A Település

5 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Tsu on Pént. Aug. 16, 2013 11:03 am

Felszabadító gondolatok!
/céhgyülés/


Néhány nappal ezelőtt jött meg az első üzenetem. Igazán meglepett, hogy efféle funkcióval is rendelkezik ez a játék. Mivel a program leginkább az állandó harcról szól, azt hittem, hogy a fejlesztők csak ebben az irányban dolgoztak. Bár mondjuk az is igaz, hogy egy játék bármiféle kommunikációt segítő rendszer nélkül elég hülyén nézne ki. S nevezhetjük bárminek ezt a játékot, de hogy elavult lenne, az már túlzás volna!
Miután kisajátítottam az egész „mesterséget”, megnyitottam a feltűnést keltő darabot, s olvasni kezdtem. A szövegkörnyezet, s a stílus is ismerős volt. Akárcsak az otthoni közegemben itt sem mondanak konkrétan semmit, csakis utalgatni mernék. Bár én magam nem vagyok egy profi nyelvész, de úgy gondolom sikerült megértenem, hogy mit is akar a feladó.
Azonban tekintve, hogy ő sem mondott semmi tisztát, jómagam sem fogok feltételezésekbe bocsátkozni. Ennek ellenére elmegyek a megbeszélt helyre a megfelelő időben. Persze, csakis akkor csatlakozom hozzájuk, hogyha megtalálom őket, hiszen akár minden másban a kilétét illetően is ködösített.
A helyszín az első szint egyik legkihaltabb városa, nem mintha az első szinten a kezdetek városán kívül lenne népszerű hely.  Errefele már mobok sem igazán fordulnak elő, nem is csoda, hogy a játékosok is csak ritkán keresik fel, leginkább csakis az ehhez hasonló sötét ügyekben!  Nyilvánvalóan az idegen is, aki idehívott tudja ezt!
A kocsma, amelyben össze kell futnom a csapattal, a helységhez hasonlóan szintén népszerűtlen volt. Már az is alaposan meglátszódhatott a bevételen, hogy ez a csoport itt gyűlt össze! Személy szerint én kedvelem az efféle környezetet, de ez talán a való életemre vezethető vissza.
Megfigyeltem, hogy hol van kialakulóban egy kisebb tömeg, s tőlük nem túl messze, a hangtávolságon belül foglaltam helyet. Beszélgetésük alapján, jó helyen járok, azonban még nem akarom felfedni magam. Helyette inkább rákerestem a nagyszájú csajra.  A neve alapján egy flancos francia picsa lehet, valamiért nem bírom a franciákat. Lehet, mert csigákat esznek, vagy mert nagy az arcuk fogalmam sincs!
Egyelőre csak várom a megfelelő pillanatot, miközben figyelem a közösség kialakulását.

_________________
Szint 2 Exp: 93/100
Pontozás:Élet: 1 (+1 T.)
Fegyverkezelés: 3 (+3 T.)
Erő: 4 (+1 T:)
Kitartás: 3 (+1 T.)
Gyorsaság: 3 (+2 T.)
Speciális képesség: 6
Páncél: 15
avatar
Tsu
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
135/150  (135/150)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Henzon on Vas. Aug. 18, 2013 8:25 pm

[Céhgyűlés]

A legutolsó tipp szerint, amit még odakint kaptam, keresnem kellene egy céhet, amibe beilleszkedhetek. Többre megyek, ha van ismeretségem a játékban, de nem tudom hol kezdhetném a kutatást egy jobb, erősebb társulat után.
- Hmm... - Hümmögök elégedetlenül, s zárom be a térképemet. A két fazonnak - kiket megöltem a belépés után - már hűlt helye sincs. Csak az a nyavalyás indikátor rontja az összképet ártatlan játékosi mivoltomról. Hol fognak így bevenni maguk közé? Az emberek ilyen helyzetben már nem bíznak a másikban annyira, hogy zöldek pirosat engedjenek maguk közé. Farkast a bárányokhoz? Ugyan már! A valóság ennyivel is nehezebb. Sosem tudhatod, hogy ki ölt és mennyiszer. Tapasztalt, vagy nem is képes rá. Kérdés és gyanú.
Csörren a menüm üzenetet jelezve, én pedig nyomban megnyitom, utólag gondolva csak végig, hogy ismerősöm nincs is még, ergo nem különös. Az informátorom nem vette még fel velem a kapcsolatot, illetve a titkosszolgálat sem jelzett. Nem is várom el tőlük, hogy a megjelenésem után öt perccel máris a nyakamba lihegjenek, egyszer majd úgy is felkeresnek.
Az üzenet tartalma zavaros, de másodjára rátekintve mintha a sorok értelmet nyernének. Miért van olyan érzésem, hogy azért lett megírva így: ne sokan jöhessenek rá a tartalmára. Valamiféle invitálás egy találkozóra, s nem lehetetlen, hogy mások is kaptak belőle rajtam kívül. Egy gyűlés? Végül is mindegy, a helyszín adott, az idő is, s ott találkozhatok emberekkel is, hátha lehetőségem lesz csatlakozni valahová. Akkor pedig elkezdhetem kiterjeszteni az ismertségemet...

- Horunka. - dörmögöm orrom alatt, ahogy belépek a faluba, s árgus szemekkel kezdem pásztázni a házakat, embereket, programokat. Utamat a kocsma, vagy vendéglő felé fordítom, legyen az bármi is. Fegyveremet minden esetre egy gyors-gombra rakom, hogy minél előbb el bírjam érni, habár városban aligha lesz szükségem rá. Arcomra érzelmeket varázslok, melyek közt felfedezhető az izgatottság, az enyhe vidámság és szórakozottság is. Ilyen vegyes mimikával lépek be fogadóba, vagy mifenébe, s nézek végig a társaságon. Nohát, csupa piros indikátoros alak. Egy pillanatra arcom visszavált komorrá a felfedezés hatására, de gyorsan javítok rajta. S hogy ki írhatta nekem azt a rejtélyes üzenetet? Mindenkire vetek egy gyors pillantást, s végül egy arcát eltakaró ürge mellett teszem le voksomat [Tachi]. Ha ebben a világban él már a játék kezdete óta, simán el tudom képzelni, hogy alkalmazkodott hozzá úgy, hogy valamilyen szinten beleéli magát. A rejtélyes meghívás és a csuklya máris jó barátok lesznek.
Egy szó nélkül húzom ki a széket, s ülök le vele szembe lágy vigyorral arcomon, ami igyekszek fenntartani, míg meg nem szólalok.
- Furcsa dolog történt ma velem! Kaptam egy üzenetet, amiben meghívtak ide, de nem tudom hogyan tovább. Esetleg van valami tipped, pajtás? - odafigyelek arra, hogy tekintetemet kifejezetten a "pajtás" szavam elhangzásakor fordítsam rá. Vagy felfigyelt rá, vagy nem. Illetve nyilván észrevette, hogy itt vagyok, s bárgyún vigyorgok, de a kérdés az, hogy ezzel elegendő lökést adtam-e neki a válaszhoz. Jelenleg csak remélni tudom, hogy a jó embert szólítottam le.

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Aug. 27, 2013 9:01 pm

<< Céhgyűlés >>


Tökéletes pontot találtam a megfigyelésre. A terem nagy részét tökéletesen be lehetett látni, én azonban nem voltam olyannyira szem előtt, noha vörös indikátorom jóformán egy világítótorony fényével jelezte jelenlétemet. Azonban a köpeny alatt semmit sem lehetett megállapítani rólam, egy figyelmetlen betévedő pedig észre sem vett. A szemem sarkában ketyegő órára pillantottam minden alkalommal, amikor belépett valaki. Egy vörös indikátoros kislány volt az első. Figyelmetlen volt, nem vett észre. Leült, rendelt magának és várt. Várta, hogy odamenjenek hozzá, hogy felvegye vele a kapcsolatot az üzenet küldője. Reagáló típus. A második felett is vörös kurzor díszelgett, ám nem ez hívta fel rá a figyelmemet, hanem nőies, szexi kisugárzása. Elvigyorodtam csuklyám alatt, Aphroditém másodszorra is lenyűgözött a puszta megjelenésével :] Különös hatással van rám, majdhogy nem sosem tapasztaltam még ilyen erős testi vonzalmat egy nő iránt. Mindenesetre nem számítottam rá, hogy itt fogom látni, ezek szerint ő is a meghívottak között volt. Ő észrevett, de inkább a nyílt áramlat felé sodródott és a kislányt szólította meg. Kereste a kapcsolatot, de elővigyázatos volt.
A harmadik is nő volt, méghozzá elég feltűnő. Rózsaszín haja és telt idomai mellé számos ékszerrel díszítette fel magát, mégsem éreztem belőle ugyanazt a kisugárzást, mint a hófehér hajú szépségből. Hozzá képest hidegen hagyott, inkább magabiztosságára figyeltem fel. Zöld indikátor, céhlogó... mégis biztos voltam benne, hogy nem egy eltévedt bárányka volt, céltudatosan mozgott és odafigyelt ránk, pirosakra. A kislánnyal ellentétben nem húzódott félre, középre leülve szinte invitálta az üzenetküldőt: "itt vagyok, megjelentem, hallgatlak."
A sort két férfi zárta. Egyikük kerülte a feltűnést, halkan érkezett és egy félreeső helyre, a lehető legtávolabb ült le. Figyelt és várt, hasonló típus lehetett, mint jómagam. A másik viszont? Szöges ellentéte, bohókás arckifejezéssel lépett be, és látványos keresésbe fogott. Tudta, mire kíván rábukkanni. Nem várt, cselekedett. Az üzenet küldőjét kívánta megtalálni, és aki keres... Ismét az órára pillantottam, és bár nem csupán ennyien kapták meg a levelet, eltelt annyi idő ahhoz, hogy jelentős késést jelentsen most megjelenni. Ideje volt nekem is megmoccannom.
- Rosszul hazudsz... pajtás :] A te tipped már helyes, nincs szükséged az enyémre - feleltem a férfinak, majd felemelkedtem a székemből és kényelmes léptekkel suhantam át az asztalok között, egyenesen istennőm felé. Hiba volt levennie rólam a szemem, így csak későn észlelhette, hogy mögé kerülök és derekát átölelve merészen magamhoz húzom. Mielőtt azonban kitéphette volna magát ölelésemből, nem hagytam kétséget felőle, ki is vagyok.
- Gyönyörű vagy ma is, Aphroditém, máris elvarázsoltál :] - suttogtam fülébe, mélyen magamba szívva ismerős, bódító illatát, majd a válla felett ránéztem. Így közvetlen közelről láthatta az arcomat is. Ám nem sokáig rejtettem magam már, egy pajkos vigyor, és hátraléptem, hogy megállapodjak a rózsaszín hajú lány asztala mellett. Levettem a csuklyámat és közönyös arckifejezéssel néztem szét. A félreeső helyen ülő férfira különös figyelmet fordítottam, hogy tudja, neki is szól mindaz, amit mondani fogok.
- Eltérő személyiségek vagytok. Ki óvatos, ki magabiztos, ki az árnyékokban szeret tartózkodni, ki pedig a fényben. Van, aki a sültgalambot várja, más tesz azért, hogy a gépezet mozgásba lendüljön. Egy közös van bennetek: mások vagytok. Mások, mint több ezer játékos, akik feltétlen nélkül elhisznek mindent, amit a virtuális környezet mutat nekik. Ti vagytok azok, akik nem félnek szabályt szegni, új utakat keresni, vagy éppen a saját, normákkal ütköző elveitek szerint élni. Üdvözöllek titeket! Tachi vagyok, a levél küldőjének megbízottja - mutatkoztam be színpadiasan némi felvezető után, tekintetemet pedig a jelenlévők között járattam, figyelve a reakcióikat. Mivel rajtunk és néhány jelentéktelen NPC-n kívül senki sem volt itt, így beszélhettem nyíltan. Na nem mintha lenne mersze bármelyik JK-nak is beleszólni ennyi vörös játékos mellett.
- Meghívót kaptatok. Mindannyian érdemesnek találtattatok arra, hogy tudomásotokra jusson egy céh létezése, és képviseljétek annak eszméjét. Különleges céh ez, nem jár vele ikon az életcsíkotok fölé, csupán egy tetoválás. Van aki úgy fogalmazna, hogy törvényen kívüli, ám ez nem igaz, csupán más utat jár. Mi, akik a céh tagjai vagyunk, hisszük, hogy nem a 100. szint elérése az egyetlen kiút a játékból. A másik utat a rendszer piros indikátorral bünteti - hallgattam el, hogy mindenkiben tudatosuljon az utolsó mondatom jelentése. Ha tovább gondolják, akár még logikát is felfedezhetnek benne, hiszen aki felszabadít, az megtöri a játék rendszerét. Nem az ölés miatt kapjuk az indikátort, hanem azért, mert vétkezünk a SAO alapkoncepciója ellen, kihasználunk egy bugot.
- Talán hallottatok már a pletykáról, miszerint halott játékosok visszatértek a játékba, nem is egyszer. A többség nem olyan bolond, hogy visszalépjen egy olyan MMO-ba, ahonnan csak erős mentális stresszt átélve lehet kilépni, de vannak olyan függők, bár elenyésző számban, akik mégis visszajönnek és játszanak tovább. Ti, akik most itt vagytok, mind fogékonynak bizonyultatok arra, hogy segítsetek azoknak, akik börtönként élik meg Aincrad lebegő kastélyát, vagy éppen nekünk, akik ezeket az embereket megszabadítják a láncaiktól. Ha ezen két csoport valamelyikébe nem tartoztok bele, akkor nincs miért maradnotok. Ám ha igen, akkor álljon itt a meghívásom a céhembe, a Felszabadítókba :] - Megálltam, és várakozó álláspontra helyezkedtem. Választás elé állítottam ezt az öt embert. Mennek, avagy maradnak?
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Niels Groven on Szomb. Aug. 31, 2013 1:43 pm

Céhgyűlés
 
 A tó partján üldögélve nézegettem az üzenetet, amiről csak fél nappal azután vettem észre, hogy van, miután a feladó elküldte. Nem volt teljesen világos, hogy mit is akarhat a küldője tőlem, elképzelhető, hogy félreküldte, de ebben az esetben biztosan kaptam volna egy második levelet, hogy téves címzés, meg ilyesmi.
 Nagyon hosszú ideje nem csináltam már semmi fontosat, csak egyedül élem a hétköznapokat egymás után, és nem így akarom eltölteni a hátralevő napjaimat. Inkább meghalok jövőre, miután bejártam ezt a világot, mint húsz év múlva, amikor az otthon maradt testem már feladta a küzdelmet úgy, hogy nem tettem semmit. Belegondolva, ha nem jutok ki gyorsan, tényleg nem fogok negyven évnél magasabb kort megérni, de a középkorban sem éltek sokkal tovább. Még egyszer annyi idő, amit éltem, egy ilyen világban, több, mint amit kívánhatok.
 Amikor a Nap alászállt, elindultam a kis faluba, amit aránylag könnyen megtaláltam úgy is, hogy még soha nem jártam ott. A levél alapján a fogadót kellett keresni, de hogy azon belül kit, arról fogalmam sem volt, így hát jobb híján a pulthoz mentem, és onnan figyeltem egy sörrel a kezemben a tömeget.
 Ez a hely sem túlzottan az olyanok találkahelye, akik teljesen egyenes utakon járnak, de ez engem különösebben nem zavar, tökéletesen beleillek a környezetbe. Lassan azt is leszűröm, hogy nem én lehetek az egyetlen, akit idehívtak egy ilyen levéllel, és nemsokára el is kezd beszélni a feladó.
 Szótlanul lépek közelebb, ahogy hallgatom a beszédét, amiből kiderül, hogy céhmeghívás. Már régen céhben lennék valószínű, de nem kell senkinek egy gyilkos, úgyhogy ezt nevezhetjük rendkívül jó lehetőségnek, különösen, hogy én sem vagyok benne biztos, hogy tényleg meghalna az, aki itt meghal. Nem tudunk semmit a külvilágról, és valószínű, hogy ők sem tudnak semmit arról, hogy mi velünk mi történik, de simán el tudom képzelni, hogy aki a játékban meghal, egyszerűen kómába esik, és majd akkor kel fel, mint mindenki más. Persze, én nem vágyom erre, és nem is túl csábító, de jobb, mint attól rettegni, hogy mikor öl meg valami, és ettől a félelemtől beteggé válni, ami tényleg megölhet. Egy hosszú alvás még mindig jobb az ilyen embereknek, úgyhogy elfogadom a meghívást a céhbe.

_________________
Statok:
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3(+1 tárgybónusz)
Kitartás: 4
Gyorsaság: 0
Speciális képesség: 2
Páncél: 4


Speciális képesség:
Spoiler:
Bloody armor (Véres páncél):
Passzív képesség. A játékos minden 4 okozott sebzésért kap 1 pontot a páncéljára, függetlenül attól, hogy a páncélja így az eredeti maximum fölé kerül, vagy a páncélt már teljesen átütötték. Az így szerzett pontok csak egy ideig maradnak meg, a pontozástól függ, hogy meddig. Minden ötödik pontért egy körrel tovább marad meg az így kapott páncél.
Az ellenfél páncéljának sebzéséért nem jár pont. A páncélt érő támadások először az így nyert átmeneti pontokat szedik le, nem az eredetit. A képesség hatása alatt olyan, mintha vérrel lenne összekenve a pajzs, a páncél és a játékos arcán is vérrel mázolt harci festés jelenik meg. A mennyiségből lehet következtetni, hogy hány plusz pontja lehet a páncélján.
avatar
Niels Groven
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2013. Jul. 12.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
10/100  (10/100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Hürrem on Pént. Szept. 06, 2013 10:39 am

//Tsu, az igazi nevemet kerested ki vagy a nicknevet? Mert a nicknév az török Razz//

Hiába várok, a kislány levegőnek néz, ámbár ez kicsit sem üt szíven. Jólnevelt, nem szól idegenekhez. A gondolat mosolyt csal az arcomra, s már pördülnék meg, hogy a köpenyes fickót szólítsam meg, mikor egy ismerős mozdulat, egy vadász keze rám kattintja a csapdát. Bizsergés fut végig a tagjaimon, mikor megérzem leheletének melegét a nyakamon végigszaladni.
-Az istennők már csak ilyen veszélyesek, Adonisz. -Felelem kuncogva, hangom szinte csak sóhaj, játékos kacaj. Vadászom nem időz nálam sok időt, hisz teendői vannak most, nem foglalkozhat egy istennő hóbortos álmaival, elrebben tőlem, mint a madár, és érdekes, körültekintően megfogalmazott monológba kezd. Jómagam pár mondat után leültem ahhoz az asztalhoz, ahol még köpenybe burkolózva ült nem is oly rég, s ahova láthatólag már elég sokan letelepedtek azóta.
Mondandója, minden szava, ahogy egyre több és több jutott el hozzám, elgondolkodtattak. Bár nem tudom, mit értett az alatt, hogy már kijutott játékosok visszatértek... mindössze egy ilyen történetet hallottam, ahol az érintett játékosokat valami furcsa férfihang utasította, hogy egyik szobáról átmenjenek a másikba és egy másik készüléken át csatlakozzanak vissza a SAO-ba. Azt nem igazán nevezném annak, hogy függőségből visszatértek volna.
Ámbátor én sem tudhatok, ismerhetek mindent, nem igaz? S ezen kívül ott van még a céh gondolata.
A közösség, a tudat, az azonos cél. Tekintetem lopva végigfuttatom a jelen lévőkön. Egyiküket sem ismerem Adoniszon kívül, és bizony senki sem érhet a nyomába, egy kivételével mindannyian nyikhaj kis pondrók. Ám az érdekesebb kategóriából.
Egyedül a kis rózsaszín hajú bigét nem értem - hisz indikátora szerint egy ártatlan kis hópihe, és életcsíkja mellett már ott virít egy furcsa jelzés, ami, ha jól tudom, a Gullwings-é lehet, azé a feminista közösségé. Nem mondok rájuk inkább semmi ronda jelzőt, hisz nem ismerem őket, és feltételezem, hogy őt nem a csatlakozás miatt hívták ide, valami más célja lehet köztünk. Talán feltérképezi, kik csatlakoztak, esetleg máris szövetségesek, avagy afféle globális megfigyelők, akik nyomon követik az összes céh dolgait.
Tachira, avagy Adoniszra csak rámosolygok a mondandója végén, s enyhe fejbiccentéssel jelzem válaszom. Rám számíthat, mint mindig :3
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Mesuda Reiko on Szer. Dec. 25, 2013 8:16 pm

/Mameko-san/

Egy fenét sem értett ebből, s a való világból, ahogy a bennük élő emberekről sem. Ez volt az igazság, erre ébredt rá, erre kellett ráébrednie... erre kényszerült. A második alkalom... vagy talán már a sokadik, mintha rémlett volna mindez elméjében, ám ugyanakkor megragadni emlékeit nehezebb volt, mint valaha. Ismét meg akarták ölni, s ezúttal is sikerült élve megúsznia mindezt, talán azért mert alábecsülték. Nem értette, mit keresett még ott vele hasonló szintű játékos, mikor ő nem is igyekezett már az innen való kijutással, s inkább csak tovább gyarapította itt eltöltött napjainak számát. És ez az idegen is végül a fűbe harapott, mi több, igazság szerint meg sem várta, hogy szavait tetteivel alátámasztja, elveszítette fejét és ő támadt rá előbb... s ő maradt életben. Ismét meghalt talán valaki, s most valamiképpen nem érdekelte őt már ez az egész. Ha meg akarták ölni, ő miért érezte volna rosszul most is magát amiatt, hogy megfordította az előre eltervezett szerepkört?
A sakénak is egyszersmint másmilyen íze volt már, mintha a mai éjszakán ő lett volna a teremtés koronája, vagy mi, miközben mások a nagyobb városok és szintek utcáin élvezték a ki tudja milyen ország ki tudja milyen ünnepét. Vigyor ült ki arcára - hiszen most is megmutatta, mégha csupán azért is győzött, mert a fejlett játékosok magas szinteken jártak-keltek, mégis... újabb győzelem, még több vér... mindez valamiképpen rátelepedett elméjére, s furcsa, kaján érzettel fészkelte bele magát szívébe.
Ott, a lerobbant kocsma egy sarkában, lent a padlón, megszokott helyén, hosszú idő óta először elégedetten ürítette ki a kezében billegő üveget. Talán éppen ez volt ő, kemény fából faragott lány, talán a hosszú hajban volt az erő, s a kevésbé beszédes egójában. Kevésbé beszédes, édes, de ugyanakkor savanyú, ha rátörnek. Ki volt ő valójában? Mindezen talán korábban is elgondolkodhatott volna, mikor újból és újból magára hagyták azok, kikről aszt hitte, számít nekik. Ostoba világ... ostorozni való, őrült világ...

_________________
avatar
Mesuda Reiko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2012. Sep. 06.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
260/300  (260/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Mameko on Szer. Dec. 25, 2013 8:43 pm

/Rei-chan/

Elégedetten lőtte ki az utolsó nyílvesszőt, majd felállt íját maga mellé engedve, és figyelte ahogyan a vad pixelekre robban, és megkapja érte jutalmát. Elégedett mosoly ült az arcán.
- Nyihihihi és ezzel a tizedik is megvan. - számolta össze gyorsan a mai vadászat eredményét.
- Ez a kiképzőtiszt valami hihetetlen Mameko! Alig két napja, hogy elfogadtad az ajánlatát és olyan erős vagy mint egy átlagos karakter...
- Felszerelések nélkül... - szakította félbe Kagamin mondókáját Shimogu üres érzéketlen hangon. Várható volt, hogy így reagálja le a dolgokat, és teljesen igaza is van. A fegyveremen kívül nem sokat érnek a cuccaim. Viszont, ezzel már éppen elég erős ahhoz, hogy elbánjon egy csapat kobolddal egyedül, vagy éppenséggel egy lassabb ütemben fejlődő kóbor játékossal aki kimerészkedett a védett terület oltalmazó határán kívülre. Hátrafordult, hogy megnézze mennyit haladt a legutóbbi mob óta, a környezetében felbukkanó tárgyakat használta mértékegység gyanánt. Először egy fa, majd egy nagyobbacska szikla, végül pedig ahogy távolodott a Kezdetek városától, már csak körülbelüli értéket tudott tulajdonítani a megtett távolságnak, ugyanis egyre gyakrabban tűntek fel az áldozatok. A távolban egy kisebb falucska képe kezdett kirajzolódni, mosolya ismét átváltott vigyorba, és halk kacagás is előtört a picinyke lányból.
- Mi olyan vicces? - kérdezte Kagamin, közben húzogatta meg a lány arcát. - Talán már elment az a csöpp kis eszed is?
- Csak azon gondolkodtam, hová tűntek azok akiket levadásztam. Tudod a "vadak"
- Ne gondolkodj olyan dolgokról amik úgysem érdekelnek senkit sem. - szidta meg a lányt a sötét hajú játékszer, majd a város irányába mutatott. - Jobb lenne valamit enni nem gondolod? - a lány bólintott a javaslatra, sőt szinte a kérdéssel egy időben még egy gyomorkorgás is következett. Kínos csendben közelítették meg a városkát, jobban mondva inkább egy falu volt. Szétszórtan házak, kevés járókelő... inkább tanyának mondható mint városnak, vagy falunak. Kihúzva magát sétált végig az utcákon, valami féle fogadót keresve magának ahol meghúzhatja magát, egy ebéd elejéig. Hamarosan ki is nézett magának egy épületet annak reményében, hogy ott lesz kedvére való étel. Íjával becélozta az ajtót, egy pillanatig mintha hezitált volna, de végül mégis beleengedett két nyilat a bejárati ajtóba.
- Hmph.. - húzta fel az orrát, és lépett közelebb. - milyen unalmas... - lépett be az ajtón, egyenesen a pult mögött álló njk-hoz, hogy megérdeklődje szolgálnak e fel ételt. Hamarosan kiszúrt egy lányt is, aki a kocsma padlóján iszogatott.
avatar
Mameko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2013. Dec. 22.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
315/500  (315/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Mesuda Reiko on Szer. Dec. 25, 2013 9:40 pm

/Mameko-san/

- He...? - kapta fel oldalra billent fejét a hangra, szája sarkán pedig nyál csordult ki - Unalmas...? Unalmas! Ez unalmas, nesze neked!
Igazság szerint nem vette ki valami jól az ajtón befáradó alakot és arról sem volt fogalma, hogy kihez szólt és mivel kapcsolatban... A lényeg, hogy az üres üveg szinte reflexszerűen repült ki kezéből az idegen felé, de nem elég pontosan, így a lány feje helyett a falon posszant pixelekre az egyébként ártalmatlan tárgy. Néhány pillanatig maga elé meredt, majd elvigyorodott és aztán hisztérikus kacaj hagyta el ajkait, s vagy fél percen keresztül betöltötte a kocsmahelyiséget. Mekkora őrület volt az egész, akárki jött és ment, most valahogyan egy fenét sem akarta érdekelni kik és mik voltak, őket sem érdekelte ő egy cseppet sem, figyelemért cserébe pedig inkább akart pimasz lenni, mintsem önsajnálkodó. Egyáltalán említett figyelemre ment ki minden? Tudta fene, sok volt a fejében gyülekező alkoholisztikus játékbeli hatás, nehezen gondolta át a dolgokat, mikor éppen hangulata fellobbant és legszívesebben mindent agyon gyújtogatott volna. Egy lovag kasztú játékost nem kifejezetten hozott lázba viselkedése, így vacsorájából felé tekintve nem is hagyta megjegyzés nélkül.
- Nézzétek a vöröskét, majd ha elviszi az Army nem fog így vihogni - csipkelődött bosszúsan, ám Reiko részéről egy a fején szétpixellálódó újabb üveg volt a válasz.
A fickót nem sikerült felhúznia, az inkább csak felkelt a helyéről és morgolódva kitrappolt a helyiségből, megkerülve az útjába kerülőket, beleértve az imént érkezőt, már amennyire még az ajtó és közte tartózkodott.
- Én szóltam, kislány! - vakkantott még vissza Reikonak valamit, de az csak felkacagott, valahogy hirtelenjében mulattatta ez az egész. Kit érdekelte, milyen következményei lehettek it bárminek, ha eddig is annyi mindenki megúszott annyi mindent?
- A pofád lapos, te anyaszomorító gyíkfejberakásos idióta! - visította utána egy másik sakésüveggel egyetemben, melyet az imént dobott kezébe a gyakorlott pultos NJK, ahogy most is az utánpótlást, melyet felnyitott és belehúzott.
- Mint aki tudja, miről pofázik... - vigyorgott maga elé, végignyalva szája szélét - Tősgyökeres pasi... nyehehihi

_________________
avatar
Mesuda Reiko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2012. Sep. 06.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
260/300  (260/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Mameko on Szer. Dec. 25, 2013 10:15 pm

/Rei-chan/
Amint belépett az ajtón, megjegyzésére a földön heverésző lány, rögtön reagált is. Nem igazán érdekelte, hogy mit csinál, a felé repülő piás üvegre azonban tényleg nem számított. Amióta belépett a játékba és foglyul esett, hasonlót még csak nem is tapasztalt. Cuki pofikájának, aranyos megjelenésének köszönhetően még az indikátorát is elég sokan elfogadták, vagy csak nem törődtek vele, végtére is egy kislány. Az üveg a falon tört darabokra, majd esett pixeljeire, egy pillantást vetett rá, majd tovább állt.
- Psszt Momochin. - húzogatta meg a kislány ruháját, hogy ráfigyeljen. Kérdőn a babára pillantott, hogy mit szeretne, a baba folytatta. - Ez a lány be van rúgva...
- Tudom, és? - súgta vissza a babának, majd leült a bárpultra, ahova korábban is tartott. Homlok ráncolva hallgatta ahogyan, egy másik részeg is megszólja, azonban továbbra is csendben hallgatott, legalább az ebédjét el akarta fogyasztani nyugodtan. A csaposnak annyit mondott, hogy valami húst akar, semmi többet. Viszont valamire nem számított, a lány aki korábban hozzávágott egy üveget, most a sráchoz is vágott egyet, ami telibe is talált. Széles mosollyal fordult meg a bárszéken, ezúttal már nem bírta megállni, hogy ne mondjon valamit.
- Héé! Onii-chaan! - kiáltott vissza gúnyos hangnemben. - Nem kell aggódnod, ha ebből a porfészekből bárkit is elvinne az Army, akkor nem toltad volna ki a pofád a csatornákból - öltött nyelvet. Majd mit sem törődve fordult a pultos felé, aki közben a részeges lánykának hajított egy másik üveget. - Furcsa egy hely... - jegyezte meg, s miközben várt az ételre körbeforgatta szemeit a helységben, időnként elidőzve egy-egy apróbb tárgyon.
- kukuku. Azt hiszem ma túl jól fogunk szórakozni. - kuncogott, majd ismét a kis barátaihoz kezdett beszélni, fél szemmel pedig ismét a lányra pillantott, végül az egész fejét felé fordította. Alaposan végigmérve. - Onee-samaa~ - nyújtotta el a végét, próbálva felkelteni magára a hosszú hajú lány figyelmét. - Mondd csak, erre felé sok játékos van? Főleg olyanokra gondolok mint az iménti udvarias fiatalember. - A hely kihaltságára való tekintettel, na meg persze az iméntihez hasonló férgekre gondolva, biztosan senkinek sem ártana ha kipucolná valaki ezt a helyet...
avatar
Mameko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2013. Dec. 22.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
315/500  (315/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Mesuda Reiko on Csüt. Dec. 26, 2013 9:13 am

- Tök jó a forró saké üvegből... - motyogta maga elé, miután a nagyszájú távozott a helyiségből.
A fenéket kellett vele ennél tovább foglalkozni, olyan fajta lehetett, aki a következő sarkon megfosztotta volna vagyontárgyaitól, ha nem lett volna elfogadott párbajt igénylő védett zóna. Hehe, még szerencse, hogy az üvegek nem voltak immortal object címmel ellátva, lehetett őket alkalomadtán nézni, miként törtek össze mások fején. Jó volt, ha az ember annyit ihatott és ehetett, amennyihez kedve volt, így nem kellett felesleges dolgokkal foglalkozni, mint a diéta meg a rendszeres mozgás, ami az itteni világ távlatából mára unalmas dolognak tűnt. Ezért vált meg a rövid hajtól is, elvégre olyan másféle személynek érezte magát, túl sokat változtak a dolgok, egyébként is jobban állt.
- He...? Mi van meg hol? - kapta fel megint fejét, ezúttal is az új jövevény hangjára.
Néhány pillanatig kénytelen volt törnie a fejét, hogy összeszedje azon kirakós darabjait, melyek az elmúlt perceket jelentették. Eltelt egy rövidke időbe hát, mire lassan összeállt, hogy kiről is volt éppen szó és mire is akarhattak kilyukadni az egész dologgal.
- Hát őőőő... olyanok... - motyogta nyúzottan, még mindig fejét törve - á hja, vannak még egypáran, csak nem erre. Ez oolyan... hülye hely, a szentfazekak... általában eelkerülik, nyehehe. Kivéve akik ki akarnak nyírni... valahogy mindig megtalálnak, huh...
Egy pillanatig maga elé bámult, majd újfent elvigyorodott
- Vajon ki lesz a következő, talán teee? Vagy a másik tag? Hihihi... nem láttalak még titeket errefelé, nem vagytok... törzsvendégek... hihihi...

_________________
avatar
Mesuda Reiko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2012. Sep. 06.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
260/300  (260/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Mameko on Csüt. Dec. 26, 2013 11:21 am

Oly izgalommal beszél az alkoholról mintha egyfajta földi... jelen esetben Aincradi csoda lenne a kezei között. Furcsa lány... sőt mi több... Kevés hozzá hasonlót látni erre felé, a legtöbbjük inkább a vadászmezőn próbál szerencsét, amíg ö egy lepusztul faluban tengeti az idejét, üvegeket törve és iszogatva. Kérdésemre felkapja a fejét, habár nem voltam biztos benne, hogy ilyen állapotban egyáltalán rám figyelne, de talán szerencsém van. Lassan szaggatva beszélt, eléggé úgy látszott mintha azt sem tudná, mit is kérdeztem tőle. Kezdett kínossá válni az egész beszélgetés. Felálltam a bárpulttól, hátha közelebb megyek jobban értem majd amit mond.
- ééés meg tudod mondani merre... aawh - megcsapta az orrom az erős saké szaga. Hátráltam pár lépést, kezeimet az orromra tapasztottam, rossz ötlet volt közelebb menni hozzá. Megköszörülte torkát majd ismét nekirugaszkodott a kérdésnek. - Merre vannak olyanok? Csapatban járnak? - kérdeztem izgatottan, minél több információt préselek ki belőle annál előrébb jutok. Gondolta magában, habár az utóbbi eshetőség, az ö számára sem lenne túlontúl előnyös, egy egész csapattal esélytelen, hogy elbánna. Megrázta a fejét, és visszapattant a bárszékre, mivel a pultos jelzett,  hogy szerzett neki némi ételt. Jobb híján tökéletesen megfelel az a kevéske sült burgonya egy szelet hússal amit elé rakott.
- Jó étvágyat! - mondta, közben az evőeszközökhöz kapott és nekilátott az étel elfogyasztásához. Fél füllel továbbra is figyelte a lány motyogását.
- Kitudja kukuku - válaszolt gúnyosan, csíntalan nevetéssel megfűszerezve. - Az ember semmiben sem lehet biztos csak a halálban. Egyébként most járok először ilyen messze a Kezdetek városától. Reméltem hogy erre felé találok játszótársakat... de itt sem bővelkedik a falu velük... - vont vállat, és ismét belapátolt egy adag krumplit. Talán nem kéne nagy jelentőséget adnia egy részeges lány szavainak, de mégsem tudott szabadulni a megjegyzésétől, miszerint "akik ki akarnak nyírni". Különös, hogy ilyen egyszerű mosollyal az arcán ki tud mondani ilyesmit. Mások meghúznák magukat csendben valahol, feltűnésmentesen. Ezek szerint nem féli a halált.
avatar
Mameko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2013. Dec. 22.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
315/500  (315/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Mesuda Reiko on Csüt. Dec. 26, 2013 12:05 pm

- Van aki csapatban - csuklott hátra feje, míg tarkójával a falnak támaszkodva a plafonra nem meredt, nyelve megeredvén - vannak, akik egyedül. Ezek már csak ilyenek, mindenben az ingyen tárgyakat meg az XPét látják, gyehehe... kifigyelnek, sunnyognak, meglapulnak... aztán előjönnek és megpróbálnak kicsinálni, hehe... Ha majd téged is ennyien akarnak szétszedni talán a végén már csak annyi fog érdekelni, hogy ők posszanjanak szét és nem te... hihihi... és az lesz a tök jó amikor megeteted velük a sz** ízű levesüket, kyahaha!
Aztán elhallgatott, nem igazán forgatta gondolatait, inkább azon hallgatózott kíváncsian, hogy vajon újból fog e kapni választ a lányhangú idegentől. Aranyosan vihogott, talán kicsit összeszedhetné magát, hogy végigmérje legalább egyszer, nem lehet mindent ignorálni, még teljesen megőrül a végén. Ha még eddig nem történt meg... Mindegy is volt, a lány hangja végül ismét megtörte a helyiségben ücsörgő njkk duruzsolását. Vajon mire volt ez az egész kiélezve? Sóhajtott, majd pislogott egynéhányat.
- Á, nem hinném, hogy itt rajtam kívül akadna játszótárs - kuncogta el magát - meg az se biztos, hogy én jó lennék ilyesmire, mindenki könnyen elfelejt. Hihi, hagyom a süketelést, sajnáltassa magát más.
Megropogtatta kezeit, s néhány kezdetben ügyetlen mozdulattal feltápászkodott, majd mikor már lábain állt, nekivetette vállát a falnak, s úgy várta, hogy kitisztuljon kicsit a feje. Nem tarthat olyan sokáig, a rendszer meg a mifene, ugyebár...
- Ez a hely amúgy se játszótársakról ismert... - folytatta, továbbra is szórakozott, de tisztább hangon - azok jönnek ide, akik egyedül akarnak lenni, vagy valami sunyi dolgot akarnak megbeszélni egymás között. Meg én, én mert ide nem jár annyi ütődött, meg miegymás...
Megdörgölte szemeit, hogy megnézhesse magának a lányt, de mivel nem volt egészen tiszta a látása, közelebb botladozott, majd a pulthoz érve ledobta magát egy székbe. Onnan egész más volt már, úgy tűnt közös vonásaik voltak, már ha nem csak valami külső igazgatás végeredménye volt, viszont az élénk árnyalatú haja volt a legérdekesebb, szóval ő is szinezgette már magát, mint mások?
- Neked nem tűnt fel hogy... hogy milyen magasak az itteni lányok? - kérdezte meg elvörösödve kicsit, még mindig az ital segítette - Kevesen vagyunk itt kicsik... vagy normálisak, ku ku... mondjuk már láttam egész pici lánykákat, mi se vagyunk óriások, de izé... a legtöbb tizenéves itt akkora, mint a külföldi tizenévesek, basszuskulcs... még létrák is vannak! Vajon a játékba cuccoltak valamit... hűha... fene tudja... valaki a mellméretén változtatott, mekkora pancser... enyém így is jó, kit érdekel...? Vá... talán ezért utál mindenki...?

_________________
avatar
Mesuda Reiko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2012. Sep. 06.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
260/300  (260/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Mameko on Csüt. Dec. 26, 2013 2:53 pm

Jóízűen falta az előrakott ételt, ami fokozatosan fogyott le a tányérjáról, eleinte úgy gondolta, hogy nem lesz elegendő ahhoz, hogy jóllakjon vele, de hamar rá kellett jönnie, hogy itt ebben a mű világban bőven elég ahhoz, hogy jóllakjon, vagyis a jóllakottság érzetét keltse a kínzó mardosó éhséggel szemben. Még az olcsó étel is tökéletes erre a célra, habár ha valaki minőségi ételt akar akkor áldoz rá egy kevés aranyat. Kinek kellene egyáltalán száraz zsemle némi vízzel? Pff... A lány válaszát eleinte csak fél füllel hallgatta, nem volt benne biztos, hogy ebben az állapotban használható információval tud szolgálni. Majd végül kezében tartva a tálat megfordult a bárszéken és a úgy hallgatta tovább kíváncsian a lány meséjét. Habár a fele elég össze visszán hatott neki, mégis volt valóságalapja ami alapján el tud majd indulni.
- Értem biztosan nem fog senki eljönni, vagyis szánt szándékkal biztosan nem. - nyújtottam nyelvet, nem tetszett, hogy magához hasonlítgat még ha nem is mondja ki. - Minden nyomot eltüntetek, senkit sem hagyok meglógni, ezért nincsenek is ellenségeim... ugye Kagamin? - kérdezte a babát aki közben nyál csorgatva meredt az ételre, miközben két mancsával fogta a villát.
- He? Oh igen-igen. - bólogatott, és helyeselt habár fogalma sincs miről van szó. - hülye játékszer - rázta meg a fejét, majd mit sem törődve vele, hallgatta a lány további mondandóját. Kicsit lelombozódott az hallatán, hogy ezen a településen semmi izgalmasat nem fog találni. A lány pedig bőven olyan részeg, hogy elfelejtsen mindent mire kijózanodik, szükségtelennek látta, hogy megbüntesse. - De kár, pedig reménykedtem benne, hogy itt találok majd valami izgalmasat... új úti cél felé kell néznünk srácok. - hajtotta le a fejét mondat közepe tájékán és onnantól mintha már inkább beszélne a játékaihoz mint a lányhoz.
- Semmi pánik Momo-chan, bőven előttünk áll még a nap, keresünk másik helyet. - biztatta a lányt, miközben társa Shimogu a lány ingét húzogatta, hogy felkeltse magára a figyelmet, amint ráfigyelt, a földön heverésző lányra mutatott, aki mintha valamit nagyon bámulna. Hátrafordult, hátha van valami, vagy valaki mögötte, nem értette a lány mit nézhet.
- Magasak? Ezen még nem gondolkodtam, - lepődött meg a kérdésen. - Szerintem sokkal aranyosabb ha valaki pici... Melleket mondtál?! - kapta fel a fejét. Hogy juthatott idáig a beszélgetés, egyik pillanatban még a vadakról most pedig méretekról van szó. Furcsa... - Meglehet változtatni a mellméretet is? - a kérdést feltevése után szinte azonnal a melleire kapta a kezét, kipirult arccal -  Ne-nem mintha az én méreteimmel problémák lennének... Csak puszta kíváncsiság...
avatar
Mameko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2013. Dec. 22.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
315/500  (315/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Mesuda Reiko on Csüt. Dec. 26, 2013 3:38 pm

- Nincs is velük baj, a dinnyék nem mindenkin állnak jól - nevette el magát szórakozottan és bólogatott - főleg, ha valaki kicsi, ha létra lennék talán én is állítgattam volna valamit, ki tudja. Láttam már olyat, aki a haját is átfestette és a dekoltázsa is nagyobb lett, mióta pár nappal azelőtt láttam. Mit meg nem lehet érni... he? De fogalmam sincs hogy csinálják, én eddig csak a frizurámon igazítottam...
Igazított is hát egyet haján, persze más értelemben, s még jobban átvizslatta szemeivel a jövevényt. Mi tagadás, unalmas volt iszogatni idebent, amolyan jobb a semminél elfoglaltság volt, mintsem valamiféle igazi jó móka, de hát mi mást tehetett? Alig ismert valakit és azokat is elnyelték rég a felső szintek, rá sem hederítettek már többé, utálnivaló "barátok"... mint az a Rita, hogy csapott volna bele egy villám, tipikus hazudozó vér folyt az ereiben, röhej az ilyeneket kifogni mindig.
- Te tudod tök aranyos vagy! - mondta végül szórakozottan, s kitámasztotta egyik fejét, könyökölő bal karjával - Eszem a kis barátaidat is, tuti biztos mindenhova veled mennek és nem hagynak ott, amikor jobb dolguk is lenne. Hja, biztos népszerű vagy meg minden, rajongótábor vagy miegymás. Nem festesz valami kőagyú amazonnak, akiből hiányzik mindenféle finomság meg édes viselkedés, meg ilyenek. De azért biztos jó vagy ebben a játékban, különben valaki már régen elintézett volna, mint az indulók többségét. Fúj, egyeseket nem érdekli, ha valaki aranyos, akkor is ki akarják csinálni. - egy pillanatra levegőt vett, nagy sóhajtással - Fene, azért mentem inkább a hosszú hajra, mert a rövid túl fiús volt és nem annyira aranyos, szerinted is aranyos vagyok hosszú hajjal?
Máris muris volt a beszélgetés, kár hogy csak ő beszélt zömében, pedig elhallgatta volna kortársa aranyos hangját. Naná, tök aranyos volt és tuti elorozta már valami pasi magának, hogy egye meg a fene a fajtájukat. Elkedvetlenedve fordult vissza a pulthoz, feleslegesen faggatta volna ilyesmiről, egy másik dolog amiért utálták.


- Más szempontból, itt mindenki túl normális - morogta magának, elnézve a pultos mellett

_________________
avatar
Mesuda Reiko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2012. Sep. 06.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
260/300  (260/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Mameko on Csüt. Dec. 26, 2013 4:11 pm

Annak ellenére, hogy csak most találkoztak máris úgy beszélgetnek mintha ezer éve ismernék egymást. A testmódosító téma kicsit meglepte, de van benne valami, korábban is találkozni lehetett elég embertelen bitang kinézetű egyénekkel is, valahogy nehéz lenne elképzelni őket olyan méretekkel és arccal a valódi világban, nem is beszélve a hajakról. Amíg odakint drága hajfestékeket vásárolt csak azért, hogy eltüntesse a lenövését, most nincs ilyen problémája, akár egy pillanat alatt is átalakíthatná ha szükséges lenne. Különös...
- Szerintem jobb is, hogy nincsenek E kosaraim... nem tudnék az íjammal rendesen célozni, csak útban lennének... nem is beszélve a rejtőzködésről... túl kényelmetlen lenne. - Egek miket meg nem lehet tudni miközben az ember csupán játszótársakat keres. Viszont lehet nem véletlen növelik a mellek méretét az itteni nők sem... a sok kiéhezett őskocka srác legalább megvédi őket cserébe, ha kicsit elszórakoztatják. Micsoda mocskos világ... De talán éppen ezért olyan izgalmas is egyben.
- Tessék?! -lepődött meg miközben egy falatot majdnem félrenyelt, gyorsan belekortyolt a poharába, hogy sikerüljön letuszkolni azt az átkozott, gyilkos falatot a torkán. - Mi-mi-mikor jöttél ilyen közel? - fel sem tűnt neki, hogy amíg ö békésen evett a lány is felmászott hozzá. De ez nem a figyelmetlenség, biztosan valami képesség miatt került ilyen közel, és azért nem vette észre. Halvány pír szaladt végig az arcán, majd a lány Kagamint és Shimogut is megdicsérte. - Oh, ők itt Kagamin, és Shimogu - emelte fel kezeit, hogy jobban látható legyen a két játékbaba, amikor a nevüket mondta, az éppen aktuális játékszer meghajolt. - Ők amolyan főnökök, jó tanácsokkal és parancsokkal látnak el, amikor vadászunk. - tovább hallgatta a lány szavait, habár a fele neki túlságosan bonyolult volt ahhoz, hogy megértse a mélyebb jelentését, már ha egyáltalán van. - Nincsenek rajongóim, sem társaim, őket kivéve. - pillantott a kezeire. - De ha lennének sem lenne rájuk szükségem, csak hátráltatnának. Kevesen ismernek, mivel elég ritkán fordulok meg zsúfolt helyeken, jobb szeretek inkább a szabadban lenni. - Pillantott ki az ablakon, az üres utcákat nézve, annak ellenére, hogy ez is védett övezet szinte üres minden. Lehangoló, és ijesztő.
- Ummm, szerintem jól áll, illik a szemed és ruhád színéhez. - közelebbről megnézve, valószínűleg egyidősek lehetnek. Biztos sokan irigykednek a porcelán bőrére, és persze nem lehet gyenge sem, ha már ilyen elhagyatott helyeken rejtőzködik. Valamit talán titkol... gyanús.
- Umm Viszont ha régen rövid hajad volt akkor feltételezem, hogy az sem állt olyan rosszul, igaz? - kérdezett vissza, csíntalan mosollyal az arcán, közben a lány haja felé nyújtotta kezét, hogy megtapintsa - Én sajnálnám levágni, ha már ilyen sokáig növesztettem.
avatar
Mameko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2013. Dec. 22.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
315/500  (315/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Mesuda Reiko on Csüt. Dec. 26, 2013 6:49 pm

- Hm...? - fordult hozzá, mert kizökkent elkalandozó gondolatmenetéből, majd a fejét vakarta az említett hajat vizslatva - Nem is javaslom, nem nagyon illene a rövid haj a kobakodhoz, még ha feltétlenül rosszul se állna, valahogy így a legjobb.
Kifújt némi levegőt, majd gyorsan összeszedte magát, kicsit kezdett végre helyre rázódni a feje, nem volt annyira nehéz. Szóval mit is mondott az imént, Kagamin... Shimogu? Aha, ja, így hívta a babákat, nem volt valami rossz hasbeszélő, bár Reiko azt sem tudta, hogy milyen volt egy jó hasbeszélő, így viszonyítási alapja sem nagyon volt, hacsak nem szájmozgást kellett értékelni, amiben nem látszott hiba. Apropó...
- Hű, majd elfelejtettem - igazított haján, mert váratlanul arcába libbent - am, akartam mondani... izé, én Reiko vagyok, nem épp ezen a helyen számítottam, hogy dumálni lehet másokkal, bár... volt rá már példa. Mintha valamit az előbb mondtál volna a... ja, igen, olyasmi, hogy... ő, hogy kint lenni, ugye? Azt mondták már, hogy ezek a fickók kint könnyebben becserkésznek, hm... de ha annyira keresed őket, nem a legjobb egyedül lófrálni. Az a baj, hogy zömében mindenki irtózik attól, hogy leverje őket, de közben azok meg azt csinálják ki, akit csak akarnak. De gáz, hogy kisüti az agyunkat az a hülye sisak, ha lecsapják a karinkat, frász... még senki se jött vissza, hogy kamu, miután elpatkolt a karaktere, fff...
Savanyú képet vágott, semmi értelme nem volt ennek az Akihiko-cselnek, akármennyire is megszokta már az ember. A pultot kezdte körmeivel kaparni, de kárt nem tett benne velük, programozás meg miegymás, ugyebár.
- Elég idegesítő, ha kipécéznek... - motyogta megint, visszasandítva a lányra - de ja, nem minden társ való társnak, elég sokat kell válogatni, hogy olyat találj, aki tényleg nem húz le. Például én bárkit lehúznék, alig van pár szintem, sose láttam értelmét... talán le kellene darálni még néhány figurát, akik ki akarnak nyírni... vagy nem tudom...

_________________
avatar
Mesuda Reiko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2012. Sep. 06.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
260/300  (260/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Mameko on Pént. Dec. 27, 2013 2:04 pm

- Szerintem is így jó... legalábbis egyenlőre. - bólogattam karba tett kézzel, mintha valami nagy igazságról lenne szó. Habár nem mintha nem tudnék elképzelni teljesen másfajta frizurákat, hosszú göndör fürtök, vagy éppen szögegyenes... Talán még a fonott haj az amit a fejemre tudok képzelni. Különös lenne rövid hajjal mászkálni, nem is illene a viseletemhez, nem lenne mit hajba építeni... Tényleg ez a legtökéletesebb. A lány kicsit megkésve de bemutatkozott, Reiko néven. Nem vártam, hogy pont egy kis porfészekben kezdek el valakivel beszélgetni aki akár az egyik áldozatom is lehetne, de ha már bemutatkozott és ilyen jól elcsacsogunk egymással nem is lenne rá erőm, hogy néhány nyilat eresszek a hátába...vagy a mellkasába... Sokkal jobb így, semlegesen, viszont kicsit aggasztani kezdett a dolog, hogy ö vajon, hogyan vélekedhet, hogy ilyen közvetlen.
- Az én nevem... - kezdett neki a bemutatkozásnak, azonban egy pillanatra megakadt, - a nevem...ehehe.. - kínos nevetésbe kezdett majd halvány kétségbeesés közepette kutatni kezdte, hogy milyen névvel is jelentkezett be, a bal felső sarokban pedig meg is lelte.
- Mameko! Ne légy már ilyen fafejű, hogy még a saját nevedet sem tudod megjegyezni. - szidta meg az ideges kis bábú, majd mint aki megsértődött volna karba tett kézzel elfordult. - hmph..
- Oh igaz-igaz, Mameko vagyok. - Talán ez az első alkalom, hogy valakinek bemutatkoztam mióta beléptem, vagy talán második... kitudja... - Ne aggódj miattam, mindenre van egy tervem. - nyújtott nyelvet - csak előbb meg kell találnom kik is a játszótársaim, és némi információt szerezni róluk. Nem vagyok olyan hülye, hogy úgy támadjak meg valakit, vagy valakiket, hogy nem tudom mennyire is erősek. Ha meg egy szinten vannak velem, könnyű dolgom lesz... amit nem látnak nem tudnak megölni. hihihi - kuncogott, egy sort. Az iménti alakok akik dühöngve elhagyták a kocsmát is biztos egy kisebb céh tagjai, nem lehet véletlen, hogy éppen itt ebédeltek... ilyen távol a Kezdetek városától... vagy nagyon alacsony szintűek vagy valami van erre felé hmm... - A szint nem minden! Bőven vannak itt olyanok akik magas szinten vannak ugyan, de semmi tehetségük, vagy eszük ahhoz, hogy játszanak. Akik túl gyávák magas páncélértékkel akarják kompenzálni az erejük... akik pedig magabiztosak nagy sebzésre mennek, viszont semmit sem ér egyikük sem ha egyedül van. Csak társakkal mernek harcolni... - egek, már a gondolata is idegesítő, hogy ha olyanokra gondolok akik azért lettek "erősek" mert jó céhekben vannak, vagy mert népszerűek. Az igazi hatalom az árnyékban lapul, várva arra, hogy lecsaphasson. Csak éppen erről nem kell tudnia a világnak. - Van valami terved arra, hogy mit csinálsz addig amíg valaki le nem győzi a 100. bosst? - kíváncsiskodtam, valahogy nem fért a fejembe, hogy mivel töltheti a szabadidejét, ha nem lép szinteket.
avatar
Mameko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2013. Dec. 22.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
315/500  (315/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Mesuda Reiko on Szomb. Dec. 28, 2013 8:49 pm

- Pofon egyszerű... - vágta rá majdhogynem azonnal, s rácsapott a pultra - kinyírok mindenkit, aki megpróbál kinyírni, máskülönben ők nyírnak ki és füstölgő fejjel jutok ki innen! Amihez nem fűlik a fogam...
A fogait csikorgatta, volt hogy széjjel tépte volna a rohadékok fejét és megúszták annyival, hogy lefogyott életpontjaik után fájdalommentesen "leléphetnek". Egykor undorodott ettől az egésztől, de túl régóta folyt az őrület és túl sok szemétláda akarta vele pótolni a szintlépéshez szükséges hiányzó xpt, csupa rossz arcú idióta. Fenébe, ez volt pont a gyengéje, ha valakinek nem volt rossz képe és csak ezért eresztette őket. De hát ez ő volt, túl sokat adott a külsőre, ha az emberekről volt szó. Bár ki tudja, egyszer talán majd még az előnyére válhat, vagy nem.
- Amúgy pedig, az iméntivel kapcsolatban... - vigyorodott el - ne becsüld alá azokat a páncélértékeket! A kis sebzéssel is feltörölheti másokkal a padlót, mire a páncél csak lenullázódik és ott marad még a sok hp. Főleg ha az ember nem is tudja, miféle speckó képessége van a tagnak... egy szempillantás... és surimi rudacskaként végzed!
Kihúzta magát a széken, s megrázta fejét, még ha az nem is járult hozzá ahhoz hogy hamarabb levigye az alkohol itteni hatásidejét és hatásait. S már folytatta is.
- Túl egyszerűnek tűnnek a dolgok, a bolondokról kiderül, mennyire eltörpülsz mellettük! Nézd meg azt a sok alakot, akik vadásztak vagy jó, vagy rossz emberkékre, vagy mindegy. A legtöbb hamarabb fordul fel, mint a gyávák. Mert a gyávák mocskosak tudnak lenni... rettentően veszélyesek, akik csak akkor szúrnak, ha elviszik az xpt, vagy mikor valaki lesérül... Én mondom... - mutatott rá a lányra - óvakodj a gyáváktól, mert nem mind ostoba, s jobban ismeri az itteni szabályokat, mint azt bárki hinné! Csak egy pillanatig hidd azt, hogy nyert ügyed van, máris véged... túl sok tagot láttam így feldobni a talpát. A gyávák, heh... mit gondolsz, miért élnek még mindig közülük olyan sokan? Kerülj a közelükbe és én mondom, a feje tetejére állítják a játék általad eddig kitapasztalt szabályait. Lehetsz küldetésező, frontharcos, bérgyilkos, vagy békésen éldegélni próbáló, mindenkit kerülő figura... reszkess a gyáváktól, mert a félelmükkel a szuszt is kiverik belőled...

_________________
avatar
Mesuda Reiko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2012. Sep. 06.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
260/300  (260/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Mameko on Hétf. Dec. 30, 2013 4:26 pm

Tetszett neki a lány hozzáállása az életről, vagyis arról a dologról amit idebent az emberek életnek neveznek. Amíg odakint békésen iskolába járnak a gyerekek, játszanak a parkban, vagy holmi ócskaság után nyavalyognak amit szüleik úgyis megvesznek nekik mert elkényeztetik őket... addig idebent nincs senki aki mögötted áll, hogy megvédjen, ellásson élelemmel, tárgyakkal, használati cikkekkel. Legalábbis egy normális esetben nincs...
- Egyetértek... Manapság már senki sem képes semmit önerőből összeszedni, ha nincs mögötte egy száz tagú céh akkor már el van veszve, és ki sem teszi a lábát a védett városok kapuin. Arról nem is beszélve, hogy csak akkor erősek ha van velük legalább két másik alak is. Szégyen... - forgatta a szemeit, hányni tudna ezektől a fajta emberektől. Sőt legszívesebben egyet sem hagyna életben. - Nem véletlenül tűztem ki célul, hogy megtisztítom Aincradot a csótányoktól hihi - nyújtott nyelvet - Csak az a baj, hogy túlságosan elszaporodtak... - rázta mg a fejét. Nem is gondolta volna, hogy találkozik valakivel aki nem féli idebent a halált, sőt mi több nap mint nap az életéért harcol, mert saját fajtársai ellene fordultak. Különös ez az egész világ... annyi embert láttam amióta itt vagyok, kezdetben aranyosak játsszák a kis félőst, szerényet, majd később bekerülnek a csinos pofika miatt egy erős csapatba felpumpálják, majd hátrahagyja a társait ha véletlenül meg kell mozdítania az úját. Mindnek halnia kell. Egy sem maradhat, az sem érdekel ha örökre idebent leszek, legalább mindig lesz mit csináljak, és anélkül élhetek, hogy bárki is megszabja, hogy hogy éljek.
- Egyébként úgy látszik elég jártas vagy az itteni dolgokban. - szólal fel Kagamin, - Nekem ez gyanús... túlságosan is. - hümmögött majd megrázza a fejét. - Gyanús bizony. Mit rejtegetsz? - intézte szavait a kicsit még saké szagú lány felé.
- Való igaz, nem sok ember ad önzetlenül csak úgy jó tanácsokat egy jöttmentnek... Mi a célod ezzel?- kérdezett ezúttal a csendesebbik, kezeit karba téve.
avatar
Mameko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2013. Dec. 22.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
315/500  (315/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Halász Alex on Vas. Márc. 09, 2014 10:45 pm

//Scott//

- Hogy keveredtem ide? Suspect -
~ Jah tudom. Crusher *hogy lehet valakinek ilyen neve? facepalm * ..szóval Crusher írt valami levélszerűséget, hogy talált valami érdekeset, és most itt van és most nagyon gyorsan és most azonnal jöjjek ide. Én itt vagyok, de ő sehol. Jellemző. wtf ~
Sóhajtott egyet a szőkeség, majd eltette a nagy pallost. Itt úgysem fog kelleni. Védett övezeten belül van meg amúgy is itt nincsenek olyanok akik komolyan árthatnának neki. Még csak a páncélját sem tudják leszedni. Cool Ilyen ő, a menő... harcos ...csávóóó, meg ilyenek. Rolling Eyes Meg most éppen kajáért kutat a menüjében, mert még nem evett. Jah igen. Meg kell említeni még, hogy a nap az égen már jócskán elhaladta a delet, ez az éhenkórász mazoista alak pedig elfelejtett enni. facepalm Szóval előkotor valami húsos zsömle szerűséget és nagyban tömi a búráját, míg Horunka falujának főutcáján néz körbe. Valójában itt mér egyszer sem járt. Szóval sok az újdonság. Néz jobbra, néz balra, néz előre is valamikor. Rolling Eyes Meg néz lefelé, arra amit épp eszik. Suspect Feltűnő jelenség amúgy mert mobolásból jött ide. Még nem tudott beugrani a Limenbe átöltözni....nah de miért is kéne beugrani, ha nem úgy mükszik egy átöltözés, mint kint? Meg amúgy is minden...jah hogy nála nem! Ő nem tárolja a menüjében a ruháit. Csak fölösleges helypazarlás. Mindent, amit el lehet pakolni a Limenben azt oda tette. Csak a satotkat adó cuccai vannak a menüéjben, meg a kristályok és potik. Ennyi, semmi több. Meg ugye pár hasznos tárgy. Surprised
És most csak sétál nagy nyugalmában. Crusher meg megtalálja, ha annyira karaja. Ő hívta ide.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Scott Thompson on Vas. Márc. 09, 2014 11:01 pm

Még egy nap, még egy nap amikor nem merek kimenni a városon kívülre. Cöhh. Nem hiszem el, hogy ennyire gyáva vagyok, valami hasznossal is tölthetném az időmet annál, hogy lopom a napot. - efféle gondolatokkal járkálok a biztonságos övezetekben, úgy bevándorolva az egészet, balta a háton, gitár a legördülőben, sál a derékon... nincs olyan napom, hogy nyakba akasszam, vagy felkössem a fejemre. Az olyan heroikus... ami meg nem én vagyok.
Hatalmas lelki fájdalmaimmal küszködve azon veszem észre magam, hogy már inkább vagyok faluban, mintsem egy városban. Előkapok egy térképet, ami alapján rá is jövök, hogy Horunka e hely becses neve. Nem voltam még itt, elég nyugodt környék, körbe is nézek. A főutcán sétálok felfele, vagy lefele, nem tudom merről jöttem. A déli harangszót a gyomrom korgása jelzi, vagy nyomja el, maga az érzés elég ahhoz, hogy ilyesmire ne is gondoljak. Körülnézve csak egy szőke srác tűnik ki a tömegből, az is gyakori szurikáta fejmozdulataiból ítélve vár valakit, vagy nem tudja hol van. Esetleg mindkettő. Leülök valahova az útszélére, előveszem nagy becsben tartott uzsonnám, és elkezdek falatozni. Kapkodva eszem, ha éhes vagyok nem tudom visszafogni magam, és mivel az a másik vár valakire, nem zavarom meg. Előveszem a gitárom, és elkezdek játszani valamit, remélem nem fog túl nagy fájdalmat okozni fülének az énekhangom:
~... Egy magányos gitár, néhány papír pohár, elment mindenki már (szipp) ... a csendet hallgatom, fejem zúg, benne égnek elmúlt dallamok, mélyen legbelül, még várom, de biztos nem jön(nek) ma már...~
avatar
Scott Thompson
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Mar. 07.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
86/100  (86/100)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Márc. 10, 2014 10:54 am

Semmi kedve nem volt itt lenni. Inkább akkor mobolászott volna még egy ideig, ahelyett, hogy az a tökkel ütött nigga ide rángatta volna. Semmi baja ám az afro amerikaiakkal. Nem sokat látott élőben belőlük, de igazán szívleli őket, meg minden. Ezzel a jómadárral is simám lepacsizott, főleg, hogy előtte elég szépen kisegítette abban a bizonyos kazamatában. Tuti, hogy ki kellett volna teleportálnia az meg hogy néz ki már. Így jó, így kitakarított egy kazamatát. Habár nem ott volt a főboss, de megtette, jó érzéssel távozott, és ami a fő, szerzett exp-t. :3 Jah meg egy rappelős informátort. Rolling Eyes
Szóval azon morfondírozott épp, hogy mihez is kezdjen magával, amíg a másik elő nem kerül, amikor gitár szóra lesz figyelmes. A hang irányába fordul és egy egyértelműen full kezdő csávó szólózott az egyik padon ülve.
Szűk két év telt el, a második karácsonyuk telik a sword art börtönében, és még mindig vannak olyanok, akik ennyire kezdők lennének? Vagy ezt a srácot is visszatartotta volna a rendszer? Kayaba szórakozik velük.
Elhúzta a száját, azonban a gitár dallam kellemesen ritmusos volt, felkeltette az érdeklődését. Ráadásul vagy harcművész a lelke, vagy szintén zenész. Ha pedig így van, akkor még segíthet is neki. Annak idején őt is ki kellett rángatni a Kezdetek városából. Ha Ranmaru nem lett volna, talán még most is ott gubbaszt. Vagy rég halott lenne...
- Hai! Kirei kyouku desu yo. Anata no ka? -
Szólt teljes japánsággal a láthatóan európai srác gitárosunkhoz. Semmi akcentus, mintha ő maga is ezt a nyelvet vallaná anyjáénak. Az összhatás furcsa lehet, de gitárosunk talán már megszokta, hogy itt a külföldiek is japánul beszélnek, vagy már használja a rendszer beépített fordítóját, mely lágy géphangon adja vissza Alex szavait.
- Heló! Szép dallam. Saját? Smile -

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Scott Thompson on Hétf. Márc. 10, 2014 6:14 pm

Sokat rágódok mostanában az életemen, és nem tudok dűlőre jutni magammal. Ki kéne végre már törnöm innen és játszanom, de... félek. Igazán félek, beleremegek abba, hogy én is pixelkupacként végzem mint... ők. (sóhaj). Ilyenkor kéne valaki, aki segít nekem... De elmentek és már nem számíthatok rájuk. Vajon mit gondolhatnak rólam?
Szégyelnek? Sajnálnak? Eddig mindig volt egy kis plusz löket, valaki akire támaszkodhattam. Csak most jövök rá igazán, hogy mennyire nem érek semmit a társaim nélkül, barátokat kell szereznem... megint. Itt fogok elrohadni, valamelyik utcán...
Depresszív gondolatmenetemet az idegen közeledte zavarja meg, akiben jó közönséget vélek felfedezni, egy ideig bámul ahogy látom a szemem sarkából, majd elindul felém, és valamit idemakog nekem ezen a szokatlan nyelven... japán talán? Nem beszélek pokemonul, de a direkt késleltetett fordító visszaadja kevésbé majom megszólítását. Mielőtt válaszolnék, így hogy közelebb jött, jobban szemügyre veszem.
Egy biztos, nem kezdő, ilyen harci ruházatot kezdő nem visel, és a pengéje sem Tier 1-es. Azt hiszem... annyira még nem értek hozzá.
Fortuna rám mosolygott. Pont most van szükségem valakire, és milyen könnyen ment! Vagyis... megy. Még a végén képes leszek elüldözni szegényt azzal, milyen... depresszív vagyok. Csak barátságosan, mint a többiek, csak barátságosan!
Angolul válaszolok neki, és remélem használ fordítót, vagy beszéli a világnyelvet, valamelyest.
- Szia neked is. Nem, nem saját. Ilyen jót nem tudnék írni - mosolyodok el beszéd közben a zenét meg nem állítva. Nem szokásom idegenekkel ilyen nyílt lenni, de...
Úgy érzem szükséges, és ettől függetlenül mostanában nagyon magányosnak érzem magam, és ez a srác nem hiszem hogy megakarna ölni, hiszen zöldben van. Bár erről is halottam érdekes híreket... Meg hát ez biztonságos terület, azt hiszem. Nem nagyon láttam még települést NPC-kkel, ahol veszély lett volna.
- Téged hogy hívnak? - próbálom folytatni a beszélgetést, és lányos zavaromban vissza is fogom további kérdésem, mert a következő a "hány éves vagy" lenne, de mivel kb. egy korúak lehetünk, vagy én még egy kicsivel is több (ilyen arccal nem nézel ki túl idősnek, domo Smile), inkább vártam a válaszát.


A hozzászólást Scott Thompson összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 10, 2014 10:08 pm-kor.
avatar
Scott Thompson
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Mar. 07.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
86/100  (86/100)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Márc. 10, 2014 9:42 pm

~ A srác echte angol! ~
- Értem. Smile Megkérdezhetek valamit? -
Váltott angolra egyből. Ezen látszott kicsit a magyaros akcentus, azért nem a japán, mert valami különös oknál fogva magyarról tanult meg angolra. Mintha a japán nyelv egy külön történtet, egy külön élet lenne, ami ugyanúgy az ő valója. Az angol viszont csak egy segéd eszköz. Nem szereti jobban, mint egy kalapácsot, vagy a tollat, amivel felírja a napi teendőket. De nem is utálja. Így a késztetés sem volt meg benne, hogy tökéletesítse ezt a~ számára amúgy elég barbár ~ nyelvet.
- Hogy jutottál el Tokyóba? Olyan sok külföldit látok magam körül, hogy néha megkérdezem magamtól, hogy tényleg Tokyóban voltunk mielőtt beléptem a játékba? De ott kellett lennünk, mert én ott élek. x)
Jahj bocsánat, be se mutatkoztam, Alex vagyok. Surprised
-
És most nem nyújtotta a kezét, hiszen a gyerek épp gitározott. És még akkor se volt hajlandó abba hagyni amikor ő beszélt. x)
Ha kezet fogtak valami oknál fogva mégis, akkor az jó pont, ha nem hát nem. Ő nem fogja erőltetni. Meg amúgy is, ő jött zargatni szegény srácot, jah igen tényleg. Még egy kérdés, hátha kapható rá.
- Kezdő vagy? Surprised -
Tette fel teljesen magától érthetődően a kérdést. jah, hogy valakinek ez kínos, vagy túl személyes? Akkor nem válaszoljon, ha pedig veszi a fáradtságot, hogy mégis, akkor talán tud kezdeni a helyzettel valamit. De mit is akar és milyen helyzettel? A céhben nem fogja meghívni, az nem is az ő dolga, na meg ennyiből nem fogja elhívni. Nah meg egyáltalán nem szimpi, hogy nem tud japánul. ˇ^ˇ
Ugyanis Alnak ki volt kapcsolva a fordító, így még csak be se tudott az zavarni neki. Surprised

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Scott Thompson on Hétf. Márc. 10, 2014 10:07 pm

- Persze, nyugodtan. - válaszoltam, mint kiderült beszél angolul, bár volt benne valami fura. Akcentus? De ez már jó pont.
~ Megkel tanulni alapszinten japánul, itt mindenki azon a nyelven beszél, még egy nem-japán is. Fenébe, miért nem letehet valami könnyebb nyelvet választani? Mondjuk... a narvált. Abban kevesebb hang van, és szavankénti jelentés, és nem úgy hangzik mint egy macska herélése franciául - szopránban!
Jött a kérdés, jött a válasz. Csak ne nézzek ki nagyon idegesnek!:
- Én? Sehogy. Ismerőstől rendeltem, tengertúlról játszok, jah és - letéve a gitárt egy egész másodpercig! - Scott. - nyújtottam baráti jobbosomat neki - ez elvileg jó jel szokott lenni két ember között, ugye? Remélem... nagyon remélem. Itt tépem a körmön felsleges dolgokon izgulva, ha vak lenne tépném a hajam, pedig csak BESZÉLGETÜNK. Egy idegroncs vagyok... Ezután vissza is tértem jó szokásomhoz, és folytattam a zenélést... le kell nyugodnom valahogy. Nagyon gyorsan.
Következő kérdése meglepett, bár totál logikus kérdés volt, meglepett. Először is, mintha ez nem látszana rajtam, rám fúj egyet és le fél HP-z. Másrészt, magától egy idióta sem viselne egy ilyen gyenge fegyvert magánál, kivéve ha olyan büszke, hogy úgy "egyszerűen" nem lesz öngyilkos...
- Igen, friss mint a narancs fenn a fán! - válaszoltam őszintén. Narancs?! Hát ez meg miféle hasonlat volt... Ebbe az Alex nevű idegenbe helyezem minden reményem, legyűrvén gátlásaimat, és itt szerencsétlenkedek. Isten, add hogy ne legyen valami f*aszfej! Hiszen olyan szimpi velem! És, és... akarok egy új barátot... MEg most perpillanat egy tonna lónyugtatót... kettőt...
~~ Most komolyan így összetört?
~~ Látod, ez a gyerek belülről vérzik. Ha ettől sérülne már rég meghalt volna, kétszer.
~~ Úgybiza', de legalább emberére talált. Pepitába', ugye? Jó fej ez az Alex, elviszi Scotty-t játszani valahova, vagy bemutatja valakinek, és akkor happy lesz. Alíg bírom nézni , ahogy gyötri magát.
~~ Az az egyik, de hallgatni?
~~ Egen, az a legrosszabb. Csak csapna megint rendesen a húrok közé, mint régen...
avatar
Scott Thompson
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Mar. 07.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
86/100  (86/100)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Település

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.