[Küldetés] Piroska és a farkas

Go down

default [Küldetés] Piroska és a farkas

Témanyitás by Strea on Vas. Május 27, 2018 11:54 pm


Piroska és a farkas

Résztvevők:

Piroska - K1
Farkas - Askr és Hati
Nagymama - Nia
Vadász - Szophie és Vezér

Hol volt, hol nem volt, volt egy erdős szint, Aincrad harmadik szintje. Ki tudja, milyen okból, de négy bátor kalandor és hű állataik útja éppen arrafele vezetett. A nap magasan járt az égen, csiripeltek a madarak és a kalandorok mindenfelé szebbnél szebb virágokba botlottak, ahogy számunkra ismeretlen céljaik felé haladtak éppen. Talán meg is álltak, talán nem, de egyszerre mind a négyen egy faházikóhoz érkeztek, egymástól teljesen függetlenül. A kalandorok bizony nem értették, mert a házikó az előbb még egészen biztosan nem volt ott, nem? Vagy ott volt, csak valamiért ők nem vették azt észre?
Egy fehér nyulacska ugrált el előttük, megzörgetve a szemközti bokrot. Fent az égen egy ragadozómadár vijjogott, prédára várva. A kalandorok szemébe belesütött a nap, de olyan erősen, hogy káprázatot láttak. Káprázat volt csupán, vagy elkövetkezendő kalandjuk első lépése? Nos, ezt döntsétek el ti, kedves olvasóim.


Ahogy a házikó előtt álltok, látóteretekbe egy kép úszik be, majd lesz egyre nagyobb és nagyobb, amíg végül az egész teret kitölti:


Eleinte talán furcsállhatjátok, de nincs sok időtök rá, mert a tér kezd összemenni, ti pedig egyre gyorsuló sebességgel száguldotok bele a képeteken lévő karakterbe. ...Igen, egyenesen bele, eszméleteteket pedig valamikor akkortájt veszítitek el, amikor már nem láttok belőle mást, csak a szemük közepében lévő mély, határtalan feketeséget.


Piroska - K1

Egy takaros kis házban térsz magadhoz. Az ablakban virág, a melletted lévő ágyon frissen mosott, fehér csipkebugyi, előtted a falon pedig egy állótükör. Ha belenézel, magadat látod, az egyetlen különbség pedig az, hogy felszereléseid helyén csupán egy piros kapucnis kabátkát hordasz, amit bárhogy is próbálnál, sehogyansem tudnál leszedni magadról. Te vagy Piroska. A konyhából pedig éppen ekkor egy asszony lép ki és sugárzó, büszke mosollyal mér téged végig; kezében kosárkát tart. Az itteni anyukád.

Farkas - Askr és Hati

Orrodat... vagyis orrotokat az erdő összetéveszthetetlen illata üti meg, meg egy kevés földszag, mivelhogy orral éppen egy vakondtúrásban vagytok. Nos elárulom, hogy ez a különös szerep eredetileg egy személyhez lenne rendelve, így a programot eléggé összefarkasoltátok ahhoz, hogy ti legyetek a Farkas. Ti, együtt. Merthogy ugyan tudatotok kettő, de testetek egy, és hidd el Askr, ha valaha is Hati bundájában akartál lenni, most aztán megtudtatod, hogy milyen az. Vagyis milyen nem, hiszen ez az egyed egészen biztosan éhezik egy ideje és a bolhák is erőteljesen a birtokukba vették. Viszket, mint a fene, valami elérhetetlen ponton.

Nagymama - Nia

Neked van talán a legjobb dolgod, ugyanis egy pihe-puha ágyban ébredsz fel, ami annyira kényelmes, hogy nehézkes lenne kikelni belőle - persze nagyjából öt másodperc után rájössz, hogy nem ezért lesz nehéz kikelned, ugyanis erőtlen és gyenge lettél és még a hangod is fáradt és öreg. Te vagy a Nagymama. Az alakod megmaradt ugyan, de azok az ősz hajszálak! Nem, ezeken semmilyen festés nem segít már.

Vadász - Szophie és Vezér

Hoppá, hát itt is hogy összekavarodtak a dolgok! Egy vadászházban tértek magatokhoz, egy szarvasbőr hintaszéken pihengetve épp, ami minden mozdulatra élesen megnyikordul. Igen, ti vagytok a Vadász. Egy testben két lélek, az pedig csak rajtatok áll, hogy az irányítással mit és hogyan is kezdtek. Kezetekben egy üres üveg borospalackot szorongattok, és erős késztetést éreztek rá, hogy nekivágjátok a falra szegezett farkasos képhez. Biztosan vétett valamit az az állat, hogy ennyire el akarjátok látni a baját No

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Piroska és a farkas

Témanyitás by K1 on Hétf. Május 28, 2018 12:22 pm

Ha valaki arra számított, hogy szép szinte mesébe illő mondatokkal kezdem a történetet, hát annak csalódást kell okoznom. Nem értek én a tollforgatáshoz ezért is lett az a szakmám ami. A harmadik szinten találtam egy területet, amit gyönyörű virágok borítottak. Volt egy régi mondás, hogy aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet. Ezek szerint én vagy gonosz voltam vagy én voltam ama bizonyos kivétel, ami erősíti a szabályt. Nem utáltam őket, de jobban szerettem, ha valaminek haszna is van nem csak mutogatni jó. Persze régebben én is díszítettem a lakásomat méghozzá egy kaktusszal, ám valami oknál fogva az elpusztult. A mai napig nem jöttem rá mi lehetett a baja, mert állítólag kibírja a legnagyobb szárazságot is. Nagyon örültem, hogy végre egyedül lehetek egy kicsit ugyanis Aincrad akkor olyan kicsinek tűnt. Mindig összefutottam valakivel, aki felajánlotta, hogy csatlakozzak hozzá egy küldetésre vagy pusztán azt szerette volna, hogy öntsem ki neki a lelkemet. Szóval mosolyogva hallgattam a madárcsicsergést, közben letapostam a szebbnél szebb virágokat és élveztem az egyedül létet, kerek öt percig. Az utam egy kis házikóhoz, amiben rendszert emberek szoktak lakni ezért úgy terveztem, hogy megfordulok. Váratlanul azonban egy kép tűnt fel előttem egyenest a semmiből. Valami gyerek rajzolhatta, mert nem volt valami művészi, egy piros kapucnis kislányt ábrázolt. Ha ez nem lett volna elég bizarr körülöttem minden elkezdett zsugorodni én pedig villámsebességgel elkezdtem az egyik kép felé közeledni, vagy az hozzám.


Mikor már majdnem becsapódtam elvesztettem az eszméletemet és fogalmam sincs menni idő után ébredtem magamhoz. Egy takaros kis házikóban találtam magamat és éppen egy álló tükörbe bámultam, amivel volt egy kis gond. Ugyanis nem a megszokott felszerelésem volt rajtam, hanem egy frissen vasalt, aranyos piros kis kapucnis kabát. Meg se próbáltam levenni magamról inkább jobb kezemet ráraktam az arcomra és egy búskomor nyögés kíséretében végighúztam rajta. Nem egyszer történt már meg velem ebben a világban, hogy elájultam és egy teljesen más helyen találtam magamat.
- Kik készítették ezt a játékot, emberrablók vagy pedofilok. Vagy emberrabból pedofilok?
Ezúttal legalább nem kötöztek hozzá senkihez és nem is voltam meztelen, de attól még zavart a helyzet. Válaszokat akartam kapni méghozzá most azonnal ám helyettük egy asszonyt kaptam, vagyis ő jött oda hozzám arcán széles mosollyal kezében kis kosárkával.
- Elnézést kérem, meg tudja mondani mit, keresek itt? És miért van rajtam ez a furcsa hacuka?
Nagyon reméltem, hogy kapok némi magyarázatott, azonban arra is fel voltam készülve, hogy csak a küldetésről fog mesélni.
avatar
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 142
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
256/300  (256/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Piroska és a farkas

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Csüt. Május 31, 2018 11:28 am

Egyszer volt, hol nem volt. Élt valahol Aincrad szívétől negyven kilométerre délre, egy nő, akit a köznyelv Niaként emlegetett. Talán északra. Na jó, nem tudni milyen irányban, és milyen messze, de a lényeg, hogy élt, oké? Tehát ez a Nia éppen az Ismeretlen Cél fogadóba tartott valahol a harmadik szint szívében, ahova idilli tájon vezetett keresztül az útja. Na persze ő sosem volt ennek kedvelője, mindig is a sokkal mozgalmasabb dolgokat szívlelte, de természetesen megnézett magának egy-egy gyönyörű virágot, s ebből adódtak is bonyodalmai.
Nia ugyanis egyetlen pillanatra bambult el csupán, ami elegendőnek bizonyult néhány kósza kobold számára ahhoz, hogy egy jókora házat húzzanak elébe. Értetlenül tekintett maga elé, hiszen tudta, hogy az az épület nem volt ott az előbb, s hogy minden jel szerint küldetéshez érhetett, mert olyankor szoktak furcsaságok előkerülni. Így tehát a Kayabák Niája, – mert Kayaba volt a javából, s ezt sosem hagyta feledni senkinek, – öles léptekkel indult a ház felé. Nem a kalandvágy vezérelte, hanem a gondolat, hogy végre xp-hez jut. Belökte tehát az ajtót, majd egyszerre megjelent a tekintete előtt a Men in Black, és villanással később teljesen új helyen ébredt. Akárha egy alaposan átbulizott éjszakája lenne csak. Kényelmes ágyban, párnák között tért magához, és itt kezdődik a mesénk.
Történt ugyanis, hogy Nia erőtlennek, gyengének érezte magát, mindemellett pedig furcsán hatott a fülének a saját hangja. Körbetekintett tehát, majd nyögvenyelősen bár, de mégis kikelt az ágyból, hogy megkeresse az első tükröt. Valami ugyanis nagyon nem volt rendjén, ezt érezte. Odaérve azonban elakadt egy pár pillanatra a hangja. Ősz haj és a saját képe köszönt vissza rá, s ahogy kicsúszott a száján egy kósza: „Miaf@szomez?” hirtelen ráeszmélt, hogy öregasszony hang költözött a sajátja helyére. Hosszasan, hitetlen tekintettel pislogott a tükörnek, aztán elmosolyodva intett menüt, hogy a CST-t beizzítva kihozza vénségéből a maximumot. Feltekerte a hangerőt, hogy a házon túl is hallani lehessen, majd táncolni kezdett amennyire csak öreg csontjai bírták.
Mert azt hittük, hogy Nia nem lesz hülye ebben a szituban? Tévedtünk.
avatar
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 170
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
370/400  (370/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Piroska és a farkas

Témanyitás by Askr on Vas. Jún. 03, 2018 11:45 am

- Te…
- Éééén…?
- Most akkor te vagy én, vagy én vagyok te?
- Nem mindegy?
- Nem.
- Akkor legyen.
- Nem.
- De.
- Nem!
A test hangosan felhorkantott, ami valójában egy gondterhes felsóhajtással volt egyenlő. Ez az a szenzáció, amit soha, de soha nem akartam megtapasztalni. Fülünket megrezzentettük, aztán feltüsszentettünk.
- Tökmindegy. Inkább tegyél meg egy szívességet és ássuk ki magunkat. – feleltem végül, jelenlegi helyzetünkre erősen utalva. A test újabb hapcit hallatott, mialatt Hati eleget tett kérésemnek. Az egyszerű farkas kihúzta fejét a földből, majd megrázta magát. Vinnyogással konstatálta a bolhák okozta kellemetlenséget. A fél-Hati rész kétségbeesetten vakarta hátsó lábával a fülünket.
- Egyáltalán tudod, hogy történhetett ez? – kérdezte, kis vártatva.
- Valami házra meg egy villanásra emlékszek. Nem is érdekel… inkább az, HOGY NÉZÜNK KI?! – kiáltottam fel magamon kívül, amire a test egy vonyítással reagált. A démonfarkas tanácstalanul rázta fejét, mialatt mozgásra bírt minket. Az állat – petemhez képest – átlagos volt: szokványos méret, fekete bunda. Csak a szempár jelenthette, hogy ebben a húsban két lélek tartózkodott: egy világosabb és egy sötétebb kék lélektükörrel bírt. Persze ez magában semmit sem jelenthetett. A hangunkat nem nagyon hallhatták ki. Hatié sokkal érthetőbb és tisztább volt, az enyém ki sem jött az állat száján. A test oroszlánrészét nagyjából a szóban forgó démonfarkas uralta, ami kicsit sem tűnt meglepőnek.
- Szerintem nincs ezzel semmi gond. – közölte velem higgadtan, miközben odasétáltunk egy fához, hogy vizelettel megjelölhesse azt. Egy hisztérikus kiáltás tört fel belőlem, semmi több, mialatt elvégezte dolgát. Ezt követően a farkas test oldalát odanyomkodta a törzshöz, mialatt frusztrált vinnyogás közepette meg akart szabadulni a viszkető érzés okozóitól. Magatehetetlenségemben próbáltam kitalálni, mit kellett tennünk, hogy vége legyen ennek a rémálomnak.

_________________

avatar
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 523
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2495/2500  (2495/2500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Piroska és a farkas

Témanyitás by Szophie on Szer. Jún. 13, 2018 11:29 pm


Felébredtem, és mint mindig, természetesen most is azonnal engedtem a természetemnek és késztetéseimnek. Szerettem az érzéseimnek élni, és nem visszafogni magamat. Ez volt az új mottóm. Így aztán még mielőtt bármi is meglephetett volna, egy farkason csattant és tört darabokra egy flaska, ezernyi csilingelő darabra hullva.
- Mégis mit csinálsz? - tört fel torkomból a hang háborogva, és éreztem, miképpen lódul meg testem, hogy felháborodva felpattanjon helyéről, miképpen torzul morgásba eddig nyugodt arcom. Valami kaparta kiszáradt, alkoholtól savanyú torkomat.
A szék idegesítően nyikorgott mögöttem. És a hang engem még nem is zavart volna annyira, de éreztem, hogy a testem rákoncentrál. Aztán még mielőtt bármit is tudtam volna tenni, éreztem, miként kapom fel a tárgyat, és hajítom a sarokba, hogy az is pixelfelhővé váljon.
- Érthetetlen ingerültség, önálló testi mozdulatok. Valami itt nagyon nincs rendben. - fejtettem ki a véleményemet, és most a sajátomat, elgondolkodva, az összetört bútordarabot figyelve.
- A fejed nincs rendben, te nagyokos. - érkezett a meglepő, kaffogó válasz valahonnan mélyről, és mégis az én torkomból.
- Vezér? - jöttem aztán rá rögvest a kifejezésből és hanghordozásból.
- Szóval, meg tudnád mondani, miért támadtad meg azt a képet?
- Csak úgy. - vontam meg a vállamat. - Neked nincs késztetésed rá? - sandítottam az említett tárgy felé.
- Hát.. - éreztem, miképpen hezitál, majd ejti ki a szavakat önidegenül. - Valami idegesít benne. - vakarta meg a közös fejünket.
- Na jó, szóval.. Van akármilyen elképzelésed róla, mi a fészkes fenéért kerültünk egy testbe, közös irányítás alá? - tértem rá végül a kérdésre, már amennyire másnaposságtól kótyagos fejem megengedte.
- Most nem is az a legfőbb kérdés. Viszont ajánlom neked, hogy ha nem akarsz szívbajt kapni, ne nézd meg a nadrágod tartalmát.
- Tessék? - néztem végig magamon rögvest, és nagyon hamar leesett a tantusz, hogy nemhogy nem a saját csodás női testemben, de épp ellenkezőleg, egy lassan korosodó ápolatlan férfiéban leledzem.
- Na és? Most hogyan tovább?
- Reménykedj, hogy ne keljen pisilnünk.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Piroska és a farkas

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.