Character

Go down

default Character

Témanyitás by Chara on Kedd Feb. 06, 2018 9:00 am

Moirah Mercy (Character)
Előtörténet

Kinézet: Első látásra meg se lehet állapítani, hogy fiú vagy lány egyáltalán az illető. Pirospozsgás arcán gunyoros mosoly ül, mintha állandóan a körülötte állókon nevetne, szemét pedig égővörösre festette a rendszer segítségével, így eredeti szemszíne ismeretlen. Csillogó gesztenyebarna haja mindig vállig ér csupán, hol kócosan rakoncátlan, hol egyenesen kifésült, amilyen kedve van éppen. Télen-nyáron, kihasználva, hogy itt nem úgy működik a hőérzékelés, mint a valóságban, egy zöld alapon sárga csíkos pulcsiban vagy kiskabátban és barna farmernadrágban mászkál, fekete sportcipővel, leszámítva a páncélzatát a harcok során, bár még azt sem minden alkalommal veszi magára. Másokkal ellentétben sápadt bőrén megtartott pár szeplőfoltot.

Jellem: Igyekszik valamennyire kijátszani az általa megszemélyesített fiktív karakter jellemét, de persze nem minden esetben, igaz, számára nagy segítség, hogy az eredeti Chara jelleme sem épp tisztázódott. Mikor épp színészkedős kedvében van, akkor beképzelt, és úgy tesz, mintha őt az öldöklésen kívül semmi más nem érdekelné. Gyűlöl mindenkit, aki él és mozog, bosszúszomjas, ám a lelke mélyén csak egy kis szeretetre vágyik. Ha ehhez nincs kedve, akkor kicsit unott képpel méregeti a körülötte állókat, de jobban érdeklődik a dolgok után, és nagyokat nevet a legrosszabb vicceken is, szívből. Persze Chara nem épp a legjobb színész.

Képességek

Determination (passzív)
A tudat, hogy még mindig élsz és túlélsz, hogy megnyerheted ezt a csatát, ELSZÁNTSÁGGAL tölt el.
Chara minden őt ért sikeres csapás után az őt érő sebzés 10%-át megkapja a saját értékéhez a következő sikeres támadás erejéig. Az érték nem halmozódik, tehát ha eltalálják, megkapja a bónuszsebzést, ő viszont elvéti, és ismét eltalálják, a sebzése nem növekszik tovább.

Patience
Az, hogy a nehézségeid hamarosan véget érnek, ha egy kicsit TÜRELMES vagy, ELSZÁNTSÁGGAL tölt el.
Sikeres képességaktiválás esetén Chara aktuális és maximális Cselekvéspontjainak száma megnő a szintjével megegyező értékben, ötösével lépve, lefelé kerekítve - tehát ha 19-es szinten használja a képességet, akkor 15 CSP-t nyer. Mikor elhasználja az így szerzett bónusz cselekvéspontjait, a képesség inaktívvá válik és elindul a lehűlése. A lehűlési idő 4 kör.

Felszerelés:
2x Kezdő Kés (felszerelt, +0.5 erő)
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.

_________________
Színem: #FE642E
avatar
Chara
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2018. Feb. 03.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.