Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by K1 on Vas. Márc. 25, 2018 11:49 pm

Attól tartottam, hogy tesz majd valamilyen megjegyzést a táékozodó kepeségeimre azonban egész utón meg sem szólalt. Mintha egy teljesen más személy került volna, a helyére komolyan mondom olyan volt akár egy kisangyal. Bár az is lehet, hogy harsányan kacagott, de csak magában, hogy senki se halhassa meg. Akármennyire is nem akartam végül aztán mégis bementünk abba a bizonyos ruha üzletbe. Szépe belibbent majd nekiállt különfélek ruhákat válogatni. Én sose tudtam megérteni ezt a dívat mániát én mindig azt a ruhát vette fel, ami éppen legfölül helyezkedett el a szekrényben. Meg ráadásul az anyagi helyzetem sem nagyon engedte meg, hogy válogassak. Néhány darabot ledobott a földre, bizonyára azért mert nem tetszett neki. A valóságban már rég ránk szóltak volna, de viszont az egy játék volt így én se rontottam el az örömét. Úgy látszott nagyon jól érzi magát válogatás közben. Ha egy csöppet kevesebbet kacérkodott volna, akkor még gyönyörű is lehetett volna így viszont az én szememben csak elképesztően csinos nő volt. Visszatérve a történethez minden egyes darabot megmutatott nekem és addig nem hagyott békén, amíg el nem mondtam a véleményemet. Körülbelül a második tucat után elfogyott a türelmem azért beszéd helyet a hüvelykujjammal jeleztem, hogy tetszik, illetve nem tetszik. Nagyon morcosan néztem magam elé, mert tényleg bosszantott ez a kialakult helyzet. Mikor végül felöltözött sokkal jobban nézett, ki vagyis a dögösségi skála az egekbe szökött. El sem tudtam képzelni, hogy kerülhettem össze vele. Éppen mikor fizetni akartam megköszönte a gesztust, de közölte velem nem tart rá igényt. Én ez ellen akartam felszólal mikor is kaptam egy újabb puszit, amitől teljesen megkukultam.
~ Esküszöm sosem mosok többet arcot.~ gondoltam bár erre nem is volt szükség.
- Nagyon jól áll. – úgy gondoltam mindenképpen mondanom kell, valamit nehogy megsértődjön.
- Azt hiszem találtam egy csillagot. – amint felfogtam, hogy mit is mondtam azon nyomban elkaptam a fejemet, mert nem tudtam a szemébe nézni.
avatar
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 102
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
246/250  (246/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by Ronye Arabel on Kedd Márc. 27, 2018 8:58 pm

Oh :3 Imádni valók vagytok. Hát nem azok Kagura? :3 Segítesz egyébként nekem? 
Akkor kérlek súgd meg a szöszinek, hogy ha kicsit szét is nézett volna mikor a boltba tarottak, akkor felfedezhette volna, hogy néhány sarokkal odébb mintha csillogna valami, és egyébként...  Mintha feltűnően tendálnának arrafelé a személyzet egyenruháját viselő egyének. De ügyes legyél ám! Fontos feladat!

Ha sikerrel jársz és a csillag meg a juhász arra veszik az irányt és elsétálnak a nevezett helyre, a reggeli fogadónak majdnem pontos mását találhatják ott, azzal a különbséggel, hogy 1) Ez nagyobb 2) Sokkal fényesebb a homlokzaton a csillag, mint amott. Majdnem igazinak is hihetné az ember.

Ha esetleg netán úgy gondolnák, hogy be is mennek az épületbe, újabb rendszer üzenet ugrik fel:

Három testvér közül egy aki segíthet
Őt kell hát megkeresnetek.

K1? Hogy szuperál a memóriád? Emlékszel még, hogy 3 testvér volt? És hogy legutóbbis az egyikük segített rajtatok. Vajon most őt kell megkeresnetek? 

És hol keresnétek?

//2, max 3 körötök van lereagálni a fejleményeket Wink
avatar
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Pént. Márc. 30, 2018 8:20 pm

Ahogy a Kayabák Niája a tükörben nézegette magát, megállapította, hogy bizony egy pár zombi környezetében simán elmenne főszereplőnőnek akármilyen elborult japán játékba. Amit viszont K1 küldött felé, attól inkább érezte magát Visual Novelben. Megdobta ugyanis a heart-o-meter állását, mert halálosan őszintének tűnt. Ennek hatására pedig úgy döntött, lockolja a szitut, amíg a csipogó szellemlány meg nem jelenik a feje felett, hogy az első oldalra lapoztassa vele a könyvet. Esetében ez annyit tett, hogy öles léptekkel odalépett a partneréhez, aztán egy határozott mozdulattal szájon csókolta, mielőtt megragadta a kezét és maga után kezdte húzni kifele az üzletből.
– Megint lesmárolt valakit? – Aha. – Cool. – Yep. – Folytasd. – Ahogy kifele libegett, remélhetőleg egy Ká-val a nyomában, az jutott eszébe, hogy szüksége lenne egy nyalókára, meg egy láncfűrészre, hogy igazán menő zombivadásznak tűnjön a karkötővel a kezén. – Csini Bigyó™️ a Kayaba Corp. bejegyzett terméke. – Viszont utóbbinál sokkal jobban szerette a kezében libegő, nagy, lila jó barátot, így arra a következtetésre jutott, hogy bizony egy epres nyalóka kéne még a szájába, hogy Starling néni nyomdokaiba lépjen. Volt egy olyan érzése, hogy Ámor és Cupido nem szimpla NJK-k, hanem egy dupla boss párosa. – Az mi menő lenne már. – Ennek értelmében pedig neki kellett a régi harcművész fegyó, és a Hentes. Az ordenáré méretekkel operáló pallos ahhoz, hogy agyonverje vele ellenségeit, míg a másik már csak a taunt faktor miatt is. Elképzelte magát, amint a lifegő szafaládé nyelét a lába közé kapja, hogy ismerős mozdulatokat tegyen rajta az épp legyőzött ellenfelei felé. Inzultálás tárháza egyik menő darabjának tartotta ezt a kis szösszenetet. És áldotta az eget, hogy a SAO-ban nem skill a taunt, ennél fogva nem csak egy lehet belőle a tarsolyában. Elszabadította az agyát a VR. Sokáig toljam még a rizsát, vagy közlöd vele végre Arabel üzenetét? – Ja ott tartunk? – Ott. – Khm!
Épp felvett az egyik hosszú kabátos bácsi NJK-tól egy nyalókát, amikor az agyát hirtelen betöltötte a szellemlány csipogó hangja.
– Yo Boss! Staff üzeni, hogy szőke picsa vagy, mert nem néztél szét a tájon, pedig látni, hogy mennek libasorban a dolgozók, az új helyre. –Nem teljesen tudta eldönteni ilyen pillanatokban, hogy áldás-e Kagura, avagy mérhetetlen átok. Mert bár az esetek többségében a segítségére volt, de párszor kedve támadt megfojtani egy kis kanál vízben. Mission Accomplished! Ezzel a doktornő úgy csinált, mint aki merően körbeles, majd amint meglátta a Walking Dead forgatókönyve szerint vonuló éttermi dolgozókat, felkiáltott.
– Megvan az új hely! Mibe, hogy oda igyekeznek? Elmegyünk, meglessük? Ha már össze vagyunk Csini Bigyózva, akkor akár meg is oldhatjuk a küldit. Pena úgyis meg akar ismerkedni Ámor hátsójával. – Ezzel shotgun betöltésre hajazó mozdulatokat tett a régi harcművész fegyverén, aztán öles léptekkel megindult a vándorló pincérek és szobalányok felé, s közben eltöprengett, hogy talán mégis maid vagy cheerleader ruhát kellett volna keresnie, ám ha már iskolás lány, akkor így járt. De azért nem adta fel, hisz vonulás közben kinézett egy NJK-t aki hasonló aklati adottságokkal rendelkezett, mint ő, s felmérte, hogyan tudná megszabadítani a ruhájától, hogy aztán ő hordhassa majd. Egyáltalán le lehet vetkőztetni a nem játékos karaktereket? Kérdések, melyekre nem kap választ.
– Megkérdezzem? Ara! Le lehet venni egy NJK-ról a ruhát? – Ahogy aztán betrappolt a bejáraton, felugrott az új üzenet.
– Oh! Ez egyszerű! – Ezzel fellépett a pultra, s fennhangon elkiáltotta magát. – Hölgyeim és uraim! Három testvért keresünk ezen a szent helyen! Mindhármójukat várom „Ámor bekaphatja” jeligével annál az asztalnál ott a sarokban. – Hogy melyikben, azt még maga sem teljesen döntötte el, de igyekezett olyat keresni, ami megfelelt a sötét sarok leírásnak.
– Abból fogadónként végtelen számú létezik. – Abban bízott, hogy a partnere már magától is követi, így bedobta magát a kinézett helyére, s mivel a szoknyája egyben jött az alsó ruházata többi részével, első ízben megtekintette, mit hord alatta, majd elégedett mosollyal visszaengedte a szövetet a combjaira.
avatar
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
370/400  (370/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by K1 on Szer. Ápr. 04, 2018 8:13 pm

Lehet, hogy bennem van a hiba, de nekem valamelyest jobban tetszett felöltözve, mint mikor egy szál semmiben ott billegette magát. Azonban míg a ruhákat válogatta nem tett úgy mintha el akarna csábítani. Ilyen rövid idő alatt nem igazán ismerhetett ki, maximum az általam kreált külső tetszhetett meg neki. Réges-régen rájöttem, hogy a belső értékek, azok, amik igazán számítanak, ám az sem rossz, ha egy pirinyót csinos az illető. Mikor csillagnak neveztem nem is gondolkodtam, csak úgy kicsúszott a számon, igaz így ezerszer csinosabbnak tűnt. Majdhogynem szemüveget kellett húznom nehogy elvakítson a szépsége. Úgy tűnt, hogy meghallotta amit mondtam, mert odalépett hozzám és ismételten megcsókolt, ezúttal viszont a számon.
~Üzemzavar, üzemzavar. ~ csak ez az egy szó ismétlődött a fejemben, újra és újra.
Körülbelül öt perc eshetett ki a memóriámból mert egyáltalán nem emlékszem mi történt. Arra sikerült rájönnöm, hogy míg nem voltam magamnál, hűségesen követtem a szőkeséget minden, gondolkodás nélkül. Talán így működhetett a marháknál is mikor a kolomp hangját követték. Vett magának egy nyalókát majd váratlanul elkezdte a környéket kémlelni, mintha keresett volna valamit. Nagyon reméltem, hogy nem egy fodrászt keres vagy esetleg egy jó pedikűröst. Vagy esetleg meglátott egy első osztályú szaunát, elhatároztam én inkább megvárom a kijáratnál. Ez sajnos a karkötők miatt kivitelezhetetlen lett volna és így mindenhova együtt kellett mennem. Áldottam a tervezőt, aki kitalálta, hogy itt nem kell fürödni, sem pedig mosdóba járni. Különös módon nem valami huncutság járt a fejében, hanem a problémánkra talált megoldást. Felhívta a figyelmemet a vonuló felszolgálókra, akik valószínűleg a keresett hely felé mentek. Nem is értettem, hogyan nem láttam meg őket mikor fel-le mászkáltam az utcákon, mint egy bespeedezet vadászgörény. Továbbá azt is hozzá tette, szeretné megismertetni Ámorékat a fegyverével. Elég keménynek hangzott és kissé betegesnek, ennek ellenére nekem tetszett az elképzelése. Felmutattam a hüvelykujjamat és igyekeztem a legbarátságosabb mosolyommal előállni.
-Szép munka volt.

Miközben követtük őket, feltűnően megbámult egy lányt, valószínűleg megtetszett neki a ruhája és legközelebbre olyat akart vásárolni. Rövid idő után meg is találtuk az épületet, ami tényleg hasonlított egy csillagra. Mikor beléptünk egy újabb rendszerüzenet fogadott minket, amivel semmit nem tudtam kezdeni. A szökések velem ellentétben nem vesztette el a hitét, majd tett egy jó hangos kijelentést. Egyrészt égett a pofámon a bőr, másrészről pedig teljes szívemből tiszteltem a nyíltsága miatt. Úgy követtem őt akár egy hűséges juhászkutya, talán még pacsit is adtam volna neki. Fogalmam sincs miért, de elkezdtem kiselőadást tartani arról a három személyről, akiket én ismertem, továbbá megosztottam vele a véleményemet is.
-Legutobb Cupidó és Ámor, kis perpatvara miatt kerültünk slamasztikába, majd mikor lejutottunk hozzájuk valami oknál fogva nem tudták levenni a pereceket. Azonban megjelent egy fiatal lány, aki nagyon csúnyán leszidta őket, bizonyára a kishúguk lehetett és egyben a család esze. Lefogadom, hogy tetszene neked, mert amennyit láttam ugyanolyan talpraesett, mint te. Megoldotta a problémánkat így nagy eséllyel őt kell keresni, a baj ott kezdődik, hogy fogalmam sincs merre kéne keresni. Még a nevét sem tudom. Ráadásul, valami nekem gyanús ebben a szövegben. Az áll benne hármuk közül nem pedig hármunk közül egy, aki segíthet. Lehet, hogy tévedek, de mintha egy kívülálló szórakoznak velünk nem pedig a triádból valaki, bár ez csak sima spekuláció.
Nem is emlékszem rá mikor volt, hogy utoljára egyhuzamban ilyen sokat beszéltem. Először fel sem fogtam, hogy ezeket mind hangosan is kimondtam nem csak gondolatban.
avatar
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 102
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
246/250  (246/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by Ronye Arabel on Csüt. Ápr. 12, 2018 9:58 pm

//Ne haragudjatok a várakozásért. Nyugodtan tessé kbökdösni, hogy haladnátok ><

Köszi Kagura, tünci mókus vagy  ;P. Tudtam hogy számíthatok rád. Léccike figyel oda a két galambocskára ha butaságot akarnának csinálni Smile
Nos az a helyzet, hogy ha Nia nagyon vágyik egy vip ruhára a fogadóhoz... és még erőszakot is kész alkalmazni érte... akkor azt a szerencsétlen lányt nagyon hamar rá tudja bírni, hogy ne akadékoskodjon, hanem odaadja a ruháját.. Még a védett övezet közepén is. Szegény ><"


Sokkal érdekesebb, hogy amikor beértek a fogadóba, és Nia belépője után helyet foglaltok, úgy néz k nem ismer senki magára a felhívásban.

Helyette néhány percen belül egy kisebb perpatvarnak lehettek fültanúi, amikor is egy alacsony, barna hajú, K1-nek feltűnően ismerős hölgyemény viharzik ki egy hátsóbb ajtón, egy dühös mondat erejéig még visszafordul, vlhetően a főnökéhez.
- Értse már meg, hogy mindenképpen szükségem van arra a szabad délutánra ma! Az öcséim megint felszívódtak és biztos vagyok benne, hogy már megint okoztak valami galibát! Rúgjon ki, de akkor is lelépek! - közli szinte kiabálva, majd elviharzik egyenesen a kijárat felé.

No, K1? Ugye megismered a legutó megmentődet a lányban, aki levette a bilincset a kezetekről?
No, mit kezdtek vele? Megfogjátk, utána mentek? Vag maradtok a fogadban?
avatar
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by K1 on Vas. Ápr. 15, 2018 3:06 pm

Nia előadása kétség kívül rendkívül érdekes volt és kissé már botrányos is. Tisztában voltam vele, hogy a jó ügy érdekében tette és őt is idegesítette ez az egész azonban úgy véltem lehetett volna egy kissé diszkrétebb. Ennek ellenére nem szóltam egy árva szót sem ugyanis néha szükség van egy határozott nőre, hogy kézbe vegyek a dolgokat. El nem tudom képzelni mi történt, volna ha mi a való életben összefutottunk volna. Valószínűleg semmi, mert az ilyen szuper modellek szoba sem állnak az olyan nyikhajokkal, mint én. Azonban az sincs kizárva, hogy igazi férfit faragott volna belőlem igaz közben szorosan tartotta volna a gyeplőt. A múlton kár töprengeni, hogy mi lehetett volna, azon ugyanis már nem lehet változtatni, foglalkozzunk mindig a jelennel. Kissé furcsálltam, hogy senki nem jött oda hozzánk, bár ha jobban belegondolunk egyértelmű. Mindnyájan előre beprogramozott nem játékos karakterek voltak, akik csak arra reagáltak, amire korábban utasítást kaptak a programozótól. Valami módon ki kellett találnunk, hogy a trio-ból melyik személyre van szükségünk és azt hol találhatjuk meg. Ott a legtöbb történet lineáris szálon futott, vagyis nem véletlenül kerültünk oda. Lehet, hogy valakivel beszélgetnünk kellett vagy megtalálni egy elrejtett papírost. Ahogy így törtem a fejemet váratlanul nagy vircsaftra lettem figyelmes. Egy alacsony növésű leányzó vitatkozott egy férfival, hogy neki azon nyomban el kell menni valami családi ügy miatt. A lány nagyon ismerős volt a számomra csak azt nem tudtam, hogy honnan. Annyira sikerült rájönnöm, hogy nem véletlenül rendezték ezt a jelenetet és talán ez egy nyom ezért feszülten figyeltem. Mikor elindult kifelé akkor értettem meg miről is beszélt pontosabban, hogy van két testvére. Annyira meglepődtem, hogy szóhoz sem jutottam csak tátogtam, mint a hal és a bejárati ajtó felé mutogattam.
- A barna hajú lány, utána! – mondtam miközben a kis hölgy egyre jobban közeledett a bejárati ajtóhoz.
/Bocsánat a késésért./
avatar
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 102
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
246/250  (246/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Kedd Ápr. 17, 2018 12:01 am

A szőkeség az asztalnál ülve, magában adott hálát az alkotó zenei ízlésének, miközben a CST-t babrálva rátalált az Ooda-Booga Boogie-ra. Gyorsabban csapott le rá, mint egy vipera az áldozatára, de még olyan sebességgel, hogy az látható maradt emberi szemnek is – a fénysebességű gombnyomkodást meghagyta Pool bácsi zenéinek. Szép lassan be is indult a fejében a jóság, amitől ülő helyzetben kezdett táncot lejteni, míg a zene kezdett hangerőt nyerni.
– Yepp Ká. Te is hallod a linkelt zenéket. Még ott jóval visszább a Boss átkapcsolta a zenéjét úgy, hogy te is élvezhesd. Szóval Boogie time gyerekek. – Ahogy lassan elkezdte magát riszálni, meg sem hallotta a kialakuló perpatvart, s a jó doktor már csak arra eszmélt, amikor a partnere szólította. Arra azonban úgy kapta fel a fejét, mint Dante bácsi a pizzára. – Niának négy nagybátyja, két nagynénje és egy zsákra való unokatesója van, mindegyik játékszereplő. Keresd meg hát mind! –  Mindezek után előbb az orra hegyére húzta az überkirály retinavédő kéziműszert, majd majdnem kisagyig tolta vissza, mielőtt felpattant, hátravetette a haját, majd táncos lépésekkel megközelítette áldozatát. – Megtekinthetjük a vad Niát vadászat közben.
Mikor végre utolérte nemes egyszerűséggel átkarolta a vállát, majd a szeme elé emelte a Csini Bigyós kacsóját.
– Csá Aphrodité…
– Ha nem néztünk utána és az a neve, kacagni fogok, és Achivementet kérek magunknak. Mert Ámor és Cupidó mellé vagy Vénusz, vagy Aphrodité kell. Vagy Ellana, de az más kultúrkör. –  Nia levegővétel nélkül folytatta.
– Van rajtam meg a jóképűn egy-egy ilyen. Nekem bejön, de jó lenne kikapcsolni, mert idegtépő, hogy nem tudunk egy mosdóba elmenni egymás nélkül. Szóval megtartanám a karperecet, de jó lenne, ha lecsapnád. Van egy olyan érzésem, hogy te vagy Ámor és Cupidó tesókája. – Széles mosoly húzódott a fejére, majd függőlegesbe emelte a lány előtt a lila fegyvert. – Szeretném ezt megismertetni a jómadarakkal, úgyhogy ha volnál kedves útba igazítani a kölykök felé azt tudnám értékelni. Légy jó NJK! – Ezzel egy jókora cuppanóst nyomott a lány arcára, ügyelve arra, hogy egy pillanatra se engedje ki a karmai közül.
avatar
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
370/400  (370/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.