mintha a boss direkt kínozná. Vajon mit árthatott Chancery a bossnak? Vagy úgy egyáltalán, miért történik vele mindez? Ezekre a kérdésekre nem tudhatom a választ, Rosie meg nem hiszem hogy túl közlékeny lenne. Ő inkább annak a mestere, hogyan vágja ki az emberben a biztosítékot. Akármennyire is próbáltam nyugodt maradni, de azt az álfeladatot még most sem tudtam hová tenni.
Közben Eikinek eszébe jutott a besegítősdi ötlet, és már a javában diskuráltak a kivitelezésén, én pedig addig, mivel már untam a tétlenséget, járkálgattam fel-alá az amúgy nem túl nagy szobában. Gondolatban már egy kicsit előrébb voltam. Valahogy nem is aggasztott, hogy hoppá, én még nem is kaptam feladatot, és milyen ökörséget fog Rosie rámsózni. Vagy hogy Eiki nagy sebzését és Ai ipari mennyiségű életpontját hogyan védhetnénk meg a boss másolós képességétől. Már azon jártak az agytekervényeim, ahogyan megyünk az új szint városába, aktiválni a teleportot, ahogy a bossharc után szoktuk. Bár, itt az örök hó és jég birodalmában már-már az sem biztos, hogy találunk legalább egy kis falucskát. Eléggé lehangoló tud lenni, hogy végre megnyitjuk az új szintet, és egyszer csak megtaláljuk a teleportot... egy jeges platform közepén négy jégoszloppal körbevéve... Szóval most amennyire szívat minket a boss, a legkevesebb, hogy legyen az új szinten egy település. Szép nagy házakkal, kocsmá... izé, korcsolyapályával. Meg persze kocsma is legyen. Meg fogadó, mert nem biztos, hogy a bossburító utóbuli után túl sokat tudna mászkálni az ember. Apropó buli... amíg Eiki és Danee épp nagyban vitatkoznak, addig ezt nem ártana lebeszélni Rikóval :3
De ahogy megindultam Riko irányába, hirtelen megbotlottam valamiben. Az ilyen dolgok pedig az én nulladik szintű akrobatikámmal jó esetben komikus helyzeteket teremtenek, rosszabb esetben pedig katasztrofálisakat. ~Ezt asszem elszúrtam~ futott át az agyamon a gondolat, ahogy meghallottam a csörömpölést ~Ez a tükör volt..~ Hát persze, mi más? Üveg dohányzóasztal? Rosie szobájában? Kizárt...
Majd feltápászkodtam, konstatáltam a tényt, hogy egy pár üveggolyón sikerült eltanyálnom. De honnan kerültek oda? Ki hozott magával csigaszemeket?
- Asszem jobb lesz, ha hátrább megyünk egy kicsit – szólaltam meg, ahogy a tükör maradványait néztem. Ki tudja nem-e robban a képünkbe egy kis boszorkánymágiával, vagy valami ilyesmi. - Ezt jól elszúrtam... - mondtam magam elé alig hallhatóan...

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1228
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: 28. boss

Témanyitás by Sakuya on Hétf. Márc. 26, 2018 7:25 am

A tükör darabokra törik, majd röviddel ezután elpixeleződik. Ezek után nektek pedig megjelenik a jól ismert felírat.


Gratulálok! Legyőztétek a 28. bosst!


Jutalom: minden túlélőnek 40 exp és 1 szabadon elosztható pont. A szükség pajzsa pedig 84 expet kap.

A Boss itemet Ozi kapja.
avatar
Sakuya
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2016. May. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 28. boss

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.