[JK Küldetés] Lemegeton - Chakna

Go down

default [JK Küldetés] Lemegeton - Chakna

Témanyitás by Askr on Kedd Márc. 20, 2018 9:06 pm


Lemegeton – Chakna


Határidő: Megbeszéltek szerint 1 hét.

A kazamata, melyet normális körülmények között nem lehet megkörnyékezni. A kazamata, melynek nincsen bejárata. A kazamata, mely valami… nem evilágit rejt. Hol más által suttogott szavakból, hol újságból, vagy egészen más forrásból, de legalább említés útján hallottál erről a Lemegeton nevezetű helyről. Bármilyen okból is – legyen az kalandvágy, tapasztalatszerzés, akármi –, de úgy döntöttél, hogy megpróbálsz a betörhetetlenbe bejutni. Némi próbálkozás és kutakodás után viszont rádöbbensz, miért gondolták legtöbben lehetetlen próbálkozásnak. Elfáradsz, így általad ismert körülmények között elnyom az álom.
Miután kipihented magadat, azt látod – illetve alig –, hogy valahol másutt vagy: teljes sötétségben, mondhatni a semmi kellős közepén. A hátadon fekve úgy érzed, valami puha fog fel. Amint felállsz, ez az érzés nem teljesen szűnik meg: mintha ágymatracok sokaságán tapicskolnál. Talán túlságosan könnyűnek érzed magadat, ha egy-két lépést teszel előrébb. Akárcsak ha hátad mögül erős széllökés érkezett volna, úgy talán az előrébbhaladás is sokkal egyszerűbbnek tűnt… talán kissé erőszakos volt ez a szenzáció.
Miután kisebb-nagyobb nehézségek árán „hozzászoktál” az újdonságokhoz, lelki tükreid előtt a sötétségben, felbecsülhetetlen távolságban egy kipárnázott fapad látványa tűnik fel. Ha megközelíted, egy kinyújtott tekercset találsz rajta, mely 20 kérdésből álló tesztet „rejtett”. Mindez alatt ismerős, de beazonosíthatatlan felnőtt – különösen férfiak – hangok suttogtak egymás között. Mintha ösztönöztek volna, hogy haladj az egyértelmű cél felé.

Nos, a szituáció adott. Posztod addig tartson, míg rá nem szánod magadat arra, hogy elkezdd kitölteni a tesztet. A pm-ben elküldött válaszok alapján nyugodtan elkezdhetsz „építkezni”.

_________________

avatar
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 506
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2495/2500  (2495/2500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [JK Küldetés] Lemegeton - Chakna

Témanyitás by Chakna on Szer. Márc. 21, 2018 12:50 am

Kiborultam… Nagyon, iszonyatosan, és baromira kiborultam… Nem csak a szemem előtt halt meg valaki… Miattam! Teljesen az én hibámból, mert téves következtetést vontam le, és nem figyeltem eléggé a lányra…
Azóta nagyjából mindent csinálok, hogy a figyelmemet eltereljem. Szó szerint próbálom beletemetni magamat a fejlődésbe, hogy minél előbb megközelíthessem Hinari szintjét… Mély nyomott hagyott bennem, hogy mekkora óriási különbség van a vezető forntharcos, és közöttem… Hogy ezúttal nagyon komolyan tudtam volna tenni valamit Hinari testében… és elrontottam… nem kicsit…
A folyamatos mászkálás közben ütköztem bele egy pletykába. Lemegetonról susmogtak, és arról, hogy ez a kazamata kipucolhatatlan, mert nincsen bejárata, és valami túlvilági van benne.
Nem, nem szokásom a pletykáknak hinni. De most ez kitűnő lehetőségnek tűnik, hogy elvonjam a figyelmemet, és fejlődjek is valamit. Tehát elindultam, hogy utánajárjak a dolognak.
Kérdeztem, nyomoztam, kerestem… feleslegesen… Semmi… A pletykánál több információt nem tudtam szerezni… Se olyan aki látta már, se olyan, aki tud valakit, aki visszajött… Tényleg ilyen lehetetlen feladat lenne?
Mindenesetre nem adom fel könnyen, és rámegy a teljes napom reggeltől késő estig a nyomozásra. És akkor sem azért hagyom abba, mert feladnám… Hanem egyszerűen annyira kimerültem, hogy muszáj megállnom aludni egyet.  De még a céhházba se megyek vissza. Nem messze vagyok a fogadótól, úgyhogy egy éjszakára kiveszek egy egyszerű, legolcsóbb szobát, bedőlök az ágyba, és 10 perc múlva már el is nyomott az álom.
Még ki sem nyitom a szemem, már érzékelem, hogy valami nem stimmel… Puhább, mint a fogadó ágya. Először jeges rémület kerített hatalmába… Mond, hogy nem történt meg megint… kérlek! Ugye nem? Abba beleőrülnék!
Lassan nyitom ki a szemem, valami világosságra, amihez hozzá kell szokni, de..  Semmi… Sötét van… Nagyon sötét. Az első dolgom ezzel nem törődve, hogy a menümet ellenőrzöm. Ugye a saját avataromban vagyok, és a saját felszereléseim vannak velem…
Miután ez megtörtént, és megnyugodtam, felállok, és csak azért nem bukok orra az első mozdulatnál, mert van akrobatikám, és jó az egyensúlyérzékem… Remek… Fantasztikus, puha talaj… Mintha egy nagy ágyon járkálnék, vagy szivacsokon…  No meg, mintha könnyedebben is mozognék a megszokottnál…
Erőlködve, hogy valamit ki tudjak venni a környezetből teszek néhány lépést… Nem tudom eldönteni, hogy a rendszer kifejezetten ösztökélni akar, hogy haladjak előre, vagy más az oka, de ha ennél könnyebben haladnék, talán el is repülnék… Ráadásul mintha az ismerőseim bíztatnának, hogy menj… Csak azt nem tudom meghatározni, hogy melyikek…
A francba már, kezd sok lenni a jóból… Nem lehetne normális, megszokott módon adni küldetést? Muszáj ez?
Azért, kissé bukdácsolva, de viszonylag stabil léptekkel, más ötletem nem lévén, hogy mihez kezdjek, haladok előre, és végre valahára meglátok valamit: egy padot. Ez az egyetlen dolog, amitől elindulhatok, így természetesen közelebb lépek, hátha találok valamit.
És találok is… Egy tekercset. A kíváncsiság, és a remény, hogy a helyzet megoldásához lehet benne valami…  Megfogom, és elolvasom. 20 kérdés… Már első olvasásra sem egyszerűek…
Mi vezet?  Ha ezt ilyen egyszerű lenne eldönteni…  Mi a gondoskodás… Ha ezt szavakba lehetne így önteni… Ugyan már… Ez legalább egy napnyi gondollkodást igényelne, ha mindenre őszintén, és részletesen szeretnék válaszolni… De… miért is kellene válaszolnom? Hiszen sehol egy felirat, sehol egy utasítás, hogy ezt tegyem… még az sem biztos, hogy nekem hagyták itt a tekercset…
Újra végigfutok a kérdéseken. Mi inspirál, he?... Órákig sorolhatnám… Megértő, vagy átérző?... Egek, mert az egyik kizárja a másikat?
Halál… Ez a kérdés szíven üt…Jóval többször találkoztam halállal, mint szerettem volna… És az az igazság, hogy nagyon nehezen tudok mit kezdeni vele…És kinek kell az anyagi haszon? És kérdés, hogy álmodni, vagy remélni jobb? És hogy létezik-e igaz boldogság ezen a földön?...
Közben leülök a padra, és akarva-akaratlanul is a kérdéssoron kattog az agyam… Milyenek az álmaim, amiket meg akarok valósítani?  Adom, vagy kapom a tanácsokat?... És motoszkál a fejemben az is, hogy mi ennek az egésznek az értelme, és a célja…
Addig addig forgatom a fejemben a kérdéseket, míg az inventorymból kerítek egy íróeszközt, és valami alátámasztást a tekercsnek, és úgy döntök, hogy nem lehet bajom belőle ha le is írom a válaszokat, amik közben lassacskán formálódnak a gondolataimban.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
avatar
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 612
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 16
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1216/1500  (1216/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [JK Küldetés] Lemegeton - Chakna

Témanyitás by Askr on Szer. Márc. 21, 2018 9:52 pm

Mialatt gondolataid útvesztőjébe zárkóztál és a kérdésekre elkezdtél szépen-sorjában válaszolni, figyelmed két jelenségre terelődhetett: a kérdő ív – vagy inkább szerződés? – alján található aláírás-vonal volt az egyik. Az tűnt fel, hogy minél több kérdésre adtál őszinte választ, a játékban használt neved arany betűkkel kezdett kirajzolódni a szignójelző mentén. A másik, ami felkeltethette érdeklődésedet, az a tollvonásokkal keletkezett hosszú, vékony fehérarany fonákok voltak. Miképpen a pergamennél hagyott, ódivatú töltőtollat húztad, annál több fonál szállt fel a levegőbe. Az üresség enyhe szele felbecsülhetetlen távolságba vitte a fényes, tapinthatatlan anyagokat. Ha valamelyiket megpróbáltad megérinteni, törékenyen pixeleződött szét ujjaid között – viszont sosem fogytak el. Mindig több és több tűnt elő az aranysárga tinta mentén és messze reppentek.
Amint folytattad a kitöltést és lassan a végéhez közeledtél, a fonákok egy kupacban landoltak. Feltűnő fényjáték közepette valamivé váltak. Az írás és az új jelenség közti kapcsolat könnyen összeköthető volt. Nem sokára megtapasztalhattad, a szerződés miféle jelenség folyamatát indította el. A tollvonás által alkotott fonalak egy teremtmény formáját kezdték összegyúrni: egy tengeri emlősét. Ahogyan az amorf gombolyag-masszából egy hátuszony és egy farok kezdett előbukkanni, az állat ék alakú feje a te irányodba nézett. A jellegzetes szem feletti és a hason húzódó, játékos foltsávokról még laikusként is felismerhetted, hogy egy kardszárnyú delfin tűnt elő szemeid előtt. Valódi fajtársaival ellentétben azonban ez a gyilkos bálna alapszíne hófehér volt, a foltjai pedig a tintára emlékeztető aranyban foszforeszkáltak. Termete sem tűnt annyira gigászinak, egy díványnál sem lehetett hatalmasabb. Az üres levegőben úgy lebegett, úszott, mintha igazi vízben lett volna. Szépen, komótos tempóban közelített meg téged, a maga méltóságteljes módján. Tisztes távolságban „állt meg”, nehogy kárt tegyen benned. Búgó hangja egybeolvadt a férfias sugdolózások morajlásaival. Nyugtató nesszel a fejéről egy érintőképernyős telefont ejtett le eléd, orra hegyével a lábadhoz tolta, s elhátrált. Ami elsőnek feltűnhetett rajta, az az apparátusán megjelenő kép: egy kártyalap – a marseille-i taro pápája.

Nyugodt szívvel folytathatod a kérdések gondolatban való letisztázását. Posztod addig tartson, amíg rá nem vetsz egy pillantást a gépre, majd idő közben a teszt kitöltésének a végéhez érkezel. Akkor az tűnhet fel, hogy a kártya eltűnik az apparátusról és egy privát levelezéshez használt chatablak nyílik fel. Valaki vagy valami üzenni akar neked.

_________________

avatar
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 506
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2495/2500  (2495/2500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [JK Küldetés] Lemegeton - Chakna

Témanyitás by Chakna on Szer. Márc. 28, 2018 12:07 am

Az első tollvonásnál feltűnik, hogy ahogy a tollal a papírra rajzolom a betűket, vékony, fehér-arany fonalak jelennek meg.Előszőr óvatosan hozzáérek.. De azonnal el is pixeleződőtt az, amelyikhez hozzáértem, így ezzel inkább felhagyok.
Helyette megpróbálom megállapítani, hogy hová vezetnek ezek a fonalak,de úgy néz ki, ahány van belőle, annyifelé.
Megrázom a fejemet, és visszatérek a kérdésekhez. A fonalak valószínűleg megvárnak…  A kérdések viszont már befészkelték magukat a gondolataimba, és nem hagynak nyugodni, ameddig őszintén meg nem válaszoltam őket.


I. Vágyak?… Mikor a vágyaim vezettek nem történt semmi jó… sőt… csak mindent elrontottam… Nem vezethetnek a vágyaim. A megérzések? Talán… Amikor hallgattam a megérzéseimre jó nyomra leltem általában.. Szeretném, ha a megérzéseim vezetnének!  Logika? Megérzések nélkül… nem túl hatékony… Szükséges, és nagyon fontos… De magában kevésnek bizonyulhat… És eddig nem igazán vezette a puszta logika a döntéseimet… Ezen megfontolások után bekarikázom a b) választ. Nem túl határozottan, de egyértelműen.


II. Inspiráció… A szerelem… ez egyértelmű… de… nem teljesen igaz… Nem csak a szerelem inspirál… ugyan úgy a barátaim, a céh, a család… Ők mind komoly inspirációt jelentenek nekem az életben. Ahogy az is… hogy amit teszek az segítség legyen valakinek… Ennyi volna? Mi lehetne még… A pénz.. Na az biztosan nem érdekel… A hírnév, a siker? Nem… az egyáltalán nem fontos… A saját érdek? Részben, persze.. De egyáltalán nem elsődleges… Végül röviden, egy mondatban megogalmazom a következtetést: "Nagyrészt a számomra fontos emberek inspirálnak, és az, hogy segítsek azzal, amit teszek."


III. A gondoskodás… Az, amikor Takashi ápolt influenzásan… az, hogy anyám felnevelt.. Az hogy a nagymamán tanított… De ez nem igazán válasz a kérdésre.. Hogyan fogalmazzam ezt meg úgy, hogy az legyen…. Pá pillanat gondolkoás után megszületik a felelet, ami a papírra is kerül: "Gondoskodás az, amikor vigyázol valakire, figyeled mit tesz, ha szüksége van valamire, lehetőségeidhez mérten megadod neki, és ha kell, megvéded"


IV. Mi akar ez a kérdés lenni? Ki a fontosabb? Melyikük áll közelebb hozzám? Melyik lennék szívesebben? Melyik vagyok? Percekig gondolkodom ezen… Aztán rájövök, hogy a válasz mindegyik kérdésre ugyan az, és aláhúzóm az édesanyát.


V. Talán erre a kérdésre a legegyszerűbb a válasz. Nagyon nehezen megyek oda bárkihez tanácsért… Ellenben mindenkinek, akinek úgy látom szüksége van rá, nagyon szívesen elmondom a véleményemet, és adok tanácsot… Alá is húzom a kérdésben, hogy adsz.


VI. Percekig kell gondolkodnom rajta, hogy miért vagy áll a kérdésben… Nem lehet valaki megértő és átérző is egyben? Vagy hol ez, hol az? Nem lehet különbség? Végül mindkettő szót aláhúzom, de a megértőt kétszer. Nem éltem meg olyan sokmindent, hogy azt merjem mondani, átérzem a dolgokat…Nagyrészt inkább megértem.


VII. Szinte reflexből karikáznám be az a) választ… Hát persze hogy reális álmokat próbálok megvalósítani… Csak az az igazság, hogy egyre inkább bizonyulnak szürreálisnak… Végül bekarikázom határozott vonallal az a) választ, és egy nyíllal oda kötöm a b)-hez, amit halvány tollvonással karikázok be.


VIII. Megint egy kérdés, amivel… elsőre nem tudok mit kezdeni… Mi a kérdés? Melyik szín tetszik jobban? Melyik jellemez? Melyik dominál az életemben? Vagy melyiket látom legtöbbet? Végülis aztán a szememet teljesen magához vonzza az a) jelü válasz, amit be is karikázok, hallgatva a megérzésemre.


IX. Nem egészen 3 másodperc alatt születik meg a papírra a válasz. Határozottan a bölcsességet húzom alá. Semmit nem ért a tudás, ha nincs meg a bölcsesség, hogy megfelelően használjuk.


X. Irányítani?... Nem… Azt a felelősséget nem tudom, és nem is akarnám vállalni… Vezetni? Sokkal szimpatikusabb válasz… Követése? Na az ki van zárva… Nem bírnám elviselni a tehetetlenséget…
Határozott tollvonással karikázom be végül a b)-t.


XI. Elkerülni a konfliktust? Lehetetlen… Aki kerülni akarja váratlanul kerül bele, és nem fog tudni mit kezdeni vele… Aki keresi az megintcsak, mert csak a konfliktusba vezető utat látják, a belőle kifele tartó utat már nem. Tehát egyértelműen Megoldandó. Aki megoldani akarja a konfliktust, azt nem éri váratlanul, ha belekerül, és láthatja az utat ami kivezet belőle. Be is karikázom a c) választ.


XII. Ezen a kérdésen gondolkodom legtovább… Annyiszor… túl sokszor is zakatolt a fejemben, hogy bárcsak újrakezdhetném… hogy bárcsak visszacsinálhatnám… hogy visszatekerhetném az időt… De így belegondolva… nem mindegy hogy ezt hogyan teszem… Vajon arra van szükség, hogy teljesen előlről kezdjük? Mi biztosítja akkor, hogy nem követjük el megint ugyan azt a hibát? Végül a Megújulást húzom alá. Megújulással az eddigi tapasztalatokból építkezve elkerülhetjük a korábbi hibákat.


XIII.  Nem vagyok bolond… A halált nem lehet elutasítani… És elfogadni?... Akkor most nem lennék itt… Beletörődni? Na azt lehet.. Az nekem is sikerült… Határozott vonással a c) betűjelet karikázom be


XIV. Mi ez a kérdés megint? Melyik áll közel hozzám? Melyiket érzem magamának? Melyiket tartom a legfontosabbnak? Vagy melyikkel tudok azonosulni? Végül a d) választ karikázom be… mert a levegő nem pusztító… és arra van leginkább szükség az életbenmaradáshoz.


XV. Rövid gondolkodás után a szellemit húzom alá. Ha szellemi javak vannak, abból könnyű anyagi javakat kovácsolni.. Fordítva ez nem igaz…


XVI. Ez talán a legnehezebben megválaszolható kérdés számomra… Miért kell választani? Miért nem az a kédés, hogy kit mentek meg? Miért nincs olyan opció, hogy senkit nem pusztítok el? Határozott mozdulattal áthúzom a kérdést a tekercsen… Aztán… Aztán halványan aláhúzom az önpusztítást. Inkább megölöm magamat, minthogy másoknak ártsak!


XVII. Álmok és remény… Ha vannak álmaink, az azt jelenti, hogy van remény… És ha van remény az indukálja, hogy vannak álmaink…Mégis melyik fontosabb a másiknál? Hiszen a kettő majdhogynem ugyanaz… De… Aki reménykedik, az tud álmodni… vagy előbb utóbb tudni fog… De aki álmodik.. Az sajnos elveszítheti a reményt, és vele együtt az álmait is. Ezért húzom végül alá a reménykedni szót a kérdésben.


XVIII. Az ösztön számomra nagyon peioratív értelemmel bír. Olyan erő, amit nem tudunk kontrollálni. Ami átveszi felettünk az irányítást, ahelyett hogy mi vezetnénk, és javunkra használnánk fel. Egyértelmű, hogy a megérzést húzom alá… Mert az pontosan azt feltételezi, hogy kontroll alatt tartom a dolgokat, és én irányítom magam. A megérzésről én döntöm el, hogy követem-e, vagy nem.


Csak akkor figyelek fel a lap aljára, amikor a kérdések töltögetése közben a látóterembe kerül az aláírás vonal. Először azt hittem, nekem kell majd a végén aláírnom, de magától elkezdett az aláírás megjelenni az aláírásom…  Ez meg is akaszt a kérdések megválaszolásában. Valahogy gyanús… És elbizonytalanodom… Biztos adni akarom a nevemet ehhez a… Mihez is? A válaszokhoz? Azokhoz mindenképpen, hiszen teljesen őszinték mind… De tudom, hogy nem csak erről van szó… Mi lehet ez az egész?
Viszont még van néhány kérdés…
A tekintetem megint a fonalakra esik, és elkerekedett szemmel nézem ahogy összeállnak valamivé… Ahogy figyelem, és elnyeri a formáját… Már az is látszik, hogy egy kardszárnyú delfinnel van dolgom… Csak fehér és arany színű…  És egészen apró ezen faj képviselőihez képest. Mondhatni megbabonázva nézem, ahogy közelebb jön, egy mozdulatot sem téve. Nem akarnám elijeszteni ezt a méltóságteljes, fenséges lényt.
Aztán a teljes lényemből sugárzik a megrökönyödés és meglepettség, amikor egy telefon csúszott le elém.
Nem ismerem fel a rajta megjelenő kártyát… Nézem.. Percekig, hátha tudok valami értelmet is társítani hozzá… De nem, nem sikerül…  Nincs ötletem mit akarhat jelenteni..
Közben a tekintetem az időközben mellém letett pergamenre téved. Nem tudom mit jelent ez a telefon… de mivel a kérdések kitöltése közben jelent meg, gondolom csak akkor tudom meg, ha befejezem az amúgyis már bennem motoszkáló kérdésekre…Végülis… már csak 2 kérdés marad üresen… és mostmár butaság lenne viszakozni…
Lássuk csak…


XIX. Megszerezhető? Igen.  Csakhogy ez még nem jelenti azt, hogy egyszerű lesz, vagy hogy érdemes hajszolni. Oh… nagyon nagyon sokat kell gürcölni érte. A tekercsre végül a következő mondatban foglalom össze a válaszomat: "Igen, bár sok szerencse, és küzdelem kell hozzá... Magától nem lesz ott."


XX. Erre a kérdésre nem elég egy igen vagy egy nem válasznak… Nekem nem. Az őszinte felelett a következő mondat: "Mivel általában tudom mit csinálok, és a legjobb szándékkal cselekszem igen, bátran vállalom a felelősséget azért, amit teszek." Ez nem jelenti, hogy sosem hibázok… Hogy nincsnek negatív következmányek… Ahogy azt sem, hogy ez könnyű…

Szinte véletlenül téved a tekintetem a néhány perccel ezelőtt itt hagyott mobilra… És gyanakodva figyelem, hogy a kártya eltűnik, és helyette valamilyen üzenetváltó szolgáltatás jelenik meg… Ki? Vagy… Mi? És legfőképpen: Miért, és mit akar nekem mondani?

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
avatar
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 612
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 16
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1216/1500  (1216/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [JK Küldetés] Lemegeton - Chakna

Témanyitás by Askr on Pént. Ápr. 13, 2018 9:06 pm

Ugye már feltűnt neked, hogy már nem volt teljesen megbízható az időérzéked? Amennyit a szerződéses teszt kitöltésével tölthettél el, már nem tudhattad. Percek vagy órák? Ki tudja? Az, hogy esetleg fontosnak félhetted az időérzékelés elvesztését, a kardszárnyú delfin jelenléte vonta el arról figyelmedet.
A színed elé tolt, üzenetküldésre és vételre használt eszközön jó ideig a három pont jelezte, hogy nem sokára levelet fogsz kapni. Nem sokára meg is történt.


Üdvözöllek, Chakna. Philei vagyok, a daimónod. Abból jöttem létre, amit a szemed előtt látsz.

Kereshetted az üzenő forrását, de egyelőre nem láthattad vagy tudhattad(!), ki az a Philei. Az üzenet alatt a gyilkos bálna fizikumával teljesen ellenkező, sípoló hangot adott ki. A legtöbb tengeri emlős a víz alatt így kommunikált fajtársával. A valósághű program ezt próbálta leutánozni.

Feltételezem rengeteg kérdésed van. „Hol vagyok? Mi ez a hely? Ki vagy te?”. Igen-igen, szerény véleményem szerint nyilván meg lehetsz zavarodva. De mint az Őstenger anyja, a kísérőd leszek a Lemegetonon átvezető úton.

A bálna ezúttal mélyebb hangon búgott fel. Félkörívesen kerülgette az ülőhelyedet, mialatt mély, lélekbe tekintő szeme téged méregetett.

Szeretném, ha előtte játszanánk valamit. Nagyon fontos lenne, máskülönben nem tudok segíteni. Én felteszek egy kérdést, te is feltehetsz egyet. Egyszerű, mint egy pofon, nem? Természetesen tekintettel vagyok konfúziódra, ezért hagyom, hogy te tegyél fel először egyet! No hajrá!

Ezer bocsánat a várakoztatásért. Ugyan egy kérdésről van szó, de igazság szerint bármennyit felehetsz a bálnának – nem harap, csak fókát. Természetesen ahányat felteszel, úgy a végén ugyanannyit fogsz kapni.

_________________

avatar
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 506
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2495/2500  (2495/2500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [JK Küldetés] Lemegeton - Chakna

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.