[Küldetés] A legszokványosabb munka

Go down

default [Küldetés] A legszokványosabb munka

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Kedd Nov. 07, 2017 8:35 pm

Szaporodó farkasok

Az elmúlt hetekben, mint ahogy azt megszokhattátok az elmúlt öt év minden őszén, a falukban lakó NJK játékosok elkezdtek portáik körül serénykedni. Ki-ki végezte a maga dolgát, téliesítette a kertjét, faleveleket söpört, még egyszer utoljára felszántotta a földet, felkészítve ezzel a téli fagyra, vagy csak állatait a mezőkről elkezdte beterelni a falvak közeli istállókba.
Akár ti magatok is részt vehettetek az őszi munkálatokban, vagy lehet, hogy pont hogy idegesített titeket a mozgolódás, akárhogy is, a szép őszi idő titeket is ki-ki csalogatott egy jó sétára vagy vadászatra a városok és épületek zárt és folyton egyforma világából. Az illékony jó idő, az arany és a bronz színek lassan átvették a hatalmat az alsóbb szinteken, kora reggel köd köszöntötte a vándorlókat, késő este fagyott levegő kísérte utatokat. És még valami..
Ez idő tájt elkezdtek megszaporodni a farkasok. Mostanában nem csupán erdőben kósza bóklászásaitokkor futhattatok beléjük, hanem akár közel egy-egy faluhoz, vagy esetleg városhoz. Az erdő tisztásait szinte ellepték, amerre csak jártatok, bele-bele botlottatok néhány falkába, és éjszakánként vonyításukat messzire hordozta a szél. Nem mondanám, hogy veszélyes volt ez időtájt kint tartózkodni és erdőben közlekedni, hisz mint mindannyian tudjuk, a farkasok többnyire nem túl erős lények, bárki megbirkózhat velük. Sokkal inkább volt bosszantó, sőt, dühítő a folytonos beléjük futás, ahogy minden egyes bokron túl egy fogsor vicsorgott rátok, bármerre is mentetek.

És ahogy annak lennie kell, lassacskán a hirdetőtábla is megtelt a "krízishelyzethez" kapcsolódó küldetésekkel. Ezen a napon, amikor ti, kedves kalandoraim, úgy döntöttetek, hogy egy alacsony szinten kerestek magatoknak kalandot, pontosan az a helyzet, hogy nincs is más felhívás, mint farkasos. A következők közül lehet válogatni:

Tyúktolvajok!:

Valaki már egy álló hete minden egyes nap lopkodja a tyúkjaimat! Ha ezt így folytatja, nem marad télire étkem. Jöjj, ha segítenél néhány arany ellenében elkapni a grabancát!

Bárányállomány:

Érthetetlen! Sorban rúgom ki a pásztorokat, jobbnál jobb szakemberek vállalkoznak a terelésre, de hiába, minden egyes nap kevesebbel térnek haza, mint amivel hajnalban elmennek.
Keresem a szakembert, aki végre rendesen el tudja végezni a munkáját! Jelentkezz, ha te vagy az!

Segítség!:

Kedves utazó! Feleségem nemrégiben eltűnt. Legutoljára az erdő szélén látták. Ha van egy kis időd megkeresni, kérlek keress fel. Segítségedet bőségesen meghálálom.
A favágó

Elszaporodott állatok:

Úgy néz ki, ez már túlmutat rajtam. Egyszerűen egyedül képtelen vagyok kordában tartani. A farkasok elszaporodtak községünk területén. Bárki, aki kedvet érez egy kis gyilkolásra, kérem, jelentkezzen nálam.
A vadász

Elizabeth:

Nemrégiben eltűnt a mátkám, éppen a házasságunk napja előtt. Úgy egyen meg a rosseb, szerintem azzal a rossz arcú utazóval lépett le, aki körülötte legyeskedett. Ha valaki visszahozza nekem, bőséges jutalomban részesítem - főleg ha a férfival kerül elő!

Segítségkérés:

Nemrégiben az erdőben voltam fontos alapanyagokat gyűjteni. Sajnos, egy csorda farkas rám támadt, és elejtettem a kosárkámat. Rendkívül fontos gyógynövényeket tartalmazott, amelyek a húgom betegségére valóak. Kérlek, ha tudsz, segíts! Azóta nem mertem visszamenni érte.

Útitársak:

Sajnálatos módon most, midőn audienciát kell teljesítenem, az erdőt ellepték a farkasok. A legjobb lovam sem elég gyors, a legjobb emberem sem elég bátor áthaladni velem rajta. Bárki, aki elkísér és megvéd utamon, jelentkezzen nálam. Megfelelő munkájáért bőséges jutalomban részesítem.
A báró

Értelemszerűen, amelyik kalandot elfogadjátok, azon vesztek részt.
Ha több karakter ugyanazt a küldetést veszi fel, lehetőségük lesz rá, hogy a megoldás felé vezető úton találkozzanak és interakcióba lépjenek. Más esetben külön utakon jártok. Véletlenszerű összefutás még így is lehetséges.
Ha nem a megfelelő nyomon haladtok, elveszthetitek az utat, és a küldetésetek sikertelen lesz. Ettől még persze az exp és maga a jutalom ugyanúgy jár.
Ha végeztetek egy feladattal, nem zárja ki, hogy ne vegyetek fel egy másikat is a hirdetőtábláról.
Amelyik küldetés sikerrel lezárult, eltűnik a hirdetőtábláról.
Ha mindegyiket elvégzitek, akár külön-külön, akár együtt, vége a játéknak.
Ha a karaktered úgy dönt, hogy "neki ennyi küldetés mára elég volt", akkor számára véget ért ez a küldetés, és a teljesített körök után kap pontot, így lehetséges lehet, hogy valaki több, valaki kevesebb körrel vegyen részt, és lehetséges a közben való becsatlakozás is ez okból.
Előfordulhat, hogy lekerül egy hirdetés a tábláról, ha "más valaki - akár NJK - már elvégezte". Ez persze akkor lesz így, ha úgy látom, hosszúra nyúlna a játék, ha mindegyiket el kéne végeznetek.
Egyszerre felvehettek több küldetést is, ilyenkor mindegyik kezdőkoordinátáját megkapjátok. Attól, hogy egy valaki felveszi, még felveheti más is.

Résztvevők adatai:

Silence: 18. szint
Hp: 80
Fegyverkezelés: 21
Erő/irányítás: 19
Kitartás: 15
Gyorsaság: 26
Spec.: 10
Páncél: +2

Yuuki: 41. szint
Hp: 200
Fegyverkezelés: 98
Erő/irányítás: 127
Kitartás: 41
Gyorsaság: 90
Spec.: 50
Páncél: +70

Ridd: 19. szint
Hp: 140
Fegyverkezelés: 24
Erő/irányítás: 54
Kitartás: 16
Gyorsaság: 39
Spec.: 1
Páncél: +65

Kezdő kör határidő: Nov. 18. Szombat, azaz egy és fél hétvége, és minimum egy szabadnap beleesik a tartományba.

Kérlek, nézzétek át a pontjaitokat, hogy minden rendben van-e. :3 Főleg Ridd, mert a karakterlapon van egy vonal, ami miatt nem láttam pontosan, hogy az adott szám most 8-as vagy 3-as. O.o
Ha bármi kérdés, kérés, észrevétel van, akkor keressetek fel nyugodtan PM-ben, facebookon, vagy esetleg chaten. Smile

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A legszokványosabb munka

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szer. Nov. 08, 2017 7:56 am

Nem mondanám, hogy Yuukit különösebben zavarta volna a farkasok egyre növekvő állománya. Talán még örült is neki, hisz így bőven volt miből farmolnia egy-egy küldetés között még ha nem is túl nagy mértékben. Az exp mindig jól jön és loot amik esetlegesen belőlük potyogott is megért néhány aranyat. Tehát mondhatni, hogy teljesen jól elvolt ezzel a felállással. Az már csak a hab a tortán, hogy az egyszerűbb vagy legalábbis annak tűnő küldetések is megszaporodtak ami a Metamorph miatt szintén nem egy elhanyagolható dolog. Ezek fényében nem meglepő, hogy a lány ideje nagyrészt vagy az erdőben töltötte, vagy egy kisebb küldetést hajtott végre. Jelen helyzetben most utóbbi eset áll fent és ahogy az mindig lenni szokott a hirdetőtábla böngészésével kezdett.
Egy kettő már a rövid leírás alapján is mókásnak hangzott viszont a választást aszerint igyekezett meghozni, hogy minél hamarabb végezzen a feladattal és felvehesse a következőt. Ezen okból választotta végül az "escort" küldetést. Nem lesz nehéz átjuttatni A pontból a B-be és több alternatívája is volt arra, miként hajthatná végre. De tervezni úgyis csak akkor fog tudni ha elfogadja a munkát így nem is habozott sokat és gyorsan magához is vette a felkérést. Elgondolkozott azon, hogy akár az összes felkérést letéphetné és szép apránként elkezdi megcsinálgatni mint ahogy azt egy mmo-ban is szokás hátha vannak olyanok amik valamilyen szinten átfedésben van egymással, de végül úgy döntött másoknak is ad némi lehetőséget és egyelőre beérte csupán ezzel az eggyel.

Pontjaim:Kurokawa Yuuki (41) - HP:200 | F:94 | E:122 | K:37 | GY:76 | S:70 | P:75
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A legszokványosabb munka

Témanyitás by Silence on Pént. Nov. 17, 2017 11:33 pm

Mivel állandó munkát nem talált, Fuwának állandó feladatot és problémát jelentett, hogy naponta, hetente esetleg picit több időnként ha épp olyat talált új küldetést keressen a megélhetéséhez.
Ma is ezért ácsorog a főtéren a hírdetőtábla előtt. Keresi a megfelelő feladatot. Neki is feltűnik, bár nem éppen kedvére való dolog, hogy ma csak a farkasokkal és az erdővel kapcsolatos felhívásokat talál... Nehéz is döntenie....
Tyúktolvaj grabancát fogni… Eh… Nem igazán neki való feladat, lássuk mi van még.
Bárányokra vigyázni… Nem szakember… és még sosem csinált ilyet… Ha ezek a kitételek nem lennének, tetszene neki a feladat, mert csendes, és nem kell sok emberrel találkozni közben.
Megkeresni az eltűnt feleséget… Nem ért a nyomkövetéshez, meg a nyomozáshoz… Egyedül valószínűleg nem menne neki…
Farkasokat ölni… Nem, ez sem az ő feladata. Ő nem akar ölni, még mobokat sem ha nem muszáj…
Ez a szerelmi ügy a menyasszonnyal… túl bonyolultnak tűnik neki, ez sem igazán neki kitalált feladat.
A segítségkérést kicsit valószínűleg félreérti: Ő szívesen elkíséri a kosárkáért az illetőt, és segít megkeresni… Nem tűnik nehéznek, és megoldhatatlannak a dolog…
Azért tovább is nézeget, de a testőrködést azonnal el is veti. Nincsenek meg a megfelelő kvalitásai hozzá, hogy bárkit megvédjen.
 
Végül, mivel nem talált alkalmasabb feladatot, a Segítségkérést fogadja el. Az, hogy többet is elfogadjon egyszerre, eszébe sem jut. Egyszerre egy feladatra tud koncentrálni, máskülönben nem lesz hatékony.

Az elfogadás után nézegeti, hogy milyen utasítások érkeznek még, és ha a térképe jelez valamit, akkor kissé tanácstalanul nézeget rá egy darabig, próbálva értelmezni, hogy hova kellene mennie, végül pedig valakitől megpróbálja ezt a maga módján megtudakolni, és ha sikerült, elindul.

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

avatar
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 10

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1345/1400  (1345/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A legszokványosabb munka

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Kedd Nov. 28, 2017 9:54 pm


Riddet még mindenképpen meg fogjuk várni. Türelmeteket kérem! Smile

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A legszokványosabb munka

Témanyitás by Ridd on Hétf. Dec. 11, 2017 8:29 pm

Koboldok után a farkasok… Meg sem lepődök az efféle unalmas script ismételgetéstől. Az a fasz csak önmagát képes ismételgetni. Enyhe nyomást éreztem a bal lapockám alatt, így egy köríves mozdulattal „megropogtattam”, miközben folytattam az utam. Ki tudja már eddig is hány, ehhez hasonló kalandot csináltam már meg… Unalmas küldetések sora, de ha az ember lánya nem akar éhezni, vagy valami májerkedéstől megpurccanni, kénytelen a csicska munkára vetemedni.
Na ne gondold, hogy a dolgok rendje és módja szerint oldom majd meg az elénk tárt problémát, én ugyanis kreatív módon használom ki, ezt pedig nem én mondtam. A mellettem elhaladó kisebb csapa jegyezte meg egymás között, ahogy elhaladtam mellettük és ők egy pillantást vetettek rám.

Ott álltam a domboldal egy sziklásabb peremén, a hátam mögött az erdő, a szemeim előtt pedig egy kisfiú aki nem tud mit kezdeni a látványommal. A nyakamat három méretesebb farkasagyarból füzött nyakék díszítette, a fejemen egy vörös maszk amely farkasprémmel volt összeöltve de, alig takart. A hátam közepéig ha ért, elől pedig épp csupán a vállaimat fedte, így meztelen testem kényesebb pontjai is tisztán láthatóak voltak. A karomban pedig fejszém helyett, egy mívelt farkasagyarból faragott kést forgattam, amelyet most nyújtott át nekem a fiúcska. Ugyan statjaimat nem változtatta, minden maradt így ahogy volt, csupán a fegyver külseje alakult át, ideiglenesen. Pár mondat után magára hagytam és folytattam a küldetést.
Tyúktolvajok:
A küldetést feladó elé léptem, a leírt felszerelésben és amennyiben megtehettem, elvállaltam a feladatot. Vártam hova navigál, majd elindultam.

Bárányállomány:
Rákattintottam a feladatra majd elvállaltam, persze hogy szakember vagyok, ha kellek.

Segítség:
- Persze! Elvállalom! Ugye hiányzik neked annyira mint mondod? Favágó lévén fontosabb a munka és minden más, és csak pár aranyat ér meg a feleséged?! Haza hozom neked, csak hogy boldogan amíg meg nem!...

Elszaporodott állatok:
Levadászom a vadászt!

Elizabeth:
- Beszállok harmadiknak!

Segítségkérés:
Rolling Eyes Kihagyom… Piroska keresse csak meg a kosárkáját.

Útitársak:
- Enyém leszel!.

Felvettem valamennyi küldetést és nekik is vágtam, amit kaptam instrukciókat.
Élet: 28=140
Fegyverkezelés: 21+3=24
Erő: 35+19=54
Kitartás: 13+3=16
Gyorsasság: 15+24=39
Spec: 1
Páncél: 65

_________________
Írás:#7f878e
Beszéd:#ad402f× A karakter és user nem ugyanaz, olyanok játékát várom csak, akik ezzel tisztában vannak és képesek különbséget tenni az ic és oc-ért sérelmek között! ×

× Gyakran használok obszcén,  és szexuális tartalmú utalásokat, nyílt célzásokat, brutális cselekedeteket  megbotránkoztatás és polgárpukkasztás céljából. ×

× Küldetések esetén (mivel nem te döntöd el hogy kivel játszol kivel nem), abban az esetben, ha úgy érzed nem tudnál/szeretnél vele kontaktusba kerülni,
jelezz egy pm-ben, és a karakter valószínűleg nyíltan keresztül néz majd rajtad, ellenben ha a karakter kapcsolatot teremt vele, akkor azt viszonozni fogja,
amennyiben az események úgy igénylik. ×
avatar
Ridd
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2016. Nov. 14.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1510/1700  (1510/1700)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A legszokványosabb munka

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Kedd Dec. 12, 2017 7:19 pm


Yuuki:
A küldetés felvétele után a következő szöveg jelent meg a küldetéspanelben:
- Keresd meg Loracot, a kocsist, és érdeklődj nála az útról!
- Keresd meg a bárót, és beszélj vele a jutalomról!
Elindultál hát a megadott koordináták felé, amazok pedig a kis falu legnagyobb, legimpozánsabb épületéhez vezettek. Az udvarba érve észreveheted, hogy több NJK egy lovaskocsi megpakolásán ügyködik, kerülgetve az udvarban futkározó tyúkokat és lomhán dőlüngélő kutyákat. A lovak idegesen nyerítettek a kocsi elé befogva, szám szerint hat darab volt odakötve. Észrevehetted, hogy nagy a nyüzsgés, mindenki fel-alá rohangál, kivéve egy embert, aki a lovaskocsi mellett foglalt helyet. Öltözékéből ítélve nem a nagyúr volt, aki felbérelt téged, ám a koordinátákból és a feje felett éktelenkedő felkiáltójelből egyértelműen következik, hogy őt kerested. Ha odamész hozzá és megszólítod, rögtön el is kezd dumálni, ahogy a programjában írva van.
- Jajj-jajj szegény fejemnek. Ma mind meg fogunk halni. - siránkozik.
- A farkasok.. széjjel fognak tépni minket az átkozottak!
- Az úr meg hajthatatlan. Fontosabb neki az átkozott útja meg a rakomány, mint az emberélet!
Ezek után, ha végeztél a beszéddel vele, a koordináták bevezetnek a házba, ahol az úr püffeszkedik egy hatalmas bársonyszékben. Láthatóan éppen ebédjét lakomázza, amely bővelkedik minden jóban. Szorgos asszonykezek teszik az asztalra a finom frissensültes tálakat. Érkeztedre felnéz a tányérjából, és látványosan végigmér téged.
- A küldetésem miatt vagy itt? Jó-jó! Nagyon helyes! Gyere csak beljebb aranyom. Ugye képes vagy megvédeni a rakományom, na meg engem? Nagyon drága borokat szállítok, nem veszhet kárba, az lesz az ajándékom a szomszédos úrnak. Egyél valamit indulás előtt, gyere csak. Mondd csak meg szépen, mennyiben fáj a segítséged? - ekkor felugrik egy panel, amelyen kiválaszthatsz egy összeget 200 és 300 arany között. A lehetőségek között szerepel van az is, hogy "Nem fogadod el a báró ajánlatát".

Silence:
Amint felvetted a küldetést, a paneledben megjelnt mellette a következő szöveg:
- Keresd fel a gyógynövényes házát!
Ezzel egyidőben pedig meg is kaptad a koordinátákat, amelyeket a térképed jelez is. Nem kellett sokat menned, csak pár háznyit, ám természetesen ha problémát okoz a térkép olvasása, az odatalálás talán több időt vehetett igénybe. Az aprócska faházikó a kovácsműhely mögött állt, elrejtve majdhogynem az erdő szélen, két hatalmas fa árnyékában. Az udvaron előtte rengeteg különféle növény hajtogatta leveleit, bontogatta szírmait. Egyet-kettőt akár te magad is felismerhettél, szokványos gyógynövények voltak, amelyekből a kristályok és potionok is készültek. Ha beléptél az ajtón - természetesen ha kopogsz, beinvitálnak - , egyetlen szűk szobában találod magad, amely helyiség nem vezet már tovább sehová. Egy tűzhely volt rögtön veled szemben, körülötted mindenfelől pedig serpenyők, lábasok és szárított növények lógnak. Két szalmaágy helyezkedett el a szoba két sarkában, egyiken egy láthatóan megviselt NJK feküdt, láthatóan aludt, és roppant sápadt volt. Homlokán vízes rongy feküdt.
Az ajtónyitó maga pedig nem más, mint küldetésadód. A hölgy - vagy inkább kislány, hisz egészen fiatal még - két apró copfban hordta mélyvörös haját, arcát pedig szeplők lepték. Barátságosan mosolygott rád két világoskék szemével.
- Te.. Ugye te vagy az, aki segít megkeresni a kosárkámat? - ujjong, amint meglát téged, természetes módon halkan beszélve, nehogy felébressze testvérét.
- Roppant fontos lenne mielőbb megtalálni, nagyon beteg. Gyorsan be kell adni neki az orvosságot. - pislant a betegágy felé. Ezek után elmeséli, miként és hol veszítette el a kosárkáját, majd a térképeden megjelennek az odavezető koordináták, küldetésed mellett pedig a következő felirat:
- Keresd meg a kiskosarat!

Ridd:
Mivel te egyszerre több küldetést vettél fel, természetesen választhattál. Hozzád legközelebb az "Elszaporodott állatok" c. küldetés volt, kicsivel távolabb pedig a tyúktolvajok. A bárányállomány láthatóan a mezőn túlra vezetett, az Útitársak és Elizabeth pedig a falu túlsó végébe.

Tyúktolvajok:
A küldetés mellett a következő szöveg jelenik meg:
- Beszélj az öreg nénivel, és derítsd fel a nyomokat!
Amint követted a koordinátákat, elértél egy roppant megviselt, ám mégis takarosan rendben tartott, és tágas viskóhoz. Hatalmas udvar terült el előtte, és bizony, jó pár tyúk és kakas kapirgált előtte. Egy öregasszony éppen a bejárat előtt söprögetett, nagy sopánkodva. Amint megpillantott téged, arca egy pillanatra mintha nevetésbe fordult volna, ám a következő pillanatban inkább rosszallás költözött rá.
- Mit keresel itt? Nincs semmim. Menj innen. - reagál rád házsártosan, és látványosan még párat lendít is a seprűvel feléd.

Bárányállomány:
A küldetés mellett a következő szöveg jelenik meg:
- Keresd meg a küldetésadódat, és beszélj vele!
Ezzel egyidőben pedig a koordinátákat is megkapod. Ha elmész a házhoz, egy szépen rendben tartott hatalmas pajtát , és egy annál jóval szerényebb, de gazdagságról árulkodó házikót pillantasz meg. Az udvaron férfiak tevékenykedtek, éppen fát vágtak. A ház kéménye füstölt. A karámból pedig jónéhány bárány bégetését hallottad ki. A koordináták egy férfihoz vezettek, ki éppen a tornácon pipázott lábát szétvetve. Jöttödre rád pillant ő is, és a dolgozó legények is, ám nem méltatnak több szóra. Ha odamész a gazdához, csak végigmér, majd kiköp maga mellé.
- Mé' jöttél? Pásztor vagy?

Segítség:
A küldetés mellett a következő szöveg jelenik meg számodra:
- Keresd meg a favágót, és beszélj vele az eltűnt feleségről!
Ezután az utad egy szépen felépített fa házikóhoz vezet, ablakában virágokkal. A kertben egy férfi és egy nő beszéglettek éppen, amikor megérkeztél. A férfi feje felett ott volt a sárga felkiáltójel, jelezve ezzel, vele kell beszélned. Mikor odaérsz, fel sem figyelnek rád, amíg meg nem szólítod őket.

Elszaporodott vadállatok:
A koordináták mellett csak a következő szöveget adta még meg a küldetés:
- Vadássz le minél több farkast!
Ezután térképed az erdőségbe vezet, ahol egy nagyobb kör területet jelöl meg. Ezen a területen várhatod a farkasok érkeztét, és itt tudod őket levadászni is. A vadásszal egyelőre nem kell beszélned, úgy tűnik.

Elizabeth:
A koordináták egy házba vezetnek, ami érkeztedkor láthatóan üresen áll. Az ajtó nyitva van, be tudsz lépni. Odabent kellemesen berendezett szokványos parasztházikót találsz. A sarkokban dobozok és ládák feküdtek, néhol zsákok. A küldetés mellett semmilyen utasítást nem kapsz egyelőre.

Útitársak:
Mikor megérkezel a báróhoz, ugyanabba az udvarba érkezel, mint Yuuki, és ugyanúgy fogad téged a kocsis. Ugyanazt a szöveget mondja el, és láthatóan senki sem botránkozik meg öltözékeden. A báró viszont érkeztedkor nem tartózkodik a házban, vele nem tudsz beszélni.

Bármilyen kérdésetek van, forduljatok hozzám, lehetséges, hogy valami nem egyértelmű számotokra! Hatridőt nem adok meg, mivel most kérdéses az, hogy egyáltalán bárki is feljár-e még néha írni az oldalra. xD Viszont, ha valaki karácsonyi ajándékkal lepne meg, kérem, írjon ide, boldog leszek ígérem. Wink

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A legszokványosabb munka

Témanyitás by Silence on Szomb. Jan. 13, 2018 5:47 am

A gyógynövényes házát… a gyógynövényes házát… Hát… Fuwa nem tudja hol van a gyógynövényes háza… és a térképét sem igazán tudja használni…De, mivel tényleg kell neki a munkáért járó fizetés, összeszedi a bátorságát, és füzetén keresztül megkérdez egy kedvesnek kinéző nénit, aki igazi nagymamaként funkcionálva természetesen kisegíti, sőt, oda is vezeti a kis fakunyhóhoz. Ott pedig csupa kedvesen és csupa mosolygósan megkérdezi a kis kedveskéjét, hogy mostmár boldogul-e. A közvetlenségtől, és kedvességtől kissé megszeppent Fuwa pedig hajlongva hálálkodik, és bólogatva igyekszik jelezni, hogy mostmár boldogul.
Nem, ő nem ismeri a növényeket. Vagy mégis? Merthogy a kis kertecske előtt legugol, komoly, elgondolkodó arccal nézi egy darabig, és aztán előveszi a rajzmappáját, és keresgélni kezd a korábbi rajzai között. Amikor pedig megtalálja, felváltva nézi a rajzon látható növényt (felismerhető Very Happy) és az egyik a kertben nyíló virágot. Aztán elégedetten elmosolyodik, elteszi a rajzmappáját, és feláll. Nos… azt biztosan tudja, hogy látott már olyan virágot.
Mivel újabb utasítást nem kapott, kissé bátortalanul bekopog az ajtón. Az invitálásra picit felbátorodva kinyitja az ajtót, és belép. Elképedve néz körül. Ennyi edényt még sosem látott egyrakáson, csak a boltokban.
Ahogy a tekintete az ágyon fekvő, beteg njkra téved a maga halk módján felsikkat, és aggódó tekintettel pislant körbe valami segítség után. Ekkor találkozik a tekintete a barátságosan mosolygó lányéval.
A kérdésére először kicsit határozatlanul, aztán egyre határozottabban bólogat. Ez a küldetés, amit vállalt, igen, ő fog segíteni.
Figyelmesen hallgatja a történetet, és igyekszik megjegyezni a helyet. Az utasítás után kicsit zavartan kérdezné, hogy a lány nem tart-e vele… de a beteg testvérre téved a pillantása, és rájön, hogy azért marad itt, hogy vigyázzon rá. Úgyhogy végül bólint, és sietve elindul… a… Merre is? Remélhetőleg hamar talál valakit, aki útbaigazítja a megadott koordináták felé.// Elnézést a késlekedésért remélem jó lett Embarassed//

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

avatar
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 10

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1345/1400  (1345/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A legszokványosabb munka

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Szer. Jan. 24, 2018 3:40 pm

Többiek? Megevett titeket a korkó? (AKi érti a célzást, 5 ponttal gazdagítja a házát Razz )

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A legszokványosabb munka

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Szer. Márc. 07, 2018 2:37 pm

A post módosításra került

Mivelhogy az idők során teljesen elment a játéktól a kedvem és motivációm, a küldetést Lezárom. Sajnálom, Silence.

A jutalmatok a következő:
Semmi
3 megírt kör alatt nem jár semmilyen jutalom.

A történet szerint: A küldetéseket mások végül befejezték és elvégezték.
A tyúktolvajok gyermekek voltak, akik farkaslábra emlékeztető cipőben járták a környéket. Az asszony, aki feladta a hirdetést, végül befogadta az árvákat a küldetést elvégző JK unszolására.
A bárányokat sikerült egy játékosnak megvédelmeznie, egész éjszaka öldöste a farkasokat, akiknek többé nem volt kedvük visszatérni. Munkájáért 200 arany ütötte a markát.
A nyomok egyértelműen elvezettek a favágó feleségéhez. Nagy kár, hogy nem a farkasok ölték meg, hanem egy jóképű fiatallal szökött meg. Szegény favágó öngyilkos lett, miután megtudta a hírt.
Az állatokat a vadász segítségével sikerült elpusztítani. Sajnos pár nappal később újra visszaspawnoltak. Továbbra is folytatja a harcot az elszaporodó farkasokkal.
Elizabeth, a mátka, csúnya kínhalált halt farkasok által. Széttépett menyasszonyi ruháját az erdő egyik tava mellett találták meg, ahol valószínűleg a jó házasságáért imádkozott. Férjjelöltje azóta új feleséget talált magának és elfeledte a történteket.
Silencnek sikerült a segítségkérést teljesítenie és visszaszereznie a kosárkát, így elkészült az orvosság, és meg tudták menteni a haldoklót. A gyógynövényes azóta is boldogan végzi a dolgát kis házikójában.
A báró végül biztonságban átkelt az erdőn, ám jutalmat nem fizetett az elvégzett munkáért. A felbőszült JK mindezért a halálba küldte a férfit és udvarházát. Azóta ő maga lakik a báró egykori hajlékában.

Ezeket vegyétek úgy, mint megtörtént események, a karakterek fellelhetőek ugyanúgy az első szint falvaiban, bármikor felkereshetőek. A küldetések ezzel lezárásra kerültek.

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A legszokványosabb munka

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.