Déli rész

6 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Aeon on Hétf. Jún. 02, 2014 6:27 pm


Figyelvén Falco szavaira, enyhén oldalra billentettem fejemet. Vadmacska... sakál... biztosan gonoszok - bár ha a kis társam így beszél róluk, lehet, hogy nem is annyira rosszak. Megérne egy próbát, nemde? És ha itt maradok a városon, meg a céhházon belül, nem érhet baj. Vagy ha igen, a vicces bácsi megvéd - vagy nekem kéne őt? Én kicsi vagyok, ő meg nagy: a nagy védi meg a kicsit, és nem fordítva!
Kérdésére enyhe hümmögésbe kezdtem - és a hümmögés az nálam az erős elgondolkodást jelentette. Szememet megforgattam, pislogtam egyet-kettőt, mire valamicskére sikerült jutnom.

- Hát... - kezdtem bele, hebegve-habogva. - Egy próbát talán megér. De ígérd meg nekem, hogy nem fog megharapni! A vicsorgás csak addig ijesztő, amíg meg nem támad, úgyhogy... - Nem folytattam tovább. Nem volt értelme, valószínűleg megértette a félelmemet, elvégre ő maga mondta: mindenki fél valamitől! És mivel Falco is főnixmadár, más nem is érthetne meg igazán: a vicces bácsi főleg, de még más petek sem igazán.
Ahogyan oldalra billentett fejjel nézett rám, úgy kuporodtam a lábaimra, és szárnyaimat újból kinyújtóztatva figyeltem őt. Egy pillanatra talán még a hideg is kirázott, de már nem a félelemtől. Kezdtem fázni.

- Fura... nekem akik nagyobbak, azok okosabbnak tűnnek. A vicces bácsi tud okos lenni, ha nagy muszáj, de általában buta, mint a kő. Csak ha megerőlteti magát... - Elmosolyodva hunyorítottam, majd ahogyan Falco a vicces bácsira nézett, úgy követtem tekintetemmel azt a vonalat, ahova a társam is összpontosított. - Szerinted dühös lenne, ha én is megnézném a rózsáját? Nem tudok hozzászólni, de talán sikerülhet a figyelmét felhívnom. Sokat próbálgattam a hajhúzogatással, de ehelyett megmutatta a csúnyábbik szemét. Tudod, valami történhetett vele, mielőtt megszülettem. Csak az egyik szemére lát, szegény. - Szememet megforgattam, mikor rájöttem, hogy megint jól elkalandoztam a témától. - De nem akarom megbántani, hogy elveszem. Ő is csak akkor ijesztett rám, amikor megzavartam. Kevés olyan alkalom van, amikor lehet zavarni. Elfoglalt, bár remélem, hogy majd egyszer rájön... - aztán újból fajtársamra néztem, és elmosolyodva bólintottam. - Igazad van, sosem szabad feladni.
Újból kirázott a hideg. Nem kellett volna egy helyben maradni. Szárnyaimat behúztam, és felegyenesedve kicsit tipegtem, miközben szemem elé azt a furcsa hártyát eresztettem le, amitől nem csípte ki a hideg szél. A lángjaim egy picit kisebbek lettek a hirtelen jött fuvallattól. Először úgy tűnt, mintha Falco nem akarna hinni nekem arról, hogy van virágnyelv, de aztán kellemesen csalódtam. Érthető volt: ha a virágok nem akarnak beszélni, nem szólnak, nem mutogatnak - az utóbbira amúgy sem képesek. De amik igen? A vicces bácsi vadrózsája szemlátomást beszélni akart vele, - velünk - azonban ez nem ment neki. Szárnyamat a csőröm elé emeltem, és gondolkoztam, míg belém nem hasított az ötlet, mint derült égből a villámcsapás.
- Lehet, hogy tényleg máshogy beszél! Lehet, hogy csöndben kell maradni, nagyon közel kell férkőzni, és hallgatni. Majd... meg kéne próbálni. Egyszer. De ahhoz a vicces bácsinak is nagyon csöndben kell lennie. Meg nekem is, de... - Megint a hidegrázás, amit most már nem igazán tudtam kibírni. Tanácstalanul, segítségkérően néztem fel a vicces bácsira.
Elméletével egyetértettem - részben. Abban viszont már kevésbé voltam biztos, hogy vajon minden vörös olyan rosszul bánik-e a petjével, mint ahogyan azt el lehetne képzelni. Elvégre ha jól bánik a kisállattal, és másokkal erőszakos, a társ is jellemtorzuláson kéne átesnie. Valószínűleg a legtöbb esettel így lenne, de vannak kivételek is: ha a pet észrevenné az embertárs drasztikus változását, vajon mit tenne a legkritikusabb pillanatokban? Vagy vajon képes lenne olyan végletekig elmennie a gazdájának a védelméért, hogy ő maga teszi vörös indikátorossá az adott alanyt? Keserűen felnevettem a "játék" szó hallatán, de csak bólintottam rá.
- De majd véget fognak vetni, és akkor... - Nem mondtam végig, hiszen ő is tudta, mi lesz akkor. Viszont amit itt elértünk, az az emlékek formáján kívül miben fog fennmaradni? Nem akartam megtudni, még ha vissza is térek oda, ahová mennem kell. Sóhajtva zsebre dugtam kezemet, és jó hosszú pillanatig az eget fürkésztem. Még hűvös volt. Legalább ebben hasonlította Aincrad a kinti világra: ha nem is volt fájdalom, hát az idő megmaradt emlékeztetőnek. Ajkamat fölszippantva fújtam ki egy jókora adag levegőt, majd amikor a lány nyugtázta kijelentésemet, lehunyt szemmel lassan bólintottam. Nem, nem kérdeztem meg, őt vajon várják-e kint: volt még időm bőven, elvégre egy céhbe tartoztunk - egy közösségbe.
Falco megvédi - a helyzetet nemigen tudtam elképzelni, amikor egy csupasz kis fióka az idomára elé áll, és megöli azokat a szörnyetegeket, akik ártanának Utának.
- Egyelőre nekem úgy tűnik, mintha az én kötelességem lenne megvédeni Rosát. - jelentettem ki, kissé meglepetten az utóbbi állításától. - De szerintem nem is baj az. Majd idővel megfordulhat a helyzet. A... - Nem folytattam, Rosa jelezni próbált. Vacogott, persze ebben az időben... nem is csoda. Kissé aggódva nyúltam le hozzá, és két kezembe véve igyekeztem tenyeremmel felmelengetni testét - még a lángok is langyosnak tűntek a hideg széllökésektől. Megreszketett, majd minden tagját behúzva fejét lefelé hajlította, hogy Falcot nézhesse.
avatar
Aeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 103
Join date : 2014. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
112/500  (112/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Utahime on Pént. Jún. 06, 2014 4:51 pm

Rosa reakcióját látva egy kissé megijedtem. Mit is mondtam az előbb? Talán nem azt kérdeztem, hogy miért pont a farkastól fél, és nem más egyéb moboktól? Egy ideig lehajtva tartottam a fejemet. Lehetséges, hogy eddig még csak farkasokkal találkozott, ezért mondja, hogy attól fél? Belegondolva a dologba, Uta is azt mondta fél a koboldoktól, de talán csak mert az győzte le először. Ha nem győzi le, lehet, nem is félne?
-Tudod, a városon kívül a legtöbb mob ártalmas, ha közel merészkedsz hozzá...- Kezdtem bele a magyarázatba, nehogy barátkozni próbáljon egy vadmacskával.
-De ahogy mondtam, a városon belüli NPC-kkel sőt akár a farkas petekkel és minden hasonlóval nyugodtan próbálkozhatsz. Valószínűleg nem fognak ok nélkül bántani.- Ha mégis, akkor bajban leszek.
-A moboktól félni meg természetes, én is félek tőlük... de nem csak a farkastól. A félsz, csak óvatosabbá tesz a harc esetén, és ez jó dolog.
A következő megjegyzésére megint csak el kellett gondolkodnom kicsit. Szerinte a nagyok okosabbak, nos ezt gondolkodás nélkül is megtudom cáfolni, hisz egyértelműen butaság -néztem Uta felé. Viszont -fordultam Leone irányába- most azt mondta, hogy a gazdája okos, vagy azt, hogy nem? Egyáltalán, a kő lehet okos?
-A nagyobbak nem mindig okosabbak, legalábbis Uta biztos nem. Sőt, a céhtársunk, Shu a legkisebb, mégis nagyon okos. Még a beszédünket is érti... Vagyis inkább csak a tollas sárkányokat, de engem is jobban értett, mint Uta... A lényeg, hogy nem a mérettől függ az ilyesmi.- És valószínűleg kortól sem egészen. Timidus egy fejlődött pet, de már fiókaként is nagyon okosnak tűnt... Ez után bólogatott egy sort, és Leonét figyelte hallgatva a partnerét. A csúnyábbik szem kifejezésre viszont különösen nagy figyelemmel szemlélte a férfi arcát, megnyújtva a testét. A sötét főnix mosolyára ő is bólintott.
-Igen, ha próbálkozol, biztos rájössz hogy érthetitek meg egymást. Nem kell el venned tőle a rózsát sem, időnként biztos elteszi... most sincs nála. De mond csak, az nem gátolja a harcban, ha csak fél szemre lát?- Becsukta a fél szemét, hogy könnyebb legyen elképzelnie, majd megrázta a fejét. Így bizony nehéz lehet harcolni... Utának is próbáltam már tanítani, hogy ne lógassa a haját a szemébe, de mindig tönkreteszi, ha fészket fonok belőle...
-Ha felvennétek a látás jártasságot az talán segítene...- Már nem a szépítésében persze... Falco a másik madár tipegését értetlenül nézte oldalra billentett fejjel. A virágfaggató ötletére pedig bizonytalanul bólintott. Bár azt mondtam, ha kitartóan próbálkozik, biztos megérti a társát, de vajon ez a virágokra is vonatkozik? Már a mobokkal is nehéz szót érteni...
-Meg lehet próbálni. Talán sikerül megértenetek...- Nem értem, miért remeg? Uta akkor csinál ilyesmit, ha fázik, de ő egy tűzmadár. És én mellettem áll...
-Valami baj történt?- Lépked közelebb aggódva.
Nevetését hallva félrenéztem, majd válaszára bólintottam egy halk Ühüm-el. De vajon tényleg lesz-e vége ennek a rémálomnak? Eddig semmi megerősítést nem kaptam, ami eme hitemet táplálhatta volna. Az biztos, hogy a külvilág is épp olyan tehetetlen, mint mi, különben már kiszabadítottak volna... Vörösekből pedig csak egyre több lesz. Ez a világ gyakran kényszeríti az embert olyasmire, amire normális esetben nem is gondolna. Ráadásul a játékosok gyermekek, a személyiségfejlődés közepén... Az ilyen gyáva egyedek, mint jómagam is, csak hallomásból ismerem a rémhírek többséget -szerencsére- de egyáltalán nem lep meg, hogy az emberek beleőrülnek a helyzetbe. Kényelmetlenül toporogtam, talán kicsit kifehéredett az arcom is, hiszen egy pillanatra meg is szédültem. Mégis miért jutnak mindig ilyen dolgok az eszembe? Megráztam a fejem, és igyekeztem másra gondolni... Ami szintén nem igazán jött össze, a beszélgetés haladásával ugyanis csak egyre rosszabbul lettem. Végül már a petek is furcsán kezdtek viselkedni. Mondják, hogy az állatok megérzik az ember hangulatát, és át is veszik azt... De nem gondoltam, hogy egy a petekre is igaz lehet. Ha pedig mégis, úgy nem kéne Falco előtt depresszióba süllyednem. Visszakanyarodtunk hát a petekhez, és bár a hangom még halvány volt, határozottan örültem, hogy Falcoról beszélhetek...
-Igen, nehéz eldönteni, hogy ki véd kit... Falco még járni sem igazán tud, ezért csak a fejemen szokott ülni, és élete sem sok van... De a lángja már a kikelése óta nagyon erős, ezért a legtöbb fenevad meg sem tud közelíteni.- Mosolyodtam el hallva a meglepetését. A nyomott hangulatom nagy része ugyan elszállt, de petek viszont egyre jobban aggasztottak. Leone felvette Rosát, én előbb csak leguggoltam Falco mellé, hogy rájöjjek, mi a baj. Végül ő is az ölembe került, hogy újra egy szintben legyen Rosával...
-Ah, kezd egy kissé hűvös lenni...- Öleltem magamhoz személyi fűtőtestem, majd Rosára pillantottam. Lassan kérdő tekintettel felé nyújtottam a kezem, majd ha nem ellenkeztek, megsimogattam.
-Biztosan ő is nagyon erős lesz... És meg is fog védeni, ha úgy adódik.- Mosolyogtam a sötét lángú madárra._________________
Stat:
Pontozás (6. szint)
Élet: 6+2=8
Fegyverkezelés: 8+0=8
Erő: 3+3=6
Irányítás: 7+15=22
Kitartás: 5+0=5
Gyorsaság: 5+8 =13
Spec. Képesség: 6+0=6
Páncél:+10=10
Elsődleges jártasságokO
Akrobatika: 1. szint
Észlelés: 1. szint
Keresés: 2. szint
Nyomkövetés: 1. szint
Másodlagos jártasságok
Növénylátás: Tier 1, 18. szint
Potifőzés/Méregkeverés: Tier 1, 11. szintO
Harmadlagos jártasságok
Horgászat: Gyakorló, 60. szint
Kertészet: Kezdő, 10. szint
Vadászat: Gyakorló, 50. szint
Főzés: Gyakorló, 50. szint
Lovaglás: Gyakorló, 50. szint

Adatlap
avatar
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
515/600  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Szept. 15, 2014 9:26 pm

// Chanchery - 1.szintes Szafari küldi //

A nap most van fent az ég peremén leginkább, mégse érzem a meleget. Lehet, hogy dél körül jár az idő, de az őszi időjárás, sajnos megmutatja, hogy bizony közeleg a tél, vége a nyárnak. De nagyon nem bántam eme hideg évszak közeledte. Egyrészt, Tűzrózsa bocsájt ki elég hőt, hogy közelébe felmelegítsen, másrészt viszont jön a hó, és ez azt jelenti, hogy jön a szánkózás, és a hó csaták ideje. Azért mégis felvettem a pulóverem, mert már nem volt olyan jó idő. Mindenesetre azért itt álldogálok a kezdetek Városában egy ismerőst várva. Nemrégiben Chantól kaptam egy üzenetet, hogy legyek itt délre a Kezdetek Városának déli részén található kútnál… viszont nem sok mindent tudtam ez ügyben, hogy vajon mi a fenét akarhat tőlem, pont most… De végül is, ha jobban visszagondolok nem sokat találkoztam a lánnyal, és kíváncsi vagyok milyen hatással volt rá az a tény, hogy a kövi bossrendezés az Ő felelőssége lesz. Remélem minden rendben fog zajlani, nagyon sajnálnám szegény lányt, ha valami rosszul jönne ki a bosson… nem éppen a leg teherbíróbbnak tartom, bár a külső sokat téveszt. Azért itt lehetne már, lassan fél órája, hogy itt kéne lennie. De nem baj, ha lúd legyen kövér. Elő is varázsoltam a pecabotomat, és hogy addig is ne unatkoztam csalizok egy kicsit a kútból, hátha kifogok valami érdekeset. Azért remélem nincs semmi veszélyes ebben a kútban… mármint sebezni nem tudnának, de a kútba nem örülnék, ha valami behúzna. Bár kicsit beteg gondolatnak tűnik, a mostani harcaim mutatta szerencsémtől kitelne egy ilyen mob, méb védett övezeten belül is.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Suzume on Vas. Dec. 28, 2014 7:44 pm

Már jó ideje ücsörögtem az ágyon és lestem egy megkezdett üzenetet.

*Kedves Shukaku!*

Egyenlőre csupán ennyi állt benne. Nem tudtam miként is folytassam. Pedig annyira szépen kigondoltam magamban, hogyan is szeghetném meg a szavam anélkül, hogy megszegném a szavam… enyhe képzavar. Egyszerűen azt akartam elérni, hogy mások szemében törlődjön mindaz amit eddig tettem, amit viszont a játék megnehezít. Gondoltam rá, hogy megváltoztatom a nevem és a kinézetem de az indikátorom megmarad és vele együtt az előítéletek is. Nekem viszont szükségem volt a lányra és egy újabb kapcsolatot kiépíteni vele, macerás lenne ráadásul ha lebukom azzal sokkal nagyobb bajba kerülnék. Nem, ennél sokkal jobb megoldás kellet és éppen ezért találtam ki sok „zs” kategóriás történet legnagyobb klisé alapját, az amnéziát. Abszurd ötlet és túlontúl kockázatos is de talán még be is válhat. Vagy ha nem akkor bujkálhatok mindenki elöl. Akkor már inkább iktassanak ki vagy zárjanak ténylegesen börtönbe. Onnan megszökhetek. :3
Viszont úgy tenni mint akinek nincsenek meg az emlékei sokkal nehezebb mint gondoltam. Eleve kell egy sztori, hogyan veszthettem el az emlékezetem. Az meg, hogy hogyan adagoljam ezt be a lánynak és a sárkányának pedig megint egy külön történet. Ezért is próbáltam elképzelni mit is tennék ha ilyen történne velem. Első lépésben próbálnák kapcsolatba lépni azzal akivel utoljára érintkeztem. Az utolsó üzenetet pedig tőle kaptam. Maga megírás nagy kihívást jelentett hisz ha elvesztem az emlékeim megfordulna a fejemben, hogy ő a barátom. Bár titkos találkának tűnik a levél, talán ő valami titkos szerető? Razz Nekik viszont nem lenne helyes pm-ben elmondani, hogy nem emlékszem rá.

*Sokat gondolkodtam azon miként is írjam meg ezt az üzenetet de nagyon finomítani nem tudom ezért inkább rögtön bele is kezdek a közepébe. Nem emlékszem ki vagyok és arra se, hogy te ki vagy. Te vagy az utolsó ember akitől üzenetet kaptam így te nyílván ismersz engem. Beszélnünk kell. Egy fogadóban megtalálsz. Az üzenet mellé elküldtem a koordinátákat is.*

- És küldés. – Bökök rá az ikonra és sóhajtok egy nagyot. Meglehetősen kockázatos játékba kezdtem. Talán túlságosan is…

_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Dec. 29, 2014 8:51 am

-Ez csapda.
Jelentette ki azonnal a sárkány, ahogy együtt elolvasták az üzenetet. Shu csak ült, illetve utána már hátra is dölt, elfeküdvén az ágyán, és csak bámulta a panelt.
-Nem tudom, Timidus. Gilbert is azt mondta, hogy elveszítette az emlékeit. Bár… ő szerintem nem amnéziás, mert utánanéztem, és az nem ilyen.
-Utánanéztél?
-Jajj Timidus! Nem kell elhinned, ha nem akarod, most már nem is kérlek erre, de ha egyszer én így hiszem, azzal nem tudok mit kezdeni. Hidd el, én örülnék a legjobban, ha végül neked lenne igazad, de sajnos ez nem így működik. De az lenne a legjobb, ha nem is beszélnénk erről többet, mert úgysem fogunk dűlőre jutni, meg tudod jól, hogy sohasem fog kiderülni elvileg, hogy melyikünknek van igaza. Megkérhetlek erre, Timidus.
-Megkérhetsz.
-Akkor megkérlek.
-Rendben.
-Szóóóóval… mi legyen ezzel a levéllel? Mit kezdjünk vele?
-Hívjuk Anatolet.
-Egy zseni vagy Timidus!
-Tudom. De éppen most miért?
-Háááát, mert ha ott lesz Anatole, akkor védve is leszünk, meg tanúnk is lesz, meg Anatnak ott a képije, és azzal megnézheti Suzume emlékeit. Ha tényleg elveszítette őket, akkor Anatnak sem szabadna hozzáférnie, mert ugye akkor nincsen. Ha viszont Anatole hozzáfér, akkor kiderül, hogy Suzume hazudik, és ha hazudik, az nagyon nem lesz jó neki, mert ugye csak azért van szabadon… nem… fogalmam sincs, hogy Anatole miért engdete szabadon…
-És akkor megölhetjük.
-Jajj Timidus! Még az is lehet, hogy tényleg segítségre szorul. Olyan jó lenne, egy jó Suzume! Te is tudod, hogy milyen okos, na most képzeld, hogy ha a mi oldalunkon lenne ilyen okos, akkor…
-Inkább írd az üzenetet. Feleslegesen alapozol ismeretlen dolgokra.
-Oké-oké…


Kód:
Kedves Suzume!

Várj minket a fogadó előtt. Elviszem két barátomat is, ők majd fognak tudni segíteni.

Shukaku

A sárkány bólintott, majd röppent is az üzenet, majd a következő Anatolenak, és így hárman elindultak a fogadó irányába. Végig figyeltél a térképen, hogy nincs e valami turpisság, nem szűnik e meg hirtelen a védett terület, vagy valami ilyesmi. Suzunál sohasem lehetett tudni…

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Suzume on Hétf. Dec. 29, 2014 9:33 am

Nem kellet túlzottan sokat várnom, hogy megkapjam a válasz üzenetet. Gyanítottam, hogy nem fog egyedül jönni és bár reméltem, hogy nem így lesz de Anatot is magával hozzá így hát nem lehet mit tenni. Legalábbis sejtettem, hogy ő rá céloz. A másik meg talán Hinari. Esetleg egy másik Arteses. Minden esetre ahogy megkaptam az üzenetet szépen lesétáltam a szobámból a vendég térre és leültem az egyik asztalhoz. Természetesen a felszerelésem rajtam volt, kivéve az íjat. ahogy az mindig is lenni szokott. Gyanús lenne ha teljesen fegyvertelenül ücsörögnék és különben is az emlékezetem vesztettem el nem az eszem. :3 Mi a bizonyíték rá, hogy nem pont ők miattuk vesztettem el? Elég sok minden végig szaladt az agyamon. Például, hogy Anattal gondban lehetek. Az erdőben kiderült, hogy valamilyen úton módon letudta ellenőrizni, hogy hazudok vagy sem? Vagy bele lát a fejembe vagy az emlékimbe. Erre a kettőre tippelnék. Ha előbbi akkor bajban leszek, bár az ő érdeke is, hogy ne derüljön ki a mi közös megegyezésünk. Utóbbi esetében pedig magyarázhatom azzal, hogy az amnézia nem egyenlő azzal, hogy törlődik a memóriám. Pusztán csak én nem tudom előhívni őket de attól még ott vannak. Gondosan készítettem elő a tervet. Az elmúlt tizenegy nap csupán azzal töltöttem, hogy újra átolvasgattam a kézikönyvet és felfedezgettem a kezdetek városának helyszíneit. Kétségbeesetten mint aki próbál valami kis kapaszkodót találni. Ai-nal már eljátszottam ezt és nem is sikertelenül. Náluk is menni fog. Kisé idegesen ücsörögtem ott. Legalábbis úgy csináltam, bár volt bennem némi félsz de erre rá tettem egy lapáttal. Topogtam a lábammal és az ujjaimmal babráltam miközben újra és újra szétnézek a fogadóban keresve a kapcsolataimat. Mikor belépnek a fogadóba ugyan vetek rájuk egy kíváncsi pillantást de ezt az utánuk jövő férfival is eljátszom. Hiszen nem ismerem őket. Nem tudom, hogy néznek ki így tovább folytatom az ideges bámészkodást és addig nem is törődöm velük még nem ülnek le közvetlen az asztalomhoz.

_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Dec. 29, 2014 10:19 am

Odaértek. Viszonylag hamar sikerült, hiszen Anatole is ráért. Vagy legalább is egy ilyen üzenet láttán úgy alakította hirtelen a napirendjét, hogy véletlenül pont ráérjen. Mindenesetre úgy tűnt, hogy Suzume a bolondját járatja velük, és mivel egyikük barátlistáján sem volt rajta, már ő is csapdára gyanakodott, és azonnal gyorsan körbepislantott, meg még Timidus mögé is behúzódott, várva a támadást valamelyik oldalról. Nem mintha egyébként a sárkány nem figyelt volna eléggé, és nem úgy intézte volna minden lépésüket, hogy a lány közte és a céhvezér frontharcos között legyen, de most már Shu is sokkal jobban félt, mint eddig. Bízott Timidusban, bízott Anatoleban, bízott a védett területben, bízott Kayaba Akihikoban, hogy ő majd megvédi, hiszen jó kapcsolatot ápolt az adminnal, és mindig is szerette volna magát e világ istenének a kegyeltjének tartani… de Suzuban nem lehetett megbízni, és nem lehetett tudni, hogy éppenséggel mit talált ki most, hogy veszejtést hozzon a kicsiny csapatra, aki átlátott ördögi tervén. Behálózhatta Rent, és úgy mozgathatta az önelégült idomárt, ahogyan csak akarta. Tetszeleghetett Jun előtt, őt is megtéveszthette, de Timidust nem. Timidus még Anatolet is veszélyes elemnek kezelte, és tartotta magát ahhoz az elvhez, miszerint a barát csak olyan ellenség, aki még nem támadott meg. Nem bízott senkiben, főleg nem olyasvalakiben, aki már meg akarta ölni őket.
-Menjünk Shu, nincs itt, és minél tovább maradunk, annál nagyobb a lehetősége annak, hogy valami rossz fog történni. Az is lehet, hogy csak el akart csalni valahonnan minket.
-Szóltunk Junéknak, hogy maradjanak a céhházban. Oda nem mehet be… ugye?
-Induljunk.
-Várj! Talán… egy levél… annyit még talán…
-Shu. Indulunk.
-Nem, Timidus! Ha tényleg igaza van, ha tényleg segítségre van szüksége…

És már gépelte is a levelet, melyben leírta, hogy itt várnak a fogadó előtt. Természetesen az utca másik végén, szemben az ajtóval. Legszívesebben azt is odaírta volna, hogy fegyvertelenül, felemelt kezekkel jöjjön ki… de ettől eltekintett. Ha Suzume eleget tett a kérésnek, akkor azonnal kapott egy kérdést a sárkánytól, ahogy kilépett az ajtón.
-Itt vagyunk. Most pedig mondj el mindent, amire emlékszel.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Suzume on Hétf. Dec. 29, 2014 10:43 am

Viszont a gyors válasz után már a megérkezés nem volt annyira gyors. Arra számítottam, hogy majd berúgják a fogadó ajtaját, a földre tepernek és úgy veszi kezdetét a kínvallatás. Ehelyett kaptam egy levelet, hogy a fogadó előtt várnak engem. Nyilván ez is valami trükk, hogy ellenőrizzék valóban igazat mondok vagy sem. Minden esetre eleget tettem a kérésnek és kiléptem az ajtón erre a sárkány már intézte is a mondandóját nekem. Nyersen és modortalanul, pont ahogy megszoktam. Mászkáltak páran az utcán így a hang hallatán előbb körbenéztem és magamban elemeztem, hogy kitől jöhetett a hang majd bizonytalan léptekkel indultam el a trió felé. Vártam egy kis megerősítést, hogy valóban jó fele megyek vagy sem de más nem igazán beszélhetett hozzám így kizárásos alapon…
Gyanúsan pillantottam Timidusra. Azért ha elveszteném az emlékeim és valaki ezzel a kérdéssel támad rám beindulnának a vészharangok így hát tartottam tőlük a három lépés távolságot.
- Talán emlékeznem kellene valami fontosra? – A kérdésre egy lépést hátráltam, futásra készen. Lássák, csak, hogy nem bízom bennünk, hogy fogalmam sincs, hogy most barátok vagy ellenségek és hát Timidus kedves gesztusa végett inkább az utóbbinak tűnnek. – Honnan ismertek engem? – Egy ilyen szituációban talán ez lenne a legkézenfekvőbb kérdés. Na jó nem, hisz gondolhatnám, hogy ha rosszat akarnak majd pont elmondják, hogy ja meg akartunk ölni de nem sikerült és csak az emlékeid vesztetted el de hát össze vagyok zavarodva és kétségbe vagyok esve. Az ésszerű gondolkodás ilyenkor nem épp az emberek erőssége. Minden esetre mást nem teszek csak várom a kérdésemre választ viszont ja elindulnának felém automatikusan előre nyújtom a kezem rájuk mutatva.
- Maradj ahol vagy és a kérdésre válaszolj! – Szólítom fel őket ezzel a mondattal ebben az esetben.

_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Dec. 29, 2014 10:56 am

Suzume eléggé el van tévedve, ha azt hiszi, hogy engedik őt három lépés távolságba. Jobban mondva, ha azt hiszi, hogy Timidus engedi őt Shuhoz annyira közel jönni. A sárkány már jóval azelőtt elmondja a lány mondandóját, minthogy az kitalálta volna, vagy egyáltalán gondolhatott volna arra, hogy kitalálja. Eleve milyen feltételezés az, hogy majd pont ők fognak közelíteni felé? Ez olyan, mintha önként sétálnának bele a csapdájába. Nem mintha a fennálló szituáció egy kicsit nem lenne már olyan, de Timidus sajnálatos módon semmiképpen nem tudta megakadályozni Shut abban, hogy véghezvigye a tervét, így a legjobb megoldás az volt, hogy követte, na és persze a szótlan, testőrként álló Anatole is követte őket. Talán nem akarta elárulni önmagát, vagy a megállapodásukat, vagy többet elárulni, mint amit már eddig elárult róla… de jelenleg Timidusnak ez nem is volt fontos, csak az, hogy ott van, és be tud avatkozni, ha esetleg rosszul sülnének el a dolgok. Azt Ayse óta már megtanulták, hogy nem számíthatnak a járókelőkre, az egyszerű pórnépre, de Anatole talán, mint céhvezér, érzett akkora felelősséget önmagában, hogy szívén viselje a kicsiny csapat sorsát. A válasz persze azonnal érkezett, és nem olyan, amire igazából számítottak. Azonnal támadott, ráadásul eléggé ovis módon, visszakérdezéssel, a válasz megadása nélkül, mindenféle bizalom nélkül. Talán tényleg elment az esze.
-Jelenleg neked van szükséged a mi segítségünkre. Vagy válaszolsz az általam feltett kérdésre, hogy tudjuk, miből indulhatunk ki, vagy pedig itt és most befejezzük ezt a diskurzust.
-Timidus… kérlek! Figyelj Suzume… mi… nem vagyunk valami jóban. Nem akarunk bántani, de van okunk tartani tőled, szóval légy szíves mondj el mindent, amire emlékszel, hogy tudjunk segíteni.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Suzume on Hétf. Dec. 29, 2014 11:34 am

Még ilyet, én itt elvesztem az emlékeim kétségbe vagyok esve, elesett és gyenge vagyok ezek meg ilyen gorombák velem. Hát hol van az együttérzés? :3
Azért persze továbbra is játszom az értetlen, gyanakvó lányt akinek fogalma sincs mi folyik körülötte.
- Erre az egyre én is rájöttem. – Billentem kicsit félre a fejem epésen megjegyezve, de aztán kifújom a levegőt nyugtatva a nem létező idegességem. – Nem emlékszem semmire csak hogy fekszem az ágyon ennek az istenverte fogadónak az egyik szobájában. Nem tudom, hogy kerültem oda, mikor kerültem oda, nem tudok semmire vissza emlékezni mint ha soha nem is léteztem volna, viszont láthatóan léteztem, mert vannak mindenféle cuccaim, barátok a menüben és egy levél amit tőled kaptam, hogy találkozzunk egy erdőben, most pedig itt vagytok ti akikről csak annyit tudok, hogy nem vagyunk jóban, sőt talán az is lehet, hogy pont miattatok nem emlékszem semmire szóval bocs ha nem vagyok éppen együtt működő kedvemben! – Keltem ki teljesen magamból, olyannyira hogy még levegőt is elfelejtettem venni két mondat között aminek köszönhetően az utolsó pár szót sikerült tőlem szokatlanul magas hangon ki kiabálni, hogy aztán végre kifújhassam magam. Ha minden úgy sikerül ahogy én terveztem akkor ezzel remélhetőleg szét is zúzom a rólam alkotott, megfontolt, ravasz és higgadt képet. Már ha ez a kép volt rólam eddig. :3
- Szóval végre elmondhatnátok, hogy honnan ismertek, miért nem vagyunk jóban és, hogy mit akartatok akkor az erdőben? – Nyilván ettől nem kapnák teljes képet arról, ki is vagyok de támpontot igen és ilyen helyzetben szerintem minden apró infó lényeges lehet.

_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Dec. 29, 2014 11:49 am

-Ha miattunk nem emlékeznél semmire, akkor kihasználnánk a helyzetet azzal, hogy a barátaidnak mondjuk magunkat, szövetségesnek, akik nagyon jóban vannak, és ezáltal felhasználnánk a céljaink elérésére. Ha tudnám miképpen kell emlékeket törölni, már rég megtettem volna, ezt azonban nem tudom. Az erőben pedig…
-Vadászni! Vadászni hívtunk az erdőbe. Eléggé… összevesztünk előtte, mert…
-Meg akartál minket ölni.
-Hát… izé… igen. De akkor ezt el is felejthetjük. Mármint… ne értsd félre, nem gúnyolódni akarok, vagy ilyesmi. Szóval tudnunk kellene, hogy mire emlékszel… úgy teljesen. Az oké, hogy nem tudod, hogy ki vagy, de azt például tudod, hogy hol vagy? Vagy azt, hogy hogyan kerültél ide? Mármint nem a fogadóba ide, hanem ide ide. Vagy arra sem emlékszel? És…
-Azt mondtad, hogy vannak cuccaid. Ha elmondod, hogy milyen cuccaid vannak, akkor meg tudjuk mondani, hogy mi hiányzik közülük, és akkor azt is könnyebben kideríthetjük, hogy kiknek volt érdekben az, hogy elfelejts mindent. Mármint rajtunk, és azokon az embereken kívül, akik meg akarták akadályozni, hogy tovább gyilkolj.
-Igen… tényleg… azt tudod, hogy a vörös indikátor mit jelent a fejed felett? Vagy… a menüdet ki mutatta meg, hogy hogyan kell használni? Vagy… vagy azt tudtad előtte is? És… csak erre a világra emlékszel? Mármint… ahol van menüd, meg eszköztárad, meg ilyen cuccaid… vagy… vagy arra például emlékszel, hogy melyik cuccod mire való? Vagy arra, hogy mit jelentenek a szintek és a pontok a menüdben?
-Túl sok kérdést teszel fel.
-Izé… bocsánat…

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Suzume on Hétf. Dec. 29, 2014 12:45 pm

- De hát nem is teszed. Az mondtátok nem vagyunk jóban nem azt, hogy barátok vagyunk. – Értetlenkedek. Mások nyilván már megszokták, hogy hangsúlytalanul beszél ahogy most is így a szarkasztikus kérdés inkább kijelentésnek hangzott de ugye mivel én nem emlékszem rá ezért nem is szoktam még meg a beszédét. Az, hogy erdő helyet erőt mondott kissé meglep. Timi Ritkán hibázik.
Végig hallgatom a kérdések és kijelentések tömkelegét és igencsak rákényszerít arra, hogy felvonjam a szemöldököm.
- Először is… - Emelem fel összezavarodva a kezem egyest mutatva vele. Nem is pillantok rájuk hanem próbálom értelmezni a hallottakat. - Meg akartalak titeket ölni erre ti meghívtok engem az erdőbe vadászni. Szerintem ezt ti sem gondoltátok át rendesen. De nagyon úgy tűnik csak az időmet pazarolom veletek. Az emlékeimet vesztettem el nem pedig a józan eszem. – Játszom el a sértődöttet. – Miért hívtatok engem valójában az erdőbe? Bosszú? – Elég erősen kellet koncentrálnom, hogy fejben ne válaszoljam meg a saját kérdésem. Úgy kell tennem mint aki tényleg nem tud semmit. Pár lépést hátrálok. Ha bele gondolok így úgy hangzik mint ha ki akartak volna rabolni csak nem sikerült… vagy valami hasonló.
- Biztos jó okom volt rá, hogy megöljelek titeket, elég jó ahhoz, hogy ne mondjam el pontosan miféle cuccaim is vannak. És most is jó okom van arra, hogy ne kössem az orrotok alá. – Meggondolandó, hogy ebben a helyzetben menekülőre fognám de általában a kíváncsiságom nagyobb szokott lenni így tovább próbálnák puhatolózni hátha többet is megtudok. – Senki nem tanított meg semmire. Magamtól tudtam mit kell csinálni, ösztönösen. Mint ahogy járni sem felejtettem el. – Arra viszont nem válaszolok, hogy tudom-e hol vagyok, vagy hogy kerültem ide. Nyilván nem tudnám, hogy kerültem ide és ebből kiindulva azt sem, hogy egy játékban vagyok.


_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Dec. 29, 2014 1:50 pm

Timidus ideges. Így tudnánk legjobban leírni azt a helyzetet, ami jelenleg ilyen apró hibákra készteti a programot. Az egész rendszere jelenleg arra van kihegyezve, hogy a harcra, a támadásra, a veszélyre készüljön fel, és talán ez okozhatta ennek az egyetlen betűnek a kihagyását. Talán észrevette, talán nem, talán azzal számol, hogy amiképpen Shu, úgy Suzume sem észlelte, ezt már sohasem tudjuk meg, mindenesetre azt sem értette, hogy Suzu mit értetlenkedik, de mivel Shu vette át a szót, és nem is mond hülyeséget… mármint nagyjából az igazat mondja, így inkább rá is hagyja a beszédet. Azt a pet is tudja, hogy a lány jobban ért az emberekhez, és a sárkány még az állítólagos értelmes, egészséges emberek gondolkodásmódját sem érti a kaotikusságuk miatt, nemhogy egy megbolydult elmében találjon bármiféle logikát.
-Hát… rád vadásztunk. Szerettük volna megbeszélni a dolgokat, és elvileg sikerült is. Legalább is úgy tudom. Azóta mi nem is kerestünk, nem is akarunk elkapni… most is te kerestél minket, és pont azért félünk, mert azt mondtad, hogy békén hagysz minket… úgy teljesen. És… igazából én máig nem értem, hogy miért akartál megölni minket. Mármint azon kívül, hogy meg akartuk akadályozni, hogy másokat megölj, miután elmondtad, hogy hány embert öltél már meg. De… elvileg ugye már akkor is meg akartál változni… legalább is ezt mondtad mindenkinek… de… figyi. Tőlünk nem kell félned. Most komolyan, te egy felnőtt nő vagy, én meg egy kislány. Timidus meg megígéri, hogy nem fog bántani, meg itt van Anat is, ő is megvéd… viszont mi csak akkor tudunk nem félni tőled, ha fegyvertelen vagy… és most nem vagy az… szóval vagy beszélgetünk így, az utca két végéről, vagy leteszed valahova a fegyvereket, és akkor esetleg le is tudunk ülni rendesen. Mondjuk... mondjuk odaadod bent a csaposnak. Nem kell, hogy nekünk add. Az megfelel?

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Suzume on Hétf. Dec. 29, 2014 2:27 pm

- Ez egy csöppet zavaros… mint ahogy elég sok minden. – Sikerült lenyugodnom és egy sokkal barátságosabb hangnemet megütnöm. egyébként Persze, hogy nem keresett hisz úgy tudta börtönben vagyok. Kicsi és hazug Shu. Vagy Anat elmondta, hogy mégsem zárt börtönbe. Ez is benne van a pakliban
- Nem válok meg a cuccaimtól. – Jelentem ki. – Nem bízom annyira bennetek, hogy teljes védtelenül ácsorogjak itt. Az íjam amúgy is a táskámban van, nem tudnám csak úgy előkapni. Ha ez így nem elég megfelelő akkor kénytelen leszek más módon válaszokat találni. Ha viszont hajlandó vagy a kompromisszumokra úgy beszélhetünk, rendesen is. – Pislantok körbe. Elég zavaró, hogy így az utcán beszéljük meg néhány játékos még meg is állt egy pillanatra. Shu ajánlata és biztosítéka amúgy is elég gyenge lábakon áll. Valószínű, hogy bárki is nyugodt lenne, hogy a sárkány nem támad rá mert ott van vele Anat akit Shu hozott magával és barátnak hívja. Biztos az idegen pártját fogná ha harc kerekedne ki. Legalábbis így gondolnám ha nem tudnám, hogy Anat tényleg nem merne csak úgy rám támadni.
- De ha nagyon ragaszkodsz hozzá beszélgethetünk az utcán is. – Mondom mialatt kinyitom a fogadó ajtaját, várom, hogy ugyan elindulnak a bejárat felé vagy sem. Előbbi esetében én is belépek és helyet foglalok ugyan annál az asztalnál ahol korábban is vártam őket. Viszont ha nem akkor is az első kérdésem ez.
- Tényleg olyan sok embert öltem meg? – És ha ez bebizonyosodást nyer akkor jöhet a következő. – Miért? – nyilván az érdekelne a legjobban miért is vettem el mások életét és arra kíváncsi lennék miért akartam megölni Shut igaz ezt ők sem tudják. Bár még szép, hogy nem tudják mert nem is akartam megölni őket. Jobb terveim vannak velük annál :3

_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Dec. 29, 2014 2:41 pm

-Mi sem értjük, hogy mit miért teszel, nekünk is ugyanolyan zavaros. Az elején… amikor először találkoztunk, akkor még azt mondtad, hogy segíteni akarsz nekünk, de már akkor is cselszövősködtél, és csak össze akartál minket ugrasztani Anattal meg a frontharcosokkal. Meg utána meg el akartad mellőlem csalni Timidust, ami megint nagyon gonosz volt tőled, ráadásul butaság is, mert Timidus soha nem hagyna el engem.
-Amíg bizonyosodom meg afelől, hogy nem hazudsz, addig nem engedem a közeledbe a lányt. Ha nem bízol meg bennünk annyira, hogy leadd a fegyvereidet, akkor a szavunknak sem hihetsz. Azt pedig te is nagyon jól tudod, hogy nem mondasz igazat, amikor azt állítod, hogy nem tudnád csak úgy előkapni. A fegyver elővétele az inventoryból, vagy lecsatolni a hátadról az íjat, mindössze pár másodperc. Ez idő alatt nem vagyok biztos benne, hogy képes lennék semlegesíteni téged, és még a ruhád zsebeiben is hordhatsz akármit. Akkor nem jelentenél egyedül veszélyt, ha átadnád a holmidat, és egy mi általunk átadott öltözékben lennél.
-Oké-oké, nem bízol bennünk, megértettük, de értsd meg, hogy mi sem bízhatunk benned, mert nem akarunk meghalni. Vagy elhiszed, hogy segíteni akarunk, vagy nem.

Természetesen ezek után, ha Suzu nem teljesíti a kérésüket, akkor nem mennek be a fogadóba. Még azt sem tudhatják, hogy hány vörös vár rájuk odabent, vagy azt, hogy nem állították-e át a fogadó területét valahogyan nem védett övezetté.
-Akiről tudok, az három ember. De bizonyára megölhettél ennél sokkal többet is, de csak ezekkel a gyilkosságokkal dicsekedtél el. És azért ölted meg őket, mert az utadba voltak, és így fel tudtad használni őket, hogy megszerezz egy fontos tárgyat. Ennyi.


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Suzume on Kedd Dec. 30, 2014 9:49 am

Komolyan, egyre gyakrabban van olyan érzésem, hogy ez a sárkány totál hülyének néz.
- Oké, akkor beszélgetünk az utcán. A cuccaimtól semmiképp sem válok meg és ha nem sértődsz meg rajta, nem szívesen fogadok el idegenektől semmit. főleg olyanoktól nem akikkel nagyon nem rózsás a viszonyom. – Viszont ahogy hallgatom a lány rájövök, amit eddig is sejtettem, hogy Shu nagyon is tévúton van velem kapcsolatban.
- Értem! – Arcomra az elkeseredés ül ki. Biztos mellbe vágna ha kiderülne, hogy egy aljas gyilkos vagyok. – Talán jobb lett volna ha nem tudom ki vagyok. – Felelem halkan. – Azt hiszem amit akartam meg kaptam és ha csak nincs más amit mondani akartok akkor én tovább is állnák. – Várok egy picit, hátha szeretne valamit közölni még majd ha nincs ellenvetése visszamegyek a fogadóba azon belül is a szobámba és onnan pedig egy teleport kristállyal elhagyom a várost, feltéve ha Shuék nem követtek. Nem voltam benne száz százalékig biztos, hogy elhitték ezt a kis közjátékot, nem is igazán számit, hogy most elhitték. Csak játszanom kell tovább és ennyi. Az egyik célom ezzel elérhetem hisz szabadon mozoghatok tovább anélkül, hogy Anat vagy a lány megszabná, hogy mit tehetek és mit nem. Plusz kis szerencsével talán pár önérzetes piri vadászt is lerázhatok magamról. Aztán, hogy mi sül ki majd a továbbiakban az egészből majd meglátjuk. A tervem alapjait már lefektettem és ez volt most a lényeg. Már csak azt kellene kitalálnom, hogy Silverrel és Szophieval mit kezdjek. Talán elmondom nekik, az igazat bár minél többen tudják annál nagyobb a lebukás veszélye is.


_________________
avatar
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
10/2700  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Malcolm on Hétf. Ápr. 20, 2015 9:57 pm


Az Asukával folytatott vadászat igencsak hasznosnak bizonyult. Na nem csak azért, mert meg tudta szerezni a kellő mennyiségű teljesítményt, amelyekből már lettek ércei a megrendelésekhez is, de a közös tervek szövögetése igazán felpezsdítette Malcolm vérét. A teleportkapu felé közeledve még kellő távolságban szétváltak Asuval, hogy ne mutatkozzanak együtt a távozáskor is, aztán irány egyenesen a Kezdetek Városa. Igaz a nőnek azt mondta, hogy csak másnapra tervezi a találkozót Haruval, de miért késlekedne? Fiatal még az éjszaka, alig múlt éjfél. Még a teleportálás előtt megfogalmazza mesterének a levelet, akit hozzá hasonló éjjeli bagolyként, akarom mondani vámpírként nem fog meglepetésként érni a levél ily kései órában.
Malcolm írta:
Atyám!

Kérlek engedd, hogy színed elé járulhassak és audienciát kérhessek tőled. A templomba már nem mehetek észrevétlenül, így egy másik helyszínt kell találnunk. Nagy tisztelettel várlak a Déli negyed kútjánál 1 órakor, ha megfelel a korai időpont.
Hű tanítványod

Addig is viszont volt még egy elintéznivalója, aminek jobb minél előbb pontot tenni a végére. Lopakodását használva elsomfordál a Kezdetek városa Északi részébe, ami közismerten a legszegényebb része a városnak. Még mindig könnyen találni olyan fiatal, árva gyerekeket, akik némi pénzért még az anyjukat is eladnák. Hiába, ebben a világban is fontos tényezők az anyagiak, az árvaházak pedig nem jelentenek feltétlenül biztonságot mindenki számára. Valószínűleg a a Besúgónak sem újdonság, hogy mindenféle jött-ment kölykök mennek be hozzá küllemükhöz nem illő pénzmennyiséggel, hogy infót vásárolhassanak. Az ezúttal megbízott fiúcskából azonban nem lehet majd jobban rálicitált pénzzel sem kihúzni, hogy ki a megbízó, erről Malcolm igencsak gondoskodott. Minden gyerekből ki lehet szedni, hogy mitől fél legjobban, ehhez nem kell mentalistának lenni, csak sorolni kell a jól irányzott kérdéseket és figyelni a reakciókat. Ez pusztán pszichológia és megfélemlítés. Malcolm pedig pontosan azzal zsarolta meg a fiút, amitől a legjobban fél. De hogy mi is ez, azt butaság lenne elspoilerezni komisz kis kíváncsiskodó olvasóknak. A lényeg, hogy Malcolmnak sikerült hozzájutnia egy igencsak hasznos bossinfóhoz és nem is került túl sok pénzébe. A taktikai infó mibenlétébe azonban csak akkor fogja beavatni Asukát, ha a nő is az elvártakhoz mérten produkálja magát a terv reá eső részében. Most pedig ideje fogadnia a mesterét a megbeszélt helyen...

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Drake Haru on Szomb. Ápr. 25, 2015 7:50 pm

Nem mondom, hogy vártam ezt a levelet, de nem is ért teljesen váratlanul. Legalábbis a késői órát tekintve egyáltalán nem volt zavaró. Akik ismernek, olyan értelemben, hogy tudják, ki vagyok, mindig ilyenkor írnak. Remélem, hogy M-től kapok újabb csodálatos feladatot, de sajnos nem erre került a sor, így hiába hullatta a semmibe drága fegyverem vérszilánkjait.
- Sajnálom, nem kaptunk feladatot. - csevegtem Falánkkal, hisz biztos voltam benne, hogy ő ért, és meghallgat. Ő él, csupán csak a megfelelő bánásmódra van szüksége ahhoz, hogy szíve dobogását igazán meghallhassuk. Mint a kutyák, csak arra volt szüksége, hogy beszéljenek hozzá, és ő vércseppjeivel válaszol.
- Viszont ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem kapsz enni. Ki tudja, mit hoz még az est. - ekkor végighúztam ujjam a pengén, és az vékonyka kis csíkot vágott ujjamba, melyből ugyanúgy szivárogni kezdett a vörös folyadék, ahogy Falánkból csöpög szüntelen.
Még egyszer végignéztem a templom makulátlan ragyogásán, megigazítottam egy abroszt, és kicseréltem egy gyertyát, amely már csak pislákolva égett, majd elindultam az éjszakába. Elindultunk. Mi ketten. De személyünk különbözőségét nem tudhatta senki rajtunk kívül. Másoknak ő csak egy fegyver volt. És nekünk addig jó, amíg ezt hiszik a tudatlanok.
Az üzenetre nem válaszoltam, semmi szükségét nem láttam. Komótosan lépkedtem, mégis, a teleportálás után már a sötétbe burkolózva, ahogy azt illik. Ritkán járok a magasabb szintekre, akkor is csak ha feladatom akad ott. Egy óra előtt öt perccel ott voltam, és figyeltem a kutat, árnyékba burkoltan. Persze biztos voltam abban, hogy ott lesz, de ki tudja, kik ólálkodnak még erre. Van pár kellemetlen alak ezen a világon, jó néhány, akik egyszerűen csak nem tudnak elmenni mellettünk szó nélkül. Bár az még a jobbik eset, ha csak beszélünk.
Falánk pedig csak vérzett mellettem, bíborvörösbe burkolva a földet maga alatt. Ám a folt nem terjedt szét, nem nőtt, mindig csak ugyanakkora maradt. Pár kis fűszálon telepedett csak meg. És ha arrébb megyünk, a fűszálak nem fogják nyomát tovább hordozni. Annál elővigyázatosabb ő. A természet hallgat rá, és a vörös elpárolog a semmibe.

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Malcolm on Csüt. Május 28, 2015 1:15 pm

Malcolm kis híjján agyvérzést kap, amikor meglátja Harunál a vérző fegyvert. Egyrészt a vér ugye ellenállhatatlan vágyat ébreszt egy vámpírban, s hogy Lucretia ilyen mértékben tudott ellenállni a kísértésnek, az egyszerűen lenyűgöző. Mindig is tudta, hogy az Atyja egy rendkívüli vámpírúrnő, de ez a jelenet is bizonyította, hogy igencsak idős és tapasztalt malkavita. A másik dolog, ami kiveri Malcolmnál a biztosítékot, az sokkal kevésbé okozott benne lenyűgözöttséget, inkább ijedt és bosszús is volt egyben érte. Hiszen Lucretia azzal a vérző fegyverrel lófrált fikarcnyi elkendőzés nélkül, amely nemhogy egyedi, hanem egyenesen legedás fegyver, amely nem is olyan régen még a bugris bohóc tulajdonát képezte. Azé a tökkelütöttpé, aki frontharcos, céhvezér és közismert kereskedő hírében állt, legalább is a cikk ezt állította, magyarán bizonyára közismert volt az egyedi fegyvere. Igaz, hogy Lucretia megváltoztatta a fegyver típusát, ettől a vér az még vér maradt, nem lehet ráfogni, hogy eperlekvár Razz Malcolm sietősen odalohol a mestere elé és hevesen kérlelni kezdi.
- Atyám, könyörögve kérlek, ne mutatkozz nyilvánosan ezzel a fegyverrel, mert bajt fog hozni ránk! Óvatosnak kell lennünk, még bizonyára keresik Anatole gyilkosait, könnyen lebukhatunk. Ki kell találnunk egy feddhetetlen indokot arra, hogy miért van éppen nálad ez a fegyver és ami nem utal arra, hogy áldozatot követelt a megszerzése. Én már gondosan átalakíttattam minden felszerelésem küllemét. - dicsekszik el büszkén, bár még mindig idegesen az elővigyázatosságáról. Az még hagyján, hogy egy hozzá hasonló csóró össze tud szedni magának némi ércet, hiszen az a védett területen kívülről vagy szafari jelvényekből is összejön, de ennyi ritka holmi már kevésbé. Azt kovácsoltatni kell, a kovácsok pedig bizonyára számontartják, hogy kiknek és mennyi ritka itemet állítanak elő. A Kaszás sisakja viszont túlságosan egyedi és megismételhetetlen cucc ahhoz, hogy egy jk csak úgy a fejére tolja, mint lopott holmit. Rátér viszont végre arra, hogy miért is hívta ide a mesterét.
- Atyám, beszámolóval tartozom feléd. Megismerkedtem egy Asuka nevő vörös indikátorossal, aki be akar csalni egy céhbe. Valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag teljesen rám van tapadva az a nő és mindenáron felszabadítót akar belőlem faragni. Az lenne a kérdésem, hogy egyezik-e ez a céljainkkal? Alkut kötöttem a nővel, hogy eleget teszek a kérésének, ha segít a frontharcosok ellen szervezkedni, de nem tudom helyesen cselekedtem-e. Kérlek adj nekem úmutatást, hogy tisztán láthassak! - A kis béna, azt se tudja, hogy magával a Liberatos céhvezérével áll szemben : P

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by RenAi on Csüt. Okt. 01, 2015 7:22 pmAi és Malci *-*Hogy mi is történik velem manapság? Mondhatnám úgy is hogy pangás van… Jin-el sem javult semmit a dolog, az időm nagy részét a céhházban töltöm manapság, de ott is csak pár emberkével futok össze néha-néha, bár legutóbb vicces kalandban volt részem amikor Silverre eltévedtünk a folyosókon, de az nem egyszeri eset. Kiderült hogy már sokakkal megtörtént, és mindenki furcsaságokat tapasztalt arra, szóval megnyugodtam… Már amennyire az élő indák után meglehet. Időközben bossolni járok csak, de már azt is bánom… Valahogy mindig van valami vita, valami bosszúság amit nem értek… mint ahogy azt sem hogy miért kell egymást ölnünk… Egyre távolabb kerültem mindentől és mindenkitől, valahogy senkivel sem találom meg a hangot…. Mindent elrontottam… de mikor és mivel?.... Fogalmam sincs…

Hasonlóan mélabús gondolatok jártak a fejemben mikor észbe kaptam hol is lukadtam ki. Standok mindenhol. o/ A szomorúságra a legjobb orvosság, ha megajándékozom magam valamivel ugye? :3 Végig jártam a standokat, a fegyverektől kezdve a potion és kristályszaküzletekig, a plüssöknél is elidőztem, majd a ruhák következtek, azon belül is a fehérnemű részleg. Úgy gondoltam ideje volna beújítani párat, bár kicsit kellemetlennek éreztem hogy a nyilt utcán így kipakolva minden, hiába csodaszépek, akkor is mindenki látta hogy mit akarsz vásárolni és ez kellemetlen. Gyorsan kiválasztottam párat, és talán még annál is gyorsabban bepakolásztam az inventorymba. Sőt találtam egy aranyos macisat Yuukinak is, nem hagyhattam ott. :3 Már épp felfordultam volna a következő standra amikor a szemem sarkából egy ismerős árnyat pillantottam meg. Pár másodperc kellett mire felismertem, és egyszerre dobbant nagyot a szívem és örültem meg. Minden erőmet összeszedve eredtem utána, ha csak nem voltam feltűnő neki hogy bámulom és nem szólt hozzám. De a lényeg, hogy így vagy úgy, de nem hagytam szökni. Követtem, de nem lopva, sőt talán elég feltűnő lehetett ahogy nekimegyek az almákat és gyümölcsöket áruló stand szélének, és le is gurítottam pár narancsot. Gyorsan felszedegettem, és mihamarabb utól akartam érni a fiút. A nevén akartam szólítani, de nem jutott eszembe, így csak:
- Héé, várj... várj egy picit.. kérlek.. – Szavak formáltak hangot ajkaimról.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Malcolm on Csüt. Okt. 01, 2015 9:06 pm

Hogy mi is történik velem manapság? Jah bocs, elfelejtettem, hogy narrálva írok, nem E/1-ben. Hülye megszokás, és ha már a narrátor is szétszórt, akkor mit várjunk a kedves alanytól? Vagy nevezzem inkább kedves páciensnek? Mondjuk kedvesnek aztán nem kedves, de hogy klinikai eset, az már fix. Bár, most hogy így belegondolok... deh, igen is tud kedves lenni. Mármint nem Anthonyról beszélek. Te kis butus, ha a bugyuta Anthonyval lennék jelen, na akkor írnék E/1-ben. Tudom bonyi, a lényeg, hogy én értem. Értem... áhháháá. Keress értelmet egy megbomlott elmében Rolling Eyes Akarom mondani az én elmém nem hasadt, hiszen én vagyok a narri Cool Vagy lehet, hogy én is csak ennek az idiótának vagyok egy újabb személyisége? :]
No de ott ragadtunk le kérem alásan, hogy mit is csinál ez a szerencsétlen a mindennapokban. Az ugye addig stimmel gondolom, hogy volt a koboldos banzáj. Hát öcsém, nem hittem volna, hogy ennyi szint el fog bukni! Azt hittem sima liba lesz, mint a harmadik O.o Aztán persze könnyen nagy úgy a szám, hogy szerencsénk volt, Asu képije gigajó és LOL és még a mesélőnk is beleunt a csatába, vagy mi a szösz O.o Lényeg a lényeg, hogy Malcolm szintje, a 3. szint és vele együtt a Ködbe veszett erdő is felszabadításra került. Onnantól kezdve, hogy ez az egész kobold invázió elkezdődött, minden Malcolm malmának kerekére hajtotta a vizet: elterelődött róla a figyelem. Ehhez pedig elegendő volt csupán annyit tennie, hogy az alap gyenge személyiséget (Anthonyt, tudod, a síros kölyök) újra száműzi a pitsába és uralkodik szépen a testen. Időnként persze ki kell engedni a tébolyult ént is kicsit játszani és Filozófus sületlenségeitől is nehéz megszabadulni akárcsak egy percre is, de így szép az élet, az ember elszórakoztatja magát a többi személyiségével, ha egyedül van Razz
Merthogy Malci egyedül maradt ismételten, mint a kisujja. Beletelt neki egy kis időbe, mire rájött, hogy a magát Lucretiának kiadó Haru nem lehet az atyja, hiszen a mester nem lehet olyan puhány csődtömeg, mint az a csenevész lány. Cselekvésképtelensége, az irányítás hiánya és az atya újbóli eltűnése megerősítette abban Malcolmot, hogy Haru nem lehet az ő elveszett mestere. Meggyőzte magát arról, nem lehet ő. Persze ezzel csak vigasztalni próbálta magát és kímélni egy újabb csalódástól, az már véletlen egybeesés, hogy tulajdonképpen a valóság és a bebeszélt dolgok éppenséggel egyeznek.
Szóval a kobold megszállást követően Malc azzal tevékenykedett, hogy kipucolta a teljes szintet a kóbor, részeges koboldoktól, majd nekilátott a menedékhelye újratervezésének. A régi viskóba nem mehetett többé, az már nem bizonyult biztonságosnak, ráadásul a koboldok teljesen legázolták a Ködbe veszett erdő azon részét. Így tehát az utóbbi hónapokban azzal foglalta le magát ez az idióta, hogy önmagával veszekedve igyekezett kialakítani egy új bázist magának az erdő mélyén, mindeközben pedig ismételten teljesen elzárkózott a külvilágtól. Anthony száját muszáj volt befogni, mert egyre nagyobb veszélybe sodorta a testet, s egyszersmind ezzel a többi személyiséget is, így összefogtak ellene. Másrészről Asuka hiába bizonyult jó szövetség, Malcolm tudta, hogy már így is túlságosan közel engedte magához. Ezért két lehetőség állt elő: megöli a nőt vagy drasztikusan megszakítja vele a kapcsolatot. Azért döntött végül az utóbbi mellett, mert nem akart maga körül teljesen felperzselni mindent és ha egyszer is szorul a hurok a nyakán a bohóc céhvezér Anatole és a többi kószáló megölése végett, akkor Asuka még akár ki is tudja húzni a pácból. Legalább is jobban, mint bárki más. Malcolm csupán ki kívánja aknázni azt a nyilvánvaló rajongást, amit Asuka táplált irányába. S azáltal, hogy eltűnt, egy elérhetetlen és kívánatos dologgá vált a nő számára. És akkor van még ugye a frontharcosok leigázását illető szándéka... hát... túl nagy volt a pofája. Nem tett le róla, de muszáj volt behúzni a kéziféket. Hogy miért is? Mert túl veszélyes. Mindig is előrébb tartotta a test védelmét, mint a grandiózus terveket. Nevezhetjük ezt gyávaságnak vagy ésszerűségnek is. Ésszerűség... muhahaha.

Remélem minden felmerülő kérdésre megadtam a választ a hülyegyerekkel kapcsolatban.

Ó de vár reánk itt egy szép leány. Ne várassuk tovább untató és legfőképpen érthetetlen sorokkal. Aki már edddid eljutott az olvasással, az bizonyára észrevette, hogy 3 d-vel írtam az eddiget, továbbá kap egy virtuális vállveregetést a kitartó szemrontásáért és elmeszennyezéséért. Hogy a postomat nevezhetjük-e vizuális környezetszennyezésnek, arról tessenek megkérdezni Ranmaru kollégát, kimerítő és bizonyára kielégítő választ tudna adni. Írt erről házidogát, csak azért ajánlom. Mármint nem Ranmaru, hanem usere. De elkalandoztam és az előbbi pár sor tök sületlenség volt, de marhára élvezem a semmitmondó írással való fárasztást. Goni vagyok, de azért szerettek Twisted Evil
Aszondja hogy a helyszín Kezdetek városa Déli rész, standok. Hát ez roppant izgi, főleg, ha fényes nappalról van szó. Mert ugye ez a bolondgomba még mindig vámpírnak képzeli magát, szóval ha valóban nappal van, akkor bizonyára tetőtől talpig kámzsában van. De ha este van, tök mindegy, mert akkor is, hiszen kerülni akarja a feltűnést és a felismerhetőséget. Hogy kerüld a feltűnést? Vegyél fel csuklyát \o/ Fantasylogika -.- Nah de hogy mit keres a tömegiszonyos egy zsúfolt város még zsúfoltabb piacán? Hát van olyan portéka a bázisépítéshez, amit csak itt lehet megvenni ebben az időpontban. És a szépen visszazöldített indikátorának köszönhetően feltűnéskeltés nélkül ezt a bizonyos portékát már meg is vette. Már menekülne is szépen el innen a pitsbe, és már dörzsölné is a praclijait, hogy ezazz, megúszta Shu és a gyíkja vagy Asu jelenléte nélkül a napot, szépen el tud sunnyogni. Erre nem leszólítják? Na de ki a fene? O.o Ez a hülye meg még vissza is néz facepalm Úgy van, buktasd csak le még jobban magad. Aztán még meg is állsz neki! Öregem, nem vagy komplett.
- Öhm, ismerjük egymást? - hogy ezt miért csinálta, azt már végképp nem tudom facepalm

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by RenAi on Pént. Okt. 02, 2015 7:49 pm

Megtorpantam a visszakérdezésre, hisz én felismertem őt, még a csukja hatására is, hisz kivillanó szemfogai, akarom mondani arcocskája eléggé különbözött a miénktől amerikai lévén. Ugyanakkor hazudnék ha nem mondanám hogy nem esett kissé rosszul, hogy nem ismert meg, de miért is tenné, hisz talán egy fél szót sem váltottunk, csupán a tömegben elvegyülve figyeltem az akkori eseményeket. Lényegében azóta is zavart amit ott tapasztaltam, és az utána lévő dolgok is, de nem tudtam vele mit kezdeni… Egyedül nem, viszont mindenáron elnézésemet szerettem volna kérni azok után amit vele történt, vagy inkább amit vele tettek. Talán ha gyorsabban kapcsoltam volna… Nem, nem, akkor sem történt volna semmi más, hisz nem mertem volna Szophiet megállítani, mivel nem is gondoltam volna  róla hasonlókat… Szomorú, de ez a felállás. Ugyanakkor Szohpie azt mondta hogy beszélt vele előtte, tehát… de nem tudom mit higgyek mit ne… fájt volna az igazság, ugyanakkor most itt van a másik fél aki talán válaszokat adhat, és meg is fogom kapni.
- Ehm…  - Bizonytalanodtam el, hisz erre a kérdésre nem is tudtam hirtelen hogy is válaszoljak.
- Nem, de már találkoztunk… Érdekelne hogy jól vagy-e, mert a boss után… hát.. – Akadtak el a szavaim, hogy mondjam hogy pocsékul festett? És hogy elnézést mindenért és mindenkiért?... Egyáltalán van jogom mindenki nevében bocsánatot kérni?.... Kissé összezavartam magam.
- Szóval. –Szedtem össze magam végül.
- Elnézést a boss-on történtek miatt. – Majd mélyen meghajolt.
- Ha… gondolod… kifizetem a burkod… - Ajánlottam fel alázatosan, hisz ami ott történt, talán ennyi a legkevesebb.
- De.. úgy látom jobban vagy. – Egyenesedtem fel, és látszott rajtam hogy tényleg megkönnyebbültem picit.
- De.. ebben a melegben, nem melegít túlzottan az a csukja? – Kérdezem és már nyúlok is hogy megszabadítsam kámzsájától. Hisz levéve sokkal helyesebb. Talán egy kis színt is kap a virtuális bőre.


/Kérdés: Ai már láthatja a zöld indikátorod, vagy azóta megint piris?/

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Kiwi on Kedd Okt. 27, 2015 10:36 am

~Eldrie~

Félelmetes és stresszes napokon vagyok már túl, kicsit aggódok a dolgok miatt de legalább akkor izgalommal is várom őket. Mindent ami még rám várhat idebent. A küldetések után egész szép összeget hajtottam be, így már tudom támogatni a kezdők boltját és visszafizetni Cearso jóindulatát. Már ha ilyet vissza lehet, de én megpróbálkozok vele. De mindenek előtt még a fogadóban töltöm a délelőtt egy részét, a listámat szerkesztetve. Időm mint a tenger, ha valami időt venne tőlem az csupán a harc lehetne, de nem… Egyelőre kizártnak tartom hogy fegyvert fogjak bárki ellen is, főleg azok után amiket Cear mesélt, hogy miket meg lehet csinálni… A csonkítás elég groteszk dolog, még itt is, így kizárt hogy lehetőséget adnék hasonló események megtörténésére. Felsóhajtottam a gondolatokra… Ha ez így megy tovább… Rá kéne magam venni hogy végre felkeressem a kiképzőt és a könnyebb utat válasszam…  Nagy dilemma, és nem szeretem a dilemmákat, így gyorsan le is mondok arról hogy megoldjam… Ezért is tarthatok még mindig itt…

A fogadó egyre zsúfoltabb lesz, viszont azt beszélik hogy hamarosan indul innen egy event, ezt akartam én is kivárni és ezért is húztam meg magam a tömegben ami egyre zsúfoltabb lesz. Lassan alig akad ülőhely, így a mellettem lévő petet az ölembe kaptam hogy ha valaki helyet kíván foglalni megtehesse. Amint úgy éreztem hogy kényelmetlen a sokasság, a listát is befejeztem, amiben a fejlődési terveim is rajta voltak ugyan elnagyolt vázlatokkal. Szokatlan nekem még ez a világ, és hogy kivonom magam a harcokból talán nehezítek is azon hogy megérthessem, felfoghassam és elfogadhassam a működését. Rendeltem egy teát. Igen, olyat mint amit pár napja Cear rendelt nekem. Sokat jár a fejemben az a fiú, és akárhányszor a tojáskára pillantok szinte rögtön ő jut róla az eszembe hogy mennyire is várja petem kikelését. Talán kicsit jobban is mint én, bár azt kötve hiszem. Nálam jobban senki sem várhat Abi. Legalábbis még így hívom, ez már a harmadik verzióm legalábbis addig amíg ki nem kell és nem tudom meg a nemét, és ahhoz mérten is tudnék válogatni.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Eldrie on Szer. Okt. 28, 2015 12:08 pm

Kiwi

Reggel meglehetősen korán, a nappal együtt keltem. Gondolatban végigfutottam az eddig történteken, ez nem volt túl hosszú, és azt amit sikerült kiderítenem a jelenlegi helyzetemről, ami szintén elég rövid volt. Ezután már nem sokat kellett gondolkodnom azon, hogy lustálkodjak-e vagy kezdjem a napot minél előbb.
Egy gyors reggeli után, ami ízre elég semmilyen volt, ki is léptem a fogadóból, ahol szobát foglaltam, és nekivágtam a városnak. Az úgynevezett "nyomozásom" azzal kapcsolatban, hogy minél többet, minél előbb megtudjak a jelenlegi helyzetről, nem állt különösebben sok mindenből: NPC-k és játékosok mondanivalóját meghallgatni, játékosok közötti beszélgetésekbe belehallgatni. Lévén ilyen irányú skill-em nem volt (és már irányú se nagyon, szintemből kifolyólag), ezért próbáltam inkább az emberi faktorra hagyatkozni: minél NPC-sebbnek, de legalábbis ártalmatlannak tűnni, olyannak, akivel senki sem foglalkozik. Ez hol összejött, hol nem (de legtöbbször nem), ellenben valamennyit azért haladtam, még ha csak alap infókat tudtam is meg, amik a legtöbb játékosnak egyértelmű. Gondolkoztam azon, hogy egyszerűen csak megkérek valakit, hogy magyarázza el mi a helyzet, de emlékeztem még az ún. "PK"-zásra, és így végül túl veszélyesnek ítéltem ezt a lehetőséget, hiszen könnyen csapdába sétálhatok. Maradt tehát a magánnyomozás.
Már éppen úgy döntöttem, hogy tartok egy kis szünetet, amikor egy fogadó került a szemem elé. Folyamatosan tértek be emberek, és meglehetősen nagy tömeg volt bent, mintha készülne valami, ami felkeltette a figyelmemet. Végül ez, valamint az, hogy a nagy tömegben elvegyülve talán kihallok valami érdekeset, meggyőzött arról, hogy betérjek.
Beérve a tömeg még nagyobbnak tűnt mint kívülről. Vagy csak időközben is folyamatosan nőtt. Belevetettem magam a tömegbe, elvegyülési célzattal, azonban nem sokáig sikerült megmaradnom a tömegben. Történt ugyanis, hogy egy különösen vehemens valaki úgy meglökött hátulról, hogy teljesen elvesztettem az egyensúlyom. A jó hír az volt, hogy egy üres szék felé estem, nem olyan felé, ahol már ültek, a rossz az, hogy arccal a támla felé... Arra még épp volt időm, hogy megpördüljek, de másra nem. Valami csoda folytán azonban nem "letarkóztam" a széket, vagy valami hasonló, hanem nagy lendülettel leültem, és bár a szék a hátsó két lábára állt egy pillanatra, gyorsan visszalendült a helyére. Persze, ha lett volna fájdalomérzet, ez nem sokkal kevésbé fájt volna, mintha lefejeltem volna, így azonban mondhatni megúsztam. Vetettem még egy szúrós pillantást arrafelé, ahol "támadóm" lehetett, majd vettem egy nagy levegőt és megigazítottam a hajam. A körülmények között azt hiszem érthető módon csak ekkor vettem csak észre, hogy ülnek mellettem. Vagyis inkább én repültem be valaki mellé. Hopsz. Egy zöldhajú, kinézetre nagyjából korombelinek saccolható lány egy tojást szorongatva ült a nemrég még üres szék mellett, amit elfoglaltam.
-Heló! - mondtam első meglepetésemben. Persze, nem én lettem volna, ha nem teszem túl magam gyorsan az első meglepetésen, és gyorsan meghajtottam a fejem egy kissé.
-Elnézést a.... dinamikus belépőmért - egyenesedtem vissza, miközben egy félig bocsánatkérő, félig bizalomgerjesztőnek szánt mosolyt villantottam meg.
avatar
Eldrie
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Sep. 23.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
288/200  (288/200)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Kiwi on Pént. Okt. 30, 2015 11:30 am

A tömeg egyre sűrűbb lett, már-már zavaró kissé a légkör. Szerencsém volt az ülőhellyel kapcsolatban, most viszont kicsit nyomaszt a felém tornyosuló emberáradat… Még tojglit is az ölembe vettem amit utólag kiderült hogy elég jól tettem. De a lényeg, hogy ha valamit tarthatok a kezemben az biztonságot kelt bennem, és jó érzés törődni, gondoskodni valakiről, még akkor is ha most csak egy tojás. Remélem, érzi, hogy szeretem, és hogy már alig várom, hogy kibújjon onnan és megkezdődjön a közös kis kalandunk. Időközben különös emberkék érkeztek, szinte senkit sem láttam még, akadtak már díszes felszerelésben és hétköznapi göncökben megjelent játékosok is.. A tömeg egyre zsúfoltabb lett majd volt szerencsém végignézni egy pasas akrobatikáját. Csupán nagy szemekkel pislogtam miképp én is azt hittem megfejeli a széket, de szerencséje volt, és épp bele tudott huppanni. Nem emeltem le róla a tekintetem, láttam, ahogy beletűr a hajába, végigsimítja azt megigazítás gyanánt, de az egyik kóbor tincs nem találta meg a helyét. Észrevett, amire kissé zavarba jöttem, hisz bámulni azért nem szerettem volna… Majd kezeimmel a saját fejemen mutogattam hogy hol igazítsa még meg a haját hogy teljesen rendbe legyen.
- Szia. – Mosolyodtam el.
- Semmi gond, szerencsés vagyok, hogy láthattam. – Kuncogtam el magam, hisz igaz meglepett, de ez a mozzanat egyszerre volt béna és mégis nagyszerű. Igazság szerint mulatságos volt.
- Téged is az event leírás érdekel? – Kérdeztem rá a lényegre.
- Hallottam olyat hogy csak nagy szintűeknek fog szólni, remélem azért nincs teljesen így. – Magyarázom.
- Amúgy… hogy hívnak, én Kiwi vagyok. – Mutatkoztam be ide pottyant fiúcskának.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.