Seishin

Go down

default Seishin

Témanyitás by Seishin on Szomb. Feb. 10, 2018 4:44 pm

Njk pályázat

NJK t2 kazamata kaland során lesz bemesélve.
Mesélővel egyeztetveNév: Neko
Nem:lány
Kaszt: Íjász
Kor:8
Szint:13
Arany:0

Indikátor: Zöld

Beszéd szín: Zöld

Jelem:

Csendes vissza húzódó személyiség. Nem az a típus, aki harsányan hallatja véleményét. Meg is szólal azt is halkan csendesen teszi. Leginkább egy gyámoltalan kis cicára hasonlít. Hűséges és oda adó, már amennyit enged kevés bátorsága kimutatni ebből. Szeretne segíteni mindenkinek, de természete miatt szinte lehetetlennel áll szemben. Csak egyetlen játékosban mer meg bízni, folyton elbújik mögé, ha valaki meg szólítaná. Ez az a személy, aki kihozta a kazamatából ahová belökték meghalni.
Bár legyen bármenyire is félénk egy valamit szeret, Seishin idegein táncolni. Arra ösztökélve a másikat igy is ki mutassa a szeretetét mit kicsi Neko iránt érez. A másik ok, pedig tudja bármilyen is legyen és bármi történjék is mindig számíthat majd a szem kötősre.


Kinézet:

Egy átlagos 8 évestöl alacsonyabb és vékonyabb. Mintha csak üvegből vagy cukorkából lenne. Egy igazi mini loli többnyire, magára inkább néha kis nyuszi ként gondol. Többnyire igyekszik is nyuszisan öltözni. Kedveli még világosabb ruhákat, de egy valami szinte mindig a fején van a nyulas sapka.
Haja színe akár csak a cseresznyefa virága oly pompás rozsa szín. Szemei inkább már egészen sötétek egészen mély piros, vagy inkább vörös valahol kettő közti átmenet.

Képesség:

1 Shield

Egy pajzsot emel a megjelölt baráti játékos elé vagy játékosok elé. Ami megvédi őket minden támadástól, de cserébe ok sem támadhatnak. A támadok, egyszerűen mintha egy hatalmas falat püfölnének vagy pajzsot.
Egy játékban csak egyszer használható. Csak egyetlen körig marad aktív a képesség.
Boss harcoknál nem alkalmazható. Kalandon és bárhol máshol csak a mesélő engedélyével használható.


2 Bunny Army

Játék színesítő képesség.

Minden honnan kövek alól üregekből nyuszik ugrálnak elő és veszik körbe azt, akit megjelöl használója. Jelölés alatt elég rá mutatnia és képesség nevét ki mondania. Ha nem jelöl meg senkit vagy semmit, akkor használót veszik körbe. Az ölelgetni való bolyhos mindenféle színű és méretű nyulak.

Előtörténet:

Azt mondták itt bármi lehetek, én pedig nyuszikat és cicákat szeretem, ám a legjobban tudjátok? Nem tudtátok most már tudjátok, tudtuk még követni?
Szóval te aki olvasod vagy olvassátok, haljátok hát hogy kerültem én ide közétek.

Nyem tudom mikor volt, amikor bekerültem talán kedd lehetett. Az is lehet szerda, bár nem vagyok egészen biztos benne. Azt tudom nagyon tetszett, amit láttam erről a játékról, nagy széles mezök meg minden! Eltudjátok képzelni milyen csodálatos volt az egész? Nem vagy már a ti fejetekben nem igy él ez a kép? Enyémet ne tegyétek tönkre nekem szép ez a hely akkor is akár milyen.
Nyah szóval ohh meg van ott tartottam, hogy anyuék meg vették nekem ezt az izét is a játékhoz az a sisakot. Még most is emlékszem csomagolásból kibontva milyen büdös új szaga volt fúúújjj.
Apu meg csinálta, hogy elinduljon a gépén a játék és én végre beléphettem, nyuszikat kergetni meg hát azt, amihez kedvem volt. Azt mondták és mutatták itt csak képzeletünk szab határt. Az enyém meg nagy tud lenni, ha mese világról van ám szó!

NYah szóval beléptem és kezdetét vette a semmi, kicsit sötét volt. Először meglepődtem aztán meg ijedtem lehet elromlott? Végül azért még is csak betett a játék valahová. Valami jó nagy helyre nagy térre kavicsos szobros, boltíves helyre. Volt ki savanyú képel lézengett nem mesze, de én nem foglalkoztam vele. Csak nagyra tátott szájal néztem ám körbe. Nekem hihetetlen volt ez az új környezet. Utcákon szaladgáltam le és fel. Hemperegtem a fűben a virágok közt és még bukfenceztem is. Ki élveztem minden apróságot ameddig tudtam. Mert még nem is sejltettem, hogy mekkora hibát vétettem, amikor beléptem ebbe a világba.
Mikor nem tudtam kilépni rettenetesen meg ijedtem és sírni kezdtem. Rá jöttem, vagy is hallottam szipogva, félve utcákon botorkálva ez ilyen itt igy megy. Senki nem tud sehová sem menni. Itt mindenki a haza félre gondol, már itt kell élniük. Én nem tudok, én azt se tudom, mit kell csinálni, hogy kell főzni, tudjak finomat enni? A kétségbe esés eluralkodott rajtam, végén egy sarokban fogok meghalni éhezve.... szegény pocakom már most üresnek érzem. Nem volt sokáig üres szerencsére, páran befogadtak és segítettek meg erösöd nőm. Enni és inni adtak, meg hát vigyáztak is rám már amennyire tudtak. Csak később jőtem rá, csak kihasználtak kelet nekik egy bábu. Ki tanultatták velem a kristály írást, azt mondták az a leghasznosabb, persze fene tudta nekik ép az kell. Nyeh tiszta rabszolgamunka én mondom nektek nyuszikáim.
Meg simogattam az egyik nyuszika fülét miközben a sötét nyirkos és büdös folyosóról nyögéseket halottam. Valamik oda kint mozgolódtak, és ha meg találnak, megesznek. tudom igy történne, én lennék a nyárson sült Neko.
Nyuszikáim ti legalább még itt vagytok velem... Szóval vissza térve a táméra ám, elvittek minden fele, és még ha nehéz is volt, ahogy sikerült fejlődni. Egyre több mindent kelet csinálnom nem volt rossz annyira. Legalább tartoztam valahová egy ideig. Aztán tudjátok egynap elindultunk egy fura szagos helyre egy barlangba azt mondták jó kazamata van benne. Ahol majd tudok fejlődni tovább meg sok tárgyunk is lesz. Nem is volt rossz bár szerintem nagyon ijesztő hely. Egyébként igy kerültem ide is erről a helyről van ám szó.
Össze rezzentem egy pillanatra hallottátok ti is?
Oda kint egyre erősödtek a fura zajok egyik nyuszit úgy szorítottam szinte ki guvadtak a szemei. Kezdtem egyre jobban félni, csak az tartott nyugton kis bolyhosoknak meséltem.
Oh na nyuszikáim szóval az úgy volt féltem egyébként bejönni ide. Nem csak szerintem volt nagyon nehéz ez a hely. Nekem inkább a lehetetlen küldetés jut fejembe először róla. Aztán mikor már kivoltak merülve és jött egy újabb hullám, legyen idejük elmenekülni a vadaknak löktek engem. Tu..tu..tudjátok én be pisiltem annyira meg ijedtem. Itt hagytak veletek meg halni ezen a helyen....
Nem bírtam tovább sírni kezdtem újra olyan hangosan amennyire mertem. Arcom maszatos volt, képeségem ideje is lejárt és nyuszikák elbújtak. A kinti ijesztő zajok egyre hangosabbak lettek, valakik vannak talán odakint? Az üregben próbáltam egyre mélyebre bújni, nem tudom kik azok nem is akarom tudni. Nem akarom, hogy elérjenek és báncsanak úgy, mint akik itt hagytak. Zajok elhalkultak majd el is tűntek, lehet, elmentek vagy már nem érdeklem őket?
Egy lány jelent meg a szűk kis nyílásban félig be bújva, a kezét nyújtotta felém és halkan biztató hangon engem szólított. Az arcán, a ruházatán volt valami cicaszerű talán ezért nyújtottam ki kezem felé, hogy meg foghasa. Nem csak a nyuszikat szeretem, ám hanem a cicákat is mind kettő nagyon aranyos. A lány felemelt, mintha nem is lenne semmi sulyom és magához ölelt. Lágyan fujt a szél én felnéztem rá a szemébe. Csak egy volt neki egy szép kék, amivel nyugalmat sugárzott felém. Körrénk csavarta a köpenyét és nem aggódót azon én inkább vagyok kosz, mint gyerek.
Attól a naptól kezdve vagyok Seishinel aki lehet, hogy életem mentette meg.

_________________
Felszerelés:


1 Szélvész Köpeny (+8 gyorsaság +5 fegyverkezelés +5 páncél, a viselője közelében erősebben fúj a szél)
1 Alkony Maszk (+5 fegyverkezelés +2 kitartás +10 páncél)
1 Kombinált Mellvért (+30 páncél)
1 Holdfény Gyűrű (+7 fegyverkezelés +2 speciális képesség)
1 Moha Gyűrű (+2 Élet; +4 Gyorsaság; +2 Fegyverkezelés)
1 Acél Taposó (+10 erő +10 páncél, vörös életcsíkú célpontokra +10 sebzés)
"Egyszerűen megfogta és pixelekre taposta a földön fekvő ellenfelét."
1 Igazság Rúnája (+4 erő +5 fegyverkezelés +5 gyorsaság, ha van a közelben piros játékos a fegyvered világítani kezd)
1 A Hentes (+16 erő -3 gyorsaság -4 kitartás, a támadás után 1/10 erőnyi vérzés egy körig)
"Az előző használójáról azt állítják, hogy nem volt százas. Alapított egy céhet és az óriási céhházat dugig tömte vaddisznó fejekkel. Azóta nem nyitotta ki senki sem az ajtaját."

avatar
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 219
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1384/1400  (1384/1400)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.