Déli rész

7 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Eldrie on Pént. Okt. 30, 2015 11:12 pm

A lány, aki úgy tűnik figyelemmel követte az egyszemélyes műsoromat, matatni kezdett valamit a fején, miközben én a köszönéssel és hasonlókkal voltam elfoglalva. Mivel a hajigazító mozdulatom nem volt tudatos, ezért kellett egy teljes másodperc, mire leesett, hogy igazából azt mutatja, hol igazítsam meg még a hajam. Próbálva kicsit elvonni a figyelmet arról, hogy milyen lassan esett ez le, a mutatott helyen is rendeztem a rakoncátlankodó tincseket, míg visszaköszönt.
-Hát igen, azt hiszem nem mindennapi látvány lehettem - szélesítettem ki a mosolyom, válaszul a megjegyzésre és a kuncogásra, amit akrobatamutatványommal kiérdemeltem. Belegondolva tényleg vicces lehetett, és majdnem kiengedtem egy halk nevetést, amikor vizualizáltam, hogy is nézhetett ki, de visszafogtam magam, lévén nem szokásom magamon vihorászni. Segítségemre volt még az is, hogy a lány közben áttért egy másik témára.
-Mondhatjuk úgy is... igazából csak észrevettem, hogy nagy a tömeg, és gondoltam lecsekkolom miért. - válaszoltam. Persze, ha már itt vagyok, megvárom mi is sül ki belőle, szóval végül is tényleg az érdekel, még ha nem is tudtam amikor beléptem.
-Oh, igen? És tudod körülbelül mikor indul az event? - kérdeztem vissza. Arra, hogy valószínűleg nagy szintűeknek szól, kevéssé reagáltam, mert, legalábbis egyelőre, nem akartam elárulni a szintemet. Ugyan a lány a legkevésbé se tűnt olyannak, akitől félnem kéne olyan téren, hogy kihasználná az ilyen infókat, jobb az elővigyázatosság, főként figyelembe véve, hogy elég nagy a tömeg körülöttünk. Miközben ezen agyaltam, rájöttem, hogy a lánynál lévő tojást bámulom, amivel fel is hagytam, amikor tudatosult bennem. Ekkor persze már a tojás körül forogtak a gondolataim, mert bár csak hallomásból, de úgy tudtam, hogy az egyik kaszt pet-eket irányít, amik tojásokból kelnek ki. Persze nem láttam még ilyen tojást, úgyhogy a lánynál lévőről se tudhattam, hogy tényleg az-e, de mindent figyelembe véve valószínűnek tartottam. De gyorsan megszakítottam ezt a gondolatmenet is, amikor felhangzott a következő mondat.
-Én Eldrie vagyok - mutatkoztam be én is. Csak a lány, Kiwi bemutatkozásakor jöttem, rá hogy a bemutatkozásról teljesen elfelejtkeztem, valószínűleg a nem mindennapi betoppanásom eredményeképpen.
avatar
Eldrie
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Sep. 23.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
288/200  (288/200)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Kiwi on Vas. Nov. 01, 2015 6:47 pm

Láttam hogy nem értette elsőnek, de pár mozdulat után megértette miért is matatok a fejem felett. Elkuncogtam magam. Nem láttam még pasit aki ennyit foglalatoskodott volna a külsejével, mondjuk túl sok hosszabb hajú pasit sem láttam még, akit igen, ők meg összefogva hordták a hajukat. Amikor az érdekes belépőjéről kezdtünk el beszélgetni, amint láttam hogy nem zavarja és képes humorral kezelni, így én is könnyebben kezeltem és mertem legalább annyira mosolyogni rajta mint a beszélgetőpartnerem. Persze foglalkoztatott pár kérdést amit fel is tettem. Kíváncsi voltam ő is azért jött-e mint én, és hogy mit tud a dolgokról. Mint kiderült nem többet, sőt kevesebbet is mint én, így ezt buktam. Viszont mivel ő is érdeklődik az event iránt, így úgy néz ki együtt várakozhatunk, sőt lehet indulhatnánk is együtt. Nem… ilyet úgy sem mernék kérni tőle….><” Így csupán válaszoltam a kérdéseire.
- Fogalmam sincs, mindenki arra vár hogy történjen valami. – Nem lett sokkal gazdagabb tőlem, ugyanakkor persze észrevettem, hogy a tojásomra terelődött a tekintete, de nem szólaltam meg ezzel kapcsolatban… hisz… olyan fellengző lett volna, azt sem tudtam miként magyarázzam meg neki hogy a petem még nem kelt ki, így is elég fura lehetek az ilyen dolgaim miatt másoknak… Bár Cearso-nak talán ezért is lehettem szimpatikus. A gondolatra kicsit elpirultam, ugyanakkor ennek eredményeképp a kiképző is eszembe jutott, mint ahogy azt is hogy tényleg csak hanyagolni tudom a dolgokat, és gyáva vagyok végre döntést hozni… Persze a beszélgetésünket a bemutatkozással folytattam, így illik és meg is tudtam a nevét hamarosan.
- Amúgy… van már tapasztalatod ilyen téren. Mármint az eventekről… - Kérdeztem.
- Tudod én nem rég ébredtem és ugyan küldetéseken már voltam de eventekhez még nem volt szerencsém. – Magyarázom meg végül, mielőtt félreértene. Majd időközben ideér hozzánk a pincér, és letesz az asztalra némi rágcsát és egy csésze forró teát. Ideért végre a rendelésem. A rácsát a fiú felé toltam, megkínálva őt is a kis sós dínós kekszecskékkel, miközben én is vettem belőle.
- Tessék vegyél belőle nyugodtan. – Adtam tudatára a szándékomat szavakkal is. Úgy tűnik a tömeg nem nő tovább, aminek felettébb örültem, viszont ha akart volna sem tudott volna szerintem... elég szűkösen lettünk, de azt hiszem most jön a várakozós időszak, azt pedig elütöm a fiú, vagyis Eldrie társaságával.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Eldrie on Hétf. Nov. 02, 2015 6:46 pm

Az eventről nem derült ki sok minden, de végül is nem volt nagy veszteség, mindent a maga idejében, és végül is amúgy csak sima kíváncsiségból érdekel, úgyhogy ha nem sül ki belőle semmi, akkor se zavarna különösebben.
A beszélgetés ezen a vonalon haladva elterelődött az eddigi hasonló tapasztalatokra. Nos, nekem ilyen egyáltalán nem volt, de még mielőtt kisebbségi komplexusom támadt volna, kiderült hogy beszélgetőpartnerem sem jár annyira előrébb. Nem mintha hagytam volna bármiféle hasonló komplexust kialakulni... Már nyitottam a szám, hogy válaszoljak és beszámoljak a saját tapasztalataimról ilyen téren, vagyis inkább a hiányáról, de félbehagytam. Aztán végül úgy voltam vele, hogy a lány, Kiwi nem tűnik olyannak, akitől félnem kéne, úgyhogy az időközben meghozott rágcsálnivalóhoz hajolás ürügyén kicsit közelebb hajoltam, majd miután megköszöntem és vettem egyet, az eddiginél kicsit hallkabban tértem vissza a témához.
-Ismerem az érzést, már ami az ébredést illeti... Igazából velem ugyanez a helyzet, csak az a "nem rég" nálam pár napot jelent... - mondtam, továbbra mosolyogva. Kicsit izeg-mozogtam a széken hogy kényelmesebb pozícióban üljek, és felvettem egy, a mondanivalómhoz képest talán kissé túl laza testartást.
-És azt a pár napot is azzal töltöttem, hogy megtudjam nagyjából mi van körülöttem, úgyhogy mondhatjuk hogy küldetések és event-ek terén teljesen kezdő vagyok..., röviden, még egyen se voltam - mondtam. Nem néztem félre szendén, vagy hasonlók, nem illik az hozzám, az eddigi élénk stílusban folytattam, miközben próbáltam minél tárgyilagosabb is lenni.
-De lassan azt hiszem megtudtam amit lehet, úgyhogy már gondolkodom menni valamire... Úgyhogy ha esetleg lenne valami hasznos tanácsod vagy valami, azt értékelném, Kiwi-senpai - tettem még hozzá egy kissé pajkos vigyorral, a megszólítás miatt. A szemem egy pillanatra újra a tojásra tévedt, de továbbra se említettem, amolyan udvariasság miatt. És mert amúgy se tudtam hogyan kezdhetnék bele egy olyan témába, amihez kapcsolódan csak sejtéseim vannak. Ehelyett vettem még egyet a rágcsából és számba pattintottam.
avatar
Eldrie
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Sep. 23.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
288/200  (288/200)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Kiwi on Szer. Nov. 04, 2015 8:58 pm

Meglepetten hajoltam kissé hátrébb amikor közelebb hajolt, persze nem túl feltűnően. Éreztem hogy bizalmaskodni akar, vagyis így fogtam fel a tőle kapott jeleket. Azt amikor szóra akarta nyitni a száját, de végül nem szólt, majd mos ahogy a nasit elvette… Persze figyelmesen meghallgattam mit is szeretne mondani, majd kedvesen elmosolyodtam. Édes hogy fiúként mennyire félénk, és… közben menyire határozottnak szeretne tűnni. Legalábbis ezt vontam le, nehezen bizalmaskodik, bár annyira nem mint egyesek, elvégre velem megosztott pár dolgot… olyat amitől fél, és pontosan tudom mit érezhet most… Hisz pár hete én is megjártam ezt, bár én kicsit másképp vélekedtem már akkor is mint most ő.
- Semmi gond, ne aggódj! Nem olyan ijesztő a helyzet mint amilyennek elsőnek tűnik, én pár hete ébredtem, és azóta már két küldetésen is túlvagyok, ugyanakkor… nem olyan veszélyes és az emberek sem olyan veszélyesek… egész idő alatt nem találkoztam olyannal, aki tényleg ártana a másiknak… És a kezdőket sokan segítik. Ott van a kiképző, bár én még nem vettem rá magam, majd ott van a Szabad rablás boltocska, ingyen vihetsz el kezdőknek való dolgokat és csupán némi hála pénzt hagysz ha gondolod. Bár én amint kinövöm őket, vissza is adom hogy azok is jól járhassanak akik utánam ébrednek… akkor… akkor… hmm… ha gondolod és szeretnéd akár mehetnénk együtt küldetésre. Sőt hozom az egyik ismerősömet is, Cearsot, jártas a harcban, és úgy mindenben. – Felelem lelkesen, és sorolgatom a lehetőségeit egy halomra… Amikor közölte hogy tanácsot szeretne.
- Se..sempai? – Kérdeztem meglepetten, kissé elpirulva vissza. – Még nem kaptam efféle jelzőt, kezdve hogy nem japán létemre ritkán illetnek efféle megszólításokkal. Elmosolyodtam amikor másodjára is a tojásra révedt a pillantása.
- Nyugodtan megnézheted. – Emeltem fel, és tettem az asztalra úgyhogy akár ő is szemügyre vehesse jobban.
- Pár hete vagyok ébren, de a petem még mindig az igazak álmát alussza. – Kuncogtam el magam, bár annyira nem tartottam mulatságosnak, inkább aggódtam… De volt akinek egy hónap múlva kelt ki a tojása, ahhoz képest még nem vagyok elmaradva… nagyon.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Eldrie on Pént. Nov. 06, 2015 6:48 pm

Közelebbra hajlásomra elhajlás lett a válasz. Hát ez van. Ezután nem hajoltam se közelebb, se hátrébb, és bár a hangomon nem erősítettem, azért figyeltem hogy érthető legyen.
-Csak próbálok óvatos lenni.... lehet hogy sok idő telt el igazából, de nekem mintha még csak pár napja történt volna az egész nyitó rendezvény. És igazából, ilyen helyzetben sokaknak megváltozik a személyisége, és sajnos nem a jó irányba - mondtam komor arccal. Elég sokat gondolkoztam ezen, amikor azon rágódtam, hogy is induljak neki az infógyűjtésnek. Nem mindenki jó ember a világban, ez egyértelmű, az online környezet pedig, ahol van egy bizonyos fokú anonimitás néha jobban oldja a gátlásokat mint mondjuk az alkohol. Ezen felül még az életünk is veszélybe kerülhet, valamivel könyebben, mint a valóságban, ami egyeseknek biztos.... imponál. Ezzel szembeállítva elég naívnak hangzott amit Kiwi mondott, ellenben ő több ideje van ébren, és több mindent is tapasztalt. Újabb kis mozgolódás után, mire felvettem egy más pozíciót, komor ábrázatomat már felváltotta egy vidám ábrázat.
-De ha te mondod, azt hiszem nincs más választásom mint kicsit felengedni - nem mintha annyira le lettem volna stresszelve, vagy legalábbis nem annyira, mint amennyire lehettem volna. De talán egy kicsit tényleg védekezőbb voltam a szokásosnal. A következő rész ami megragadta a figyelmemet, a "kiképző" volt. Nem mintha ez annyira meglepetés lett volna, de nem hallottam még ilyesmiről.
-Kiképző? Mi az a kiképző? - kérdeztem, miután a lány befejezte a mondatot a boltokról. Ez is nagyon hasznos infó volt persze, de ezt értettem, így inkább arra kérdeztem vissza, amiről nem tudtam. Ezután pedig visszatértünk egy kicsit a küldetésekre.
-Köszönöm a meghívást, és élnék is vele. Meg persze köszönök minden infót - hajtottam meg a fejem, megerősítve hogy mennyire hálás vagyok. A "senpai"-ra való visszakérdezésén, széles vigyorral bólintottam.
-Mindent figyelembe véve tapasztaltabb vagy mint én, és többet is tudsz arról hogy mi folyik itt, mondhatjuk hogy rangidős vagy. Persze, nem szokás ezt a formát online használni, és ha zavar akkor persze abbahagyom - teszem hozzá. Bár félig viccből használtam, félig mégis komolyan, így nem zavart igazából egyik lehetőség sem. Ellenben másodszorra is "lebuktam" hogy a tojást nézem.
-Bocs, de még nem láttam ilyen tojást... - védekeztem kissé szégyenlősen vigyorogva, miközben a lány az asztalra tette az említettet, valószínűleg hogy normálisan is láthassam. Meg is néztem kicsit behatóbban mint az eddigi félpillantások, amikkel illettem, és Kiwi meg is erősítette, hogy az bizony egy olyan tojás, amiből a petek származnak.
-És az normális? Mármint hogy később kel ki? - kérdeztem. A tudásom kb. addig terjedt, hogy körülbelül meg tudtam tippelni, hogy mi is az a tojás, de más tekintetben teljesen a sötétben vagyok. Ez persze nem gátol meg abban, hogy érdeklődve szemléljem.
avatar
Eldrie
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Sep. 23.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
288/200  (288/200)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Kiwi on Vas. Nov. 08, 2015 7:39 pm


Megszeppenve hőköltem vissza picit amikor közelebb hajolt hozzám. Persze nem érintette a személyes zónám, de már úgy éreztem közeledik hozzá, majd megmagyarázta a cselekedetét. Végig hallgattam, és ha nem hallottam őt eléggé akkor picit közelebb is hajoltam mivel úgy éreztem számára fontos és diszkrét dologról akar beszélni. És az ilyen dolgokra hát persze hogy kíváncsi vagyok. :3 Figyelmesen hallgattam végig, és az arcom is komolyabb árnylatot öltött, amit a fiú hangsúlya és mondanivalója váltott ki.
- Biztos hogy vannak itt is rossz akarók, de ez azt hiszem normális, még ha nem is jó dolog számunkra. Én már pár hete ébren vagyok, de csupán egyvalakivel találkoztam, és őt sem mondanám gonosznak… csak furcsa, inkább magának való eset. De ő ilyen… azt hiszem, és végtére senkinek sem ártott semmivel, inkább csak magát járatta le, de… akkor is úgy éreztem hogy a megmozdulásai mögött volt értelem, és inkább lázadt valami ellen de… - Majd kapcsolok hogy túl sokat beszélek csupán egy emberről…
- De.. de nem akarlak ilyennel terhelni, ő is csupán furcsa volt és ennyi. De nem találkoztam még olyanokkal idebent akik tényleg ártani akartak volna egymásnak. És ugyan én is óvatos vagyok, de ha túl óvatos vagy sem épp jó tulajdonság, ha bizalmatlan vagy másokkal mások sem fognak megbízni benned. – Magyarázom, a végére azért csak összeszedtem a gondolataim. Majd végül megértette, és úgy hiszem tényleg felengedett picit.
- A kiképző az egy npc itt az egyes szinten, és tudsz kérni tízes vagy húszas szintig expet, amivel kapsz pár pontot, de nem kapod meg a teljes szintnyi értéket, de utána minden tényleges szintlépésnél is tudsz elosztani egyet. Azt mondják azért is jó, mert akkor el tudunk jutni a magasabb szintekre, de… sokan lenézik a kiképzősöket, mert csalásnak gondolják… hogy míg a régiek kezdésnél nem kaptak előre pontokat, most mi igen… De akkora a szintkülönbség az emberek között… szerintem ez az ébredők védelmét akarja szolgálni. – Magyarázom meg, bár nem tudom mennyire voltam érthető… de ha nem gondolom csak tudomásomra hozza melyik pontnál is akadt el. Majd a küldetésekre terelődött a téma. Úgy örültem hogy elfogadta a meghívásom. Örömmel segítettem neki, és bárkin akivel csak megtehettem.
- Akkor írok egy üzenetet az egyik barátomnak, őt is nem rég ismertem meg és nagyon jófej. –Kezdem biztatóan.
- Ha hárman megyünk biztos jól fogod érezni magad, ő is sokat segített nekem, igaz kicsit szerény, de nem értem miért, dee.. egy kis pillanat. – Azzal lehívtam a menüm majd megírtam a következő üzenetet.

Kód:
Szia Cear!
Találkoztam valakivel, aki szerene küldedésre menni, elhívtam magammal, volna kedved neked is csatlakozni hozzánk? Ne aggód jó fej srác, csak pár perce ismerem, de azt hiszem egy kis biztatásra lesz szüksége. Kicsit fél az emberektől, vagyis inkább hogy árthat neki valaki, de nagyon szeretne beilleszkedni és tanulni.

Persze ezt ha nem hajol bele a menümbe aligha olvashatja, de ha megkérdi akkor megmutatom neki, vagy ha szeretné hangosan fel is olvasom, mivel nem gondolom hogy bármi rosszat is írhatnék mindezekkel a szavakkal. A sempai megnevezésre meglepődtem, és egyszerre voltam büszke, és valahol furcsa kicsit nyomasztó… azt hiszem felelősséggel töltött el, és ez volt az amiért elleneztem. Majd megmagyarázta az okát amivel nem tudtam szembe szállni hisz logikus volt, és a japánoknál fontos a tisztelet, így talán tiszteletlen volna ha ellenkeznék… de akkor is ki ráz tőle a hideg. .____. Majd esélyt kaptam.
- Szokatlan számomra, így maradjunk csak a Kiwinél, vagy ha nem akkor én is sempai-ozlak. – Mosolyodtam el. Cearnál pont ez vált be, amikor kijelentetem hogy úrfizni fogom ha hölgyem-ez rögtön visszavonulót fújt. És ez vicces szituáció számomra, főleg hogy úgy néz ki másodjára is megtörténik. No, de ejnye fiúk.. :3
- De… én nem tudok olyan sokat mint hiszed, és nem vagyok annyival rangidősebb sem… - Visszakoztam…
- Szóval még én is csak tanulgatok, de.. de én nem látom olyan vészesen a helyzetet mint te, szerintem. És a közös küldink után tuti hogy te sem fogod annyira, csak egy picit meg kell szoknod. – Magyarázom, majd a leendő petemre terelődött a téma.
- Nem gond. Sokan a csodájára járnak. – Mosolyodtam el.
- Fogalmam sincs, a legtöbben már aznap vagy pár nap után kibújnak, de volt akinek egy hónap után kelt ki… nekem még van két és fél hetem, az egy hónapig… de aggódok… ritka az ilyen úgy tudom. Kicsit félek is… hogy… - majd zavartan mosolyogva folytattam.
- Áhh, ne is beszéljünk ilyenekről. Amint úgy gondolja kibújik, tuti ki fog. Legalábbis ha olyan kíváncsi alkat mint a gazdája. – Mosolyodtam el, és egy sóhaj után kissé megnyugodtam. Persze felzaklatott a gondolat hogy talán nem… de, nem hiszem… Ki fog bújni és lesz egy tök cuki társam. Imádni fogom, már most is szeretem. És csak tudja hogy már várom, és majd siet hogy a gazdájával lehessen. Vártam Cearso válaszára, vagy hogy itt történjen valami. De hiába még csak pár perc telhetett el amióta elkezdtünk beszélgetni.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Eldrie on Csüt. Nov. 12, 2015 11:18 am

Érdeklődve hallgattam a további magyarázatot a helyzet veszélytelenségéről. Kicsit átment ugyan egy emberre a fókusz a közepén, de végül visszatértünk az alap témához. Az utolsó gondolatokra mosolyogva bólintottam egyet, értem én, és ammenyire lehet, el is fogadom hogy nem olyan rossz a helyzet, mint gondoltam, de teljesen úgyis csak a saját tapasztalotomon alapulva fogok alkalmazkodni. Addig meg lesz ami lesz.
Ezután megkaptam a magyarázatot arról a "kiképzőről". Tényleg úgy tűnt, hogy ez a mechanizmus az újonnan ébredők érdekeit szolgálja , és az említett ellenszenv a kezdetektől harcolóktól végül is érhető, hisz amíg ők megoldgoztak a szintekért, egyesek csak úgy megkapják a nagyját minden munka nélkül. Persze, másik oldalról nézve ez az ellenszenv kicsit fura, hiszen aki csak most "került elő", az nem tehet róla, és nincs sok módja leküzdeni a hendikepjét (és amúgy eléggé fair play-nek tűnik ez a kiképző, mint ahogy az SAO is elég fair, persze, a saját szabályaihoz képest). De ilyen az emberi természet.
-Azt hiszem értem. Végül is érthető miért nem tetszik egyeseknek, de szerintem akkor is egy jó lehetőség ez a kiképző, és tényleg nem úgy tűnik hogy előnyt adna, inkább csak... felzárkóztat - értettem egyet és tártam fel a gondolatmenetem egy részét, de egyelőre félre tettem ezt az infót. Majd később még elgondolkodok rajta, hogy igénybe vegyem ezt a kiképzőt vagy sem, és satöbbi. Miután a küldetésre meghívást elfogadtam, Kiwi az említett barátjának kezdett írni.
-Rendben, akkor rád bízom magam - mondtam egy mosollyal miközben az üzeneten dolgozott. Nem néztem bele az üzenetbe, meg sem kérdeztem mit ír. Ha már ennyit dolgozott azon, hogy meggyőzön hogy sokkal kisebb a veszély, mint gondoltam, akkor már feltételezhetem, hogy nem éppen egy támadást készít elő nekem. Persze, lehetne hogy pont ezzel akarna rászedni, de nem voltam paranoiás, még ha első benyomásra annak is tűnhettem, és általában nem voltam rossz emberismerő amúgy sem, így betartottam az etikettet és nem üttöttem bele az orrom más privát üzenetváltásába. Rövidesen vissza is tértünk a megszólításokra, és az "akkor én is sempai-ozlak" résznél halkan felnevettem.
-Az eléggé fura lenne - mondtam. Egyszerre nem lehetünk egymás fölött és alatt is a "ranglétrán", de amikor elképzeltem a helyzetet, nem tudtam visszafogni egy kis nevetést.
-De rendben, akkor maradjunk simán a neveknél - egyeztem bele vigyorogva. Gondolkodtam hogy még elsütök egy viccet ezzel kapcsolatban, de inkább visszafogtam magam, és inkább "senpai"-ozással kapcsolatos aggályaira válaszoltam. Talán majd később, ha még egyszer feljön valami hasonló...
-Igazából félig csak vicceltem, de technikailag illene - mondtam ki végül hangosan is.  Ez persze nem jelentette azt hogy nem gondoltam bizonyos szintig komolyan, de azért nem akartam hogy a lány ezen idegeskedjen.
Amikor újra a tojásra terelődött a szó, önkéntelenül is arra terelődött a pillantásom. Újra. Nekem újdonság volt, úgyhogy végül is annyira nem meglepő hogy ennyire nézegettem, de úgy tűnik mások is hasonlóan vannak vele.
-Nem hiszem hogy probléma lenne, főként ha tényleg volt akinek egy hónapba telt... Ahogy elmondtad, az alapján mindenkinél változó hogy mikor jönnek elő, szóval valószínűleg csak idő kérdése - próbáltam megnyugtatni Kiwit. Sajnos lévén most hallottam ilyesmikről először, ez elég nehéz volt, de amit mondtam, az alapján amit tudok, logikusnak hangzott.
-Bocs, nem akartam kényelmetlen dolgokba belemenni - szabadkoztam egy bocsánatkérő mosollyal, amikor szavakba öntötte, hogy nem szeretne erről beszélni. Próbálva el is tereleni a témáról a figyelmet, feltettem az első kérdést ami eszembe jutott.
-És ki is ez a barátod, akit említettél?  - nem éppen a legértelmesebb vagy hasznosabb kérdés, de hirtelen nem jutott eszembe jobb.
avatar
Eldrie
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Sep. 23.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
288/200  (288/200)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Kiwi on Szer. Nov. 18, 2015 10:56 am

- Pontosan. – Bólintottam egy nagyot még magam is meglepve mekkorát. Örültem hogy így látja, viszont én az a típus vagyok aki fél ha megszólják… és ezt nehezen kockáztatom meg, hisz valamilyen szinten megértem őket is… De Miu is mondta, hogy felesleges az ilyen ostoba emberek véleményére adni, de én… én csak én vagyok… De hamarosan szóba került egy közös küldetés ötlete. Igyekeztem nem mutatni, de valójában nagyon izgatott voltam a dologtól. Szerettem segíteni másoknak, és szerettem az olyan embereket is akik ezt tényleg segítségként fogják fel… mert nem mindig sikerül. Akad aki sokat gondol magáról és megalázónak tartja… de ez más téma. Örültem a fiúnak, vagyis a fiúknak hisz hamarosan megkaptam a válaszüzenetet, amin elmosolyodtam és szinte rögtön vissza is pötyögtem. Kicsit megszeppentem a „rád bízom magam” megjegyzésre, de csupán gondolati síkon, hisz ezzel felelőséget éreztem magamon, de úgy voltam vele ennyivel megbirkózom, kezdve hogy nem leszek, vagyis leszünk egyedül.


Kód:
Szuper! Kezdetek városa, déli rész, és az a kis fogadó a kovácsműhely után.  


Adtam meg a leírást mivel azt még nem tudtam hogy pontos koordinátákat hogy is kell küldeni.
- Azt üzeni mindjárt itt lesz. Szuper! Olyan izgatott vagyok. ^^ Biztos nagyon jó lesz! – Igen talán kicsit túlzottan is felpörögtem, de én már csak ilyen vagyok.  Majd visszatértünk a megnevezésekre, ahol ismét okosodtam picit japánból. Egy pillanatra értetlenül néztem a fiúra aki felnevetett, persze nem túl feltűnően, de hamar megkaptam a választ a miértjére is.
- Ehm… ez igaz. – Vörösödtem bele saját butaságomba. Majd én is rákezdtem a nevetésre, miközben kezemmel végigsimítottam égő arcomon, mintha csak a szemem dörzsölném meg. Ugyan ez arra szolgált, hogy valamivel leplezzem zavarom, de nem sikerült teljesen. Gondoltam hogy felhozom a nemzetiségi különbségeket, de nem mertem. Talán csak ártanék ha magyarázkodni kezdenék…
- Rendben. Szerintem is így járunk a legjobban. – Én is ezt tartottam a legegyszerűbbnek, simán a nevek. Úgy nagyszerű lesz… de… most jut eszembe hogy elfelejtettem a nevét a nagy viháncolás közepette… o.o Mindegy most nem kérdezem meg, remélem még feljön aztán leírom vagy valami…
- Reméltem. – Intéztem felé egy félig meddig rosszalló pillantást, bár lehetett látni rajtam hogy csupán viccelődök. Ahogy ő is tette velem az imént. Razz Majd a leendő petem lett a téma, amit nem is bántam. Szerettem róla beszélni, és talán vele kevésbé égetem be magam, mint saját magamat.
- Remélem… Shukaku is ezzel biztatott. – Jegyeztem meg, és igen csupán ez az ami meg tudott nyugtatni. A remény hogy idő kérdése az egész és nincs baj, csak peches vagyok… ennyi. De mégis ott motoszkált bennem a félsz… az a tipikus „mi van ha mégse?” Aminek nem figyelve magamra és a hangulatunkra hangot is adtam. Akaratlanul törtek elő belőlem szavak formájában a félelmeim… Amire szabadkozó visszakozást kaptam.
- Bocsi… nem azért… nem mármint… szeretek róla beszélni… mármint a tojásról, csak ugye aggódok… - Magyaráztam meg, bár nem lett éppenséggel egy értelmes mondatnak nevezni azt amit kiprodukáltam magamból, de a lényeg érthető volt szerintem. De gyorsan terelte is a témát, amit az igazat megvallva nem is bántam, hisz így is hangulatromboló lettem…
- Ehmm… Cearsonak hívják, nem rég óta ismerem én sem, viszont már volt közös eventünk, és céhgyűlésen is találkoztunk, de… legelőször a cukrászdába.. a Sweet Dreams-ben találkoztunk. Jó fej, és nem kell tőle félni egyáltalán. Megbízható és kedves. – Nyugtattam meg a fiút.
- Amit tudok hogy magasabb szintű mint mi, vagyis utalt rá, meg szerintem szinte mindenki magasabb nálunk. – Kuncogtam el magam.
- De… nem soká te is megismerheted, szerintem hamarosan ideér, és ha ebből az eventből sem lesz semmi akkor keresünk magunknak valami nekünk való küldetést, amit Cear-al szerintem simán kiviszünk. – Húztam széles mosolyra az ajkaim, örültem Cearnak, és Eldrie-nek is, megvan. *-* Így hívják, eszembe jutott!
- Amúgy mivel töltöd konkrétan az első napjaidat? – Kérdeztem rá, kíváncsi vagyok hogy hasonlóképpen-e mint én.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Eldrie on Pént. Nov. 20, 2015 6:28 pm

Miközben a küldetésről cseréltünk eszmét, meg is érkezett a válasz Kiwi korábban küldött üzenetére.
-Kiváló! Én is remélem hogy jól alakul - bólintottam vigyorogva az energikus kijelentésre. Röviden még visszatértünk a megszólításokhoz, és egy pillanatra úgy tűnt, mintha a lány elpirult volna valamiért, de utána elkezdett nevetni ő is, úgyhogy lehet csak rosszul láttam. Vagy talán a nevetés akarta visszafojtani, és attól vörösödött el. Vagy nem, nem ismerem még eléggé Kiwit hogy le tudjak vonni pontos következtetéseket, szóval inkább nem is vonok le semmilyeneket. Mindenesetre kiegyeztünk, hogy maradunk simán a neveknél, amikor pedig mindenestre egyértelműsítettem, hogy vicceltem, vissza is kaptam rögtön, egy játékosan rosszalló pillantás keretében. Ilyenkor szerintem két lehetősége van az embernek: vinni tovább a poént, vagy hagyni és aladni tovább. Én az elsőt választottam, és felemeltem a kezem, és túljátszottan rémült képet vágtam, de a szám szélén továbbra is mosoly játszott.
-Bocsánatodért esedezem, hime - mondtam, kissé kihangúlyozva az utolsó szót. Arra építve, hogy már "senpai"-t is "lealkudta", gondoltam, ha gyakorlatilag lehercegnőzöm, azt még kevésbé szeretné megtartani majd. Persze, ezúttal sokkal egyértelműbbé is tettem, hogy viccelek, és reméletem, hogy venni is fogja a lapot.
Ezután újra a még igazak álmát alvó petre terelődött a szó. Úgy tűnik, valaki, akinek a neve természetesen semmit nem mondott nekem, egyetértettem velem abban, hogy csak idő kérdése. Ettől függetlenül Kiwi nem úgy tűnt, hogy teljesen megnyugodott volna. Ezt a megfigyelést meg is erősítette ő maga is, hiszen miután szabadkozva rövidre próbáltam zárni a témát, kissé hebegve elmagyarázta, hogy "csak" aggódik. Erre nem reagáltam egy megértést mutató bólintáson kívül, hiszen a lány vette lapot, és elterelődött a téma a tojásról és körülményeiről. Áttértünk az korábbi üzenet címzettjére, akiről kérdeztem. Kiwi mesélt egy kicsit, elmondta a nevét, hogy valami "Sweet Dreams" cukrászdában találkoztak, és hasonlók, majd lezárta azzal, hogy majd meglátom.
-Igaz, a többit majd kitapasztalom magam - bólintottam. Ezek szerint a lány úgy érzelmezte a kérdést, ahogy szerettem volna: mint egy kis bemutatást, hogy nagyjából mire számítsak. Rövidesen át is tértünk más témára, méghozzá arra, hogy mit csináltam az első pár napban, azaz, körülbelül mostanáig.
-Nincs túl sok mindent elmondani... Miután átestem az első meglepetésemen, ami körülbelül egy fél napba telt, elgondolkoztam, mit is kéne csinálnom. Rájöttem, hogy bármi is vár rám, inkább cselekszem mint hogy egy fogadó szobájában üljek várva valamit. Szóval úgy döntöttem körbejárom a várost, körbeszimatolok mi a helyzet. Mondjuk ez igazából abból állt, hogy próbáltam minél több emberrel meg NPC-vel beszélni, meghallgatni egy-két hírt meg pletykát és kitalálni mi az igazság ezekből. Tehát végül is össze-vissza jártam a városban, és hallgattam hol mondanak érdekes dolgokat. - foglaltam össze mosolyogva. Gondolkodtam még egy pillanatot, de más nem nagyon volt, ennyi.
-Valamennyi fogalmam volt a dolgokról, mert szerencsémre még a megnyitó előtt találkoztam két béta teszterrel, akik az alapokat elmagyarázták. Így miután felébredtem és elkezdtem kutatni, nagyjából tudtam milyen infókat keresek.... Persze csak ilyen alap dolgokat tudtam meg, mint hogy éppen körülbelül hol van a front, és hasonlók. Semmi olyat ami a legtöbb játékosnak nem lenne magától értetődő, de legalábbis közismert. És persze vannak dolgok amiket nem tudtam, mint például a kiképzőről is most hallottam először. Ezután még úgy gondoltam egy napot infót gyűjtök, hátha feljön valami, és itt is vagyunk - mutattam körbe, jelezve, hogy itt a vége, a jelenhez értünk. Nem túlságosan izgalmas sztori, bár az igazi sztori még csak itt kezdődik, ez még csak a "bevezetés része", legalábbis számomra. Még utoljára elgondolkodtam, hátha van valami, amit kihagytam, és érdekes lehet, de nem.
-Ennyi lenne részemről. És te? Te mit csináltál? - dobtam vissza a labdát. Amúgy is gondolkodtam rajta, mások hogy töltötték ezt az első pár napos időszakot, miután pedig így fel is jött, ki is használtam az alkalmat, hogy megkérdezzem.
avatar
Eldrie
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Sep. 23.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
288/200  (288/200)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Kiwi on Vas. Nov. 22, 2015 3:44 pm

- Én nem aggódok! – Felelem mosolyogva, bíztam Cearban, így nem aggódok, hogy bármi is balul üthetne ki. Majd a megszólításoknál egy picit leégettem magam, de zavaromat lepleztem azzal hogy én is nevetni kezdtem a saját butaságomon. Persze amikor megemlítette hogy mindent csak poénnak szánt, egy cserfesen sértődött rosszalló pillantást vetettem a fiú irányába, aki erre rá is kontrázott. Nem bírtam tovább, elnevettem magam a Eldrie megjátszásán. Jó kedélyű fiúval hozott össze a sors, ez máris tudatosult bennem. Szeretem a vicceskedő, élénk emberkéket hisz már a puszta megmozdulásaik is vidámságot hoznak mások napjaiba, és ez egy nagyon jó dolog. Majd megszólalt. Bár ne tette volna, hisz a hime szócskát ismertem, és tudtam hogy akkor ezzel is csak az agyam akarja húzni. Természetesen nem voltam ellene az ilyen játékoknak, hisz az áldozat szerepét is örömmel válaltam gyakran, mint most. Egyértelmű hogy csak viccelődik, és most azt várja hogy majd ezen is fennakadok. Hát fordítsunk a dolgon.
- Hime? – Csillant fel a szemem. Hisz ki ne szernte hercegnő lenni nem? Nem is volt nehéz beleélnem magam, és mivel viccnek szántam biztos vagyok abban is hogy nem fogja sokáig rámaggatni ezt a jelzőt.
- Ez tetszik. – Húztam szélesre a mosolyomat, bár a csintalanság azért ott lappang a szemeim tükrében.
- Ezen túl Kiwi-hime leszek. – Lelkesedtem fel. Bár már várom mikor fogja összetörni picinyke szívem és közölni velem hogy ezt is csak viccnek szánta ami amúgy is egyértelmű volt, de eljátszottam hogy komolyan veszem. Na, erre mit lép majd a drága? :3 Kíváncsi vagyok hogy tényleg himézni fog-e egy darabig, vagy szembesít a valós valósággal hogy csak poénkodott és ne is számítsak hasonlóra. Bár remélem hogy nem veszi nagyon fel, sőt ha van egy kis emberismerőkéje rá is jöhetett hogy ez bizony egy kis csapda volt a számára, bosszúból a vérszívásért. Mi nők már csak ilyenek vagyunk. De időközben szóba került a petem, majd Cearso is. Mindkettőjükről beszéltem neki, Ceart kicsit jobban tudtam részletezni, de nem mondtam neki túl sok mindent, hisz úgy is eldönti maga, elvégre ahány ember annyiféleképpen látjuk egymást nem?... Majd azon tanakodtam vajon más is így élte-e meg mint én és ezt a kérdést fel is tettem neki.
- Akkor te rugalmasabb vagy mint én. – Jegyeztem meg mosolyogva.
- Nekem nagyon nehéz volt elhinnem és elfogadnom hogy ez tényleg megtörtént, vagy hogy nem vicc az egész… Hosszú ideig kerestem a kijelentkezés gombot, vagy valami mást a menüben… Bármit… és én nem mentem fogadóba csak este, az egész délelőttömet a főtér egyik padján töltöttem miközben rendeztem magamban a dolgokat. És eltelt pár napba mire beszélgetni mertem másokkal, akkor ajánlották nekem is a kiképzőt és a boltokat, meséltek a képességekről, akkor a küldetésekről, arról hogy mi éri meg meg ilyenek. Majd… - Kezdtem el kutakodni a táskámban.
- Kaptam ilyeneket. – Szólaltam meg végül, amikor két újságot vettem elő belőle.
- Én olvasgattam, és sokszor vannak benne ellentétes információk, de ez is olyan mint a média… jó ha csak a felét hisszük el a dolgoknak, csak ugye nem árt tudni melyiket. – Kuncogtam el magam, amikor a fiú elé tettem az Aincardi Hírmondót és a Füleselő Havilapot.
- Hmm szerencsés vagy, én nem találkoztam ilyenekkel. Bár az első napokban inkább kerültem az embereket, nem miattuk… Magam miatt… Nehezen fogadtam el ezt a hirtelen változást, de amint rájöttem hogy tényleg nem tudok ellene tenni és kibosszankodtam magam, ráeszméltem hogy tényleg jobb alkalmazkodni a körülményekhez. Hisz hogy harcoljak… Ez ellen?.. –Tártam szét a kezem és kérdőn pillantottam a fiúra.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Eldrie on Hétf. Nov. 23, 2015 9:40 am

Az " Én nem aggódok"-ra kissé megvontam a vállam. Kimondottan én se aggódtam, de hát nem voltam még küldetésen, így az izgatottság mellé természetesen egy kis félsz is volt bennem, plusz nem tudtam mire is számítsak, így nem mertem erősebben fogalmazni, mint hogy remélem.
Ha azt vártam, hogy a lány a "hime" megszólításra hasonló reakcióval reagál, mint a "senpai"-ra, akkor jól mellé fogtam, az biztos. Ahelyett amit vártam, csillógó szemekkel ismételte el a megszólítást. Kellet egy fél pillanat mire mind non-verbális jelekből, mind az eddigi beszélgetésből rájöttem, hogy egyszerűen csak "ellenem fordította" a viccet, mire persze egy széles vigyor terült el az arcomon.
-Kiwi-hime.... van egy egyedi csengése.... - mondtam próbálva elgondolkodó arcot vágni. Ez elég nehezen jött össze, lévén az arcom alsó felét takarnom kellett hozzá, mert a vigyorgást nem tudtam elég gyorsan abbahagyni. Miután nagyjából kontroll alá vontam az arcvonásaim, bólintottam kettő, komolyságot tettetve.
-Ahogy kívánja, hime - hajtottam meg a fejem egy kissé, bár kicsit ronthatta a hatást, hogy a szám széle felfelé görbült. Úgy gondolkodtam, hogy kicsit húzom még ezt a poént, nem túl sokáig, de még egy kicsit. Csak nehogy ráragadjon végül a megszólítás.
Ezután a lány válaszolt a visszadobott kérdésre, lévén hogy mit csinált az első pár napban. Megértően bólogattam közben, meg tudtam érteni az érzést, egyértelműen, a különbség az én esetemben nagyjából annyi volt, hogy gyorsabban reagáltam a dolgokra. Ezután elővett két újságot, majd elém tette őket. Gyorsan beléjük lapoztam, ha már egyszer elém lettek téve, de nem kezdtem el őket betevően tanulmányozni.
-Van ami sose változik.... Ha úgy vesszük, egy külön kis világba kerültünk, annak minden előnyével és hátulütőjével - mondtam a médiával kapcsolatos megjegyzésre reagálva. Aztán visszatértünk az elsőnapos élményekre.
-Én is csak a legelső nap, mielőtt a egész komolyra fordult volna, találkoztam velük. Azóta nem is hallottam róluk, bár az igaz, hogy nagy szerencsém volt, hogy pont velük találkoztam - fűztem hozzá gyorsan, majd bólogatva hallgattam tovább a lányt.
-Mindenknél változó mennyi időbe telik egy ilyet feldolgolzni. - tettem hozzá, csak úgy mert miért ne. Ezután egy kissé filozófikus kérdést szegezett nekem, ami akár költői kérdés is lehetett, de én mindenestre egy pillanat gondolkozás után válaszoltam.
-Persze ez csak a saját véleményem, de... úgy látom nincs túl sok más lehetőségünk, mint alkalmazkodni a szabályokhoz, és a saját játékban legyőzni a főkolompost. Persze, ez közel sem egyszerű, de én nem szeretnék azzal a gondolattal ülni, hogy mások a fronton harcolnak, míg én kivárom a végét szép nyugodtan, biztonságban. Szóval az én válaszom erre a kérdésre az lenne, hogy a képességeinkhez mérten mindent megtenni, és nem egyszerűen beletörődni, hanem habár alkalmazkodva a környezethez, mégis aktívan részt venni a kijutásban - csak reméltem, hogy érthetően mondtam el, amire gondoltam. Aztán még gyorsan hozzá tettem.
-Persze, nem lehet csak eszerint.... élni itt, mert ha mindent csak ennek szentelsz, és nem szórakozol, akkor gyorsan kiéghet az ember.... meg persze tőlem még messze is van, hogy bármi hasznosat hozzá tudjak majd tenni, de lényegében ez a véleményem. - fejtettem ki tovább az álláspontomat. Alapesetben nem vagyok az a borongós, mindent csak komolyan vevő típus, inkább pont fordítva, néha már csak akkor veszem komolyan a dolgokat, amikor a közepében vagyok, de ez a helyzet van annyira eltérő a szokásostól, hogy más is legyen a hozzáállásom, mint általában.
-Nos, mit gondolsz? - kérdeztem rá direkten is, hogy mi a reakciója a véleményemre, vagy úgy erre az egészre, egyben.
avatar
Eldrie
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Sep. 23.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
288/200  (288/200)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Kiwi on Csüt. Dec. 03, 2015 6:15 pm

~Becsaptam, becsaptam, becsaptaaam~ Lelkendeztem magamban, miközben láttam, hogy először picit meglepődött, vagyis én úgy érzékeltem hogy kellett neki egy kis idő mire szája szélei elhúzódtak és leesett neki a játék ezen része. Persze erre én is vigyorogni kezdtem. Valahogy úgy festhettünk most mint két töketlen hülye, de nem érdekelt mert jól éreztem magam, és hiába aki nem hallgatózott az nem értheti a dolgok lefolyását, ha meg hallgatózott, szegénykém nagyon unatkozhat. Vicces volt ahogy Eldrie igyekezett komoly arcot ölteni magára, miközben mindketten szélesen vigyorogtunk. A tömegben egyre nagyobb lett a hangzavar, de nem foglalkoztam vele különösebben.  Majd rá is kontrázott és a megszólításom mellé, még meg is hajolt. Igazság szerint imponált a szituáció, hisz ki ne szeretne ténylegesen hercegnő lenni, vagy legalábbis olyan fogadtatásban részesülni, amit ha csak a poén kedvéért is, de most megkaptam. Majd megbeszéltük pár dolgot, mondhatni nosztalgiáztunk egyet. Amikor eszembe jutottak az egyik legjobb információforrások, elvégre arra szükség van. Bár az én szememben nagyon, nagyon messzi dolgoknak tűntek mindazok amik fel vannak tüntetve benne. Kicsit elhúztam a szám amikor kijelentette hogy van ami sosem változik. Nem azért mert nem értenék egyet, inkább pont ellenkezőleg. Nagyon is egy hullámhosszon vélekedtünk erről. Figyeltem amikor arról mesélt hogy mekkora szerencséje volt hogy találkozott velük, mármint azokkal a bétásokkal akik segítették az első nap. Nekem nem volt ekkora szerencsém… Sőt a mai napig nem tudom miként is használjam a képességem, így inkább igyekszem elkerülni a megidézését, főleg hogy szokatlannak is számít ahogy megfigyelgettem… Nagyon szokatlan… mindenkinek amolyan fegyvererősítő, buff, debuff, esetleg pontmódosító képessége van…. Erre az enyém? És még a petem is?... Elcseszett vagyok még itt is… De nincs most idő az önsajnálatra, főleg hogy szórakoztató társaságom van, és nem kívánom hogy rám unjon. Majd megegyeztünk abban is hogy mindenkinek más időbe telik feldolgozni…
~ Feldolgozni?... ~ Fogalmam sincs hogy sikerült-e már, inkább érzem úgy magam mint aki sodródik az árral tehetetlenül, és igyekszik jópofát vágni hozzá. Mi mást tehetnék? Ugyanakkor az utóbbi napokban értékeltem a dolgokat… és mivel túl sok szabadidőm volt gondolkodni, sikeresen össze is zavartam magam… Talán pont ezért is keltem inkább, útra hogy lefoglaljam magam.
- Igen, és ahogy nézem a Kayaba is ezt szeretné… de nem értem miért? Mi értelme van ennek az egésznek számára? Mit gondolt? Hogy gondolta?... És tényleg büntetlenül megúszná? Ezt még ő sem gondolhatta komolyan… - Kérdések és gondolatok, amik foglalkoztatnak, és egyszer csak a felszínre törtek. Nem haragszom a férfira, vagyis nem tudom… Mint mondtam össze vagyok zavarodva hogy ténylegesen állást foglalhassak bármelyik oldalon, vagy egyáltalán kell nekem állást foglalni?... Ha nem is… de szeretem tisztázni magamban a dolgokat… Majd a fiú válasza fellelkesített kissé. Tetszett az elszántsága és erőt is adott, ugyanakkor számomra kivitelezni ezt különösebb harc és konfrontáció nélkül?... Felsóhajtottam… Ugyanakkor amint befejezte a mondatát elmosolyodtam.
- Azt hiszem én is így gondolom. – Fogalmam sem volt hogy ezt a mondatot komolyan gondoltam-e, de az érzés az megragadt hogy valós legyen.
- Viszont én félek a harcoktól… szóval nekem nincs olyan egyszerű dolgom. A játékos elleni csatákat más játékokban sem szerettem, kivétel csak az egyik játék volt ami csupán erről szólt. Apríts és lődd szét a másik fenekét. – Öltöttem ki a nyelvem.
- Viszont az… hogy itt ténylegesen leszúrunk valakit, vagy felhasítjuk, leütjük meg ilyenek… nekem nonszensz… - Hallani lehetett a hangomban az idegenkedést a dologtól.
- Ugyanakkor a küldetések mások, csapatban harcolni… bár lehet érdekes… - A hangom kicsit torzult.
- csapatokat kifogni. – Majd elmosolyodtam a végére… Hisz abból a küldiből… fogalmam sincs azt hova rakjam, hála Katjanak, akit én csak Rosszkának hívok a szokatlan neve miatt, ami amúgy nem is Katja, de így mutatkozik be és mindenki így is hívja... A zsivaj egyre hangosabb lett, majd egy rendszerüzenet jelent meg a fogadó közepén, nagy betűvel hogy mindenki jól láthassa minden irányból. Mi is elolvashattuk, és igen az event csak tízes szint felettieknek ajánlott, és csapatokat keresnek, viszont busás jutalom jár cserében... De a fiúra pillantottam lemondóan.
- Azt hiszem ez nem nekünk való... - Mosolyodtam el, majd fel is álltam az asztaltól. Akadtak páran akik szintén elmentek, gondolom ők is szint alattiak lehettek.
- Szerintem nézzük meg a küldetés falat. Megírom Cearsonak is hogy oda jöjjön. Nincs messze innen. - Ajánlom fel a fúnak a lehetőséget. És ha elfogadja akkor fizetés után elhagyjuk a fogadót. Kilépve az ajtón nagyot szippantottam a levegőbe.
- Itt mindjárt másabb. - Mosolyodtam el, és látszott rajtam a felszabadultság. Kicsit nyomasztónak éreztem a tömeget és a lökdösődést... Majd felfigyeltem arra hogy elég magas a srác hozzám képest. Nem olyan magas mint Cear, nála csak pár centi eltérés lehet, nem úgy mint Eldrie esetében.
- Ott is van. - Mutattam alig nyolcvan méterre a főtér felé. Miközben előhívtam a menüm, és pötyögtem is Cearnak nehogy rossz helyre menyjen.
Kiwi írta:
Szió, időközben elsétáltunk a hirdetőfal elé. Szétnézni a küldetések között. Ha ott találkozunk jó?


Majd elküldtem, és vártam miközben felvettem a lépést a fiúval.


_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Eldrie on Vas. Dec. 06, 2015 2:21 pm

Úgy tűnik a lány élvezte a sikeres megtévesztő hadműveletét, mert mindketten szélesen vigyorogtunk, ami távolabbról tényleg furán nézhetett ki. Már persze ha bárkit is érdekeltünk a legkisebb mértékben is, amit kétlek, lévén nagy volt a tömeg, és egyre hangosabban is morajlott, ezen felül mindenki a saját dolgával volt elfoglalva amúgy is. Mindenesetre vicc ide vagy oda úgy tűnt, tetszett neki a megszólítás, persze kevés hölgynek nem tetszene, az is igaz.
Kissé komolyabb vizekre eveztünk ekkor, pontosabban az eddig történtekre, ami nekem pár napban merült, míg Kiwinek több élménye volt. Ezen felül szóba került a véleményem, miszerint "Media..., media never changes", amire a lány kicsit elhúzta a száját, bár ez nem az egyet nem értés jelének tűnt, inkább pont fordítva. Szóval említettem a két béta tesztert, akik elmondták az alapokat, még mielőtt megtudtuk volna, hogy nem babra megy a játék, és hogy emiatt nem voltam annyira elveszve, mint amennyire el lehettem volna. Biztos máshogyan alakult volna a helyzet, ha nem találkozom velük, talán még mindig a fogadóban ülnék és azon gondolkoznék, hogyan tovább, nem tudván felét sem annak, amit most. Persze, most se mondanám hogy szakértő lennék, de ahhoz képest, hogy mennyi ideje vagyok aktív, lehetnék rosszabban is informálva. Míg én ezen a gondolatmeneten futottam végig, Kiwi is úgy tűnt hogy erősen gondolkozik valamin, és végül Kayaba-nál lyukadtunk ki.
-Ki tudja mit gondolhatott... a zseni és őrült között néha homályos a határvonal, és belegondolva hogy ezt az egészet gyakorlatilag ő hozta létre...., hát azt hiszem a zseni része már megvan - mondtam körbemutatva. Belegondolva tényleg nagy teljesítmény volt az SAO, de miért rombolna mindent amit eddig elért egy ilyen halálos megvalósítással? És mi a célja ezzel? Az egyetlen amire gondolni tudok, az természetesen az, hogy nem teljesen százas. Persze nem az intelligenciájára gondolok, hanem inkább arra hogy valami érzelmi szinten nem stimmel. Durván fogalmazva arra utalok, hogy szociopata vagy esetleg pszichopata, az ide bezárt embereket többnyire csak tárgynak tekinti.
-A miértekre pedig... valamiért az az érzésem, hogy valami célja van ennek az egésznek, de hogy mi az, arról fogalmam sincs. Azt pedig hogy ússza ezt meg..., nem tudom, de figyelembe véve hogy Kayaba meglehetősen intelligens, és ez az egész eléggé végiggondoltnak tűnik... talán nem is akarja megúszni - persze ez az egész feltételezés, igazából fogalmam sincs, csak eszmét futtatok. Gondolkodtam hasonlókon párszor, a különbség most annyi, hogy hangosan teszem. Aztán tovább haladtunk, az amolyan "hogyan tovább" témára. Úgy tűnt a lánynak komolya aggályai vannak ezzel kapcsolatban, legalábbis a reagálásaiból nekem ez az érzésem lett. Amikor a harcot említette, az elején egy komoly bólintással erősítettem meg, hogy megértem, majd a mondat végére elmosolyodtam. Persze a gyors kitérő után, ami valószínűleg arra szolgált, hogy kicsit elvonja a figyelmet az amúgy elég komoly témáról, visszatértünk a harcra. Kiwi láthatólag idegenkedett ennek még a gondolatától is. Szavakba nem öntöttem, de amíg beszélt, kis bólintásokkal biztosítottam arról, hogy figyelek és értem. Bár összességében én magától a harctól nem félek, de legalábbis még nincs miért, inkább attól, hogy egyszer kénytelen lennék halálig vinni egy harcot. Így végül is nem teljesen, de valamennyire megértem a lány álláspontját is.
-Nos, csapatok terén még nincs nagy tapasztalatom, úgyhogy egyelőre kénytelen vagyok elfogadni amit mondasz - mondom végül, egy halvány mosollyal. Persze, nem csak csapatok terén nincs tapasztalom ilyen téren, hanem amúgy is, de ezt már említettem, úgyhogy most csak a csapatokra korlátoztam a kijelentést. Aztán a várt event is felbukkant végül, és kissé ironikusan, pont csaptoknak szól, főként tízes szint felett, szóval nem tudunk vele mit kezdeni.
-Nem, úgy tűnik tényleg nem - állok fel én is, majd bólintok a lány felvetésére, keressünk máshol küldetést. Elindultunk kifelé, bár a tömeg nem tette egyszerűvé ezt. Végül kicsit lökdösődve, de kiértünk. Kilépve a lány nagy levegőt vett, és úgy tűnt, mintha önfeledtebb lenne, valamint ezt szóban is a tudtomra adta.
-Kezdett már egy kicsit nyomasztó lenni a tömeg - bólintottam rá. Bár nálam nem is a tömeg volt a probléma, inkább az, hogy a kijutásban akadályozott kissé, de ez a kijelentés szempontjából ugyanaz. Mindeközben Kiwi a főtér felé mutatott, jelezve hogy arrafelé tartunk, valamint egy üzenetet is küldött, gondolom a már említett barátnak, Cearsonak a találkozási helyről, mint ahogy mondta. Ezt még kivártam, majd gesztikuláltam a kezemmel az előbb mutatott hely felé.
-Szépek előre - mondtam mosolyogva, majd miután elindult, felzárkóztam mellé.
avatar
Eldrie
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Sep. 23.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
288/200  (288/200)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Kiwi on Kedd Dec. 15, 2015 10:36 pm

Alig pár perc alatt elég összhangra jutottunk és talán a közös események kapcsán, de hamar kialakult közöttünk egy bizonyos harmónia. Több közös téma, és egyetértés. Ez kellett ahhoz hogy a kommunikációnk zavartalan folyjon arról nem is beszélve hogy én is kicsit felengedtem a végére. Így még filozófiai kérdések is a felszínre bukkantak. Igazság szerint mindig is szerettem volna ilyen dolgokról beszélni, de voltak akik előtt nem mertem felhozni, vagy csak nem volt meg közöttünk az a kapocs és hullám hogy meg merjem lépni. Így például Kayaba is felszínre került…
- Nem tudom… én nem látok ebben semmi zsenialitást…- Sütöm le a szemem, hisz talán most elérkezünk egy olyan ponthoz ami ellentétet válthat ki belőlünk, bár lehet hogy nem.
- Szerintem ez a technológiai fejlődés így is úgy is eljött volna… már jó ideje kísérleteznek hasonlóval tudtommal, mondjuk én a gyógyászatban hallottam róla. – Említem meg, ezt a kis kitérőt.
- De ne érts félre… én… nekem is nagyon tetszik a világ felépítése és úgy ahogy kinéz… ha nem lennénk bezárva valószínű még isteníteném is… - Jelent meg egy furcsa mosoly amit kissé elhúztam, szóval inkább fintor az arcomon. Majd folytatjuk a miértekkel….
- Szerintem is célja van… bár én amondó vagyok hogy nem egyedül csinálta… - Vakarom meg az orrom alatti kis részt.
- Szerintem többen lehetnek benne a dologba, és vagy már elkapták a bandát és Kayabát, vagy pedig… egy olyan helyre menekültek ahol nem érhetik őket utól… - Mutatok körbe, jelezvén mire is célzok…
- Bár… tudom abszurd… és csupán találgatás… de fogalmam sincs arról hogy mi folyik pontosan a háttérben, és ez engem nagyon zavar… - Bizonytalanságot és félelmet kelt bennem… Hisz mi van ha egyszer lekapcsolják a rendszert, akkor mi történik velünk?...Vagy ha valami földrengés lesz japánban, és több korház is áldozatul esik?.... Ezek olyan dolgok amikbe jobb bele se gondolni, mert meg tudnék őrülni az efféle találgatásoktól… Attól hogy nem vagyunk biztonságba, csak úgy érezzük… És mivel kezdeti dolog ez az egész akárhogy is… ki tudja mi jön közbe, miféle rendszerhiba…  vagy bármi más, ami talán eszünkbe se jutna… A gondolatok hatására kicsit megkomorodott az arcom, de amint észrevettem magamon, zavaromba az egyik keksz után nyúltam remélve hogy elterelhetem magamról a figyelmet, ha esetleg feltűnt a fiúnak.
- Nem hiszem hogy nem akarja… szerintem inkább vagy már meg is úszta… vagy úgy érzi megússza… - Jelentem ki a saját véleményem. Nem tudom elfogadni hogy nem akarja megúszni… az olyan… szomorú volna. Nem akarok egy depis, labilis embertől függni, így megtagadom hogy ez valós lehessen…  Miután ez megtörtént még pár mondat elhangzott tőlünk, mire kiderült hogy feleslegesen vártunk ennyit… Így kivánszorogtunk, vagy legalábbis átfúrtuk magunk a tömegen. Majd kilépve, a „szépek előre” mondatán kissé elpirultam, de topogva előre is vettem az irányt. Majd a történetünk folytatódott egy szokatlan küldetés végrehajtásával és egy új társunk felszedésével.


/1000 bocsánat a késésért! ><" De így teljes a történetünk. ^^/

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Kiwi on Kedd Dec. 29, 2015 11:05 pm


Shukaku:Hezitáltam már egy ideje. Viszont volt egy mondata, ami megfogott az első találkozásunknál. Mégpedig az hogy nagy örömöt jelent neki, ha valaki csak vissza-visszalátogat hozzá a boltba. És ezt az örömet nem esett nehezemre megtenni, főleg hogy beszélgetni is szerettem volna vele. Mármint kértem tőle haladékot miután felajánlotta, hogy segít elosztani a pontjaimat a tea party után. Viszont mégsem érzem úgy hogy így is jó volna-e amit csinálok. Kicsit aggódok, egyrészt lemaradva érzem magam, másrészt még mindig nem tudom, hogy jó dolog volna-e ténylegesen elosztani a pontokat a pet kikelése előtt. Viszont magamra is vigyáznom kell és csupán a szerencsémen, és azon hogy alacsony szinteken vállaltam küldetést, csupán ezeknek köszönhetően úsztam meg eddig. Szóval a dilemma ugyan az, bár most bővebben szándékozom kifejteni a lányoknak, vagyis szerintem tudják miért nem… Szóval fogalmam sincs hogy én reagálom-e túl, vagy jogosak-e az aggályaim. Abban reménykedek hogy majd tudnak választ adni, és van még két dolog. Az egyik hogy ez egy jó alkalom kapcsolatot építeni, bár hogy az én pontomról van szó, és elvileg nem tudom visszacsinálni ha meggondolom magam, az aggasztó. Még fogalmam sincs melyik terület felé húzzak, egyszerűen egyik sem illik hozzám túlzottan. Nem vagyok az a tipikus dps, mert egyrészt nincs petem, nem tudom hogy viszonyuljak a pontokhoz. Akkor tanknak sem vagyok jó, mert félek a sebzések elé állni. És… nem tudom melyik utat válasszam. Persze nem várhatom hogy majd ők megadják a választ, de azt sem tudom merre induljak el. A bolt felé vettem az irányt, de láttam hogy épp vannak nála. Valami magas sötét hajú férfi, egy petel. Felcsillant a szemem. A mázlista. Milyen szép állatkája van. Majd a tojásomra vetődött a pillantásom. És megsimítottam, biztatásképp. Bár nem tudom hogy őt vagy magamat biztattam ezzel a mozdulattal. Viszont így nem tértem be hozzá helyette inkább a déli részen az egyik fogadóba húzódtam, miközben vártam egy keveset majd megírtam az üzenetem és elküldtem. Először küldtem neki üzenetet, és valamiért izgultam. Legalább annyira mint amikor legelőször küldtem pm-et. Estküszöm vagy tízszer megnéztem a címzettet, a témát és a szöveg tartalmát hogy minden helyes-e és nehogy tévesen más valakinek küldhessek üzenetet…
Így míg kihozták a rendelésem addig volt időm átgondolni mit is írok, végül egy rövid üzenetig jutottam.


Kiwi írta:Szia, tudod elhalasztottam az egyik ajánlatodat. Most lehet mégiscsak élnék vele. Ha lesz időd és kedved találkozzunk valahol. Írj időpontot és helyszínt. Jelenleg a a déli részen vagyok, szóval bárhol bármikor találkozhatunk részemről. Smile


Még egy mosolygóst is odabiggyesztettem, bár aggódtam, hogy túl közvetlen, vagy túl rámenősnek tűnök így. Majd végül, amíg kitalálom mi lesz most, addig eltöltöm itt az időmet, egy forró kávé kíséretében, vagyis addig fújom amíg hideg nem lesz, vagy legalábbis langyos. Utálom a forró kávét.


A hozzászólást Kiwi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 30, 2015 11:08 am-kor.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Kuradeel on Szer. Dec. 30, 2015 12:06 am

Eldrie: Birkózó Gyűrű
Kiwi: Selyem Cipő

Dou zo Surprised

_________________
Épp neked mesélek? - Akkor ezt olvasd el! xP:
A meséim egy gamer szóhasználattal élve, Open World típusú játékot próbálnak szimulálni. Ez annyit jelent, hogy bármi, de tényleg bármi amit megemlítek fontossággal bír(hat). Mégpedig onnantól bír, hogy te, aki játszol benne, fontossá teszed. Tehát könnyű példával élve, mindig több út lehetséges, és mindegyik visz valahová. Persze mindig lesznek észrevehetőbbek és kevésbé észrevehetők, amin járhatsz. Te rajtad múlik melyiket választod. Wink
[/color]
Ismizárásért püben zargassatok ^^

avatar
Kuradeel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2014. Apr. 20.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Knights of Blood

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Shukaku on Szer. Dec. 30, 2015 6:48 am

Shu pedig magát a kávét is utálja. Na jó, nem teljesen, mert apuka szerette az amerikai kávét, ami ugye rendkívül híg, és abból néha a kislány is kapott egy különleges nyalánkságot, ami pedig a pohár alján maradt cukor volt. Ennek körülbelül annyi koffeintartalma volt, mint a kávé ízű csokiknak, viszont rendkívül magas menőségfaktort rejtett, hogy ő már nagykislány, és kávézik. Na persze hat évesen. Azóta már tényleg nagy kislány lett, és nem szereti a kávé ízét, csak a Tiramisuban, vagy hasonló sütikben, és nem is szereti magát felpörgetni sem. Na persze a fő ok az, hogy Timit nem szeretné felpörgetni, és hogyan tilthatna valami olyasmit a sárkánynak, amit ő is fogyaszt? Ez egy nagyon jó visszatartó erő egy olyan világban, ahol egy kis furfanggal akármit megszerezhetne magának. Na ha már Timidus, tegyünk említést arról, hogy mekkora szerencséje volt egy bizonyos idomárnak azzal, hogy Kayaba Akihiko egy ilyen nagy tudású sárkányt adott mellé. Ugyanis kis hősünknek fogalma sem volt arról, hogy mi is az a bizonyos ajánlat, amit Kiwi elhalasztott, így csak értetlenül bámult a panelra, és próbálta törni a fejét azon, hogy milyen feladatot is vett a nyakába megint, és hogyan készüljön. Na és ekkor kérte ki Timidus tanácsát, aki elsorolta neki az eddigi összes be nem váltott ígéretét, amit Kiwinek tett, szóval Shu teljes nyugodalommal írhatta meg a válaszát.


Shu írta:
Szia!

Persze, továbbra is szívesen segítünk akármiben. A Déli rész tökéletes lesz, találkozzunk a szafari kapujánál. Küldöm a koordinátákat!

Puszi: Shu és TimiTehát nem, nem volt túl közvetlen a mosolygós fej. Ha azonban Kiwi beütötte a koordinátákat, akkor észrevehette, hogy félreérthették egymást, mert Shu Déli részen már régóta a szafarit érti.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Kiwi on Szer. Dec. 30, 2015 4:56 pm

A kávém fújkálása közben  persze azért bele-bele kóstolgattam, majd az egyik korty rögtön félre is csúszott amikor olvastam a válaszát. Nem gondoltam hogy ez így. De én megígértem  Cearnak hogy majd vele fogok szafarizni. Így jó ideig heztitáltam hogy húzzam ki magam a csávából. Nem volt bajom a dologgal, de most mit csináltam volna? Játsszam el Cearnak hogy már voltam szafarizni, ha most elmegyek Shuval akkor az meg olyan mintha…  mintha türelmetlen lennék és kapkodnék. Amúgy sem tudom hogy mit gondoljak egyellőre a szafariról mint játék módról, de mit is gondolhatnék ha még nem próbáltam… Kínomban v akargattam a fejem miközben azon agyaltam hogy hozzam helyre. Egyszerű lett volna pedig. Csupán annyit kellett volna írnom hogy nem szeretnék oda menni. De… mégis milyen már hogy én kérek szívességet és még ugráltatom is. ><” Ilyen hibát mégegyszer nem követek el.  Pontos fogalmazás. Ezt meg kell jegyezzem magamnak. Szóval miközben rászántam magam hogy ha már segítséget kérek akkor nem akadékoskodok, elfogadom a helyszínt, addig azon töprengtem miféle kifogással álljak elő ha engem is bele kíván vonni a szafariba. Persze elmondani az igazat megint csak egyszerűbb volna, de nem az én esetemben. Nem szégyelltem viszont zavarban voltam. Hogy mit gondol hogy egy fiúval akarok szafarizni, de olyan jól megbeszéltük hogy majd elvisz. Kínos ez a szituácció. Le kéne fújnom… És mit mondok? Megfáztam? Hirtelen küldetés? Vagy… akár elhívhatnám Ceart is. Elgondolkodtam ezen a lehetőségen, ez volt az ami minden problémámat megoldaná. De ott van a rizikó hogy nem fogadja el, Shut is felültetem, lebukok Cear előtt, és leégetem magam. Ha elfogadná tökéletes lenne. De legutóbb a közös küldetésen is kicsit olyan magának való volt. Mármint ez jó, de pont ezért nem alapozhatok arra hogy  biztosan eljönne.  Miért olyan nehéz az élet~?! Érzem hogy kezd urrá lenni rajtam a hiszti… és miért? Egy hülye helyszín miatt, amire nem merek nemet mondani. Tiszta gáz vagyok. Végül megszületik a válasz.


Kiwi írta:Rendben, oda mehetek.


Rövid tömör, és már indulok is. Nem éreztem most mosolygósnak helyét, bár utólag megbántam. Visszaolvasva komor válasznak tűnt, pedig nem kéne annak lennie. Gondoltam rá hogy bele írom hogy szafarizni nem fogok, de mégis milyen lenne az már? Így maradt csupán ennyi, majd megmondom akkor  ha megkér. Úgysem biztos hogy meg is kérne. Majd ő szafarizik én meg beszélgetek. Jó lesz így.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Kiwi on Kedd Május 31, 2016 11:30 am


Taka és Kiwi - Tíz próba


Csodálatos délutánnak nézünk elébe, pontosan ezért is kaptam kedvet egy kis sétához. A levegő kellemes, kissé hűs, frissítő. Bármikor eshet az eső. Szeretem. Vicces ilyenkor megámulni a sok menekülő idiótát egy kis esővíz elől. Persze még nem biztos hogy lesz belőle bármi is. Első szint, kezdetek városa, déli rész. Ugyanezek a felíratok jelentek meg ahogy átléptem egyik területről a másikra. Szeretem ezt a helyet, ráadásul most már biztonságosnak is mondható számomra. Így már csak pár felfedezetlen terület és szörny van számomra itt. Valamint egy küldetés. Az egyik ismerősöm mesélte hogy időről időre megszokott jeleni egy tíz próba nevű küldetés, és úgy számol hogy a napokban ismét várható egy. Ő odavan a próbatételekért, de nem mesélt róla semmit sem, nem akarta elvenni a kedvem. A teszteket, próbákat, kihívásokat jómagam is szeretem, pontosan ez az… amiért ma itt vagyok. Egy vörös hajú, kalapos fószert kell keresni, akinek bot van a kezébe, és nincs idnikátora. Szóval ezzel a tervvel csaptam fel. Hogy elvállaljam azt amihez azt mondták kevés vagyok. Vagyis inkább fogalmazott úgy, hogy nem nekem való. Pontosan elég hogy a dac eluralkodjon rajtam, és én pedig meg akarjam neki mutatni hogy téved…

Nem is kellett sok, a lány igazat mondott, és meg is találtam a küldetés adó npc-t, és fel is vettem azt. Legalább háromszor kérdezte meg hogy biztosan el akarom-e vállalni… Nem is értettem az egészet, úgy beszélt hozzám mintha tudna mindent rólam. Az igazat megvallva ijesztő volt. Valamint kijelentette hogy a lánynak igaza volt, tényleg nem nekem való ez és van száz amit ajánlani tud helyette… Mérges lettem, és a leghatározottabban jelentettem ki, hogy én ezt akarom! A pasas arcán a mosoly szélesre húzódott, és egy „Hát legyen…”-el bele is egyezett. Valahogy most kezdtem el parázni. Végül egy sötét terembe lettem teleportálva, alulról köd szivárgott felfelé, a mennyezetről homályosan lettem megvilágítva. Egyedül voltam. Ez volt az első amit tapasztaltam, de hamar rá kellett jönnöm hogy tévedtem. Nem sokkal mögöttem lépteket hallottam, vagyis valami mozgást. Hátra pillantottam és egy másik játékos körvonalai rajzolódtak ki szemeimben.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Taka on Kedd Május 31, 2016 2:23 pm

Orromat kidugtam az emeleti ablakon és örömmel konstatáltam, hogy esni fog. Olyan esős odor volt, ami hasonlított a moha illatára. Államat tenyérgyökeimre támasztva hümmögtem valamit, mire elhatároztam, hogy pont égzuhogáskor akarok kimozdulni az otthonomból. Még Jas is házon belül volt és a nappali ablak kipárnázott heverőjén feküdt, olvasott valamit. Számomra érdektelennek tűnt, úgyhogy ennél többet nem foglalkoztam az igen egyszerű ténnyel: könyvet bújt.
Lerohantam a lépcsőn, felvettem egy melegebb, szőr kapucnis kardigánt, nehogy bőrig ázzak. A férfiú érdeklődő, kíváncsi tekintetének kereszttüzében találtam magamat, mikor már a kilincshez nyúltam. Nyilvánvalóan tudni akarta, merre akartam császkálni, elvégre zuhé készülődött. Az, hogy ő nem szerette az esőt meg menekült tőle, nem jelenthette azt, hogy én nem. Sőt, dézsaöntős viharban volt igazán mókás futkározni. Rohangálás közben amúgy is vizesebb lesz tőle az ember, meg miután kifutkározza magát, annál nagyobb öröm egy jó forró fürdőt venni. Az aztán a mennyei manna! Egy meleg fürcsi, vacsi, aztán irány az ágy – kell ennél több?
Jason nem igazán volt oda a gondolatért, hogy ilyenkor menjek ki, de igazándiból nem kérdeztem a véleményét. Játékban kizárt a megbetegedés gondolata, megint csak apáskodott felettem. Miután sikerült valamennyire megnyugtatnom, egy jó nagy sóhajjal léptem ki az utcára. Miközben fel-alá járkáltam a macskaköves utcákon, a vájatokra igyekeztem rá nem lépni. Ide-oda szökdécseltem egyik makadámról a másikra. Viháncolva emeltem fejemet az égnek, amikor az első esőcsepp az orromon landolt, majd fikacsúszdámon lehaladva a számban kötött ki. Nyelvemet kinyújtottam, hogy szomjamat az égi vízzel olthassam. Mialatt a szellemes elfoglaltsággal lekötöttem magamat, egy-két szót elcsíptem az arra menetelő játékostársaktól. Barátok lehettek vagy valami hasonló, de nem ez számított. Valami tesztekről meg próbákról beszéltek, és hogy mindezt a fővárosban vagy hol szervezik meg. A „miért is ne” indíttatásból kézbe fogtam a kristályomat és a déli részre teleportáltam, amiről annyira szó volt. A fickót kerestem, aki kalapot hordott és a szeme olyan volt, mint aki rengeteg cukrot evett és besárgult tőle. Vagy… a fog szokott tőle besárgulni? Mindegy is, egy nem átlagos bácsit találtam, aki furkósbottal verte a saját hátát. Kérdem én: mi a jó fenének?
Vidám mosollyal az arcomon integettem az npc-nek, aztán szépen kértem tőle a küldetést. Csak egyszer kérdezett vissza, akarom-e, egy gondtalan „igen”-el meg volt elégedve. Vigyorgott, mint a vadalma, szóval én is úgy csináltam. Mondjuk nem sokáig, mert pillanatokon belül el lettem víve onnan. Száraz jeges, félhomályos szobába lettem rakva, ahol jó, ha az orromat láttam. Mondjuk butaság, csak akkor láthattam a nózimat, ha az egyik szememet becsuktam. A gondolatot elengedve, kezeimet magam előtt tartva, bizonytalanul tettem egypár lépést előrébb. Mintha láttam volna valakit, bár fogalmam sem volt arról, kit.
- Juhúúú~! – köszöntöttem és hívtam fel a figyelmét jöttemre, már ha tényleg nem káprázott a szemem. – Ki van ott? – És nagyokat pislogtam, hátha ki tudtam venni az alak sziluettjét.
avatar
Taka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 155
Join date : 2016. Apr. 01.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
225/250  (225/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Kiwi on Szer. Jún. 01, 2016 11:03 am

Picit meglepődtem hova is kerültem, valamint attól is tartottam, hogy valami rémségek fognak megtámadni, és valahogy tízszer kell kiállnom, meg ilyenek. Szóval volt elképzelésem mi is várhat rám, ámbár a mesék amiket hallottam róla mást említettek. A próbák szerint különálló, logikai, ismereti és tűrés teszt várható, én pedig igyekszem megtanulni, kezelni, szembe nézni a félelmeimmel, szóval… Ez remélhetőleg az intelmek ellenére is nekem való kihívás lesz.

Lépteket, mocorgást hallottam magam mögül, majd egy hangot is. A ködből felemelt karokkal felém botorkáló alak körvonalai, leginkább úgy festet mint valami zombi. El is gondolkodtam hogy tényleg felőle jönnek-e a hangok, vagy esetleg a zombik hörgésen kívül tudnak-e beszélni. Még nem találkoztam velük szerencsére, így efféle tapasztalataim nincsenek. Nyeltem egyet, majd én is megindultam az árnylak irányába.
- Szia, Kiwi vagyok. – Mutatkoztam be jobb híján…. Miközben lassan körvonalazódott ki a töpszli tekintete. Én legalább két fejjel voltam magasabb mit ő, ha nem több. Szóval egy gyerek lesz a társam? Vagy az ellenfelem?... Alig hogy közelebb értünk egymáshoz és az arcokat is feltérképezhettük, a hangok és a sziluettek után, már fel is villant egy ablak mindkettőnk előtt. Tökéletesen lehetett látni a köd ellenére.


A felírat: írta:
A felírat a következő volt.

Regisztrálva lettetek a Tíz próba küldetésen. A párok ki ettek sorsolva, ami teljesen véletlenszerűen történt. Ne ijedjetek meg, ez a hely nem a pokol… még.
Jó szórakozást, hamarosan megkapjátok az első feladatotokat.Az üzenetet ha jobban megnézzük láttuk hogy tíz pár jelentkezett tehát húsz ember, ami tíz játékra egy-egy helyezettet jelent. Valamint a játékosok nevei is fel voltak tüntetve, de semmi egyéb.
- Szerinted… - Akartam kérdezni tőle valamit, de egy dobszó fojtotta belé ma szót. Amire fénycsóvák és egy színpad jelent meg. Rajta a mi kedves küldetést adó npc-nkel. Picit elkerekedett a szemem, sőt alig halhatóan nyögtem is egyet. Valahogy rá nem számítottam. A botját forgatta és drámaian vonult végig a színpadon. Ekkor tűnt csak fel, hogy a húsz játékos kisebb, kettes csoportokban mellettünk is megjelentek…

- Kedves hölgyeim és uraim valamint… egyéb… kategóriás teremtmények! – Kezdte köszöntőjét, miközben jobbra pillantva egy olyan emberkét figyelt akiről aligha döntenénk el hogy lány vagy fiú, legalábbis első ránézésre.

Persze akad aki nevet, én annyira nem tartom viccesnek az ilyesfajta kiemelést, de nem jelzek semmit.

- Eljött az idő, hogy számot adjatok képességeitekről, és nem… nem a pontok fognak számítani, jelenleg van… valami sokkal fontosabb aminek birtokában kell lenniük a győzelemhez. – Hangja nyájas volt, férfi lettére, kifejezetten dallamosan, és színpadiasan beszélt.

Engem ingerelt, és arra vártam hogy adja ki az első feladatot.

- Úgy vélem mindenki megtalálta már a párját ehhez a feladathoz. – Körbe pillantott a társaságon, majd elismerően bólogatott.
- Jó, jó…- Mondogatta inkább magának, mint a társaságnak.
- Tehát kezdődjék a show! \o/ - Emelte fel a karját diadalmasan, majd a többiek szépen lassan el teleportálódtak mellőlünk. És megjelent egy panel, mint egy hatalmas kivetítős tv a levegőben. Oda kiírva a feladat.


Első próba: írta:
Első kör, bemelegítő első feladat. Mindenki nulla ponttal indul.

znee Noglodokjatko a? lefdanota , le a bahi loh
_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Taka on Pént. Jún. 03, 2016 11:59 pm

Alsó ajkamat felszippantva, szememmel hunyorítva próbáltam meg kivenni a lány alakját, nem sok sikerrel. Na, nem mintha annyi embert ismertem volna, így nem gondoltam, hogy már találkoztam vele. Aztán mégis, a hangja ismerősen csengett. Nem olyan régen hallottam, csak így hirtelen nem tudtam kihez és hova kötni. Minden esetre egy vidám vigyorral reagáltam rá bemutatkozására, majd én is hasonlóképpen tettem:
- Szia! Taka vagyok, nagyon örvendek. – Ha a szavak nem lettek volna elegendők, hangom valóban a találkozás szívélyességéről árulkodott. Persze az is közbe játszott, hogy egy új játékot próbálhattam ki, ráadásul nem is egyedül.
Tényleg úgy tűnt, mintha már találkoztam volna a lánnyal. Magasabb volt meg minden – bár nem jelentett kihívást nálam magasabbnak lenni. A mama vagy a papa erre biztos azt mondaná, hogy ne adjam fel a reményt, biztos van nálam kisebb is. Nem a hangyákra vagy más bogarakra gondolok, hanem gyerekekre. Jó lesz keresni egyet, aki tényleg fiatalabb!
Gondolataimból a lenyíló ablak látványa józanított ki. Mindvégig csendben, gondtalan mosollyal az arcomon olvastam végig a levélben látottakat. Megpróbáltam a sors közbenjárásának gondolni, mert ha tényleg találkoztam a lánnyal valahol, akkor azt akarhatta, hogy újból összefussak vele. Csak éppen a körülmények olyanok voltak, ahol a helyzet mondta meg, mit szabad és mit nem. Jókedvűen billentettem át testsúlyomat egyik lábamról a másikra, karjaimat hátul összekulcsolva. Amikor meg akart szólítani, kérdőre vont tekintettel fordultam hozzá, de a vicces bácsi megjelent, egy nagyon hamar felállított színpad kellős közepén. Örömmel vettem észre, hogy nem voltunk teljesen egyedül, a többi csoport is körénk vegyültek, kíváncsian várván, mit mond a kalapos úr. Karjaimat ölnél keresztbe fontam, abbahagytam az ide-oda billegést. Fejemet enyhén oldalra döntöttem, szemöldökömet kíváncsian vontam fel. Csendben, átszellemült mosollyal az ajkamon hallgattam, ittam a bácsi szavait, figyelvén minden fontos dologra, amit elmondott. Miután végzett – a poronddal és a tíz párral együtt – elillant, akár csak ha föld nyelte volna el. Mire bármit is köphettem, nyelhettem volna, az emlegetett feladvány már meg is érkezett, egy képernyőn díszelegve. Pontokat kellett gyűjteni meg minden, szóval tényleg versenyről volt szó. Nem nagyon kedveltem ezt a „győzzön a jobbik” felállást, eléggé elszomorító tudott lenni. Ettől függetlenül a feladványon agyaltam, egy hosszan elnyújtott hümmögés kíséretében.
- Hmm, szerintem haladjunk szavanként, aztán rakosgassuk össze a dolgokat, oké? – fordultam újdonsült társamhoz, majd vissza a feladványhoz. Persze megvártam, hogyan vélekedik erről, de már elkezdtem a saját módszeremmel megoldani a rejtélyt. – Zene… gondolkodjatok… hmm… – Fejemet bölcselkedőn vakargattam, s jobb mutatóujjamat ajkamra biggyesztettem. – Feladat… ehh, nem tudom. Szerinted mi lehet az a szó? – kérdeztem Kiwitől anélkül, hogy elvehettem volna tekintetemet a képernyőről. Ugyanolyan átszellemültséggel töprengtem a megoldáson, mert mégsem akartam utolsó lenni.
avatar
Taka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 155
Join date : 2016. Apr. 01.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
225/250  (225/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Kiwi on Vas. Jún. 05, 2016 4:11 pm

Csupán a fiú töpszlisége fogott meg az üzletben, ez volt benne ismerős. De mivel elég sokan fordultak meg ott, így nem mertem rákérdezni hogy ismerem-e bárhonnan is… Valamint ha a fiúcska nem hozta fel, akkor én sem. Bemutatkoztunk egymásnak, és nagyon reméltem hogy ez a sűrű köd, hamarosan felszívódik, vagy hasonló mert zavart. Valamint az események igencsak gyorsan felpörögtek és máris azon kaptam magam, hogy az első feladattal szemben találtam magam, akarom mondani magunk. A fiú szimpatikus volt gyermeteg mivoltával együtt, valamint tény, ő maga még gyerek, és én nem szerettem a gyerekeket. Ha ciki ha nem, én féltem tőlük… Nem, nem úgy mint egy horrorfilmben, inkább… úgy… attól hogy megsértem és nyomot hagyok bennük. Pontosan, a velük járó felelősségtől tartottam. Így nem mindig tudtam olyan közvetlen lenni velük, mint szerettem volna. De majd meglátjuk miként fogom viselni, nem úgy tűnik mintha problémás lenne. Egy pillantást vetettem rá amikor megszólalt. A pontjelző máris csipogott kettőt, jelezve hogy már van aki megoldotta a feladványt, mi még szinte el sem kezdtük… Hasonlóan gondolkodtam mint ő, valamint nekem is ezek jutottak először az eszembe… Majd megpillantottam valamit.
- Szerintem.. az első szavunk, a nagybetűs lesz, valamint kérdőmondat… - Alap nyelvtan, és így már két dolognak a helyére is kellett kerülnie. Így az első szóval foglalkoztam igazán, egyértelmű volt hogy a betűk össze vannak keverve, de nem könnyített módszerrel, hogy az első és utolsó betű azonos legyen a szóval… Azok is el voltak mozdítva.
- Gondolkodjatok… - Valamint visszaellenőriztem hogy minden betű helyet kapott-e…
- Valamint van kettő, a,- és hiba.. hol… el… - Nyögtem ki a szavakat, de nem raktam sorrendbe… Abban sem voltam biztos hogy tényleg jók-e… Csupán hangosan gondolkodtam és vártam társam egyet ért-e velem.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Taka on Hétf. Jún. 06, 2016 4:11 pm

Álltam a pillantásait ugyan, de valami megfogott benne. Valami, amitől egy picit elszégyelltem magamat, ám nem igazán volt mitől. Manapság olyan furcsa, de furcsa helyzetekbe kerülök, a jó mindenit! Semmi kifogásom sem volt a lányokkal kapcsolatban, viszont sokakkal találkoztam már. Azt nem tudtam, kint jóra való vagy rosszra való lehettem, de egynek sem húztam meg a haját és nem vettem elég a játékukat. Annyira megtanítottak, hogy az állítólagos gyengébbik nemmel nem húzhatok ujjat – bár ebben is kételkedtem. Biztos akadtak olyan lányok, akik kenterbe verték a fiúkat. Nem igazán tudhatom, nem láttam, elképzelni meg szörnyű volt…
A számat egy picit fanyarul elhúztam. Ilyenkor bántam, hogy misem törődtem a nyelvtannal. Úgy is inkább a kanjik voltak azok, amikkel igazán foglalkoztunk. Ettől függetlenül szégyenkezve vontam el pillantásomat a képernyőről, arcomra pír ült ki.
- Igen… szerintem is az lesz az első… – vonakodva értettem vele egyet. – Akkor „Gondolkodjatok”… – Folytattam vele a böngészést, tekintetemet ismét a feladványra fordítva.
Miután már Kiwi több szót is megadott megfejtésként, hasznos lett volna jegyzetelni, nehogy elfelejtsük a kirakottakat. Akár remek, akár magától értetődő ötlet, büszke bazsalyogással nyitottam le a levelező panelemet. A rendbe rakott szavacskákat értelemszerűen fel kellett írni és úgy kellett elküldeni a címre. Legalábbis más nem igazán jutott eszembe. Bepötyögtem azt, amit sikerült gondolatban sorba állítani, illetve az újonnan talált, lehetséges szavakat. Ezt követően halkan megköszörültem torkomat és a lányt oldalt, gyöngéden megböktem. Megpróbáltam úgy, hogy ne vágjak bele hangos fejtegetésébe, mert az illetlen dolog lett volna.
- Figyelj, szerintem ezek jók lehetnek, csak… – Tarkómat zavarodottan vakargattam, miután megosztottam vele az üzenetben szerepelt dolgokat. – Ezzel a két szóval nem tudok mihez kezdeni. Szerinted rosszak vagy jók? Ezeket ki lehet sorba rakosgatni vagy… vagy valamit csinálni velük? – Szememet zavarba jötten forgattam, lábammal a talajt szántottam. Igazából teljesen el voltam veszve, ha nyelvtani és logikai fejtörőkről volt szó.

Gondolkodjatok, hol a hiba és ... a zene, feladaton?
avatar
Taka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 155
Join date : 2016. Apr. 01.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
225/250  (225/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Kiwi on Hétf. Jún. 27, 2016 7:25 pm

Kiwi minden fejtörőt imádott, bár tény hogy nem volt túl ügyes bennük. Végig azon volt hogy meg tudjátok fejteni, valamint neki a jegyzetelés az eszébe sem jutott, pedig hasznos kis gondolat volt a részedről. Megosztotta veled mindazt, amit tudott, most viszont végig agyalta a dolgot. Valamint a kivetítőn már meg is jelent pár sikeres megfejtőnek a pontleosztás, a miénk pedig még mindig nulla. Idegesítő volt látni, és nem tudni azt mit másoknak sikerült…
Majd amikor megjelenítetted neki az üzenetpaneledet, megjegyzem a böködésre meglepettségében, megugrott egy picit. Majd a két nem érthető szóval próbált kezdeni valamit.
- Zene… ezen? – Értelmesebbnek tűnt, vagyis inkább idevalónak. Majd feltűnt hogy egy szócskát a jegyzetében kihagyott.
- Le. Van egy ilyen szavunk is. - Magyarázta.
- Gondolkodjatok el, hol a hiba ezen a feladaton? – Mondta ki Kiwi az értelmesnek tűnő mondatot, de nem történt semmi…
- Mi lehet a gond, mit rontottunk el? – Kicsit meglepődött, hisz biztos volt abban hogy sikerült megfejteniük a szöveget, de arra nem gondolt hogy nem feltétlen ez a helyes megoldás a problémára. Értetlenül nézett rád, nézett körbe, kereste a kivetítőt, majd a kommentátor pasast… de csupán a kivetítő maradt ami akármiféle segítséget nyújthat. Még ketten kaptak már pontot, mi a topp háromról már lekéstünk ebben a feladatban, de talán még behozhatjuk. Viszont nem a fiúcskától vártam segítséget, vagyis mindent szívesen fogadtam, de nem akartam hogy rá háruljon a feladat megoldása, ha sikerül neki akkor örültem neki, de jelenleg nem értettem mi a probléma, miért nem jó… az amit megfejtettünk. Újra szétbontottam, összeraktam és akkor is ez maradt meg mint értelmes kifejezés. Értetlenül pillantottam Takára, miközben az idő meg csordogált lefelé. Sietnünk kellett.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Déli rész

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.