Fulma

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Go down

default Fulma

Témanyitás by Fulma on Kedd Jan. 23, 2018 5:30 pm

Név: Sarah Harsh
karakternév: Fulma
Kaszt: kardforgató
Kor: 17+5

Kinézet: Aranyos, lányos lány kinézet. Korához képest átlagos testalkat. Halványszőke haj, világoskék szemek. Másfél méternél egy kicsivel magasabb.

Jellem: Szinek, hangok, számok, formák, személyiségek, érzések, illatok, ízek,... Mind-mind egybefolynak... A betűkhöz gyakran színeket és számokat kapcsolok. Minden betűnek és számjegynek színe van a fejemben. Néhány példa: az S piros, az F sárga, az E kék, az X bíbor, az A fekete, a H és a 8 szürke és unalmas. De nem csak a betűk és a színek állnak ilyen kapcsolatban. Például, ha meglátom, vagy elképzelem a sárga színt, akkor az véletlenül se történhet meg anélkül, hogy a citrom ízét ne érezném, vagy egy villámlás hangos dörrenését meg ne hallanám. A halál sötétkék, a fahéj íze lusta és még sorolhatnám. Azért ebből talán érthető, milyen is egy átlagos napom. Nincsen olyan pillanat, ami ugyanolyan lenne, mint az előző. Egyesek azt mondják szinesztézia, ami minden érzékszervemre kihat, mások azt, hogy hatalmas képzelőerő. Nagy eséllyel mindkettő igaz. Ez viszont nem akadályoz meg az álmom valóra váltásában. Egyszer, ha elég idős leszek, híres író akarok lenni. Viszont van egy bökkenő az egésszel. A sok asszociáció miatt nem igazán tudok úgy fogalmazni, hogy mások is megértsék.
Saját magamat mindig is szürkének láttam. Nincs semmilyen tehetségem, és mindenben teljesen átlagos vagyok. A nevem is teljesen élettelen, sehol egy izgalmas, vagy hangos betű. Ezért is döntöttem most egy izgalmas név mellett, és ha már úgyis a villám jut eszembe, mikor a nevemre gondolok, úgy döntöttem, hogy gyors és ijesztő akarok lenni. Mind egy ninja. Csak a ninjáknak nincs hangjuk. Mármint nem az, hogy nem társítok hozzájuk hangot, hanem ők a némasággal egyenlőek. Ez meg nagyon nem illeszkedik a villámlás hangos és fenyegető hangjára. Miért is kezdtem bele ebbe?
A másik nagy problémám. Mivel olyan sok inger ér folyton, nagyon könnyen elvesztem a fókuszomat, és teljesen mást kezdek el csinálni, mint amit néhány pillanat azelőtt csináltam. Ez nem jelenti teljesen azt, hogy szétszórt vagyok, csak nagyon nehezen koncentrálok egy dologra. Bár lehet ezt jelenti a szétszórtság. Mit is kezdtem el magyarázni?

Képesség:
1.: Színek.
Képes a közelében bárminek a színét megváltoztatni az akarata szerint. Ezzel olyan dolgokat láttathat, amik valójában nincsenek ott, vagy elrejthet olyan dolgokat, amik ott vannak. (Ezzel önmagában nem tud rejtőzni vagy lopakodni, viszont megnehezíti a nyomkövetést)
Harconként egyszer el tudja érni, hogy egy szörny egy másik szörnyet támadjon. (szintfönökön ez a képesség nem müködik)
avatar
Fulma

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2018. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.