[Küldetés] Egy baljós éjszaka

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Jan. 15, 2013 10:05 pm

Kifejezetten érdekes fordulatot vett ez az éjszaka számomra. Terveim egyszerűek voltak, a részeges fazon nem tűnt túl nehéz célpontnak, az ünnepség remek alkalmat szolgáltatott... volna, ha nem bízzák rá a csontrészeg bohócot egy kisebb csapatnyi játékosra. Bárki is tette, nem volt egy ostoba alak, de ha már itt voltam, nem szándékoztam visszafordulni. Nem tartottam valószínűnek, hogy ne adódna egy lehetőség arra, hogy beléphessek a képbe és a magam javára fordítsam a helyzetet. Lévén a kísérők minden figyelmüket egymásra és a részegre fordították, így nem okozott gondot észrevétlenül követni őket tisztes távolságból. Az árnyékok jó rejteket adtak feltűnő vörös indikátorom ellenére is, innen talán még az is elképzelhető, hogy lámpafénynek hitték volna. Mire kiértünk a városból, addigra belemelegedtek a beszélgetésbe, a gesztusokból ítélve némi konfliktust is keletkezett talán, köszönhetően az egyik fickónak. Csakhogy én is annyira odafigyeltem rájuk, hogy rég nem tapasztalt figyelmetlenségbe estem, és hátam mögött lobogó hosszú hajam a görnyedésbe már leért a földre. Jómagam pedig ráléptem, és egy elfojtott nyüszítéssel kísérve orra buktam benne.
- Yare-yare... - Méltatlankodtam, miközben feltápászkodtam és leporoltam magam, majd folytattam az utamat. Ám a meglepetéseknek még nem volt vége, egy zöld indikátoros játékos megállította őket. Jómagam is megtorpantam és csendben figyeltem a kialakuló jelenetet. Túl messze voltam ahhoz, hogy halljam őket, így megpróbáltam észrevétlenül közelebb férkőzni, hogy megtudhassam, mik a céljai a frissen betoppant alaknak. A történésekből ítélve beleköthetett a társaságba, a karddal való hadonászás nem tartozik a békés eszközök közé. Nem maradt válasz nélkül sem, habár felvontam a szemöldököm az ugrabugráló szépfiúra, meglepne, ha képes lenne egy szimpla lökéssel méterekre repíteni valakit mindenféle trükk nélkül.
- Tapasztalt, öreg rókának tűnsz, drága cimborám. Minek kóstolgatod szegényeket? Hát csinál ilyet egy nívós céh tagja? :] - szólaltam meg fennhangon, és megközelítettem a társaságot. Félig-meddig semleges helyzetbe igyekeztem kerülni, nem kívántam állást foglalni a két oldal között. Egyszerre akartam szimpatikusnak és elhatárolódónak tűnni, habár a vak is láthatja indikátoromat, ami nem tesz a jófiúk közé, különösen nyájas hangszínemmel együtt nem.
- Kell segítség, urak? - pillantottam a részeget cipelő duóra, viszonylag bizalomgerjesztő ábrázattal. Még egy mosoly is játszott ajkaimon. Kíváncsi voltam hogy reagálnak így, hogy fogalmuk sincsen, mit akarok. Elindultam feléjük, és kicsit berogyasztottam térdeimet kissé, hogy ha szeretnék, átvegyem a terhet, de a fránya hajam ismét útba került, és ezúttal nyilvánosan is hasra estem. Kínos nevetéssel vakartam meg a tarkómat, igaz a reakció csak megjátszott volt, még ha a tett nem is volt szándékos. Talán még a malmomra is hajthatja a vizet :]


Spoiler:
Élet: 20
Fegyverkezelés: 3
Erő: 1+4
Kitartás: 2+1
Gyorsaság: 5+1
Spec képesség: 5
Páncél: 26
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Rosalia on Pént. Jan. 18, 2013 2:31 am

[off]Igaza van Rennek, megfeledkeztem arról, hogy védett területen kívül zöld indikátoros megsebzéséért a "tettes" narancs indikátort kap. Ez Esutelre is vonatkozik a pofozkodásért, így 3 napig narancssárga indikátort kell majd viselnie.
+ Scrooge inaktivitás miatt kimarad a körből, tartós hiányzás esetén nem várunk rá többet.[/off]

- Árigató, tenk jú, danke sőn, vagy amit akarsz csillagom! Lényeg, hogy valaki figyel még rám - köszöni meg Alister Lottinak a cigarettát - Az a nagyarc meg szépet röpült nyehhe... - röhögcsél eszetlenül, majd hamarosan ismét talpon találja magát, mikor Ren felrángatja. Nem igazán tetszik neki, hogy ilyen hirtelen felkapják és a gyors testhelyzet változásnak köszönhetően ismét elkapja a hányinger. Kibontakozik az idomár fogásából és egy közeli bokrot választ arra, hogy gyomra tartalmát üríthesse. Mire visszatér már a kínosan nevetgélő Tachi is szaporítja a díszes társaság létszámát.
- Még egy váratlan vendég? Ehh, rendezzétek le egymás között, addig én elleszek itt barátocskáim. - Ezután leheveredik egy kerítés tövébe és pötyögni kezd a menüjében. Csakhamar a keze ügyébe keveredik az inventoryjából egy újabb üvegcse, aminek elkezdi bevedelni a tartalmát, s mellé egy újabb cigaretta is párosul, közben pedig nagy vígan, s nem kevésbé megkönnyebbülten pötyög tovább a menüjébe össze-vissza.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Peter Worker on Pént. Jan. 18, 2013 7:53 pm

Kedves volt Lottitól, hogy így próbálta segíteni a részeget. Miközben meggyújtotta a cigarettáját, én elbambultam őt nézve. A kocsmában már megállapítottam, hogy mesésen nézett ki, de most a sötétben, az utcai lámpák halvány fényében újra ámulatba ejtett. Fejemet ráztam, hogy a jelenbe legyek. Ren intett, hogy segítsek neki felvenni a fiút és közben Lotti is mellém állt és kérdezett.
- Nem tudom, még sosem láttam. – voltam őszinte, vagyis nem egészen, mintha a boss harcnál láttam volna, de nem voltam biztos benne – Nem tudom, remélem nem. Nem volt szimpatikus nekem. – húztam félre a számat, majd figyeltem fel egy vörös indikátoros fiúra, ki segítséggel kínált minket, majd esett hasra, ezzel enyhítve a hatást, hogy vörös indikátorosként olyan veszélyes lett volna.
Alister kibújt, majd egy bokrot vett célba, néztem bizonytalan lépteit és mentem pár lépéssel közelebb hozzá, de meg is álltam útközben, feladtam, majd fordultam vissza.
- Hát ez… óriási. – nem voltam lelkes.
Egy cipelhetetlen részeget kellett volna cipelnünk és egy újabb útonálló állt elénk. Tény, hogy nem tűnt túl szerencsésnek, de a vörös sosem volt bizalomgerjesztő és még a Ren által eltaszított fiú is itt volt még, sőt kardját a földbe szúrva állt előttünk. Megkaptuk Lotti kérdésére a választ, láttuk még, nem ment sehová sem. Mit akarhat ő? Mit akarhat a vörös indikátoros? Zűrzavarnak éreztem, mi körülöttünk zajlott. Hirtelen úgy örültem volna, ha egy író kitalált karaktere lettem volna. Nem lett volna olyan problémám, hogy gondolkozzak, csak egyszerűen bíznom kellett volna, hogy ő kiír innen valahogyan. Hősiesen megragadtam volna Lottit és egy kalózhajóra ugorva elhajóztunk volna, vagy kedvtelenül csak megfordultam volna és itt hagytam volna e társaságot. Bárhogy is, csak lett volna valahogy, de nem, itt álltam, egy bizonytalan alkatként és nem tudtam, hogy mit tegyek. Többiektől vártam a választ, a történés folytatását.
- Kérlek, maradj mellettem. Nagyon nem tetszik ez a helyzet. – halk szavaimat Lottihoz akartam intézni, de kiment a fejemből, hogy pár lépéssel távolabb kerültem tőle. Bíztam benne és egyben féltem is tőle. Talán ő tőle féltem most a legjobban, nem mert olyan gonosz lett volna, de mégis, ijesztő volt valamiért, hogy itt hagy engem. Lépteim lassúak voltak felé, nem értettem ennek az okát és mire észbe is kaptam, már ismét mellette voltam, sebességem visszaváltozott és már nem tudtam megállítani a lendületem, bele mentem Lottiba.
Kellemetlen helyzetet szült ez a cselekvés számomra és éreztem, hogy miként kerültem zavarba.
- Bocsánat, nem tudom mi történt velem. – vakartam a fejem – Csak azt akartam mondani, hogy maradjunk egymás mellett, nem tetszik ez a helyzet nekem. Sem az új jövevény, - mutattam a vörösre - sem a régi. - majd mutattam a korábbi élő akadályra.
Hisamének intettem, hogy legyen mellettem.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Lotti on Szomb. Jan. 19, 2013 9:43 pm

Ejj, hát Peter sem hallott még erről az idegesítő csókáról, akit legszívesebben a hullaházban látnék viszont. Csak az a baj, hogy itt nincsen ilyen, mert egyből szétesnek az emberek, hála Akihiko uraságnak, hogy fordulna fel ő is. Pedig szívesen megnézném annak a nagyképű ficsúrnak a képét, amikor egy utolsó csapástól darabokra hullik.
És még nem is tűnik el, vagy mifene, sőt társaságot is kap egy piros indikátoros pasi személyében, aki igen sármosnak tűnik, de az indikátora, meg a nyálas dumája miatt máris teljesen visszatetsző.
Ezzel ellentétben Peter kedvesen válaszolt a kérdéseimre, igaz nem nagyon tudott mit kezdeni velük, mert elég bénák voltak, de rendes volt a részéről, hogy legalább megpróbált lereagálni. Áhh igen, Peter, merre is van?
Szememmel kutatok a kék hajú srác után, aki eltűnt mellőlem, mikor feltűnt az új fazon. De ügyes vagyok és még így, a félhomályban is sikerül kiszúrnom a sárkány-tulajt, ahogy éppen visszafelé sétál a bokorban fetrengő ittas férfitól.
Végigtekintek a többieken is, de úgy tűnik én vagyok az első, aki meg is szólítja a jövevényt.
- Te mit akarsz piros indikátor?! Maradj távol! - mondom idegesen, ahogy az közelebb jön hozzánk. Mit akar tőlünk mindenki pont most éjszaka?! Csak haza akarjuk vinni ezt a szerencsétlen csávót, hogy kapjunk egy kis zsebpénzt a fene vigye el!
- Kérlek, maradj mellettem. Nagyon nem tetszik ez a helyzet. - hallom Peter szavait, miközben továbbra is a jövevényeket stírölöm. Igen, biztos vagyok benne, hogy ő szólt hozzám, mert már ennyi idő alatt is képes voltam megjegyezni a hangszínét és frekvenciáját meg minden egyebet, ami hozzá tartozik. A többiekről szerintem még nem tudnám megmondani, hogy ki beszél hozzám, már ha beszél. Az más kérdés, hogy nem érdekel.
- Itt maradok, ne félj. - Kissé pirult arccal mondom, de nem azért, mert sokat napoztam, hanem mert ez a kék hajú srác teljesen zavarba hoz azzal, hogy ennyire aggódik értem. Igazat is kell neki adnom, mert egyébként elég halandó vagyok, ha nincs mellettem Stark. De szerencsére itt van ~ állapítom meg, ahogy a még mindig morgó lényre pillantok a másik oldalamon.
- Huh..? - nyögöm, mikor egyszer csak valami nekem jön oldalról. Odapillantok és lám, Peter az! Ejj, mikor azt mondta, hogy maradjak az oldalán, nem gondoltam volna, hogy ennyire szó szerint gondolta..! Na de sebaj, ha már itt van nem fogom eltolni.
- Bocsánat, nem tudom mi történt velem. - bizonytalanul vakarássza a fejét. Nem akarok semmilyen ejnye-bejnyét hozzávágni a fejéhez, de azért ez furcsa volt. Sebaj, neki megengedem, hogy itt legyen.
– Csak azt akartam mondani, hogy maradjunk egymás mellett, nem tetszik ez a helyzet nekem. Sem az új jövevény, sem a régi. - "hallottam pupák, válaszoltam is" - ugrott volna ki ajkaim közül ez a szép mondat, de aztán belegondoltam abba, hogy lehet a pirulásom közepette csak a "bajszom alatt motyogtam" ezért nem hallotta, amit neki gagyogtam.
- Itt maradok, melletted. - mondom, de ezúttal a tekintetemet is a fiúra vetem, s hogy jobban lássam, a szemembe és annak a sarkába lógó hajtincsemet elsimítom a buksim oldala felé, de nem a fülem mögé, mert az nem áll jól. Tükörben ellenőriztem, még a valóságban.
- Mit csináljunk. A két férfival. - A mondandóm kis fejtörést okozott és végül is csak két mondatban sikerült kinyögnöm, de így legalább érthető (remélem), hogy mit akartam mondani. Ezt is megpróbáltam úgy mondani, hogy inkább csak Peter hallja, ne pedig a ficsúr vagy a piros indikátoros.

_________________
[No Signature Available]
avatar
Lotti
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 118
Join date : 2012. Dec. 14.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
100/150  (100/150)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Jan. 20, 2013 4:23 pm

Esu-chan nagyon meglepett azzal a fúgással és pofonnal.. még az életem is megfogyatkozott egy kicsit. az ő indikátora pedig elvesztette zöld színét. Mikor már hátráltam, már persze bocsánatot kért, de ez a legkevésbé sem érdekelt. Ok nélkül emelt kezet rám és ez fájt.. még akkor is, ha ebben a világban nem érezzük a fájdalmat. De talán pont ennek köszönhetően tértem kicsit magamhoz és repítettem el nagyszájú, szemtelen útonállónkat. Lo-channak sem tetszett az idegen fiú, főleg mert senki sem hívta. Pe-chan sincs oda érte, Esu-chanról pedig nem tudok mit nyilatkozni. Ő engem ütött meg az idegen helyett, tehát az sem biztos, hogy ellene van a srácnak, még ha szavaival ezt is próbálja elhitetni. Majd csak kiderül az igazság. Remélem azért a feltevésem téves. Alister pedig menthetetlenül be van csiccsentve. Hiába próbáljuk Pe-channal felszedni.. mikor sikerül elrohan a bokrok társaságába, hogy csináljon egy kis helyet a többi piának. Reménytelen egy alak. Szerencséje, hogy azért előtte Lo-chan kedvességét megköszönte.. Ez a minimum, mert rajta kívül ezt egyikünk sem tenné meg ezért az alkeszért. Az imént elröpített fiút teljes mértékben ignorálom. Fogalmam sincs mi célja volt ezzel a kis malőrrel, de a mi kis csapatunkból senki nem volt rá kíváncsi és ezek után sem lesz. Nyugodtan elhordhatja magát. A vörös indikátoros meglepetés vendég láttán nekem is elkerekednek kissé a szemeim. Ez egyre jobb és jobb lesz. Még a végén megjelenik itt az egész goldhand… még csak az kellene.. hallottam, hogy akárkit kinyírnak lelkiismeret furdalás nélkül. Gázos egy banda. Ez a fickó is az.. a bárgyú vigyorától a hideg is kiráz. Mint valami selyemfiú, aki gazdag, csúnya öreg nőkre pályázik.. fujjj… gusztustalan még a gondolat is. Még akkor sem számíthatna tőlem jobb megítélésre, ha zöld indikátora lenne. Eközben persze Janizik az ügyeletes győzelmi zászló is… csak épp senki nem figyel rá nagyon. Komoly.. én nem ittam semmit sem a kocsmában, mégis olyan mintha durvákat flashelnék. A szőke démon lepofoz, a kicsi aranyos külföldi meg észre sem vesz.. ami még hihetetlenebb, hogy Pe-chan esetlen közeledését meg díjazza. Tudom, hogy Aicrad világában sok minden máshogy van, na de ennyire?? Anyun kívül más lánymég nem pofozott fel.. soha.. inkább rám akartak mászni…. váááh.. haza akarok menniiiiii nem tetszik ez a világ.. Sad Számomra kicsit nyálas ez a jelenet, igaz lehet, hogy az enyhe féltékenység miatt érzek így… áhh.. nem.. féltékeny vagyok az igaz, de ez akkor is nyálas nekem.
-Hajajj…- sóhajtok fel egy picit.. úgy tűnik mindenki tanácstalan és rajtam kívül nincs egy férfi se talpon, toppon, e vidéken. Kezembe kell vennem az irányítást, még akkor is, ha nem illik rám teljesen a vezető szerep. Valakinek meg kell tenni.
- Hé… te.. vigyori!!! Már bocsi, de a neved nem árultad el.. – szólítom meg a selyemfiút.. ideje kezdeni valamit vele, ha ennyire segítő kész. Akár rossz szándékkal jött akár nem, majd kiderül.
- Segíts nekem cipelni ezt a részeg disznót, de figyelmeztetlek semmi trükk.. és ha nem haragszol a petem a válladon utazna. Ha csúnyaságra készülne akkor átszabja a frizurádat- felelem mind mosolyogva és ha benne van akkor ismét felsegítjük ezt a mocskot amit idehordott a szél azaz mi. Miközben cipeljük Alistert nem tud támadni, ha tudna is, majd a csapat agresszív, szőke női tagja jól lelövi. És persze Reginald is a vállán pihen.
- Bocsásd meg ezt a bizalmatlanságot, de vörös az indikátorod, ami nem túl.. khöm.. bizalomgerjesztő és megmondom őszintén.. nekem szimpatikus se vagy- Az útonállónkat nagy ívben kikerüljük nem vágyom a társaságára. Pe-chan védi Lo-chant, Esu-chan meg tud magára vigyázni.. nekem csak a piroskára kell ügyeljek és cipelni Alistert.


_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Vas. Jan. 20, 2013 8:51 pm

*Mivel megálltam, hogy mégis mi történt a repülni tanuló fickóval, az feltápászkodása után nekem szegezte mondatait. Furcsa lehet ez az egész, hogy ő tűnik fenyegetőnek, de nekem narancs az indikátorom.*
~ Nagyszerű, most nagyon vagánynak és szemétnek fognak hinni engem az emberek kemény három napig. Talán előnyömre szolgál, s nem fognak merni belém kötni. A szintemet úgysem láthatják. ~
* Tehát éppen hallgatom a fickót, aki úgy tűnik, terve kihozni engem a sodromból, de nagyon nem fog sikerülni neki. Jelenleg épp lelkiismeret furdalásom van Ren miatt, most már inkább nyugodt akarok lenni. Szavaira kicsit gonoszra sikeredetten elmosolyodok, majd flegmán felelek neki, játszva a nyugodtat. *
- Ez jó hír...
* Furcsa volt a fickó, de valahogy úgy éreztem, talán nem akar gondot, csak be akart ijeszteni minket... Meg legyen akárhányas szintű... -na jó, ne, de nem lehet annyira magas, hisz alig nyílt meg pár szint,- szóval lehet akármilyen magas szintű, ha nem részeg, nem támad egyedül. Épp csak végiggondolhattam egy pillanat alatt ezt a válaszom után, már el is akartam fordulni a fickótól, de ekkor megjelent egy vörös indikátoros. Most kicsit meglepődtem, talán meg is ijedtem, de ezt hál' Istennek sikerült lepleznem. Remélem... Csak mereven álltam, s figyeltem a fickót, ahogy felénk közelít, majd hasra esik. Reflexből megrándult a szám szeglete egy gúnyos vigyorra, de utána rögtön kisimult, s komoly tekintettel néztem a fiút. Majd Lotti szólalt meg, s kérdezett a fiúra. Jól tette, mert én mukkanni se mertem. Ha ezek ketten összefognának, s ha magas szintűek, akkor bizony pánikolhatnánk. Akárhogy is, csak hallgattam a furcsa srácot, s szavaiból már ki is derült, hogy valami híres klánnak a tagja az előbbi furcsa srác. Valahogy reméltem, hogy ez csak arra bizonyíték, hogy nem akar rosszat. De most a vörös indikátoros kérdezi, hogy segíthet-e. Erre máris Alisterre néztem, s azt hittem, mindjárt felrobbanok dühömben, ahogy láttam, már megint iszik. Egy-két pofon neki sem ártana. Ren meg nem hazudtolva önmagát, máris felajánlja a "jótét léleknek", hogy segítse a becsiccsentet cipelni. Kábé úgy nézhetek ki, aki először jobbra fordul és bámul, aztán balra és megint bámul. Majd megint máshova, mert épp az érdekel, a többiek mit csinálnak. Nah, Peter és Lotti összemelegettek. Mindenki el van foglalva a másikkal, nekem ki marad? Úgy tűnik az előző fickó marad magányosan azzal a nagymenő kardjával. Hát bocsánat, nincs kedvem vele "szópárbajozni", főleg akkor nem, ha ő "kardoskodik" az igazáért. Mit csináljak? Talán "nyilaskodjak" az én igazamért?! Legszívesebben odamennék, leordítanám Alister fejét, hogy te idióta, térj már észhez, miattad történik ez az egész!! Akárhogy is, végre én is megindulok magasból letojva az új ismerősöket, s elindulok a megfelelő irányba, amerre menni kellene.*
avatar
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 22
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1900/1900  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Hokushin on Szer. Jan. 23, 2013 9:26 pm

Az elegáns gesztusomat egyikük sem vette jó szívvel hiába voltam olyan tapintatos velük az elmúlt percben. Egyedül a vörös indikátoros szépfiútól kaptam pár jó szót. Igaz pontosan ő rá vártam vagyis egy olyan valakire aki áldozatul tekinthet ezekre a nyavalyás suhancokra. A kardomat kihúztam a földből és ráfektettem a vállamra majd lassú könnyed léptekkel elindultam feléje.
-Tudod mikor megláttam őket abban a lebujban rögtön az jutott eszembe, hogy ezeket az ennivaló kölyköket bármelyik rabló banda prédának nézheti. Egyszer már volt ilyenben részem ám ott épphogy csak megúszták élve az ellenfeleim.- megfontoltan kihagytam azt, hogy a társaim nélkül nem győzhettem volna – Úgy döntöttem kicsit elütöm velük z időt amíg a megfelelő rablóbandára várok. Mivel látom, hogy neked egy vörös izé van a fejed fölött feltételezhettem, hogy rád vártam? Talán te birtokában vagy annak amit annyira keresek.-
Miközben vigyorogva mesedélutánt tartottam sikerült megközelítenem a nagyérdemű társaságot.
-Jól tudom nem illik másokat a külső alapján megítélni, de valamiért nem is érdekel.-
Ezután a testőrökhöz intéztem szavaimat.
-Veletek meg mi lesz? Szórakozni akar valamelyikőtök velem. Ha nem ideje lenne elázott haverotokat haza vinni. Meguntam, hogy csak álljak mint egy rakás szerencsétlenség .-
Erre egy ördögi vigyor terült szét az arcomon ugyanis valami érdekes dologra jöttem rá. Ha sikeresen haza is viszik mivel a védett zónán kívül van bármikor betörhetnek hozzá és likvidálhatják. Hogy szavaimat érvékkel támaszthassam alá maximális sebességgel megtettem három métert feléjük így már piszkosul közel voltunk egymáshoz. Fogalmam sem volt róla mi fog történni ám már nagyon vártam némi változatosságra egy kis akcióra.

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
avatar
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
610/700  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szomb. Jan. 26, 2013 4:35 pm

Akármerre néztem, gyanakvó pillantásokat kaptam. Mindenki testbeszéde óvatosságot tükrözött, leszámítva a kötekedő fickót az angyalszárnyas céhjelével. Nos, nem olyan meglepő, bár talán mégis. Lassan kezdenek elmúlni azok az idők, amikor a játékosok már nem tudják, mit jelent a vörös indikátor :/ Ez igazán sajnálatos, így nemigen lehet szép történeteket előadni, legalábbis beszűkültek a lehetőségeim azokra a kifogásokra, melyekkel megetethetem a kedves játékostársakat :] Annyi baj legyen, sokszor nincs is szükségem magyarázkodásra.
- Nahát, milyen modortalan vagyok... Tachi vagyok, örvendek a szerencsének :] - mutatkoztam be a madaras idomárnak egy színpadias meghajlással. Kicsit sokan voltak, három kísérő mellett is pet szaladgált, és... nos az egyik kifejezetten furcsa külsővel volt megáldva, így elsőre nem is tudtam beazonosítani még csak körülbelülre sem a faját. Jól jött, hogy a lány mutatta a legnagyobb... hm... félelmet, azt hiszem nevezhetjük így is. Higgadt, kimért léptekkel sétáltam oda hozzá. Japán átlaghoz képest magas termet, nyugatias vonások... kicsit a nyelvet is törte, úgy hallottam. Érdekes lenne elszórakozni vele egy kicsit. Gyengéden megérintettem az állát és felemeltem a fejét, ha nem ellenkezett.
- Távol? Mihez képest, Megane-chan? Ennél lehetnék sokkal-sokkal közelebb is, ahhoz képest, amit el tudok képzelni, még távol vagyok :] - megsimítottam az arcát, majd vetettem egy semleges pillantást a fiúra, aki mellette téblábolt. Hátat fordítottam nekik és a madaras szépfiú segítségére siettem, elvégre ez volt a célom a jelenlegi helyzetben. Vállamra vettem Alister karját illetve a petet is, csak azt a másikra, és felsegítettük a földről a férfit így hármasban.
- Ugyan, érthető a bizalmatlanság az irányomba. Sajnos nem ez az első eset, hogy hasonló hozzáállással találkozok, de ez a velejárója az indikátoromnak, már megszoktam. Úgy érzem, így is megérte... - borult az arcom egy pár pillanatra komorságba mindenféle gúnytól mentes, normális hangnemű válaszomat követően. Érdekes lesz nézni, ahogy valakit a hideg fog tőlem kirázni, míg másnak talán elnyerem a szimpátiáját, de ez így is van jól. Minél több ellentétet teremtek, nekem annál könnyebb dolgom lesz :] Mindenesetre itt volt az ideje, hogy szegény útonálló kollégámhoz is intézzek néhány szót.
- Ne haragudj, egy pillanat :] - kértem elnézést a madaras idomártól, majd ráhagytam a részeget pont ugyanúgy, ahogy ő szívatta eddig a csapat harmadik idomárját. Nem tudtam kihagyni, látni akartam az arcát, mikor rájön, hogy pont ugyanezt csinálta ő is valakivel nem is olyan régen Twisted Evil Közelebb sétáltam a kardos alakhoz.
- Sajnálattal közlöm, de nem vagyok banda, hiszen egyedül vagyok, mint az ujjam - tártam szét a kezemet - Nem vagyok benne biztos, hogy engem keresel, még talán az is lehet, hogy igen. Ám nem én vagyok az, aki karddal hadonászik és fenyeget néhány többnyire békés alakot. Az ő szemükben olyan vagy, mintha rabló lennél... igaz? - fordultam a többiek felé, mintegy megerősítést várva, habár egyiküket-másikukat nem igazán érdekelte sem az ő, sem az én jelenlétem. Főleg a szőke lányt nem, aki szinte teljesen levegőnek nézett minket, vagy talán inkább csak ezzel fedezte aggodalmát? Friss sárga indikátorral elég bizarrul nézett ki, ha valaki most érkezne, talán azt is hihetné, hogy ő és én társak vagyunk :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Rosalia on Vas. Jan. 27, 2013 2:04 am

- A fene vinné el, csakhogy végre megérkeztetek! - vonja ki magát Alister eréjesen az éppen őt hurcoló karjából. Már nagyon elege van abból, hogy hiába próbál kicsusszanni az idomár fiúk karmai alól, azok minduntalan felkaparták a földről. Most meg még ez a hajasbaba piros indikátoros is ráncigálja. Az iménti megjátszott hányás után viszont végre lehetősége nyílt arra, hogy megigyon egy józanító potit és az előre megbeszélt terv alapján jelző üzenetet küldjön a társainak. Amíg ti a csalit próbáljátok hazavonszolni, illetve leragadva egymással parádéztok, az csak kapóra jött Alisternek, s kisvártatva 4 csuklyás, jellegzetes maszkot viselő JK alakja rajzolódik ki az árnyakból kilépve. Baljós külsejük mellé csöppet sem meglepő módon narancssárga indikátorok párosulnak
- Oh, csak nem éppen minket emlegettél kardforgató uraság? - recsegi kellemetlen, talán nőinek tűnő hangon az egyik tagja a négyesnek, s bizony Hoku számára valóban ismerősek lehetnek a váratlan vendégek. Vagy ezen az estén már nem lepődtök meg az újjonnan érkezőkön?
- Fel a kezekkel, ez egy rablótámadás! - lép ki a többiek közül egy alacsonyabb tag és elég mulatságosan hat mondandója és viselkedése. Ekközben Alister is szépen odalépked melléjük, így nyilvánvalóvá válik, hogy kinek a pártján áll. Egy magas, robosztusabb alkatú tag lép elő a maszkosok közül, kissé visszataszítva a sorba az előbbi mitugrász csuklyást, s mély hangján Tachi felé intézi szavait.
- Nézzenek oda, egy vörös indikátoros. Ugyan minek vesztegeted az idődet ilyen kölykökre? Állj inkább az oldalunkra barátocskám!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Hokushin on Vas. Jan. 27, 2013 4:16 pm

Nagy meglepetésemre a részeg idióta kitépte magát támogatói kezéből majd valami olyasmit hablatyolt, hogy végre megérkeztek. Teljesen máshogy viselkedett mint pár perccel azelőtt. Kiderült, hogy az a földön fekvő nyavalyás valójában egy számító dög. A részegsége valójában csak álca volt, hogy a jó szándékú vagy éppen jutalomra éhes kalandorokra lecsaphassanak. Mondhatni a semmiből jelent meg négy csuklyás alak vagyis az árulóval együtt akin már semmi jele nem volt az alkoholnak öten voltak. Az egyikük nőiesnek tűnő hangon megkérdezte tőlem, hogy őket keresem-e. Sajnos nem tudtam pontosan megalapítani, hogy a régebbi támadóim is köztük vannak ugyanis az arcukat furcsa maszk takarta. Az álarc egyáltalán nem zavart jobban érdekelt a fejük felett lebegő sárga indikátorok. Az arcomon egy széles mosoly terült szét majd megpróbáltam arra az alakra nézni aki kérdést szegezett nekem.
-Ahogy mondod kedves álarcos idegen. Korábban egy mocsár mellett már találkoztunk hozzátok hasonló patkányokkal akik végül fülük farkuk behúzva futottak el. Sajnálatotokra közlöm veletek azóta sokkal erősebb lettem és már nem vagyok olyan kedves.-
Ezután az átvert társaság felé néztem pontosabban a szemükbe.
– Nagyon köszönöm srácok pont azt hoztátok amire vágytam.-
Majd újra az útonálló banda felé néztem még mindig boldog mosollyal az arcomon.
– Öt az egy ellen nem mondom elégé egyenlőtlen küzdelem. Bár az is igaz, hogy ti simlis férgek szerettek csalni és nem tiszteltek semmi ezért sajgó szívvel, de mindannyiótoknak szét kell rúgnom a valagaitokat és senkinek nem kegyelmezek.-
Mielőtt akcióba lendültem volna utoljára a kölykökhöz szóltam ám még mindig a banditákat kémleltem.
-Ha ti is szórakozni akartok csak tessék azonban ha a valaki az utamba kerül azt levágom.-
Hogy még drámaibbá tegyem a beszédemet a kard hegyét az ég felé emeltem így egy pillanatra megcsillant a pókirtó pengémen a hold ezüstös sugara. Hatalmas levegőt vettem, hogy felkészüljek a támadásra.Ezzel maximális sebességgel kilőttem magamat a rossz arcúak felé. Egy függőleges csapást mértem a vezérnek tűnő fickóra. Úgy terveztem időt sem adok nekik a spéci képességük használatára. Amint sikeresen lecsaptam valakire rögtön egy mellette állót veszek célba. Úgy csépelem őket akár egy motolla legalábbis ez volt a terv. Nem tudtam milyen erősek, de nem halottam róla, hogy bárki megelőzött volna a listán és jól tudtam ha az elején megszorongatom a mogyoróikat nyüszítve fognak elmenekülni.

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
avatar
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
610/700  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Jan. 29, 2013 6:14 pm

Az útonálló idegent a kis röptetésem után teljes mértékben ignorálom.. nem kell nekem itt a cirkusz… ha nem ért a szép szóból maximum repül még egyet és ennyi. Társaimnak intézett szavaira sem figyelek. Majd ők maguk lereagálják, ahogyan akarják.. nekem csak egy célom volt már… mégpedig az, hogy elvigyük innét ezt a szerencsétlent a házába és megkaphassam a jól megérdemelt jutalmamat a cipelésért. Közben megjelent még egy vörös indikátoros vigyori is, aki felkínálta itt nekünk a segítségét. Furcsa dolog mit ne mondjak, de pont kapóra is jön nekem.. így befoghatok még valakit egy kis munkára. De egyből az egyik hölgyeményhez megy.. ami rossz pont.. nagyon-nagyon rossz..
-Hehe… Chi-chan.. ha még egyszer hozzá érsz a lánykához.. Azt megemlegeted- Fenyegettem meg ugyan olyan ízléstelen vigyorral és szelíd hangnemben, mint amilyen neki van… kissé irritáló mit ne mondjak. Na meg persze a féltékenység is közrejátszik.. itt a lányokhoz csak nekem szabadna hozzá érni.. senki másnek.. főleg nem valami pirinek. Felkaparjuk Alistert a földről, de a vigyori, aki eddig segít.. de nem sokáig, mert inkább itt hagy ezzel az alkesszal… Haha.. de engem nem zavar.. Csak elengedem Alistert aki arccal mérte fel a talaj keménységét. Regi pedig felszált a magasba, hogy onnan szemlélődjön. Lehet, hogy az esés emiatt kezd el furcsákat beszélni miközben feltápászkodik?? Hiszen nem is esett olyan nagyot.. alig egy maximum másfél méter lehetett csak.
- Te meg miről beszélsz??- kérdezem, majd ekkor meg is jelentek azok a bizonyos valakik, akik még maszkban vannak.. ijesztő maszkban. Hírtelen megremegek.. ajajj.. most mi lesz velünk?? Neme lég itt ez a kettő.. egy piri és egy nagyszájú zakkant?? Még jött ide pár cimbora is.. csúnya maszkban..
- ÁÁÁÁÁÁÁ- kiáltok hangosan és a pirihez lépek.. vagyis Tachi-hoz.. vállainál megragadom és rángatni kezdem, miközben üvöltök.
- ÁÁÁÁÁ… MIND…. ITT…. HALUNK…. MEEEEG..ÁÁÁÁÁ- sajnos eluralkodott rajtam a pánik.. és én nem a sarokba kuporodós fajta vagyok.. Szegény Pirin lógtam, amíg engedte, majd Peterhez futok és őt is megragadom a vállánál fogva és neki is elmagyarázom
- PE-CHAAAN.. FUSS.. AZ…… ÉLETE……DÉÉÉÉÉRT- ordítom szegénynek miközben rángatom a vállánál fogva.. néha már majdnem meg is fejelem… De szerencsére őt is elengedem és futok a bokrok felé..
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ- kiabálok végig, majd egy igen látványos hasassal vetődök be a bokrok közé.. Fejem be is verem egy kicsit.. ami nem baj, mert észhez térek.. Bizony.. nem kicsit járattam le magam az előbb amit jóvá kell tennem. Már másodszor járatom le magam a banda előtt.. .. azonban még nincs veszve az ügy.. Hírtelen pattanok fel a bokrok takarásából, majd a többiek felé fordulok és úgy csinálok mintha leporolnám a ruhámat. Majd lassan lépkedek feléjük..
- Ha… Erre a reakcióra számítottatok mi?? – kérdezem kuncogva…
- Hát.. csak szólok… hogy nem jött be.. Csupán remek színész is vagyok.. nem csak kiváló énekes, ha nem akartok egy kiadós fenekelést.. Akkor szépen elhúztok innét miután átadtátok nekem a kis pénzeteket.. - közlöm, velük a tényállást miután megállok.. és karba teszem kezeimet.. Lábam remegésén tudok uralkodni.. egyelőre.. próbálom palástolni, azt, hogy mennyire be vagyok parázva.. szívem szerint egyből felraktam volna a kezem.. Hogy megadjam magam, de a hölgyek jelenlétében ilyet nem tehetek. A nagyarcú zakkant fiút és a vigyori Pirit figyelmen kívül hagyom.. egyenlőre.. Csak behúzódok a hölgyek elé és remélem Peter is így tesz.. Még jó, hogy nem izzadunk ebben a világban.. mert rólam már patakokban folyna a víz. Regi meg csak csak értetlenül körözött a magasban...

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Jan. 29, 2013 9:03 pm


A vörös tekintete nem tetszett, de szerencséjére nem bántotta Lottit, azonban magamban átkozva személyét nem akartam, hogy újra a közelébe legyen.
Az átkozott Alister csapdába csalt minket, merthogy mi olyan becsapni valóan néztünk ki. Ijesztő társai jelentek meg előttünk, azonban egyikük sem mutatta az arcát. A részeget játszón kívül mind maszkok mögé bújt.
A kardos fiú elénk állt és szavaiból arra következtettem, hogy nem velük volt. Nem értettem a fiút, velünk akart párbajozni, majd hogy jöttek mások, velük. Úgy tűnt mindegy volt neki, csupán csak a központban akart lenni, úgy, mint a szerencsétlen Ren.
Az arcomba üvöltve és rázva testem buzdított a menekülésre, de nem követtem őt, a bokrot meghagytam neki, azonban ennyi nem volt még belőle.
„Remek színész”, „Kiváló énekes” Énektudását nem firtattam, hisz a hangja jó volt, viszont az iménti alakítását inkább csak magamban véleményeztem.
Mellé álltam, bár nem mondtuk ki, a lányokat akartuk védeni. Esutelt már ismerve egy küldetésről, korábbi társként tudtam, hogy meg tudja védeni magát, de a helyzet megkívánta, hogy a hős lovagokat játsszuk. Lottira még ránéztem, majd tekintettem előre szegeztem, hogy ne érjen semmi se meglepetésként.
Rablótámadás volt elméletileg, ámbár ez egyikünknek sem tetszett.
- Hisame. – néztem le a négylábú társamra – A kinézett játékodra gyűjtött aranyt akarják elvenni tőlünk. – szavaimra ijedté vált a tekintette és feltüzelésem sikeresnek nyilvánítottam.
Morgott a mindig kedves sárkány és ennek örültem, kedvet csináltam neki a küzdelemhez, így tudtam, ha nem is hallgat rám, nem fogja feladni.
Meglepődve vettem észre, hogy az útonálló, mindenkivel harcolni akaró kardforgató meg is indult feléjük, így léptem én is és Hisamével egy olyan maszkost néztünk ki magunknak, kit még nem sajátított ki magának a fiú. Lépet párat Hisame, hogy a lendület meglegyen, majd rugaszkodott is el a földtől.
Bár a védelem gondolatával álltam a lányok elé, most mégis támadtam.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Csüt. Jan. 31, 2013 11:16 am

*Nem értettem, hogy a nagymenő kardos srácnak mi a baja. Indulnék ugyebár a dolgomra, de ő meg pofázik valamit, ráadásul a szemtelenül viselkedő piroskával is úgy tárgyal, ami nekem nem jön be. De egyben biztos voltam. Ha a piros indikátoros engem közelítene meg azzal a stílussal, amivel Lottit, ő is kapna akkora pofont meg rúgást, mint Ren. Lehet, hogy először hirtelen lemerevednék és nem csinálnék semmit, de inkább éljük tudatosan az életünket!! Unom már, hogy a sokktól nem tudok beszélni, hogy mozdulni sem tudok, és se nem látok, se nem hallok. Ekkor Alister hirtelen furcsán viselkedik. Mikor leesett számomra, hogy mi a franc történt egyáltalán, mégis csak lemerevedtem. Szemeim kikerekedtek a döbbenettől.*
~ Vajon ezt a csapos hölgyemény tudta? Ő kért meg minket, hogy vigyük el ezt az idiótát! ~
* Mérhetetlenül dühös voltam a fickóra. Mikor megjelentek tehát a fickók, lemerevedtem, s először nem tudtam, mit tegyek. De a kardos srác segített a döntésben. Meglepődtem, de így már mindent értettem. Azért várt bandákra, hogy harcolhasson velük. Biztos magánjellegű az ügy. Ahogy Ren kiakadt, én azon teljesen meglepődtem. Úgy viselkedett, mint egy hisztis csitri, de ha belegondolok, hogy egy sztár, akire mindig is vigyáztak a testőrök, akit inkább szerettek a körülötte levők, mint utáltak, valahogy meg tudtam érteni. Ő legalább őszinte önmagához, nem úgy mint én, aki inkább meg sem mozdulok, szót sem szólok, és később mondhatok e viselkedésemre bármit, hogy megijedtem, vagy éppen higgadtan néztem magam elé. Mindegy is. Azt hittem, Rennek szüksége lesz még egy pofonra, hogy kijózanodjon, de azt megoldotta egymaga is egy hasra eséssel. Csak bámultam magam elé, ahogy a két fiú elénk, lányok elé álltak, hogy ők, mint hősök majd megvédenek minket. Végre volt időm felocsúdni. Kifeszítettem az íjam, ha kell, célozni tudjak. De nem akartam a harcolók közé lőni, nehogy véletlen társat lőjek meg. De ha valaki felénk támadna, akkor lövök, ha biztos vagyok benne, hogy más nincs veszélyben az ellenfélen kívül. Tudtam, hogy meg kell védenünk magunkat. Mert ez az életünkről szól. Ha nem is ölnek meg, vagyonunk, értékeink elkobzása egyenlő a halálos végrendelettel. Nekifeszültem tehát, s koncentráltam.*
avatar
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 22
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1900/1900  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Lotti on Szomb. Feb. 02, 2013 10:10 pm

A piros indikátoros bemutatkozik. Tachinak hívják. A furcsa modorához talán nem is találhatott volna találóbb nevet. Egyszerű, fülbemászó, éppen annyira, mint amennyire a stílusa tenyérbe. A felfogó képességét azonban látványosan felértékeltem tudat alatt, mert hiába figyelmeztetem, egyre közelebb ér hozzám. Pont hozzám. Mit akar tőlem? Megtetszettem neki? Vagy meg akar ölni? Biztos nem dísznek jelzi a játék piros színnel. Mint egy mob. Egy szörny.
Hátrébb lépek, de már késő, elég közel van hozzám, hogy a kezével elérjen engem. Megérint az államnál és gyengén megemeli a fejemet. Amikor hozzátesz pár mondatnyi szöveget is, elkapom a fejemet és eltávolodom tőle. Stark lép be elém, s morogva, vicsorogva jelzi az ürgének, hogy itt a határ, ne merészelje még egyszer átlépni. Szerintem ezt próbálja közölni, mert amúgy nem látok be a fejébe, de a Tachi is megneszelheti, hogy nem közeledhet tovább, mert sarkon fordul és visszamegy Renhez és Alisterhez.
A részeges alak azonban felpattan a földről, mintha misem történt volna és az újonnan csatlakozott négy alak mellé áll. Én már csak értetlen fejjel ácsorgok és nem tudom, hogy mihez kezdjek. Két ismeretlen alak, aztán a négytagú rablóbanda. Alister meg közéjük tartozik...
Akkor ezek szerint nem kapunk pénzt a kocsmárosnőtől. Ő is benne lenne? Ez most már nem számít. Nem egy ittas férfit kell hazacipelnünk, hanem meg kell küzdenünk ezzel a négy maszkos idiótával is. Miért érzem úgy, hogy összefogott ellenem a világ?
Peterre nézek, aki máris harci állásba vágja magát és Hisamét is. Egyenlőre nem akarok támadni, csak kivárom, hogy mihez kezd a legelsőként belénk kötött kardforgató alak, aki máris egymaga indult meg, hogy legyűrje a narancssárga indikátoros alakokat.
- Stark. - mondom ki a petem nevét, de semmi mást nem teszek hozzá. Nem is tudom, hogy miért szólítottam meg egyáltalán. Talán csak azt akartam vele jelezni, hogy készülődjön, mert mi sem maradhatunk ki a küzdelemből. Nem szándékozom többet mondani neki, úgy is tudja, hogy mit kell tennie, szerencsére nélkülem is ott van a harc terén, parancsokkal nem kell húznom az időt.

_________________
[No Signature Available]
avatar
Lotti
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 118
Join date : 2012. Dec. 14.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
100/150  (100/150)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szomb. Feb. 02, 2013 11:47 pm

Nem kívántam beszállni a Ki az erősebb kakas a szemétdombon? nevezetű játékba, amit az engem igencsak lealacsonyító módon Chi-channak tituláló figura próbált kezdeményezni. Nem az a típus voltam, aki egykönnyen felül a provokálásnak, jelen esetben az amelyik kutya ugat, az nem harap-elv érvényesült, így okos enged, szamár szenved alapon nem lőttem vissza, csupán levontam a megfelelő következtetéseket. Fenyegetése így süket fülekre talált, csupán egy megvető pillantással jutalmaztam a magát minden bizonnyal alfahímnek képzelő bohócot, aki azt hiszi, hogy majd ettől a hősies ugatástól majd a karjaiba omlanak a lányok. Szánalmas...
Felesleges volt több figyelmet pazarolni rá, hiszen egészen érdekes fordulat következett be éppen. Bevallom meglepett egy kissé, mikor Alister józanul kihúzta magát és néhány narancssárga indikátoros maszkost üdvözölt a társaságunkban régi ismerősökként. Nájsz. Először halk kuncogásban törtem ki, mely végül éktelen hahotává erősödött idővel, melyet kedvenc madaras idomárom hallgattatott el azzal, hogy kétségbeesésében hozzám futott oda pánikolni. Közönyös tekintettel pillantottam rá és viseltem a kiborulását. Ugye? Amelyik kutya ugat, az nem harap Neutral
Miután a rablók figyelmének középpontjába kerültem és nekem szegezték kérdésüket, ismét feléjük fordítottam a fejemet, hogy végigmérjem őket. Nahát, milyen kellemetlen, én is horogra akadtam és ezek szerint árnyékra vetődtem, habár más okból, mint ezek a mamlaszok itt mellettem. Jól játszotta a szerepét a csali, elismerés jár érte, melyet némi taps formájában juttattam kifejezésre.
- Mi visz vajon arra néhány pitiáner tolvajt, hogy oldalukra akarnak állítani egy magamfajta megbízhatatlannak látszó alakot? Eltévelyedett báránykáim, még most forduljatok vissza erről az ösvényről, míg nem késő... Lelkiismeretetek örökké mardosni fogja belsőtöket, testvéreim, de ha most egy megtért, vezeklő ember előtt, előttem meggyónjátok bűneiteket, megbocsátást és feloldozást nyertek az istenektől... Számomra már késő, indikátorom örökké meg fog bélyegezni, ám ti még megszabadulhattok a pokol haragjától! Vessétek magatokat térdre, érintsétek meg homlokotokkal az anyaföldet és könyörögjetek bocsánatért, imádkozzatok! Csak így tisztulhat meg a lelketek és kerülhetitek el az apokalipszist, melyet magatokra hoztok!! - kiáltottam feléjük karjaimat az égbe emelve, és felpillantva a sötét égboltra, mögöttem pedig egy villám csapott le. Vagyis az utóbbi nem történt meg, úgy tűnik senkinek sincs érzéke a hatásvadászathoz, avagy senkinek sincs villám alapú képessége Neutral
Útonálló barátunk ellenben nem cicózott, rögtön megtámadta a banditákat arról papolva, hogy öt az egy ellen is milyen bátrak az ellenfelei, jómagam pedig némi mérlegelésbe fulladtam bele. A frontharcossal semmiképp sem lett volna ildomos bajszot akasztanom, a többitől viszont cseppet sem tartottam. Végignézve a játékosokon, többnyire alacsony szintű felszereléseket láttam, így legfeljebb az arany izgathat, abból pedig a sárkányos idomárnak talán van elmondása szerint. Előreszökkenve az ő támadását szakítottam meg, azzal a céllal, hogy a derekam mögül előhúzott rövid karddal megsebesítsem. Jó szokásomhoz híven nem a petet, hanem a gazdáját támadtam, hagytam hadd ugorjon neki a sárkány a tolvajoknak, amíg én az idomárral foglalkozom :] Tulajdonképpen ezzel azt hiszem a narancsosok oldalára álltam, bevallom foglalkoztatott a gondolat, hogy miután legyengítik a frontharcost, én megölöm azt, addig pedig kerülöm, ahogy csak tudom.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Feb. 04, 2013 5:36 pm

- Mi voltunk azok, te balfék, nyisd már ki a szemed! - Lép előre újra az alacsonyabb srác, majd a magasabbik folytatja - De azóta mi is sokkal erősebbek lettünk! Nem hagyjuk, hogy mégegyszer kicsússz a markunkból...
Már fel is veszik a feszült harci pózt, ám Ren, majd Tachi atya előadása szakítja félbe a pattanásig feszült helyzetet. Az idomár színészi előadása nem hatja meg őket, akár csak játék volt, akár valódi a félelme, az most teljességgel mindegy, menekülni már úgysem hagyják. Az viszont még a maszkosok számára sem nyilvánvaló, hogy Tachi az ő oldalukra állt, vagy pedig magánakciózik, így attól tartva, hogy bármikor ellenük is fordulhat, figyelemmel lesznek majd rá.

*
Innentől kezdve körökre osztott kockadobálós harc következik. KA kérésére egysgesítettük a harcrendszert és ezután a mesélők is a boss fight alapján bonyolítják le a harcokat. Itt utána lehet olvasni részletesen, de mindenki köre után írok helyzetjelentést, így aki nem ismeri áthatóan a rendszert, annak is igyekszem átláthatóan lebonyolítani. A statok előtt egy rövid ismertető az Elemi négyes céhről, hogy ezután ne bandita1/2/3/4-nek kelljen hívni őket:


Fintan (víz) Terran (föld) Tzefira (levegő) Serafina (tűz)
/Serafina szólt először Hokuhoz, aztán Fintan mondta, hogy "Kezeket fel, ez itt egy rablótámadás", végül Terran vette át a szót. Persze ti ugye csak a csuklyás, maszkos alakokat látjátok és fegyvereik sincsenek./

Az öt NJK-nak is készítettem karakterlapot, az ő statjaikat összevetve a tiétekkel a következő sorrend alakult ki:
Serafina: 3x támadhat egy körben, minden 6. körben pihennie kell
Hoku: 3x támadhat egy körben, nem kell pihennie, nem kell fegyverkezelésre dobnia, minden támadása betalál
Peter és Hisame: 2x támadhat egy körben, nem kell pihennia
Fintan: 2x támadhat egy körben, minden 6. körben pihennie kell
Tzefira: 2x támadhat egy körben, minden 6. körben pihennie kell
Tachi: 2x támadhat egy körben, minden 5. körben pihennie kell
Terran: 2x támadhat egy körben, minden 6. körben pihennie kell
Ren és Regi: 2x támadhat egy körben, minden 4. körben pihennie kell
Alister: 2x támadhat egy körben, minden 4. körben pihennie kell
Esutel: 1x támadhat egy körben, minden 3. körben pihennie kell
Lotti és Stark: 1x támadhat egy körben, minden 3. körben pihennie kell

Minden körben mindenkinek van egy pótcselekvése, ezt potiivásra, kristály használatra, spec képesség aktiválására költheti, a switch ettől független. Tehát lehet egy körben pl switchelni és potit inni is. Switch esetén hangosan ki kell mondani, hogy Switch és annak a nevét, akivel váltani akarsz. Idomár switchelhet a petjéve is, hogy felfogja a rá mért sebzést.
Mindenki a postja végén annyiszor dobjon 6-os kockával, ahányszor támadhat egymás után egy körben. Ez alapján fogom tudni, hogy a sebzése betalált-e. A pet fegyverkezelése az idomár irányításának fele, tört szám esetén felfelé kerekítve. Így tehát Hisamenak 5, Reginek 3 és Starkank 3 a fegyverkezelése, ami mellé ugyanúgy dobni kell 6-os kockával. Annyit súgok, hogy minden NJ ellenfeletek 1-es fegyverkezeléssel bír, így még az első szintűek és az idomárok is könnyebben el fogják tudni találni őket Wink Minimum 250 szavas korlát megszűnik a harc végéig. Ha kérdés merül fel, vagy valamit elcsesztem, akkor dobjatok PM-et vagy chaten bombázzatok.

*
1. KÖR:
Serafina veszi át a kezdeményezés jogát, s bár szívesen bájcsevegett és játszadozott volna még a prédákkal, kénytelen rögtön erőszakhoz folyamondni, hogy bevédje társát. Mellékcselekvésként először aktiválja speciális képességét, ami innentől számítva 5 körön keresztül aktív. Szemében kis vörös láng gyúl, majd mindkét ökle izzani kezd, mint amikor a kovácsok tűzben hevítik a fémet. Kirobban társai közül és azelőtt lecsap Hokura, hogy az Terrant támadhatná. //5 vagy afölé kell dobnia, hogy eltalálhassa Hokut.// Két ütést próbál a gyomorra bevinni, és további egyet az álcsócsra igyekszik mérni, de csak egy hasfalra mért ütés talál be. Ezzel lebontja Hoku páncélját és további 3 HP-t sebez rajta. Most a kardforgató is könnyen észreveheti, hogy lángra kapott a ruhája, ami egészen addig 1 HP-t sebez rajta körönként, amíg el nem oltja.

HOU KÖRE KÖVETKEZIK!


A hozzászólást Rosalia összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 04, 2013 5:52 pm-kor.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Feb. 04, 2013 5:36 pm

The member 'Rosalia' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Hokushin on Hétf. Feb. 04, 2013 8:30 pm

Az egyik fickó aki alacsonyabb volt a főnöknél közölte velem, hogy ők voltak azok és balféknek nevezett amit nem szívtam mellre. Éppen ellenkezőleg nagyon is örültem, hogy újra szembe nézhetek velük ezúttal teljesen más Hokushinal kellet szembe nézniük. Később a főnök vette át szót és tudtomra adta ők is erősödtek és nem lesz esélyem újból elmenekülni.
-Érdekes. Úgy emlékszem a mulltor ti rohantatok el fületek farkatok behúzva.De remélem tényleg erősebbek letettek hisz akkor nem lenne olyan mókás elverni titeket. -
A tömegből izzó mancsokkal rám támadt az egyik maszkos alak. Azonnal beugrott a régi emlék mikor utoljára el kellet viselnem a tüzes érintését. Majdnem belehaltam abba a csapásba, de hála egy önkéntes tűzoltónak megmenekültem. Az első ütése elöl könnyen elhajoltam ám a második betalált a gyomor szájamba. Szerencsére nem éreztem fájdalmat ami nem csökkentette a reakciómat így harmadik támadása elől sikeresen hátraléptem. Ekkor megragadtam a kardomat majd kirántottam ezzel együtt egy vízszintes vágást vittem be a nő melleire. Kardomat a vállától pár centire megállítottam majd az ellentéte irányba is suhintottam egyet. A két tökéletes csapás után két kézzel ragadtam meg a kardomat majd a hegyét a bal láb mellé helyeztem. Úgy használtam nagyra becsült fegyveremet mintha csak egy golfütő lett volna. A seb az ágyékától indult a mellkasa felé. Azért így támadtam mert azt reméltem, hogy így sikerül hátra vetnem. Bíztam benne, hogy tényleg erősebbek lettek ugyanis ha a múltkor ilyen csapásai lettek volna egyikük sem maradt volna életben. Közben figyelemmel kísértem a közelemben lévő banditákat is. Sajnos a vöröskével nem volt időm foglalkozni. Az apró lángokkal nem tudtam foglalkozni ugyanis minél előbb meg akartam leckéztet ezt a bagázst.

/8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)/

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
avatar
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
610/700  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Feb. 04, 2013 8:47 pm

Hoku gyors ellentámadásai váratlanul érték Serafinát és mivel nem elég gyors a reakcióideje és alacsony a fegyverkezelése, a kardforgató könnyedén beviszi a három vágást. Összesen 36 pontnyi sebzés éri, ami miatt leütötték róla páncélját és jócskán megcsappannak életpontjai is, életsávja pedig a sárga zónába szalad. Mégegy ilyen tripla csapást nem biztos, hogy kibírna, ezért mellékcselekvésként hátrál pár lépést, majd legurít egy üvegcse piros löttyöt és életsávja némiképp megugrik tőle.

PETER ÉS HISAME KÖRE KÖVETKEZIK!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Peter Worker on Hétf. Feb. 04, 2013 10:31 pm

Hisame mögött indultam meg, de én nem támadtam, csak ő. Ő ugrott neki a maszkosnak, mely rablótámadásnak titulálta e helyzetet és a sárkány akarta újra harapni őt. Hátrébb maradtam, de támadható közelségben. Nem akartam elsietni semmit sem és a társam számára sem akartam akadály lenni a küzdelemben.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Feb. 04, 2013 10:31 pm

The member 'Peter Worker' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Feb. 04, 2013 10:44 pm

//Első két dobás Fintané, második kettő Tzefiráé.//

Hisame mindkét támadása sikeres volt, Fintan életpontjai szintén jócskán megcsappannak, életsávja átcsusszan a sárga zónába, de közel sem olyan vészes a helyzete, mint az imént Serafináé.
- Átkozott idomárok, ti minenhol ott vagytok a mocsok kis szörnytegeitekkel!? - ripakodik rá Fintan Peterre, majd ellentámadásba lendül. Aktiválja képességét: összecsapja két tenyerét, majd ahogy lassan távolodnak egymástó kezei, úgy alakul ki egy kisebb vízörvény. A kavargó, zavaros víz körbefonja a maszkos fiú ökleit, s így intéz két ütést is Hisame felé. Az első támadás luft, de a második betalál, a pet így 6 HP-t veszít.
Tzefira következik és beérve Serafinát, ő a lány védelmére kel. Úgy tűnik, hogy az egész céh ég a vágytól, hogy Hokun bosszút állhasson a múltkori megfutamodás miatt. Itt az ideje törleszteni, így Tzefira is aktiválja képességét. Fintanhoz hasonló örvények fonják keresztül az ő ökleit is, csak ez éppen levegőből van, mintha sűrű, gomolygó esőfelhők lennének. Támadásra készül, de Hoku mindkétszer kitér előle. Mérgében majd felrobban, csak a maszknak köszönheti, hogy érzelmei rejtve maradnak.

TACHI KÖRE KÖVETKEZIK!


A hozzászólást Rosalia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 04, 2013 11:17 pm-kor.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Feb. 04, 2013 10:44 pm

The member 'Rosalia' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Feb. 05, 2013 12:26 am

Fél szemmel rajta tartottam a szemem a céhes útonállón, valahogy nem lepett meg, hogy tökéletesen bohócot csinál ezekből a piti alakokból, akik csak a levegőt ütlegelték képességeikkel. Gyengéknek tűntek, végtelenül szánalmas volt látni, ahogy életcsíkjuk egyből a sárga zónába katapultál. Azt hiszem ennek a némabobnak a sárkányára nekem is vigyáznom kell majd, de amíg a banditákat ostromolja a pet, nekem esélyem nyílt arra, hogy lesújtsak a védtelenül hagyott idomárra. Mire nagy lendülettel (Peter) felé suhintottam, persze mögüle támadva, hogy átlós pixelcsíkot szelhessek a hátába, addigra a pajzsom is kezembe varázsolódott, így második támadásomat, egy szúrást a lába felé már annak a rejtekéből tettem meg.
- Nahát... könnyű mögéd kerülni, börtönlátogatást nem ajánlok :] - jegyeztem meg sunyi vigyorral az arcomon. Ebben a felfordulásban talán nem is lesz olyan nehéz dolgom...
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Feb. 05, 2013 12:26 am

The member 'Tachibana Makoto' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy baljós éjszaka

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.