Faust

Go down

default Faust

Témanyitás by Faust on Pént. Márc. 09, 2018 11:35 pm

Név:  Faust
Élet: 8
Kaszt:  Lovag
Erő: 8
Kor:  Ismeretlen
Fegyverkezelés: 40
Nem:  Férfi
Kitartás: 8
Céh:  -
Gyorsaság: 18

Spec képesség: 8

Jellem: Lásd az előtörténetet

Kinézet: Magas, ezüst hajú, széles vállú férfi. Talán ezekkel a jelzőkkel lehetne legkönnyebben illetni Faustot, ha csak távolról pillantjuk meg. Haját rendszerint hátrasimítva hordja, hogy ne zavarja a látását. Orra egyenes metszésű, vonásai pedig bár férfiasak, mégis egyfajta ragadozó jelleggel ruházzák fel a megjelenését. Fürge, ruganyos alkata, mintha nagymacskáktól örökölte volna, azonban furcsa kettősséget mutat magas alkatával, és izmos felépítésével.
Teljes nyugalommal kijelenthető, hogy Faust már a játék előtt is harcosnak készülhetett, mert megjelenése valóban lovagot idéz mások képzeletében, nem csupán a pajzs és a páncélzat kettőse hozza ezt el.
Azonban minél közelebb lépdelünk hozzá, annál nyilvánvalóbbá válik a szemnek, hogy a távoli, páncélos óriás, csak káprázat lehetett…

Képességek:

Taunting Presence:
Permanens.
PvE: A moboknak dobniuk kell fegyverkezelésre, a sikeres találat érdekében, ha célpontjuk (közvetve, vagy közvetlenül) Faust maga.
PvP: A Faustra lesújtó ellenfeleknek, a sikeres találathoz, eggyel növelt célszámra kell dobniuk fegyverkezelés próbájukat.

Lvl 10: Momentum:
Passzív.
Ha Faustot sikertelen találat éri, a lovag visszatámad az őt célzó ellenfélre (csakis egyre), egy felezett sebzésű támadással. A képesség, többletköröktől függetlenül csak egyszeri visszatámadást jelent, (tehát, ha az ellenfél 4 egymás utáni csapást ad le, Faust akkor is csak egyszer üthet vissza). Faust a Momentummal leadott támadásait felezett csp költséggel hajtja végre.


Felszerelés:

Kezdő Rövid Kard ( +1 erő)
Kezdő Pajzs ( +2 páncél)
Kezdő Ruha ( +2 páncél)

Inventory:

Hazatérés Kristály
1 Mini Potion (+5 hp)


Pénz:


200 arany (előtörténet)
avatar
Faust

Hozzászólások száma : 20
Join date : 2018. Jan. 26.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1200/1300  (1200/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.