Belváros

7 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Yue on Szomb. Aug. 02, 2014 7:52 pm

Nagyon furcsa de volt igazság abban amit Inu mondott. Azért kicsit eltúlozza. Habár ha össze is jönnék ebben a világban egy fiúval ami fix, hogy nem fog előfordulni de ha tegyük fel, hogy megtörténne tuti, hogy nem lenne tartós kapcsolat. Hiszen ha kijutok akkor fogok, vagy is megpróbálok igaz életet élni. Viszont ahogy a szüleimet ismerem nagyon fognak örülni annak ha kijutok, viszont jobban fognak védeni szerintem mint azelőtt. Meg talán apám szívrohamot kapna. Mert az ő kicsi kislányának barátja van. Saját véleményem szerint emiatt sokáig nem kell aggódnia. Ha mesélek apámnak majd Inu.ról szerintem megkedveli. Kár, hogy nem fognak találkozni. Ichihara mondta Inu-nak, hogy nem csak a rosszakarókat ítéli el hanem minden fiút.
-Mert ez nem egy játék! Ha valaki megakarná ölni Harukát, és ha magasabb szinten van mint mi akkor akár meg is ölheti. Ez persze nem csak fiúkra vonatkozik. És még kislny a fiúkhoz.-mondta Inu Ichihara-nak.
-Azt megcáfolom, hogy kislány vagyok. -mondtam Inu-nak. -Viszont nem annyira bánom, hogy Inu ilyen. Nem is Inu lenne ha nem akarna szinte mindentől megvédeni. Viszont mégis szabad lehet mellette, nem úgy mint a valóságban ahol semmit nem láttam a valóvilágból. -mondtam Ichihara-nak.
-Egyébként még jó, hogy hiszékeny vagy. Hogy is lehetnél másabb ha nem is beszélgettél a szüleiden kívül a valóságban? -mondta Inu.
-Na de mindegy. Kicsit viszont vicces és egyben szomorú, hogy nem lehet a játékból kijutni viszont mégis többet látok mint a valóságban valaha is. -mondtam kicsit szomorkás tekintettel.
avatar
Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Ichihara Eiichi on Szomb. Aug. 02, 2014 8:20 pm

Eléggé meglepődtem azon, amit Nami mondott. Tehát a valóságban is eléggé korlátozott volt. Én ebben az esetben szerencsés voltam. Ismerkedhettem. A sors iróniája: én bárkivel megismerkedhetek, de sosem szólítok meg idegeneket ( rajta kívül ). Ő pedig senkivel sem beszélhetett, pedig ahogy most megismertem, sok barátot szerezhetett volna. Inunak pedig megint igaza volt. Ez a világ sokkal veszélyesebb, mint a valós, és ezért megpróbálja megvédeni azt akit szeret. Nami pedig ebből a szemszögből szerencsés. Van, aki megvédi. Én viszont egyedül vagyok. Egyedül ezzel a kegyetlen virtuális világgal szemben. És ez néha nagyon nyomaszt. A kis lakásban, amiben élek mindig egyedül kelek fel. Persze, ezt föl is lehet úgy fogni, hogy nincs senki aki bosszantana. De mégis... Magányos. Visszatérve, jó, hogy Nanami és Inu vannak egymásnak. Mindig tudják, hogy van valaki, aki vigyáz rájuk. A szűk kis utcából, és egy kicsit nagyobba értünk. A nap már magasan járt. Az ég teljesen tiszta volt. A hajnali felhők egy kisebb széllel tovább vándoroltak. A házakban megindult az élet. Néhány ablakban boldog arcokat lehetett látni. Az utcákon egyre több ember jelent meg. Az árus bódék mögött lévő NPC-k mosolyogva mutogatták a vásárlóknak portékájukat. A talpunk alatt tompán kopogtak az utcakövek. Inu körmei nálunk hangosabban. Az egész teljesen békés volt. Egy ideig szótlanul mentünk. Aztán megszakítottam a csendet:
- Nami, nem is kérdeztem: hány éves is vagy?

_________________
Nem kellett volna elhagynom a PC-t!!!
avatar
Ichihara Eiichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Jul. 30.
Age : 19
Tartózkodási hely : Tudom is én!

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
103/150  (103/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Yue on Vas. Aug. 03, 2014 10:16 pm

Lassan a szűk utcából egy nagyobba értünk. Az emberek kinyitották az ablakokat. Szép hely volt. Inu még mindig nem kedvelte egyáltalán Ichihara-t.
(Inu, egy kicsit lehetnél kedvesebb is Ichihara-val.) -mondtam gondolatban Inu-nak.
(Miért lennék? Nem leszek ha csak nem változik át egy lánnyá.) -mondta Inu nekem gondolatban.
(Akkor másképpen mondom el neked. Legyél vele egy kicsit visszafogottabb! Nem azt mondom, hogy szeresd meg, de azért ne viselkedj vele úgy mintha az ellenséged lenne.)- kértem Inu-tól gondolatban.
(Rendben, de csak nem szólalok meg annyit.)-gondolatban mondta Inu.
(Nekem az teljesen tökéletes lenne.)-mondtam Inu-nak gondolatban.
Nem azt mondom, hogy Inu ne tiltson a fiúktól, de néha (mindig) túlzásba esik. Még szerencse, hogy a lányoktól nem tilt el. Habár miután azt szeretné ha lennének barátaim akik nem fiúk így az csak természetes, hogy nem tilt el a lányoktól. Hiszen a valóságban a kertben élő állatokon kívűl nem voltak barátaim. És a szüleimet inkább nem teszem a listára. Erre a helyzetre lehet azt mondani, hogy áldás és átok egyben. Hiszen ha nem kerülök be a játékba akkor tudatlanul de élném a kis életemet. Viszont ebben a világban van egy társam, láthatok rengeteg dolgoz amit odahaza nem. Mondjuk azt nem nehéz tekintve, hogy még a birtokunk területén kívül nem voltam még. Viszont ha kijutok akkor akkor minden megváltozik majd. Viszont akkor már nem lesz ott nekem Inu. És ha ott is lenne egy farkas aki rá hasonlít az akkor sem lenne ugyanolyan. Nem tudna beszélni és ha valami hülyeséget csinálnék akkor nem szólna rám. Ichihara megkérdezte, hogy hány éves is vagyok. Inu inkább nem szólt erre semmit de nem repesett az örömtől.
-13 éves vagyok. És te hány éves vagy? -kérdeztem Ichihara-t.
avatar
Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Ichihara Eiichi on Hétf. Aug. 04, 2014 8:41 am

Ahogy elnéztem, a páros ismét gondolatban vitáztak. Végül Nami nyerte meg a szópárbajt. Hogy hogyan, azt nem tudom, de látszott ez bizonyítódni azon, hogy mikor megkérdeztem a lánytól, hány éves, Inu egy szót sem szólt. De a fél karomat adnám rá, hogy nem nagyon örül a kérdésnek. Aztán a gondolataimból Nami válasza, és kérdése hozott vissza.
- Én 16 éves vagyok. Kicsit idősebb nálad - mosolyogtam a lányra. Egy picit közelebb léptem, hogy megbecsüljem, mennyivel lehetek magasabb nála. Olyan 9-10 centi lehet. Nem olyan sok. Pedig három évvel fiatalabb! Ez azért is érdekes, mivel osztálytársaim között én voltam az egyik legmagasabb. Ők tehát alacsonyabbak Naminál. Fura. És ha már osztálytársak. Közülük szinte senki sem vette meg a SAO-t, és ez volt a szerencséjük. Ők még leakadtak a mobilos játékoknál amiket én kifejezetten gyűlöltem. A játék ipar szégyene volt. A barátaimmal megvetettük mindegyiket. Sosem értettük, miért azokon játszanak? Hiszen a technika fejlődésével már egyre jobb és jobb játékok láttak napvilágot. A régebbi játékokat sem volt szabad elfeledni. Rengeteg klasszikus volt meg nekem. Teljes sorozatokat szereztem meg innen onnan. És ezek a régebbiek is nagyszerűek voltak. Az új játékok pedig szinte tökéletesek. Aztán a lányra fordítottam a fejem. Nami egyáltalán nem úgy nézett ki, mint aki szabad idejét folyamatos kockulással tölti.
- Nami, te miért vetted meg ezt a játékot?

_________________
Nem kellett volna elhagynom a PC-t!!!
avatar
Ichihara Eiichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Jul. 30.
Age : 19
Tartózkodási hely : Tudom is én!

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
103/150  (103/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Yue on Vas. Aug. 10, 2014 1:07 am

Ismét gondolatban vitáztunk, és én nyertem. Ichihara megkérdezte, hogy hány éves vagyok, miután válaszoltam ő is elmondta, hogy hány éves. Mint kiderült 16 éves. Kicsit meglepődtem mert ha tippelnem kellett volna akkor 14-nek néztem volna. Miután mondta, hogy kicsit idősebb mint én rám mosolygott. Inu eközben a gondolataiban fájdalmasan és könyörtelenül többször is megölte Ichihara-t. Viszont akkor is haladás Inu-nál. Ichihara kicsit közelebb lépett hozzám. Úgy tűnt, hogy megnézte, hogy kb mennyivel magasabb nálam.
(Esküszöm, hogy megölleeeeek!!!!!)-gondolatba mondta Ichihara-nak Inu, közben a lehető legmérgesebben nézett Ichihara-ra. Amennyire dühösen mondta magában Inu, talán még Ichihara-is meghallotta. Az lenne ám az érdekes. Abban szinte biztos vagyok, hogy megvan az a fiú akit egyenlőre a legjobban utál a Sword Art Online-ban. Ha egyszer lesz fiúm akkor szerintem Ichihara a 2.helyre kerül a megölni való fiúk listáján. Ichihara egy érdekes kérdést tett fel nekem: miért vettem meg a játékot? Ha rajtam múlott volna akkor nem is tudtam volna, hogy létezik eza játék. ^^"
-Nem én vettem meg. A szüleim adták nekem születésnapi ajándékként. Soha nem fogtm még egy db telefont sem a kezemben így ha rajtam múlott volna akkor nem vettem volna meg. A 12. születésnapom másnapján ki is próbáltam és ez lett a vége. Viszont nekem ez a játék áldás és átok egyszerre, de inkább áldás, még ha nem is juthatok ki.-mondtam Ichihara-nak kicsi mosollyal.
-És te miért vetted meg Ichihara?-kérdeztem Ichihara-tól.
avatar
Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re Belváros

Témanyitás by Ichihara Eiichi on Vas. Aug. 10, 2014 9:29 pm

Inu majdnem felrobbant a dühtől. Amikor ránéztem, a farkas szemében láttam, hogy ketté akarja harapni a nyakam. Gyorsan máshova néztem, és köhögést színleltem, jelezve egy nem létező személynek, a farkas megadná nekem a magamét ( vagyis leharapná a feje, és hagyná, hogy a varjúk szétszedjék a tűző napon a testem, de az előbbi nem volt ilyen brutális ). Aztán Nami elmondta, hogyan kapta meg a játékot. Valahogy sejtettem. Aztán megkérdezte, hogy én miért vettem meg.
- Nos, egyszerű: mindig is kocka voltam - feleltem valahova a távolba nézve - Én akkor éreztem magam a legjobban, mikor a gép előtt ülve játszhattam. Persze, eredetileg csak számítógépen. Konzolon nem nagyon játszottam. Mikor ez kijött, akkor is hitetlenkedve néztem. Aztán egyik barátom ajánlásával, és a szaklapok dicséreteivel elárasztva, megvettem, és kipróbáltam. Aztán bent ragadtam - fejeztem be. Kicsit lassítottam, és elgondolkoztam. Eléggé nagy lúzer vagyok. Egész életemben csak játszottam, és végül talán ez okozza a vesztem. Hiszen, itt nem olyan nehéz meghalni. És itt nincs újraéledés. Gyorsítottam a lépteimen, és beértem Nanamit. Lassan vissza kellet fordulnunk. Újra ugyan azokon a helyeken mentünk végig. Aztán elérkeztünk a találkozásunk pontjához. Már sokkal többe voltak az utcán. A tér megtelt. A pad, ahol még reggel ültem, megtelt beszélgető emberekkel. A nap állásából az időt 11 órára tippeltem.

_________________
Nem kellett volna elhagynom a PC-t!!!
avatar
Ichihara Eiichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Jul. 30.
Age : 19
Tartózkodási hely : Tudom is én!

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
103/150  (103/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Yue on Hétf. Aug. 25, 2014 8:41 pm

//Ichihara Eiichi//

Megkérdeztem Ichihara-tól, hogy miért vette meg a játékot. Azt válaszolta, hogy azért mert mindig kocka volt. Azt mondta, hogy akkor érezte a legjobban magát amikor bent játszhatott a gépén. Nekem "kicsit" idegen volt amit mondott. Mondjuk nekem még a telefon is idegen dolognak számít. Vajon a telefonokon vannak játékok?
-Én nagy részben az időmet a kertben töltöttem.Lenne egy kérdésem. Egyáltalán nem értek a gépekhez, legfőképp a játékokhoz. De akkor a telefonokon is vannak játékok?-kérdeztem Ichihara-t mert ez a kérdés bennem volt de nem kérdeztem meg senkitől. Ha kijutok akkor kérni fogok egy telefont, habár nem vonz annyira a gondolat.
-Nem akarok rosszat mondani Haruka de ha van telefonod akkor azon hívni is kell embereket.-mondta Inu.
-Tudom, és ezért nem is lesz telefonom, csak kíváncsi voltam mert otthon egyetlen könyv sincsen a könyvtárunkban ami ezekkel kapcsolatos lenne.-mondtam Inu-nak.
-Ez mondjuk igaz...Asszem.-mondta Inu.

Belegondolva...Vajon a rózsáimmal foglalkozik-e valaki a kinti világban? Meg még ott vannak a kertben élő állatok. Remélem, hogy ad valaki nekik ételt, még ha keveset is. Anya és apa nem nagyon néztek az állatokra amikor még a valóságban voltam, így akkor már csak a szolgálókban lehet némi reményem. Habár mivel állatok így tudnak maguknak ételt szerezni így nincsen miért aggódnom.


avatar
Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Ichihara Eiichi on Szer. Aug. 27, 2014 12:17 pm

Sejtettem, hogy valami kinti dologgal kötötte le magát . Attól még tőlem ez állt messze. Én csak akkor voltam kint, ha muszáj volt. Nami megkérdezte, mobilon vannak e játékok.
- Persze. Rengeteg. De eléggé vackok. Sosem értettem, minek játszanak annyit ezeken. Kidolgozatlanok, rettenetesen egyszerűek. Szóval szerintem ne próbáld ki őket - folytatni akartam, de Inu félbeszakított.-Ahogy mondta, tényleg nem árt, ha van telefonod, hívj is rajta valakit. Nanami azt mondta, hogy telefonokról nincs könyvük a valóságban. Erre kuncogtam egy kicsit.
- Persze, hogy nincs. A valóságban senki sem gondolta, hogy van valaki, aki nincs rákattanva azokra a kütyükre. Ezért senki sem látta szükségesnek, hogy erről könyvet írjon.
Hát igen, a valóság. Ahol vagy értesz a mai technikához, vagy kinevetnek. Igaz, hogy egyes helyeken még mindig éheznek, de nem baj! Hiszen, azok ők, mi meg mi vagyunk. Sajnos, a technika fejlődése elvágta az embereket egymástól. Nagyobb lett a szakadék. A játékban eltöltött idő alatt sokat gondolkoztam ezen. Mi van, ha azért vagyunk ide bezárva, hogy megtanuljunk összefogni. Ha így van, akkor ez egy beteg, de hatásos módszer. Csak egy játék kell, ahol az emberek előítéletek nélkül lehetnek.
- Nami, te gondolkodtál már azon, miért vagyunk bezárva?

_________________
Nem kellett volna elhagynom a PC-t!!!
avatar
Ichihara Eiichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Jul. 30.
Age : 19
Tartózkodási hely : Tudom is én!

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
103/150  (103/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Yue on Csüt. Aug. 28, 2014 11:16 pm

//Ichihara Eiichi//  

-Ha majd talán egy nap lesz telefonom akkor nem fogom kipróbálni a rajta lévő játékokat, ha egyáltalán lesz rajta.
Ichihara mondta, hogy a valóságban azért nincsen olyan könyv mert mindenki rá van kattanva a telefonra. Nos, akkor én kivétel vagyok. Ichihara mondott néhány dolgot a telefonokról ami nekem kínaiul volt egy kicsit. Majd mondta, hogy ha azért vagyunk ide bezárva, hogy megtanuljunk összefogni, még ha kemény módszer is de hatásos  Ichihara szerint. Ichihara megkérdezte, hogy szerintem miért vagyunk ide bezárva. Nos, ez egy érdekes kérdés. Lehet, hogy Kayaba Akihiko elképzelése miatta aki egy saját világot akart magának. Viszont mindenki máshogy fogja föl.
-Lehet, hogy Kayaba bácsi egy saját világot akart magának. Viszont nem hagyott választási lehetőséget, hogy akarunk benne élni vagy vagy nem. Viszont mindenki úgy fogja föl ahogy akarja. Nekem egy nagy áldás és egy kisebb átok egyszerre ez a játék. Be vagyok ide zárva de mégis többet láttam a világból mint a valóságban valaha. És az biztos, hogy ha kijutok akkor ár nme gy ketrecbe zárt madárka leszek!-mondtam Ichihara-nak.
-És elismerte uram, végre hangosan is elismerte, hogy gy ketrecbe zárt madár!-mondta Inu.
-Inukami.-szóltam Inu-hoz.  Suspect
Mivel mindig becézni szoktam (Inu), így amikor a teljes nevén hívom akkor tudja, hogy csöndben kellene maradnia mert a határ szélén van, vagy már túllépte a megengedett határt.
-Befogom a szám.  silent
-Azt mindjárt gondoltam.-mondtam Inu-nak.
avatar
Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Ichihara Eiichi on Szomb. Aug. 30, 2014 7:53 pm


//Nanami Haruka//

Nami jól beszélt. Ennek a világnak a kialakulása, mely a játékba ragadástól számít,mindenki szerint másért történt. A lány viszont egésze reális dolgot mondott. Ehhez képest az én magyarázatom nem túl helytálló. Aztán Inukami és Nanami megint megmutatták, hogy menyire jó páros. Hiszen megint ment a vita. Őket nézve elmosolyodtam. Legalább valaki örül a játéknak. Én csak a halálvermet látom benne, amelyben megkel tanulni túlélni. A lány és a farkas befejezték a vitát.
- Jó neked, Nami, hogy vagy társad - mondtam Naminak.
És most jön a csavar: én nem is akarok társat. Eddig is minden játékot egyedül játszottam ki. Ezt a szokásomat megtartom, és továbbra is egyedül próbálok túlélni. Persze, azok a játékok mások voltak. Nem voltam benne a programba. Kívülről irányítottam. A többjátékos módot is szerettem, de az egyedüli mindig jobb volt. Én terveltem, én hajtottam végre, és én rontottam, ha úgy volt. És ekkor eszembe jutott egy cikk részlete, amit még egy videójáték magazinban olvastam úgy egy éve. Játszani jó, barátokkal együtt még jobb. Akkor igazat adtam neki. Kérdéses viszont, hogy honnan nézzük. Hátrány és előny egyben. Ám ezen felesleges filozofálnom.

_________________
Nem kellett volna elhagynom a PC-t!!!
avatar
Ichihara Eiichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Jul. 30.
Age : 19
Tartózkodási hely : Tudom is én!

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
103/150  (103/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Yue on Hétf. Szept. 01, 2014 9:27 pm

 //Ichihara Eiichi//

Van egy olyan érzésem, hogy még lesz egy-kettő (vagy három) veszekedésük még Inu-val. Ichihara mondta, hogy jó nekem, hogy van egy társam. Ez igaz volt teljes mértékben. Smile
Ichihara nem úgy nézett ki mint aki nagyon akart volna egy társat, persze nem biztos.
-Ez igaz. Társ nélkül én megőrülnék szerintem. Inunál jobb társat nem is kívánhatna az ember. Persze Inu sem tökéletes, de mindig ott van mellettem ha kell, de most nem arról beszélek, hogy megvéd a szörnyektől, hanem a bánatos vagyok akkor mindig megpróbál felvidítani. Smile-mondtam Ichihara-nak, aztán Inu-ra néztem kedves és hálás mosollyal.
-Csak-csak a dolgomat végzem, nem kell hízelegni. -mondta Inu kicsit piros arccal amit nem lehetett annyira látni.  Embarassed legfeljebb annak aki előttem van és nagyon jó a szeme.
-De ha egyszer ez az igazság. -mondtam Inu-nak. Surprised
-Én sem panaszkodhatok társügyileg. -mondta Inu balra fordítva a fejét, hozzá tenném, hogy kicsit vörös fejjel.
-Ichihara, ha lehetne egy társad akkor milyen állatot választanál? -kérdeztem Ichihara-tól. -Egyébként ha nem baj akkor hívhatlak Ichi-nek?-kérdeztem.
Ichihara szerintem ha vált majd kasztot akkor biztos, hogy nem idomár lesz.
Belegondoltam, hogy milyen lenne ha kettő Inu-m lenne. Elég ijesztő egy kép!!! Már kölyök korában is elég volt egy, hátha még kettő lenne, szerintem hamar a sírban lennék. pale
avatar
Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Noxy on Szomb. Szept. 06, 2014 8:45 pm

//Cearso//

Nem mintha nem ápolnám naponta ébredés után és lefekvés előtt a számat, de most eljött az idő, hogy komolyabban is szájat tisztítsak, mert... mert kell, mert-mert... a szájápolás hónapja van! Igazából nem, csak valami kifogást kerestem ennek kimagyarázására... na jó, hagyjuk... nem érdekes... nocsak, vajon mit csinálnak itt a cicák?
Szóval szájápolás! De ahhoz, hogy eltüntessem a baktériumokat, kell egy olyan szert is belekeverni a szájöblítőbe. Miközben kutakodtam a szekrényben valami használható szer után, a cicák a semmiből folyamatosan érkeztek, és hol a földön, széken, az ágyon és az asztalon, vagy éppen a szekrény tetejéről figyelték csöndben vagy nyávogva minden lépésemet. De most tényleg... hogy kerültek ide a kicsi és nagy cicák? Vagy csak képzelődöm?
Találtam egy korábbi küldetésről egy szert. Láthatatlanná változtató ital, de azt mondta a küldetés feladója, hogy ez inkább egy kis dolgot tesz láthatatlanná el rajtam, mint teljes egészében engemet. Na de mi van, ha összekeverném a szájöblítővel? Akkor a szájöblítővel az ital talán egy olyan dologgá válik, ami nemcsak eltűntet, de el is pusztít mindenféle kórokozót a számban egyszer és mindenkorra. Nahát a kémia csodavilága! Ugye, cicuskáim!
A cicák nyávogtak, ugráltak és másztak, már szinte be se fértek a szobámba, annyian voltak. Azt hiszem most már tényleg képzelődöm. Bementem a fürdőszobába, összekevertem a láthatatlanság italt a szájöblítővel, és némi kevergetés után teszteltem az itt jelenlévő kísérleti alanyon, azaz magamon, mert kiscicákat és a nagy cicákat szeretem, és nem lenne szívem "kegyetlen állatkínzást" véghez vinni rajtuk.
Nos, az eredmény? Eltűntek és elpusztultak a baktériumok... de eltűnt a szám, a fogam és a nyelvem is! Jó, szerencsére, láthatatlanok, de akkor is!
A cicák a maguk cica módján mind kinevettek.
- Nem vicces - mondom nekik szomorúan, aztán elővettem egy kendőt, amivel elfedhettem a teljes számat.  Elmegyek Yuichihez valami ellenszerért, persze ha tud valami kotyvalékot kavarni.
A kiscicák és a nagycicák vagy követnek mindenhová, vagy tényleg beterítette még több a várost. Ahogy megyek az úton, mindenütt ott kukkantottak ki hol a dobozokból, hol az ablakból, hol a bódék mögül, és természetesen totyogtak, másztak, ugráltak és nyávogtak. Érdekes, hogy rajtam kívül még senki nem vette őket észre. Akkor ezek szerint tényleg csak odaképzelem őket.
Az egy dolog, hogy nagy hangzavart csaptak, de ettől függetlenül nagyon aranyosak voltak. Legalább jobbá teszik a reggelemet a szájöblítős-láthatatlanos kudarc után. Talán éppen emiatt nekimentem véletlenül egy másik játékosnak.
- Bocsánat - kértem bocsánatot a játékostárstól.
Ebben a pillanatban, ahogy jött a cicalégió, úgy tűnt el.

//Ördögök kijátszva \o/ //

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Cearso on Szomb. Szept. 06, 2014 9:53 pm

/judy noxia/

Már megint sikerült a főtéren ébrednem, ugyanazon a padon.
Csak tudnám, hogy kerülök ide minden reggel.
Kezdetben csak nézem a járókelőket, de nagyon hamar elunom az agyamat.
El kéne indulnom valamerre.
Először arra gondolok elmegyek a cukrászdába, hátha megint összefutok Nio-val, de azt hiszem ez a találkozás talán még túl korai lenne, neki is és nekem is.
Azt hiszem jól jönne egy kis környezetváltozás, lehet hogy el kéne hagynom végre a várost. Gyorsan összeszedem a felszerelésemet, már amit megtalálok a nagy kapkodásban, és elindulok a Kezdetek Városa határa felé, de nem tudtom eldönteni merre induljak.
Valamivel el kell terelnem a figyelmemet, még mindig minden olyan zavaros.
Felnézek az égre, hátha ad valami támpontot, de nem sokat segít.
Tehát csak teszem egyik lábam a másik után. Egészen Tolbanáig sétálok így, majd azt veszem észre, hogy már a belvárosban lézengek. Még nem jártam ezelőtt a városban, szóval most rajta kapok az alkalmon és körülnézek errefelé. Egy kicsit talán el is mélázhattam, mivel az zökkent ki a gondolataimból, hogy egy másik játékos nekem jön.
Persze illedelmesen bocsánatot is kér.
-Nem tesz semmit, én sem figyeltem oda.
Majd végigmérem a nekem jövő játékost. A tekintetem egyből megakad a szája elé tartott kendőn.
-Mi ez valami helyi divat? Akkor azt hiszem nekem se kéne elmaradnom a kortól.
Mivel jelenleg nincs nálam semmilyen kendő, meg egyébként se szokott lenni, egyéb ötletem nem lévén, letépek egy darabot a ruhám ujjából, majd a szám elé tartom.
Ezt most jól megcsináltad, most találkoztok először és máris totál hülyét csináltál magadból.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Noxy on Szomb. Szept. 06, 2014 10:13 pm

//Cearso//

Akinek véletlenül nekimentem, egy fiatal srác volt. Hogy mi a kasztja, azt még nem nagyon tudom, legalábbis nem látom a fegyverfelszerelését (most jelenleg rajtam sincs semmi kasztomra utaló jel, csak úgy sima öltözetben caplatok Yuichi labora felé), de az indikátorát nézve nem kellett aggódnom, mert zöld. Én meg bizony a vörösöknek, akik szándékból vadásznak ártatlan játékosokra, velem gyűlik meg a baja. Első ránézésre nem tűnt olyasvalakinek a srác, aki legszívesebben megszabadulna tőlem, mert véletlenül nekimentem, de hát nem bízhatok meg mindenkiben. A külső felmérésen átment legalább, és az indikátorával sincs semmi ellenvetésem... hacsak nem az a fajta, mint Darkness.
- Nos... - igazítottam meg a kendőmet az orromig, mikor megjegyzést tett a kendőmre. - Volt egy kis balesetem egy szájtisztítóval és egy láthatatlanság itallal.
És méghozzá egy halom-alom képzeletbeli macska társaságában, jól mondom?
Csönd!

Ha már így összefutottunk ezzel az újonnan érkezettel, akivel szó szerint összefutottunk, akkor megkérdezem tőle, hová tart. Talán ugyanoda tart, és akkor együtt mehetnénk abba az irányba. Mikor megkérdeztem volna, azt veszem észre, hogy egy ruhadarabot tett már a szája elé. Nem tudom, ezzel most mit akar. Ha csúfot űz belőlem a balesetem miatt, akkor azt nem igazán venném jó névem. Ha meg csak szolidaritást kezdeményez, akkor még vicces is lehet a dolog. Remélem, az utóbbi.
- Mondd... te mit csinálsz azzal a ruhadarabbal? - kérdezem tőle.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Cearso on Szomb. Szept. 06, 2014 11:50 pm

Szájöblítő és láthatatlan ital? Már külön külön is furcsának tűnik ebben a világban, egyáltalán kinek kéne akármelyik is? Betegségek nem igazán léteznek, de teljesen egészében megértem azokat akik idebent is odaadnak a higiéniára. Talán a láthatatlan itallal tudnék kezdeni valamit
Na de együtt? El sem tudom képzelni a hatását, és azt hiszem el sem akarom.
Kölcsönösen leellenőrizzük egymást.
Az indikátora zöld- azt hiszem ez egy jó jel, nem látok nála semmilyen fegyvert, mondjuk ez nem jelent még semmit, hiszen általában én sem szoktam íjjal felszerelve rohangálni a városokban, meg aztán abból nem igazán sok mindent lehet megtudni a kaszton kívül.
Úgy néz ki nem tettem rá valami túl jó első benyomást.
-Bocsi, nem akartalak megsérteni- mondom, miközben elveszem a szám elől a ruhám darabját majd elteszem az inventorymba.- Én tényleg azt hittem, hogy ez egy helyi szokás. Most először járok ezen a környéken, esetleg körbevezethetnél, már ha nem lenne probléma, persze csak miután valaki segített helyrepofozni a láthatatlan problémáidat.
Nem mintha a problémáid láthatatlanok lennének, de ezt már csak magamban teszem hozzá. 
Elgondolkozok, valamit elfelejtettem. Már megint. Így állok pár másodpercig amikor eszembe jut. Megvan.
-Nagyon jól áll neked ez a kendő máskor is így kéne öltözködnöd.
Nem. Azt hiszem nem ez volt az. Valami fontosabbról van szó.
Újabb hosszú és néma másodpercek.
Ja persze, elfelejtettem bemutatkozni:
-Egyébként Cearso vagyok, örvendek a találkozásnak.- Majd enyhén meghajlok. Persze a találkozás helyett inkább hívnám összeütközésnek, de ez most már tényleg csak egy aprócska részlet.
Azt hiszem a bemutatkozást az én részemről letudhatjuk. Már ha nem felejtettem el már megint valami fontosat.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Noxy on Vas. Szept. 07, 2014 11:42 am

- Helyi szokás? -Körülnéztem. Egy olyan njk-t vagy játékost nem látok, akik hozzám hasonlóan maszkot viselnek. - Hát szerencsédre nincs ilyen helyi szokásunk - mosolyodtam el.
A srác levette a ruhadarabot a szájáról, és eltette az inventoryjába, aztán bókolt nekem a szájkendőm miatt, amit egy meglepett "köszönömmel" fejeztem ki, de nem mintha ezt hallani lehetett volna a kendőm miatt, mert tényleg annyira meglepett voltam, hogy csak nyögni tudtam. Így jár az, aki kémiai kísérletet folytat két egyáltalán nem összeférő anyaggal, mint egy szájtisztító szer és egy láthatatlanság szérum...
Nem is tudom... talán kicsit zavart egyéniség lehet, vagy csak simán nem nagyon tud még sok mindent a SAO világáról. Inkább az utóbbi, mivel a felszereléseit nézve még kezdő szintű lehet. Időbe, telt, amíg némi csend után a srác újra megszólalt, mintha egy rosszul kezdődő állásinterjún lenne.
- Örvendek, Cearso, az én nevem Judy Noxia - én is meghajoltam enyhén, ahogy a japánoknál szokás. Persze, aki főiskolás évei alatt Tokióban tengődik, még szép, hogy ráragadnak a helyi stílusok. De ettől függetlenül a japánok amúgy sem fognak elfogadni magukfajtának, mivel csak egy magyar születésű brit állampolgár vagyok.
- Ami a feltételes kérdésedet illeti, szívesen körbevezetnélek a városban. A hely, amerre megyek, az Aincrad fővárosában van. Ha szerencsém van, talán a láthatatlanság szérum el fog múlni idővel, ahogy az eredeti útmutatójában is le volt írva. Egy perc türelmedet kérem...
Lehívtam az üzenetküldés menüt, és azért biztos, ami biztos alapján írtam Yuichinak a ma reggeli "balesetemről", és hogy nem tudna-e csinálni egy ellenszert, és elküldenie nekem. Arra az esetre, ha netán a keverés miatt az atomrészecskék befolyásolták a láthatatlanság hatásának menetét. Mikor elküldtem az üzenetet, visszafordultam Cearsohoz.
- Mehetünk is. Szóval merre szeretnél előbb körülnézni Tolbanában? - mosolyogtam rá  láthatatlan számmal a maszkom mögül.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re Belváros

Témanyitás by Ichihara Eiichi on Vas. Szept. 07, 2014 3:42 pm

// Nanami Haruka//

Érdekes kérdés jött. Nem gondolkodtam azon, hogy milyen állatot választanék magamnak, ha idomár lennék.
- Szerintem én is farkast, de nem nagyon tudom - feleltem - De valószínűbb, hogy társnak játékost választanék. Jobban tudnék olyannal játszani, akit a valóságban is ismerek. De ehhez felhoznék egy példát. Még tavaly egyik barátommal játszottunk egy másik játékon. Az egyik küldetésben egy ellenséges tisztet kellet lelőni. Sikeresen leszedtük, erre vagy félszázad ellenséges NPC jelent meg. Lemaradtam a társamtól, ő pedig tudta, hogy menjen tovább, én fedezem. Engem lelőttek, de ő megmenekült, így sikerült a misszió. Nos, ezt egy virtuális társal, már bocsi Inukami, nem lehetne megcsinálni. Sem egy vadidegennel - mondtam kicsit komolyabban. Persze, az más játék volt. De ami ott van, az igaz lehet ebben is. Mondjuk, ha itt ölnek meg, akkor vége mindennek. Inura pillantottam. Elpirult. Nem vagyok vak, és hülye sem, észre veszem, ha valaki kötődik valakihez. Inukami elégg nagyot hazudott. Sokkal több ez neki mint munka. Inu úgy viselkedik, mint egy apa, aki minden hímnemütől megakarja a pici lányát védeni. Nem úgy, mint aki azért csinál mindent, mert hónap végén megkapja a vastag fizetési csekket.

Megjegyzés: bocsánat, hogy ilyen sokáig nem írtam, de nem fértem géphez Smile .

_________________
Nem kellett volna elhagynom a PC-t!!!
avatar
Ichihara Eiichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Jul. 30.
Age : 19
Tartózkodási hely : Tudom is én!

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
103/150  (103/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Cearso on Hétf. Szept. 08, 2014 7:10 pm

/Judy Noxia/

Reflexből én is körülnézek. Úgy néz ki tényleg nem valami divatról van szó.
-Tényleg, senki sem hord a tiedhez hasonló darabot, de a mentségemre szóljon, hogy nem igazán szoktam nézegetni a fel és alá rohangáló játékosokat és városlakókat.
Természetesen ez nem teljesen igaz, hiszen a Kezdetek Városa főterén napokon keresztül szabadjára tudom engedni a fantáziámat, amikor azt nézem, ahogy a többiek fel alá mászkálnak vagy vásárolnak. Csak hát a két helyzet teljesen más, hiszen olyankor egy helyben ülök egy rengeteg ember közelében. Most pedig céltalan lődörögtem egy kisebb lélekszámú városban. 
-Persze, ha egy ilyen szépség nekem jön, akkor vele kivételt teszek.
Ekkor megakad a figyelmem az egyik szaván.
Szerencsémre? Mi az, rajtam nem állt olyan jól, mint rajta?
Persze hogy nem, hiszen csak egy letépett rongydarab volt a ruhádból.
Tényleg, még azt is meg kéne csináltatnom.
Szerencsémre nem figyel fel a belső dialógusomból származó némaságomra, mivel hümmög valamit a kendője mögül, majd végül ő is bemutatkozik.
-Én is örvendek Judy. Már ha megengeded, hogy így szólítsalak.- Judy? Mintha hallottam volna már ezt a nevet valahol. Méghozzá nem is olyan régen.  Ezen gondolkozom miközben elküld egy üzenetet, majd megkérdezi, hogy merre akarok menni.
Köszi szépen, ezzel már két dolgon kell gondolkoznom.
-Azt hiszem először ezzel kéne valamit kezdenem.- mutatok a ruhám ujján virító lyukra. Kellett nekem letépni.- Nem ismersz a környéken egy jó szabót?
Ekkor az is eszembe jut kitől hallottam a nevét és egyből fel is teszem a kérdést:
-Te Nio barátja vagy, nincs igazam?

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Yue on Szer. Szept. 24, 2014 8:48 am

//Ichihara Eiichi//

Ichihara mondta, hogy szerinte farkast szeretne ha idomár lenne, de inkább egy embert. Meg lehet érteni őt. Elképzelve Inut és Ichiharat...
Ettől a gondolattól borsódzik a hátam. 
-Értem.  És ha kasztot kéne váltanod akkor mire váltanál, lovag, harcos? -kérdeztem Ichi-t. 
-Nem, idomárra aztán kap majd egy használhatatlan de nagyon kicsi madárfióka méretű macskát. -mondta Inu gonoszan.
Haruka Inu felé fordult megint. Gonosz , vagy jobban mondva ijesztő tekintettel mondta Inu-nak.
-I-nu-ka-mi. -mondtam tagolva Inu-nak aki úgy elsápadt mintha szellemet látott volna.

-He-he-he...Vedd úgy kölyök, hogy nem mondtam semmit...-mondta morcosan, de annál inkább ijedten Inu.

Haru elfordult Inu-tól és újra Ichiharara felé fordult.
-Nagyon sajnálom, hogy Inu így viselkedik! Viszont nem is Inu lenne ha nem viselkedne így.-mondtam kicsit nevetve.

-Vagy is nem is önmagam lennék ha nem lennék valamikor bunkó, de egyben védelmező? -kérdezte Inu.
-Bingó!-mondtam Inu-nak. ^^
-Nem tudom, hogy ennek most örüljek-e... -mondta Inu. -.-"


//Bocsi, hogy nem írtam csak az iskolával kellett foglalkoznom.//
avatar
Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Ichihara Eiichi on Szer. Szept. 24, 2014 7:20 pm

Szerencsére, nekem nincs Inum. Ha minden farkas ilyen, akkor nagy bajban lennék.
És milyen kasztot választanék?
- Háááát, szerintem akkor árnyharcos lennék - mondtam Naminak. Aztán ahogy befejeztem a mondatot, Inu máris gonoszkodott.
- Tudod mit, Inu, én szeretem a macskákat - néztem gúnyosan a farkasra.
Nami aztán leszidta a farkast. Én pedig csak mosolyogtam. Nagyon aranyos páros. A lány felém fordult, és bocsánatot kért a farkas viselkedéséért.
- Semmi baj. Hiszen Inu tényleg nem lenne az aki, ha nem az lenne aki - mondtam, és magamba hozzátettem: ennél rosszabbul nem is fogalmazhattam volna.
Igaz is. Hiszen éppen ezért jó védelmező. Semmire sem mond igent.

Ahogy elnéztem, újra kivetni valót találtam a játék mesterséges inteligenciájában. De hát, egy ilyen játékban...
- Én a helyedben örülnék Inu.

//Semmi. Én is későn írtam az előzőt, és nekem is sok dolgom van a sulival//

_________________
Nem kellett volna elhagynom a PC-t!!!
avatar
Ichihara Eiichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Jul. 30.
Age : 19
Tartózkodási hely : Tudom is én!

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
103/150  (103/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Yue on Pént. Szept. 26, 2014 7:59 pm

Inu abbahagyta a gonoszkodást, persze azt nem tudni, hogy meddig...
Ichiharatól megkérdeztem, hogy ha kasztot váltana akkor milyet választana. Ichihara azt monda, hogy akkor szerinte árnyharcos lenne. Nekem az árnyharcos kaszt valahogy nem jön be, habár Ichiharahoz valamiért illene szerintem. Ichihara mondta Inunak, hogy szereti a macskákat.
-Érthető, hogy nem szereted a macskákat Inukami, viszont megtennéd azt a szívességet, hogy magadban durrogsz, vagy legalább otthon panaszkodsz nekem, nem pedig itt? -mondtam Inu-nak.
-Mit kapok cserébe? -kérdezte Inu.
-Nem rúglak fel a virtuális holdig, gondolom ez elég. ^^
-Áll az alku. Jól tudsz alkudni.-mondta ijedten Inu.
-Megtanultam a veled eltöltött idő alatt egy-két dolgot. -mondtam Inu-nak aki erre nem mondott semmit.
Ichihara mondta, hogy tényleg nem lenne Inu Inu ha nem viselkedne így.
Ichihara mondta Inunak, hogy az ő helyében Ichihara örülne.
-Nyavalya?-mondta Inu.
-Már is fordítok, azt mondta Inu: Mi a rákról beszélsz te kölyök? -fordítottam Ichiharanak.
-Ahogy azt mondani tetszett. -mondta Inu Harunak.
avatar
Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re Belváros

Témanyitás by Ichihara Eiichi on Csüt. Okt. 02, 2014 8:14 pm

Inukami és a jólneveltség két külön fogalom. Sosem fognak találkozni egymással, az biztos. De hát, a mai NPCk. Nem lehet velük mit kezdeni. Azt mondjuk el kell ismernem, hogy nem egy normál programozott jellem ez az Inu. Megint egy kis veszekedés. Egy jó alku, és vége is van. Habár, szerintem a farkas felé nézve túlságosan is előnyös volt ez az üzletkötés.
- Hát arról beszélek, hogy ha nem lennél szemét, akkor nem önmagad lennél - mondtam ki határozottan, cenzúrázatlanul.
A régebbi játékokban nem voltak ennyire pofátlanok a karakterek. Ha volt valami bajuk velünk, csak belénk eresztettek hat kilónyi ólmot. Utána szépen elmentek a dolgukra. Régen minden jobb volt.
A játékok nem akartak megölni minket.
- Pedig, Nami, a régebbi játékok nem voltak ilyenek, mint Inu - sóhajtottam fel.
Ahogy elnéztem, már jócskán délután van. És én egy ( mostanáig ) idegen lánnyal beszélgettem ( meg a farkasával ). Nem tehettem mást. Előhívtam a menüt, és elküldtem egy barát-meghívót Nanaminak.
Fél napos ismeretség után, szerintem már meg lehet ezt tenni. Smile

_________________
Nem kellett volna elhagynom a PC-t!!!
avatar
Ichihara Eiichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Jul. 30.
Age : 19
Tartózkodási hely : Tudom is én!

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
103/150  (103/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Yue on Szomb. Okt. 11, 2014 2:12 pm

Csak tudnám, hogy miért kell ennyire apásnak lennie Inu-nak. Ichihara egyrészt nem bántana, másrészt meg nem is tudna. Nem akarok rosszat mondani de szerintem Inu egy csapással végezne Ichiharával. -.-"
Meg kellene nevelnem Inu-t egy kicsit. Érdekes módon ha beszélgettem is egy fiúval akkor sem volt ennyire ellenszenves mint most Ichiharával. Mondjuk ebben világban tényleg nem árt az óvatosság, de azért mindennek van határa. 
Ichihara mondta Inu-nak, hogy ha nem lenne szemét akkor nem is önmaga lenne. Nos, mindkettő félt megértem. Inu-t ismerem és több oka van mint amit elmondott + ő a társam, Ichiharát meg nem is mondom mert elég egyértelmű, hogy miért értem meg a gondját. Mondta Ichihara, hogy a régebbi játékok nem ilyenek voltak mint Inu. Én ehhez nem értek így inkább nem kérdezem meg, hogy milyenek voltak.

-Nem tudom, hogy milyenek voltak a régi játékok, viszont ez a játék a SAO, ami gondolom össze hasonlíthatatlan a régebbi játékokkal. -mondtam Ichiharanak. -Igen türelmes ember vagy Ichihara! -mondtam Ichihara-nak. -Inu. -hajoltam le Inu-hoz. -Tudom az egyéb okaidat, meg is értem. Tudod, hogy benned bízom a legjobban ebben a világban, így szeretném ha ez kölcsönös lenne. -mondtam Inu-nak.
-Ezt mond miért? Csak természetes, hogy bízom benned. -mondta Harunak Inu.
-Akkor kérlek ne sértsd meg ennél is jobban Ichiharát. Ha rossz ember lenne akkor már rég nem itt lennék hanem otthon. Vagy nem? -mondtam Inu-nak. -Így aztán ha tényleg bízol bennem akkor tudod, hogy jelen pillanatban mit szeretnék, és meg is teszed mert bízol bennem. -mondtam Inu-nak.
-Igen, tudom, hogy mit akarsz... -mondta Inu.
Inu odament Ichihara elé. És olyat mondott melyet szerintem nem hitt volna Ichihara.
-Bocsánat... -mondta Inu Ichiharnak komolyan de kicsit nehezen. Mivel bízik Inu Harukában így nem volt más választása. Ha meg igazából ellenség lenne akkor meg Ichihara járná meg.

-Köszönöm Inu. -mondtam Inu-nak.

Ichihara előhívta a menüjét. Nem tudtam, hogy mit csinál de hamar kiderült mivel pár másodperccel később jött egy barát meghívóm. Mosolyogva elfogadtam, majd bezártam a menümet.
avatar
Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Ichihara Eiichi on Szer. Okt. 15, 2014 8:31 pm

Nos, igen. A régi játékok, és a SAO. Meg kell mondanom őszintén, nem vagyok oda eme programért (a negatívumok listájában szerepel, hogy... nem is tudom, mondjuk BENNE RAGADTAM!). Az egész nem áll össze nekem. A hozzá szükséges konzol megvásárlását is pénzkidobásnak tartom most már. Az eleje tetszett, de most, hogy már két éve csak ezzel játszom, eléggé megváltozott róla a véleményem. Grafikailag a játék egy nulla. A konzol, és az egész "benne vagy a játékban" dolog csak az első öt percben jó móka, utána inkább nézed a csótányokat szaladgálni a McDonalds padlóján (bizony, már mindenki tudja). Nos, most hogy magamba kisit ki kritikáztam a játékot, felfigyeltem Nami mondatára. Hogy én, türelmes? Háááááát... igen. Ez a játék már több türelmet kapott tőlem (és kb. félmillió embertől még), mint amennyit megérdemel. És az amennyit megérdemel egyenlő a nullával.
- Köszönöm, Nami. A régi játékok mind a türelemre épültek, és ezért a régi kockák sokkal türelmesebbek, mint az átlag emberek.
Most érdekes jelenetnek lehettem szemtanúja. A farkas, miután Nanami megpróbálta rábírni valamire (amit ez idág nem sejtettem, hogy mi), oda jött hozzám és.... (hatásszünet).... bocsánatot kért!
Ahogy eddig megismertem Inut, ilyen is csak a SAO kliensfrissítéseinél szokott lenni. Akik nem értik, elmagyarázom: ritkán.
- Megbocsátok - mosolyogtam kedvesen a farkasra.

_________________
Nem kellett volna elhagynom a PC-t!!!
avatar
Ichihara Eiichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Jul. 30.
Age : 19
Tartózkodási hely : Tudom is én!

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
103/150  (103/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Yue on Hétf. Okt. 20, 2014 8:44 am

Inu mivel bízott bennem így bocsánatot kért. Megmondom őszintén, hogy nem hittem, hogy sikerülni fog! Ismerem Inu-t és amit e világon a legjobban gyűlöl: bocsánatot kérni mástól(kivétel én), ha fiúval beszélgetek, ha veszélyben vagyok.

Azért sem van annyira oda ha egy idegen lánytól kell bocsánatot kérnie, nemhogy egy fiútól. Szerintem ezt a világ 8.csodájának kellene hívni!!!
-Én sem vagyok türelmetlen. Legalább is aki Inu partnere az elég türelmes emberré válik. Már aki...
-Kösz Haruka...

Ichihara mondta, hogy megbocsát Inu-nak. Csak remélni tudtam, hogy ténylegesen vége lett a háborúnak! Amennyire Inu-t ismerem szerintem nem fog annyira sokáig kitartani. Habár ha mégis kitart akkor az lesz a világ 9. csodája!
-Viszont sok minden ellenére örülök, hogy téged kaptalak társamnak Inu!!! -mondtam Inu-nak mosolyogva.
-Én sem panaszkodhatok. Nem hinném, hogy még egy ember e földön elbírna viselni engem!

-Ebben én is biztos vagyok. *nevet*
-Jut eszembe! Amikor hazafelé megyünk majd akkor vegyünk neked egy párnát. Ha már este az ágyból lerúglak akkor valami puhára essél akkor.
-Nem lenne egyszerűbb ha, nem is tudom....NEM LÖKNÉL LE AZ ÁGYRÓL?!
-Őőő... Nem.
-Értettem. -mondtam lehajtott fejjel. -Huh.
avatar
Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Belváros

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.