A kis aincradi birkózó event

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Go down

default A kis aincradi birkózó event

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Kedd Dec. 12, 2017 7:36 pm

A "kis" aincradi birkózó event

Rosalia írta:Helyszín a tornákról már jól ismert aréna, ez esetben azonban több kisebb párbajtér kap egyszerre helyet itt, így a nézők több mérkőzést is figyelemmel tudnak követni egyszerre. Mind a hat tribünön egy-egy kipárnázott szélű, egy méter magas peremmel rendelkező, öt méter átmérőjű, kör alakú mini medence látható, amiben bokáig fog érnia a választható trutyi. A versenyző párok a kiosztott medencékhez érve egy menüpanelt legördítve kiválaszthatják, hogy miben kívánnak megküzdeni. Választható opciók: iszap, olaj, méz, csokoládé. Egyik sem garantálja a komfortos érzést, PM-ben beszéljék meg a küzdőfelek egymással, hogy melyiket választják majd.

Hogy ki mennyire veszi lengére az öltözékét, azt a karakterek habitusára bízom. Nem kell egy félszegebb versenyzőnek minél több csupasz testfelületet megmutatnia, mint ahogyan a kacérabb játékosoknak sem kell bundában bevonulniuk a küzdőtérre. Egyetlen játékszabály, hogy pusztakezes harc legyen mindenféle felszerelés nélkül, a pontokra, jártasságokra és legfőképpen a fantáziára építve. A küzdőfelek első pontja addig tartson, hogy nekifeszülnek egymásnak és elkezdődik a taktikus harc. Ha minden versenyző megírta a postját, akkor következhet a nézők kommentjeinek, bekiabálásainak, szurkolásainak sora.


Birkózó felek: Marluna vs Kiwi

Néző: Én
További résztvevők: Én
Ha valaki azért nem jelentkezett, mert nincs párja, annak lehet párja.. Hogy ki? : Én

További infó a csajoknak:
Miközben éppen a recepciós pultnál vagytok, hogy jelentkezzetek, néhány más társatokkal együtt, egyszer csak észreveszitek, hogy két megtermett NJK egy szőke, vörös indikátoros féfit vezet ki éppen, néhány társával együtt. Az őrök láthatóan roppant gorombák voltak. Ha kérdezősködtök, megtudhatjátok, hogy a néhány csínytevő vodkás pályát akart készíteni az egyik csokoládés helyett. Sajnos, mielőtt még feltölthették volna a medencét, elkapták őket. Ki tudja, mi lesz velük?
Amikor beléptek, a nézőtéren jópár alak ült már, habár amaz egyáltalán nem volt telítve. A csapatok is kis létszámról tanóskodtak, bár még így is elég ember gyűlt össze, hogy élvezetes legyen a műsor. A hidegtől az arénát egy ideiglenesen felhúzott hatalmas ponyva védte. Odabent kellemes, huszonöt fok körüli hőmérséklet várt benneteket.

Sok sikert a játékhoz!
Mivel csak ketten vagytok, határidőt nem szabok ki nektek! Még bárki csatlakozhat az első körig, akinek kedve támad. :3

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.