Nyugati rész

3 / 13 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Jan. 14, 2013 12:40 pm

Tatsuki Ranmaru írta:
Hetes szintű vagyok! – csattantam fel. Eddig néma csendben hallgattam őt, úgy gondoltam, hogy nem csak a szintje, hanem az értelmi színvonala sem haladja meg az enyémet, és ez sértő, hiszen mégiscsak egy íjászról volt szó, akinek többnek kell lennie, mint a többi kaszt slampos JK-jának.
Ez azonban csak merő fikció, ami talán csak az én fejemben él, az viszont, hogy messze nem vagyunk egy szinten, nem más, mint tény. Tény. Tény.
Rendben van, néhány trükköt már tudsz. Igen, az íjászok sebzése közelre egy. Viszont nem mindegy, hogy ki melyik szinten áll. Hetes szinten állok, úgy gondolom, hogy a tiéd egyes. A statjaim minimum a kétszeresei a tiédnek, így többek között az életem, a kitartásom és a gyorsaságom is. Valamint a Láncingem se kutya. – Hogy ez kicsit pökhendien hangzik? Esetleg.
Azon gondolkozom, hogy talán ez már kicsit sok, és nem érdemel ilyen hangszintet a kölyök.
Rengeteg trükk van Aincrad világában. A legtöbb logikus, csak rá kell érezni a rendszer belső fizikájára. Sok téged segít, hogy a legjobb lehess. Főleg neked íjászként úgy kell cselekedned, hogy a legjobbak közé tartozol. És ezen már semmi nem változhat. – Soha nem volt erősségem a lelkesítő beszéd. Kezemet a srác vállára teszem, miközben szembefordulok vele.
A kihívást egyelőre nem fogadom el. Később, amikor már magasabb szinten állsz, hívj ki újra, és el fogom fogadni. – Leveszem a válláról a kezemet. – Van két céh Aincradban. Ajánlom, hogy csatlakozz valamelyikhez, úgy könnyebb fejlődnöd. – Ez amolyan búcsútanács akar lenni. Már ha magamra a hagy.
Az Angyalok vezére Mirika. Íjász. A másik az Ököl. Az ő vezére is íjász. Légy büszke arra, hogy te is íjász vagy, és igyekezz, hogy a legjobb legyél. Más nem fogja megtenni helyetted. – Nem jutott eszembe több lélekemelő bullshit. Elléptem tőle. Elindulok, ha rajtam múlik.

~Élből lekezel...~
*Még egy kedves mosolynak hihető, azonban a legnagyobb unottságot takaró ábrázattal is válaszolt a nagy tudálékoskodásra. Ha nem, hát nem. Most még nem fog erőszakoskodni. Meghallgatta szép csendben, amolyan hamiskás, mosollyal az arcán a nagy szózatot, és eldöntötte, hogy kiismeri mindet. Minden segítő funkciót, és a hátráltatókat is, hogy tudja, mit mikor, hogy kell kezelnie, de a válasza másképp hangzott. Nem egy hálás kiskutya volt, egy büszke oroszlán. Megvonta a vállát a fordulni készülőnek.*
- Csak véletlen lettem íjász.
* hogy ne maradjon ki a cukkolás. Hadd mérgelődjön még egy kicsit a másik, azonban gyorsan, habár úgy hogy észre ne lehessen venni, még hozzá tette a következőket is. *
- Azért vissza kaphatom az íjamat?
*Ha igen, akkor meg köszönte, valami ilyesmivel, hogy : Yo, köszi. Majd, felszegve a fejét, fel is egyensedve hozzá, intett egy pát, de még búcsúzóul leszögezte a harcot kettejük között.*
- Legközelebb megküzdünk, és nyerni fogok!
*Széles mosoly hozzá. Róla sosem fagy le. Valahogy, valamiért, talán épp emiatt a kis affér miatt, sikerült újra életkedvre kapnia.*

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Hétf. Jan. 14, 2013 12:56 pm

Halász Alex

Lefagytam. Arcátlan! – ordított fel bennem valami, ahogy hozzámvágta, csapta, taszította, dobta a tényt, hogy ő bizony nem direkt lett ennek a nemes kasztnak a tagja. Íjásznak lenni több, mint egyszerűen más fegyvert hordani. Az íjászat képesség és tehetség kérdése, az íjász karakter egészen más eszmerendszert képvisel, mint a társai, ritka az íjász, pedig értéke annál nagyobb!
Fogamat csikorgatva fordultam vissza hozzá, de addigra az íját kereste rajtam. Egészen kiment a fejemből. – Nálad van, vagy tévednék? – Zavartan hívtam le a menürendszeremet, hogy utánanézzek az íjának. Nem szokásom tévedni, de amennyiben mégis így volt, zavaromat csak fokozta, és egy keresetlen, kényszeres mosoly kíséretében nyújtom át neki.
Amikor érte nyúl, és megfogja, egy pillanatig még nem engedem el. – Akármiért is lettél íjász, most már több vagy, mint mások, és erre légy büszke – szegezem neki ennek a világnak teljes racionalitását. Márpedig ez a racionalitás az, hogy az íjászok mindenki felett állnak. Az uralkodó kaszt lehetnénk, ha akarnánk. Kár, hogy az ilyen lassan fejlődő alakok egyelőre még visszahúznak minket.
Nőj fel minél hamarabb ahhoz a harchoz, mert alig várom, hogy elkezdődjön – teszem hozzá a kihívásához én is a magamét, szám szegletében mosoly bujkál: nem is rossz. Majd mivel távozni készül, úgy döntök, hogy magam is így teszek végre. Intésére biccentéssel válaszolok, majd utamat az ellenkező irányba veszem, bár hátra-hátrasandítok, amíg el nem tűnik valamelyik épület takarásában. Őszintén remélem, hogy sikerült tudatosítanom a kölyökben, hogy milyen szerencsés véletlen is történt meg vele ezzel a bizonyos véletlen kasztválasztással. A kezem ökölbe szorul a gondolattól. Sebaj, sebaj! Lesz ez még így se.

(off)Köszi a játékot! Smile (/off)

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Ryuninji Ren on Hétf. Jan. 14, 2013 7:56 pm

//Juu//
- Ez aljas rágalom.. én sosem tennék olyat, amiért ilyen súlyos büntetést érdemelnék. Soha.. soha, soha.. bizony én soha..- tagadom minden erőmmel, de így is nevetésbe fullad a fene nagy tagadásom. Juu is simán rájöhetett, hogy csak viccnek szántam. Na, jó nem teljesen viccnek, de így jött le és így az marad. Bár egyszer-kétszer kaptam olyankor is fülest, amikor tényleg nem volt hozzá semmi közöm. Például mikor kihúztam a tóból, vagy amikor félre értett egy viccet.. Remélem, ezt nem érti félre. Eleget kaptam már a tagnapi nap tőle.. egy vagy két hétre legalábbis biztosan. Megígértem neki, hogy mikor kell kap egy kis fejest.. az majd tuti felkelti, észhez téríti, ha kell. És már alkalmaztam is, pontosabban csak megijesztettem a lánykát egy mini fejessel. Jót kuncogtam azon, hogy bevette.
- Pontosan.. de csak azért mert megérdemelted.. egy kis bosszú.. muhhaha…- viccelődöm tovább.. Juu.nak nincs ellenére most a közelségem.. ennek örülök, de majdnem elrontja a hangulatot egy kérdéssel, aztán rájövök,hogy viccnek szánta.. legalábbis nagyon remélem.
- Tudod te azt jól, hogy melyik érintésekre is gondolok nem igaz??- igazából egyikkel sem volt bajom, mindkettőt nagyon élveztem, de talán a perverzmentes picit jobban bejött,mert annak a lányka is jobban örült.. Én pedig azt szeretem, ha boldog . Juu nagyon aranyos mikor elpirul.. bizny ám.. ilyenkor le sem tudom venni rólam a szemem, de úgy tűnik, hogy valami rossz dolgot mondhattam, mert egyik kezével éppen ütni készül. Szemeim becsukom és készülök a pofonra, de nem kapok, legalábbis olyat nem amire számítottam.
- Azt hiszem, hogy kölcsön kenyér visszajár. – válaszolok a lányka összes kérdésére legjobb tudásom szerint. Egymás után mindre. Talán nem sorrendben, de nem is ez a fontos, hanem az, hogy válaszait megkapja.
- Értem mire gondolsz, megteszem, de akkor hogyan juttassam el hozzád az érzéseimet??- kérdezem kicsit fura kiejtéssel, mert ujjai ajkamon pihennek. .. bizony úgy nehéz, hogy folyton lepofoz, vagy megijed, mikor leakarom smacizni. Remélem ezt mihamarabb megoldjuk. Nem is kell rá sokat várnom. A lányka lassan közelít és végre valahára ő csókol meg engem.. ismét. Természetesen visszacsókolok, még ha meglepett is picit a dolog…. Karjaim szorításából nem engedem el Juu-t mondjuk, szerintem el se akarna menni. Kiélvezem a csók minden pillanatát.. nem húzom el.. Ha a partnerem már nem akarja folytatni, akkor állok csak le.. Különben kamionnal sem tudnának innen elhúzni. Az egész hosszát a lány határozza meg.. én engedelmeskedem neki.. kivételesen Razz
- Vedd semmisnek az utóbbi kérdésemet. - ölelem magamhoz szorosabban a csók végeztével, hogy ezt a fülébe suttoghassam.. nagyon szeretem ezt a lánykát

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Kyrena Juurei on Csüt. Jan. 17, 2013 5:20 pm

//Ren//

Vádamat, miszerint a pofonokat jogosan kapta, rágalmazásnak vélte. Na igen. Lehet, hogy megesett néha az is, hogy ok nélkül kapott egy nyakast. De nem tehetek róla. Volt olyan eset, mikor nem volt szándékos. Mint például a vízben történő kapálódzás közben. Akkor nem is egyet kapott, de ijedtemben nemigen voltam ura cselekedeteimnek. A fejessel átvert. Csúnyán. És már megint ott tartunk, hogy mert megérdemeltem. Ezt persze gondolom csak viccnek szánta. Ajánlom neki, hogy így legyen. Vagy... Ez már megint egy kissé agresszív gondolat? Meglehet, de nem is akarok tenni ellene. Eztán persze zavarba hoz. Már nem első alkalommal, de sejtésem szerint nem is utoljára. Zavaromon nehezen leszek úrrá. Nagyon nehezen, de igyekszem minél hamarabb megtenni azon lépéseket, melyek eltüntetik arcomról a vörös pír maradékát.
Hogy ne maradjak le, én is átejtem őt. Erre elég frappáns és ide találó mondást talált. A pofonom közel sem volt a megszokott erősségű. Néha nem árt neki ilyen is, különben már előre tudni fogja, hogy mekkorát kap. Abban mi a szórakozás? Mi lenne számomra az elégtétel? Az a jó, ha nem számít arra, amit kap. Legalábbis ütéseknél. Úgy a düh kifejezése hatásosabb. Kérésem után mégis van ideje egy rövid visszakérdezésre. Bár ujjaim szája előtt voltak, azért érthető volt, amit mondott. Utána viszont... Válasznak is mondhatnám... Megcsókoltam. Szerencsére most nem jött közbe semmi. Nem értem ennek a rendjét. Hol előjönnek a rémképek, hol nem. Minden esetre nem is hiányzik. Bolond lennék, ha hiányozna és vágynám, hogy elrontsa ezeket a remek pillanatokat. Nem, egyáltalán nincs rájuk most szükségem. Élvezem a nélkülük töltött időt és a csókot, melyet csak akkor szakítok meg, mikor feltétlen szükséges. Utána mosolyogva simulok Renhez, szorítása erősödésekor és fejem vállára hajtom, miközben hallgatom szavait.
- Azt hiszem... Elég jól tudod, hogy nem garantált az efféle érzelemközlés, ha rólam van szó... De... Próbálkozni lehet. Legfeljebb kapsz még néhány pofont. Úgysem érzed meg őket, nemde? - viccelődöm.
Remélem nem fogja zokon venni. Ha meg mégis, majd valamit kitalálok, hogy hogyan kérjek bocsánatot. Most viszont... Valamit kezdeni kellene magunkkal.
- Van valami ötleted a mai napra? Már ha egyáltalán velem akarod tölteni. Mi lenne, ha szétnéznénk a második szinten? - kérdem, miközben eltávolodom és kibontakozok öleléséből.

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


avatar
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
397/400  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Jan. 18, 2013 6:26 pm

Egész jól indult ez a reggel.. Korán keltem Regi nélkül… és egy smacit is kaptam Juu-tól persze a jó dolgoknak itt vége szakadt pár pillanatra amíg nem kezdte elmesélni a múltját, az én kérésemre aminek nem lett jó vége… De mindegy.. szegény csúnyán lefejelte a falat.. ez van.. normális esetben ezen csak nevetem volna, mert fájdalmat úgy sem érez, de így.. tudván, hogy részben én voltam érte a felelős.. Felsegítettem és megnyugtattam őt és egyben magamat is, persze folyamatosan öleltem, míg le nem higgadt. Pár dolgot megtudtunk beszélni és persze ő tudott meg most többet.. Legalábbis az érzéseimről, mert faggatott egy kicsikét. Végül sikeresen beijesztettük egymás.. először én, majd ő.. persze csak viccnek szántuk.. bár Juu-nál nem lehet tudni ezért kicsit megijedtem.. és szerintem mindenki megijedt volna a helyemben.. az tuti.. aki nem ezt mondja az hazudik. A reggel csúcspontja viszont egy nagyon hosszú csók volt amit ezúttal nem zavart meg semmilyen rémkép, vagy rossz emlék. Önfeledten ment a samci… percekig.. de ahogy az lenni szokott… minden jónak vége szakad egyszer..
-Igen.. ezt tudom, de az koránt sem biztos, hogy ez mindig így marad.. és remélem is, hogy változni fog.. az neked is jót tenne.. hát még nekem..- kuncogtam egy kicsit..
- A pofon részét nyugodtan hanyagolhatod ám.. nehogy egyszer nagyon megerőltesd magad, vagy megfájduljon a kicsi kezecskéd..- viccelődtem.. de azért nem lenne rossz ha csak a minimális.. éppen hogy szükséges pofon mennyiséget kapnám tőle. Ezek után percekig csak ölelkeztünk, míg a lányka nem tett fel egy teljesen jogos kérdést.. El is gondolkodtam pár percig.. bizony.. nem lenne rossz megnézni a második szintet.. még egyszer sem voltam ott.. pedig elértem a követelményt.. csak valahogy nem volt kedvem elmenni oda.. eddig.
- Még szép, hogy veled szeretnék lenni.. ki mással tölteném el az időmet ha nem veled??- kérdeztem majd mikor elengedtük egymást nyújtózkodtam egyet… a nagy ijedségben az sajna elmaradt,pedig fontos része az ébredési rituálémnak.
- Igen.. ez egy jó ötlet… a második szinten még nem jártam.. és, hogy veled mehetek oda először.. hát számomra ez elég csábító ajánlat.. Hallottam, hogy van ott egy szép tavacska is ahol lehet fürdeni, napozni.. szóval egy igazi strand.. mit szólsz hozzá?? – kérdeztem mosolyogva.

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Kyrena Juurei on Csüt. Jan. 24, 2013 6:18 pm

A csók elhúzódik. Talán ez volt eddig a leghosszabb, amit váltottunk, nem tudom. Nem is izgat túlzottan. Az viszont már sokkal inkább érdekel, hogy vajon hány ilyenre lesz alkalmam. Olyan ehhez hasonló pillanatra, mit nem zavarnak meg a rémképek, vagy bármi egyéb. Végül, a csók után, egyszerűen ölelni kezdjük egymást. Mintha nem akarnék tőle elszakadni. Csak tudnám, hogy miért. Elvégre alig ismerem. Azon kívül, hogy kicsoda a való világban, meg hogy perverz és... néha igazán rendes, nem tudok róla semmit. De ez vajon nem elég? Mi mást kellene még tudnom? Ami szükséges, az út közben kiderül, nem? A szokásos kuncogása most sem maradhat el. Ennek ellenére be kell látnom, igaza van. Tényleg jobb lenne nekem, ha változna a helyzet. Hát még neki. Máskor ezért biztos kapott volna egy pofont. Most viszont nem. Nincs kedvem hozzá. És hála annak, hogy teljesen megnyugodtam, dühöm sincs elég ahhoz, hogy kezem képe felé lendítsem. Szerencséjére.
- Ugyan... Te tudod itt a legjobban, hogy ebben a világban nincs fájdalom. Tehát nem kell aggódnod a kezem miatt. Akárhány pofont adhatok neked, akkor sem fog megfájdulni, efelől nincs kétségem.
Amint elszakadtunk egymástól, nyújtózkodik egyet. Nem is rossz ötlet. Példát veszek róla, majd rendbe szedem magam. Tehát velem akar jönni. Szavai valahol megnyugtatnak, de legbelül valami mégis ott gonoszkodik és negatív érzéseket ültet el bennem. Mi van, ha csak az iménti kis mutatványom miatt akar velem jönni? Nem, erre nem szabad gondolnom. Inkább csak élvezzem ezt az egészet. Ha valami rosszul sül el, hát majd akkor megtorlom. A vétségnek megfelelő ellenszolgáltatással.
- Szóval strand... Tehát ezért találtad ennyire jó ötletnek... Csak nem megint látni akarsz az úszó szerelésemben? - kérdem nevetve.
- De... Rendben... Legfeljebb megint kihúzol - mosolygom.
- Akkor? Mehetünk? - kérdem, mert én már indulásra kész vagyok.
Szövegelés közben volt időm elvégezni a korai teendőimet.

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


avatar
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
397/400  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Jan. 26, 2013 4:55 pm

A csókunk igen hosszúra nyúlik.. Mondjuk szerény véleményem szerint meg is érdemlem.. ahogyan ős is. Nem teszünk mást, csak ölelkezünk és élvezzük ezt a szép kis pillanatot. De minden jónak vége szakad egyszer.. tehát ennek is.. picit még ölelkezünk és megbeszéljük a mai programot, hogy vajon mi is legyen.. Hova menjünk, meg hasonlók. Természetesen mind a kettőnknek van pár ötlete, de végül a második szinten lévő tavacska mellett döntünk. Még úgy sem jártunk ott ezelőtt és bizony lehet strandolni is ott.. ami hiányzik már. Próbálom észérvekkel lebeszélni arról, hogy túl sokszor képeljen fel, mert esetleg felsértheti a saját kis kezecskéjét.. és azt nem venném a szívemre, de esélytelen… nem dől be ilyeneknek.. Nem csoda.. hiszen az én.. khöm.. barátnőm.. igen.. azt hiszem, már joggal nevezhetem annak. Majd elválunk egymástól és készülődni kezdünk.. persze ezt mind csak egy kiadós nyújtózkodás után ami a reggeli rituálém elmulaszthatatlan része. Enélkül nincs reggel és kész. Készülődés közben persze megy még egy kis beszélgetés.. jómagam amúgy is abba a kategóriába tartozom, aki nem tudja csak úgy befogni a száját.. az számomra lehetetlen lenne. A kis gyanúsítgatáson elnevetem magam.. Persze van benne valami igazság is.. nem csak puszta feltételezés.
-Hát az nem mondhatnám, hogy nem szeretnélek megint a fürdő ruhádban látni. Elvégre nagyon vonzó alakod van.. abban a szerelésben pedig aztán…. – felelem mosolyogva.. persze ezt egyértelműen bóknak szánom és nem piszkálódásnak.
- De a fő ok persze az, hogy veled legyek.. Ki kell egy kicsit kapcsolódnunk.. és ami a legfontosabb.. hogy megtömjük a kis buksidat kellemes emlékekkel, aminek nagy részében, ha nem az összesben én is szerepelek. – mondom mosolyogva és lassan el is készülünk… indulhatunk is.
- Pontosan.. nem hagylak cserben.. de ha már ott is vagyunk.. esetleg megtaníthatnálak úszni… nem jó ötlet?? – kérdezem mosolyogva… ez egy remek alkalom arra, hogy meg tanuljon úszni.. és utána együtt úszkálhatunk a hatalmas tóban.
- És ha megtanultál.. akkor utána persze versenyezhetünk is.. és mikor legyőzlek, jutalomból adhatsz egy csókot is..- viccelődtem egy kicsit.. bár valóban szándékomban áll ilyet tenni.
- Igen.. persze.. mehetünk is..- azzal el is indulunk arra a bizonyos strandra.. már alig várom..
- Ugye majd bekenegethetlek naptejjel?? – kérdem mindenféle hátsószándék nélkül Razz

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Kyrena Juurei on Kedd Feb. 05, 2013 5:30 pm

Sejtésem beigazolódni látszik. Ren tényleg szeretne fürdőruhában látni. Ami engem illet... Nos, kényelmesen megférek jelenlegi öltözetemben. De az ellen sincs kifogásom. Az úszás része viszont aggaszt egy keveset. Nem sűrűn gyakoroltam azt a sportot. Ennek meg is van az ára, de ez most nem számít. Én majd kényelmesen el leszek a parton, vagy a sekélyebb részeken. Nem kell nekem bentre menni. Szavai nagyon jól esnek. Az viszont kicsit aggaszt, hogy ezt tűzte ki célul. Elvégre... Ha velem foglalkozik, ő mikor fogja jól érezni magát? Kezdem úgy érezni, hogy nem vagyok más, mint egy hatalmas nyűg Ren hátán. Nem is beszélve arról, hogy miattam önmagát is vissza kell fognia. Ami persze nem árt, legalább gyakorolja az önfegyelmet, de akkor is zavar. Az pedig... Nem túl jó.
Ajánlatát hallva elvörösödöm. Tekintetem elkapom róla és inkább a földet kezdem bámulni zavaromban. Ez az érzés szokatlan. Viszont nem csak meglepett vagyok és zavart, de kicsit dühös is. A srác mellé lépek és tarkón is legyintem kicsit.

- Tudok úszni, idióta! Csak... Nem túl jól... - teszem hozzá zavartan.
Ő is tisztában lehet vele, hogy valamennyire elevickélek, hiszen mégiscsak kihúztam. Az ok, amiért annyira nem ment jól, mikor én estem vízbe, a hirtelen való magamhoz térés által okozott sokkra fogható. Elvégre... Nem éppen kellemes úgy felébredni, hogy az ember hideg vízben találja magát, miközben tudja, hogy nehézsége a felszínen maradás.

- Egek... Inkább induljunk... - sóhajtom, fejem fogva.
Ha már arra jár kezem, ujjaimmal végig is szántok tincseim között. Fejem felemelem, majd megindulok az ajtó felé.

- A csókról pedig mondj le... Hülye lennék, ha leállnék veled versenyezni úszásban - nyújtom ki felé a nyelvem.
- Ami pedig a naptejet illeti... Nem hiszem, hogy fenyegetne a leégés veszélye... Ha mégis... Egye fene... Elvégre Regit nem kérhetem meg, mert az kárt tenne a repülési tudásában... - egyezek bele végül.
- De remélem azzal tisztában vagy, hogy ha csak egy kicsit is túllősz a célon, alkalmazni fogom a tegnapi ötleted és a halakkal nyugszol. Legalábbis amíg pixelekre nem hullasz, gyönyörű látványban részesítve sokakat, ahogyan apró darabokban szállsz a virtuális ég kék tengere felé - figyelmeztetem, de hogy elvegyem szavaim élét, elnevetem magam.
Ren kezét megfogom, megvárom, míg Regi kitalálja, hogy hogyan akar utazni, majd meg is indítom lépteim.

- Mellesleg... Te tudod, hogy mégis merre van az a part?

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


avatar
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
397/400  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Feb. 24, 2013 2:37 pm

//Anat//

Juu-t már egy egész napja nem láttam.. biztos nagyon elhúzódhatott a küldetése.. de ez nem mentség arra, hogy egyedül kellett aludjak.. egyedül ebben a nagy ágyban.. ráadásul csak aludni.. vááááh.. elég kellemetlen volt így felébredni olyan dél körül. Untam is magam.. hogy nem volt kivel társalogni és egyéb dolgot csinálni így kora délben… A petek fent voltak és egymással játszadoztak.. Elvileg még gyereknek számítottak.. Azoknál pedig megszokott a játék.. Némely esetekben a felnőtteknél is, de az már egy teljesen más téma. Egy kis nyújtózkodás után hasra fordultam.. majd kígyómozgásban, kezeimet nem használva másztam, vagy helyesebbe estem ki az ágyból. Legörgettem a menümet és egy jó húsz percet azzal foglalkoztam, hogy kiválasszam.. a mai napra megfelelő ruhát. Segítség nélkül persze nehezebb volt, de eddig még sikeresen megoldottam mindig a menő öltözködést. Az én magam is tudtam, hogy mi ált jól nekem, ez nem volt kérdéses… csak az aktuális divatról nem volt sohasem fogalmam.. Ehhez kellett a segítség anno. Mivel ma egyedül voltam nem tudtam eldönteni, hogy miként kellett volna múlatnom az időt. Elmentem egy cukrászdába sütizni egy kicsit, céltalanl róttam a köröket az utcákon. Leültem az arénába megnézni pár béna játékost, ahogyan csépelték egymást. Még mobot ölni is elmentünk, hogy Regináld kimozoghassa magát.. Ebben csak ő lelt örömet… nem bántam, csak nekem is kellett volna már valami szórakozás.. Szórakozás bizony, de per pillanat le voltam égve.. fényes aranyacska nélkül az esély arra, hogy egy jót szórakozzak.. hát.. mondjuk azt, hogy nem lehetetlen, de felettébb nehéz.. Estefelé tértem csak vissza a kezdetek városába.. Juu-nak küldtem üzit, hogy merre jár… nem volt valami kedvező a válasz számomra. Pár kőrt még leróttam mielőtt leültem volna egy padocskára.. elgondolkodtam azon, hogy min gondolkodjak. Homlokomat ráncoltam és tornásztattam az agyam.. Hosszú és kínos percek teltek így el, míg meg nem pillantottam Saito-t.. a céhem vezetőféleségét. Talán hasznát vehetném ennek a srácnak is egy picikét. Vidáman felpattantam és utána eredtem.. A két pet követett csendben.. Mikor a fiút utolértem egy aprót csaptam a hátára.
- Üdv Sai-san!!!.- köszöntem rá vigyorogva.. láttam egy lehetőséget.. Nem tudtam csak tétlenül nézni, hogy ez a lehetőség csak úgy elsétáljon valamerre.
- Tehát Sai-san…- könyököltem a vállára mintha csak régi haverok lennénk..
- Nincs egy-két… száz aranyad kölcsönbe?? – tértem gyorsan a lényegre..
- Tudod Juu éppen valami hosszú küldin van.. nálam meg magas fokú az unalom.. Kellene egy kis arany.. csak hogy áttomboljam az éjszakát meg ilyenek…Szükségem van egy kis kikapcsolódásra- nem kellett kérdeznie.. egyből magyarázatot is adtam neki. Ebből pedig levághatta, hogy egy nagyon fontos dologra kellene az a pénz.
- Eskü visszaadom…- Már nagyon kijárt nekem egy kis szórakozás feszültség levezetés címen.. .. mióta itt ragadtam nem is volt részem semmiféle buliban.. Pontosabban egyben.. abban meg kiakartak rabolni..
- Na??

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Feb. 25, 2013 12:17 am

A kovácsműhelyből tartok hazafelé, amikor is azt számolgatom, hogy kell-e valamit bevásárolni. Végül arra jutok, hogy gyakorlatilag semmit sem kell venni, mert az asszonykám úgy ment el hazulról, hogy még a kaját is felcímkézve hagyta. Nem vagyok egy elveszett emberke, de nagyban megkönnyíti a dolgomat, mikor ilyen kis figyelmes. Hát Istenem, nő, most erre mit mondjak. Én sem vagyok az a fajta, aki szétdobálja a használt alsóját a lakásban, de egy női kéz mindig elkél a háznál. Minden értelemben.
Lényeg a lényeg, hogy Vio nincs otthon, így valószínűleg kénytelen leszek hajnalig a macskával bohóckodni és összeenni minden szemetet unalmamban. A sivár gondolattól megállapodok egy pillanatra és felsóhajtok. Milyen jó lenne most egy kicsit kockulni a laptop előtt, jó kis zenéket keresni a youtubon, új tabokat a gitárhoz, vagy idióta főzős meg horror videókat nézni, amik előtt leragadok és után hülyeségeket álmodok... Annyira azért mégsem hiányzik a net. Ekkor valaki nem éppen kellemesen hátba vág, amitől baromira meg is ijednék, ha nem éppen Ren lenne az elkövetője.
- Üdv Ren, mi a helyzet? - s én is jó alaposan hátba veregetem, csak hogy érezze a törődést - Jó hogy itt vagy, amúgy is akartam dumálni veled kicsit. - Ami azt illeti tényleg kapóra jött a találkozónk. Van pár lezáratlan dolog, amit nem árt helyretenni a dalos pacsirtánknak a fejecskéjében, de semmiképpen nem akartam valami feszengős környezetben megejteni ezt. Pláne nem az utcán.
- Figyelj csak, nekem ez a dolog sántít, mert ha én neked kölcsön adok, akkor azt a büdös életben nem látom viszont... egyszerűen kifolyik a kezed között a pénz, mert nem vagy hozzászokva, hogy be kell osztani. De van egy ajánlatom a számodra, mert azt felejtsd el, hogy az én pénzemet költöd, engem meg kihagysz! Társaságnak éppenséggel megfelelnél estére, mivel történetesen én is magamra maradtam, az asszonyka nélkül, szóval akár lóghatunk is együtt. Vendégem vagy, de cserébe bedobhatnád magad az Aincradi éjszakában és valami ütős helyre vigyél, ahol egy pasi jól érezheti magát! Mutasd meg mekkora sztár Ryuninji Ren és hogy valóban akkora a híred, mint amiért felkerestelek. Mert gondolom azt te sem hiszed el, hogy csak úgy véletlenül szúrtalak ki és hívtalak fel a fogadó teraszára üzletelgetni. - vigyorodok el, majd összefonom a karjaimat a mellkasom előtt, és kivárok, hogy mit produkál. Innentől kezdve hajlandó vagyok rábízni magam, de résen leszek és végig meg fogom figyelni a srácot. Ki akarom elemezni és erre most pont kapóra jön egy kanbuli, a fáradt gőz kieresztéséről már nem is beszélve. Az, hogy pár aranyam bánná, az meg igazán nem számít, amíg jó helyre kerülnek azok a tallérok. Pár mob megölésével úgyis visszajön napokon belül.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Ryuninji Ren on Hétf. Feb. 25, 2013 1:21 am

Egy egész napig tartó unatkozás és bóklászás után egy padon kötöttem ki. Már majdnem mély letargiába is zuhantam, hogy nem tudtam magammal és azzal a fene sok energiámmal mit kezdeni, így pénztelenül, mikor a céhem alapítója elsétált előttem. Igaz nem pontosan előttem, mert tuti észrevett volna, még akkor is, ha lefelé néztem. Engem mindenki észrevesz, ha kell, ha nem.. Csak természetes, hogy lecsaptam a kínálkozó alkalomra, hogy szerezzek egy kis tőkét egy kis kikapcsolódáshoz. Egy kis hátba veregetéssel jeleztem, hogy észrevettem. Persze ő gonoszul visszatámadott. Előre is léptem kettőt.. Nem volt szép tőle.. Sajnos mivel éppen akartam valamit így ezt nem közölhettem vele.
- Beszélni?? Velem??- értetlenkedtem egy sort. Lövésem nem volt, hogy miről is szeretne velem beszélni. Talán csak megakar dicsérni?? Tuti.. vagy esetleg voltba akarna küldeni de azt lesheti.. Mármint azt, hogy a pénzével a boltba megyek.. haha.. Bizony ám. A feltételezésén meglepődtem először, majd kicsit meg is sértődtem… ez azért nem volt így teljesen igaz. Igenis tudok gazdálkodni.
- Héééé..!!! Ez így nem teljesen igaz Kölcsön nálam még nem maradt viszonzatlan- tettem sértődötten karba a kezeimet. Mondjuk, lehet megfordult a fejemben, hogy majd a céh bankjából adom vissza neki, oda meg ráérek visszajuttatni az összeget valami indokkal, de hamar el is vetetettem..
- Nem lehet beosztani csak úgy az aranyat Sai-san.. mindig van valami, amit meg kell venni.. A láncruhám se ingyen volt ám, se a menő botom, meg az új csukám…- hoztam fel pár dolgot a mentségemre, hogy miért is vagyok folyton leégve. Valamilyen úton módon mindig kiürül a zsebem mielőtt észbe kaphatnék. Nem én nem tudok gazdálkodni.. Hanem itt minden drága.. ennyi.. kész.. Az ajánlat szóra egyből odafigyeltem rá… kíváncsi voltam erre a részre nagyon.
- Társaságnak?? Én?? Estére??- kérdeztem vissza. Roppantul gyanús volt ez nekem. Igaz párszor már bizonygatta, hogy csak a gyengébbik nem tudja felizgatni, de na.. fő az óvatosság.. Az ilyet nem lehetett félvállról venni.
- Hmmm… várj.. ezt végig kell gondolnom…- azzal elkezdtem fel alá járkálni, kicsit távolabb a fiútól. Mikor távolabb voltam tőle, na meg persze háttal, néha vetettem rá egy hírtelen pillantást, csak, hogy biztos legyek benne, hogy nem a hátsómat stíröli. Hmmm.. Ha velem jöhet lsz arany bulira… ha nem jöhet nem lesz. Ha velem jön lehet bepróbálkozik… de… állítása szerint full hetero.. hmmm.. nehéz ügy.. Még egyszer rápillantottam, majd odasétáltam hozzá.
- Rendben.. velem jöhetsz…- ha mégis kamuzott volna és próbálkozna.. hát max lecsapom.. Ennyit megért az, hogy kiszórakozhassam magam… más számlájára.
- Akkor kövess…- intettem neki, hogy jöjjön csak utánam.. .. Olyan helyet mutatok neki, hogy még a szava is el áll majd..
- Te Sai-san.. egy kérdés… Tudod, te mi az a buli?? Csak mert nem nézem ki belőled- utaltam ezzel a régimódi stílusára. Remélem nem arra gondolt, hogy majd elviszem egy teázóba és leülünk beszélgetni.. Az a vicces, hogy tényleg egy teázóba vezettem. a Silver Knight-ba. Belépve elég tágas volt a terem. Egy-két vendég ült csak az asztaloknál. Ami még furcsa lehetett, hogy volt egy elkerített rész Ahol a petek és kisállatok pihenhettek. Bár csak két ember volt itt, minimum nyolc álatka játszadozott ott. Regi és Aikon is egyből odamentek én pedig intettem a pultosnak.
- Nem kellene ruhát váltanod vagy valamit?? De persze előbb megkérdezem még egyszer, hogy tuti velem tartasz??- Sai-san nem sejtette, hogy mire vállalkozott ezzel, bár az is lehet, hogy simán lepipál Party terén.. áhh.. az lehetetlen..

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Feb. 25, 2013 2:28 am

- Igen, beszélni veled. Miért olyan nagy szám ez? - Sokkal lazább stílusban dumálgatok most vele, mint ahogyan szoktam. Ha nincs üzletről szó, akkor nem vagyok olyan kimért és diplomatikus, Rennel meg amúgy is az ő "szintjén" kell beszélni. - Tulajdonképpen a toborzóról akartam vártani pár szót, de mindenekelőtt van egy kérdés, ami sokkal jobban furdalja az oldalamat. Mégpedig az, hogy mi dolgod neked a volt főnökasszonyommal? A toborzó után rálestem a mapomra, és mikor csekkoltam, hogy követtek-e Juuval, akkor kijelezte a rendszer, hogy egy ismerősömmel lógsz együtt, név szerint Mirikával. Remélem nem vagytok túlzottan jóban, még a végén összetöröd Juu szívét - vigyorgok a Casanovára, de kicsit kínos az a mosolyom, mert csak reménykedni tudok abban, hogy nem tenyereltem bele tényleg abba, hogy Ren az íjászlány kitartott szeretője Kota mellett. Bakker, az mekkora lenne már! Kota tuti agyvérzést kapna, ha kiderülne! Mondjuk én sem örülnék neki, ha Ren összeszűrné a levet egy Voice taggal, főleg Mirikával, s éppen ezért kérdeztem rá a dolgokra. A pénzügyeivel kapcsolatos válaszát elengedem a fülem mellett, hevenyész tiltakozás volt ez a részéről, ugyanakkor igazat kellett adnom neki, hogy az aincradi élet nem olcsó, pláne akkor, ha minél magasabb szintre merészkedik az ember. Az Artes pedig az élre kíván törni, szóval gőzerővel termelnem kell az aranyat @.@
- Igen, társaságnak, estére, te. Mi a csudáért kérdezel vissza mindenre, mint egy értetlen kölyök? Szívtál valamit? - méregetem felvont szemöldökkel, de most, hogy így hangosan kimondtam újra a dolgokat, asszem lecsengett, hogy mit érthetett félre, és hogy miért távolodik el tőlem lopva vissza-vissza tekintve rám. Nem tetszik ez nekem, valószínűleg megint azon agyal, hogy a fiúkhoz is vonzódom-e. Legjobb védekezés a támadás, s milyen igaz ez ebben a helyzetben is. Ha elkezdenék hevesen tiltakozni, hogy márpedig én aztán nem, azzal nem jutok előrébb. Fordítsuk meg a szituációt. - Ó, hogy ha te szívesebben élveznéd hamvas fiúkák társaságát, akkor egy szavadba kerül és keresünk valami neked való Kék lagúna bárt - Úgy vigyorgok rá, mint a tejbetök és elégedetten húzom ki magam. Engem aztán nem zavart, ha a srác kicsit langyi, egészen addig, amíg nem az én hátsómat markolássza. Lehet a sok csaj mind csak fedősztori és Juuval is csak bridzselni meg körmöt festeni szoktak együtt esténként? Ren-Ren, te kis komisz!
- Egyébként meg hogy a fenébe ne tudnám már, hogy mi az a buli? Nem vagyok kocka, kint én is zenéltem... Különben is, láttad a törzshelyemet, nem? Na és csekoltad már éjszaka? Csak azért nem viszlek én oda szórakozni, mert már unom a showkat és valami újdonságra vágyom. Abban bízom te otthon vagy a témában, szóval hajrá!
Megérkezünk közben a választott helyszínre, s gyorsban le is tudjuk passzolni Ren petjeit. Első látásra alig lézeng pár ember a vendéglőben, ehhez képest elég sok petet hagytak itt. Ezek szerint ez is valami magánszobás dolog. Jesszus, lehet Ren tényleg szavamon fogott és szobára akar vinni? Ráadásul át akar öltöztetni? Minek? Próbálom riadtságomat leplezni, de ennek már a fele sem tréfa. - Öhm, mégis hova hoztál és miért kellene átöltöznöm? Bocs, nem figyeltem a bejáratnál mi volt kiírva...
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Ryuninji Ren on Hétf. Feb. 25, 2013 5:02 pm

- Nem nagyszám csak fura… egy kicsit…- nem árultam el, hogy akkor vezetik fel így a dolgot, ha valami gázos dolog történt és rám akarták verni. Apu például mindig így kezdte és bünti lett a vége. Szobafogság, vagy még rosszabb.. zsebpénz megvonás. Igaz ezek a dolgok nem sokáig folytak így, de akkor is mély nyomot hagytak bennem. Még kevésbé vágytam erre a beszélgetésre, miután fény derült arra, hogy a toborzón történtekről szeretne csevegni. Még mindig élénken élt bennem a nyomi srác… az aranyhörcsög.. a messiás, aki ránézésre megmondja az emberről, hogy az milyen valójában.. vááááh.. kész röhej volt, de még mindig idegesít egy kicsit. Próbáltam magam nyugtatni, amire nem volt szükség… hamar Miri-chanra terelődött a téma és rám. Pislogtam kettő nagyot.. Igaz nem volt titok, mert láttak minket páran… de akkor is.. Ezt a feltételezés, hogy összetörném Juu szívét… teljességgel alaptalannak éreztem.
- Csak beszélgettünk.. ennyi… Igaz, hogy a kapcsolatunk nem.. öhm.. átlagos, de semmi komoly.. – Saito-nak elég ennyit tudnia. A beszélgetés témájáról nem akartam neki mondani semmit sem. Miri-chan majd felkeresi ezzel őt is, ha ennyire böki még a csőrét. Ez már csak is a kettejük dolga lesz. Én inkább háttérben maradnék akkor.
- Hát mert nem szoktam ilyet hallani egy másik férfi szájából- és nem is szerettem volna.. kicsit kirázott a hideg. Már kezdtem elfelejteni a fiú ilyen megnyilvánulásait és elhinni, hogy tényleg hetero erre tessék.. ezért kértem egy kis gondolkodási időt.. Feszülten járkáltam fel s alá, és pillantgattam hátra. Ekkor érkezett egy teljesen téves következtetés Sai-santól.
- Nah persze.. álmodozz csak.. olyan helyre max egyedül mész.. - vágtam vissza neki. Még, hogy én?? Olyan?? Ez egyszerűen nevetséges. Nálam heteróbb férfi szerintem még csak nem is létezik. Végül elindultunk az egyik kedvenc helyemre, de közben azért tisztázni szerettem volna valamit.
- Nem látszol olyan fajtának. Szerintem.. hmmm. közelebb állsz az otthonülős, tea szürcsölgetős fajtához, aki gramofonról hallgatja a komolyzenét. – közöltem vele azt a rövid képet amit kialakítottam róla ebből a rövid ismeretségből. Így talán értelmet nyert számára is a korábbi kérdésem. Lassan megérkeztünk a kis teázóba, beléptünk, majd a petek már tudták is, hogy mi a dolguk. Ránéztem Saito-ra .. nem szórakozáshoz volt öltözve.
- Ez a Silver Knight nevű teázó… nem valami felkapott hely, amint láthatod…- feleltem kuncogva..
- Amúgy meg így elnézve a ruháidat.. hát nekem elsőre a giccs jut eszembe. Ilyen ruhában nem megy partizni az ember. Kicsivel egyszerűbb és lazább kell.. – én magam már görgettem is le a menümet és átöltöztem feketébe.. még egy kalapot is varázsoltam magamra.. szintén feketét. Egy két gyűrű és nyaklánc.. de csak finoman, nehogy átessek a ló túloldalára. Saito akár átöltözik akár nem, én elindultam a pult mögötti lépcsőn lefelé, ami egy ajtóig vezetett, ami előtt egy nagydarab, kopasz őr állt, felette pedig ott virított a felirat: Silver Night.
- Ő fizet- mutattam rá a céhem alapítójára. Ha ez megtette, akkor az ajtó kitárult. Egy kis lökéshullám söpört végig, mert abban a hatalmas alagsori helyiségben üvöltött a zene. Legalábbis az eddigi csendhez képest nagyon hangos volt. Rengeteg ember volt bent, mégsem volt zsúfoltság és tömegnyomor. Volt egy kisseb színpad azoknak akik villogni akartak a tánctudásukkal, meg egy hatalmas bárpult székekkel.. jó pár nagyobb és kisebb kanapé. Na meg persze a rengeteg lenge öltözetű csinos jk lányka. A fiúkról nem vettem tudomást.
- Most még visszafordulhatsz…- én azért már léptem is be a helyiségbe.

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Márc. 01, 2013 12:34 pm

- Rendben, nyugi semmi számonkérés. Csak annyit kérnék, hogy ne szervezkedjetek a hátam mögött, mert nem szeretném, ha bármi is ártana a céhnek. Rafkós kiscsaj, vigyázz vele! - Próbálom egy mosollyal tompítani a mondandóm élét, habár tuti agyvérzést kapnék, ha kiderülne, hogy Ren éppenséggel piszkos kis ügyleteket folytat a Voice vezérével, ráadásul a jelenlegi céhe ellen. Áh nem, nem hiszem, hogy Juu ellen cselekedne. Na meg a női bájain kívül nem sok mindennel tud fölém licitálni Mirika, jó csajok is vannak nálunk, mindenesetre kezdem azt érezni, hogy a szétválásunk óta egy ki nem mondott versengés folyik köztem és pöttöm lányka között. Mindegy, nem is akarok most ilyesmin agyalni, elvégre szórakozni indultunk és kiereszteni a fáradt gőzt, nem pedig generálni azt.
A langyis ugratásomra megnyugtató választ kapok, habár amíg be nem tesszük a szórakozóhelyre a lábunkat, semmiben sem lehetek biztos. Viszont az "otthonülős, tea szürcsölgetős, gramofonról komolyzenét hallgató" jelzőt hallva elkerekednek a szemeim. Aztán legyintek egyet és inkább megmagyarázom neki a dolgokat.
- Nem is értem miért vagyok meglepve, nem te vagy az első, aki helytelenül ítél meg. A stílus egy dolog, attól mert valaki elegáns és két mondatot össze tud rakni, még nem jelenti azt, hogy teát szürcsölget Mozart hallgatása közben. Lehet, hogy odakint nem voltam sosem a rajongód Ren, szerintem nem is én vagyok a célközönséged, de ez még nem jelenti azt, hogy ne értenék a zenéhez és ne lehetne velem együtt lógni egy buliban. De túl sokat fecsegünk feleslegesen, majd elválik mekkora party arc vagyok.
Ezután megérkezünk ugyebár a szórakozóhelyre, s Ren még kekeckedik velem egy sort a ruhámat illetőleg. Eszem ágában sem volt átöltözni, napközben is mindig kifogástalan a megjelenésem. Különben sem értem, hogy a krémszínű nadrág, a fűzöld ing és a begombolt mellény mióta giccses. Ellenben az ő stílusa nekem kicsit homi, de hát a kinti divatdiktátorok és stylistok dolgához én bizony nem értek... és nem is akarok. Na de ha már ennyire ragaszkodik ahhoz, hogy átöltözzek, akkor magamra kapok valami nyakkendőmentes, lazább felsőt, meg egy fehér, sportos zakót, aminek feltűröm az ujját. Remélem ez már őlazaságának elnyeri a tetszését és hajlandó lesz végre leszállni a külsőmről.

Ahogy leérünk az alaksorba és utunkat állja a kopaszkigyúrtbehemót őr, persze nem tehetek mást, mint virítani a lóvét. Igaz, azt ígértem, hogy én állom a cehhet, de nem örülök neki, hogy már a belépésért is fizetni kell. Nagyon ajánlom, hogy ezek után valami nívós helyre vigyen Ren, ne valami lebujba, ahol kiéhezett kéjencek legeltetik szemeiket a táncoslányokon. Kinyílik az ajtó és nagy megkönnyebbülésemre a látvány kedvemre való. Igaz, hogy a zene nekem kicsit túl mainstream, de hát ez kell a népnek.
- Eszem ágában sincs visszafordulni! - ordítom oda Rennek vigyorogva, hogy túlharsogjam az üvöltő zenét, majd egyenesen a bárpult felé veszem az irányt és szemernyi kétségem sincs afelől, hogy ingyen pia reményében a céhtársam is követni fog.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Márc. 01, 2013 9:31 pm

A Miri-chanos kérdést furcsának véltem, mégis adtam rá egy válasz félét. Saito-nak nem sok köze volt hozzá, hogy kivel, mikor és mit csinálok a szabadidőmben. Különben is.. nem hazudtam neki, csak nem mondtam el mindent, ami történt. Az csak rám és a lányra tartozott. Feltett szándékomban állt, hogy ezt közlöm is vele, azonban megelőzött és már le is csitította valamelyest a kedélyeket, ezért egyelőre megtartottam magamnak a kioktató szövegemet.
- Erről szó sincs.. Ő még kislány. Jóval kisebb hatással van rám, mint ahogyan azt gondolod. Tehát megnyugodhatsz… esze ágában sincs keresztbetenni az Artes-nek.. sőt…- Csúnyán letámadott, egy jelentéktelen ok miatt, de ez már ind a múlté. Nem is állt szándékomban ezzel foglalkozni többet.. inkább a szórakozásra akartam most koncentrálni. Jót nevettem amikor Saito kicsit”kiakadt” azon ahogyan jellemeztem. Elég viccesnek találtam. Állítása szerint egyáltalán nem ilyen.. pedig hát… na… ezt a látszatot kelti.
- Ha nem én vagyok az első… akkor talán nem is bennem van a hiba…- szurkálódtam egy kicsit.. ezt nem lehetett kihagyni. Meg amúgy is.. majd hiszem, ha látom, utána pedig talán, de csak talán megítélem máshogy.. kicsit pozitívabban. Annak kifejezetten örültem, hogy nem volt a rajongóm… akkor aztán nem tudta volna magáról lemosni a ferde hajlamait.. mondjon akármit is.. már hitelét vesztette… Szerencsénkre megúszta… Mikor az öltözékét hoztam fel… látszólag nem nagyon örült neki. Ez van, ami nem partira való az nm és kész. Én gyorsan magamra kaptam a parti öltözetem, majd indultam is tovább. Sai-san is ezt tette.. Átöltözött egy kicsivel lazább cuccba, ami sokkal jobb volt, mint az előző.
- Van még hova fejlődnöd.. de megteszi.. - illettem egy amolyan bókfélével. Közben meg is érkeztünk az illetékeshez. Bár nem nézné ki belőle az ember, hogy tud számolni.. mégis ő szedte a pénzt a belépőért cserébe. Egyből az illetékes azaz Saito felé irányítottam, aki önként felajánlotta, hogy állja a cehhet. A fizetés után az ajtó kitárult… eddig is megvolt a kedvem egy kis partihoz, de kirobbanó zene hatására még jobban erősödött bennem a vágy. Utoljára visszakérdeztem a céhem állítólagos vezérétől, hogy biztos-e ebben. Benne volt.. innentől kezdve nem volt visszaút. Ott is hagytuk az ajtónálló orkot.
- Ahogy akarod… Mr. Parti-arc.- kiabáltam vissza és irány a bárpult egy jó kis alapozáshoz. A belépő kifizetve így lehet termelni az italokból rendesen. Leültem a bárszékre és párszor körbefordultam, élvezve a forgó bárszék nyújtotta előnyöket.. persze csak józanon. Tehát ez amúgy kifejezetten egy szivató jellegű szék. Nem csoda, hogy nem ül itt senki.. Én ezt már tudom, de Saito még nem. Pár ismerősnek intettem, míg vártam, társamra.. ami csupán pár másodperc volt.
- Az első kör a tiéd.. te választasz- kíváncsi voltam, hogy vajon mit kér.. mennyire van otthon a szeszes italok világában. Csak remélni tudtam, hogy nem borral és pezsgővel akar előhozakodni. Az nem ide való.
- Mond csak Sai-san… Mióta tart Vio-chan és közted ez a dolog?? Csak mert úgy vettem észre, hogy még ő hordja a nadrágot.. - kuncogtam egy kicsit.. na nem mintha nálam más lett volna a helyzet.

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Márc. 07, 2013 7:50 pm

Igazán megnyugtató az, amit Ren Mirikával és az Artessel kapcsolatban mond, s az a helyzet, hogy szeretnék is hinni neki. Hiszen a bizalom a legalapvetőbb egy csapaton belül, s igaz ami igaz, az idomár még egyszer sem szolgált rá arra, hogy ezután ne adjak hitelt a szavainak. Vioval kapcsolatos kérdésére csípőből jön a válasz:
- Én meg úgy vettem észre, hogy ez nálatok sincs másként. Lehet hogy tökös pasas vagy, de a te asszonykád is elég vérmes nőszemély. Amúgy Violeta az egyetlen, akinek hagyom, hogy kicsit uralkodjon rajtam, mert hát mit ne mondjak, megéri a fáradtságot. Amúgy jó kérdés, nem számolom a hónapokat, de már egy jó ideje. Tudod férfi agy, a dátumokat képtelen vagyok észben tartani. - Közben megérkezik elénk a pultos is.
- Mit kértek? - mér végig bennünket a csapos, s nem állhatom, hogy hasonlóval ne viszonozzam én is. Az a tipikus bájgúnár, seggfej pultos, aki csak a pénzt sajtolja ki a vendégekből, de a vendéglátáshoz aligha ért. Semmi köszönés, semmi udvariasság. Ez "bosszút" kíván Twisted Evil Lássuk csak, valamivel jó lenne megtréfálni. Gyermeteg poén, de kezdetnek mindig megteszi:
- Állítólag a jó meleg rumos tej igazán ütős, de csak ha van benne cukkini és tojás is, persze nyersen. Hallottál már ilyesmiről? Nem, látom ám az ábrázatodon... rendben, legyen akkor csak simán tej, jéggel. Felrázva, nem keverve. Nekem és a cimborámnak is egy-egy pohárkával. - A fickó olyan fejet vág, mint aki citromba harapott, s még a rágózást is abbahagyja egy fél percre. "Ez most komoly?" kérdezi csak a tekintetével én viszont elhessegetem, hogy menjen már a dolgára, mert porzik a torkom.
- Láttad a képét? Zseniális, milyen fejet vágott - röhögcsélek Renhez fordulva - Imádom szívatni az ilyen pökhendi, nagy arc mixereket. Figyeld meg, vissza fog jönni és meg fogja kérdezni, hogy biztos nem valami tejes koktélra gondoltam-e. Legyél partner és állítsd te is, hogy most bizony tényleg csak tejet akarunk! - Veregetem meg az idomár vállát, s bízom benne, hogy vevő lesz erre a kis mókázásra. Érkezik is a csapos, s persze megkérdezi, hogy komolyan csak tejet kérünk-e. Renre pillantok, felé nyújtom az egyik poharat, s várom a reakcióját. Vehetjük ezt amolyan próbának is, ami megalapozhatja az esténket. Hátha nem csak partner lesz, de talán az enyémnél találóbb baromságot is ki tud találni.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Márc. 09, 2013 2:37 pm

Kérdésemre olyan választ kaptam Saito-tól amilyet vártam…. hát persze, hogy egyből visszatámadott.. el is nevettem magam rajta... de nálunk szerintem még mindig nem volt olyan rossz a helyzet, mint náluk.. elvégre Juu legalább engem nem „égetett” le a toborzón egy öklössel, vagy valami ilyesmivel.
- Vérmes?? Hát jah.. így is lehet jellemezni.. ehhez még hozzá jön az, hogy kiszámíthatatlan… mindig tud meglepetéseket okozni.. nem is kicsiket…- feleltem kuncogva… Bizony így volt.. sok kellemes és kellemetlen meglepetésben volt már részem az eddigi rövidke kapcsolatunkban.
- Dátumokkal nekem edig nem volt gondom.. Négy lánytestvérem van…. így náluk már megtanultam, hogy a felejtésnek komoly következményekkel járnak- borzongtam meg egy kicsit.. gonoszak tudnak lenni a nők.. nagyon… Azután végre észrevette a pultos csávó, hogy vendégei is vannak és nem csak a lányokat kellene stírölnie. Oda is jött hozzánk, hogy felvegye a rendelést. Saito-ra bíztam az első kört. Kíváncsi voltam, hogy milyen is az ízlése. Csak remélni tudtam, hogy nem valami bor meg pezsgő függő, mert azok az italok… hát.. nem magas szintű partihoz valóak.
- Heeeeee?????- kérdeztem tágra nyílt szemekkel… ez a válasz jobban lesokkolt, mint azt vártam. Még a borral is úgy ahogy megbékéltem volna, na de tej?? Rummal?? Cukkinival és tojással?? Hogy Saito honnan jött azt nem tudtam, de hogy az ízlése pocsék volt azt most ebben a szent pillanatban levágtam. Már a gondolattól is émelygett a gyomrom, de a végén ebből a katyvaszból csak tej lett.. Sima tej… miben még csak alkohol sem volt.. Kicsit odébb is húzódtam, hogy nehogy egy kalap alá vegyenek minket… öcsééééém… ez azért durva volt.
- Ahha…- válaszoltam a kérdésére, majd szavait hallgatva derült fény arra, hogy ő ezt az egészet viccnek szánta.. Hááááát.. fura egy ízlés.. kötve hiszem, hogy sok olyan dolgot találnék, melyben egyezik az ízlésünk… de hét nincs két egyforma ember.. eddig legalábbis nem volt tudomásom ilyenekről az ikreket leszámítva.
- Meglátszik, hogy még nem ittál eleget… illetve semmit… ez kicsit lapos poén… de valahol el kell kezdeni… és ez azt hiszem megteszi… cserébe remélem később vadul majd a dolog…- viccelődtem és én is vártam, hogy visszajöjjön a csávó. Úgy is lett és rá is kérdezett arra, hogy valóban ezt a rendelést kértük-e..
- Hát persze.. miért mit gondoltál?? Csak a száját akarta koptatni?? Tudod.. a tej nagyon egészséges és szinte azonnal visszatölti a kitartásodat is…- kamuztam egy kicsit, vár elég érdekesen nézett erre az állításra.
- Na hozd azt a tejet ha már egyszer kifizettük a drága belépőt…- mordultam rá egy kicsit.. közben leült mellém egy másik csávó is aki már picit ittas volt.. Nem szólt hozzám.. csak italozgatott.. mégis zavart. A pultos srác még mindig megvolt hökkenve de hozta is a két pohár tejet… Megfogtam az enyémet és szemezgetni kezdtem vele… Az tuti biztos, hogy én ezt itt most meg nem iszom. Ha a gyomromban mixelem majd azzal amit ezután töltenék bele… veszettül nagy róka lenne belőle.
- Akkor Kampai- koccintottam Saito-val, majd a mellettem ülő emberkéhez forultam.. megütögettem a vállát…
- Hé haver az a csaj téged néz egy ideje- füllentettem és amíg elfordult a tejet az italába töltöttem. Persze nem nézte meg mielőtt kortyolt volna belőle.. nagyon vicces arckifejezést vágott le és elkezdett öklendezni, majd már futott is elfelé… Én pedig csak röhögtem…
- Nah én ezt nevezem Viccesnek Sai- mondtam még mindig nevetve… Mikor kicsit lenyugodtam megfordultam a forgós székkel és hátam a pultnak támasztottam, két könyököm pedig felraktam további támasztékként.
- Hahhh.. micsodarengő szép keblek… - néztem a táncoló lányokat, melyek közül páran már hívogattak és kacsingattak is.
- De Juu cicijével egyik sem veheti fel a versenyt…- mondtam büszkén, majd azért egy-két kacsintást én is viszonoztam.
- Te mond Sai.. a koktélokkal hogy állsz?? ismerek pár nagyon ütőset…

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Hétf. Márc. 11, 2013 9:32 pm

//Egy baljós... beszélgetés Tachival - avagy a küldi folytatása négyszemközt//

*Figyeltem a csapos nőt, úgy tűnt igazán meglepődött. A reakciója nem volt semmi, igazán kedvemre való volt. Mondhatni szívesen belekeveredek még egyszer ilyen balhéba, ha 100 arany a kárpótlási díj. Piri is kapott pénzt, nem szóltam bele. Örüljön neki. A csaj jól bőrére lehet eresztve, ha csak így osztogatja a százasokat. Ingyen sörömet iszogattam éppen, amikor szépen távozott mindenki, a piri pedig hozzám szólt és beszélgetésbe elegyedett velem. Felvont szemöldökkel vettem tudomásul, hogy most éppen hozzám beszél. Rendelés után folytatja a "killer".*
~ Tüneményes teremtmény? Hmm... ~
* Ritkán hallok ilyen fajta bókokat, főleg nem gyilkosoktól, na de egye fene. Ittam egy újabb kortyot, majd a poharamat bámulva gondolkodtam.*
~ Egy gyilkos... mindenképp olyasvalakit ölt meg, aki nem volt piros. Nem tudhatom az okát. Vajon baleset? Vagy kegyetlen gyilkolás? Soha nem lesz esélyem máskor beszélni egy gyilkossal. A való világban sem lennék sosem olyan biztonságban, mint most vagyok itt a városban. Kayaba... csak jó vagy valamire...~
*Úgy döntöttem hát, hogy beszélni fogok vele.*
- Zárkózottság? Legyen hát. Esutel vagyok. Benned kit tisztelhetek?
* Néztem rá kissé kimérten. Eldöntöttem, hogy megismerem... amennyire csak lehet. Bolondnak fognak nézni? Vagy talán sosem bíznak majd meg bennem? Hisz narancsként egy pirossal beszélgetek. Talán barátok vagyunk, s felváltva végezzük a piszkos munkát. De őszintén szólva nem érdekelt, mit fog szólni a nép. Beszélnem kell egy gyilkossal!*
avatar
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 22
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1900/1900  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Márc. 12, 2013 4:17 pm

// Baljós (?) beszélgetés Esutellel //


A meglehetősen visszafogott reklamálást követően a csapos asszony sopánkodása egyértelműen túlzónak tűnt számomra. Ugyanakkor kellemesen meglepett, amikor a kis csapat tagjának nézett és nekem is kiosztott 100 aranyat. Való igaz, engem is becsaptak, ám ezt ő nem tudhatta. Így viszont talán már nem megyek vissza ahhoz az informátorhoz, hiszen a kárpótlást megkaptam, bőségesen. Hogy lesz-e hab a tortán, az még a továbbiak kérdése, ám már így is elégedettnek mondhattam magam. Csupán a szórakozásom hiányzott, amihez jelen pillanatban a mellettem iszogató lány és egy sör társaságát választottam. Hogy döntésem helyes-e, majd elválik :]
Eleinte úgy tűnt, hogy a szöszke magába mélyedve kívánja meginni a saját ki üdítőjét és ugyanúgy figyelmen kívül hagyja a jelenlétemet, mint a másik lány, ámde ahogy figyeltem a mozdulatait, gesztusait, úgy tűnt számomra, hogy megtörhetem a hallgatását, melybe burkolózik, ha kitartó vagyok. Jó jelnek vettem, hogy nem reagált agresszívan, elutasítóan. Sokkal inkább kérette magát, szinte hallottam a tudatalattiját: "beszélj hozzám, érdekel mi mondanivalója van számomra egy magadfajtának." És végül meg is szólalt. Egy név, melyet nem kérdeztem, és egy helytelenül feltett kérdés, mely pusztán a beszélgetés megindítását szolgálta a részéről, nem tartalmazott valós érdeklődést. Álltam a pillantását, mi több, nem haboztam a szemébe nézni. A hatásszünetet én is megengedtem magamnak, mintha megrágnám alaposan a válaszomat. Nem siettünk sehová, előttünk az egész este.
- Egy bölcs, akit ismerek, szokta volt azt mondogatni, hogy ha ismered valakinek a nevét, akkor hatalmad is van fölötte, Esutel - fordultam vissza válaszadás közben a poharam felé, és forgatni kezdtem a korsót szórakozottan. Figyeltem a folyadék hullámzását, az üveg oldalán felfutó buborékok táncát. Újabb szünet, megmaradtam a szakadozott társalgási formánál.
- Kevés hitet fektetnék abba, hogy ki tudom vívni a tiszteleted. Csupán egy magát őszintének tartó fiú vagyok, akinek meggyűlik a baja a hazug, képmutató világgal - folytattam az italomat bámulva, természetesen elhallgatva a nevem, hiszen azt várta tőlem, hogy majd bemutatkozom. Márpedig én nem szeretek mások elvárásainak megfelelően cselekedni. A lány felé fordultam ismét.
- Rám lőttél, belém rúgtál. Azért tetted, hogy megvédd azt a sárkányos fiút? Hm, rossz kérdés, mi más okod lett volna rá? Sok figyelmet szenteltél neki és a kis barátnőjének. Féltékenység? Vagy csupán a figyelmére vágytál volna? :] - vigyorodtam el sejtelmesen, majd felemeltem a korsóm és fogyasztottam. Néhány korty keserű kenyér csúszott le a torkomon. Megnyaltam a szám szélét, mely ugyanolyan keserű lett, mint a sör maga. Azt hiszem ha csókot szeretnék váltani ma este, szükségem lesz előtte egy kevés szájápolásra.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Kedd Márc. 12, 2013 5:02 pm

*Felvontam a szemöldökömet a válaszára. Elfordulva morogtam magam elé úgy, hogy beszélgető partnerem is hallhassa.*
- Milyen különös... én ezt egy könyvben olvastam, az Eragonban...
* Utaltam arra, hogy ismerni a másik nevét, hatalom. Úgy tűnt, nem akarta nekem megmondani a nevét, úgy tűnt játszani akar a saját szabályai szerint. Tetszett ez a hozzáállás, csak azt nem tudta, hogy én is vagyok olyan erőszakos, mint ő. .
- Hit? Talán egy bizonyos tiszteletet csak éreznék irányodba, ha nevedet mégsem félnél megmondani nekem. Leharapni a fejedet úgysem tudom. Elég, ha csak azt mondod el, hogyan szólítsalak. Nem kell, hogy a valódi neved legyen. De nem kívánlak pirinek hívni, mert az olyan megalázó.
*Mosolyodtam el kicsit valóban megalázó tekintettel. Játszani akar? Játszunk! A fiú folytatta. Én igyekeztem mélyen a szemébe nézni, hogy megfigyelhessem. Szavaira elmosolyodtam. Más helyzetben zavart volna, és dühös lettem volna rá, de tőle más stílust nem is nagyon vártam el. Így cseppet sem voltam ideges. Gondoljon amit akar. Tehát belemosolyogtam a szemébe, s így szóltam.*
- A beszélgetést felfüggesztem, míg nem mondasz egy nevet.
* Majd poharamra néztem, s ittam egy kortyot. Nem néztem a mellettem ülőre. Csak hogy ne őt nézzem, a csapost bámultam. A "belém rúgtál"-on vitatkoztam volna, de tudtam, hogy direkt mondta így. Csak hogy ne hagyjam reakció nélkül a szavait. Ezt neked Esu, ha egy gyilkossal akarsz beszélgetni!*
avatar
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 22
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1900/1900  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Márc. 17, 2013 4:17 am

- Hogy kiszámíthatatlan, azt a toborzón én is megtapasztaltam. Akkor és ott nem igazán jött ki jól a szituáció, de nem lettem volna meglepve, ha Vionak is megszalad a keze. Nem véletlenül nyújtottam a kezem neki, hogy távozóra fogjuk. Nagyon vacakul jöttünk ki abból a helyzetből, máskor nem szabad hagyni, hogy ekkora bolondot csináljanak belőlünk. Elvégre nívós céhet építünk kedves céhtárs, vagy mi a szösz - A végére azért beficcent egy mosoly is, majd szemrebbenés nélkül felhajtom a hűs tejet, nem gondolván az esetleges további italokkal való keverés veszélyeire. Komolyan jólesik az a pohárka frissítő, s az, hogy egyesek hitetlenkedve néznek rám, az külön élvezetessé teszi a kortyolgatását.
- Nem is gondoltam volna, hogy ennyi testvéred van, bár a sok lány magyarázat lenne a nyomokban lányos küllemedre. Vagy a menedzsmented írta elő a fülbevalót és a kiszőkített hajat? - Tyű, ezzel talán kicsit elvetettem a sulykot, így gyorsan tompítom is az élét valami hasonlóan személyes jellegű infóval. - Nekem nincs odakint testvérem, szóval elképzelésem sincs milyen lehet egyszerre több lánytestvér hisztijét kibírni. Gondolom mindannyian nagy rajongóid. Egyébként hogy fedeztek fel, hogy kerültél be a showbiznisz hatalmas gépezetébe? Na meg ami még érdekesebb, egy celeb hogy lesz MMORPG felhasználó? - Már nem szívatom, tök átlagos beszélgetés felé terelem a szót. Észrevettem a férfin, hogy komolyan büszke a munkásságára, s valóban élvezi is amit csinál, nem csak a pénzt facsarják ki egy megkreált imidzsből. Az viszont kifejezetten imponáló, hogy könnyedén belemegy a kérésembe és együttműködik a kis csínyben. Az epés megjegyzéseire ügyet sem vetek, ezek már szinte elemi részét képezik a kettősünknek, s lassacskán eljutok arra a szintre hogy élvezem ezeket és hiányolnám őket, ha mellőznénk ezeket.
- Parancsolj, a színpad a tiéd, mutass jobb tréfát! - s nem is késlekedik soká, bár nagyon úgy tűnik, hogy a humor terén sem egyezik az ízlésünk, mivel nekem meg ez a lapos poén. Sebaj, nem akarom lelombozni, had dagadjon a mellkasa. A táncoló hölgyeményeket én is szívesen elnézegetem, persze ennél tovább nem szívesen mennék. Mindent a szemnek, semmit a kéznek. Arra meg aztán végleg nem vetemednék, hogy bármilyen szexista megjegyzéssel illessem őket. Aztán ráterelődik ismét a szó az alkohol fogyasztására.
- Figyelj, őszinte leszek hozzád. Nagyon nem bírom az alkoholt, de valami lájtosabb koktél még belefér. Sajnos a SAO-ban is megüti az ember fejét a pia, én pedig mondjuk úgy, igen olcsón szét tudom csapatni magam, nem mintha általában akarnám.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Márc. 19, 2013 3:27 pm

// Baljós (?) beszélgetés Esutellel //


- Talán Christopher Paolini az a bizonyos bölcs ismerősöm :] - vigyorodtam el a reakciójára. Nyilván képtelenség volt, hiába nem tudott rólam semmit, ennek az információnak nagyon kevés hitele volt. Más célja volt ezen közlésemnek természetesen, nem az, hogy egy nyilvánvalóan hamis adalékot ismertessek meg a lánnyal. Hogy is ismerhetnék egy 50 éves amerikai írót?
- Az egyiptomi kultúrából származik ez a motívum, rengeteg irodalmi műben fellelhető - közöltem végül egykedvűen, magam elé bámulva, csak hogy csillogtassam műveltségemet és bővítsem a szöszi ismereteit. Igazából lényegtelen volt, ahogy az is, hogy műveltnek tart-e vagy sem. Korántsem volt biztos, hogy pozitívumként értékeli vagy semleges számára, csak annyi volt biztos, hogy ártani nem ártott, és mint efféle rizikótól mentes elem, bátran használtam figyelemfelkeltésre.
Ismét rápillantottam, ahogy kifejtette az álláspontját. Elmosolyodtam, a mosolyt pedig kuncogásból felerősödő, gurgulázó nevetés követte. Tetszett, ahogy felveszi a verbális kesztyűt velem, belevaló kis tündérke volt, akit nem ijeszt meg egy szimpla indikátor és a mögötte rejlő feltételezések, sztereotípiák. Bátran ráncigálta a bajuszomat, talán kíváncsi volt meddig mehet el. Elvégre biztonságban volt a falak között, nem pusztán azért, mert ebben a zónában mindenféle sérülést megakadályoz a rendszer, de emberek is voltak körülöttünk. Csakhogy tudok úgy bántani másokat, hogy fizikai sérülést nem okozok, illetve én nem az a típus vagyok, akit érdekel a közönség. Ettől függetlenül úgy véltem, a mező közepén, négyszemközt sem mondott volna mást.
- Kedves tőled, hogy nem kívánsz megalázó nevekkel illetni. Igazság szerint engem vajmi kevéssé érdekel az anonimitás, az már nem az én bajom, ha az itteni sérelmeket a kinti világba viszi valaki. Az ingame nevem Tachi, a valódi keresztnevem pedig Makoto. Úgy hívsz, ahogy jónak látod, Esutel :] - elégítettem ki a kíváncsiságát vidám, barátságos hangon válaszolva. Nagyon jól választottam, örültem neki, hogy a hölgyike partner az én kis játékaimban és több, mint elégedett voltam a dacos reakciójával. Mások gyorsan elveszítik a türelmüket, de ő higgadtan és magabiztosan állt ki velem. Megnyaltam az ajkaimat, mintha valami ragadozó volnék.
- Nem hittem volna, hogy az elbűvölő szépségedhez egy ilyen magával ragadó személyiség is tartozik a csomaghoz. Tartogatsz még más meglepetéseket is? :] - kérdeztem, bár voltaképpen az előbbire vártam inkább a választ, hiszen az akadályt, melyet felhúzott, félregördítettem az útból. Hallgatagsága is eltűnt, hátha a rideg hozzáállást is fel tudom olvasztani. Néminemű izgalmat csempészett ez a lány a napomba. Príma :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Kedd Márc. 19, 2013 4:32 pm

*A paolinis beszólását inkább poénnak vettem, mint bármiféle célozgatásnak, így elmosolyodtam rajta. Majd okoskodása közben komoly tekintettel figyeltem, majd biccentettem egy nagyot.*
- Aha...
* Biztos. Ha meg hazudik, hát így jártam. Ha meg igazat mondott, akkor nőtt egy kicsit a szememben. A lényeg úgy is egy volt. Beszélgetni akart velem. Nem tudom miért, nem tudom, mit számítok neki, talán épp azt akarja megfigyelni, alkalmas lennék-e új áldozatnak. Jó, bevallom, aggódok egy kicsit, hogy most mi lesz ezután, talán keresni fogja az alkalmat, hogy megöljön. De ehhez elég lenne neki annyi indok is, hogy belelőttem és "belé rúgtam". Azt hiszem, most ki akarok vele békülni. Ugyanakkor azt nem akarom, hogy egy naiv kis csitrinek higgyen. Majd következő mondatára összevontam a szemöldököm. Itteni sérelmeket átvinni a külvilágba.*
~ Te ostoba! Amit itt teszel, azt tennéd kint is. Ha itt gonosz vagy, a valóvilágban is az vagy. ~
*Talán majd elmondom neki. A Tachi név tetszett meg nekem, így fogom szólítani. Talán azért is, mert ez nem olyan gyilkolós névnek hangzik. A szája megnyalása nem volt valami bizalom-, se nem étvágygerjesztő, így csak unalmas képet vágva elfordultam. De aztán jött a bók. Ekkor hirtelen visszafordultam, s mélyen a szemébe néztem. Látni akartam, hogy komolyan gondolja-e. Komoly tekintettel szólaltam meg.*
- Ez egy szerep? Amit játszol. Azt mondtad, az itteni sérelmeket nem kellene kivinni a külvilágba. Vagyis ez itt egy játék, amelyben megalkottál egy karaktert, annak jellemébe bújtál, s játszod a szerepét... Tachi?
*Mondtam ki a végén a választott nevet. Nagyon érdekelt a válasz, mert ez sorsdöntő lehet, a beszélgetés menetét, stílusát megváltoztathatja.*
avatar
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 22
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1900/1900  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Márc. 19, 2013 7:25 pm

//Anat//

Mikor felhoztam Juu-t is, jellemeztem kicsit, akkor pár mondtad erejéig szóba került a toborzó is, ami elvileg nem aratott valami osztatlan sikert. Nekem speciel nem volt olyan rossz. Jól megmondtam a hörcsögnek, hogy kicsit sokat képzel magáról, ha azt hiszi, hogy látásból megmondja, mi lakozik az ember szívében. Arra nem sokan képesek, talán senki sem. Én legalábbis még sosem találkoztam olyan emberrel.
- Én speciel nem bánom, hogy így történt. Legalább azt megmutattam nekik, hogy büszkeségből nincs nálunk hiány. Juu megütötte, mert már elege volt belőle. Mondd szerinted a tömegből hányat tették volna meg ugyan ezt?? Az az aranyhörcsög úgy beszélt, mintha látná a jövőt és az emberek valódi természetét. Egy kész vicc volt az a gyerek. Szerinted Bolondos csináltak belőlünk?? Dehogy… csak annyit látott az a „közönség” hogy kiállunk az elveink mellett…. Ennyi. - magyaráztam el Sai-nak, hogy én hogyan is láttam a dolgokat. Azután rátértünk picikét a család témára, elárultam, hogy négy lánytestvérem van, mivel sugallni szerettem volna, hogy az életem nem volt mindig fenékig tejfel. Négy fiatal, szeszélyes nőszemély, plusz az anyu. Ez bárkit megviselt volna, nem csak engem. A kis megjegyzésére ökölbeszorult az öklöm és egyik szemöldököm is rángatózott, de ennyire azért nem volt komoly a helyzet. Csak meglepett ez a kis szurkálódás.
- Ha felétek ezek a kidolgozott izmok nőiesek, akkor nem igen költöznék a környékedre- még a hideg is kirázott amint erre rágondoltam. Izompacsirta nőcik, akik erősebbek, mint én?? Na neeeeem, az felejtős.
- Lövésem nincs, hogy melyik korból jöttél, de a fülbevaló, már jó ideje nem csak a nők kelléktárában található meg. A hajszín meg?? Tudod, egy sztárnak fel kell hívnia magára a figyelmet. Mivel a japánok haja fekete, ez nagyban megkönnyíti a feltűnősködést. – Saito-nak nincs testvére, és még csak nem is tudja mekkora mázlistának született. Bár így belegondolva, unalmas lett volna a gyerekkorom a négy hisztérika nélkül. közben újabb kérdésekkel bombáz a srác. ezt a kíváncsi természetet…
- Kíváncsiságod, már-már olyan hatalmas, mint a nőké haver - viccelődtem vele egy kicsit. Leginkább nőktől szoktam meg a kérdés áradatot. Ez érthető, hiszen a rajongóim túlnyomó része nőkből állt és remélem még áll is.
- Persze, hogy azok. Ez csak természetes, hiszen én vagyok a bátyjuk, öccsük.. Kettő idősebb kettő fiatalabb. Büszke vagyok rájuk. Nem is tudom elképzelni milyen lehet magukban tartani azt, hogy a testvérük az a bizonyos Ryuninji Ren, mégis megteszik.. Néha bosszantóak, de szeretem őket - kicsit magukkal ragadtak az emlékek, egy kis nosztalgia sosem árt. Még az is hiányzik, mikor az idegeimen táncoltak, mind a négyen egyszerre, azt nagyon is értették.
- Vááááh, ez a sok kérdés. A családom az a muzikális fajta. Mind az ötünknek meg kellett tanulni zongorázni és még egy választott hangszeren játszani. Kiskorom óta tanultam kottát olvasni, írni meg ilyenek, csak sose szerettem. Középiskolában írtam egy musical-t amit én énekeltem. Az felkerült az internetre és voálá. Le is csapott rám egy ügynökség, három hónappal később pedig Ryuninji Ren megszületett, a negyedik hónap elején pedig már debütált is. meséltem a kis története a mostani énem születéséről.
- Az MMO pedig?? A mai világban minden gyerek játszik, én sem voltam kivétel. Igazán jó kikapcsolódás és néha jobb egy kitalált világba menekülni, persze nem így ahogyan most- párszor sikerült besokallnom nekem is, zaklatások, túlhajszolás, meg ilyenek miatt.
- Na de most már ideje neked is mesélned valamit magadról. Elég régimódi vagy, fura a stílusod, érdekes göncökben járkálsz, szereted a macskákat, ez mind fura- kettőnk humorérzéke nem egy húron pendül, erre is rájöttünk ma este, de sebaj. a lányokat azért mind a ketten elnézegettük. Örültem is, hogy inkább őket bámulta és nem engem.
- Ahham, oké!! Akkor két Bloody Rose-t kérünk töki- szóltam a csaposnak, aki bár csúnyán nézett, neki ált elkészíteni a koktélt.
- Nyugi… Ebben csak paradicsomlé van, meg citromlé, kis fahéj, vodka meg cukor. Nem lehet több 20-25 %-nál. Előbb vágná haza az ízlelő bimbóidat, mint téged ne aggódj- Valóban pikáns egy ital, de én ezért szeretem. Mikor végre megkapom a vörös italom már nagyot is kortyolok belőle.
- Hmmm… nagyon fini. Te Sai, amúgy hogy alakult a toborzó?? Felvettél valakit?? Vagy nem?? Még nem jártam utána, sok volt a dolgom.

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Márc. 25, 2013 10:03 pm

// Baljós (?) beszélgetés Esutellel //


Megint visszatért a szűkszavúságához, ám testbeszédéből, szemének mozgásából látszott, hogy pörögnek a gondolatai, nem pedig az odafigyelés vagy az általam adott ingerek hiánya okozza ezt az állapot. Talán értékel, elemez, mérlegel, átgondolja a válaszait óvatosságból vagy megfontoltságból. Hm, nehéz volt leszűrni mi járhat a fejében, szörnyen keveset mutatott magából. Mintha négy hangszigetelt, sötétített falú üveglap fogságában tartózkodna, még a reakciói is homályban tartották igazi kilétét. Érdekes volt, határozottan érdekes az a rideg, tüskékkel teli ház, ami a külsejét jellemezte, az efféle kihívásokért éltem-haltam világéletemben. A kardinális kérdés az volt, hogy valóban ilyen fagyos, vagy a kemény héjat feltörve lágy belsőséget találnék és csupán csak ezt az odalát kívánja elfedni a viselkedésével?
Gondolatmenetem folyamán talán az én tekintetem is elkalandozott a semleges területek felé, legalábbis azon kaptam magam, hogy kénytelen vagyok visszafordulni a szöszi felé, mikor az rám pillantott. Határozottan nézett a szemembe, ha képes olvasni az íriszekből, az enyémből higgadtságot és végtelen nyugalmat olvashatott ki jelen pillanatban. Természetesen álltam a tekintetét, sőt, mélyre hatoltam benne. Egy ócska romantikus regény írója talán úgy fogalmazna, hogy el is vesztem a bájos szempárban, ámde ez nem volt helytálló megállapítás.
- Nahát... :] - szólaltam meg, a kérdés zseniális volt - Én úgy fogalmaznék, hogy a saját lényem egészítem és tágítom ki a világnak megfelelő határokhoz alkalmazkodva. Viselkedésem egyes elemeit az Aincradban uralkodó törvények befolyásolják, viszont az emberekre adott reakcióm, a róluk alkotott véleményem... őszinte :] - adtam meg végül a feleletet. Hogy mindebből milyen következtetéseket von le, az már az ő gondolkodásmódjától függ, mindenesetre ezt egy megfelelő pillanatnak éreztem ahhoz, hogy a tüneményes teremtés egy szőke hajtincsét megérintem, és ezzel arcát is megsimítsam.
- Őszintén szólva nem örülnék neki, ha egy nem is olyan rég feltett kérdésem megválaszolatlanul maradna... :] - hívtam fel a figyelmét rá, hogy mulasztott, ám lényem már szinte észrevétlenül remegett az izgalomtól, hogy mit fog tenni. Reagálj, édes , fedd fel előttem önnön mivoltodat :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 13 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.