Nyugati rész

12 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next

Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Tsukiko Teter on Hétf. Ápr. 10, 2017 4:19 pm

Mikor arról beszél, hogy nem olyan rég ébredhettem, akkor elsőre furán nézek rá. Arcom vonásai könnyen felveszik az értetlenkedést. Mivel nem vagyok annyira nagy gamer, ezért számomra ezen kifejezések ismeretlenek.
- Te..tessék? Nem tudom mennyi ideje vagyok benn a játékban, s fogalmam sincs, hogy esetleg hol lehetne megnézni. – túrok bele a hajamba önkénytelenül. A valódi időérzékemet elvesztettem mialatt a városban sikeresen eltévedtem.
- Akkor biztosan örültél a barátodnak, legalább már nem egyedül vagy ebben a világban. – válaszolom vissza, egy pici erőltetett mosollyal. Ránézek magamra, s kinézetemre, s egyéb dolgaimra. Most tűnik fel először, hogy rémisztően úgy nézek ki, mint a valóságban. Hogy mi? Az a sok kérdez arra szolgált, hogy minél élethűbben jelenítsenek meg itt? Hangosan nyelek egyet, aztán ránézek Raygartra, mert így mutatkozik be előttem. Ezt követően valamit csinál előttem, majd felugrik nálam egy ablak. Most látok először ilyet. Egy darabig a szöveget, aztán a lovagot nézem. Mikor nagy nehezen meggyőzöm magam, hogy elfogadjam, akkor rábökök az elfogadom gombra.
- Köszönöm, remélem van térkép, aminek segítségével nem tévedek el. – somolygok, aztán látom, hogy valamin gondolkozik. Eszem ágában sincs megzavarni, így türelmesen kivárom, míg újra meg nem szólal.
- Jó lenne ha körbevezetnél. Most először játszok ilyen típusú játéknak, s elég bénának érzem magam. – vallom be szépen, hogy én kissé ügyetlennek érzem eme játék kezelését, de talán idővel belejövök és hozzászokok, nem? Körbenézek, aztán egyik irányba megindulok. Arról fogalmam sincs, hogy ez kifelé fog vezetni a városból, vagy inkább beljebb a sűrűjébe.
- Rólad mit tudhatok meg? – érdeklődöm teljesen őszintén. Végül talán nem lesz semmi gond! Tán az itt átélt dolgokat megírhatom. Szociológiát tanulok, s kíváncsi voltam erre. Ha elég sok játékossal összefutok, akkor mindenképpen fel tudok mutatni a többieknek valamit.
- Mesélnél, hogy kerültél ebbe a helyzetbe? – kérem meg, de aztán gyorsan hozzáteszem megérintve a vállát.
- Természetesen, ha nem szeretnél róla, akkor nem erőltetném. – veszem el a kezem. Ez egy finom gesztus tőlem, egy olyan szokásom, ami nehéz lehetne kiirtani belőlem.

Tsukiko Teter
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2017. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
28/50  (28/50)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.lifeme.net/t3469-teter-tsukiko

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Raygart Arrow on Kedd Ápr. 11, 2017 10:52 pm

Gondolkozom, hogy hol és mit és hogyan tudnám meg mutatni neki. Mert, ahogy szavaiból kivettem kezdő teljesen. A könyvben végül is le van, írva nagyon sok minden sosem árt az, ha valaki meg is mutatja. Igen valóban örültem, amikor ott össze futottunk és kicsit meg is lepett a három lány. A végén minden jól alakult szerencsére.
- Igen, örültem neki és habár még hivatalosan nem vagyok felvéve, de egy céh tagja lettem.
Észre veszem a mosolyát és azt is erőltetett. Szívem szerint most meg fognám a vállát finoman és magam felé fordítva mondanám neki, miért mondod ezt te sem vagy egyedül, hiszen most is itt beszélgetsz velem. Na igen, de ettől valami perverznek tűnnék biztos ami távol áll tőlem meg elég furcsa is lenne ilyet mondani.
- Senki sem volt profi azonnal, kicsit bele kell tanulni. Én úgy két hónapja vagyok itt és még mindig csak első szinten vagyok. Szívesen körbe vezetlek és gondolod meg mutatok dolgokat is könnyebb legyen az itt benti élet.
Elindulok utána, mert végül is teljesen mindegy melyik irányba megyünk valahol ugyan is el kell kezdeni. Mi közben sétálunk, újra elő hívom a menüt és a kis térkép meg jelenik látószögem jobb alsó sarkában. Jelenleg csak engem jelez egy kis piros pontként a területen. Vagy is egy barátlistámon szereplő játékos sincs a közelben. Kérdését halva kicsit előre tekintek el gondolkodva. Miért is ne mondanám el, hiszen nem volt és lesz titok sose. Az hogy ezt kérdezi, azt jelenti csak meg akar ismerni. Persze azért van, amit meg tartok magamnak természetesen.
- Nem vagyok egy túl érdekes ember szerintem. Amit nem szeretek, ha olyan szabja, meg mit tegyek, akit nem ismerek és tisztelek vagy szeretek. Szeretek szabad lenni azt csinálni, amit akarok, akkor és ott ahol akarom. Nem bírom azt, ha másokat bántanak, talán ezért is lettem lovag kasztú.
Egy újabb kérdés és még meg is érint, a szemeibe nézek és tekintetem őszinte arcomon mosoly.
- A legjobb barátom, akivel már inkább testvérek vagyunk ő jutatott ide. Nem haragszok, mert csak jót akart. Tudta nem szeretem a bezártságot, nem szeretem, ha meg fosztanak a szabadságtól. Meg persze bűntudata is volt, amiért engem ütött el az autó. Talán meg is halt volna a bolond, ha nem lökőm félre, akkor.
Kicsit ábrándozva a múlton tekintek előre és el mosolyodom. Talán örült vagyok, de akkor zárjanak be a vicc osztályra. Az örültség, hogy inkább én haljak vagy sérüljek, meg mint egy barátom. Akkor igen én egy elmebeteg vagyok és kérem a gyógyszereim.
Rád pillantok, és elő veszem, a kis könyvecském majd írni kezdek. A betűket a lapokat bűvölőm, de közben téged nézlek vizsgáló tekintettel. Az arcod a szemed és egész lényed.

- Elveszve a zárt világban.
azt hitte nincs más csak ő.
Elveszve mint árva őzike
Talán van még remény.

Fel csillan a fény neki.
Nem álom eme fény.
Szabadság és kedveség
Mi lelkében lakozik.

Őzike remélj és higgy!
Nem vagy egyedül.
Erős vagy, mert veled van.
Ha kérdeznéd, mi is az.

A válasz a válasz a remény.
Ami benned él csak higgy benne
Meg látod, nem leszel elveszett többé.

Észre se veszem, hogy miközben írok a szavakat ki is mondom. Mi után végeztem elégedetten mosolygom és becsukom a könyvet.

_________________
„Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.”
avatar
Raygart Arrow
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2017. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
179/500  (179/500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Tsukiko Teter on Csüt. Ápr. 13, 2017 8:05 am

Hallgatom első ismerősöm minden egyes szavát. Örömmel hallgatom, hogy ő talált egy közösséget. De vajon velem mi lesz? Én megtalálom itt a játékban azt a helyet? Kifújom végül a levegőt, majd elhessegetem az ártó gondolatokat a fejemből, mert tudom jól, hogy az felér egy fél vereséggel.
- Két hónapja? Az nagyon sok idő. Való életben annyi idő alatt sok esemény történik. – mondom el a véleményem megdöbbent arckifejezéssel. Felmerül bennem a kérdés, hogy vajon itt vannak napszakok? Van valami, amivel ténylegesen lehet mérni az időt? Vajon megegyezik a kinti időszámítás az itteni virtuálissal? Elindulok, s hála szerencsére jön utánam Raygart.
- Az jó lenne, hogyha megmutatnál különben pár hasznos dolgot, mert tanácstalan vagyok. Fogalmam sem lenne, hogy hol kezdjem először, utána másodszor. – vallom be előtte, ezzel csak erősítve a másikban azt a tényt, hogy kezdő játékos vagyok. Sétálás közben hallgatom a beszélgető társaságom szavait, hogy mit válaszol a kérdésemre.
- Mindenkiben van valami, ami megfoghatja a másikat. Hiszen lehet egy másik ember tisztelni fog azért, hogy szabadelvű vagy, vagy képes vagy másokat megvédeni. – szólok vissza, de nem itt állok meg a beszédemben.
- Én a harcos kasztot azért választottam, mert úgy gondoltam a kétkezes fegyverrel nagyobbat lehet ütni, meg jobban lehet védekezni. – magyarázom el neki, hogy én miért lettem az a kasztú, ami jelenleg vagyok. Raygart arról kezd ezután mesélni, hogy miként jutott ide, ebbe a világba. Nem kerüli el a figyelmem, hogy a barátját családtagjaként tartja számon. Igazán lovagias tett, így hirtelenjében elgondolkozok, hogy vajon én megtettem volna azt, amit ő tett? Vagy egyszerűen néztem volna, hogy elüti az autó? Ki tudja? Az életben sosem kellett ennyire bátornak lennem, ezért fogalmam sincs, hogy nálam mi a helyzet e téren. Tán ez játék előhozza az ember rejtett képességeit, vagy a szunnyadókat. A gondolataim világából Raygart szavai rángatnak vissza a virtuális világ talajára. A végén természetesen megtapsolom.
- Köszönöm a verset – jelentem ki enyhe pírral, s elfogadhatóbb, tisztább mosollyal. Megállok egy kicsit, s körbenézek.
- Minden nőnek így bókolsz? – csúszik ki az ajkaimon között, s tekintetem az övébe fúrom. Kíváncsi vagyok, hogy mit válaszol.

Tsukiko Teter
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2017. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
28/50  (28/50)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.lifeme.net/t3469-teter-tsukiko

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Raygart Arrow on Vas. Ápr. 16, 2017 8:31 pm

Mi közben sétálunk meg tervezek egy útvonalat, valami egyszerűt, ami sok helyet érint. Fegyver és páncél árusokat, boltokat és szálás helyeket. Olyan helyeket, amiket jól lehet tájékozódási pontként használni. Mi közben beszélgetünk, intek, hogy most forduljunk jobbra. Egy kicsit kisebb utcába jutunk igy ami tele van npc-k házaival. Az utcán is akad pár npc, de játékos is.
- Talán igazad lehet, de itt bent egy kicsit más, mint odakint. Itt kicsit átt értékelődnek az ilyen tulajdonságok. Egyesek szemében legalább is.
Végig értünk az utcán, egy másikra szélesebbre jutottunk ahol volt egy fogadó. Bentről harsány hangok szűrődtek ki. Előtét pedig két ló ált ki kötve.
-Nos igen az is egy szempont, néha legjobb védekezés a támadás. Érthető, hogy ilyen okból döntöttél harcos mellett részben.
Közben a térképemen egy apró kis térkép jelölővel meg jelölöm honnan indultunk. Majd pár mozdulat után elő hívtam a menüm és Tsuki felé mutattam a térképem, láthassa.
- Igen, valójában két hónapja vagyok ébren. Igazából már négy éve vagyok a játékban ragadva. Még az indulás napján voltak, akik nem léptekbe, mert a rendszer nem engedte. Engem két hónapja léptetettbe, ebbe a világba. Nos ha le utánzod, az előbbi mozdulatom a menüből elő tudod hívni a térképed. Az enyémen látod, most hol vagyunk és láthatod, honnan indultunk.
Pár mozdulat ismét, egy kis nyomkodás és egy ablak ugrik fel ismét Tsuki elött. Csak a térképeim osztom meg vele semmi több. A teljes 1 szintről, amit eddig felderítettem.
Mikor meg szólal, én teljesen elpirulok, és látszik, zavarban vagyok egy kicsit.
- Izé szóval, nem.... nem mindenkinek.
Szemeibe nézek, hiszen szemeimbe néz egyenesen. Nem is tudom, hogy mit válaszoljak hirtelen.
- Csak azoknak, akik különlegesek.
Talán korai egy ilyen kijelentés, hiszen nem ismerem viszont valami valóban meg fogott, benne mert verset írtam róla.

_________________
„Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.”
avatar
Raygart Arrow
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2017. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
179/500  (179/500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Tsukiko Teter on Hétf. Ápr. 17, 2017 3:06 pm

Hallgatom Raygart szavait, hogy ne lepődjek meg azzal kapcsolatban, hogy van némi különbség a bent és a kint között. Biztosan van, de egyelőre én nem tudnám megnevezni, ha hirtelen arra kérne. Befordulunk egy kisebb utcába, ahol én először pár pillanat erejére megtorpanok és körülnézek óvatosan, hogy esetleg nem-e most lépek be a csapda száján? Aztán döntök, hogy felesleges aggódnom, ezért gyors lépésekkel beérem a társamat. Nyitott szemmel járok, s próbálom megjegyezni a környéket, ha véletlenül erre elkeverednék. Becsatlakozunk egy szélesebb utcába, ahol feltűnik egy fogadó, s ahonnan most harsány nevetésáradat tör ki. Két ló álldogál előtte. Kedvem lenne megsimogatni az állatokat, de azonban megszólal Raygart, így kénytelen vagyok rá figyelni.
- Nem tudom, hogy mennyire leszek hasznos. De igyekezni fogok senkit sem hátráltatni, vagy nehéz helyzetbe hozni. – magyarázom a beszélgetőpartneremnek, aki szintén elkezd nekem mutatni pár érdekességet. Első nekifutásnak hihetetlennek tűnik, másodszor pedig az fut át az agyamon, hogy eddig ez nekem miért nem jutott az eszembe? A lovagot természetesen továbbra is hallgatom, valamint próbálkozok azon trükkel, amit az elébb megmutatott nekem. Nem sok időm marad a gyakorlásra mert Raygart megosztja velem a térképét, amit eddig gondosan felfedezett. Szóhoz sem jutok, de aztán csak sikerül tovább lépnem.
- Igazán kedves vagy, hogy megosztod velem ezeket. Egyelőre én nem tudok semmivel sem szolgálni, hogy visszafizessem a tartozásom. – mondom neki, mikor feltűnik az a tény, hogy zavarba jött a szavaimtól. Egymás szemébe nézünk, amit én cseppet sem kívánok megszakítani félrenézéssel.
- Szóval azt mondod, hogy szeretnél nekem udvarolni? – jön ki belőlem a kérdés, mindenféle megbotránkozás nélkül.  Valahol belül jólesik a lovag szavai, emellett a kinti világban a tanulmányaim jobban lefoglaltak, mint hogy pasizhattam volna. Magyarán nincs ellenemre a másik ilyen fajta közeledése. Mikor említi, hogy a különlegeseknek, akkor újfent pirulok, ami hosszabb hallgatást eredményez. S még mielőtt felfognám, hogy mit csinálok; akkor odahajolva a férfi arcához, adok rá neki egy hosszabb puszit.
- Köszönöm, s remélem sikerült leróni a tartozásom. – jegyzem meg egy huncutabb mosollyal. Tekintetem végül az előttem zajló eseményekre terelődik.

Tsukiko Teter
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2017. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
28/50  (28/50)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.lifeme.net/t3469-teter-tsukiko

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Raygart Arrow on Kedd Ápr. 18, 2017 12:42 am

A lovak közelében megálok és Tsukit nézem. Hasznos nem hasznos, hátráltatni, na meg a nehéz helyzet. Az egész egy nagy relatív halmaz, mint az idő. Nekem ilyen és ezt jelenti másnak meg már pont az ellenkezője vagy a középút.
- Annyit vállalj szerintem, amit teljesíteni is tudsz, igy senkinek sem okozol éles helyzetben gondot. Én legalább is igy gondolom, meg mondom, mire vagyok, képes mit tudok. Ehhez való szerepet kérek, kapok, ha csapatban kell lenni. Igy akár a gyengeségem ki ellensúlyozhatja a másik, míg én az övét.
Furcsán értetlenül kezdek nézni a lányra, nem értem miért tartozna. Nem értem miért kéne bármit is vissza fizetnie. Nem azért segítek neki, nem azért osztok meg vele dolgokat, mert bármit is elvárok cserébe. Igy döntöttem és kész, hogy segíteni akarok neki. Meg talán tükörbe se tudnék nézni ha, hagynám a bajban egyedül kóborolni. Puszta önzetlenség vagy mi a szösz az egész. Az arcomon még az előbbi zavar uralkodik. Igen is zavarba jöttem az előbbi miatt.
- Igen, de igy hirtelen nem mertem volna rátérni a dologra. Nekem az ilyesmi mindig nehezen ment egy kicsit.
Mosolygok és közben hajamba túrok, hogy valamijen cselekvéssel oldjam a feszültségem. Amikor egy hosszú puszit kapok, teljesen le merevedek. Mintha hirtelen kővé dermednék majd a következő pillanatban elolvadnék. Érzem, hogy az arcom csak úgy lángol. Érzem virtuális bőrömön ajkai puha érintését. Majd mikor magamhoz térek, a kábulatból veszem a bátorságot és finoman meg simítom Tsuki arcát mosolyogva.
- Nem vártam és várok el semmit a segítségért cserébe. Ezért, nem is tartozol semmivel igy nincs mit vissza fizetned sem.
Még mindig a szemeibe nézek és finoman elmosolyodom.

_________________
„Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.”
avatar
Raygart Arrow
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2017. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
179/500  (179/500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Tsukiko Teter on Kedd Ápr. 18, 2017 5:00 pm

Hallgatom a lovag bölcs szavait, majd a végén bólintok egyetértésképpen. Az viszont teljesen meglep, hogy értetlenül néz rám a fennálló helyzet miatt. Én csupán szeretném jelezni felé, hogy milyen jó érzés az, hogy segít nekem. Valahogyan az embernek ki kell mutatnia a háláját a másik irányába. S valahol úgy érzem, hogy a segítségadónak szintén jólesik az, ha elismerik a fáradozásait valami úton és módon. Zavarban van, ami valamennyire rám ragad. Nyelek egy nagyot, s néha finoman harapdálom az ajkaim. Mikor nehezen kinyögi, hogy szeretne nekem udvarolni, akkor nagyot dobban a szívem. Arcomra kis piros szín jelenik meg. Kezd olyanná válni a helyzet, mint valami szerelem első látásra. Felmerül bennem hirtelenjében, hogy biztosan csinosan nézek ki előtte?
- Tudod, hogy is mondjam….hmmm.
Nem találom rá a szavakat, főleg akkor nem, mikor ő a puszi után simogatja az arcomat. Hirtelenjében elvörösödök, sőt teljesen elfordulok tőle. Szívem majd kiugrik a helyéről, mert igazából ilyen gyengéden az arcomhoz csak most értek. Ráadásul az erősebbik nem képviselője. Beleremegett a testem az egészbe, abba a jóleső tudatba, hogy tán lesz férfi az életemben. Ám nem olyan könnyű lenyugodnom, mert a női fantázia szintén képes arra, hogy belelovalja magát bizonyos helyzetekbe. Nehéz a fejemből kizavarni azokat.
- De ha így csinálsz, akkor nem fogok tudni ellenállni – hangzik tőlem kissé halkabban, majd lassan visszafordulok az irányába. A vörösödésem elmúlt, de attól még halványan zavarban vagyok. Fogalmam sincs, hogy ezután mitévő legyek.
- Induljunk tovább – javaslom, s várom, hogy lovagias vezetőm adja meg az irányt és a tempót. Én egy darabig a hallgatást választom édes társamul, csak azután merek megszólalni, mikor lecsengett bennem az előbbi romantikus jelenet.
- Különben, nincs ellenemre, hogy egy ilyen lovaggal randizzak. – jelentem ki, aztán tényleg témát váltok.
- Fel lehet a másikat venni? Van itt baráti lista, vagy hasonló? – érdeklődöm tőle. Raygarttól pedig egyre kevésbé tartok. Ezen jelenet után nehezemre esik vad haramiának nézni.

Tsukiko Teter
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2017. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
28/50  (28/50)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.lifeme.net/t3469-teter-tsukiko

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Raygart Arrow on Szer. Ápr. 19, 2017 3:49 am

Láttam szemeiben nem érti, miért nézek rá furcsán. Érthető a dolog, hogy furcsállja, azt én furcsállom. Még nem ismer annyira, hogy tudja, nekem jól esik látni azt, ha segítségemmel örömet okozhattam. Ép ezért nem kívánok semmit cserébe, talán csak egy dolgot. Akin, akiken segítettem mosolyogjanak és boldogabbak legyenek. Ha ez önző dolog, akkor én egy önző ember vagyok.
- Mond nyugodtan, ha szeretnéd. Kínos a számodra, Tartsd, meg magadnak nem erőltetek semmit.
Elfordult, most már biztos zavarba hoztam. Vagy amit mondani akart túlságosan is kényes téma. Az is lehet most mérges, amiért meg érintettem az arcát? Remélem nem haragszik, amiért mertem ilyen bátor lenni. Amint vissza fordult le esett a dolog valamennyire. Remélem, nem tévedek, de talán jól eset neki, amit mondtam és az is finoman meg érintettem. A szavai után már biztos voltam a dologban. Sóhajtok és keresem a megfelelő választ, de nem tudom, mi lenne a jó az igazán jó.
- Elnézést, hogy meg érintettelek, de nem tudtam ellenállni. Talán kettönk közül én vagyok az aki nem tud ellenállni a másiknak.
Csak bólintok, és lábaim lassan mozdulnak, az események túl gyorsan követik egymást. Furcsa, a különös véletlen pont most és pont ma. Talán véletlen vagy maga a sors akarata ez az egész? Azon kellene gondolkodnom, hogy mit mutassak meg, vagy mit mondjak. Percekig nem jut eszembe semmi, az agyamban csak sivár homoksivatag van. A szél fúta dűnék közt egy oázis a menyei hely természetesen egy gondolat. Egy személy, aki körül a gondolat forog. Következő mondata miatt a szívem mintha hirtelen ólomból lenne. Hatalmasat dobban és mintha ólomból lenne, egy ólomból épített hatalmas motor módjára kezdjél össze-vissza zakatolni. A szavai boldogságot hoztak szőke fejemre, mert kevés remény élt bennem az iránt ilyen szavakat haljak tőle.
- Akkor tényleg nincs ellenedre, szeretnék veled mások is találkozni.
Témát vált ez tisztán érződik, és nem erőltetem a romantikus szálat. Meg van annak is a maga ideje. Tényleg komolyan gondolta, amit mond, na meg, ha jól olvastam a jeleket lesz itt folytatás talán még.
- Igen ami azt illeti van barátlista. Fel tudsz venni akárkit, majd ha már fel vetted a helyzete térképeden látható lesz. Persze ha ő olyan helyen van, amit te nem ismersz még csak egy homályos térképed lesz. A baráthoz vezető utat fel kell derítened.
Most lassabban csinálom, elő hívom a menüt. Majd a barát listám és a barátok hozzáadása opciót választom. Igy Tsuki elött felugrik egy kis ablak miszerint barát kérelem érkezett.
- Egyébként, jó ha tudod nem mindenki ilyen mint én. Persze vagyunk egy páran, de nem erre céloztam. Ha nem vagy védett területen és vörös indikátoros játékost látsz, akkor fuss, ahogy csak tudsz. Gyorsan menekülj védett területre. Cselekedj igy ha sárgát látsz, vagy gyanús zöldet. Hallani pletykákat miszerint egyes vörösöket zöld játékosok segítenek tőrbe csalni az áldozatot.
Talán bátor kijelentés lesz a következő tőlem, de a vigó végül is ezért van részben. Még ha a céh nem is lenne, akkor is igy gondolnám.
- Ha bajban lennél tudnod kell nem vagy egyedül. Rám és a céhtársaimra számíthatsz.

_________________
„Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.”
avatar
Raygart Arrow
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2017. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
179/500  (179/500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Tsukiko Teter on Szer. Ápr. 19, 2017 10:45 am

Zavarba hoz engem, főleg ama bizonyos érintésével, amit nem olyan régen tapasztalhattam meg. Újdonság számomra, annak ellenére, hogy virtuális világon belül vagyunk. A lényem legjobban elrejtett részében ott az ujjongás, az új dolgok iránti éhség. Ez mennyivel másabb, mint a kinti a világ? Új élményeket lehet szerezni. Eszembe ötlik, hogy valakik játékon belül találnak rá igazi párjukra. Erre a gondolatra felpezsdül a vérem. Arra leszek figyelmes, hogy elnézést kér egy olyan tettért, ami engem nagyon megfogott. Sokat elárul arról a személyről, hogy miként cselekszik. S engem megérintett, megindított, de egyben halványan kezd magához láncolni. A szívem dobog, s a lélekállapotom továbbra sem nyugszik.
- Nincs itt semmi baj ezzel, hogy megérintettél. – hangzik tőlem, hogy ne aggódjon emiatt. Ez olyan emberi dolog, amit nehéz lenne kiirtani mindenkiből. Halad tovább köztünk a beszélgetés, azonban a levegő, mint ha vibrálna körülöttünk. Vagy ezt most csupán én képzelem oda?
- Nincs ellenemre, hogy máskor találkozzunk egymással. Nem kell megfojtanunk egymást a másik jelenlétével. – fogadkozok nagy bölcsen, mint ha valami guru lennék Indiából. Hallgatom ezután a magyarázatát, a beszédét, és nézem az arcának mozgását. Nézem azután, hogy miként jut el abba a menübe, ahol a baráti lista található, s én leutánozom. Magamban örülök, mikor megérkezik Raygart felkérése, amit immáron minden probléma nélkül fogadok el. Megkapja tőlem azt a címkét, hogy: A lovag pasim. Egy kisebb varázslatos mosoly jelenik meg ajkaimon, s egy ideig nem arra figyelek, hogy mit magyaráz, hanem ott a neve a baráti listámon. Későn kapok észbe.
- Oh hogyne, köszönöm. Én még kezdő vagyok ugyan, de ha van kedved beszélgetni velem valamiről én szintén meghallgatlak. – ajánlom fel neki.  Haladunk tovább a nyugati részben, tekintetem inkább a mellettem lévőn pihen, mint a környezeten. Tán ilyen az, mikor kezd szerelmes lenni az ember? Új terepen járok, számomra ingoványos talajon.
- Visszatérve, vigyázni fogok magamra, de ígérd meg, hogy te szintén az leszel. – nézek rá komolyan, teljes elhatározottsággal. Nem akarom őt elveszíteni, egy ilyen értékes barátot és még ki tudja, hogy hol áll meg a kapcsolatunk? Átveszem a vezetést tőle, főleg azért, mert kezdek rájönni miként működik a térkép. Szépen bejelölgetem magamnak az érdekes helyeket. Hosszú hallgatás után szólalok csak oda randitársamhoz.
- Most már nem érzem magam annyira elveszettnek, amit neked köszönhetek. – jelentem ki somolyogva, miközben egyre többet nézek rá az ajkaira. Kíváncsiság hajt abban, hogy megízleljem azokat. A lelkiállapotom még mindig magasan száll. Cselhez folyamodok, kissé aljas, de remélem nem fogom megbánni a tettem.
- Nézd mi van ott! – mutatok egy irányba, ahol nem tudom pontosan mik vannak.  Közelebb lépek hozzá, sőt lágyan odasimulok hozzá, aztán sután lecsapok az ajkaira. Csupán öt másodpercre, s lassan távolodom el tőle. Úgy vélem ettől meg lesz bélyegezve, s nehezen fog kilökni a gondolatai világából. Egy csók az elfeledés ellen? Igen. Rámosolygok Raygartra, de hagyom megszólalni, már ha tud ezek után.

Tsukiko Teter
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2017. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
28/50  (28/50)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.lifeme.net/t3469-teter-tsukiko

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Raygart Arrow on Szer. Ápr. 19, 2017 3:43 pm

Nyugtázom magamban, hogy nem zavarta az érintésem. Legalább is probléma nem volt vele. Az igazság az régen csináltam hasonlót, már, mint igy érintések meg egy nőt. Vajon mit gondolhat rólam most ezek után? Lehet, később nem akar találkozni egy ilyen ballfék mint én? Más már lehet tovább ment volna, mint egy puszta érintés. A szavai némileg eltörlik a kételyeim, jól esik hallani amit, mond. Még ha nem is lesz kapcsolatunkból több mint egy szoros barátság. Akkor is jó hallani, amit mond, persze azért többet szeretnék remélni puszta barátságnál.
- Örülök, hogy igy gondolod. Legközelebb szerintem beszélgessünk másról is.
Vagy is ne erről a világról és a titkairól.
Kellett pár pillanat le essen mit mondtam. Igen egy burkolt randizunk, találkozunk máskor és beszélgessünk, szórakozunk. Elkapom a tekintetét, észre veszem, ahogy figyel. Még mindig azzal bajlódok, le olvassam a jeleket, most mit is jelent az, ahogy engem figyel. Szimplán csak hálás és figyeli a segítő szavakat vagy más dolog van a pakliban?
- Meg ígérem, hogy vigyázni fogok, most már miattad is ne keljen aggódnod miattam.
Mosolyogva figyelem, ahogy a térképpel bíbelődik. Próbálgatja mit és hogyan lehet, örülök neki. Jó látni és tudni, hogy segíthettem valakinek. Az igazi jutalom ez a látvány és a tudat, hogy örömöt okoztam valakinek és kisegítettem a bajból. Csak követem mellette lépdelve és figyelem fél szemmel mit is csinál. Hogy ha kell és kéri, segítsek neki.
- Én pedig örülök, hogy igy érzel tudod ez az igazi viszonzás. Látni azt a kedved sokkal jobb és..
Folytattam volna, hogy ha nem kell hirtelen más irányba nézznem. Igazából nem voltam rá kényszerítve, ahogy mutatott az a hév, ahogy mondta. Reflexből is arra néztem amerre mutatott. Nem volt ott semmi meg lepő dolog vagy más, akkor miért....
A választ meg kapom szinte azonnal. Érzem, ahogy közel kerül hozzám egészen közel. Érzem testének finom vonalait haloványan majd ismét a puha ajkak. Ajkaimhoz érinti és egy pillanatra egy csók. Ami rövid talán, de engem mintha áramütés érne. Lábaim meg gyengülnek talán picit meg is rogynak. Mikor eltávolodik tőlem az szinte fizikai fájdalom.
Nem tudok meg szólalni csak figyelem Tsukit egyenesen szemeibe nézek résnyire nyitott ajkakkal. Cseles trükk, hogy lopjon egy csókot és ez a váratlan dolog kedvemre van. Tetszik, hogy tud kezdeményezni, még ha egy kicsit bátortalanul is.
Percek telnek el számomra mire meg tudok szólalni. Először inkább csak levegőt veszek és próbálkozok, csak egy árva hang hagyja el szám.
- Legközelebb résen leszek és én lopok egy csókot.
Mondom mikor végre nagy nehezen meg tudok szólalni. Egy ötletem támad, talán korai viszont nincs benne semmi rossz.
- Mond nem vagy éhes? Ismerek egy jó cukrászdát.

_________________
„Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.”
avatar
Raygart Arrow
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2017. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
179/500  (179/500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Tsukiko Teter on Szer. Ápr. 19, 2017 9:30 pm

Raygart mondja nekem, hogy legközelebb beszélgessünk valami másról, így belül egy picit szomorú leszek, hogy ilyen hamar különválnak az útjaink. Végül kifejti, hogy ne erről a világról beszélgessünk. Egy darabig nézem a másik vonásait, majd válaszolok neki.
- Rendben, beszélgethetünk másról, ha azt szeretnéd. – mondom ki, mert nincs ellenemre. Még nem éltem annyit ebben a virtuális világban, hogy el ne felejtsem azt a érzést, hogy milyen a valóság. Ahol nem halnak meg csupán emberek azért, mert összeharapdálja egy kutya. A kinti világan még van esély megmenteni a bajba jutott embereket, azonban itt úgy tűnik csupán egy esély van.
- Hiszek neked, s én szintén óvatos leszek. – ígérem meg a lovagnak ezt a dolgot, hogy nem fogok meggondolatlanul cselekedni. Ha nagy nyomás nincs rajtam, akkor képes vagyok higgadtan és normálisan gondolkozni. Ez az én erősségem, úgy vélem, de még nem tudom, hogy ezt mennyire tudom SAO világában kamatoztatni. Bíbelődök a térképpel, meg úgy megnézek pár menüpontot, amibe eddig nem mertem belemenni, mert úgy véltem, hogy elrontok valamit. Valahogy attól a tudattól sokkal jobb érzem magam, hogy van és lesz mellettem valaki, aki segít nekem. Átfut az agyamon, hogy milyen jó lenne, ha sokan megismernék ezt az érzést. Aztán apró cselhez folyamodok, hogy magamat meghazudtolva lopjak Raygart ajkairól egy csókot. Én úgyszintén nem tudom magam hová tenni, mert a való világban, biztosan nem mernék ilyesmit megcsinálni. Sokáig meg sem szólalunk, sem ő, sem én. Szerintem ezen pillanat után tökéletes.
- Milyen legközelebb? Még be sem vetettem az igazi tudományom – ejtem ki a szavakat, s jól hallható benne az incselkedő hangnem.
- Én nem fogok bedőlni a trükkjeidnek – toldom meg szavaim, aztán várakozok, hogy mit fog minderre reagálni.
- Nem vagyok éhes. Annak kéne lennem? – kérdezek vissza azon nyomban. A cukrászda hallatára nem repesek az örömtől.
- Szóval hizlalni szeretnél? – csapom rá az édes csapdát, egy mindentudó bájos mosollyal. Nah ebből vágja ki magát, lovag úr! De mivel, még kiverné a víz, azért derekamat az övéhez tolom.
- De megengedem, hogy az én adagommal is elbánj. – erre tettre készen állok, hogy megmutassa azt a bizonyos cukrászdát.
- Falásra fel!

Tsukiko Teter
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2017. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
28/50  (28/50)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.lifeme.net/t3469-teter-tsukiko

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Raygart Arrow on Csüt. Ápr. 20, 2017 11:17 pm


A másról is beszélgessünk elég tág fogalom. Mert tényleg rengeteg dolog van amiröl beszélni lehet. A virágok aktuális kedve vagy is, na melyiket hova jó ültetni. Aztán ott a zene, a könyvek a fodrászat és tovább sorolni csak az merné, aki kicsit bolond hisz tényleg rengeteg téma van. Oly sok beleszédül szinte az ember.
Boldog bólintással veszem tudomásul, hogy szintén vigyázni fog magára. Ennél többet aligha merek kívánni. Talán egy dolgot még is kívánnék, tényleg legyen legközelebb.
- Oh jaj szerinted én igen? Bár lehet, nekem több félni valóm van, attól elcsavarja valaki a fejem.
Sejtelmesen elmosolyodom, egy huncut és sejtelmes mosoly. Mi közben fel csillanó kék szemekkel nézem őt.
- Ez még csak a kezdet, mire meg ismered, a trükkjeim ráébredsz menthetetlenül belém habarodtál.
Mi közben ki mondom, a szavakat egyre közelebb hajolok. Utolsó két szót már egyenesen a fölébe suttogom. Utána bátorságot veszek és ajkaimmal, hamm meg érintem a fülcimpáit, finoman mintha a kedvesemét érinteném.
Aztán várom, hogy ép nagy csattanóst kapók jobb és bal felemre, vagy esetleg valami mást.
- Egyébként igy vagy tökéletes, és csak kicsit meghittebb romantikusabb helyre akartalak csalni. Ez is az egyik cselem, hogy a csábitásban megelőzzelek.
El is indulok a cukrászda felé, ha nem ér semmilyen orvtámadás.

_________________
„Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.”
avatar
Raygart Arrow
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2017. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
179/500  (179/500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Tsukiko Teter on Pént. Ápr. 21, 2017 8:10 am

Hallgatom Raygartot, aki kijelenti, hogy több félni valója van attól, ki elcsavarja a fejét. Nagy szemeket meresztek rá, mint ha nem érteném, hogy mire célozgat, aztán nézem egy darabig a sejtelmes somolygását. Csillámszemű Mosoly Lovagfi, fogalmazódik meg bennem ez a név, úgy tetszik saját magamnak, hogy feltárom előtte ezt.
- Csillámszemű Mosoly Lovagfi, ez vagy most. – jelentem ki, aztán várom, hogy erre mit talál ki.
- Nagy szavak, egy nagy ember nagy szájából – emelem ki a nagy szót, minden egyes alkalommal. Nem felejtek el bájosan mosolyogni hozzá, mert egyáltalán szó sincs arról, hogy elküldeném őt melegebb éghajlatra. Megbántani sem szeretném, szóval ezzel próbálom érzékeltetni vele, hogy nem kell ezt komolyan vennie. Azonban, mielőtt még végigfutnának rajtam ezen gondolatsorok, addig ő már belépett a személyes terembe. Mikor ajkával hozzáér a fülcimpámhoz, akkor az első reakció egy akkora parasztlengő, hogy végigtarolja a a nyugati rész pár épületét. Ám, másik részről jön az a bizonyos brrr érzés, ami megakadályoz engem, hogy így tegyek. Pislogok rá párat, és az arcomon a meglepettség jól látszik. Próbálok túllendülni ezen apró sokkon, amit okozott nálam a tevékenységével. Ez túlontúl furcsa volt, így elsőre. Elindulok utána, de lassabb tempóban. Mélyen gondolataimba merülök, de közben nézem a lovagot, aki előttem halad. Nincs se pofon, se parasztlengő, se váratlan csapás a részemről. Próbálom összeszedni magam, mert ez egy övön aluli csel volt.
- Aham – szólalok meg késlekedve az utolsó két mondatára, majd magamat megerősítem. Itt bizony a harcnak nincs vége, s Csillámszemű Mosoly Lovagfi biztosan kap valami váratlant és övön aluli cselt. Felsóhajtok, s mellé sietek.
- Cukrászda mint romantikus hely? Én sokkal jobban el bírnék képzelni egy naplementés, kísértet járta erdőt. Vagy egy üres pókhálós, gyertyákkal kivilágított kastélyt. – szólok hozzá, egyben végérvényesen visszatalálok önmagamhoz. Haladok mellette egy jó darabig, aztán a következő szavak jutnak eszembe.
- Kérsz egy csókot? – érdeklődöm tőle, ami valójában a visszavágás előjele. Úgy vélem, hogy nem fog nemmel válaszolni, hiszen melyik botor férfi utasítana vissza egy ilyen ajánlatot?
- Ha igen, akkor pörögj 10-szer, miközben behunyod a szemed, aztán mond, hogy igen – mondom el a teendőket, s már előre várom mit csinál. Vajon tényleg megcsinálja a kedvemért?

Tsukiko Teter
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2017. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
28/50  (28/50)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.lifeme.net/t3469-teter-tsukiko

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Raygart Arrow on Szomb. Ápr. 22, 2017 2:42 pm

Nyugtázom magamban, hogy nem kaptam semmi tettlegest. Védett területen ugyan nem sérülnék, fájdalmat sem érzek. Látom, hogy meglepődött habár nem vagyok egy profi, aki olvas az apró jelekben. Tudom itt a határ és talán ez egy picit még sok is volt. Nem bánom, mert igy meg tudtam pár apró dolgot.
- Te vagy a második, aki becenévvel illet idebent. Az első a Szöszi volt most meg csillámos.
Mosolygok, mert már azt is tudom milyen helyeket tart jónak. Nos talán van 1-2 ilyen helyszín az első szinten is. Nincs akkor bizony meg kell teremteni a meg felelő helyet.
Egy kicsit meg lepődők a kijelentésén, kéreke egy csókot. Nos, igen kérnék, de még sem. Ne azért adjon valaki valamit, mert teljesítek valamit. Azt adja, azért mert adni akarja, mert szívből adja. Más különben nem ér semmit az egész, egy lelketlen cselekedetnél bármi jobb, ha van benne egy csipet szeretet. Egy csipet ez szívből jön mert kedvelek vagy ilyesmi.
Meg csinálom, pörgők tízszer miközben becsukom a szeme. Nem vagyok egy akrobata ezért nagyot puffanok a földön, a végén.
- Igen.
Majd mi elött még bármit cselekedhetne Tsuki kezem a szám elé teszem.
- Nem, ne azért ad mert pörgős és forgok, megcsinálok valamit amit kérsz. Nem lélekből jön, szívből akkor értéktelen a csók.
Feltápászkodok a földről és leporolom, a ruháim majd a lányra nézek. Most mit fog reagálni.

_________________
„Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.”
avatar
Raygart Arrow
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2017. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
179/500  (179/500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Tsukiko Teter on Vas. Ápr. 23, 2017 6:07 pm

Megszólal Raygart amire, azon nyomban válaszolok.
- Miért ne illesselek becenévvel? Különben, ha én csak a második voltam, akkor mi lett az elsővel? – érdeklődöm tőle, amire kapok választ, vagy sem. Nézem a lovag mosolygását egy darabig, de különösebben nem szólok hozzá. Látom, hogy meglepődik a kifejetésemen, de ezt nem jegyzem meg neki. Türelmesen várok a megfelelő pillanatra, hogy eltávolodhassak tőle. Mikor elkezd pörögni, akkor nyugodtan elsétálok a közeléből, hogy a közeli ház árnyékában találjak menedéket. Vicces nézni, ahogy a pörög tízszer, s becsukott szemmel. Látom, ahogy mások szintén felfigyelnek az akciójára, így nagyot somolygok. Akkor mosolygok nagyot, mikor nagyot puffan a földön. Mond ezután egy igent, ám fogalmam sincs, hogy mire gondolja. Nézem, hogy feltápászkodik a helyéről, majd végighallgatom a következő gondolatmorzsáját. Kissé zavaros számomra a szavai, ám nem fűzök hozzá semmi különösebbet. Nyugodtan odasétálok hozzá, s csupán ennyi hangzik el tőlem.
- Mehetünk a cukrászdába – jelentem ki, s fogalmam sincs, hogy valójában merre van az a hely, elindulok abba az irányba, amerre tartottunk eddig is. Abban bízva, hogy közben nem kellett elfordulni egy másik irányba. A szavain gondolkozom, meg az értelmén. Kis idő múlva megállok, majd rákérdezek nála a következőre.
- Akkor meg, minek forogtál? Nyugodtan ellenállhattál volna a kérésemnek, vagy szavaimnak, de mégsem tetted. – világosítom fel, hogy ez bizony nálam kérdéseket vet fel.
- Mindegy – sóhajtok fel, aztán tovább haladok. Ez a beszélgetés cseppet sem nyugtat meg. Eddig annyit tudok Raygartról, hogy szeretne velem randizni. De vajon tényleg úgy gondolja? Mi igaz az egészből? Hallgatok, mint a sír, mert ezt találom a megfelelő dolognak a jelenlegi helyzetben.

Tsukiko Teter
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2017. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
28/50  (28/50)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.lifeme.net/t3469-teter-tsukiko

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Aug. 04, 2017 11:51 am

Nanise~


Rég történt már hasonló, talán... nem is tudom, két éve? Nem, talán az sok. Nehéz az idő múlását követni egy olyan helyen, ahol minden nap egyforma, az időjárás pedig az év egy adott napján nagyjából mindig ugyanaz. De a lényeg az, hogy régen fogadtam el hasonló megbízást. Vagy úgy általánosságban bármilyet. Kijátszottam magam, már nem feltétlenül érdekeltek a zsoldosmunkák, bérgyilkosságok és hasonló nyalánkságok. Az túlzás, hogy letettem a vörös indikátorosok lantját, hiszen egy-egy alkalommal még kerestem az alvilágot, kértem, kaptam és viszonoztam szívességeket, kereskedtem információkkal. Azonban semmi olyasmit nem kerestem, ami a pitiáner szintet meghaladta.
Most mégis itt vagyok egy fogadóban, és bár a hal, amit ki kívánok fogni nem nagy, de egy szempárban biztosan tüske. Tartoztam Blackbirdnek, ráadásul elég sokkal, úgyhogy az én kezeimet választotta erre a mocskos munkára, nekem pedig már csak kötelességből is illett elfogadnom. Bár megtehettem volna, hogy nemet mondok, de nem volt miért kibújnom a "felelősség" alól. Kedveltem a lányt, értékesnek tartottam a bizalmát, még akkor is, ha tisztában voltam vele, ha bajba kerülne, akkor az első pillanatban bemártana. De ez a szakma már csak ilyen volt :] Azonban mégis volt valami, amiben ragaszkodtam a szabadságomhoz. Igaz még nem tud róla, de nem kívántam betűről-betűre követni a megbízást. Én mindig is olyan "zsoldos" voltam, aki előbb mérlegel, és a helyzetnek megfelelően választ módszereket arra, hogy elérje a célját. Még akkor is, ha az a cél homlokegyenest ellenkezik végeredményben a megbízó kívánságaival.
Nem kaptam tűpontos személyleírást, de tinédzser szőke lányokból nem volt túl nagy a választék errefelé, így azzal, hogy a helyszínnel is rendelkeztem, nem nagyon téveszthettem el a célpontom. A látóterembe hamarosan be is került valaki, aki megfelelt a leírásnak. Fiatal is volt, szőkés is volt, hajzuhatagos is volt. Kontaktot kerestem, így hátradőltem a székemen, és feltűnően bámulva őt követtem végig, mit csinál. Nem az volt a cél, hogy megfigyeljem a természetes lelőhelyén. Épp ellenkezőleg. Azt szerettem volna elérni, hogy adja elő magát.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Nanise on Kedd Aug. 08, 2017 9:44 pm

Tachibana c:

Hogy mikor jártam utoljára a Kezdetek Városában? Idejét sem tudom. Két évig edzettem Ji Haóval, az elmúlt egy-két hónapot pedig különböző városokban töltöttem – azonban ide nem jöttem. Nem mintha sok dolog miatt kellett volna aggódnom. Baallal történt incidens óta eltelt egy kis idő és egyszer sem keltem torkomhoz szegezett késsel. Eddig. Bárhogyan is, szükségem van munkára és információkra. Ran azt mondta, hogy nem kell aggódnom, mostmár nem fognak üldözni. Az ösztöneim mégis azt súgják, hogy legyek résen. Bármennyire is kedvelem, jobban bízom az ösztöneimben.
Most is, miközben beléptem a fogadóba, egy percre sem kapcsoltam ki az észlelésem. Tisztában vagyok vele, hogy a jártasságaim szintje nem túl magas, de legalább a kis halakat távol tartom. Mielőtt megérkeztem volna a városba, eldöntöttem, hogy az aranyos, mosolygós Norikót fogom adni. Ez eszembe juttatta Kobét, de nem törődtem vele.
Az ajtó csilingelve kinyílt, ahogy beléptem az épületbe. Mozgásom olyan volt, mintha minden lépésnél arra lehetne számítani, hogy végleg elrugaszkodom a talajtól. Egy dallamot hümmögve körbenéztem, hátha látok ismerős arcokat – vagy mást. Ha ismerőst nem is, egy figyelő tekintetet kiszúrtam. Ne értsetek félre, sokan felém néztek, mikor beléptem. Ez a férfi viszont nem nézett. Figyelt. Ezeket az árnyalatnyi különbségeket is mesteremnél tanultam meg.
Tekintetünk nem találkozott egy másodpercnél tovább, már ugrottam is egy másik emberre. Néhányan kártyáztak egy asztalnál, mások beszélgettek. A figyelő egyedül ült.
- Szép napot~ - köszöntöttem a csapost. - Valami hűsítőt szeretnék! Epershake van? - mogorván rám nézett, végül adott egy jeges teát. Jobb, mint a semmi. Kifizettem, majd ülőhelyet kerestem. Volt egy-két szabad asztal, az elvitel lehetősége is felmerült bennem... És ott volt a férfi.
Miközben kortyoltam egyet italomból, döntöttem. Mosolyogva elindultam a figyelő felé, aki továbbra is rajtam tartotta tekintetét. Leültem az asztal másik oldalára. Nem kerültem a szemkontaktust.
- Haliii~ Bocsi a zavarásért, gondoltam jól jöhet a társaság. Esetleg vársz valakit? Nem szeretnék zavarni. c: - Ha azt mondja, hogy vár valakit, keresek egy üres asztalt és a tea elfogyasztása után elmegyek. Ha nem, újra kortyolok a teámból. -Áh, elképesztő, milyen meleg van. Úgy látszik az idei száraz évszak igencsak kitett magáért. - elfojtottam egy álnevetést. - Kár, hogy itt nem árulnak shake-et. A hideg tejnek jobban örülnék ilyen időben. - újabb korty. Közben a reakcióját figyeltem. A szemét. Az ajkait. Semmi nem kerülte el a figyelmemet. Olyan átható pillantással figyeltem az arcát, mintha memorizálni szeretném a legapróbb részletéig. Vártam a válaszát.
avatar
Nanise
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 64
Join date : 2017. May. 05.
Age : 12
Tartózkodási hely : Miért érdekel? c:

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2454/2500  (2454/2500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Aug. 08, 2017 11:05 pm

Észrevett :] Talán nem is fogta fel, hogy fél pillanattal többet töltött azzal, hogy engem bámuljon, mint másokat. Vagy szándékosan tette így, hogy tudassa velem, lát engem. Mindegy is, az első célomat elértem. A kontakt megvolt köztünk, innentől kezdve élvezhettem a színjátékát. A figyelmem így hát osztatlanul élvezhette, és néhány futó pillantásból úgy tűnt, érdekli, hogy miért viselkedek így. Azonban a testbeszéde elárulta, hogy nem döntött rögtön mellettem. A tekintete üres asztalokra és az ajtóra is rátévedt, mielőtt végül az én helyem felé irányította volna a lépteit. Hiába, a kíváncsiság nagy úr :] Egyébként nem számítottam rá, hogy ennyire közvetlenül konfrontálódni kíván, de nekem így is megfelelt. Megkönnyítette a dolgom.
- Cseppet sem zavarsz. Mindig örömömre szolgál, ha csinos lányok társaságul választanak :] - reagáltam a belépőjére egy mosollyal, majd én is kortyoltam egyet a saját italomból. Ásványvíz. Mint mindig. Ő azonban nem az italomra, hanem rám figyelt. Rajtam tartotta a szemét, árgus szemekkel figyelte minden rezdülésem. Érdekes, ezek szerint jó volt a megérzésem, amit abból a néhány információmorzsából szűrtem le, ami rendelkezésre állt róla. Különös kontraszt volt ehhez képest az a csevegő hangnem, amit megütött. Gondtalan csivitelés semmilyen témákról, de a mesterkéltség érezhető volt ugyanúgy, ahogy az én mézesmázos stílusomban is.
- Nos, engem annyira nem zavar a hőség. A kevesebb ruha kellemesebb a szemnek, és a forró talajt is jól tűröm a lábam alatt. Ezek szerint te nem annyira? :] - kérdeztem egy sokat mondó pillantással megspékelve a meglehetősen szuggesztív szavaimat. Talán egy picit el is túloztam, elvégre aki ennyire rendületlenül figyel, az a hangsúlyom legapróbb változását sem téveszti el minden bizonnyal. Akárhogy is, máris élveztem ezt a fajta figyelmet :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Nanise on Szer. Aug. 09, 2017 9:08 pm

Csak egy vizet rendelt, semmi mást. Olcsó ital, arra éppen megfelelő, hogy elfogyasszuk, míg megérkezik a társunk. Vagy a célpontunk. Túlságosan is egyértelmű ital. Mintha azt akarná üzenni vele, hogy "várok valakit, csak azért vagyok itt". Vagy már végzett az étellel? De akkor miért rendelt volna külön italt? És ebédidő sem volt. A mosolya letaglózó. Nem lepődnék meg, ha minden héten más nővel kavarna.
- Ugyan, ne mondd ezt~ Biztosan találkoztál már nálam sokkal csinosabb lányokkal is – kacagtam zavartan. Elkezdtem babrálni egy tinccsel. Nem válaszolt a kérdésemre és elkezdett flörtölni. Terel. Talán vissza kellett volna dobnom a labdát? Nem, Norikóként nem. - Bár lehet, hogy az új frizurám teszi. Még sosem kötöttem lófarokba, gondoltam kipróbálom. Tetszik? c: - félrefordítottam a fejem, hogy jobban láthassa. - Eddig vagy kibontva, vagy befonva hordtam – kuncogás. - Már ráfért a változás.
Miközben félrefordítottam a fejem, lehetőségem nyílt körbeszemlélni. Senki nem tulajdonított nekünk nagyobb figyelmet. Az egyik kártyázó próbálta leplezni izgalmát, de a karja és az összeszorított állkapcsa elárulta. Visszafordultam. A férfi kezdeti meglepettsége mostanra teljesen eltűnt. Viselkedése, testbeszéde hanyagságot tükrözött, ugyanakkor állta a pillantásom. Ez nem hanyagság volt... elbizakodottság? Fölény? Tudott valamit, amit én nem?
- Ajj, szerencsés – terültem el az asztalon, szememet lehunytam, karjaim előre nyújtottam. - A telet jobban szeretem, olyankor korcsolyázhatok... És van forró csoki~ - nyílt ki csillogva a szemem. Lassan visszaültem eredeti pozíciómba. Ittam a teámból. - Amúgy, miért ne tűrném? - döntöttem félre a fejem. - Idebent nincs fájdalom. Ameddig nem sebez, addig rendben. - Nagy szemekkel néztem rá, ajkam "o"-t formált. Nem, kedves idegen. c: Ennyivel nem fogsz kizökkenteni. Hachiruki-sensei értett a színjátszáshoz. Talán még álmomból felkelve is tudnék szerepet játszani.
Ez hazugság volt. Most nem szabad elbíznom magam. Ez a férfi vagy rám akart ijeszteni ezzel az utalással – bármire is utalt, vagy arra számított, hogy dühösen visszavágok. Vagy a harmadik opció. Balszerencséjére, Noriko nem ért a hangtónusokhoz és a mimikához. Hihi~ c:
- Ó, már értem – csaptam össze a tenyerem, majd jobb kezemet mutatóujjal az ég felé felemeltem.. - Szeretsz strandra járni, igaz? Igen, ott forró a homok és kevés ruha kell, hogy úszhass – bólogattam. - Vagy talán... egy perverz vagy? - az utolsó szavakat halkabban, egy cinkos mosoly kíséretében mondtam ki. Kicsit előrébb is hajoltam. Az hiányzott legkevésbé, hogy feltűnést keltsünk, azzal, hogy perverznek nevezem. Nem mintha sokat tévednék. Rolling Eyes Újból ittam néhány kortyot. Legalább velem nem az a célja, hogy ágyba vigyen. Valami mást akarhat. De mit? Azt hiszem, meg kell várnom, amíg elmondja. Ha ugyan tényleg akar valamit és nem csak bájcseveg, ezzel ütve el az időt. Elvégre én akartam ide ülni... Nem igaz?
avatar
Nanise
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 64
Join date : 2017. May. 05.
Age : 12
Tartózkodási hely : Miért érdekel? c:

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2454/2500  (2454/2500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Aug. 10, 2017 4:42 pm

- Valóban. Találkoztam már nálad csinosabb lányokkal - kínáltam meg egy váratlan reakcióval, ami könnyen kizökkentheti a kis szerepéből. Megtehettem, hiszen tisztában voltam vele, hogy a velem szemben ülő lány nem egy közönséges tini, aki fel fog háborodni a pikírt megjegyzésemen. Pontosabban megtehette volna, de ha a szerepébe erőlteti magát, akkor korántsem lesz olyan természetes, mint lehetne. A színészkedés nem több egyszerű minták alkalmazásánál, mint jelen esetben a zavar mímelése a tincse csavargatásával. Ha valami teljesen váratlan labdát hajítok felé, arra nem lesz azonnali, természetes reakciója, nem tud időben megfelelő panelt találni az eszköztárában. Gyakorlottságtól függően a differencia akár minimális is lehet, ám én a legcsekélyebb késlekedést is észreveszem :]
- Nos, a frizura valóban növeli a vonzerődet. Fedetlenné teszi a nyakad, egy sebezhető pontot, amivel azt sugallod, hogy készen állsz a prédámnak lenni :] Természetesen belőlem ez tetszést vált ki - folytattam az iménti stílusban, noha ez már minden bizonnyal kevésbé lesz meglepő számára. Ezúttal nem is az volt a célom, hogy meglepjem, ám ha a szerepével kapcsolatban nem tévedek, meglehetősen kényelmetlen lehet efféle megnyilvánulásokra reagálnia.
Őszintén szólva nem azért kezdeményeztem ezt a társalgást, hogy repedéseket okozzak a páncéljában és felfedjem a valódi kilétét, hiszen volt már róla néhány információmorzsám, ami nagyjából elárulta, mire számítsak. Ez közönséges szórakozás volt részemről, kicsit megráncigálom a nemlétező bajszát, és egyben feltérképezem, mennyire ért a megtévesztéshez. Az utalásomra meg se rezzent a szemöldöke, tette tovább az ártatlan, locsi-fecsi, butuska leányt. Talán egy kicsit el is túlozta.
- Forró csokit most is ihatsz, sőt, akár korcsolyázhatsz is. Miért kellene ehhez a tél? :] - vigyorodtam el, némileg felvéve a beszélgetés ritmusát azzal, hogy kifordítom a szavait. Csak hogy legyen min nevetgélnie, ha úgy kívánja. Egyébként tényleg meglehetősen ügyes volt, egyedül az árulta el, ahogy figyelte a rezdüléseimet. De ezt is csak azért vehettem észre, mert én magam is ismertem ezeket a trükköket. Például ha folyton mozgásban vagy, könnyebb elrejteni a tekinteted irányát.
- Ugyan, én csak férfi vagyok:] - mondtam, majd ittam néhány kortyot a vizemből én is. Közben azon gondolkodtam, hogy valószínűleg tudnám mire használni, és igazán kár lenne érte, ha azt tenném, amivel Blackbird megbízott. Hiába, ő nem az értékét nézte, hanem azt, hogy mit vett el tőle. Vagy a megbízójától. Azt még én sem tudtam, hogy kedvenc informátorom személyesen érintett-e, vagy csak összekötőként működik közre. És ahhoz elég ügyes volt, hogy ezt ne is tudjam belőle kiszedni.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Nanise on Csüt. Aug. 10, 2017 9:23 pm

Nem akarta adni az úriembert, egyszerűen megmondta az igazat. Szóval ilyen személyisége lenne? A lágy hangja nem erről árulkodik. Láthatóan tudja, mikor és mit mondjon, most pedig ezt találta a legkedvezőbbnek. Vajon miért? Talán mert nem akarta megjátszani magát? Vagy éppen azért, hogy én nem játsszam meg magam?
Ki lehet ez a férfi?
- Hééé~, ez illetlenség volt – töltöttem meg levegővel számat, amitől úgy nézhettem ki, mint egy durcás hörcsög. - Ilyenkor azt illik mondani, hogy-hogy... - mutatóujjammal megtámasztottam az államat. Noriko nem nagyon ért az ilyen dolgokhoz, így azt sem tudja, hogy mit kéne várnia válaszként. - Bármit, csak ezt nem! >< - Ha legalább a nevét tudnám, már az segítség lenne. Régebben emlegettek egy maszkos árnyharcost, de nem hinném, hogy ő volt az. Vagy talán az egyik titkos céh tagja? Ez sincs kizárva.
Restelltem, de minél tovább beszéltem vele, annál inkább az volt a benyomásom, hogy vannak hátsó szándékai. Nem, igazából nem restelltem. A megérzéseim miatt éltem túl eddig, most is hallgatni fogok rájuk – valamennyire.
- Ó, szóval te egy M típus vagy! - válaszoltam mosolyogva, miközben bólogattam. - Igen, ezt egyből gondoltam – Az M-S kérdés mondhatni új a vértípus kérdéshez képest. Ha jól tudom az angol Master és Slave szavakból vettük át. Sajnos ma már sokszor csak szexualitás orientált kérdésként teszik fel, míg régebben magára a személyiségre vonatkozott. Így könnyebb volt vezetőt választani és egyéb előnyei is voltak. - Egyébként, te akkor afféle vámpírt játszol? Mert hogy nyak, meg... tudod... - zavartság. A szemkontaktust sem tartottam, helyette az asztal erezetét és a kártyásokat figyeltem. Az előbbi izgatott férfi most szitkozódott. Úgy látszik, elszámította magát. Kortyoltam a teából.
- Mert ahhoz kell az érzés, butus~ Karácsony tájékán mindig olyan kirobbanóan jól érzem magam! Lepkét lehetne velem fogatni, ahogyan mondják. De, mivel olyankor nincsen lepke, ezért korcsolyázom – kuncogtam. - És hóembert is építek. Volt egy barátnőm, aki hóállatkákat is tudott építeni - keserű mosoly, lehajtott fej. Hiányzik Marie, ezt még megjátszanom sem kell. Az az ostoba... - Gondolom te is szoktál ilyeneket csinálni, nem? - egy erőltetett mosollyal próbáltam terelni a témát és látszólag a gondolataimat is. A magasabb szintekre tett utalását pedig direkt hagytam figyelmen kívül. Hadd gondolkodjon, hogy eléggé magas-e a szintem hozzá. c:
Utolsó válaszán csak kacagtam és egy odaképzelt könnycseppet kidörzsöltem a szememből. Tényleg tudja, hogy mikor, mit mondjon. Egy Norikóhoz hasonló lány már régen a kezéből enne, talán még fontos információkat is kiadna magáról. Veszélyes fickó, annyi biztos. És ez tetszik. c: - Bocsi, csak viccesnek találtam a válaszod – van annál megalázóbb, mint amikor kimondod az egyértelműt? Talán az, ha rájönnek az átverésedre. Ittam volna még a teámból, de elfogyott. - Oh. Szeretnél még itt maradni, vagy nézzünk el máshova? Lassan ebédidő van, így akár ebédelhetünk is együtt... Ha-ha nem gond számodra – vörösödtem el kissé. Ezt a trükköt is színjátszáson sajátítottam el. Felidézek egy régi emléket, ami ezt váltja ki belőlem – hogy mi az az emlék, azt hagyjuk. Rolling Eyes Ugyanezt el tudtam játszani sírásnál is, de olyankor a tüdőmet szorítottam össze, és... igazából nem tudom, hogyan csináltam és nem is lényeges.
Ha a férfi úgy dönt, hogy maradna, akkor rendelek egy limonádét. Ha távozna, akkor követem, vezessen, ahova akar. c:
avatar
Nanise
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 64
Join date : 2017. May. 05.
Age : 12
Tartózkodási hely : Miért érdekel? c:

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2454/2500  (2454/2500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Aug. 11, 2017 12:46 pm

Ott van :] Az a picike, pillanatnyi hezitálás, amivel a megfelelő reakciót kereste. Amivel a miértre kereste a választ. Pont erre volt szükségem ahhoz, hogy igazán jól szórakozzak ezen a kialakult helyzeten :] Talán nem vettem elég komolyan a "munkámat", de sose éreztem szükségét annak, hogy vérre menő ügyletként kezeljek egy ilyen megbízást. Mindig és mindenkor az élvezetet kerestem, és bár alkalmanként ez visszaütött, sose lettem volna elégedett, ha száraz, monoton módon robotként teljesítem, amit elvárnak tőlem. Végül is ez egy játék, ezen az sem változtat, hogy mi történik velünk odakint.
- Ne haragudj, igazad van. Azt kellett volna mondanom, hogy meztelenül még csinosabb lennél :] - vigyorogtam arcátlanul. Különös volt ez a kettősség, hiszen tisztában voltam vele, hogy ez nem a valós reakciója volt, és az álarc mögött valaki más rejtőzik, de nem tudtam megállni, hogy ne a felvett szerepére reagáljak, és ne úgy viselkedjek vele, ahogy azzal a lánnyal tenném, akit eljátszik. Mondjuk ez része a szórakozásomnak, csak arra kell ügyelnem, hogy ne veszítsem szem elől a céljaimat közben.
- Pontosan, mint ahogy te meg F típus vagy :] - bólogattam mindent tudóan, folytatva a szórakozást. Ő közben talán észrevette, hogy túl feltűnően bámul, egyre többet nézett másfelé. Más esetben ez az unalom jele lenne, de ez most nem az a fajta találkozó volt - Őszintén szólva a fülek jobban vonzanak. Szóval ha el kívánsz csábítani, akkor igazgasd gyakran a hajad a füled mögé :] - adtam neki egy tippet. Egyébként is kíváncsi voltam, mit kezd a bájaival, annak már adtam néhány jelét, hogy nem vetem meg az ellenkező nem társaságát. Minden bizonnyal azért van itt, mert kíváncsi rá, ki vagyok, és mit akarok tőle. Elvégre tudnia kell, hogy tudom, és én is tudom, hogy tudja, hogy tudom. Meg láttam azt is, aki hallotta, amikor mondták. Én vagyok az apád... unokaöccsének az unokabátyjának a régi szobatársa :]
- Hee? Szóval jól érzed magad télen... Nekem mindig a természet halála jut eszembe a télről :] - támaszkodtam a könyökömre. Nem hinném, hogy fog bármit reagálni a tél-halál párhuzamra, ha eddig nem tette meg, most se fog kiesni a szerepéből. Igen, becsületre méltó volt, ahogy tartotta magát, és valóban, kifejezetten ügyes volt. Minél tovább beszélgettem vele, annál inkább lenyűgözött. Vajon azért csinálja, hogy bemutassa a tudományát, vagy egyszerűen ő is szórakozásnak tekinti, mint én?
- Nahát, egy közös ebéd... csábítóan hangzik :] - mosolyodtam el - Akár lehetne a kezdete valami tartalmasabb közös programnak is - tettem hozzá, majd megittam az utolsó néhány kortyot az immár kissé felmelegedett vízből, és talpra álltam. Megvártam, amíg ő is összeszedelődzködik, majd elindultam kifelé, hogy keressünk egy békés, csendes éttermet. Így legalább, mivel kilépünk az utcára, láthatja a szép, vörös indikátoromat is :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Nanise on Pént. Aug. 11, 2017 7:59 pm

Arrogancia. Fölényes mosoly. Burkolt, támadó jellegű viselkedés. Régóta nem találkoztam hozzá hasonló személlyel. Ha nincs is hátsó szándéka, a készségei becsületre méltók. Ha egy kicsivel is többet fogna fel Noriko a szavaiból, már elteleportált volna. De "sajnos" nem így van. c: És már engem is érdekel, hogy egy szájhőssel van dolgom, vagy nem csak a levegőbe beszél~
- Nem, nem erre gondoltam! >< Fuuh...! - játszottam el a duzzogót. Természetesen ez nem tart sokáig egy naiv lánynál, aki nem tud haragot tartani. Így, ahogyan haladt a beszélgetés, lassan minden ellenérzésem elpárolgott.
- Eeeh? F típus? Az milyen? - néztem rá megint csak nagy szemekkel. Akármit is akar jelenteni, remélem, majd felhasználhatom a későbbiekben. c: A következő mondatát nagy odafigyeléssel hallgattam, majd úgy tettem, mintha öntudatlanul igazítanám fülem mögé jobboldali tincseimet. Majd egy meglepődött tekintet, fejrázás, amivel kiszabadultak a fülem mögül a hajszálak, végezetül pedig egy vicsorító tekintet, a kelleténél kicsit több dühvel. Utána gyors visszaváltás ideges mosolygásra és egy elmotyogott bocsánatkérés. Persze a viselkedésemet sokféleképpen lehetett értelmezni. Vajon ő hogyan fogja? c:
Élveztem a szituációt, ha be tudtam csapni, ha nem. Ez a férfi szórakoztatott engem, ahogyan én is őt. Legalábbis a tekintetéből ezt tudtam kiolvasni. És mit még... talán egy lenéző mosolyt, amiért még mindig próbálkozom? Vagy ezt már csak odaképzelem? Néha túlságosan is óvatos vagyok, ez igaz, de most is ez lenne a helyzet?
- Naa, nem mond ilyet~ Az egész világ egy nagy-nagy körforgás része, ami folytonosan változik, de mindig ugyanaz. Vagy te nem hiszel a reinkarnációban? - ez volt a buddhista filozófia egyik alaptétele, de igazából alig volt több konyhafilozófiánál. Aki egy kicsit is vallásos, könnyen megtanulja – anélkül, hogy értenie kéne. - A telet mindig a tavasz követi, a megújulás. Ez a másik szépsége. Bármi történjen, a tél mindig visszatér. - Ez a mondat egy sütit igényelt volna, amiből most jóízűen falatozhatnék. De a tea is megteszi. Miközben kortyoltam, arra gondoltam, hogy ez a második utalása volt. Véletlen? Bár még mindig annak van a legnagyobb valószínűsége, hogy csak a levegőbe beszél...
- Mondjuk egy küldetésnek? Igen, annak én is örülnék~ A legutóbbi amúgy is unalmas volt, egy egyszerű szörnyölős küldetés, semmi izgalommal, vagy csavarral. :c De, ezért is kaptam pénzt, a farmerok pedig boldognak tűntek – válaszoltam mosolyogva. Annak külön örültem, hogy ő ment előre. Megfordult a fejemben, hogy hátba rúgom, de letettem róla. Csak egy kicsivel tovább bírjam ki!
Kiérve a fogadóból a feje fölé pillantottam. Ahogy sejtettem, gondoltam magamban, de az arcom mást mutatott. Elkerekedett szemek, nagyra tátott száj, összeszűkült pupillák, hátrálás a falhoz. És, ami a legfontosabb, a remegő, halk hang: - Te... te vörös indikátoros vagy!
avatar
Nanise
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 64
Join date : 2017. May. 05.
Age : 12
Tartózkodási hely : Miért érdekel? c:

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2454/2500  (2454/2500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Aug. 13, 2017 2:42 pm

Alapesetben a duzzogásra felnevettem volna, de most nem. Ő nem az volt. És bár teret engedtem a színészkedésének, azért teljesen elmerülni nem kívántam benne. Vagy fogalmazzunk úgy, hogy nem volt szabad elkövetnem azt a hibát, hogy felveszem a tempóját. Ügyes volt, de nem ártott emlékeztetne magam arra, hogy miért vagyok itt. Meg hát hadd lássa ő is, hogy nem tudja a figyelmem elterelni :]
- Mondtam már, olyan, mint te - feleltem a kérdésére. Kis butus, nem tudta kitalálni, mire gondolok. De engem jobban érdekelt az, hogy a maszk mögötti alak kitalálta-e. Ez az, amit talán sosem fogok megtudni. Végül is mindegy, csak egy lényegtelen szójáték, amit a szerepnek szántam. Apropó, még a nevét sem tudom, de udvariatlanság lenne megkérdezni anélkül, hogy én is megmondanám. Ugyanakkor a valódi nevemet nem kívántam felfedni, nem úgy nézett ki, mint aki felismert.
- Egyébként Kabuto vagyok. Ha már ilyen nyíltan flörtölsz velem, nem árt, ha tudod, hogy hívj majd az ágyban :] - vigyorodtam el a kis előadását követően. Ezt most túljátszotta, de annyi baj legyen. Addig is én visszaigazítottam a füle mögé a rakoncátlan tincseket, visszafelé pedig hozzáértek az ujjaim az arcához is. Már ha egyáltalán engedte, hogy nyúlkáljak felé :]
- Nos, az én szemléletem szerint körforgás a ringlispílen van :] Ami elpusztul, az nem tér vissza. Minden tél egy másik gyilkos, és minden tavasz egy másik vénasszony, aki elkergeti - feleletem - De nem túl magvas gondolatok ezek egy magadfajta kis hölgynek? - kérdeztem egy halvány, ravasz félmosollyal az ajkaimon. Nyilvánvalón nem botlás volt, azért annyira senki sem ostoba, hogy ne lehessen hite, de kíváncsi voltam, hogy reagál arra, ha szerintem "elront" valamit.
- Küldetés, igen, hm... Tudok egy nagyon izgalmas küldetést, pont egy fiú és egy lány kell hozzá - bólogattam erősen, láthatóan eltúlozva a gesztust, amit a hangsúlyom is alátámasztott.
- Látod, máris izgalmasabb, mint szörnyeket ölni :] - fordultam vissza, ahogy az épületből kiérve kis hatásszünet után megszólalt. Közelebb léptem hozzá, fölé magasodtam - Félsz? - kérdeztem szuggesztíven, majd hátraléptem habozás nélkül - Jól teszed. És ne is bízz meg bennem. Mit szólnál egy nyugatias étteremhez? - kérdeztem, mintha mi se történt volna. Ezt is túljátszotta, senki se rémül meg ennyire egy színes kurzortól egy védett helyen.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Nanise on Vas. Aug. 13, 2017 7:26 pm

Hmm? Szóval a duzzogó lányokkal nem incselkedik tovább? Ez érdekes. Talán mégsem csak egy flörtölő szájhős, hanem törődő is~ Nem, itt másról lesz szó. A szemei nem mutattak megbánást, vagy aggodalmat. Akkor miért? Még mindig nem voltam biztos abban, hogy csak egyszerű vendég, akivel beszélgetni kezdtem, esetleg több ennél.
A válaszára újabb pislogással feleltem. Sejtettem, hogy mire gondolhat, ami F-fel kezdődik és angol szó. Ez azt jelentette, hogy elhitte volna? Talán. Egy ilyen tekintetű férfinél sosem lehet tudni. c: Az a biztos, ha kicsit tovább játszadozom.
- Mélységes elnézésed kérem Kabuto – hajoltam meg olyan mélyen, hogy egy centire voltam az asztaltól, hangom zavart volt, cseppnyi szégyennel. - A nevem Noriko. Nekem is gondolnom kellett volna a bemutatkozásra, de olyan jól elbeszélgettünk... - újabb meghajlás, már nem olyan mély. Szóval így hívnák? Valahogy a nyúl nem illik hozzá. De ez lehet a szülők hibája is, nem igaz? Lehet, hogy csak egy ritkább nevet akartak neki adni.  Én előbb nevezném őt Tatsuónak vagy Takeshinek. c: - Az ágyat visszautasítom. És... te... flörtöltél... - elkapott tekintet, vörösödő arc és halkuló hang. Vajon mit szól ahhoz, hogy most nem keltem ki magamból? Meglepődik a változáson? Vagy éppen erre számít? Mutasd meg, látni akarom az arcodon!
- Szóval szerinted buta vagyok? - nem tudom, hogyan írhatnám körül legjobban a hangszínemet. Talán a buta libákhoz hasonlíthatott, legalábbis azt próbáltam imitálni. Eléggé idegesítettek régebben, de ennyi előnyük volt. - Én jobban szeretek a télre, mint régi ismerősre gondolni. Ha mindig új lenne, az ijesztő lenne... Hiszen akkor egy idegennek örülnék újra és újra – És ez emlékeztetheti őt is egy szituációra. c:
- Oh, tényleg? A részleteket el tudod mondani? - feleltem izgatottam. Nem tudom, mire készül, de kíváncsian várom~ És, elérkeztünk az első nagyobb színhez. Kezdődjék a második felvonás!

Karom továbbra is remegett kissé, de megjátszottam, hogy próbálom visszatartani. Számára is egyértelmű lehetett néhány eltúlzott mozdulat, ezt bizonyította a saját, kifigurázásnak szánt túlzó mozdulata... De ez a félelem nem volt az. Nem, ha valaki már került összetűzésbe vörösökkel, esetleg harcolnia is kellett párral, és ezek az alkalmak mély nyomot hagytak benne.  És a sárga indikátor is fémjelezheti, hogy nem egy ártatlan kislányról van szó. Semmi értelme nem volt adnom a kedves kislányt.
Itt volt az ideje a leleplezésnek. c:
A remegésem megszűnt, amint eltávolodott tőlem és arcomra kiült egy kis gyűlölet. Nem olyan, amit egy személy iránt érzünk... inkább olyan, amit egy csoport iránt, mondjuk a vörösök iránt. Mert honnan is tudhatná, min ment keresztül szegény Noriko? Jobb lesz, ha felvilágosítom~
- Megfelel – hangom határozott és kissé rideg volt. Annak a személynek a ridegsége, aki nem bízik másokban. Ő is figyelmeztetett, hogy ne bízzak meg benne. Vagy ez fordított pszichológia volt? Mit akarhat tőlem?
Egy darabig csendesen sétálok mellette, fejemet kissé lehajtva, gondolkodó arckifejezéssel. Ha nem szólal meg, utána a következőket mondom: - Engem vártál végig... nem igaz? Véletlenszerű célpontnak szántál, vagy valaki fizetett neked? - míg válaszol ezekre a kérdésekre, van időm kitalálni a teljes történetet. Fuhuhu~ Vajon elhiszi, hogy levetkőztem az álcámat, vagy óvatos marad? Nem hinném, hogy elmondja a valós indokot, ha mégis megteszi, akkor sem fogok hinni neki. Igazából bármit mondunk egymásnak, a másik nem fogja elhinni. Hogy mi értelme ennek?
Kideríteni, melyikünk adja fel előbb. c:
avatar
Nanise
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 64
Join date : 2017. May. 05.
Age : 12
Tartózkodási hely : Miért érdekel? c:

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2454/2500  (2454/2500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

12 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.