Kanami Minagawa

Go down

default Kanami Minagawa

Témanyitás by Kanami Minagawa on Szomb. Jan. 13, 2018 11:22 am

Adatlap

Név: Kanami Minagawa
Nem:
Kaszt: Harcos
Kor: 24

Szint: 19

Arany: 200

Kinézet:

Majdnem átlagos 20-as csajnak lehetne hívni a kinézetét, de nem a játékban. Kanami a valóvilágbéli énjét igyekezett mindig bent is megvalósítani, ezért minnél modernebb kinézetet akart magának kölcsönözni. Bár mostanában ez kicsit megváltozott. Két énje van, egy, aki a fellépő és egy, aki a kalandor, majdnem megélnek belőle azok, akik a Karakter frizura formázásával foglalkoznak.
Vékony testalkatú, határozottan sportos felépítésű és változó frizura jellemzi. Alapvetően Rózsaszín hajáról szokták felismerni kalandok alatt, de jellemző tetoválásai és beszéde is elárulja. Ruházata javarészt testpáncél, bronz és fém szín jellemzi, de a kedvence a lila és a fekete.

Jellem:

Heves. Kanami jelleme nagyon összetett és szavakban nehéz kifejezni, de mindenképpen a meggondolatlan és a hevessége a fő attribútuma. Erős hangja és komoly ábrázata az alapvetően punk stílusához remekül alkalmazkodik, ezt sosem habozik kihasználni, amikor vitákban hangját fel kell emelnie, pár asztallal együtt. Gyakran bunyózik, partizik és iszik, mindenképpen kicsapongó jellem.

Képességek

1. képesség: Ökölvihar: Kanami amikor pusztakézzel harcol akkor területre képes sebezni, azaz minden körülötte lévő ellenfél sebződik. Ez úgy néz ki, hogy amikor Kanami megüt valakit, akkor a keze sok-sok darabra lemásolódik és az ellenségei felé kezd repülni. Vigyázat a levágott kezek veszélyesek!

A fő célpontra teljes pusztakezes sebzés megy, ha a támadás dobása sikeres továbbá - ha a támadást ÉS a képességet megdobása is sikeres, a fő célponton túl további 9 célpontra a pusztakezes sebzés 20-20%-a megy, a következő körben nincs támadás és 3 körös lehűlése is van, tehát aktív képesség

2. képesség: Rock’n’Roll: Kanami elkezd énekelni, és mintha egy koncerten lenne, mindenkit táncra csábít, ami közben elég nehézkesen megy a mozgás. Főleg mert mindenki keze az égbe áll és csápolnak.

az aktiválás körében énekel így nem csinál mást, és ezzel a következő körig minden ellenfélnek adott karakterszint/4-el csökkenti a gyorsaságát. Ám miután abbahagyja Kanami egy ideig még bennük marad a ritmus, így a második körben ő már támadhatsz, ők viszont még /8-as gyorsasággal rendelkeznek a harmadik körig.


Felszerelés

Kezdő *Pallos/Fejsze/Pöröly* (+2  erő *-1 kitartás/-1 fegyverkezelés/-1 gyorsaság*í
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportál)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
1x Szóló Zseton
Nyersanyagok:
Később igényelném

Küldetések

-

Küzdőterek

-

Ajándékok

-

Pénzügy

Előtörténet ( + 200 arany )
avatar
Kanami Minagawa

Hozzászólások száma : 119
Join date : 2017. Nov. 29.
Tartózkodási hely : Aki kíváncsi rá megkérdezi

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1520/1700  (1520/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.