[Küldetés] Az Álnok Kastély

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: [Küldetés] Az Álnok Kastély

Témanyitás by Yurihime on Csüt. Márc. 28, 2013 5:16 pm

- A-azt hiszem rossz irányba futunk ^.^" - motyogtam magam előtt, ahogy menekültünk. Ha az emlékeim nem csaltak, akkor abba az irányba indultunk el, amerről én jöttem, és bár nem néztem körül túl alaposan, sőt, mindössze csak választottam egy utat találomra, vagyis hát elveimnek megfelelően, ámde ugyebár én oda lezuhantam egy másik folyosóról, amin viszont elméletileg ki lehetett volna jutni. Szóval... azt hiszem nem választottunk jó irányt.
Rövidesen megéreztünk a csontvázakkal teli terembe, ahol legnagyobb ámulatomra összetalálkoztunk másik két társunkkal, és úgy tűnt, náluk vannak a hiányzó tárgyak, amiket kerestünk. Vidáman integettem a szőke kisasszonynak és Peter-samának, örvendtem, hogy épségben viszontláthatom őket és nem esett semmi bajuk nekik sem. Az eddig mozdulatlan csontok azonban zörögve mozgolódni kezdtek, egészen hátborzongató hanghatást keltve. Libabőrös lettem tőle >.<
- Ren-sama...? - fordultam vissza bizonytalanul, ahogy a férfiú szinte tolni kezdett az ajtó felé, amit Esutel-sama kinyitott. Igaz ami igaz, üldözőink megérkeztek a nyakunkra, és bár nem értettem, mi oka a csontvázak rázkódásának, azért elég baljósnak tűnt ahhoz, hogy végül is igazat adjak neki és meginduljak az ismeretlen felé.
Egy nagyobb terembe érkeztünk, melynek közepén egy asztal volt tele mélyedésekkel. Szemet gyönyörködtető, díszes oszlopok futottak végig a fal mentén, egyiken még végig is húztam a kezemet. A szép látványától kicsi vidámság költözött a szívembe, hiába volt aggasztó a helyzetünk. Igen érdekes helyre keveredtünk, nem gondoltam volna, hogy ennyire bonyolult itt megoldani egy ilyen egyszerűnek hangzó feladatot.
- Nem fogunk meghalni, Ren-sama ^.^ - jelentettem ki magabiztosan mosolyogva. Kissé furcsán viselkedett, legalábbis nem tudtam mire vélni, amit mondott, viszont a kétségbeesett viselkedése láttán összeszorult a szívem Sad
- Mit gondolnak, tudunk valahogy rajta segíteni? - fordultam a többiekhez tanácstalanul, majd tekintetem visszavezettem a fiatalemberre, aki az ingét gombolta... ki éppen o.O" Sietve hátat fordítottam neki, és eltakartam a szememet, nem illett volna odanéznem ^.^"
- Anou... ha szabad megjegyeznem, amennyiben át tudnánk törni az üldözőink vonalán, úgy talán ki tudnánk innen jutni azon az útvonalon, amin mi jöttünk végig. Ren-sama, nem tudná használni azt a trükköt újra? Elég időt tudunk vele nyerni, és most többen is vagyunk ^.^ - bátorkodtam felhozni az ötletemet, hátha érdemesnek találják az én egyszerű gondolkodásom ellenére is. Nem tudtam, miért lenne jó ötlet behelyezni a tárgyakat az asztalon lévő résekbe, nem hiszem hogy azért van ott, mert akkor kijuthatunk. Egyelőre ugyanúgy szorítottam magamhoz a könyvet, mint eddig.
avatar
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 596
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Álnok Kastély

Témanyitás by RenAi on Vas. Márc. 31, 2013 9:22 pm

Ren ötlete bevállni látszott, a fiú startolt előre és sorban lökte félre a képességével a felénk iramodó ellenfeleket, amilyen gyorsan csak tudtunk felkaptuk a cuccokat és megrohamoztuk a kifele vezető irányt ahonnan pár perce Yurihime kisasszony bukkant fel és csatlakozott ismét hozzánk. Én volta ma legutolsó a sorban és igyekeztem mind lemaradni ugyanakkor arra is figyeltem nehogy megtámadhassanak minket hátulról, így ha bármiféle támadás érkezett azt igyekeztem gyorsan és egyszerűen leverni vagy hárítani. Azt hittem nehezebb lesz, egy karcolás nélkül megúsztuk mind. Már lassíthattunk is kicsit mikor feltűnt, hogy egy henger szerű teremben kötöttünk ki, ami tele volt csontvázakkal. Pár alakot véltem felfedezni a távolban akik szintén felénk siettek, a kardom markolatára szorítottam és a legrosszabb gondolat futott át a fejemen. ~ Mi van ha bekerítettek minket és csapdába kerültünk?... ~ Bele gondolni sem mertem, de pár pillanat múlva kitisztult a kép a két jövevényről akik szintén menekülhettek valakik elől. Egyre csak közeledtek majd az egyikük karca kitisztult és fel is ismertem benne a tulajdonosát. Vegyes érzelmeket kelt bennem, mert egyrészről egy kukkoló a másik részről meg meghívott vacsorázni. Az ilyen dolgokkal mindig is le tudtak venni emberkék a lábamról. Azt hiszem a fiúknál jobban csak a hasamat szeretem. Ráadásul azért is kedvesnek kell lennem vele mert céhtársak vagyunk. A másik tag egy lány volt, nagyon is szép lány. Kicsit elfogott az irigység, nah jó nem is kicsit. A szőkeséget nem ismertem, de visszaemlékezve volt róla szó hogy a küldetést még ketten vették fel. Így biztosra vehettem hogy Ők lesznek azok.
- Áhh, Peter! – Örvendeztem és köszöntöttem.
- Szia neked is! – Köszöntöttem a lányt, de nem maradt túl sok időm még bemutatkozni sem, mivel furcsa hangok hallatszódtak. Recsegés, ropogás, csontok csörrenése… Lenéztem a lábam elé majd láttam hogy a csontvázak amiken eddig tapostunk most remegni kezdtek majd összeilleszkedtek és életre kelltek. A szám elé tettem a kezem nehogy nagosan felsikoltsak, nem szerettem volna ha félősnek ilyedősnek tartanak, ugyanakkor igencsak kivert a víz a látványtól. Nem kellet sok felfedeztünk egy járatot ami egy pincébe vezetett. Sok választásunk nem igen akadt, mivel az üldözőink is a nyomunkban voltak épp csak kicsit le lettek lassítva a csontvázaknak köszönhetően. Gyorsan követtem a többieket, majd nagyot sóhajtva az ajtónak támasztva a hátam próbáltam ismét lenyugodni és össze szedni magam hogy valami okosat kitalálhassunk. Bentebb szétnéztem és felfedeztem valamit, persze nem én voltam az első, oda léptem a szőke lány mellé és megszólaltam.
- Szia RenAi vagyok. – Mosolyodtam rá, majd a rúnákat és az asztal dombornyomatát megnézve felfedeztem hogy a kapott itemek pont bele valóak. És bevillant hogy mi is lenne a pontos feladatom, persze nem feledkeztem meg róla épp csak nem tudtam hogy hogy is kivitelezzem majd. De így már össze állt a kép. Kétségbe esett szemekkel néztem körbe mindenkin eggyessével, mert tudtam hogy ez mégis mit fog jelenteni nekik. Mármint ha megteszik. Szerettem volna ezt valahogy elkerülni. Sokkal egyszerűbb lett volna csak meg kellene húzni valami kart, vagy megnyomni valami gombot vagy nem is tudom… de így… jelentősen megnehezíti a dolgom. Még az is megfordult a fejembe hogy védelmezem őket és valahogy kijutunk innen úgy hogy az itemeiket megtarthassák, de akkor az én küldetésem kerül veszélybe és ráadásul még sokan felvehetik ezt, és még mi sem úsztuk meg. Ugyanakkor hallottam hogy más sokan itt hagyták a foguk, ebben a kastélyban. Nem véletlen vállaltam el ezt a küldetést. A szőke lány a medálját már bele is tette az annak formált helyre. Ilyedten néztem rá, mert tudtam mi lesz ennek a következménye, míg ő nem. És azt szerettem volna ha úgy teszi ezt meg hogy bevállalja és tudatában van cselekményének súlyával. Ha Peter kérésére nem vette ki, akkor ezt én tettem meg és adtam vissza a kezébe. Idegesen lépkedtem párat, majd a tartóm vakargatva próbáltam megszólalni. A számat már ki is nyitottam de hang nem jött ki rajta. Elfordltam majd megpillantottam Ren-sama-t aki már idegileg teljesen kész volt, előre hátra dőlöngélt és dúdolászott majd kijelentette hogy itt mind meghalunk…. Elfutott a méreg, ebbe bele gondolni sem akartam, én nem adom fel ilyen könnyen és nem fogom hagyni hogy ezt bárki is megtegye. Oda csörtettem hozzá majd két pofon a fiúnak jobbról és balról is.
- Nem fogunk meghalni! Érted? Nem fogunk! – Majd otthagytam hagy legyen ideje össze szedni magát, míg ezalatt én a gondolataim próbáltam össze kaparni és valahogy rávenni őket hogy segítsenek nekem. Már épp meg lettem volna, mikor Ren félbe szakított a mondatával és a viselkedésével. Szemeim elkerekedtek, igen szerettem volna ha össze szedi magát de azért úgy látom ez most túl jól is sikerült nála. Ledöbbentem néztem a srácot és gondolkodóba estem hogy ezt ugye nem gondolja komolyan. De a jelek szerint igen, mivel már az asztalnak támaszkodva vetkőzésnek is kezdett. Oda csörtettem hozzá, az ingének a két oldalát megfogtam, a szemébe néztem majd…. minden erőmből előre hátra kezdtem el rángatni…
- Nem fogunk meghalniii! Fogd már fel! És ha olyan gondod van old meg magadnak hátul senkit nem zavarva!... - Kiáltottam le a fiú fejét, majd ismételten otthagytam és a lányokhoz és Peterhez sétáltam.
- Köhöm… bocsi az előzőért. - Biccentettem hátra a fejem Ren irányába.
- Tudom hogy, hogy juthatunk ki innen, de félek hogy ez nektek nem jó hír. - Itt aggódóan néztem körbe a többiekre.
- Kérlek hallgassatok végig. Az én feladatom az hogy … hogy elpusztítsam ezt a kastélyt. Méghozzá azért mert sokan itt vesztették már az életüket, és nekem ugyanaz az npc adta fel ezt a küldit aki nektek is. Sokat nem tudok a feladatotokról csak hogy az itemeket meg kell szereznetek, ami sikerült is. Ugyanakkor ha végig gondoljátok a helyzetet nincs sok választásunk. Eleitől fogva úgy álltam hozzá hogy segítsek nektek, és még mindig azt szeretném ha megtarthatnátok az itemeket, de úgy néz ki pont azok fognak kelleni a kastély elpusztításához. Kiutat viszont nem nagyon látok. Nekem az npc csak annyit mondott hogy a pincében tudom ezt megtenni, semmi többet. Nem akarok nektek rosszat, de úgy néz ki ez a legokosabb módja a túlélésünknek. – Próbáltam határozottan fellépni bár cseppet sem érzetem magam annak, sőt… most féltem.. picit még tőlük is. Mert most mégis milyen érzés lehet ez nekik?... Megszerzik majd megkérem Őket hogy dobják suttyba csak miattam… és persze a túlélésük véget. Nagyot sóhajtottam majd folytattam.
- Ugyanakkor ez a játék a maga módján fer… egy szóval biztos vagyok benne hogy még így is busás jutalom üti a markotokat… - Kérdőn néztem a többiekre hogy mégis hogy döntenek. Felkészültem arra az esetre is ha vissza utasítanak, de ez esetben ez a küldetés örökre befejezetten marad számomra mivel akkor segítek nekik és megpróbálom őket megvédeni és kijuttatni innen. Többet nem tehetek.


/Nos még ha jó szándék vezérelt is akkor is megütöttem Rent- így az indikátorom narancs lesz. (Ennyit bőven megér XD)/

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Álnok Kastély

Témanyitás by XaXa on Hétf. Ápr. 01, 2013 5:43 am

.
avatar
XaXa
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2013. Jan. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Álnok Kastély

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Ápr. 01, 2013 5:43 am

The member 'XaXa' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Álnok Kastély

Témanyitás by XaXa on Hétf. Ápr. 01, 2013 5:49 am

Mindenki
Még sikeresen bemenekültetek, mielőtt a csontvázak teljesen aktivizálták magukat. A hangokból ítélve azokkal mind Esutel, mind Yurihime csoportjának az üldözőinek meggyűlt a baja a váratlan újabb ellenséggel. Volt időtök átgondolni a helyzetet, volt amelyikőtök már cselekedett is, lehetett pánikolni, azonban most meghallottátok az első koppanást, majd idővel erősödik és gyarapodik a dörömbölés az ajtón, azonban egyelőre úgy tűnik még bírja egy darabig. Ahogy Ren megpróbál előre-hátra dőlni, úgy a második lendületnél megmozdul alatta a padló. Megpróbálhatja kiszedni azt a kis részt, mellyel sikerrel is jár. Ekkor talál a kis lyukban egy üveg bort, bár balszerencséjére nincs mellette dugóhúzó.
Amit most tehettek: megbeszélitek a további teendőket, előkészületeket tesztek, vagy cselekedtek, "esetleg hancúroztok". Akárhogy is, de a kör végére be fogja adni a kulcsot az ajtó.
A borra dobtam, csak, hogy érezzétek a törődést. Iható, és semmi más szerepet nem tölt be, mint fogyasztható alkohol, már ha ki tudjátok/akarjátok nyitni.
Jelzem: Utolsó előtti kör. Várhatóan, ezen kívül maximum 2, de remélhetőleg már csak 1 posztot kell írnotok.
avatar
XaXa
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2013. Jan. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Álnok Kastély

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Hétf. Ápr. 01, 2013 9:12 am

*Tessék! Le vagyok szavazva! Pete beszól. Oké, oké, most épp fel kell dolgoznom. Igazából baromira mulatságos volt, ahogy a rózsaszín tűsarkukkal a kezében beszél, de most nem volt nevethetnékem. Legszívesebben nekiálltam volna vitatkozni az ötlettel, de aztán a lánccal kikaptam a helyéről a medált, s a kezemben gyűrögettem.*
- Ahogy akarjátok!
* Majd csípőre tettem a kezem, s vártam a többiek reakcióját. Egyik lány hozzám jött, s bemutatkozott. Na igen, őt még nem láttam.*
- Esutel.
* Mondtam neki, majd a többiekre figyeltem. Ekkor Ren az orrom elé nyom egy üveg bort. Én elvettem tőle, de csak bámultam rá, hogy most mit akar. Aztán kezdett bekattanni a srác. Oké, oké, én is be vagyok tojva erősen, hogy mindjárt meghalunk, de halálom előtt nem épp azt terveztem tenni, amit ez a srác ajánlott. Egyszerre meglepetten, s gyilkos tekintettel néztem rá, de RenAI már aktivizálta is magát.*
~ Huha... nem semmi csaj! ~
* Bár az biztos, hogy ha senki nem cselekedett volna, én kezdtem volna egy hasonlóba. De így inkább meg sem szólaltam, meg sem mozdultam. Közben Yurihime azt javasolja, törjünk ki. Én rázogatom a fejem.*
~ Ez őrültség! Pete sem bírt a három őrrel. Érzem, hogy a kijutásunk útja ez a hülye asztal! ~
* De mégsem szólaltam meg, mert ha olyan mellett döntünk, amit csak én pártoltam igazán, s végül bajba kerülünk miatt, akkor mindenről én tehetek majd, és persze az én lelkemen szárad mindannyiunk halála! Nah ebből nem kérek! Döntsék el akkor a többiek! Ren azonban már vetkőzik. Kikerekedett szemekkel bámulok rá, hogy ennek meg mi baja van!! De az új csajszi újra megoldja. *
- Húhaaa!
* Mondtam ezt már hangosan. De közben a boros üvegemre néztem. Fogtam egy nyílvesszőt, s szépen a hegyét belecsavartam a dugóba. Húztam, és voálá. Majd odasétáltam Renhez, s elkezdtem a fejét locsolni a borral. Ha netalántán még mindig meg lenne kergülve. Locsolom és csak locsolom szó nélkül, majd hirtelen megállok.*
- Ne pocsékoljuk el az egészet.
* Arrébb mentem s meghúztam az üveget. Ekkor jött RenAI döbbenetes vallomása. Csak néztem őt, majd szavai után körbepillantottam. Kíváncsi voltam a többiek reakciójára. De úgy döntöttem, most végre megszólalok.*
- Okés. A szitu tiszta. Ha betesszük a helyükre a tárgyakat, a kastély elpusztul, bár a mi küldetésünknek befellegzett, de így is nyerhetünk. Ha nem tesszük a helyére, akkor tutira meghalunk. Én legalábbis így gondolom. Pete, mondd meg csak őszintén! Bírtál azokkal az őrökkel? Nem kellett volna futnunk, hogy ha simán le tudtuk volna őket verni. Aztán a festményekből is előbújtak harcosok, titeket is üldözött pár NPC és most itt vannak ezek a csontvázak, akik nagy valószínűséggel erősebbek, mint volt üldözőink, hallgassátok csak!
* Dörömbölés hallatszik az ajtóból.*
- Hogy ha ezt végiggondoltátok, esetleg azt is gondoljátok végig, hogy mi fontosabb! A fránya küldetés sok jutalommal, vagy az életetek esetleg semmi jutalommal? Bocsi, de én az utóbbira szavaznék, de tegyetek azt, amit akartok, én nem szólok bele! Ahogyan döntötök, úgy lesz!
* Majd kissé dühösen a medált a lánccal együtt RenAI markába nyomom.*
- Fogd! Nekem nem kell!
* Majd megfordultam, s leültem a sarokba iszogatni a bort.*
~ Idióták! ~
avatar
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 22
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1900/1900  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Álnok Kastély

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Ápr. 02, 2013 3:59 pm

RenAi vallomása és Esutel beszéde. Kellemetlen és összezavaró volt egyben.
- Valóban futottunk kettő – három őr ellen is, de a kastély elpusztítása sem hangzik bíztatóan. Lehet neked az a feladatod, hogy pusztítsd el és nekünk a jutalmunk lenne a kastély, a helyzeten ez mit sem változtat. Mármint magyarázom újra. – nem lett volna vége a mondandómnak - Ha el is pusztul a kastély a tárgyak miatt és azzal együtt, lehet ők is meghalnak, - mutattam az dörömbölő ajtó felé – az nem feledteti a tényt, hogy mi is itt vagyunk a kastély pincéjében. Miért ne járnánk mi is ugyanúgy, mint az üldözőink, vagy mint a kastély?
Volt egy hisztis, egy iszákos, egy Yurihime és egy RenAi. Hehe, nyerő csapat. A kijutás esélye csekély, sőt fikarcnyi, ugyanakkor nem volt veszve minden. A küldetés elveszett, csapdába is estünk. Egyik oldalról csontvázak, őrök és ki tudja még, hogy mik csatlakoztak. Másik oldalról meg fal, föld és az enyhén negatív hangulat, mi halálhelyzetben szokott lenni. Nem meglepő, ám a nyugodtság és józan ész jól jött volna most. E gondolatom közepette épp az idomár Ren és Esutel között járt a tekintettem. A gondolkodásukkal többre mentünk volna, de ők tudták.
- Mhhh...- felfénylett az a bizonyos körte, minek ilyenkor világítania kell. Én nem haltam meg, így megengedtem egy mosolyt magamnak.
- A hazatérés kristály! – emeltem fel a fejem - Mit a kezdetekkor kaptunk. Nem tudom, csak remélem, hogy ti még nem használtátok el a sajátjaitokat. Amondó vagyok, ha megszavazzátok, akkor helyezzük a tárgyakat oda ahova akarjátok, de ha veszélyesé válik én használni fogom a kristályt, a sajátom. – mondtam gyáván és őszintén. Hisamét magamhoz intettem, hogy még véletlenül se császkáljon el tőlem.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Álnok Kastély

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szer. Ápr. 03, 2013 3:45 pm

Nyugtalanságomban elkezdek dülöngélni, aminek kedvező következményei lesznek. Eszembe nem jutott, hogy pont egy ilyen módszerrel találok rá egy üveg borra, menő, csak éppen kinyitni nem tudom, ez elég gáz. Hagyom is és helyette a fontosabb dolgokra koncentrálok. Felteszek egy kérdést a jelenlévő hölgyeknek, amolyan utolsó kívánság féle. Hime-sama, mint mindig, most is aranyosan, kedvesen próbál nyugtatni.
- Persze, párszor még tudom használni- adok választ a kérdésére, nagyon aranyos. Ai-chan viszont huhuhuhúúúúúú. Mint valami megvadult anyatigris odacsörtet hozzám és két pofont lekever. egyet jobbról, egyet pedig balról. Én csak pislogok párat, hogy ez most mi? Kezeimmel az arcom simogatom. Fájdalom nincs, de attól még piros az arcocskám. Gonosz dolog ez.
- Oni!- motyogom halkan, nehogy megint elkezdjen szadizni. Én nem vagyok annak a híve, sosem jött be az erőszak olyan téren, sőt másmilyen téren sem. AI-chan indikátora narancsszínűre változik. Hmmm…. nagyon kész lehet ő is nem csak én. Tovább tetézem a”bűnöm” azzal, hogy már vetkőzni is elkezdek. Hime-sama elfordul, nem tudja, hogy mit veszít ezzel. Esu-chan is nagyra nyitja szemeit, hogy mindent jól láthasson, de az az Oni? Már megint nekem ugrik és az ingemnél fogva kezd el rángatni.
- Héhéhéhhé A-i-chan e-e-ee-ngedj-e-e-el – kérlelem rendesen. Már-már a hányinger kerülget, mire elenged végre. A földre rogyok és kicsit távolabbra mászom tőle.
- Oni!- kapja megint ezt a megszólítást. Ez még mindig semmi. Esu-chan a nemrég talált boromat kinyitja és a fejemre önt egy jó adagot. Megint kamillázok, hogy ezt mire véljen. Szóhoz se jutok hírtelen.
- Esu-chan Hidooooooi! Az én meg akartam inni Sad- szomorkodok egy keveset és látom, hogy a maradékot ő akarja magának. Nincs kufirc és nincs pia??? Ez nem fair Sad
- Esu-chan én is kérek, egy kicsit- Nyújtom felé a kezem, és ha megkapom az üveget, akkor iszok is belőle, végül elfekszek a földön és a mennyezetet bámulom. Hallgatom a kék hajú lány kis történetét, majd a többiek reakcióit rá. Az ital kissé megnyugtat, talán ezért is fetrengek lent a földön, kitudja. Még nem vagyok részeg Regi mellettem álldogált és az ajtó felé nézett. Harcra kész, mint mindig, bátor a kis madárka, vagy csak harcmániás, egyre megy. Még az eddig jelentéktelennek tűnő fiú is jártatja a száját, most még jobban, mint az előbb. Mi a szösz? Ráadásul nem is mond hülyeséget. Igazán eszembe juthatott volna nekem is. Előveszem a hazatérés kristályom és felemelem.
- Nekem vaaaaaan!- kiáltom fel. A tanakodásban nem veszek részt és a keresett bor sincs már nála, beleszólásom sincsen már talán. De nézzük a dolgok jó oldalát, megnyugodtam, mind a bor, mind a kék töpszlinek köszönhetően. Ezért meg is kellene lassan szólalnom, én is tagja vagyok ennek a csapatnak, ráadásul a legmenőbb.
- Én az elpusztítás ellen vagyok. Teljes mértékben ellenzem.- mondom és felülök, kezeim karba teszem.
- De!- kis hatásszünet
- Az elején megígértem Ai-channak, hogy segíteni fogok neki. Ha megszegném a szavam, nem nevezhetném magam férfinek. – mondom büszkén és iszok még egy kis bort, már ha megkaptam az üveget korábban.

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Álnok Kastély

Témanyitás by Yurihime on Szomb. Ápr. 06, 2013 7:22 pm

Nem igazán tudtam eldönteni, hová is kapjam a fejemet. Annyi minden történt, hogy mire megszólalhattam volna, már réges-rég máshol jártak a gondolatok, az esemény fonala. Csak álltam ott, egy helyben a könyvet görcsösen szorongatva, és összezavarodva kapkodtam a tekintetemet hol az általam érthetetlen módon idegessé vált Ai-samára, hol a kétségbeesett, zagyvaságokat beszélő Ren-samára, hol az agresszív mozdulatokat bemutató Esutel-samára, és közben azon járt az eszem, hogy mégis hogy tudnék mindenkit megnyugtatni. Arra jutottam, hogy sehogyan. Kicsúszott a lábam alól a talaj, tehetetlen voltam. Segíteni szerettem volna, de képtelen voltam rá, nem voltam eléggé határozott, nem voltam kellően gyors és hangos. Én csupán egy halk szavú fiatal lány volnék, aki mindenkinek csak jót szeretne, egy ilyen helyzetet nem tudtam már kezelni ^.^" Peter-sama vonta magára a figyelmem a kavarodás közepette. Ő higgadtnak tűnt. Valaki olyannak, aki átlátja, mibe is csöppentünk éppen. Félénken közeledtem hozzá és álltam meg mellette, bizonytalanul pislogva rá. Azt hiszem, ittam a szavait, magamba szívtam, mint szivacs a nedvességet. Nem szerettem, ha másokra vagyok utalva, de be kellett látnom, enélkül nem boldogulnék. Nem láttam át, mit is kéne tennem, mikor körülöttem mindenki olyan szörnyűségekről beszélt, mint ennek a gyönyörűséges kastélynak a lerombolása, vagy éppen a saját halálunk. A dörömbölés ellenére én nem éreztem magam veszélyben, de mivel Peter-sama azt mondta, hát én is előkutattam azt a kék kristályt, amit ő is, és Ren-sama is felmutatott.
- Tessék, úgy vélem Peter-sama jobban tudja, mit kellene tennem ezzel ^.^ - nyújtottam át neki a könyvet, amit eddig magamhoz öleltem. Úgy éreztem, benne megbízhatok, hogy helyesen fog cselekedni. Ugyanazt a jelet hordozta magán, amit én is, és bizonyos voltam benne, hogy Lewis-samát csak hozzá hasonló nagyszerű emberek vehetik körbe, még a én nem is voltam rá méltó.
- Ígérem, egyszer, ha alkalmas és elég erős leszek hozzá, visszaadom a fiatalúrnak mindazt, amit most értem tesz ^.^ - tettem hozzá pironkodva. Szörnyen restelltem magam, amiért nem tudok a saját sarkamra állni, de azon leszek, hogy egy nap meghálálhassak mindent, amit értem tettek. Kamatostul.
avatar
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 596
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Álnok Kastély

Témanyitás by RenAi on Szer. Ápr. 10, 2013 5:22 pm

Kíváncsian vártam a végeredményt, de a többiek is csak néztek egymásra, valahogy senki sem volt ma épp a leghatározottabb amivel csak egy gond volt. Pár pillanat és végünk, dörömböltek a szörnyek az ajtó másik feléről, így az idő igencsak szorította a torkunk, és nem volt most arra vesztegethető percünk hogy egymás véleményét megcserélve gondosan megvitassuk az eseményeket, és hogy kinek mi lenne a számára legmegfelelőbb. Már épp nyitottam volna szóra a szám mikor sorra megszólaltak a fiúk, Ren kijelentette hogy mivel megígérte így segít nekem. Hálásan pillantottam a fiúra, majd Peter még egy nagyszerű ötlettel is előrukkolt. Utólag már kicsit szégyenlem magam hogy ki mentek a fejemből a kristályok de tökéletes a menekülésre. Felcsillant a szemem mikor sorra vették elő a sajátjaikat így én is úgy tettem az inventorymból előhívtam a hazatérés kristályom és felmutattam hogy tudassam a többiekkel hogy nekem is megvan. Yurihime kisasszonynak is nagyon megtetszett a kék hajú fiú ötlete, olyannyira hogy mind a kristályt mind az saját itemét oda adta neki. Kicsit elkerekedett szemekkel néztem az eseményeket, mert nem értettem hogy ezzel mégis mit szeretne elérni. Az egyik kezemben a kristály a másikban az Esu-tól kapott medál, Ren azt mondta hogy segít, és Peter is osztozik a véleményen. Oda sétáltam az asztalhoz a medállal, majd a kék hajó fiúra és a köhöm aranybarna-szőke srácra pillantottam. Ha nem jöttek és helyezték a helyükre az itemeket, akkor oda sétáltam hozzájuk és kedvesen mosolyogva kértem el tőlük, és igyekezve tettem őket a helyükre, a furcsa írás felragyoghatott, és vártam mi fog történni ezután.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Álnok Kastély

Témanyitás by XaXa on Szer. Ápr. 10, 2013 8:14 pm

Ahogy én vettem le Esutel bizony az ereklyét bontotta meg, nem láttam sehol, hogy előtte odamenne Renhez, vagy elvenné tőle. Azonban, ha Esutel megerősíti, hogy a Ren által talált bor volt az eredeti célpont, akkor adok lehetőséget ebben a posztjában pontosítani.

Ha a minden ereklye a helyére került, akkor felvillan egy kis figyelmeztetés:
"Valóban meg kívánja semmisíteni a "Kastély" objektumot?"
"Igen / Nem"
Közben az ajtón repedések jelennek meg, elpixeleződött csíkok futnak végig az egészen.
Ha a borból hiányzik, akkor igencsak gyengén látható, s a gombok nem nagyon akarnak működni. Ha elég leleményesek vagytok kipótolhatjátok a másik borral, s ekkor elkezd villódzani, de használható állapotba kerül, s már csak egy kis ügyesség kell, hogy sikerüljön a választás. Amennyiben nem pótoljátok ki, de kitartóan próbálkoztok, mikor áttörik az ajtót és elindulnak felétek sikerül aktiválni a válaszotokat. Nemleges válasz esetén a tárgyak elteleportálódnak az asztalról.
Esutel, illetve Ren, ha ő is ivott a borból (bármelyikből) kezdi érezni a fejében, hogy nem átlagos kis üdítő volt. A mennyiségtől függően akár le is részegedhettek.


Abban az esetben, ha nem fogadjátok el, vagy nem lesznek betéve az ereklyék a helyükre:
Egy horda csontváz tart felétek, melyekkel közül egyet sem sikerül megölni. "Halálotok" után, ami nem történik meg, mivel mindegyikőtök teleportálva lesz, egy börtönszerű helyre kerültök.
Spoiler:
>Amennyiben valakit "kivégző találat érne az elteleportálódik a vár "börtönébe", visszakapja elvesztett életpontjait, ám felszerelései az inventoryjába kerül, s nem képes felölteni sem fegyverét, sem páncélját. Ez természetesen a petre is vonatkozik.
>Ezután pedig ne felejtsétek le, hogy mihez kezdtek. ( A börtön rácsa nem villogtat immortal object-et, viszont puszta kézzel nem lehet áttörni.) Nyugodtan próbálkozhattok kijutással, ám biztonság kedvéért kérek egy darab dobást hatoldalú kockával.
>Kristályaitokat, és itemjeiteket tudjátok használni, csak felölteni nem tudtok felszerelést.
>Kijutással nincs nagyon értelme próbálkozni, hisz kezdhetnétek előröl az egész hajcihőt, ezúttal arra van az opció, hogy a karakter aki rendkívül nagy egóval rendelkezik tudjon rácson kívül teleportálni.


Ha a kristályotokat használjátok:
A kijelölt városba érkeztek, s felvillan a küldetésetek ablaka.
"A küldetést el buktátok."


Amennyiben az elfogadjátok a kastély elpusztítását:
A kastély elé teleportálódtok, oda, ahol a csonti meg a leamortizált szekérnek kellene lennie, de már nincs ott. A kastély rázkódik, különböző nagyságú darabok hullanak le róla, ahogy dől össze, majd a részei a mélyben pixelekre robbannak, s végleg megsemmisülnek. A küldetésadótok szólal meg mögületek.
-Sajnálom, hogy be kellett csapjam néhányotokat. Azonban megfelelő csábítás nélkül nem vállaltátok volna el ennek a gonosz épületnek a lerombolását. Tudom nem valami nagy vigaszdíj, de valamennyi arannyal szolgálhatok.
Miután átadta nektek a jutalmatokat, elköszön, s felajánlja, hogy elvisz titeket Horunka közelébe, ahonnan egy fertály óra gyaloglás után beértek a faluba.


Utolsó Kör! Kérek mindenkit, hogy lezártan készítse el a posztját.
avatar
XaXa
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2013. Jan. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Álnok Kastély

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Szomb. Ápr. 13, 2013 8:50 pm

*Cseppet sem fogtam fel, hogy ami italt átad nekem Ren, az az ereklye! Csak a rózsaszín tűsarkú járt a fejemben végig, rég elfeledtem, hogy az ereklyék közé tartozik egy itóka is. Ráadásul Ren úgy nyújtotta át nekem, hogy nosza rajta, igyunk! Hát, nem vagyok az az alkoholista típus, de most rám fért egy kis lötty, az biztos. Tehát nyílvesszőmmel kinyitottam, lelocsoltam vele Rent, iszogattam is belőle. nem sokat, kb. négy kortyot. Pete szavai lelombozóak voltak az így is borús helyzetben. A többiekkel együtt szó nélkül én is elővettem a kristályom.*
~ Ch... szerintem ez az egész gázos! Bűzlik ez, mint egy görény! ~
* Utaltam gondolataimban a küldetésre. Közben elkérte tőlem Ren az itókát, hát átadtam neki. Semmi kedvem nem volt most lerészegedni. Mit szólna ehhez az Apám? Úgy tűnt, mindenkinek megvan a kristály. Ez jó, senkit nem kell hátrahagyni, vagy nem kell az életemet kockáztatva másnak odaadnom az enyémet. Vajon megtettem volna? Átadtam volna másnak, ha neki nincs? Ezt már most nem fogjuk megtudni. Ren Pete után megszólal. Csak csóválom a fejem, mikor az elpusztítás ellen szavaz. De aztán kijavítja magát. Sóhajtottam egyet.*
~ Nos, ha megszavazzuk a kastély elpusztítását, akkor már nem kell azon gondolkodnom, hogy hogyan osztjuk szét egymás között a kastélyt mint exjutalmat. ~
* Yurihime szavaira Petehez kissé megleptek, felvontam a szemöldököm. Kicsit morcosan ültem a kék báli ruhámban a földön, térdemet felhúzva magamhoz, kezemmel azt átölelve. De eldöntöttem, nem szomorkodok tovább. Már ha Perre tekintek, máris van tőle mit tanulnom, nyugodtságot mindenképp. Elkéne ide, az biztos. A dörömbölés felé fordulok, csak nézem, és nézem az ajtót. Vajon meghalunk most? Talán a társaság nem is olyan rossz. Bár nem ismerem őket, s nem mondhatom őket még barátaimnak, de bajtársnak annál inkább. Elmosolyodtam. Nem lesz itt gond, megoldjuk! RenAi végül megszerezve a tárgyakat az asztalba helyezte őket. Felálltam,s az asztalhoz sétáltam. Kissé megszédültem. *
~ Ehj, azért ez erős pia volt, ahogy érzem! Most meglátjuk, mi fog történni. ~
* Tekintetem komoly volt, s határozott. Néztem a megjelent írást a felületen, szemeim csillogtak a fénytől. És a bortól? Az ajtó felé fordultam. Kezdett elpixeleződni.*
~ Fenébe, gyerünk már! ~
* Aggasztott a tudat, hogy a bor ereklye volt. Na most ha amiatt nem sikerül az egész, mert ittam belőle, akkor mehetek a damilért, hogy felkössem magam. Vagy nem is kell, itt vannak a csontik, eléjük ugrok. Fájdalmat úgy sem érzek! Ökölbe szorítottam a kezem,s feszülten néztem egyszer az ajtóra, majd az asztalra.*
~ Gyerünk, gyerünk gyerünk... GYERÜNK MÁÁÁÁR!!! ~
* Az ajtó betört, a támadók felénk száguldoztak. Sápadtan néztem rájuk, majd megszólaltam feléjük mutatva.*
- Öhm... skacok...
*De ekkor végre aktivizálódott az asztal. RenAira tekintek, hogy "nyomja meg a gombot", hogy igen, megy a kukába a kastély, majd végre történt valami. Elteleportálódtunk a helyszínről, s a kastély elé kerültünk. Végignézhettük, ahogy darabjaira hullik ez az álomház. Kissé szomorúan néztem végig, de mégis örültem, hogy vége ennek a borzalmas küldetésnek! Azt az NPC csajt sosem felejtem el. Reméltem, mindegyik ott pixeleződik a kastély romjai között. Ekkor hirtelen megfordultam, mert megszólalt mögöttünk a küldit adó NPC. Szavaira dühösen szóra nyitottam a számat. De végül csak nem szólaltam meg. Becsuktam számat,s a többiekre pillantottam. na nem, nem én leszek, aki most kifakad. Vannak itt mások is, na meg RenAi is erőszakos valakinek tűnik, de mondjuk pont ő nem lesz az, aki haragudni fog az NPC-re, mert ő a normális küldetést kapta.*
~ Persze, sajnálod, mi? Nincsenek is érzelmeid! Halálba küldtél másokat, te barom! ~
* Akárhogy is, ha a többiek bevállalták a fuvart, velük tartottam, hisz szinte semmit nem láttunk az útból idejövet, biztosan eltévednék, ha magam próbálkoznék visszajutnia faluba. Egész úton csendes voltam, nem volt kedvem egy szót sem szólni. A többiek tekintetét is kerültem. Nem mondtam nekik, hogy na látjátok, igazam volt. Egyébként sem mondtam volna, de most főleg azért nem, mert majdnem miattam hagytuk ott a fogunkat. Ha valaki haragvón meg is említené nekem,hogy mekkora marha voltam, akkor sem felelek, maximum kinyögök egy sajnálomot. Ott tett ki, ahol már nem volt messze a falu. Semmihez nem volt kedvem, kicsit le voltam hangolódva, ugyanakkor hálás voltam az égnek, hogy élve, s jutalommal is kijutottam a helyszínről. Sosem felejtem el ezt a napot, az biztos. Mert ráadásul életem első csoportos küldetése volt. Nah és bármikor, mikor Peterre gondolok, elpirulok, hisz miatta nem semmi helyzetbe kerültem. Biztos, hogy sokszor fogok még gondolkodni ezen a sztorin. Nem felejtem el. Soha!

//Köszönöm a nagyon izgalmas, sokszínű küldetést! Smile //
avatar
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 22
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1900/1900  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Álnok Kastély

Témanyitás by Peter Worker on Vas. Ápr. 14, 2013 12:03 am

Liliomhercegnő szavai zavarba hoztak.
- Nem tartozol nekem semmivel. – mosolyogtam rá. Ártatlansága aranyos volt. Időztem szemein és arca pirosságán, majd RenAi zökkentett ki, miként elvette a tárgyakat tőlem. Figyeltem, csodálkoztam és féltem. Ám, hogy volt egy ki belém vetette a bizalmát az most mégis némi örömmel szolgált a számomra.
Az ajtó repedezett, tört és jöttek a zaklatók, azonban szerencsére időben kerültünk ki a szorult helyzetből. Már emeltem a kezemet szinte, hogy a kristály törjön, de időben megláttam magam előtt a magasra épített kastélyt, melynek a pincéjében voltunk nem rég. Nem lehetett sűrűn látni, hogy ebbe a világba valami ilyen nagy ilyen mód sérüljön. Nem voltam szadista, se rosszat akaró, de ritkasága okán csodáltam e történést.
A megbízó alakja és hangja. Sajnálta. Mindig mindenki sajnálta, ugyanakkor mi megtörtént az ellen nem volt mit tenni. Átvágott minket, minek ez lett az eredménye, de úgy gondoltam, ha már bent sem dühöngtem, akkor nem itt kezdem el.
- Az arany jól jön, költeni van mire, de köszönömöt ne várjon. Tőlem biztos ne! – Hisamével az ölembe léptem fel a hintóra – És a fuvar természetes.
Csapatnak túlzás lett volna mondani a társaságunk, hisz a küldetés több mint felében egyedül Íjászlány Esutellel voltam. Vele kerestem a tárgyakat, vele öltöztem át, vele táncoltam, ő mondatta ki velem azt a nyelvtörős bögrés mondatot, majd vele futottam. Bár a pincében történtek talán némi csalódást okoztak számomra személyében, mégis pozitív gondolatokkal gondoltam rá a hintón ülve. Yurihimével és RenAival sajnos nem beszéltem sokat, függetlenül attól, hogy közös céhbe tartoztunk, azonban hogy Rennel nem kellett lennem, azt nem bántam. Nem feledtem, miként találkozásunknál bezárta előttem a hintó ajtaját.
- Nos, örültem, vagyis örültünk. – javítottam ki magam, minthogy Hisame is velem volt – Egy élmény volt. Remélem még találkozunk. – majd miként ismerőssé vált a környék, úgy leugrottam a hintóról és váltunk el a többiektől.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Álnok Kastély

Témanyitás by Ryuninji Ren on Hétf. Ápr. 15, 2013 2:00 am

A döntéshozatalba nem folyok bele túlságosan,elmondom a véleményem, hogy teljesen az elpusztítás ellen vagyok, mert ez a lak a csapdákat és a komornyikokat leszámítva hozzám illik. Azonban az elején tettem egy felelőtlen ígéretet, melyet be kel tartanom, még ha át is vertek. Sajnos az élet nem fenékig tejfel, az ilyet el kell fogadni. Na meg nem került az életem se veszélybe, legalábbis emiatt a kis ígéret miatt, amúgy már régen a nyomomban lohol a halál. Esu-chan van olyan kedves és megosztja velem a bort, jó nagyokat kortyolok belőle, az ám, nagyon finom ez, pedig nem is vagyok oda az erjesztett szőlőléért. Iszogatok, kortyolgatok szépen, egészen addig, míg ki nem veszik a kezemből az üveget. Szép, mondhatom, én szeretem meg és el is veszik. Esu-channak adtam, szóval lényegtelen is. Az ajtó felé fordulok, még mindig nem kelek fel, a földön valahogy biztonságosabb, nem tudnak kapásból ledönteni a lábamról, hogy rám ugorjanak meg ilyenek. A többiek tanakodnak, nem is figyelek rájuk nagyon. Erőt veszek magamon és feltápászkodom. Az ajtó felé nézek. Regi a vállamra száll, elszánt tekintettével jelzi nekem, hogy készen áll a harcra, ráadásul önbizalomban sem szenved hiányt.
- Jöjjön itt be bárki, lezúzok mindenkit- megropogtatom az ujjacskáim. Ideje menőzni. Reginald osztotta a véleményem, pedig valószínűleg nem ugyanarra gondolunk. Nekem csak a szám jár, nagyon megnyugtatott az alkohol és a hazatérés kristály a kezemben. Egy ilyen biztosíték mellett hamar elszáll a halálfélelem. Lényegében nagy a szám, meg is torpanok, mikor ránk törik az ajtót. Egy pillanatra lehunytam szemeim és már el is teleportálódtam, vissza a kastély elé, mely épp darabjaira hullt.
- Huhuhúúúú !- ez a pia ütős volt, most kezdem csak érezni, talán a teleport olyan hatással van a részeg emberre, mint a radiátor? Felgyorsítja a dolgokat? Hmm, ez egy új felfedezés. egy ismerős hangot hallok, hát nem az a félkegyelmű az?
- Te nyomi vagy, az ám, add a lét hehehe…. de gyorsan ám,mer jobban megharagszom. Hop-hop-hoppá- botladozom egy kicsit, mér nem egyenes itt a talaj, he? Regi ijedtében felröppen én meg megkapaszkodom Hime-samaban.
- Hmmm… Hime-sama, így közelről még aranyosabb vagy, ráadásul nem bántottál hikk, nem úgy mint az a kettő- mutatok Esu-chanra és Ai-chanra. Rendkívül agresszívan viselkedtek velem Sad
- Hime-samaaaaa. Ugye te nem akarsz engem megbántaníííííí? Hát persze hogy nem, mer hikk, aranyos vagy, meg kedves ezért jutalom jár. – több nem is kell, nemes egyszerűséggel lesmárolom a lányt. Csak akkor hagyom abba, ha esetleg nagyon ellenkezne már, ha ellök, akkor el is esek, ha nem, nos, akkor is elesek csak magamtól.
- Én-én-én-één megyek a hintóval. - utolsónak érek oda a hintóhoz, vajon miért? Pedig kezemmel is segítem a járást, négykézláb gyorsabb kellene, hogy legyek. A hintóba felmászni kész erőpróba. Két kézzel kell kapaszkodni, meg lábat is kell emelni? o.O Három végtag irányítása egyszerre nem kóser vazeg. Négyet lehetetlen, hármat meg csak a veteránok tudnak.
- Hóóóóóóóóóó-rukkkk- elrugaszkodm a földtől és már fent is vagyok, csak nem ott ahol lennem kellene. A többiek lábánál kötök ki.
- Na várgyunk csak- egyik kezemmel felkapaszkodok egy szabad helyre, majd a másikkal is. Lábaimmal elrudaszkodm és fentvagyok
-Hurráááá, na ki a menő? hehe hát én. Hime-sama ha nem bánod alszok egy kicsit a pihe-puha párnáidon. ~.~ Fejem puha kebleire hajtom ha engedi, ha nem akkor is, mert miért ne? Aztuán azonnal elnyom az álom. Reginald nem látott még így. rémülten néz és Ai-chanhoz menekül, vigasztalásra vágyik talán.

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Álnok Kastély

Témanyitás by Yurihime on Hétf. Ápr. 15, 2013 7:25 pm

Peter-sama kezéből RenAi-sama markába kerültek a nálunk lévő ereklyék, és hamarosan már mindegyik ott díszelgett az asztalon, a kijelölt helyükön. Ökleimet összeszorítva és a mellkasom elé emelve, kezemben a kristállyal izgultam, hogy vajon most mi is fog történni. Nem egészen fogtam fel, hogy mi folyik az asztal körül, ám az ajtó egyre inkább megadni látszott magát. Rápillantottam a kékes színben pompázó drágakőre, és ekkor eszméltem rá: nem tudom használni o.O" Kétségbeesve néztem körbe, de látszólag senki sem figyelt rám természetesen, hiszen nem voltam különösebben érdekes jelenség. Az ajtó ebben a pillanatban betört, én pedig összeszorítottam a szemeimet is, és imádkoztam Kami-samához, hogy semmi bajunk ne essen.
Mikor szemhéjaimat felnyitottam, immár a kastély előtt álltunk mindannyian. A palota szívszorító látvány volt, ahogyan az elmúlás útjára lépett. Gyönyörű építmény volt, igazán kár volt érte, nagyon sajnáltam, hogy ilyen véget kellett érjen. A küldetésadó úr hangja csendült fel a hátam mögül, én pedig megfordultam. Szavaira furcsa reakciót adtak a többiek, pedig én nem éreztem becsapásnak azt, amit velünk tett.
- Ugyan, jómagam akkor is jöttem volna segíteni, ha tudom, mi az úr célja ^.^ Sőt, akkor még hasznosabb is lehettem volna, azt hiszem Embarassed - válaszoltam egy kedves mosollyal az arcomon. Valóban, úgy vélem talán nem lettem volna ennyire elveszett, ha az első pillanattól fogva tudom, mi is a valódi célja az úriembernek. Célravezetőbb lett volna, ha az igazsággal rukkol elő, de nem hibáztattam érte, bizonyára jó oka volt rá, hogy így tett.
- Ren-sama, jól érzi magát? >.< - bátorkodtam megkérdezni a botladozó és imbolygó fiatalembertől, akit készséggel el is kaptam, mikor felém dőlt. Igyekeztem talpra állapítani, már amennyire tőlem tellett. Nem tudom, mi történhetett vele, talán az átkerülés közben szédült el?
- K-köszönöm, de igazán nem érdemlem meg ezeket a szavakat ^.^ Ren-sama nagyon kedv...hmp o.O - Képtelen voltam befejezni a mondatot. Amire azt hittem, hogy egy ölelés készül lenni, teljesen más volt. A fiatalember betapasztotta az ajkaimat az övével, én pedig döbbentem léptem hátra. Arcom teljesen elvörösödött, évek óta nem tapasztaltam ilyesmit. Összezavarodtam, nem igazán tudtam, hogyan kéne reagálnom, vagy mit kéne mondanom, de egészen váratlanul tétova hátrálásom közben Ren-sama elesett, én pedig kudarcot vallottam az elkapásában. Viszont nem haboztam felsegíteni.
- Bocsásson meg, szörnyen restellem Embarassed Én... nem is tudom mit mondhatnék Embarassed - jött bizonytalan megszólalásom. Nem voltam benne biztos, hogy az irántam táplált érzelmeket viszonozni tudnám, ám megbántani sem kívántam a férfiút. Lesütöttem a szememet és inkább a hintóhoz vonultam zavaromban, majd miután felültem, szemérmesen összehúztam magam, mígnem Ren-sama és a többiek is felszálltak. Lopva pillantottam az idomár felé, akin nagyon szívesen segítettem volna, de nem mertem megtenni. Viszont mikor fejemet a mellkasomra hajtotta, hiába jelent meg enyhe pír az arcomon újra, nem volt szívem eltolni őt. Hadd pihenjen, biztosan fáradt volt, ahogy én is ^.^
avatar
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 596
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Álnok Kastély

Témanyitás by RenAi on Szer. Ápr. 17, 2013 2:25 pm

A hangulat egyre inkább fokozódni látszott, és ahogy az lenni szokott ha egy csapatban minél többen vannak annál nagyobb a széthúzás lehetősége. Voltak akik aktívan agyaltak rajta hogy mégis mit és hogyan tudnánk kieszelni, valami menekülési stratégiát. Amikor felhoztam az öleltet természetesen senkinek sem tetszett igazán, amit meg is tudok érteni. Ugyanakkor igazságtalannak érezném ilyen kimenetellel azt ha az én küldetésem sikerül és emiatt az övéké nem. Kattog az agyam hogy valami olyat eszelhessek ki ami mindenkinek a legmegfelelőbb.

Tudtam hogy eszes ez a kék hajú fiú, mármint sejtettem, de el is várható ez tőle, elvégre céh tag, így már van Ő az okos, van Hime a szép, és vagyok én….köhöm hagyjuk. Az időn egyre inkább fogytán van, ráadásul Esu-chan véletlen felbontotta az ereklyét, és abból kezdett el kortyolgatni, majd Ren is. Én csak tátott szájal néztem az egészet, és ha a halál nem a sarkunkban loholt volna lehet még én is beszállok a pia party-ba. De egyre inkább fogyatkozik az időnk, és félek lehet ez lesz az utolsó amit megkóstolhattak. Gyorsan a helyére helyezzük a dolgokat, de egy jó ideig nem igazán történik semmi, lassan elpixeleződik az ajtó, majd mikor látom hogy mindenki használja a teleport követ, én is úgy teszek. Fáj a szívem, mert ezt nem igazán így szerettem volna, most lehet még haragszanak is rám. Elvégre a küldetésem teljesítve, de nem vagyok tőle feldobódva, a többiek ingerülten fogadják a megjelenő npc-t aki a jutalmat osztogatja és még hintót is intéz nekünk. Körbenézve már nem látom sem az „én” paripám sem a lepusztult hintót a tulajdonosával együtt. Renek eléggé megártott a bor, pedig azt hittem az a fajta aki bírja a piát, de mindenki tévedhet. Bááár ha jobban bele gondolunk még az is lehet hogy tetteti hogy Hime keblein köthessen ki. De ahogy nézem a lány is elvan a perverz társaságában. Átveszem a jutalmam. Majd a többiekhez fordulok.
- Kérlek ne haragudjatok rám, azt tudtam hogy el kell majd pusztítani a kastélyt de fogalmam sem volt róla hogy az ereklyék is szükségesek lesznek hozzá. – Őszintén bocsánatot kértem, elvégre Hime és Ren eléggé becsapva érezhetik magukat.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Álnok Kastély

Témanyitás by XaXa on Szer. Ápr. 17, 2013 4:13 pm

Rennél nem maradt meg az üveg bor, mert a kiteleportálódáskor az ott maradt.
Renainak nem kellett használnia a kristályát, hisz a panel, amivel elindították a lerombolást automatikusan kiteleportálta a játékosokat.
Esutel és Peter lát egy báli ruha ikont a képernyő szélén, és egy órát visszafele számolni 2:00:00-tól. Ajánlatos hamar átöltözni, nehogy Ruha nélkül maradjanak. Sajnos hiába veszik le a ruhát, a visszaszámlálás folytatódik, majd a lejártával a ruha eltűnik, reméljük senkinek sem okoz kellemetlen pillanatokat.
Most pedig következzen a jutalmazás, mely magába foglal +5 xp bónuszt a teljesítményért.

Minden résztvevőnek:
70 xp
80 arany

Artes Liberales: 80 arany
Anatole Saito:+11xp
Violeta del Sanchez:+11xp
Ryuninji Ren:+12xp
Koshitsu Esutel:+12xp
Luv Delackrose:+12xp
Meredith White:+12xp

Justice League: 80 arany
Shield D. Lewis:+0xp
Jasude:+10xp
Rita Hanami:+10xp
RenAi:+10xp
Yurihime:+10xp
Szophie:+10xp
Hinari:+10xp
Allen Dante:+10xp

Young Justice: 00 arany
Peter Worker:+5xp
Lotti:+6xp
Saru Taidana:+6xp
Askr:+6xp
Fuuko Shinatsu:+6xp
Mao:+6xp
Keresés jártasságok:
Peter Worker: Sajnos nem talált semmit.
Ryuninji Ren: Sajnos nem talált semmit.
Yurihime: Sajnos nem talált semmit.
Renai: Láncruha (+7 páncél)
Spoiler:

Még egyszer gratulálok a küldetés sikeres elvégzéséhez. Megkérném KA-t, hogy ossza ki a jártasság jutalmakat, és zárja le a topicot. Köszönöm.


A hozzászólást XaXa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 17, 2013 4:30 pm-kor.
avatar
XaXa
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2013. Jan. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Álnok Kastély

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Ápr. 17, 2013 4:20 pm

The member 'XaXa' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Álnok Kastély

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Ápr. 17, 2013 5:59 pm

Jártasságok:

RenAi: Érclátás: 1 -> 9, 2 Sida Kő, 7 Bronzérc, 3 Munkálatlan Bőr, 4 Halvány Rubin, 1 Rubin
Páncélkészítés: Erős Koboldgyűrű Recept, Csigamintás Gyűrű Recept

Yurihime: Növénylátás: 1 -> 9, 6 Kis Tövisgyökér, 4 Vörös Pitypang, 4 Tövisgyökér, 1 Örökké Lángoló Tulipán, 2 Barna Gomba
Fegyverkészítés: Fényes Vaskard Recept, Fa Irányítópálca Recept

Ryuninji Ren: Érclátás: 17 -> 25, 3 Munkálatlan Bőr, 2 Holdkő, 5 Vasérc, 1 Sida Kő, 3 Halvány Rubin
Potion/méregfőzés: Gyenge Kábító Méreg Recept, Gyenge Vérontó Méreg Recept

Peter Worker: Növénylátás: 20 -> 28, 7 Tövisgyökér, 3 Vörös Pitypang, 4 Kis Tövisgyökér, 3 Faeno Levél, 3 Barna Gomba
Kristályírás: Farkasagyar Recept, Magasugrás Kristály Recept

Koshitsu Esutel: Érclátás: 9 -> 17, 10 Bronzérc, 1 Rubin, 2 Vasérc, 1 Munkálatlan Bőr, 2 Sida Kő, 1 Halvány Rubin
Fegyverkészítés: Éles *Fegyver* Recept, Pókháló Pajzs Recept
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az Álnok Kastély

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.