[Event]Összefogás a tizenkettedik szintért

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Go down

default [Event]Összefogás a tizenkettedik szintért

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Pént. Feb. 09, 2018 1:26 pm


Hallottatok egy szóbeszédet, valaki harcra buzdította a tömeget egy kocsmában, láttatok egy plakátot. Teljesen mindegy, milyen úton jutott el hozzátok az információ, a lényeg az, hogy tudomást szereztetek róla, a tizenkettedik szintet valaki épp kitakarítani készül, és szervezi a csapatot. Időpont és helyszín fix. Nektek, gyermekeim, nincs más dolgotok, mint egy egyszerű és szokványos postot írni róla, miképp jutott fületekbe az információ, és hogyan teleportáltok vagy érkeztek meg a helyszínre. Nincs benne semmi csavar, semmi extra, minden a leghétköznapibb mederben zajlik. Odaérve sem találtok semmi furcsát vagy extrát, csak még néhány gyülekező játékost magatokon kívül, akár csak egy szimpla és szokásos mobírtási kísérletnél.

Határidő: 02.16.

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 224
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Összefogás a tizenkettedik szintért

Témanyitás by Kanami Minagawa on Szer. Feb. 14, 2018 10:41 am

Fura dolog a játékosi élet. Kanami egy egyszerű bulizós napon volt előtte való való nap, reggeltől estig egy bárban volt, flörtölt az aranyoskákkal, és persze az egyik kedvenc tevékenységét sem hagyta ki, hogy zavarba hozza a férfiakat.

~olyan aranyosak amikor zavarban vannak, és olyan megalázó, hogy pont miattam, nem kéne ezt csinálnom, de jól esik~gondolta, persze volt néha csalódás, de akkor meg legalább kapott ingyen piát.

A mai nap reggelén Kanami már a 12-es szinten ébredt, nem kicsit meglepődve, hogy jópár játékos veszi őt körbe.
-Hé mi a fene?-nézett fel az egyikre, de hamar megtudta, hogy végül is jelentkezett egy mob írtásra.
-a 12-ért, hát ez fura... Mert mi va' itt, hogy takarítani kell?-tette fel ártatlanul a kérdést, mert olyan másnapos volt, hogy egyszerűbb volt megkérdezni, mint gondolkodni.

Na jó ideje kis magyarázatot adnom mi is történt.
Kanami szokása volt, hogy olyan lazulós napot csap, ami feledhetetlen lesz, persze néha előfordul, hogy túl lesz tolva a dolog és Kanami nem emlékszik semmire. Ez is egy ilyen nap volt, sőt arra sem emlékezett hogyan került arra a bizonyos szintre. Sőt ha ez nem lenne elég, Kanamit az is meglepte, hogy honnan van az új felsője. Valami pasié lehetett, és elég fura egyéné, hiszen a Saoban nem volt gyakori a szürke-kék melegítő felső.

Kanami a fejébe húzta a pulóver kapucniját, hogy ne látszódjon, mennyire el van csapva. Leült egy közeli kőre és vizet kezdett inni. Még így is feltűnő jelenség volt, hiszen így meg a tömegtől esett picit arrébb, ráadásnak nem gyakran látni olyan férfit akinek rózsaszín haja volt. Igen, messzebbről úgy nézett ki, mint egy elég fura pasi, ami nem volt szándékos, csak így alakult. Arcát nem lehetett ugye látni, a pulóver pedig elég nagy volt, hogy a formákat és idomokat kitakarja.

_________________
avatar
Kanami Minagawa

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2017. Nov. 29.
Tartózkodási hely : Aki kíváncsi rá megkérdezi

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1520/1700  (1520/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Összefogás a tizenkettedik szintért

Témanyitás by Danee on Szer. Feb. 14, 2018 6:24 pm

Koboldok.
Kicsi, zajos, kötekedő, és mint ahogy az ilyeneknél lenni szokott, nagy tömegben rendkívül bátor. Vagy inkább botor, de mindenképp veszélyesebb, mint az elsőre lerí róluk.
A nagy kobold invázió óta még számtalan szint nyögte a kis sárkány-fattyak uralmát, épp eszű játékos nem nagy csatangolhatott ezeken a helyeken túl soká, mielőtt még kobold-vacsora válna belőle.
Tipikusan az a probléma fajta, ami mindenkinek egy kicsit szúrja a szemét, kicsit fáj, hogy ott vannak, ott lebzselnek, vadásznak is akár az óvatlanokra, kellemetlen, de ennyi. Senki nem veszi a nyakába ezt a baromi nagy problémát, ami miatt, gyakorlatilag karantén alá kerültek egész szintek a játékban.
De senki sem tesz ellene semmit. Na ez is ilyen volt. Pár szintet ugyan sikerült ilyen-olyan áldozatok és alkuk árán rehabilitálni, de ez a lendület is kiapadt egy idő után, és már hosszú ideje nem volt semmi változás ezen a téren.
A nagy szintűek, akár magamat is ide sorolhatnám, nem itt voltak aktívak, hanem a fronton, a kis szintűek pedig aligha bírtak volna egy egész szintet kipucolni.
Hogy a nagyok részéről miért nem voltak kísérletek? A legutolsó hadjáratban azt tapasztaltuk, hogy a rendszer jelentősen megnövelte a kis szörnyetegek szintjét, így már nekünk is valódi kihívást jelentett egy-egy csoportjuk leküzdése

De mit ad Kayaba, valaki végre vette a fáradtságot és szervezkedni kezdett. Mindenhol erről kezdtek beszélni, még hivatalos hirdetmény is került a táblákra!
Ott álltam én is a 12. szint teleport emelvénye mellett, frissen, fiatalosan, talpig vértezetben. A kardom már szomjúhozott a zöld vérre, pixelre.
A hölgy mellettem, mintha nem erre az eseményre készült volna:
- Koboldok- dörögtem amennyire vissza tudtam fogni magam: halkan - egy hadseregnyi kobold szerte a 12.-en
- Te talán nem harcolni jöttél, kislány?
- néztem le rá a sisakom rostélya mögül

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1660
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 39
Exp:
5926/6200  (5926/6200)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Összefogás a tizenkettedik szintért

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Pént. Feb. 16, 2018 6:04 pm

Elég rég volt már, hogy komolyabb testmozgást végeztem volna… mármint ami ténylegesen szobán kívül volt. Elég régóta nem harcoltam már se játékossal PvP meccset, se mobbal egyszerű mészárlást. Pedig utóbbit még szeretem is csinálni. Ám akárhogy is, mostanság nem igazán sikerült rendesen összekapni magamat, hogy rávegyem magam a dolgokra. Nyo mindegy is. Mivel mostanság úgy tűnt lesz lehetőségem egy kis mészárszékre. Hogy miért? Mert ezek a fránya koboldok úgy tűnt, már mindenki agyára kezdtek menni, így ahelyett, hogy csöndben várnánk, mikor unják szét magukat és inkább esnek egymásnak, most mi fogunk odacsapni nekik. Méghozzá jó erősen, ha minden jól megy. Ez már olyan dolog volt, ami miatt még az én lustaság energiáim is szertefoszlanak. Egy kis jó csetepaté mindig mindenre gyógyír. Legalábbis, ha nem lesznek nagy áldozatok. Persze már amúgy csodálkoztam is, hogy mi tart az embereknek ilyen sok ideig, hisz annak ellenére, hogy rengeteg szint el van zárva eddig nem nagyon voltak komolyabb próbálkozások. Most viszont, ha a pletyka igaz, hamarosan egy valamennyire nagyszabásúba dolog kerül megrendezésre, és ha jól mennek a dolgok, akkor hamarosan egy újabb szint kerül vissza a mi kezeink közé. Ha minden jól megy, mint mondtam. Így hát a szükséges időben indultam útnak a teleport kapuig, hogy aztán fel is teleportáljak az adott szintre. Igazából bármire számítottam, csak erre nem. Egy csajszi és egy jól ismert alak vártak fenn. Úgy tűnt én vagyok a harmadik.
- Oy Danee. Máris csapod a szelet a hölgyeknek? Enje-benje. Hisz most koboldokat jöttünk irtani. – nevetek fel, majd kezet nyújtok céhtársamnak, aki remélhetőleg nem sértődött meg emiatt.
avatar
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 318
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6722/6900  (6722/6900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Összefogás a tizenkettedik szintért

Témanyitás by Chancery on Szomb. Feb. 17, 2018 9:13 am

Igazából, a szíve két felé húzta. Nem volt kedve semmihez, nem akart kimozdulni, nem akart csinálni semmit, de a koboldokból, sok más játékoshoz hasonlóan, neki is elege volt már, ezen kívül vezérként kötelességének érezte, hogy valamilyen módon mégis csak segítse a játék előrejutását. A koboldok pedig nagy veszélyt jelenthetnek azokra a kezdő játékosokra, akik épp eltévedtek az adott szinten. Meg kell akadályozni, hogy bárkinek fölösleges baja essen, és ha most nem indul el, örökre átkozni fogja magát miatta.
De olyan jól esne kimaradni, megbújni a sötétben, és csendben kivárni...
Legalábbis, abban az esetben, ha a macska nem ülne előtte és bámulna rá szigorúan mandulavágású, sárga szemeivel.
Nem nagyon akarom részletezni, miket vágott a fejéhez; a lényeg, hogy végül felkelt, és némi késéssel ugyan, de elindult. Szedve-vedve, de elindult, nyomában a két kisállattal.

A helyszínen kicsit félrehúzódva maradt, úgy téve, mintha csak a felszerelését ellenőrizné, de a tekintete a többieket járta végig. Örömmel látta, kicsit megdobbant tőle a szíve, hogy Danee és Eiki szintúgy képviseltetik magukat. A Unity kezd egyre nagyobbá duzzadni, és ez főleg ennek a két srácnak köszönhető; neki aligha van benne érdeme. Nézi, ahogy a jelek szerint jól meg is vannak egymással; Danee közeledését egy lány felé kedves mosollyal kíséri szemmel, még kicsit talán el is pirul tőle, ha belegondol, a srác bizony őt is szemelte ki már magának, amit sosem hitt volna. Mármint, Danee elég szemrevaló, tény, de Chan sosem gondolta magát kicsit sem annak. Kész csoda, hogy mégis mondhatja, van egy párja, akiért az életét is eldobná, ha kell. Talán emiatt nem ugrott még le eddig sem tudat alatt...
Eiki pedig, mint egy jó szárnysegéd, már csapódik is mellé, boldogan nevetve, emlékeztetve Chant arra, hogy tulajdonképpen miért is aggódik ő mindenen...? Olyannak kéne lennie, legalább kicsit, mint ő, és tojni a világ bajaira, ha jól érzed magad, mutasd ki. A kis közjáték az ő lelkét is szinte felpezsdítette, és végül döntésre jutott. Lecsukta a menüjét, miután mindent késznek ítélt, és bár kissé erőltetett, de lazának mutató mosollyal lassan a társasághoz lépett.
-Hello! Dejó látni titeket is, már kevésbé félek, ha tudom, hogy két ilyen belevaló pasi fog védeni :3
Te jó ég, ezt komolyan ő mondta? És komolyan ezzel a sunyi mosollyal, csípőre tett kézzel, enyhén előre dőlve feléjük, mintha inzultálni akarná őket? Ha lenne igazi macskafarka, most az is biztos lassan lengedezne ide-oda.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2591
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5755/5900  (5755/5900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Összefogás a tizenkettedik szintért

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Feb. 17, 2018 12:55 pm

Koboldok. Már megint az idióta koboldok. Kezdtem már nagyon unni, hogy akárhová megy az ember farmolni, tuti belebotlik legalább egy-két példányba. Ami viszont abszolút betette a kaput, hogy épp visszafelé tartottam a város biztonságot nyújtó falai közé, amikor egy röffenésre lettem figyelmes. Ahogy hátranéztem, lódult is felém a buzogány, aminek egy kobold volt a másik végén. És persze az a szép nagy hátas, amit a vaddisznónak köszönhettem. Hogy ezek a sunyi dögök milyen alattomos módon támadnak...
Valószínűleg hogyha a gondolataim nem kalandoznak el, akkor észrevettem volna ahogy az észlelésem bejelez a közeledő veszélyre. Minden bizonnyal jelzett is, azonban jelenleg a legkisebb gondom is nagyobb volt. Hetek, lassan már hónapok teltek el, és Hinarit mintha a föld nyelte volna el. Semmi nyom, semmi információ, hogy hol lehet. A céhet pedig egyre jobban megviseli hőn szeretett vezérünk eltűnése. És a bizonytalanság. Csupán azt tudjuk, hogy még életben van, és valószínű fogva tartják valahol. Olyan helyen, ahol a helyzetjelző blokkolva van, és az üzenetek sem mennek át. Alex is rendíthetetlenül keresi, én is folyton-folyvást járom a világot, hátha valaki tud segíteni, de egyelőre nincs kézzel fogható eredménye. Abba pedig bele se merek gondolni, hogy mi lehet szegény lánnyal. Valamit nagyon akarnak tőle, és valószínűleg kínozzák, hogy kiszedjék belőle amit tud. Mindössze az ad valami reményt, hogy élve van rá szüksége a fogvatartóinak. Csak legalább lenne valami nyom... valami... bármi...
Szóval eléggé máshol jártam fejben, és jött az a kobold a vaddisznó hátán, és még egy gúnyos kacajt is elengedett. Nekem sem kellett több, felpattantam a földről, rögtön kapott is egy szép vágást a nodachival. A lángoló kard megtette a hatását, hisz a kobold felgyulladt, és a közeli patak felé igyekezett eloltani magát. De mire eljutott volna odáig, már késő volt neki. Egy hasonlót kapott a malac is, amiből kilootoltam a húst, majd sétáltam vissza a városba.
Még aznap délután, amikor az egyik fogadóban ebéd után hallottam pár játékost, hogy másnap nagy koboldírtás lesz a 12. szinten. Gyorsan oda is mentem hozzájuk, leinformálni a pontosan mikor-hol-merre dolgot. A nap hátralévő részét a városban töltöttem, végigjártam a piacot, hátha akad valami jó holmi, vagy esetleg valaki ismerősbe belebotlok, aki talán tud valamit...

Másnap a megadott időre elindultam a tizenkettedik szintre. Természetesen a teleportot használtam, mivel gyorsabb és kényelmesebb. Ahogy kiléptem a kapuból, körbenéztem. Pár ismerős arc, és egy pár méterrel odébb egy másik csapat játékos is gyülekezik. Valószínűleg ők a szervezők. Egyelőre viszont az ismerősökhöz sétáltam oda.
- Sziasztok – köszöntem nekik. - Ti is koboldírtani jöttetek? - tettem fel egy felesleges kérdést, hisz mi mást keresne a jónép egy koboldos szinten – Már kezdem nagyon unni, hogy bárhová lépek ott koboldok teremnek... - tettem hozzá. Chancery, Danee, Eiki és egy számomra még ismeretlen lány. Danee jó tank, Eiki nagyot sebez, Chan pedig jó support karakter. Alakul a csapat, alakul..

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1197
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7008/7300  (7008/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event]Összefogás a tizenkettedik szintért

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.