A forrás

Go down

default A forrás

Témanyitás by Keita on Csüt. Jún. 14, 2018 10:06 pm

A forrás


Résztvevők: Simeon és Tengerszem :3


Hogy mi hozott Floriába? Talán a kellemes, napsütéses időjárás, vagy csak egy kis laza kikapcsolódás? Tekheseb rajtatok múlik. De ahogy sétálgattok a városban, egyszer csak felkelti a figyelmetek egy idős asszonyság, aki meglehetősen bánatosan ücsörög a háza előtti padon. Lehet egyébként nem zavarnátok, de észreveszitek a feje feletti sárga felkiáltójelre, ami csak annyit jelent: küldetés várható. Mit tesztek?
avatar
Keita

Hozzászólások száma : 70
Join date : 2016. Dec. 27.
Age : 30

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: Próba

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A forrás

Témanyitás by Simeon on Szer. Jún. 20, 2018 8:04 pm

- Most?
- Ph-h.
- ... és most?
- Ph-h - Tengerszem megemelte a csápját - Phhh... Phh! Bhh!
- Ugrááás! - kiáltotta erre Simeon teli torokból és nevetve vetette le magát a fáról. Az egész ötletet nagyjából fél órája találták ki, a huszadik szint napsütötte, virágos mezőin sétálva: már elsőre is őrültségnek tűnt, de ez természetesen idomárunkat egy cseppet sem zavarta - ezúttal pedig a polipot sem, sőt! Tengerszem kíváncsi volt, milyen lehet a táj egy kicsivel... magasabbról. Így tehát eltervezték és annak rendje és módja szerint végrehajtották az akciót: Simeon két kézzel előre ugrott, térdenállásba helyezkedve a levegőben, állatkája pedig pár méterrel távolabb figyelte őt a magas fűből. Innen be lehetett látni a hatalmas mezőt és a közepén magasodó tölgyet is, az alatta lévő virághalommal együtt. Ketten hordták össze, csalinak.
- Érkezeeeem! - nevetett a srác; szavait hatalmas csattanás követte. Majd felszálltak! A gigantikus méretű, piros indikátorral rendelkező pápaszemes lepke és rajta az idomár, aki azért idomár, hogy minden állatot meg tudjon szelidíteni, de seperc alatt! Legalábbis ez volt a terv. A pillangó a reá nehezedő plusz súlytól többször verte le magát a földre, mint amennyiszer három szárnycsapásig eljutott volna és ezt csak tetézte Tengerszem, aki izgatottan ugrott fel, egyik csápját véletlen a szerencsétlenül járt rovar látóterében hagyva.
- Hát, így nem jutunk közelebb a napcsíkok szülőhelyéhez - nyafogott a fiú, rászorítva új hátasára - Felfele menj, hé... na várj, segítek - fordult mosolyra a szája széle, majd két lábát széttette és amikor a pillangó a legközelebbit verdeste, elrúgta magát a földtől.
- Phhh-bhhh! - lelkesedett Tengerszem is, mert most végre repültek! Na nem sokat és nem is azonos magasságon (nagyjából úgy néztek ki, mint akik a végső haláltusájájukat vívják éppen), de az állat csak elvergődött velük a város határáig, mielőtt végkimerülésben elpixeleződött volna. Szegény. Simeon és Tengerszem pedig két méterről csapódott bele Floria macskaköves főterének közepébe és még legalább két percig önfeledten kacagtak a tapasztaltakon. Ekkor vették észre a nénit, aki igencsak szomorúnak tűnt.
- Örvendek! - hajolt meg előtte Simeon - Segíthetünk valamiben? - kérdezte derűsen. Mindenképpen fel akarta valahogy vidítani az asszonyt; ezt már akkor tudta, amikor meglátta őt: még a felhők is csak elvétve kúsztak át az égen, tehát nem nézhette, hogy valaki ilyen sok napcsík között ennyire bánatos legyen. Tengerszem pedig követte őt, titkon reménykedve benne, hogy az npc valami jó küldetést ad.
avatar
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1578/1700  (1578/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.