Betekintés egy élet fejezeteibe

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Betekintés egy élet fejezeteibe

Témanyitás by Leonard on Csüt. Dec. 21, 2017 7:55 pm

Évekkel ezelőtt

Lassan, nyöszörögve nyújtózott. A takaró halk susogással csúszott le róla, megmutatva formás fenekét, finom, selymes bőrét. Ahogy a fiú elnézte, ellenállhatatlan vágyat érzett rá, hogy kezébe vegye, vagy legalább megpaskolja a testrészt, melyet most csak egy apró tanga takart. Még Leonard életében is ritka volt az ilyen ébredések száma, főleg mert barátnője többnyire órmótlan pizsamákat szokott magára húzni az éjszakára. Mentségére szóljon, még az is jól állt neki, habár volt annak valamilyen illúzióromboló hatása, amitől a férfiember inkább csak a reggelire gondol, semmint bármi más eszébe jusson.
Caroline a komódonj tapogatózott, kereste a szemüvegét. Mozdulatai közben majdnem leverte a porcenláncsészét, melyben nemrég még Leo reggeli kávéja gőzölgött, és nem sok múlt rajta, hogy az odakészített kakaó nem végezte a földön, a puha rojtos luxusszőnyegen.
A lány végre rátalált a keresett tárgyra, s miután felhelyezte azt, valamilyen tökéletes berögzültséggel ült fel, és nyúlt a neki szánt italért. Egyikük sem szólt egy szót sem. Túlságosan korán volt még ahhoz, hogy bármit is megbeszéljenek, és a szőke herceg arcán is még nyúzottság ült, miközben komótosan szívta a cigijét. Nem volt különösebben szokatlan tőle, hogy a szobában, akár az ágyban rágyújtson. Ezt jelezte az is, hogy a házban mindenfelé szétszórt hamutartók sorakoztak, többsége tele csikkekkel. Főként marlborot szívott, mint a vele egykorú fiúk többsége. Aranyat.
Utálkozva ránézett az órára. Hét huszonötöt mutatott. Ideje volt igyekezni és összeszedni magát, ha nem akar megint fegyelmire menni az iskolában. Lassan a lány is felkelt, elindult a fürdőbe, hogy aztán varázslatos módon rövid időn belül teljesen újraalkossa kinézetét. Leonak zúgott a feje a tegnapi pezsgőzéstől. Elképzelni sem tudta, Caroline hogyan képes még ilyen állapotban is sminkelni. Alig aludtak valamennyit, miután egy kisebb haveri összeruccanás után végigdugták az éjszakát. Gondolni sem mert rá, hogyan fog így egy fél napot túlélni az idióta tanárok mellett. Úgy tervezte, megpróbál majd aludni az órákon. Kölcsönös megegyezés alapján mindenkinek úgy volt a legjobb - ilyenkor legalább bajt nem kevert.
Odament a sarokba vetett, gyűrt ruhakupachoz, és kiválasztott belőle pár darabot. Nem voltak vasaltak, de legalább tiszta szaguk volt - már amennyire érezni lehetett azt a mindent beborító dohányfüst rétege alatt. Felkapta a pólót, és egy új alsót, majd magára rántotta a farmerját. Éppen az övét igyekezett becsatolni, mikor hallotta a fürdő ajtajának csapódását. Caroline végzett, és úgy festett, mintha frissen, kipihenten lépett volna ki egy kozmetikustól. Franc se tudja, hogy csinálják ezt a lányok. Neki már nem volt ideje mosakodni, így aztán ezt pótolva befújta magát axe-al, majd kezével kócos hajába túrt. Röviden a folyosó falán lévő tükörbe nézett, és megállapította magáról, hogy jó lesz ez így. Gyorsan kicsattogott az előszobába, felkapta a kocsikulcsot. Hét negyvenkettő. Sietni kell. A szem alatti karikákkal már mit sem lehet kezdeni.
Kitessékelte Carolinet, bezárta az ajtót, majd belevetette magát kétezres tankú nem éppen új, de mégis rohadt menő verdájába, majd még gyorsan rágyújtott. Félig leengedte az ablakot, ott lógatta ki könyökét és fújta el a füstöt. Fél kézzel vezetett és rohadt gyorsan. Imádta a sebességet, és élvezettel töltötte el a városban való szlalomozás. Megbüntették már párszor érte, de amíg az ősök fizetik a számlát, nem volt min aggódnia.
Gyorsan kitette a csajt a munkahelyén, valami banknál volt ügyintéző. Arra gondolt, a nőnek se lesz egyszerű a dolga ilyen másnaposan, de valójában pont leszarta, mi van a másikkal. Továbbhajtott sebesen az iskoláig, majd a kelleténél gyorsabb tempóban leparkolt. Mikor kiszállt, láthatta, hogy nem túl egyenesen. Sebaj, majd nem áll mellé senki, egyébként se tegye. Elővett a dobozból még egy cigit - a napi harmadik. Rágyújtott. Addigra már integettek az iskola sarkában a haverjai, és az aktuális barártnője. Azt remélte, ha a másik nő parfüméből bármi rajta is van, a cigaretta el fogja takarni. Úgy gondolta, sosem bukhat le.
avatar
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Betekintés egy élet fejezeteibe

Témanyitás by Leonard on Csüt. Dec. 21, 2017 8:34 pm

Évekkel ezelőttSusan úgy bújt hozzá, mint egy kiscica. Neki nem volt más dolga, csak kitartania bal kezét, és a lány máris ott termet karjaiban minden egyes alkalommal. Most épp az ölében ült, fejét a fiú mellkasának támasztva, és halkan pillegett. Leonard szerette ezt az érintést, ahogy a lány parfümje betakarja érzékszerveit. Odébbsöpört néhány hajszálat, és mélyet lélegzett a lány nyakából, magába szívva az édeskés-fűszeres parfümöt, és azon túl a lány izzadtságszagát.
Egy átlagos este volt, csak ők ketten a fiú családilakásán. A kanapén terpeszkedtek, éppen valami rombolós akciófilm ment a tévében. A lány választotta, ám végül ő maga volt az, aki a film felénél elálmosodott, majd elszundított.
Nem is csoda, hiszen kalandos napon voltak túl ők ketten. Aznap az állatkertet látogatták meg, s habár Leot annyira nem kötötte le a program, élvezte, ahogy Susan örömködik a fókák, zsiráfok vagy vöröspandák láttán. Az állatkert hatalmas volt, hosszú volt a séta, amelyet végig beszélgetéssel töltöttek - főként az állatokról volt szó, vagy egyéb jelentéktelen dolgokról, amelyeket megjegyezni is képtelenség.
Leo most, a nap végeztével már érezni kezdte lábában a húzó fájdalmat, amelyet a sok séta okozott. Rá is ráfért a pihenés, de valahogy képtelen volt elaludni addig, amig meg nem tudta az egyébként nem túl izgalmas film végét. Megrögzött mániája volt, hogy ha valamit elkezdett nézni, azt be is fejezze, bármi áron.
Most odébbsöpört pár hajtincset a lány kócos szőke fürtjei közül, és kicsivel szorosabban magához ölelte, hogy amaz le ne csusszanjon róla. Egy áldásnak érezte Susant, és őt magát a legszerencsésebb férfiegyednek. Persze, így van ez minden első szerelemnél. Még csak alig két hónapja jártak, és a csókon kívül alig történt köztük valami, ugyanakkor lassanként mindkettejük vére elkezdett forrni. Persze, kis lüke gyerekek voltak még, mindketten egymásnak az első, így aztán nem siették el a dolgot, szépen sorjában haladtak mindennel, ahogyan kell, és ezt Leonard maga sem bánta. Eleve lassan bontakozott ki közöttük bármi is, habár már elkezdődték egymást kerülgetni még tavaly, az általános iskola befejezte utáni nyáron. Közös társaságban voltak, így adott volt minden. Együtt jártak le a pályára hülyéskedni, együtt mentek el strandolni a tengerre, együtt itták meg életük első sörét. Tehát ez volt az az időszak, amikor minden elkezdődött az életükben. A fiúkkal persze hatalmasakat hülyéskedtek azokon az alkalmakon - vele pedig, óvatosan és gyöngéden, lassan kezdtek el beszélgetni. A lány számára megnyerő volt Leo stílusa és humora, a fiúnál pedig kérdés sem volt, hogy a göndör szőke tincseiért és a hatalmas szempilláiért szeretett bele Susanba. Aztán amikor végre volt elég bátorsága, és egy kamaszos randi keretében szerelmet vallott, megtörtént a csoda, és összejöttek. Mint kiderült, erre az eseményre már mindenki más számított rajtuk kívül - elég nyilvánvalóan kerülgették egymást.
Leo persze ekkoriban még a szüleivel élt, mint minden jólszituált kölyök, így aztán kisebb komplikációkba került, hogy néha-néha hazavigye a lányt, nem is beszélve annak szigorú szüleiről. Többnyire akkor találkoztak hát, ha az ősök nem voltak otthon. A mai nap is egy ilyen volt, melyre úgy tűnt, megszervezték a világ legjobb randiját.
Jólesően karolta át a lány derekát, tetszett neki az érzés, ahogy amaz teljes testében hozzáér. A film lassan a végére közeledett egy nyálas csókjelenettel. Amikor történetekben volt ilyen, többnyire írtózott tőle, most viszont valamiért az jutott eszébe, mennyire szeretné ő is megcsókolni a kis Susanját. Elmosolyodott, és egy óvatos puszit lehelt a fürtök közé a feje búbjára. Annyira aranyos volt, mint valamiféle plüssbaba. A film végéhez érve Leonard is nagyokat pillogott, későre járt már.
Úgy aludtak el, ölelésben és szerelemben, finom virágillatos parfümfelhőben..
avatar
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Betekintés egy élet fejezeteibe

Témanyitás by Leonard on Szer. Dec. 27, 2017 11:52 am

Évekkel ezelőttA calvin klein felirat ott virított az agyában, midőn alsógatyája a saját arcán landolt. Még arra sem volt ereje, hogy megmozdítsa a karját, és felterpeszkedjen, miközben Violetta már régen mondta a magáét. Zsongott a feje, és csak nehezen fogta fel a lány szavait, amiket futtában vágott hozzá, miképpen saját ruháit is éppenséggel igyekezett a fiúra pakolni. Ami eljutott az agyáig a hisztiből, az arra engedett következtetni, hogy barátnője nem kifejezetten tolerálja a nemtörődömséget, mellyel Leo életét élte. Egyik pillanatban azt mondta még, mennyire rendetlen, következőben a vezetési szokásait szidta, aztán hozzávágott még egy üres doboz cigit is, melyet a ruhakupac alatt már meg sem érzett a fiú.
- Vizet. - hörögte főhősünk félkómában, mikor végre meg bírt szólalni.
- Szörnyen másnapos vagyok. Kérlek, Cica. - nyöszörgött tovább, mindenbizonnyal nem fogva fel, hogy mindezzel csak olajat önt a tűzre. Karját kinyújtva leszedte arcáról az alsót, ami szagát ítélve a tiszta ruhakupacból kerülhetett oda, majd belefújta az orrát. Úgy tűnt, a fekete hajú szépségnek itt lett elege az egészből. Még hozzávágott a fiúhoz valamit, majd kiviharzott, maga után erősen becsapva az ajtót.
Leonak semmi ereje nem volt nemhogy az életmódváltáshoz, de még az élethez sem. Na nem mintha bármikor is lemondott volna dorbézoló szokásairól homi lányok kedvéért, vagy akár normális életutat kezdett volna keresni magának. Úgy érezte, túl fiatal bármilyen komoly döntés meghozatalához, túl komolytalan még az élethez, és nem értette, miért is várna el tőle bárki is bármit.
Lomhán elvonszolta valahogy magát a fürdőszobáig. Rámeredt karikás szemű tükörképére, majd rágyújtott egy cigire. Leült a wc-re, majd ott szenvedett még egy darabig, mire sikerült magába küzdenie egy algoflexet a fejfájásra, meg némi vizet. Valami kaját is szereznie kellett volna, de ahhoz aztán végképp nem maradt ereje. Végül csak-csak eljutott legalább a zuhanyzásig, majd levetette magát a számítógépe elé. Eszébe sem jutott Violettát felhívni, nem volt most rá ereje, bár abban egyetértettek minden haverjával, hogy az egzotikus, fekete dúshajú szépséggel most megütötte élete főnyereményét. Már ami persze az idomokat illeti. Ugyanis a csaj a maga nemében az eddigi egyik legkiállhatatlanabb volt. Komoly terveket érlelt magában, jó tanuló volt, és egyetemre készült. Tökre nem illett bele Leonk életébe sem a határozottsága sem a komolysága, és a fiú képtelen volt felidézni, mégis hogyan sikerült egy ilyen nőt meghódítania.
Felment TS-re, ott már várták a haverok. Rögtön belogolt az aktuális kedvenc játékukba, ahol már érkeztek az invek. Másnapos figyelmét igyekezett a legjobban koncentrációba erőltetni, majd egész nap függött a haverokkal.
Másnap rendet rakott a szobájában, és főzött egy - nem túl ízletes, de annál több szeretetet, vagy inkább szenvedést tartalmazó - gyertyafényes vacsorát Vionak. A lány természetesen mindent megbocsátott neki.
avatar
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Betekintés egy élet fejezeteibe

Témanyitás by Leonard on Szomb. Dec. 30, 2017 5:16 pm

Évekkel ezelőtt

Verőfényes napsütés volt. A tavasz kivirágzott, az ég felhőtlenül mosolygott le az emberekre. Igazi jóidő volt, mitől az embernek táncra volt kedve perdülni. Vidáman szóltak a kertvárosi biciglicsengettyűk, dallamosan tolattak a házhakhoz az autók. Valahol valaki fütyörészett.
Volt egy hatalmasra nőtt tölgyfa az utca végén, aholy Leonard lakott. A fiú most amellett állt, és szüntelen a törzsét nézte a friss tavaszi szellőben. Göndörded haja a szemébe lógott kócosan, össze-vissza meredezve. És őt, ezt a kis szőke angyalt, mintha valamiféle különös szürkeség vette volna körbe. Lehangoltsága, mintha csak rátelepedett volt a fa mellett lévő környezetre is, elűzte a csicsergő madarakat és csendre késztette a vidám beszélgetésbe eredt anyukákat.
Azt a jelet bámulta, melyet az elmúlt hónapok során millió helyre vésett fel. A szívet, és benne a feliratot. L + S
Sokat ért neki ez a minta akkor, amikor őrülettől hajtva késsel a kézben néhány fát, utcai padot, iskolai asztalt vagy wc ajtót vont támadás alá. Szinte kábulattól vezérelve firkálta minden egyes füzetébe, minden egyes oldalra. Telis-tele volt az élete Susannal. És most a lány kilépett belőle.
Nem értette az indokot. Élete első szerelme, a hölgy, akivel közös álmokat szőtt, és akit az egyetlen és örök barátnőjének hitt, különös indokokra hivatkozva hagyta ott. Emlékezett a lány búskomor, de igen komoly arcára, mellyel nemrég azokat a szavakat mondta. "Túl komoly vagy. Nagyon kedves, de túlságosan komoly. És.. most a tanulásra kell mindkettőnknek koncentrálni."
Nem értette. Hogy lehet valaki túl komoly az ő korában? És mégis miért kéne a tanulásra koncentrálni? Nem a jegyeink határozzák meg, kik vagyunk.
Lehajtott fejjel bámulta még órákat a szivecskét, ám nem sírt. Kereste a válaszokat, de semmit se talált. Barátai éppen a kedvességében keresték a hibát.
"Túlságosan elkényeztetted" - mondták. - "Papucs lettél." - heccelték. Mindezzel csak igyekezték jobbkedvre deríteni, miközben folyamatosan kántálták a csaj legrosszabb tulajdonságait, és hogy miért is nem illett ő az ő remek Leonardjukhoz. Egész este szidták megállás nélkül, hogy már maga a fiú is elhitt mindent, amit mondanak - hisz ők látták kívülről az egészet. Biztosan sokkal világosabban felfogták, mi történik valójában. Neki rózsaszín köd ült az agyán.
Leo aznap este rúgott be életében először igazán. A kelleténél még jóval tovább is ment, és a bánat maga alá gyűrte. A végén, ilyen fiatalon, még kiskorúsága elején, egy kocsmai wc csészéjénél kötött ki, hogy kiadja magából mindazt, mit már a gyomra nem bírt elviselni. Az alkoholt. A fájdalmat. A részegséget. A hiányt.
Haverjai biztatóan, támogatóan körbeállták. Még évekkel később is felemlegették, mennyire kicsapta magát a szakítástól, egy lánnyal.
avatar
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Betekintés egy élet fejezeteibe

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.