Takeshi Sendo

Go down

default Takeshi Sendo

Témanyitás by Takeshi Sendo on Vas. Jún. 03, 2018 8:51 pm

Adatlap

Név: Takeshi Sendo
Nem: Férfi
Kaszt: Harcos
Kor: 19

Kinézet: Fekete tüsi haj. Izmos test és 200cm magas. Bal karján pácél van míg a jobb karján nincs. Könnyű páncélzatot hord ami fekete. Egy köpeny van a hátán ami szintén fekete. Arcát és testét sebhelyek díszítik. A vértjén elől egy vörös oroszlán fej látható. A hátán meg a hatalmas kardja található ami majdnem olyan nagy mint Takeshi

Jellem: Kicsit zárkózott a külvilág felé, de ha valaki közeledik felé megpróbál vele kommunikálni és foglalkozni. Nagyon bátor és ha kell a csapatáért és barátaiért bármit megtenne. Kicsit makacs és önfejű. Sokszor másnak a tanácsot nem fogadja meg, de akadnak kivételek. Szeret lustálkodni, de ha harcolni kell ő az első aki már rohan a csatába. Nem tűri jól a parancsokat ezért sokszor mindig áthágja a szabályokat. A bajba került embereknek mindig a segítségükre siet. Sokszor magányos farkasként harcol és úgy is viselkedik, de szereti néha a társaságot is.

Képességek
Név:Döngölés
Típus: Aktív
Leírás: A kardjával a földre súlyt és ha az ellenség a közelében van az egy körig sebezhetőbb eggyel kisebb dobás is elég a találathoz. Remek képesség a lovagok ellen. Ehhez a képességhez viszont sok erő kell így nem lehet vele ész nélkül hadonászni. 4 körönként lehet csak használni hogy újra töltődjön. Szükséges hozzá az súlyemelés jártasság. Kisebb dobás elég a találathoz.

Felszerelés

Kezdő *Pallos/Fejsze/Pöröly* (+2  erő *-1 kitartás/-1 fegyverkezelés/-1 gyorsaság*í
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportál)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.


Küldetések

-

Küzdőterek

-

Ajándékok

Szóló zseton 1 db

Pénzügy

Előtörténet:70
avatar
Takeshi Sendo

Hozzászólások száma : 12
Join date : 2018. Apr. 24.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.