Takeshi Sendo

Go down

default Takeshi Sendo

Témanyitás by Takeshi Sendo on Csüt. Május 31, 2018 3:10 pm

Adatlap

Név: Takeshi Sendo
Nem: Férfi
Kaszt: Harcos
Kor: 19

Kinézet: Fekete tüsi haj. Izmos test és 200cm magas. Bal karján pácél van míg a jobb karján nincs. Könnyű páncélzatot hord ami fekete. Egy köpeny van a hátán ami szintén fekete. Arcát és testét sebhelyek díszítik. A vértjén elől egy vörös oroszlán fej látható. A hátán meg a hatalmas kardja található ami majdnem olyan nagy mint Takeshi

Jellem: Kicsit zárkózott a külvilág felé, de ha valaki közeledik felé megpróbál vele kommunikálni és foglalkozni. Nagyon bátor és ha kell a csapatáért és barátaiért bármit megtenne. Kicsit makacs és önfejű. Sokszor másnak a tanácsot nem fogadja meg, de akadnak kivételek. Szeret lustálkodni, de ha harcolni kell ő az első aki már rohan a csatába. Nem tűri jól a parancsokat ezért sokszor mindig áthágja a szabályokat. A bajba került embereknek mindig a segítségükre siet. Sokszor magányos farkasként harcol és úgy is viselkedik, de szereti néha a társaságot is.

Képességek
Név:Döngölés
Típus: Aktív
Leírás: A kardjával a földre súlyt és ha az ellenség a közelében van az egy körig sebezhetőbb eggyel kisebb dobás is elég a találathoz. Remek képesség a lovagok ellen. Ehhez a képességhez viszont sok erő kell így nem lehet vele ész nélkül hadonászni. 4 körönként lehet csak használni hogy újra töltődjön. Szükséges hozzá az súlyemelés jártasság. Kisebb dobás elég a találathoz.

Előtörténet

Egy nem túl tehetős családba született. Rajta kívül a családjának nem volt gyereke így mindig arra várt hogy hátha lesz egy kistestvére. Az oviban is magasabb volt a társainál ami miatt sokan kiközösítették, de volt egy srác aki folyton követte őt. A srácot Yoshinak hívták. Yoshi és Takeshi mindig együtt játszottak és szórakoztak az óvodában. Mikor iskolába felkerültek ott is együtt lógtak és tanultak. Takeshi elkezdett boxolni tanulni és cimborája mint jó barát mindig ment vele edzésre, de ő inkább a videojátékok és szerepjátékok világát szerette. Hősünk egyre jobb lett a boxban és haverja büszkén nézett rá mindig hogy milyen kitartó. Mikor felkerültek a gimnáziumba ott is csak együtt mászkáltak minden felé, de már Yoshi kezdte rávenni Takeshi-t hogy kezdje el ő is a játékokat. Sendo kipróbált pár játékot, de nem nagyon ment neki. Mikor barátja ment hogy a megbeszélt találkozásra elérjen, de pár felsőbb osztályos tanuló elkezdte őt fenyegetni és ütni. Takeshi már várta a barátját, de mikor már pár percet várt elindult a kijárat felé. Mikor a kapuhoz ért oldalról egy srác nézett ki az iskolánál hogy meglesse megy-e valaki arra. Sendonak ez nagyon furcsa volt és elindult felé. Mikor oda ért látta hogy barátját 3-an ütik. Nem kellett több és az első srácnak egy jobb horgot adott és már ment is a másikra hogy azt is üsse, de egyből leálltak mikor meglátták ki ütötte meg a társukat. Hősünk a cimborájához lépet és felsegítette.
-Ha még egyszer Yoshihoz hozzá értek csúnyán elverlek titeket.
Takeshi barátja táskáját is felvette és vitte magával. Yoshi nem szólalt meg egész úton, de Sendo sem szólt egy szót sem. Mikor odaértek házhoz a két barát elköszönt és mentek a dolgukra. Estig Sendo bent volt a klubban és mikor hazaindult gondolta roadwork-özik hazáig. Elkezdett futni hazafelé gyorsan és néha lassan ezt váltogatva. Egy sikátornál kiabálásokat hallott. Mint mindig túl kíváncsi volt és megindult befelé. Mikor meglátta hogy pár suhanc volt az akik egy kutyát ütöttek botokkal rájuk kiabált.
-Mi a francot csináltok? Jobb ha befejezitek most azonnal!
A suhancok nem szóltak semmit csak hősünk felé fordultak és elkezdtek oda sétálni. Mikor oda értek a botokkal elkezdték ütni Takeshit aki védekezett és próbált visszatámadni kisebb nagyobb sikerrel. Így is alul maradt ellenük és bekerült a kórházba ahol az orvos közölte vele hogy nem boxolhat többet mert akkor lebénulhat a bal karja. Yoshi minden nap látogatta a barátját a kórházba és mesélt az új játékokról. Mikor Takeshi kikerült a kórházból folytatta a tanulmányait és elkezdett utána dolgozni. A két barát mindig tartotta a kapcsolatot és mikor megtudták hogy egy új játék jön ki megbeszélték hogy megveszik és együtt játszanak.  Mikor a Nerve Gear és a játékot piacra dobták Ők is megrohamozták a boltokat és Takeshi alkatát kihasználva sikerült is két darabot megszerezniük. Mikor hazaértek mindketten elindították a játékot. Hősünk nézte a választható kasztokat és mikor meglátta a harcost és elolvasta milyen egyből beleszeretett mert tudta hogy olyan mint ő. Mikor kész volt a karakter alkotással aminek a Sendo nevet adta belépet a játéktérre. Cimborája már várta őt bent és elindultak a környező erdőbe megnézni milyen lények vannak ott. Nagyon tetszett a két barátnak ez a játék. Mikor elindultak volna beljebb az erdőbe hirtelen elteleportálták őket a főtérre mint minden játékost. Ott megjelent Kayaba avatárja és mondta hogy mi történt. Sendo csak nézett maga elé és mikor mondta Kayaba az utasítást megnézte a tükröt. Majd a saját valójában látta meg Yoshi-t és Barátja is őt. Nem értették mi történt, de azt tudták ha feladják akkor csak a halál várhat rájuk. Felkerekedtek és elindultak az erdő felé és ott próbáltak fejlődni. Barátja előre rohant hogy több mobot gyűjtsön össze és több exp-t szerezzenek meg rövid idő alatt. Csak Yoshi élete fokozatosan csökkent. Takeshi már rohant a barátja felé hogy a segítségére siessen, de mire odaért volna társának elfogyott az élete. Takeshi összerogyott és nézett meredten előre. Akkor tért magához mikor egy farkas ugrott felé. Amit a kardjával próbálta távol tartani, de a farkas nem volt egyedül így inkább elkezdett menekülni. Mikor beért a város határához ahol már nem akarták a szörnyek megtámadni elkezdett ordítani szomorúságában. Majd csak sétálgatott az utcákon céltalanul és semmit nem csinált. Teltek múltak a napok, de csak a barátjára tudott gondolni hogy mi történt. Már pár hónap is eltelt mikor egy csapat játékost elkezdte mondani hogy soha nem adhatják fel hogy kijussanak. Takeshi ekkor észhez tért és elhatározta magát hogy Yoshi-t megbosszulja és miatta kifog jutni és megmutassa Kayabának hogy nem ér semmit. Persze volt hátsó szándéka is hogyha kijut akkor Kayabát elkapja.


A hozzászólást Takeshi Sendo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 03, 2018 2:16 pm-kor.
avatar
Takeshi Sendo

Hozzászólások száma : 12
Join date : 2018. Apr. 24.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Takeshi Sendo

Témanyitás by Eugeo on Pént. Jún. 01, 2018 8:41 pm

No halihó!

A képesség-dolgot sikerült letisztázni, ennek örülök! Összefoglalóban tetszetős előtörténetet írtál, viszont két apróságra fel kell hívnom a figyelmedet.

A kinézet- és a jellemleírásban itt-ott a mondatzáró pontok helyett vesszőket használtál. Az előtörténetben feltűnőek a szóismétlések. Ezeket légy szíves, javítsd ki. Rengetegszer ismétlődnek meg ugyanazon személynevek, egy mondaton belül néhol több „volt”-ot használsz. Érdemes szinonimákat használnod a tulajdonnevek helyett, a fogalomismétlődésnél pedig érdemes azt a mondatszakaszt átírnod. Ha ezeket kijavítod, elfogadom az előtörténetedet. Ha van valami kérdés, kérdezz nyugodtan! Smile
avatar
Eugeo
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 107
Join date : 2014. Apr. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Takeshi Sendo

Témanyitás by Eugeo on Vas. Jún. 03, 2018 8:31 pm

Üdv ismét!

Látom, hogy javítottál az említett hibákon, szóval elfogadom az előtörténetedet!

A legfontosabb, hogy pontozd a karakteredet. A karakterek kezdéskor öt (5) pontot kapnak, amit a harcos alapra, azaz:
Élet: 2
Fegyverkezelés: 1
Erő: 4
Kitartás: 1
Gyorsaság: 1
Speciális képesség: 1

Erre ráoszthatsz. Az elosztáshoz ha kéne egy kis segítség akkor azt a megfelelő témákban megtalálhatod a szabályzatban.

A kiosztás mellett kapsz tárgyakat is.

Kezdő *Pallos/Fejsze/Pöröly* (+2 erő *-1 kitartás/-1 fegyverkezelés/-1 gyorsaság*) <- a * közöttiek közül választhatsz egyet, amit majd az adatlapodon tüntess fel. A három választás így nézne ki: [Kezdő Pallos (+2 erő -1 kitartás), Kezdő Fejsze (+2 erő -1 fegyverkezelés), Kezdő Pöröly (+2 erő -1 gyorsaság)
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.

És ne feledkezzünk meg az aranyról. 70 arany üti a markodat. Készítsd el adatlapodat, amit itt tehetsz meg. Játékostársat ebben ebben a topicban tudsz keresni, küldetésre pedig itt tudsz jelentkezni. Ha bármivel kapcsolatosan kérdésed akadna, privát üzeneten, chaten vagy discordon keresztül el tudsz érni. Jó játékot! Wink
avatar
Eugeo
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 107
Join date : 2014. Apr. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Takeshi Sendo

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.