Kihívások

Go down

default Kihívások

Témanyitás by Strea on Hétf. Okt. 30, 2017 9:42 pm


Kihívások


Az előző ördög-angyal rendszerhez hasonlóan itt lehet feladatokat vállalni, amik színesebbé tehetik a játékot akár az író, akár maguk a karakterek számára. Egy hónapban maximum három feladatot teljesíthetsz! Minden hó első napján 5 féle kihívást tesz ki a kihívásokért felelős stafftag, amiből 2db írói ügyességi feladat, 3 pedig ic feladat lenne; ezekből kell mindig választani. A feladatok egy összesített listából kerülnek ki, melybe az eddigi jó ördögök is belekerülnek illetve EZEN a topicon keresztül minden user tehet be javaslatot.
Amennyiben teljesítettél egy feladatot, küldd el a felelős stafftagnak az adott hsz linkjét és a feladat számát privát üzenet formájában. Minden sikeres feladatért 100 arany jutalom jár.


Speciális kihívások

Ha az adott havi feladatok helyett valami egyedibbet szeretnél, ebben a topicban van lehetőség jelentkezni speciális kihívásra. Aki erre jelentkezik, annak bárki bármilyen feladatot adhat, amit a vállalkozó fél még abban a hónapban köteles teljesíteni - ellenkező esetben 50 arany levonás jár. A teljesítés beleszámít a havi maximum hármas keretbe és ugyanúgy 100 arany jár érte.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések
1. [Küldetés] Dakobolen versenye
2. [Miniboss] Angyalbob
3. [Küldetés] Craze Maze
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1169
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kihívások

Témanyitás by Keita on Szer. Nov. 01, 2017 7:59 am

Novemberi kihívások

#1 [OOC] Írj egy részletes táj vagy hangulatleírást, legalább 100 szó terjedelemben (tehát a sima egységsugarú tőmondatok nem játszanak).

#2 [OOC] Írj bele a reagodba legalább 3 különböző kétértelmű szót (pl: fog), a három darabnak legalább 2 jelentésével (tehát összesen 3x2 szó, ragozni lehet). Valahogy jelöld is ezeket a reagon belül (pl aláhúzással).

#3 [IC] Találj egy "megoldatlan" kérdést a játékban, és indulj a titok nyomába. (pl. ki is az a Kiképzőtiszt, ki az a Bianka néni, akié a növényház, mi történik a már nem használt céhházakkal, honnan szerzik az NJK-k az új süteményrecepteket, stb-stb. a saját fantázia alapján.)

#4 [IC] Olyan furcsa a levegő. Mintha valami régi, ismerős illatot éreznél valahonnan. Anyu pitéjének az illata? A következő postodban szimatlássz körbe mindent a furcsán nosztalgikus illatért. Mindent: játékosokat, levegőt, növényeket, épületeket, amit találsz.

#5 [IC] Egyél valamit (bármit). Lehet ez akár valami szokatlan gyümölcs, vagy csak átlagos gyüminek tűnő bármi, vagy épp egy gomba amit az erdőkben fellelhetsz, esetleg a szobádban megbújó maradék, ami árván figyel az asztalon és szinte kérlel hogy: "egyél meg!"
De a vicces dolgok csak most következnek: Bármit is ettél, behaluzol tőle, hallucinációkat látsz, mondatokat értelmezel félre, beszélnek a könyvek, a fegyvered, vagy bármi, részletezd miket tapasztalsz.
avatar
Keita

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2016. Dec. 27.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kihívások

Témanyitás by Keita on Szomb. Dec. 02, 2017 9:58 am

Decemberi kihívások

#1 [OOC] Színesítsd a reagod. Szó szerint. Jellemezd a lehető legtöbb dolgot színekkel is, legalább tizenöt (15) alkalommal. Egy színt használhatsz többször is, de ha lehet, próbálj meg nem leragadni az alapszíneknél, a sárga legyen okker, a fekete legyen ében, a zöld legyen smaragd, stb.

#2 [OOC] Egy 250 szavas hozzászólás során minden mondat első betűi, amiket leírsz, összeolvasva adjanak ki egy (1) értelmes mondatot.
Hardcore verzió: a kiadott mondat szóljon a hszed tanulságáról/következményéről/benyomásairól.

#3 [IC] Kedved támad főzni, sütni, esetleg italt keverni. Rontsd el, de azért próbáld meg felajánlani a játékostársaid egyikének, hátha lesz olyan balek, hogy elfogyasztja.

#4 [IC] Nagyon ritkán kerül kijátszásra, hogy mit is él át a karakter, mikor álmodik... de most itt a lehetőséged! A következő postod nagyjából 50%-a (minimum: 120 szó) szóljon a karaktered álmáról, ami lehet interaktív, szóval most történik, vagy csak egy emlék, ami alatt visszaéled.
Hardcore: legyen az álmod tartalma a játékostársaddal kapcsolatos, mely valamilyen szinten befolyásolja így a másikkal folytatott kommunikációt :3

#5 [IC] Horgászás közben a kifogott hal kicsúszott a kezedből és akkora farok pofont adott, hogy szinte visszhangzott o.o a hal persze megszökött No reagáld le helyzetet ;D
Hardcore: olyan szerencsétlen voltál, hogy egy kifogott bakancs vágott pofán o:O De most komolyan... hogy a rákba csináltad ezt meg?????
Novemberi teljesítések

Hinari - #1, #2, #5 - 300 arany
Chakna - #2, #4 - 200 arany
Silence - #1, #2, #5 - 300 arany
avatar
Keita

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2016. Dec. 27.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kihívások

Témanyitás by Keita on Hétf. Feb. 12, 2018 3:59 pm

A decemberre kiírt feladatok továbbra is érvényben vannak február végéig ^^
avatar
Keita

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2016. Dec. 27.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kihívások

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.