Eugeo

Go down

default Eugeo

Témanyitás by Eugeo on Szer. Május 23, 2018 11:40 am

No halihó!

Aktualitását éreztem annak, hogy önismertetőmet újra írjam. Ez annak tudható be, hogy történt egy-két kisebb-nagyobb változtatás.

Eugeo lennék, Jesus-kun Kirito legjobb barátja, a szőke, kék-zöld szemű karakterek védőszentje. Tapasztalatomat innen-onnan merítettem, másutt egy ideig adminisztratív feladatkört láttam el. És RPG. Nagyon sok RPG. Elismerem, kocka vagyok. Azonban úgy érzem, kell egy minimális hozzáértés, ha egy olyan animén alapuló oldalon mesélek, ami ugyanezzel a zsánerrel „gazdálkodik”.

Ami a felszín alatt van

Nem igazán szoktam logika sémájú meséket vinni. Elismerem, nem szeretem őket. A rejtvényeim is nézőpont kérdése, milyenek. Nem feltétlen a találós kérdésekre kell gondolni, jobbára szimbólumokat használok. Azok, akik szemfülesek és megfejtik a jelentését, hamarabb számíthatnak a csattanóra. Ettől függetlenül garantálom, hogy lesznek meglepetések. Bőven. A szimbolika nem fog egyértelmű képet alkotni arról, hogy mondjuk pár körön belül fel akarom robbantani a Mikulás ajándék gyárát.

Az önismereti küldetések már annál inkább a kedvenceim. Nem gondolom, hogy össze lehetne vetni egy sima ismerkedős játékkal. Másféle tartalommal töltöm fel azokat a küldetéseket. A "Lemegeton" című sorozatom középpontjában csakis a játékos karakter áll, semmi más. Az önismereti teszt, amit jelentkezőimmel töltetek ki, nagyjából behatárolja, miféle kihívással rukkoljak elő. Beismerem, elsődleges célom, hogy a karakterekre hassak: jellembéli fejlődést vagy leépülést váltsak ki belőlük. Szeretek kalandjaimmal benyomást kifejteni, ic és ooc perspektívából egyaránt.

Öröm adni, öröm kapni

Fentebb nagyjából kifejtettem, mit várhattok tőlem. Meséléseimet részletgazdag leírásokkal, a "harmadik" opciók tárházával bővítem. Szeretek elgondolkodtatóval előállni, ami valóban arra stimulál titeket, hogy a felkínált lehetőségek mellett találtok olyat, mely lehet, azokkal sehogy sem függ össze. Az ilyesmire baromira vevő vagyok! Az, hogy a talányos mesélésekre talányos válasz érkezik, vérpezsdítő (és nem mellesleg lehet, a "helyes" válasz helyett a "harmadik" opció hosszútávon jobban megtérül)!

Kevés NJK-t használok, viszont a legtöbbjüknek hosszú, önálló története van. Szeretem ezeket a karaktereket majdhogynem JK-ként kezelni. Ebből kiindulva több, mint valószínű, hogy döntéseitek ugyanúgy hatással lesz ezeknek a karaktereknek a lelkületére, mint az én meséim - nagy valószínűséggel - a tietekére. Emellett természetesen támogatom a JK-k közti interakciót, sőt. Elvárásom, hogy x játékos karakter között ha minimálisan is, de működjön a kommunikáció. Az is előferdülhet, hogy júzerek megbeszélik egymás között a dolgokat. Az ilyesmit támogatom, de nem kell a végletekig menni, mert hol van benne a móka? Előferdülhet, hogy egy küldetésen egy-két olyan kört adok, amiben a JK-k közti interakció miatt nem nyúlok bele. Tessék a lehetőségekkel élni!

A határidőket próbálom rugalmasan kezelni. Mindig megbeszélem veletek, még mielőtt kiszabnék egy fix terminust. Előfordulhat, hogy belevariálok, de pm-ben mindig leegyeztetem. Természetesen hasonló hozzáállást várnék el jelenlegi vagy jövendő játékosaimtól is! Az egyik vagy másik fél hanyag mulasztása miatt nem zárnék le küldetéseket.

Így összefoglalva, a tiszteletadásban épp annyi örömöt látok, mint ahogyan az ember kapja azt. Lényegében ennyi.


Régi küldetéseim/minibossaim

[Miniboss] Cassandra
[Miniboss] Chocobo faló
Warrior Cats 1.0 - Próbamese
Hősök útján
A hasadék

Jelenlegi küldetéseim/minibossaim

Lemegeton széria:
Lemegeton - Leonard - "Próbamese"
Lemegeton - Chara
Lemegeton - Faust
Lemegeton - Chakna
Lemegeton - Ozirisz
avatar
Eugeo
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 107
Join date : 2014. Apr. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.