[Csapataréna] Unity vs JL - edzőmeccs

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default [Csapataréna] Unity vs JL - edzőmeccs

Témanyitás by Hinari on Hétf. Okt. 09, 2017 3:11 pm


Az egyéni aréna után hamar megtaláltam azt az időpontot, ami Ozirisznak és nekem is megfelelt egy közös meccsre. Ezúttal azonban nem egymás ellen álltunk ki, mint oly sokszor ezelőtt, hanem kerestünk ellenfeleket magunknak: ideje volt egy szép győzelemmel visszairatkozni arra a ranglistára! Persze ha ezt egy ilyen könnyed tényként vettem volna, valószínű olyan játékosokat hívnánk ki, akik a közelében sincsenek a frontnak, de én egy érdekes és izgalmas négyesharcot szerettem volna, nem holmi egycsapásos mérkőzést. Átkopogtattam céhtársamhoz, és közösen megbeszéltük, hogy Chanékat hívnánk ki, amolyan barátságos, céhek közötti edzőmeccsre. Így a két céh közötti kapcsolat is egy kicsit szorosabbá válhatna, hiszen ki más segítené egymás fejlődését, mint a jóbarátok? Azután a múltkori gyakorlás után pedig kifejezetten vártam már egy rendes összecsapást is Chancery és Álomkelő ellen.

- Láttad bosson, hogy nemcsak Álom támadott, hanem ott volt a főnixmadár is? - kérdeztem céhtársam, miközben az aréna épülete felé sétáltunk - Nem láttam még idomárt két pettel harcolni... vajon ez valamilyen képesség lehet? - tűnődtem el a történteken, számba véve a lány többi skilljét is - Ott van nekik a védekező képességük, meg gyógyítani is tudnak, illetve a tűzgolyóval mindkettőnket sebezni... érdekes lesz ez nagyon! - lelkesedtem s önkéntelenül is felgyorsítottam egy kicsit. A megbeszélt időpont előtt jó tíz perccel érkeztünk a helyszínre és már kíváncsi voltam, hogy Chanék kit hívtak el magukkal: a levélben, amit a lánynak írtunk, úgy fogalmaztunk, hogy bármelyik céhtársát szívesen várjuk, akit jónak vél vagy aki éppen ráér, és amennyiben a válaszba nem írta le, hogy végül ki jön vele, úgy nekünk is meglepetés volt a negyedik fél. Bejelentkeztünk a pályára, majd ha megláttam a cicafüles lány és a macska alakját, már messziről integettem nekik. Vajon együtt jönnek ők is a céhtársukkal, vagy külön érkeznek? Várakozón pillantottam körbe, hátha észreveszek még valakit Unitys céhlogóval az életcsíkja mellett, aki errefele igyekszik.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3415
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
11796/10100  (11796/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Unity vs JL - edzőmeccs

Témanyitás by Chancery on Szer. Okt. 11, 2017 4:51 pm

Van az az érzés, amikor csak ülsz, és tudod, hogy van ezernyi dolgod, de egyszerűen képtelen vagy rá, hogy felállj és csináld. Na, ezen a napon én most pont így érzem magam. Bár még korai, de a tűz már vidáman pattog a kandallóban, benne a boldog főnixmadárral, előtte pedig a sütkérező macskával, én pedig el vagyok terülve az asztalra borulva és bambulok kifele a szürke felhők felé.
Úgy őszintén, kinek van kedve ilyen időben kimozdulni? Nekem nincs sok, pláne egy ilyen eseményre. A párbajok amúgy is a gyengéim, gyakorlás ide vagy oda, úgyis elrontanám csak a dolgokat vele, hát még ha lóg az eső lába is. Az arcomat végül a karjaim közé temettem és úgy tettem egy pár percig, mint aki nem is létezik.
Eiki gondolom már javában készülődik thou'. Én meg csak ülök és ehh.
Végül letelik az a pár perc, felnézek ismét a HUD alkotta órára. Én, a megtestesült pontosság, aki utál késni, szinte meglepve konstatálja, hogy jóformán magasról tojik arra, hogy két perccel ezelőtt kellett volna elindulni, hogy időben odaérjünk. Illetve még idő előtt, hogy pontos legyek. Mégsem akarnak a kezeim megmoccanni még további két percig, az agyam ugyanis ekkorra dönti el, hogy najó; ha már megígértük, akkor megígértük. Nincs mese.
Ilyenkor áldom a jó szokásom, hogy ha tudom, hogy megyek valahova, akkor már előző este összekészítek mindent, Most sincs nagy dolgom, pár beállítás, és már útra készen is állok. Álomkelő, mikor kezdi észlelni, hogy a lusta gazdája végre megmozdult, maga is elkezdi a sajátos reggeli tornáját egy hatalmas ásítással fűszerezve, aztán mire kész vagyok, az ajtóban vár rám szótlanul. Dust csak akkor röppen ki a jó meleg tűzből, mikor már kilépek a folyosóra, és a vállamra telepszik. Ahogy végigsimítanak a tollai az arcomon, érzem a kandalló melegét, ami számomra egy gyenge simogatásnak felel meg, és elmosolyodom. Mintha csak ez a kis meleg elég erőt adott volna végül ahhoz, hogy elinduljak végre.
Nem tudom, Eiki gyorsabb volt-e vagy sem, mindenesetre megvárom a kapuban, ha késne, hogy lehetőleg vele együtt érkezzünk meg a helyszínre. Semmi kedvem idegesen toporzékolni már ott, hogy merre lehet; bár tulajdonképpen továbbra sincs kedvem amúgy sem semmihez. Kivéve az alváshoz. Iiigen, most nagyon szívesen aludnék inkább egy jót. Mondjuk két héten át.

/*user is így érzi magát, szal többre nem futja, és most megy elsorvadni*/

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2552
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5264/5300  (5264/5300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Unity vs JL - edzőmeccs

Témanyitás by Ozirisz on Pént. Okt. 13, 2017 12:32 am

Nem olyan rég volt, hogy beköltöztem a Palotába, és azóta szinte felgyorsultak az események. Így, hogy most már itt vagyok én is a céhházban, teljesen logikus, hogy a céhtársaimat is többet látom, mint amikor csak be-beugrottam beszélgetni vagy egy jóízű ebéd vagy vacsora erejéig. Elég csak lesétálni a konyhába, vagy kimenni egy kicsit a kertbe, és máris társaságra akad az ember, ami nem egy utolsó szempont. Csupán azt nem értem, hogy miért is nem költöztem be korábban? Már egy jó ideje, hogy nagyjából sikerült túltennem magam Judy elvesztésén, és nagyjából sikerült kilábalnom a depresszióból, és ezt a rendszer is tudomásomra adta. Gondolok itt az elmaradt képességek beadására, amikkel egész addig várt, amíg eléggé talpra nem álltam, hogy újra harcoljak. Ebben pedig nagy szerepük volt a céhtársaimnak, akik mellettem álltak, és segítettek. Különösképp Hinari, akivel sokat beszélgettünk amióta volt az a sajtótájékoztató. Vele nagyon jól megértettük egymást, hisz mindketten ugyanazon mentünk keresztül, ugyanazt az utat jártuk be, csupán más időben...
Viszont amióta beköltöztem, a korábbi üzeneteket felváltották a rendes, szóbeli megbeszélések, ahogy a csipogást a kopogás. Így történt akkor is, amikor Hinarival azon ötleteltünk, kik ellen kellene kiállnunk az arénába. A fejlődés volt az elsődleges célunk, azonban a fejlődést is lehet többféleképp értelmezni. A legtöbben azt értik fejlődés alatt, amikor kellő mennyiségű tapasztalati pontot összehajkurászik az ember, és egyre feljebb kerül azon a virtuális ranglistán. De van egy másik értelmezése is, amikor az ember tanul is valami újat, ami később hasznára válhat. Gyakorlatilag a tanulás, a korábban tanultak alkalmazása. Ez is fejlődés, csak éppen ezt nem lehet számszerűsíteni, hisz nem az avatárunk, hanem mi magunk lépünk előre egyet. Részben emiatt is döntöttünk úgy, hogy Chanékat hívjuk ki, hisz tőlük többet tanulhatunk, mint pár kiképzőstől. A túl könnyű győzelmet pedig nem érzem annak, ranglista ide vagy oda. Nincs benne kihívás, és anélkül pedig az egész az értelmét veszti. Másrészről pedig ami miatt Chanceryék ideális választás, hogy a két céh közelebb kerüljön egymáshoz. Még emlékszem arra, amikor Chan és Yui közösen vezették a Főnixkönnyet. De az még egy másik kor volt, azóta sokminden megváltozott...

Úton az aréna felé Hinari felhozott egy látszólag apróságot, ami felett a múltkor átsiklottunk. - Láttam. Bár, nem fogadnék rá nagyobb összegben, hogy az a főnixmadár rendes idomár pet. - válaszoltam a lánynak – Lehet akár egy hasonló event, vagy egy nehezebb küldetés jutalma is, ahogy minekünk Csibu. -  tettem hozzá. Még a SAO előtti MMO-kban is voltak hasonlók, volt ahol kaszttól függetlenül vehetett az ember díszpeteket, amik harcban csak jelképes sebzést voltak képesek okozni. Lehet hogy az a főnix is hasonló szerzet. - De az sincs kizárva, hogy képesség. Vajon Chan képessége, egy itemé, vagy csak egyszerűen Álomkelő egy barátja? - tűnődtem el a dolgon.
Majd ahogy hallottam az idomárlány képességeinek gyors összefoglalóját Hinaritól – Izgalmas lesz, és bőven lesz kihívás a harcban. Azonban minekünk van dupla mellékcselekvésünk, statnövelésünk és... a luftjaim olyanok mint az ásítás. Ragályos. Ha elkezdem, akkor ők akarva-akaratlan folytatni fogják. Ez azért kiegyenlíti az erőviszonyokat, bár... nem tudjuk, ki lesz Chan csapattársa. - tettem hozzá.
Közben odaértünk az arénához, és igyekeztük kiszúrni a sokat emlegetett idomárlányt a tömegből. Viszont azt nem tudjuk még, milyen hosszú a várólista, és hány küzdelem van még előttünk, de remélem nem mindenkire most jött rá a bunyózhatnék. Eléggé lóg az eső lába, és hát... valahogy nincs kedvem bőrig ázni. Pedig Murphy törvénye szerint, ami elromolhat, az el is fog. Jelen esetben a felhő alapú adattárolás egyik nem várt hibájával fogunk szembesülni, ami nem más, mint az eső...

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1144
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6581/6900  (6581/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Unity vs JL - edzőmeccs

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Pént. Okt. 13, 2017 11:16 pm

Hogy őszinte legyek… az egész világon épp minden az eszemben volt… de tényleg kb minden… csak az nem… ami kellett volna. Ritkán kérnek fel engem valamire, ritkán kell másnak pallosom, és szinte soha nem társultam még senkihez csak úgy, ha épp nem terveztem be programoz aznapra. Éppen ezért volt különösen furcsa a mai nap. Egyrészt egész nap végig bennem volt a tudatomba a dolog, hogy „valamit mintha biza elfelejtettél volna kis öcsisajt”, és másért nem is nekem el lehet hinni, hogy a többségében azért fejben tartom a fontosabb dolgokat, ha abból a helyzetből nekem is csurran-cseppen valami. De a jelenlegi helyzetben, csak azért se akart megjönni az a drága ihlet. Hm… No mindegy. Nem ezen fog múlni az életem. Azt hiszem. Bár nem tudom. Az rémlik, mintha a dolognak a Céhhel lenne kapcsolatban, de valahogy nem tudtam összerakni a dolgokat. Bár jómagam is minap a Céhházban szálltam meg. Igaz szó mi szó, rémlett, hogy valami a dologhoz kapcsolható az, hogy most én is itt szálltam meg, de eh… mindegy. Már épp azon voltam, hogy biztos nem volt olyan fontos dolog, de épp megpillantom a bejárat előtt Chan-chant (a megbeszélt idő után 4-5 perccel), aki láthatóan várt valakit. Na, itt ütött agyon valami… végre eszembe jutott, még ha elég nagy segítséggel is, de eszembe jutott! Kicsit meggyorsítottam a lépteim és végül egy kisebb kocogás után megálltam a lány mellett.

- Ahm… bocsi, hogy késtem. Teljesen elfeledkeztem a párbajról… Remélem nem vártál rám túl sokat. – mosolygok rá bocsánatkérően, majd ha úgy van, hogy indulna némán követem, ha már így végül csak sikerült beérnem.


// legalább megvan :'D //
avatar
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 282
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6479/6500  (6479/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Unity vs JL - edzőmeccs

Témanyitás by Hinari on Hétf. Okt. 16, 2017 11:46 am

Sétáltunk.
- Talán igazad van és képesség... - tűnődtem el a fiú válaszán majd mosolyodtam el - Végülis mindegy. Izgalmas lesz, várom már - lépdeltem mellette, a borús idő ellenére is vidáman, amikor pedig Ozirisz a mi skilljeinket sorolta fel, csak bólogattam a fiú szavaira - A support képességeid fognak kelleni s amíg te erősítesz, én tudom gyengíteni az ellenfelet. A negyedik félre viszont én is kíváncsi vagyok - mondtam s nem is kellett sokáig várnunk rá, hogy kiderüljön, ki is lesz az. Integettünk nekik, ahogy pedig hallótávolságba értünk, köszöntünk is. Mint a bosson, Chan mellett most is ott volt a főnixmadár is Álomkelővel s ha a madárka nem csak néző lesz, bizony négy a kettő és fél elleni harcban lesz részünk. Eiki részvételével pedig nem tették alacsonyra a lécet ők sem.
- Hogy vagytok? - öleltem meg a lányt és küldtem egy mosolyt a harcos fiú felé is - Kicsit beborult, de az arénán bármilyen helyszínt beállíthattok. Szerintem menjünk be, mielőtt tényleg elkezd esni - nevettem s ha nem volt ellenükre, el is indultunk a fedett épület felé. Hát, sokan nem voltak előttünk a sorban, így szinte percek alatt végeztünk is a szükséges tennivalókkal s hamarosan meg is jelent a kijelzőn a négy név.
- Én arra szavazok, hogy ne legyen itemhasználat - jelentettem ki, komolyan nézve mindhármuk szemébe - Nem szívesen használnám barátságos célpontokra - küldtem feléjük egy halvány mosolyt s ha értették, hogy mire értem, valószínű egyetértenek majd. Van az a helyzet, amikor emberéletek múlhatnak rajta. Persze az én álláspontom csupán egy volt a négyből, így többségi alapon dőlt el végül s nemsokára szét is váltunk, hogy amíg Chanceryék kitalálják a küzdőteret, mi átérjünk az aréna ellentétes oldalára.

- Eikivel arénáztam már - mondtam céhtársamnak, miután hallótávolságon kívül értünk tőlük - Harcos és alapból feleannyit sebez játékosra, mint a normál sebzése, de ezt a hátrányát ki tudja kapcsolni. Valamint... van egy pernamense, ami miatt nem lehet egy körből kiütni. A nagy sebzés alatt meg nagyot érts - vázoltam fel a helyzetet - Viszont van egy taktikám, ami beválhat - tettem hozzá, majd elmondtam a fiúnak, hogy hogyan építsük fel az első támadási hullámot. Ha mást nem is, de annyit biztosan tudtam, hogy jóval gyorsabb vagyok mindkettejüknél.


Hinari (50) - HP:250 | F:78 | E:101 | K:60 | GY:186 (205) | S:80 | P:115

tárgybónuszok:
Ősi Sárkánymintás Katana
Sárkányfog Rúna:  Míg tart a páncélod, 10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el. Pikkelyes lesz a fegyverviselő kezed.
Obszidián Kalap: Minden további ritka/egyedi/legendás felszerelés/fegyver után +1 erőt ad.
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot
Lila Vikingkoponya-gyűrű: Egy harcban egyszer egy körre lefoghatod ellenfeled, aki ebben a körben nem fog tudni semmit sem cselekedni.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3415
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
11796/10100  (11796/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Unity vs JL - edzőmeccs

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.