[Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Go down

default [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Ronye Arabel on Hétf. Okt. 02, 2017 10:07 pm

Első Szint, Kezdetek városa, és egy fogadó. Itt ébredtek egy reggel mindketten egy kicsi szobában, amiben csak két ágy (egyikben Yuuki, másikban Quad ébred), és egy egyszerű asztal van. Az egész szobát egyébként 3 lépéssel át lehet szelni minden irányba.
Azt csak Kayaba és az Isten tudja, miért épp ti ketten vagytok itt… De a kezeteken egy-egy egyszerű bilincs van, és ezzel össze vagytok kötve egy 2 méter hosszú lánc képében. A bilincset semmilyen trükkel nem tudjátok kinyitni, és a lánccal együtt törhetetlen.
Aki körülnéz az asztalon talál egy papírt rajta egy nektek címzett levéllel.

szerelem írta:Üdv néktek halandók!
Titeket választottalak, hogy a segítségemre legyetek. Az alteregom, Gyűlölet ellopta tőlem a maszkjaimat.
Segítsetek visszaszerezni, és megszabadultok a bilincstől.

Szerelem

Na? Hogy ébredtek a kényelmes ágyikókban? Smile És mit csináltok?
avatar
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Kedd Okt. 03, 2017 5:23 pm

Nem egy kellemes érzés amikor az ember lefekszik a kis ágyikójában és pizsamájában aludni (Egy bő póló és francia bugyi ami talán Quad számára annyira nem elhanyagolható információ) majd reggel egy teljesen idegen helyen ébred. Yuuki szemei lassan nyíltak. Bőven tudott volna még aludni ám az ágyat amin feküdt rettenetesen kényelmetlennek érezte. Nem csoda hisz nem az övé volt, ahogy a szoba sem. Riadtan ült fel és nézett körbe majd kapott a mellkasához.
Hála az égnek még meg van, tapintotta ki a gyűrűt a ruha alatt amit egy apró medálként hordott. Persze ettől még nem nyugodott meg főleg, hogy nem volt egyedül. A fiúra nézett és kicsit feljebb csusszant az ágyon. A bilincsek halkan zörögtek ahogy a lány ficergett de csak akkor vette észre mikor rátenyerelt a láncra.
- Remek. - Forgatta el a szemeit. Egyelőre nem foglalkozott a másik ágyon fekvő Quaddal, kivéve ha a fiú előbb ébredt mint ő. Viszont azt megállapította, hogy össze vannak kötve. A második reakciója, a menü lehívása volt és az, hogy megnézze a küldetés listát. Hogy talált-e ott bármit is vagy sem, nem számított.  Úgyse tudott volna kilépni (ha megtehetné gyorsan véget érne ez a történet). Halkan morgolódott majd a teleport segítségével igyekezett kibújni a bilincsből de hiába. Ismét körülnézett a szobában, számára nem volt semmi ami egy fogadóra emlékeztethette volna így azt sem tudta meg mondani, hogy hol van. Viszont az asztalon levő papírt meglátta és óvatosan oda is sétált. Jesszusom de hideg, gondolta ahogy meztelen lábaival odatipegett az asztalhoz és elolvasta az üzenetet. A feladat adott volt bár a nevek elég furcsák voltak. Gyűlölet és szerelem. Csupán a szemét forgatta. Ám épp itt volt az ideje, hogy felébressze sorstársát.
- Hé! Ébredj! - Szólt oda neki. Kedves hangon ugyan ám a megfogalmazás nem volt túl udvarias. Ha ez nem vált be, finoman megérintette a vállát.
Persze a lehetőség még továbbra is fent áll, hogy a fiú előbb ébredt így a fenti bekezdésben leírtak nem valósultak meg. Amint Yuuki észreveszi a fiút rögtön kérdőre vonja.
- Hol vagyunk? Hogy kerültünk ide és ki vagy te? - Ez a három kérdés tör ki belőle. Persze amíg ő szöszöl a papírral vagy a lánccal és esetleg menet közben ébred fel szintén lebombázza ezekkel.
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Quad on Kedd Okt. 03, 2017 7:49 pm

Mindig is jó alvó voltam. Már amikor elfogott az álmosság. Akkor nem kellett egy-két percnél több, hogy elszenderedjek. A külső zajok sem igen zavartak fel. Persze itt a SAO-ban teljesen más a dolog. Nem úgy fáradok el mint az életben. Mintha folyamatosan infúzión keresztül kapnám a kávét, hogy ébren tartson. Talán így is van, ki tudja mit vezetnek belém odakint. De egy hét folyamatos ébrenlét után valahogy már vágyom egy kis szundikálásra. Meglepő módon szinte gombnyomásra sikerül is a művelet egy kényelmes fogadói szobácskába, még mindig a kezdő szinten.
Miről álmodhat valaki, aki egy álomvilágban él? Nagyon semmiről. Talán jobb is, így nincs rossz hangulatom ébredéskor.
Emberi létemből megszokottan ébredek, vagyis egyszer csak kinyílnak pilláim. Ezzel együtt nem csak látásom hanem a többi érzékszervem fölött is visszanyerem az irányítást, s rögvest feltűnik, hogy nem vagyok egyedül, s valami furcsa csörgés is megüti fülemet. Elsőre arra asszociálok, hogy mobilcsörgés, de természetesen agyam rögvest szelektálja eme valószerűtlen gondolatot, lévén ebben a játékban nincs ilyen modern technikai eszköz. Legalábbis azt hiszem. Na de milyen fennforgás folyik éppen? Valami kellemesnek hangzó vékony lányhangra hajazó hanghatás mozgatja meg dobhártyaimitációmat. Zavart pislogással fordulok a szavakat megformáló irányába. Meglepetten konstatálom, hogy egy igen lengén öltözött meglehetősen szemrevaló leányzóval vagyok egy légtérben. Még szerencse, hogy nem meztelen vagyok a pokróc alatt. Hőségérzet híján ruhástul dőltem be az ágyba, csak köpönyegemet és fegyvereimet raktam le, ja meg cipőmet. Ajj-jaj! Vajon megvannak a fegyvereim? Nem tudom, hogy ököllel lehet-e harcolni, de nem menne jól azt valószínűsítem. Kócos, fekete tincseim most még inkább azok. Ábrázatomról nem sok ész olvasható most le, főleg mikor felfogom kérdéseit. Eltart egy tíz másodpercig míg biomechanikus kétmagos processzorom felfogja, értelmezi és kezdeményezi a válaszadást.
- Tessék? - körbenézek, s valóban, kicsit idegen a hely. Megint csörög valami, s akkor felfogom, valami karperec van rajtam. Meg nézem már mi az. Soha életemben nem hordtam semmiféle karkötőt, de még nyakláncot se, főleg pedig nem fülbevalót. Erre most meg kapott kettő az egybent:lánc is meg perec is, plusz béklyó. Hát ez csodás!
- Börtönben vagyok? - rángatom fejemet, mikor leesik, hogy az előbb kérdezett valamit a kiscsaj.
- Izé, szia! - kínos két másodperces csend míg eszembe jut a nevem - Quad vagyok. És lövésem sincs hogy kerültünk ide. Valami rosszat tehettem? - emelem meg karom megcsörgetve láncaimat. Csodás! Alig egy hete játszom, végre álomra hajtom a fejemet, erre megbüntetnek. Illegális itt a szunyókálás vagy mi?
avatar
Quad
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
165/200  (165/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Ronye Arabel on Kedd Okt. 03, 2017 8:21 pm

Yuuki mindent kipróbál ami hirtelen az eszébe jut: A képessége működik, kivéve hogy elválni nem tud a segítségével Qadtól. A fiú is teleportálódik, vagyis rántódik vele. Az inventorytokat is mindketten meg tudjátok nyitni, és nem hiányzik semmitek: Se fegyver, se egyéb item. A küldetés listán viszont (jelenleg) nincs új küldetés.
Yuuki megtalálta a papírt. Quad pedig észreveszi, hogy nem abban a fogadóban ébredt amelyikben lefeküdt, vagy legalábbis nem abban a szobában. Remélem hamar meg is nyugszik, mert nem tett ő semmi rosszat, és ez nem a börtön.
Nyugodtan nézzetek körül, bár sok érdekeset nem fogtok találni.
Kivéve azt az egy szem kulcsot az asztal fiókjában. Na de mit nyit?
Oh, és ha ki akarnátok menni: Az ajtó zárva van. Ezt nyitja a kulcs? Vagy a bilincset? Esetleg mást?
 
/Ha úgy döntötök, megpróbáltok kimenni itt leszek, addig is nyugodtan ismerkedjetek, elemezzétek ki az esetet és nézzetek körül, annyi időtök és körötök van, amennyi szükséges Smile  Oh, és még az elején mondom: kötelező 250 szó minden poszt, de mindegyikért kaptok jutalmat Smile /
avatar
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Kedd Okt. 03, 2017 9:22 pm

Quad reakciójából Yuuki gyorsan leszűrte, hogy kb. annyit tud az egészről mint ő maga, így csak sóhajtott egy mélyet.
- Én Yuuki vagyok. - Viszonozta a bemutatkozást mialatt vissza ült az ágyra. - Nem hinném, hogy börtön. - Nézet szét újra és immár sokadszorra a szobán. - Nincsenek rácsok az ablakon és nem is igazán tűnik a hely egy börtönnek. - Quad utolsó kérdésére hevesen megrázza a fejét. -  Valószínű egy nem kért küldetés vagy valami event lehet. - Majd oda nyújtja a papírt. - Már csak ez miatt is. Ha kiakarunk jutni teljesítenünk kel... Szerelem kérését. Hmm... - Kissé elgondolkodott azon ki is lehet a rejtélyes "munkaadó" miért használ álnevet és pontosan milyen maszkokról lehet szó. Ennek jeleként összedörzsölte a lábfejeit és ez eszébe is juttatta miben van. Nos az animés klisék azt diktálják, hogy most jelenetet kellene rendeznie, fülig vörösödnie és persze hozzá vágnia valamit a fiúhoz aki egyébként semmiről sem tehet azon felül, hogy rosszkor volt rossz időben. Ez (sajnos?) elmarad. Bár Yuuki érezte, hogy a felismerésre kissé elpirul de igyekezett higgadtan kezelni a szituációt.
- Először is a szobából kell kijutnunk. - Pattant fel. - Öhm... megtennéd, hogy elfordulsz.  Nem szívesen mászkálnék így. - Nézett végig magán majd Quadra pillantott. Kivárta még megteszi ezt a gesztust és csak azután állt neki átszerelkezni. A póló lekerült helyére pedig a teljes felszerelése kapott helyett (csuklya nélkül). - Rendben most már ide nézhetsz. - Szólt a fiúnak mialatt az utolsó simításokat végezte. Megigazgatta a páncél alatti bőr szövetet illetve egy szalag segítségével, lófarokba kötötte arany fürtjeit. A nyaklánc aminek végén egy kis gyűrű lógott most jól látható volt, hisz eddig a ruha alatt pihent.
- Na Lássuk., hogy jutunk ki innen. - Mondta majd rögtön az ajtóhoz lépett és megpróbálta kinyitni. - Meglepő, de zárva. - Mondta gúnyosan majd a vállával igyekezett belökni. Ha törhetetlen azt a rendszer úgyis jelzi.
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Quad on Kedd Okt. 03, 2017 10:14 pm

Egyre inkább úgy érzem, sokat kell még tanulnom erről a világról. Na meg azt is, hogy itt teljesen abszurd események is megtörténhetnek. Mint most is. Bár kezd tisztulni a kép. Másik szobában vagyok. Hogy kerültem ide? És a láncot leszámítva semmi sem utal tömlöcre, csak a rabtárs. Bár attól, hogy nem rácsok vesznek körül az elzárás még szabadságom korlátozása, akkor is ha aranykalitkában volnánk. Vagy legalább luxuslakosztályban, nem egy ilyen spártai berendezésű szobában. Rabtársnőm érezhetően jobban viseli a szituációt. Biztos már nagyon tapasztalt játékos lehet. Azért megnyugszom szavai nyomán, miszerint ez nem börtön. Ez igaz lehet, mivel valami Szerelemnek a küldetését kell teljesítenünk. Ez felettébb furcsállom, de mikor elolvasom a nekem nyújtott tájékoztató irományt kigyullad a fény kóválygó fejemben.
- Hogy kiválasztott vagyok? - pislogok tanácstalanul eme megtisztelőnek ható cím olvasatán. Sosem gondoltam volna, hogy egy életre kell érzelem fog hősévé választani. Ez a világ aztán tényleg el van eresztve fantáziával! Kósza gondolataimból Yuuki újbóli felszólalása ránt vissza a virtuális valóság talajára és tereli tekintetem rá.
- Öhm... izé, persze. - fordulok el gyorsan. Igazából akár fel is húzhatnám a csizmámat, meg a fegyvereimnek is utána nézhetnék. Szerencsére meg van minden holmim, így felszerelkezek pengéimmel és hátamra penderítem szürke köpönyegemet is. A csuklya most nem fedi fejemet, már fölösleges bújtatnom hájas ábrázatomat. Újbóli meglepetésként ér az, hogy milyen gyorsan átöltözött a lány. Pedig állítólag a hölgyek nagyon szeretnek cihelődni. Talán ha harcosként kell túlélned, az felgyorsítja ruhaváltási készségeiket. És azaz öltözék is... Emlékeztet egy primitív rpg játék egyik karakterére... Asszem Skyrim a neve és valami Karliah nevű sötét nőcének volt ilyen hacukája. Ijesztő. Viszont a kiegészítőkkel együtt már egész csinoska. Tutira tápos karakter!
- Kijutni... hát persze... - motyogok magam elé s bizonytalanul az asztalhoz lépdelek, míg Yuuki ajtótörőkost játszik. Lerakom a papírost és feltűnik, hogy van fiók is. Kinyitom, s lám egy kulcsot fedezek fel benne.
- Egy kulcs. - fordulok Yuuki felé fordulok megmutatva a nyitóeszközt. Megvizsgálom a bilincset, hogy van-e rajta lyuk vagy valami rés, s ha igen, akkor vajon passzolhat-e bele a kulcs. Mert ha ránézésre sem stimmel akkor nem erőltetem bele, nehogy elgörbüljön. De ha úgy saccolom illik a zárba, akkor teszek egy laza nyitópróbát.
avatar
Quad
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
165/200  (165/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Ronye Arabel on Kedd Okt. 03, 2017 10:19 pm

Quad: A kulcs ránézésre még talán egy kis jóindulattal illene is a Bilincs zárába. De ha meg is próbálod, nem nyitja. 
Yuuki: Az ajtót sajnos nem tudod betörni.
Na? Mi a következő lépésetek? Smile
avatar
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szer. Okt. 04, 2017 4:53 pm

Yuuki picit jobban szemügyre vette a fiút, miútán ő is felszerelkezett. Bár olyan szinten nem memorizálta az összes létező tárgyat mint Shu és Timidus azért a kezdő felszerelést elég hamar felismerte.
- Egyes szintű vagy?- Kérdezte Yuuki. Sok mindent nem befolyásolt és nem is igazán érdekelte társa szintje de azt, hogy merre lehetnek jócskán leszűkíti. - De hülye vagyok. - Csapott a homlokára. Ez volt az a pont mikor rájött, hogy egyszerűen meg is nézhetné a térképet merre is vannak. A térkép után pedig egy újabb dolgot ellenőrzött és megpróbált Quadnak küldeni egy üzenetet. Nem volt semmi extra csak egy sima "szia" de fontos volt, hogy tudnak-e üzenni bárkinek ha valami baj tör ki. Bezony, Yuuki óvatosabb mint ahogy azt sokan gondolnák róla csak épp ő is gyakran elfelejti.
Na de ugorjunk hisz Yuuki éppen azt ajtót igyekezett jobb belátásra bírni mikor Quad talál egy kulcsot.
- Hm? - Fordult a srác felé és kíváncsian figyelte. Nem, a kulcs nem a bilincshez tartozott. - Talán az ajtót nyitja. - Állt félre az útból. Ha az ajtó kinyílt akkor nincs oka/okuk maradni viszont ha nem akkor Yuuki kicsit alaposabban szétnézett. Bekukucskált az ágyak alá, tapogatni kezdte a falat hátha valami rejtett ajtót vagy rést talál ami a kulcshoz tartozik. Sőt hajlamos akár addig is elmenni, hogy a padlón csúszva keressen egy kiálló deszkát vagy bármit ami kicsit is gyanús.
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Quad on Szer. Okt. 04, 2017 6:35 pm

Lesüt rólam a tapasztalatlanság. Hiába vagyok egyébként óvatos még arcom elrejtésével is, most szinte semmit sem tudok eltitkolni a velem összezárt lány elől. Remélem nem valami ketrecharc fog következni! Az tisztára egy szobában az ellenséggel lenne. Meg aztán esélyeim igen csekélyek. Még ha lenne tér, csak-csak, de így...
- Iiigen, még egyes szintű vagyok. - vallom be szemérmesen. Nem tudom, hogy itt divat-e az efféle farokméregetés, de lányról van szó, talán ők annyira nem szállnak el a szintjeiktől.
Ha érkezik üzenet, azon meglepődöm. Még inkább mikor kiderül, hogy Yuuki küldte. Akkor egy zavart ábrázatú odatekintést kap tőlem, ezzel az üzenettel: Mi van?
Míg az ajtóáttörés nem jár sikerrel, addig a bilincs kinyitása sem. Hiába, nem vagyok egy mesterzártörő, hogy megoldjam a fémköteléket. De talán van más választási lehetőség.
- Jaja. Az ajtót nyithatja. - heves bólogatással erősítem meg kijelentésemet miközben a kijáratnak vélt irányba indulok, megkeresvén a zárat, s az előbbi óvatossággal mérem fel majd próbálom ki rajta a kulcsot. Rabtársnőm közben feltúrja az egész szobát, hátha talál valami más lyukat amibe beférhet a kulcs. Remélem ez nem valami Alíz Csodaországban-féle szituáció. Aprócska kis ajtó, meg egy fiola, hogy idd meg. Beleborzongok még a gondolatába is.
avatar
Quad
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
165/200  (165/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Ronye Arabel on Szer. Okt. 04, 2017 7:49 pm

Hurrá \o/ az ajtó kinyílt, a küszöbön pedig újabb papír vár titeket.

Üdv néktek.

Ha ezt megtaláljátok, az azt jelenti, hogy Szerelem tőletek várja, hogy visszavegyétek a maszkjait.

Nem akarok az utatokba állni, de nem adom könnyen a kincset.

Ha meg akarjátok szerezni, kövessétek a maszkokat.

Gyűlölet


A papírhoz érve a térképeteken megjelenik az első maszk: egyenesen a Sweet Dreamshez vezet. Nem is hangzik rosszul ugye?

Odamentek, vagy megvárjátok, míg (talán) lerohad a bilincs a kezetekről, vagy eltörik a lánc?
avatar
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szer. Okt. 04, 2017 9:26 pm

Yuuki is érzékeli a szemérmességed így gyorsan el is magyarázza neked a kérdése okát.
- Ez az jelenti, hogy mivel magasabb szintre nem enged a játék így valahol az egyes szinten lehetünk. - Közben persze lecsekkolta a térképet és a pontos helyüket is meg állapíthatták. - Látod nem tévedtem. - Mutatta meg a térképet. - A kezdetek városában vagyunk, nagyjából ismerem is a helyet bár konkrétan itt még nem jártam. - Magyarázta.
Ezt letudva természetesen az üzenetére is megadja a választ.
- Ha egymásnak tudunk üzenetet küldeni, akkor valószínű másnak is és így akár segítséget is ha baj van. - Felelt. - Voltam olyan küldetésen ahol elég sok funkciót letiltott a játék. Úgy néz ki itt semmi ilyesmiről nincs szó. - Ez azért valamilyen szinten megnyugtatta. Hallott olyan szadista kalandokról ahol még fájdalom érzetet is kaptak a szerencsétlen játékosok. Nem tudta, hogy ez csak pletyka vagy sem minden esetre nem szerette volna megtapasztalni milyen érzés ha mondjuk egy nyílvessző átfúrja a nyakát.
Az ajtó sikeresen kinyilt és egy újabb üzenetet találtak ezzel egyidőben pedig megjelent a jelzés is, hova kell menniük.
- Ismerem a helyet. - Jegyezte meg Yuuki látva a jelölést. Ekkor halk morajlás csapta meg a fülét hiszen már nem volt ajtó ami kizárja a zajokat. Rögtön el is indult, hogy utána nézzen, megfeledkezve a láncokról. Ez azt eredményezte, hogy ha fiú nem követte valószínűleg akaratán kívül is maga után rántja. Hiába a testi különbségeknek a súlyemelés könnyedén bontja a logika és a fizika törvényeit.
Na de lényeges infók kerültek elő (Yuuki számára mindenképp) hisz végre leeshetett neki, hogy egy fogadóban vannak ráadásul egy olyanban ahol más játékosok is vannak. Élték a szokásos életüket. Nem volt rajtuk lánc és nem is úgy viselkedtek mint akik hasonló helyzetben vannak mint amilyenben ők ketten vannak. Szokatlan volt ez számára. Eddig ha küldetésen volt az mindig el volt szeparálva a külvilágtól ám itt úgy tűnt erről ezúttal szó sincs.
- Gondolom akkor meg keressük a maszkot? - Fordult a fiú felé. Ezután igenlő válasz esetén elkérte a fiú karját és ha azt is megkapta elkezdte rátekerni a lánc felét, majd ugyan ezt tette a saját karjával és megfogta a fiú kezét. Legalábbis megpróbálta megfogni. Ezt követően ismét előhívta a menüjét és egy kabátot szerelt fel magára ami így megjelent rajta.
-Nem túlzottan passzol de a célnak jó. Elég fura lenne, úgy rohangálni, hogy egy két méteres láncot húzunk magunk után. Van valamid amivel eltakartad a láncokat? - Kérdezte ha nem volt akkor sincs gond. Ez esetben szabad kezével leakasztotta gyűrűt a nyakáról ami egy pillanat alatt egy bő kabáttá alakult. Próbált olyat alkotni ami illik hozzá.
- Tessék. Valószínűleg bő lesz rád de ha felveszed méretre tudom szabni. Indulhatunk?
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Quad on Szer. Okt. 04, 2017 10:16 pm

A valóságban csak egy szürke, bár dagadt kisegér voltam. Csak akkor vettek észre ha nekem jöttek, vagy ha véletlenül nekik ütődtem. Ilyen összezárós buliban nem volt részem, főleg nem egy lánnyal. Ezért esik nehezemre elfogadnom, hogy némiképp figyel rám valaki. Aki jóval jártasabb már a játék működésében. Ugyanis bár hallottam a magasabb szintekről, de mivel a mezőnél messzebb nemigen merészkedtem ki, ezért fogalmam sincs, hogy merre vannak vagy hogyan kell eljutni oda. Momentán nem is terveztem menni, mert gondolom ott sokkal erősebb szörnyek vannak, aztán nekem meg még a vaddisznókkal is meggyűlik a bajom. A kavicsokat pedig már ellődözték az előttem arra járó több ezer játékos. Ettől függetlenül a felismerés, hogy nem raboltak el messzire koránt sem okoz érzelmi változást jelen helyzetemben. Bár annak azért megörülök mikor magyarázatot kapok fel nem tett kérdéseimre. Jelesül ama céltalannak tűnő üzenetküldésre. Ismét csak megnyilvánul tapasztalatlanságom.
- De... én nem ismerek itt senkit, akitől segítséget kérhetnék. - vallom be némi rémülettel hangomban annak hallatán, hogy ha a rendszer úgy akarja, akkor bármikor megváltoztathatja a szabályokat. Na ettől biztos berotyantottam volna, ha igazi ételt ettem volna. Tényleg, még nem voltam üríteni! Mondjuk nem is éreztem rá ingert. Vajon van WC valahol? Bal kezemmel felhozom a menüt, de nem a térképet keresem, hanem üres játékostárslistámat. Küldök egy csapatfelkérést Yuukinak. Hátha tud majd segíteni ha baj lesz.
Az ajtó kinyílik. Haladunk. A sikerélményre mosoly ül ki arcomra, ami akár kedvesnek is mondható. Hiába, a sikert mindig meg kell ünnepelni, még ha csak ilyen szerényen is. Viszont még nem úsztuk meg a dolgot, hisz újabb feladat vár ránk. Mibe kerültem? A térképen magam is megnézem a helyszínt, de számomra teljesen semmit mondó. Így láncosnémra hagyatkozom, ki járatosabb e vidéken. Viszont most, hogy már kint vagyunk a szabadban, csuklyámat felcsúsztatom fejemre. Elég cikis lesz így láncos kézzel sétálni. Nem szeretném ha aztán is röhögnének rajtam. Bár  valahogy láthatatlanná válhatnék! De addig is valami maszkot kell keresni. Mondjuk a Maszk film az tényleg jó volt.
- Jaja, keressük. - felelem sebtiben. Mást nem is tehetnénk. Hacsak nem megyünk el egy kovácshoz és szét nem vágatjuk vele a láncot. Helyette kézfogdosósat és feltekerőset játszunk. El is fogott a zavartság amikor a lány apró keze megérintet. Most fogtak meg először a játékban. Nem hat valósághűnek, de: egy lány megérintett! Ez azért nagy dolog nekem. A láncfeltekerés meg tényleg okos dolog. De nem lesz köztünk túl kicsi a távolság?
- Nincs semmim. A köpeny ujja meg nem elég bő, hogy eltakarja. Meg nyomná a karomat is. - aggodalmaskodom, bár igazából lövésem sincs, hogy fájna-e a dolog. Szerencsémre Yuuki elég talpraesett ahhoz, hogy ezt is megoldja nekem. Igazi bűvészmutatványban van részem, mikor egy gyűrűből bő kabátot húzz elő. Ez még David Copperfield becsületére is válna!
- Hogy bő lenne? - elnevetem magamat. A zsákon kívül kevés ruhanemű volt rám bő. De azért megteszem amit lehet és magamra kapom a varázskabátot. Biztos jól fog állni szürke köpenyemen, s alatta leledző vastag hurkáimon.
avatar
Quad
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
165/200  (165/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Csüt. Okt. 05, 2017 4:45 pm

Yuuki arcára egy aprócska mosoly ült ki mikor a fiú bevallja, hogy nem ismer itt senkit.
- Ne aggódj, van pár igen erős ismerősöm akinek szólhatunk. - Meg aztán én sem vagyok egy gyenge kislányka, tette hozzá fejben. Kissé meglepődik a felkérés láttán de természetesen nem utasítja vissza.
A fiú magára öltötte a ruhát és Yuukinak elég volt csak rá gondolnia, hogy tökéletesen passzoljon rá.
- Kényelmes? - Kérdezte csak, hogy biztos legyen. - Akkor induljunk. - Mondta és határozottan megindult a fogadó kijárata felé. Azért próbált ügyelni arra, hogy ne húzza a fiút maga után és igyekezte felvenni az ő tempóját. Az ajtón kilépve a lány (ha minden igaz) már felismerte a környéket, legalábbis többé kevésbé és tudta merre menjen. Nem volt szégyenlős vagy éppenséggel az a szemérmes típus viszont a helyzet ettől független kissé kényelmetlenné vált a helyzet számára és akármennyire igyekezett leplezni, zavarban volt.
- Egyébként a cukrászda ahová megyünk eléggé felkapott és nem is alaptalanul. - Próbáld némi csevejt kezdeményezni és egyben a már említett zavarát leplezni. Jelek viszont voltak bőven. Elsősorban, hogy a hangja valamivel halkabb és talán picit vékonyabb is volt mint előtte. A második leginkább feltűnő jel, hogy ujjai folyamatosan mocorogtak. Néha kicsit jobban megszorította vagy épp lágyan morzsolni kezdte a fiú ujjait. A kevésbé feltűnő de nem észrevehetetlen jel, hogy nem igazán nézett közvetlen Quadra. A szeme sarkából, lopva pillantott rá miközben a gondolatai az adott szituáción kattogtak. Yuuki számára is ő volt az első fiú akivel így kézen fogva sétált.
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Quad on Csüt. Okt. 05, 2017 8:02 pm

Más zavarán jót derülni nem hiszem, hogy illő cselekedett. De már megszoktam mások gúnyos kacaját. Az a gondolat, miszerint sok erős alakot ismer nem nyugtat meg. Mi van ha elfognak és eltángálnak? Tisztára mint a suliban. Miért ennyire valósághű ez a játék?! Tisztára elszontyolodok, ami nem segít a bilincsből megszabadulós küldetésünkben. De legalább egyenlőre tényleg nem kell tartanom attól, hogy magam maradok a bajban. Már ha a csapattagom tényleg kisegítene a szószból.
A lányok általában értenek a divathoz. Egy előnytelen ruhából is ki tudják hozni a legjobbat. És nagyon érzékenyek. Szóval rábólintok a kérdésre.
- Igen, az. - felelem, bár voltaképp nem érzek semmi változást. De jobb a békesség. Határozottan nem akarok összeakaszkodni Yuukival, mivel nem tudnék elszaladni előle. De még lehet akkor se jutnék messzire, mert ha magas szintű akkor gyors is. Szóval utolér és lecsap, mint a legyet. Azért legalább a tempót tudtam tartani, főleg mert szinte röpültem kezének fogásában.
- Cukrászda? - a hely említésére kicsöppen a nyál a számon. Mióta itt vagyok nem ettem túl sokat, de azok se voltak finomak. Egy jó kis féltálcányi torta azért nem lenne rossz. Csak valósághű lenne az íze. S tekintve, hogy milyen komolyan veszem a diétát, meg is érdemlem. Gondolataim gyorsan elterelődnek a lány fogja a kezemet keltette pironkodásától, a cukor! utáni vágyódásig. Így fel se tűnt, ahogy ujjaimat fogja. Arcomra viszont valami megfoghatatlan vágyódás ül ki. Persze Yuuki nem sejtheti, hogy nem dögös teste után vágyom épp.
avatar
Quad
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
165/200  (165/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Ronye Arabel on Csüt. Okt. 05, 2017 10:22 pm

Ha megérkeztetek végre a cukrászdába, azt tapasztaljátok, hogy  szokás szerint van nyüzsgés, bár a tömeg nem elviselhetetlen. Ha leültetek, futkosása közben az egyik pincér, jelentéktelen NJK, úgy alkották, hogy ne legyen emlékezetes. megáll előttetek, látványosan a láncra/ bilincsre/ "csomagra" néz, még a vak is láthatja, hogy tud valamit. Faggatni viszont hiába faggatjátok, csak ismételgeti a beprogramozott szöveget
- Üdvözlöm a Sweet Dreams cukrászdában. Mit hozhatok? - 
Szórakozhattok ezzel egy ideig, vagy rendelhettek valamit, és megpróbálhatjátok élvezni a kényszerű helyzetet.
avatar
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Okt. 08, 2017 8:40 pm

Nincs nagy meglepetés abban, hogy a túltáplált kolléga extázisba kerül a cukrászda szó hallatán. Szerencséjére ez nem tűnik fel Yuukinak pedig hajlamos lenne alaposan félreérteni és ez talán a mostani feladat bukását is jelenthetné. Nem mellesleg a lány szintén egy kissé elmélázott azon, mennyi ínycsiklandó finomság fogja őt ingerelni. Nem mondanám, hogy túl nagy rendszerességgel veszi magához táplálékot, sőt teljesen a minimális szintre volt szorítva és nem azért mert köti őt a fogyókúra. Anyagi okai voltak. Minden egyes megszerzett aranytallér félre volt téve és csak akkor költött fölöslegesen ha a kényszer úgy akarta. Az étel a feleslegest pedig teljesen kimerítette hisz nem gyengíti le ha keveset eszik, nem lesz csont és bőr és csupán akkor ült le enni ha az éhség érzet már teljesen elviselhetetlenné vált.
Kissé viszont elkalandoztam. A páros épp ott tartott, hogy megérkezett a cukrászdába. Mondhatni a szokásos forgalom várta őket de még volt szabad asztal. Yuuki gyorsan körbe pillantott ismerős arcok után egész konkrétan Ai-t keresve. Tudta róla, hogy szeret ide járni és igen kellemetlen lett volna most összefutni vele. Azon felül amennyire alapvetően is az lenne.
- Üljünk le. - Javasolta. Igyekezett a fiúval szembe ülni, engedve némileg a láncon ami így asztal alatt viszonylag feltűnés mentesen lóghatott. Ekkor lépett oda az njk is.
- Ami azt illeti egy maszkot keresünk. - Válaszolt gyorsan a lány de a programozott kiszolgálót pont nem érdekelte. Yuuki csak mélyet sóhajtott és kezével az arcát támasztva könyökölt az asztalnak.
- Csak egy teát kérek, mindegy mit. Lepjen meg. - Felelte és megint sóhajtott. Kivárta a fiú rendelését (esetleg rácsodálkozik a a mennyiségre?) - Nem igazán így képzeltem az első randim. Egy játékban láncra verve... - Szólalt meg kis idő után. Kezdett leesni neki mire megy ki az egész. Túl sok volt a "véletlen", hogy elkerülje a figyelmét.
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Quad on Vas. Okt. 08, 2017 9:38 pm

A látvány fenomenális! Több mint valósághű! Persze elgondolkodtató, hogy a virtuális édesség okozhat-e cukorbetegséget vagy kövérít-e, de igazából ez most nem különösebben foglalkoztat. Továbbra is Yuuki irányít. Igazi parancsolgatós természet. Sajnos igazából a körülmények folytán hallgatnom kell rá, hisz a lánc nem tesz lehetővé komolyabb mozgásteret. Bizonnyal már rég itt hagyott volna különben. S én se izgulnék ennyire, hogy most mi lesz.
A helyfoglalás után érkezik a pincér. Na igen, most vagyok itt először és lövésem sincs a választékot illetően. Nem mintha ez lenne most a feladatunk. Igazából ezt a maszkos dolgot nem értem, de úgy tűnik Yuuki igen. Hiába, a tapasztalat megteszi a hatását, akárcsak annak ellenkezője is. Így meghúzom magamat és sodródok az árral. Jobb ötletem úgysincs.
- Nem kérek semmit. - utasítom vissza az ajánlatot. Ha nem vagyok éhes, minek tápláljam hordócskámat? Meg aztán ez mind csak virtuális. Az ízek és illatok csak illúzió, hogy megtévesszenek és elcsábítsanak. Mennyi hülyeség jut eszembe olykor!
- Hogy randi?! - kerekednek ki szemeim miközben hátrahőkölök a széken. Oké, hogy lány, ráadásul csini is, meg össze vagyunk láncolva... De hogy randi? Nem valami küldetésen vagyunk? Maszkvadászaton, fűrészkeresésen, lángszórókutatáson, bármi ami újra ketté választhat bennünket. Mert hát nekem sem tetszik a lánc. Túlságosan lekorlátozza szabadelvű gondolkozásomat.
avatar
Quad
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
165/200  (165/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Ronye Arabel on Hétf. Okt. 09, 2017 12:36 am

Itt vagyok ragyogok amint fizetnétek. Addig fogyasszatok, beszélgessetek nyugodtan, akár Quad is meggondolhatja még magát Smile
avatar
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. Okt. 09, 2017 7:44 am

Valahogy érezhető volt, hogy Quad majd meglepődik azon a kijelentésén, miszerint ez egy randi. Látható volt a viselkedésén, hogy nem az a macsó, nagy dumás nőcsábász és erre a következtetésre egyáltalán nem a fiú testalkata juttatta Yuukit.
- Igen. - Bólintott. - Randi. Eléggé sok a véletlen. A megbízónk neve szerelem az ellenfél neve gyűlölet. Össze vagyunk láncolva, hogy még véletlenül se váljunk szét és most maga a tény, hogy egy a szerelmesek között igen közkedvelt helyen kell kezdenünk eléggé egyértelművé teszik. Főleg azok után, hogy a játék kényszerít minket, hogy leüljünk és beszélgessünk. Le merném fogadni, hogy a következő állomás a növényház lesz. Oda is szívesen járnak a szerelmesek. Sőt az utolsó maszk talán a szobában lesz ahol addigra össze vannak tolva az ágyak. - Forgatta meg a szemét és hátra vetette magát hátra a székben. Idő közben megkapta a teáját is és ekkor tűnt fel, hogy a fiú nem kér semmit. - Biztos nem szeretnél enni valamit? - Kérdezett rá. - A vendégem vagy. - Mosolygott rá. Hamis mosoly volt hisz nem szívesen ajánlotta fel de ez Quadnak alig ha tűnhet fel. Ha szükséges Yuuki elég ügyesen tudja leplezni valódi érzéseit és gondolatait. - Mivel szerintem azt várja a program, hogy csevegjünk így lehet hosszabb ideig itt leszünk. - Próbálta még inkább meggyőzni a fiút. Viszont nem igazán tudta miről beszélgethetnének és emiatt végül lehet a legrosszabb alternatívát választotta. Igaz ha a fiú gyorsabb volt akkor örömmel vetette el a kezdeményezés lehetőségét.
- Lassan kezd hideg lenni odakint, nem?
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Quad on Hétf. Okt. 09, 2017 11:58 am

Soha nem gondoltam volna, hogy egy virtuális játékba való ragadás fog elvezetni az első randimhoz egy lánnyal. No, nem mintha lehetetlennek tartottam volna. Mert hallottam ám, hogy egyesek az ilyen játékokban jöttek össze a való életben is és nem csak online párokként működtek. De nekem sose sikerült, vagy legalábbis nem tartósan és az is mellőzött mindenféle személyességet. Csak az előnyöket használtuk ki, ami nem jött rosszul. Vajon ez erre a játékra is igaz?
- Tehát akkor az lenne a küldetés, hogy randizzunk? - fogalmazom meg kis agyacskámban összeállt dolgot. Meglehetősen fura egy feladat, de a láncok igencsak serkentenek a cselekvésre. Hát belemegyek a játékba.
- Akkor kérnék szépen egy pohár vizet! - adom le a rendelést. De tényleg, nem vagyok nagy igényű, még ha termetes pocakomból erre is gondolnának néhányan. Főleg mióta játszom. Remélem ez nem számít rossz pontnak a célunk elérésében.
- Csak vizet innék. Nem szeretnék még jobban a terhedre lenni, Yuuki.- vallom be szerényen láncos karomat megemelve.
Beszélgetés. Na, ez az ami sose ment túl jól. Persze sulis dolgokról igen, de az nem túl imponáló, meg nem is aktuális. Persze ez nem jelenti azt, hogy a lány által felvázolt várható feladatoktól jobb kedvem lenne. Nagyot szippantom orrlyukaimba és várom a fejleményeket, más úgy sem tehetek.
- Akkor csevegjünk. - felelem feszélyezett fészkelődés közepette, s ha közben megérkezik a vizem, akkor belekortyolok, csak hogy ne tudjak beszélni, de valahogy mégis haladjon az idő.
- Hogy hideg? - pislogok nagyokat.
- Biztosan. Még nem tűnt fel. De csak nem régóta vagyok a játékban. Valami bug lehetett és nem töltött be. Mióta is tart a játék? - kissé pörög a nyelvem, s bizony nyugtalanságom is jól látható.
- Öhm... de ha már tudod hova kell mennünk, akkor miért nem indulunk? Gondolom nem szívesen vagy velem. Van jobb dolgod is, meg ilyesmi. - vettem fel az ötletet szerényen. Miért is nem lógtam többet a fiúkkal! Akkor most tudnám, hogy kell randizni vagy legalább beszélni egy lánnyal nem sulis dolgokról. Nyugtalanul megvakarom nyakamat. Nem mintha viszketne.
avatar
Quad
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
165/200  (165/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Ronye Arabel on Szomb. Okt. 28, 2017 10:58 pm

zsiraf?
avatar
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. Nov. 06, 2017 8:47 am

Yuuki bólintott megerősítésként a saját szavaira illetve a kérdésre, hogy akkor most randiznak. Azt gondolta, hogy ezek után a fiú mégis csak fog valami értelmeset kérni de csupán egy pohár víz maradt.
- Nem vagy a terhemre, rendelj nyugodtan bármit. - Biztatta a fiút.
A lánynak nem tűnt fel de örült volna annak, hogy nem csak ő érzi feszélyezve magát ami ironikus módon benne ugyan ezt az érzést csökkentette volna így lehet értelmesebb témát is talált volna mint az időjárás. Sőt, ha sejti, hogy a beszélgetés ez miatt milyen irányba tart egész biztosan valami teljesen mást kérdez. De sajnos nem látott a jövőbe így a fiú újabb kérdése némileg sokkolta.
- Öhm... - Habozott picit és hosszasan a fiúra tekintett. - N-nem tudom pontosan. Én is csupán pár hónapja tértem magamhoz. - Hazudta. Nem akart ő lenni az aki elmondja, hogy már öt éve, hogy bent ragadtak. Ki tudja mit váltana ki a fiúból. Nagyon megkönnyebbült, mikor végre más irányba terelődött a beszélgetés.
- Nem tudom, csak tippelek. - Felelte érezhetően felszabadultabban mint korábban. - Meg előbb meg kell szereznünk a maszkot csak azután tudunk továbbmenni. - Magyarázta. - És ne aggódj, nem bánom, hogy veled kell lennem még ha egyébként kényszerből is. Bele gondolva könnyen lehet, hogy egy kis lökés az élettől. Nem igazán vagyok az a barátkozós típus ami nem feltétlen jó dolog de szerencsére van valami ami előszeretettel szakít ki minket a komfort zónánkból. - Mosolyodik el amiből azért látszik, hogy azért valóban lenne jobb dolga is.
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Ronye Arabel on Pént. Jan. 12, 2018 7:29 pm

Quad? 

Két hét türelmi időt adok, mert én se voltam aktív, utána zárom a küldetést.
avatar
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Ronye Arabel on Kedd Ápr. 03, 2018 4:57 pm

Sajnos nem jártatok utána a dolognak, így a bilincs is a kezeteken marad. Szerencsétekre nem túl sokáig, sötétedés után összefuttok egy alacsony, barna hajú lánnyal, aki meglátva a bilincset a homlokára csap, odaszalad, és millió elnézéskérés közepette a testvérei miatt előszed egy kulcsot és leveszi a bilincset rólatok.

A küldetést lezárom.

Alap jutalmak
Kurokawa Yuuki: 160 exp, 180 arany
Quad: 155 exp, 170 arany

Ércek és növények
Kurokawa Yuuki:
Növénylátás: Tier 2, 180 -> 200
4 Vastag Tövisgyökér 2 Faeno Ág 3 Vörös Gomba 5 Nihil Levél 2 Óriás Pitypang 1 Fagylevél

Receptek
Kurokawa Yuuki:
2db Tier 3 Potifőzés/Méregkeverés Recept

Céhbónuszok
A JL  90 aranyat kap a bankjába, a tagjai összesen 160 expet kapnak.( Dupla Exp Céhbazár Bónusz ) - Hinari és Ozirisz 80-80 expt kap
avatar
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Janus arcai (Ámor 4.0, Yuuki & Quad)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.