Elaila Heldfrisk

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Go down

default Elaila Heldfrisk

Témanyitás by Elaila Heldfrisk on Hétf. Feb. 05, 2018 10:16 pm

Név: Elaila Heldfrisk
Nem:
Kaszt: Árnyharcos
Kor: 15

Kinézet: Alapjában véve csinos, bár gyermeki vonásaitól még nem megszabadult lány, aki állandóan próbál a lehető legápoltabban kinézni. Elég alacsony nagyjából 155 centi, amin állandó meghunyászkodó testhelyzete sem segít, így néha még apróbbnak tűnhet, ahogy így összehúzza magát. Szeme és haja is hasonló árnyalatú barna, utóbbit általában rövidre vágva hordja, melyet sosem hagy a vállán túl nőni. Az öltözékére a piros-kék-lila árnyalatainak változatai, kombinációi jellemzőek.

Jellem: Visszahúzódzkodó, félős, határozatlan és még ráadásul könnyen manipulálható is. Hát igen, sajnálatos módon nem egy talpra esett, bátor egyéniség. Nem képes ellentmondani másoknak, belé lett verve az engedelmesség, és mivel nem ismeri se a szarkazmust, se az egyéb hasonló kifejezéseket, így gyakran mindent szó szerint vesz. Elég ügyetlen, amit a játékban jártasságaival próbál egyensúlyozni. Gyakorta akkor is bocsánatáért esedezik, amik valójában olyan dolgot lettek volna, amiért nem kéne bocsátkozni, ám háttere miatt szinte sosem tudja mikor csinált jót, vagy rosszat. Szinte soha nem használja a megszerzett potijait, kristályait, még akkor sem, ha azt ő maga csinálta is, csak akkor, ha valaki erre utasítja. Szereti a meleg, édes dolgokat, illetve nézegetni a rovarokat, bogarakat, ám rettentően fél valamiért a Chocobokóktól és a lovaktól (főleg ha azok még fára is másznak…). Könnyen pánikszerű sokkos állapotba kerülhet, ha valaki sokáig védett övezeten belül támadja (taszító animáció).

Képesség:
Név: Sorvasztó Pengék
Típus: Permanens
Leírás: A kések enyhe zöldes aurában kezdenek izzani passzívan, de hozzá kell tenni, hogy ez nem jár fénykibocsátással. A kések pengéjével okozott fizikai támadások (találat) leszedhető méregjelzőket pakolnak az ellenfélre. Fontos megjegyezni, hogy ezek a méregjelzők nem az ellenfél, hanem a használó következő körének legelején (támadásai, képességei előtt) váltják ki a hatásukat, mely során az ellenfél páncélja alá, közvetlenül a HP-ból vonja le a sebzést. Fontos azonban megjegyezni, hogy ennek két hátránya is van. Egyrészt, hogy alap találatokkal nem osztok ki semmilyen sebzést se P-ra se HP-ra, másrészt az összegyűlt jelzők (1 sebzéspont 1 jelző) 20%-át sebzi csak ki az adott körben, minden fennmaradt, halmozott jelző átvándorol a következő körbe, de sebzést ebben a körben csak a 20% okozott. Egyértelműen a sebzést bevitt jelzők „deaktiválódnak”. Erősítés: Minden kimaxolt Poti/Méregfőzés Tierje után +10%-al nő a rárakott sebzés aránya (pl 102-as Potifőzés esetén bár T2-n vagyok csak a T1 része van csak kimaxolva, emiatt kapjuk meg a bónuszt így a méreg dmg már 30%-okat oszt ki)

Felszerelés:
Jobb kéz: [T0] Kezdő kés (+0,5 erő)
Bal kéz: [T0] Kezdő Kés (+0,5 erő)
Fej:
Test: [T0] Kezdő Ruha (+2 páncél)
Láb:
Kiegészítő #1:
Kiegészítő #2:
Rúna:

Raktár
- Hazatérés Kristály
- 1x Mini Potion (+5 HP)
avatar
Elaila Heldfrisk
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2018. Feb. 04.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.