[Küldetés] Fogolydilemma

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Klein on Szer. Dec. 26, 2012 3:46 pm

Résztvevők:
  • Fuuko Shinatsu
  • Kiroshima Kuroko
  • Misaki Kana
  • Neuro
  • Ryutoshi Kurasai
  • Tetsuko Jin


Noha Illfang, az 1. szintfőnök már egy ideje legyőzetett, a bossteremhez vezető kazamata továbbra is szolgálja a játékosok fejlődését folyamatosan újratermelődő szörnyeivel. A területet már réges-rég feltérképezték, az információ a toronyban fellelhető mobokról pedig közkinccsé tétetett. Azonban most mégis szárnyra kelt egy pletyka, miszerint a bossterem közelében van egy még felfedezésre váró rejtett folyosó, melyre még a béta teszt ideje alatt találtak rá, ám ahogy az éles játék megkezdődött a járat helyét megváltoztatták. A bejárat minden nap csak egy szűk, fél órás intervallumban látszik, így kifejezetten nehéz rátalálni pontos időpont és hely ismeretének hiányában. Most is csupán a puszta véletlennek köszönhető, hogy felfedezték. A quest teljesítéséért kapott jutalom állítólag igen magas, azonban a béta alatt minden próbálkozó csapatnak beletört a bicskája a feladatba, és kénytelenek voltak üres kézzel kijönni.

Az információt egy szimpatikus, jól fésült figura osztja meg veletek, miközben a városban barangoltok. Ellát titeket az ajtó pontos helyével és megmondja azt is, nagyjából mikor lehet megnyitni. Ha az után érdeklődtök, hogy miért is árulja el nektek mindezt, csak megrándítja a vállát és elintézi azzal, hogy szívesség, majd dolga végeztével távozik. Lévén ugyanazt a kora délutáni időpontot kapjátok kézhez, így talán nem olyan meglepő, hogy a kazamata impozáns, díszes kapuja előtt összetalálkoztok. Hogy megismerkedtek, csapatba szerveződtök-e, netalántán kidolgoztok egy taktikát is az előrejutásra, vagy esetleg egyedül vágtok bele az útba az már rajtatok múlik, de ha már jártatok itt, akkor tudjátok, hogy egyedül végigküzdeni magatokat nagyon nehéz, bár nem lehetetlen.

Cselekedjetek habitusotoknak megfelelően, posztotok addig tartson, amíg beléptek a toronyba vezető kapun.


Határidő: 3 nap/fő
Sorrend: kialakul

Figyelem! Neuro piros indikátoros játékosként vesz részt a küldetésen!
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Fuuko Shinatsu on Szer. Dec. 26, 2012 6:21 pm

A reggelim elfogyasztása után elindultam a főtérre küldetések után nézni mivel már pénzszűkében voltam. Nem kellet sokáig keresnem mivel rögtön felfigyeltem egy kisebb tömegre, egy egészen szimpatikusnak tűnő jólfésült fazon nagy jutalmat ígért azoknak a bátor kalandoroknak akik felfedezik Illfang boss terme közelében található folyosót. A történet hallgatása közben végignéztem a körülöttem lévő játékosokon, erősnek tűntek picit megijedtem hogy én vagyok az egyetlen aki semmit sem fejlődött mióta bekerült a játékba. A történet végeztével megadta a pontos helyet és az időpontot is amikor láthatóvá válik. Mielőtt elindultam volna a találkozóra visszatértem a fogadóba és megpróbáltam nyugodtan végiggondolni hogy mi lehet a legrosszabb ami rám várhat. A válasz valószínűleg az hogy meghalok. De inkább halnék meg hősként mint hogy életem végéig ebben az elmebeteg játékban barangoljak céltalanul. Nem maradhattam sokáig a fogadóban mivel ha nem indulok el időben akkor lekésem a találkozót. Rögvest elindultam a megbeszélt találkozó helyre, útközben eszembe jutott hogy azok között akik hallgatták a történetet voltak piros indikátoros játékosok is, jobb ha odafigyelek rájuk! Óvatosnak kell lennem. Már messziről látszott a hatalmas torony, csodálkozva néztem miközben azon tűnődtem hogy vajon mennyi időbe telhetett mire felépítették, egyszerűen nem bírtam levenni róla a szemem. Nemsokkal később megérkeztem a torony bejáratához. Leültem egy kisebb sziklára kicsit távolabb a bejárattól és vártam hogy megérkezzenek a többiek is ha egyáltalán eljön bárki is. Miközben figyeltem hogy Kau játszik a bogarakkal eszembe jutott hogy a kazamatákat nemrégen térképezték fel akkor mégis hogyan sikerült elkerülnie mindenkinek a figyelmét egy folyosó? Olyan érzésem támadt hogy ez egy hosszú és szenvedésekkel teli küldetés lesz.

_________________
Spoiler:

Élet: 8  (+2)
Fegyverkezelés: 8
Irányítás: 11 (+14 )
Kitartás: 6 
Gyorsaság: 9 
Speciális képesség: 3
[Páncél: 8
Keresés: 1
Látás: 1
Lopakodás: 1
Nyomkövetés: 1
Növénylátás: 1
Potion/Méregfőzés: 1
avatar
Fuuko Shinatsu
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2012. Dec. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
578/600  (578/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Pént. Dec. 28, 2012 8:10 am

Lassan lépkedek a Kezdetek Városában. Sajnos vörös indikátorom miatt rengeteg félő tekintetet kapok a Játékosoktól, és még tetézte a gondot, ha megpillantották arcomat, amin nem nagyon szoktam kimutatni az érzelmeimet, csak ha beszélgetek. Sosem szeretek lemaradni semmilyen mókáról, és emiatt szinte mindig fülelek, ám Hallgatózás jártasság nélkül ez nehéz. Egyszer csak elcsípek egy mondatfoszlányt, miszerint egy eddig felfedezetlen terület áll felfedezésre. Odafordulok, és látom, hogy egy különös alak információkat ad át Játékosoknak. Megpillantok egy velem egykorú lányt, aki szintén fültanúja volt a beszélgetésnek. Sajnos nagyon rossz érzésem támadt, mikor elindult. Mikor azonban azt veszem észre, hogy ismét elindul valahova, akkor ismét belém költözött a rossz érzés. Megpróbáltam észrevétlenül követni, ami úgy látszik sikerült. Nagyon el volt foglalva azzal a bizonyos dologgal úgy látszik. Ekkor megállok egy pillanatra, mert csak most tűnt fel, hol is járunk. Az 1. szint kazamatájánál. Megtorpanásom nem sokáig maradt, mivel feljött bennem újra az az érzés, hogy nem szabad magára hagyom a lányt, így gyorsabb tempóra váltottam. Nagy szerencsémre sikerült megpillantanom, ám ekkor tűnt csak fel, hogy már megállt egy nagykapu előtt. Ekkor jutott eszembe, hogyha így odasietek hozzá, akkor megrémülhet tőlem, szóval jobb lesz, ha elrejtőzök, és úgy próbálom megóvni. Nem tudom miért, de kötelességemnek éreztem, hogy segítsek neki a játékban bétatesztelésről gyűjtött segítségeket felhasználva. A múltomnak hála nagyjából tisztában voltam, hogy hol vagyunk pontosan, mivel én is próbálkoztam ezzel a küldivel a béta időszakában, ám sajnos nem sikerült megcsinálni, így nem tudom, hogy mi vár bent minket, mert, ahogy hallottam sok minden megváltozott a béta óta. Annak érdekében, hogy senki se lásson meg, ám jártasságok nélkül ez igen nehéz, ám egy próbát megér. Amint a lány elkészült, és belép, a kapun én várok egy kicsit és követem, ám próbálok rejtve maradni. Sajnos számolnom kell avval, hogy többen is érkeznek a küldetésre, és ebben az esetben az utolsó után próbálok bemenni.

//szeretném jelezni, hogy Et-mben jelezve van, hogy egyrészt béta tesztelő voltam, illetve vörös indikátorral rendelkezek (ezt Kayaba nem vette akkor észre, ám azóta írtam neki)//

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Aiko on Pént. Dec. 28, 2012 6:18 pm

A Nagy Síkság közepén ülve nem tudtam eldönteni mit kéne tennem. Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem a Kezdetek Városában próbálok szerencsét, bár tudtam, nem fogadják szívesen a vörös indikátorosokat de itt az ideje fejlődni s reméltem találok küldetést ahol jó felszerelésre és nagy jutalomra számíthatok. Utam közben kénytelen voltam teleportálni a főtérre mivel több vadász is börtönbe akart juttatni, de ezt nem hagyhattam. „Nem veszíthetek egy játék ellen.” A bárosban hosszas bolyongás után egy tömegre lettem figyelmes, nagy öröm töltött el mikor meghallottam a kazamatával kapcsolatos híreket, s rögtön neki is vágtam az útnak, úgy éreztem ez egyedül túl nehézkes lesz számomra s szövetségesekre, kell lelnem, ami nehéz lesz számomra az indikátorom színe miatt. Próbáltam új úton megközelíteni a kazamatát, hiszen sokan vadászhatnak a pirosokra.
Miután megérkeztem egy ideig meghúztam magam egy fán, mivel már két játékos előttem a helyszínen volt. Nem volt türelmem többet várni, megláttam egy másik vörös indikátoros játékost. Lassan oda osontam mellé, majd megszólítottam.
-H-hé. Hello nem akarok balhét, remélem te is így gondolkodsz ezzel kapcsolatban, csak a titkos folyosó miatt jöttem, dolgozzunk össze, nem lenne jó zajt csapni, szóval ne csinálj jelenetet, mi pirosak tartsunk össze.
Ezt halkan közöltem vele jómagam is érdekesnek tartottam hogy nincs semmiféle félelmem egy másik pirossal kapcsolatban, egyetlen dolog kötötte le figyelmemet amin rögtön fennakadt a szemem: a szürke haja , majd ha egyetértett velem , akkor együtt vártuk tovább, hogy a lány folytassa útját a már oly közel lévő bejárat felé.
Ha nem értett egyet az álláspontommal, akkor valószínűleg további bonyodalom várható ebből.
avatar
Aiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 24
Tartózkodási hely : NASA

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
430/450  (430/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Tetsuko Jin on Vas. Dec. 30, 2012 3:03 pm

Ez a nap is olyan mint a többi.. Csupán késztetést érzek magamban, hogy csináljak is végre valamit és ne csak sétálgassak és pesztrálgassak másokkal, másokat. Itt vagyok már… már… jó rég úta és még alig szereztem valami kis exp-t.. Igen.. ez valóban szörnyű, de ma egy új Jin ébredt fel aki küldetést szeretne vállalni… Csak hogy legyen egy kis pénzem és persze érdekel a második szint is, ahova csak akkor mehetek, ha szintet lépek. A szintlépéshez meg ugye exp kell nekem. A Reggeli kelés után nem csináltam mást, csak reggeliztem és rohantam a kezdetek városának főterére… nézni egy pont nekem való küldetést.. Odaérve tapasztaltam, hogy a küldetések java több embernek ajánlott nem csak egynek.. de honnan szerezzek én most ilyen hírtelen társakat?? Hmmm itt vakarom a fejem, de nem jut eszembe semmi.. majd hírtelen mellettem terem egy ember és leszólított.. illetve szó szerint lepisszegett. Természetesen odamegyek.. hátha valami fontosat akar.. és Így is van.. egy fontos és veszélyesnek tűnő dologgal tömte tele a fejem.. és nem tudtam ettől megszabadulni. Egy bizonyos rejtett folyosó.. ez érdekesen hangzik… Az idegennel sokat beszélgettem.. Elmondta azt is, hogy csak bizonyos időközönként látható a rejtett folyosó. Kicsit furcsának találtam, de most pont ez kell nekem.. kitudja, milyen kincsek vannak ott elrejtve… vagy esetleg csúnya mobok.. De mindegy is.. majd meg fogom ezt látni.. Felkerekedek és irány is a kazamata bejárata ahol már egy lány álldogált itt természetesen odasétáltam és megszólítottam.. sosem voltam szívbajos.. szégyenlős meg aztán még kevésbé.
- Yo… Tetsuko Jin vagyok.. Örvendek.. Te mi járatban vagy itt??- kérdeztem mosolyogva a lánytól.. remélem azért választ is kapok.


A hozzászólást Tetsuko Jin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 30, 2012 4:56 pm-kor.
avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Kiroku on Vas. Dec. 30, 2012 3:47 pm

Mint minden nap a mai is egy eredménytelen kereséssel telt Kuroko számára. Az átlagemberek valószínűleg már rég feladták volna a keresést és belenyugodtak volna a gondolatba, hogy a kedvesük, akit annyira kutatnak már rég meghalt, de Kiroku nem ilyen ő nem adja fel, ha kell, végig viszi mind a 100 szintet csak, hogy megtalálja. Az elmúlt napokban is ezt tette és, mint már mondtam most is ám azon belül, hogy azt a személyt keresi, aki iránt érzelmeket tudott kimutatni a szintlépés is a fejében járt. Nem hagyhatja ugyan is figyelmen kívül, hogy azért nem találja Midorikot sehol, mert már szintet lépett és egyel feljebb írtja a mobokat és keresi Kurokot.
A lányt, aki azt hitte már soha nem keríti hatalmába, azaz emberi érzés, melyet Midoriko iránt érez ám most hirtelen a hatalmába kerítette ez a z érzés. A tömegben épp egy furcsa alakot hallgat, aki valami rejtélyes átjáróról regél, mikor megpillantja a lányt, aki szintén rápillant, majd tovább áll. Kuroko az egyik pillanatban még a férfit hallgatja, ám a másikban már azt az utat járja, mint a lány. Fogalma sincs mi ütött beléje, hirtelenen el is felejtette Midorikot és csak az állatidomár jár az eszében, akit most követ. Persze Kuroko nem az a zaklató típus, egyszerűen csak azért követi a leányzót, mert az ő útja is arra vezet, mint az övé. Ám nincs egyedül. Többen is tartanak ugyan abba az irányba és valószínűleg az ő céljuk is a rejtett járat és az ott rejlő magas jutalom, ami a kitisztításáért jár.
Mikor ezt a lány érzékeli, megszaporázza lépteit, hogy mihamarabb beérje az előtte haladó lányt, aki mindeközben eltűnt a szemei elől.
Végül aztán beéri a lányt, aki ekkor már egy sziklán ülve pihen, míg az állatkája nem messze tőle játszik.
- Hello, Kiroku vagyok. Te is a küldetés miatt érkeztél? – a megszokottól most egy hosszabb mondókával áll meg a lánytól alig pár méterre és kicsi zavarban lévő arccal szólal meg az állatidomár felé.
- Ha nem gond csatlakoznék hozzád…- szólal meg ismét miközben enyhén vörös arccal küld egy csoport meghívót a lánynak. - Talán a segítségedre lehetnék… – jegyzi meg miközben tekintetét egy pillanatra a lány felé fordítja, de aztán gyorsan elkapja.


_________________
Adatlap
Előtörténet


>>4.szint; A Darázskirálynő<<

Jártasságok:
Súlyemelés - 1
Akrobatika -1
Érclátás - 26
Fegyverkészítés - 19
avatar
Kiroku
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2012. Oct. 18.
Age : 13
Tartózkodási hely : 1. szint; Folyton máshol

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
271/300  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Misaki Kana on Szer. Jan. 02, 2013 2:31 pm

//Bocsi mindenkitől, hogy megvárakoztattalak titeket!//

Ahogy a városban sétálgattam, észrevettem, hogy egy emberke körül elég jelentős kis tömeg gyűlt össze. A kíváncsiság, mint minden emberben bennem is ott van, így én is oda mentem, hogy megnézzem mi is történik. Akárhogy próbáltam, sehogy sem sikerült áttörni magam a tömegen. Megvártam még a tömeg szép lassan eloszlott és odaballagtam a „műsorvezetőhöz”. Felvázoltam neki a helyzetem, miszerint nem hallottam semmit ezért megkértem, hogy mondja el nekem is azt amit a többi embernek.
Pár perc alatt meg is tudtam tőle, hogy van egy elég érdekes mellékküldetés, amit még egyetlen player és beta teszter sem tudott teljesíteni. Mivel elég érdekesnek tűnt a dolog számomra így bővebb információkat is kértem tőle. Szerencsére volt elég ideje rám annak a kedves fickónak és elmondta, hogy az első szintű kazamatában van egy tikos folyosó ami csak egy bizonyos időpontban, egy bizonyos helyen nyílik meg. Megköszönöm a hasznos információkat és már indulok is, hogy utána járjak ennek a bizarr küldetésnek. Mikor odaérek a toronyhoz látom, hogy nem csak az én érdeklődésemet keltette fel ez a titkos járat dolog. Odamegyek a kapuhoz, hátat fordítok annak majd odaszólok azokhoz akik idegyűltek a toronyhoz.
Sziasztok emberek! Misamisa vagyok! Gondolom ti is emiatt a folyosó ügy miatt jöttetek. Ha már így összegyűltünk, akkor már el is indulhatnánk felfedezni a kazamatát! Aki szívesen velem tartani az jöjjön!
Mikor elmondtam a monológom, kinyitom a kaput és elindulok befelé.

_________________
Színecském ^.^ : #FF00FF
Pontjaim:
Élet: 4 (+3)
Fegyverkezelés: 1 (+1)
Erő: 3 (+1 fegyver bónusz)
Kitartás: 1 (+1)
Gyorsaság: 5 (+3)
Speciális képesség: 2 (+2)
Páncélzat: 2

Képességem:
Burn Blade
Passive: A férfiak, a közelébe engedelmesebbé válnak. (A kisebb óhaj-sóhajokat teljesítik)
Active: Egy a fegyvertől teljesen független vér színű „energia kard” kard jelenik meg a kezébe (ha éppen van nála fegyver akkor, olyan mint egy aura). Ha bekapcsolja, akit megvág vele az aktuális életpontja megduplázódik (nem a maximális, hanem mondjuk, ha valakinek 10/5 a HP-ja visszatöltődik, de túlgyógyulni mondjuk 10/12 nem lehet) és 1 körig megduplázza a gyorsaságát + az erejét. Naponta speciális képesség/szint-szer tudja használni.


Adatlapom
Előtörténetem
avatar
Misaki Kana
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
55/100  (55/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Klein on Csüt. Jan. 03, 2013 5:24 pm

A torony kapuja tehát megnyílik, és két csoportban sorjáztok be rajta. Előbb Fuuko, Jin, Kiroku és MisaMisa, majd nem sokkal később észrevétlenül utánuk lopózik Ryutoshi és Neuro piros duója.

Az első szint kazamatája 20 emeletet foglal magába, melyből nektek a 17-ikre kell eljutnotok körülbelül egy óra alatt. Bent kellemetlen hűvös fogad titeket, az érzetet pedig csak fokozza a hideg és szürke kövekből felépített folyosók. A fényt a falakon található fáklyák adják, amik világítanak olyan fényesen, hogy mindent tisztán lássatok, de azért nappali fénynek nem nevezhető, amiben haladtok. A kazamatában kizárólag humanoid <<Koboldok>> találhatóak, melyek többnyire kardot használnak ellenetek és eleinte magányosan támadnak rátok. Két-három csapástól kimúlnak, így még 1. szintűként sem okozhat nektek gondot (és életvesztést) a legyőzésük, ha együttműködtök.

Pihenőzóna minden 5. emeleten található, ezekben a szobákban nem támadnak rátok szörnyek, és pihenhettek egy keveset, ám mivel az idő szorít titeket, nem érdemes sokat tartózkodnotok itt. Az első komolyabb kihívás pedig a 15. emeleten talál rátok.

Zöld indikátoros csapat:
Bár a 11. emelet óta a közönséges koboldok csapatban támadnak rátok, a pihenőszoba előtt, mikor talán már mentálisan fel vagytok rá készülve, hogy pihenhettek egy keveset, olyasmi történik, amire nem számíthattok. Eddig általatok nem látott mob, a <<Romok Kobold Harcosa>> jelenik meg váratlanul, egy előttetek, egy pedig mögöttetek. Menekülőutatok tehát nincs, a két csatabárdos kobold pedig nagyon szívós ellenfél. Ugyanazzal a három csapásból álló kombóval harcolnak ugyan, így a támadásaik kiszámíthatóak, de jóval gyorsabbak nálatok (három támadásukra jut egy csapás tőletek), és ha nem Kiroku találja el őket, akkor az életük sem fogy valami nagy tempóban.

Piros indikátoros csapat:
Ha eddig nem buktatok le a másik parti előtt, akkor titeket szintén váratlan rajtaütés vár, nem sokkal lemaradva a többiektől. Titeket az eddig is látott közönséges <<Koboldok>> támadnak meg, ám kettőtökre összesen hat kardos szörny jut, így óriási létszámfölényben vannak. Egy az egyben ugyanolyan gyorsak vagytok, mint ők, Neuronak két, Ryutoshinak három csapás egy ilyen legyőzése. Észnél kell lennetek, ha nem akartok túl sok életet veszteni.

Írjátok hát le, hogyan jutottak el idáig a kazamatában, és hogyan próbáljátok legyőzni az ellenfeleiteket.

Sorrend: Fuuko, Ryutoshi, Neuro, Jin, Kiroku, MisaMisa
Jelzem, a sorrend csak tájékoztató jellegű egyelőre, szóval lehet soron kívül is írni, de ha 3 napig nem érkezik poszt, akkor a sorban következőt fogom figyelmeztetni arra, hogy írjon.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Fuuko Shinatsu on Csüt. Jan. 03, 2013 6:49 pm

Nemsokkal a kis csapatunk megalakulása után behatoltunk a húsz emeletes kazamatába. Egy óránk volt feljutni a tizenhetedik emeletre. A hideg folyosókat néhány fáklya világította meg ami ép elég volt hogy valamennyire lássuk merre is kell haladni. Szerencsére az első pár emeleten csak néhol bukkantak fel magányososan kóborló koboldok akiket gond nélkül elintézhettünk. Pár emelettel később feltűnt hogy a koboldok csapatokba rendeződve portyáznak a magasabb területeken, ez kicsit megnehezítette a dolgokat, megpróbáltam minél hangtalanabbul lépni hogy ne csapjak nagy zajt, talán kicsit furcsa lehetett a többieknek ez a rejtőzködési forma amit alkalmaztam, de még mindig jobb minthogy feleslegesen pocsékolni a drága élet pontjainkat. A hűvös folyosókon való bujkálás során észrevettem hogy néhány méterenként kisebb négyzet alakú lyukak vannak a fal alsó részében amik nem voltak elég nagyok hogy egy ember beférjen rajtuk de egy kisebb állat gond nélkül mozoghatott bennük. Lehajoltam hogy megvizsgáljam közelebbről is az egyik nyílást azonban túl sötét volt nem láttam tisztán felvettem a földről egy kavicsot és behajítottam, pár másodperccel később hallottam a koppanását, de úgy tűnt hogy elég hosszú. Mire feljutottunk a 15. emeletre rettenetesen elfáradtam szerencsére itt található egy pihenő szoba, miután megpillantottam a szobát újra erőre kaptam és előre rohantam hogy minél előbb lepihenhessek, azonban mielőtt odaérkeztem volna váratlanul megjelent előttünk egy eddig ismeretlen mob aki a <<Romok Kobold Harcosa>> névre hallgat.
- Neee ezt nem hiszem el, miért pont most történik ez. - jelentettem ki csalódottan, majd hatalmas zajra lettem figyelmes, amikor megfordultam egy másik monstrum pislogott rám. Nem igazán jutott az eszembe semmi terv amivel minimális élet veszteség nélkül le tudnánk győzni őket. De ha legyőzzük őket akkor végre pihenhetünk - csak ez az egy dologra tudtam gondolni.
-K-Kiroku-chan, támadjuk meg az előttünk lévő szörnyeteget, amíg a többiek a hátulsót ostromolják, ha sikerül túljutni rajta akkor nyugodtan kipihenhetjük magunkat és foglalkozhatunk később a másikkal. - magabiztosan osztotta meg tervét a többiekkel. /Ha a többiek egyetértenek akkor két csapatra oszolva támadhatják a két szörnyeteget és a lány rögvest ráuszítja petjét a Kobold harcosra, azonban ha valaki más tervel állna elő akkor szívesen megvalósítaná azt is/.

_________________
Spoiler:

Élet: 8  (+2)
Fegyverkezelés: 8
Irányítás: 11 (+14 )
Kitartás: 6 
Gyorsaság: 9 
Speciális képesség: 3
[Páncél: 8
Keresés: 1
Látás: 1
Lopakodás: 1
Nyomkövetés: 1
Növénylátás: 1
Potion/Méregfőzés: 1
avatar
Fuuko Shinatsu
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2012. Dec. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
578/600  (578/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Hétf. Jan. 07, 2013 6:44 pm

Szerencsére nem látott meg senki egy kivétellel. Egy szintén vörös indikátoros fiú volt az. Felmértem, majd egy beletörődök.
- Rendben.. az úrfi is velem tarthat… de ha akár egyikükre is rátámad…. meghal! – ezt úgy mondtam, hogy világos legyen a számára, hogy én fogom megölni, ha hozzáér valamelyikükhöz.
Miután bementek mindannyian jómagam is utánuk mentem. Nem érdekelt, hogy a fiú is követ-e de reméltem nem buktat le. Szépen lassan haladok, és megtartom a 20 lépés távolságot. Az volt a furcsa, hogy egyszerű volt a feljutás. Igaz, hogy az is nagy segítséget okozott, hogy az első csapat szinte mindenkit levágott, de legalább nem tudták meglepni őket hátulról. Szépen lassacskán aztán sikerült feljutnunk a 15. szintig. Nagyon gyanús volt a csend, mikor beléptünk. Elölről sem hallottam semmit, szóval nem lehettek, hogy elöl már kitisztították. Előreemeltem buzogányom.
- Készüljön fel úrfi! Rossz érzésem van! – suttogom, most határozott, és szemem csupa gyanút sugárzott.
Egyszer csak kék sugarak vettek körbe. teleportálódtak.
- Csapda! – ordítom.
Ekkor megjelent egy nagy csapat Kobold. Még láttam, hogy a másik csapat is bajba jutott, ám őket látszólag erősebb szörnyek szorították sarokba. Szinte elképesztő sebességgel számoltam össze a mi ellenségeinket. Összesen 12, vagyis 6-6 mindkettőnknek. Ha valamelyikük támadna, akkor én rögtön megpróbálom fejbe csapni buzogányommal. Ha talált nem fekszik ki, így még megütöm párszor. A fejét és a gyomrát támadtam csak. Ha sikerül eltalálnom 3-szor, akkor szétbomlik. Szerencsére jó fejszámoló vagyok, így kiszámoltam, hogy 5x3=15, vagyis még legalább 15x kell csapnom, hogy én felemet megsemmisítsük. Hátrálok, majd szólok a fiúnak.
- Álljunk közel egymáshoz, hogy ne tudjanak hátunk mögé kerülni! És mindegyikünknek 6-6 jut.
Ez után csak arra ügyelek, hogy az én ne kerüljenek túl közel, de rá kell jönnöm, hogyha nem sietünk, bajban leszünk. Éppen fejbe vágom, majd megöklözöm az egyik Koboldot, amikor eszembe jut valami.
- Úrfi próbáljon a hátuk mögé kerülni! – utasítom.
Amint bólint, vagy reagál, én nekifutok, és a Koboldok lába alatt átcsúszva megpróbálok a Koboldok mögé kerülni, miközben Pajzsommal magamat védem. ha sikerült átcsúsznom, akkor a lehető leggyorsabban feltápászkodok, és lendületes támadásokkal próbálom beszorítani a Koboldokat, és ha a harctársamnak is sikerült a manőver, akkor a Koboldok most kettőnk közé szorultak. Szépen sorjában megyek, egyről a kettőre, és akibe egyszer belecsapok, abba megpróbálok további két csapást bevinni. Ezzel az aprítási taktikával rohanok neki többi bestiának is, ám gyorsan be kell fejeznem, mert hamar kifogyhatok a kitartásomból. Amint elintéztem az én felemet kicsit lihegve odakiáltok társamnak.
- Elbír a maradékkal, vagy segítsek legyűrni a Koboldokat?
Ha igent kapok, akkor nekifutok, és próbálom magamra vonni a hatalmas Kobold figyelmét egy nagy üvöltéssel, és a lába megvágásával. Ha végre rám figyel, akkor jelzek a többieknek, hogy mihamarabb húzódjanak biztonságba, míg én elcsalom ezt az egyet, ám a másikról sajna nem tudok gondoskodni, azonban készen álltam életemet adni a többiek épségéért cserébe. Azonban ha társam nemet válaszol csak azután segítek a többieknek, ha a fiú támadójaival végeztünk.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Aiko on Hétf. Jan. 07, 2013 7:31 pm

Miután megjelentem a fiú mellett, egy kissé, talán hamis mosollyal közölte az ő feltételeit.
- O-oké… Nem terveztem hogy ártok bárkinek is.
Mondtam neki, miközben a fejemet simogattam és mosolyogtam. „Mi ez az úrfizás.. ehh elég furcsa srác..” Miután a többi játékos bement a fiú elindult befelé, én utána s végig mögötte mentem, elég egyszerű dolgunk volt ugyanis szinte megtisztított mindent az előttünk lévő csapat, nagyon tetszett ez a helyzet. Hisz semmi életet nem vesztettem az előttünk lévőknek hála, bár úgy éreztem jobb lenne egy csapatba lenni, de a piros indikátor miatt ők nem tudnának bízni bennünk. Mikor felértünk a 15. szintre, hirtelen elkezdett fájni a fejem, és egy hangot hallottam belülről „Ölj! Ölj!! Ölj!!” Ez a hang egyre hangosabb és hangosabb volt, a fejemhez kaptam két kézzel, próbáltam küzdeni, de a következő pillanatban már nem tudtam irányítani a saját testem, mintha egy más személyiség jött volna ki rajtam. „Ez meg mi? Olvastam már ilyenről. D-de ehhez nem valami sokk kell? Mi a fenét csinálhatnak velem odaát?” Ahogy láttam a srác nem vette észre a változást de mikor megtámasztottam magam a falon, elindítottam valószínűleg egy csapdát. „Hogy lehetek ilyen szerencsétlen?” /-Vigyázz vigyázz!/ Üvöltöttem a fiúnak de egy hang nem jött ki a torkomon, miközben a testem magától elindult a srác felé, támadó pózt felvéve, de ekkor, talán még szerencsénkre is, megjelent egy halom Kobold körülöttünk. A másik csapat is hasonló bajba keveredett. Ekkr már újra tudtam irányítani a testem, de ez nem olyan volt mint korábban.. ölni akartam, mindennél jobban szomjaztam a gyilkolásra. A fiú közölte velem mit kéne tennünk de, én ügyet sem vetettem rá.
- Chh… Csinálj amit akarsz! Gyeeerünk essünk nekiii!/Vállamra tettem fegyverem és felé fordítottam a fejem/
Üvöltve indultam a Koboldok felé, saját testi épségemet nem féltve, a lovag ismét egy ötlettel ált elő.
- Ne Úrfizz! Idegesítő vagy! Nem érdekel, mit csinálsz! CSAK ÖLNI AKAROK!
Ezzel, talán eleget téve kérésének, a Koboldok köré kerültünk és végre, kezdődhetett a mészárlás!
- Pusztulj!
Üvöltöttem miközben hangosan nevetve gyilkoltam a Koboldokat, társam is elég szépen haladt. Talán kissé szadistán, nem is a gyilkolásra mentem, hanem hogy minél lassabban hajnak meg, hogy kiélvezhessem eme csodás pillanatot. Miután végzett,felém fordult, és egy kérdést tett fel amivel, talán kedveskedni akart… én háttal álltam neki és lassan fordultam meg. (vörösen izzó szemekkel)
- Nem-nem kell a segítséged…../közben megnyaltam a kardom/
A lovag megpróbálta magára vonni a hatalmas kobold figyelmét, én utána indultam hogy kisebb segítséget nyújtsak neki…
- Engem se hagyj ki a mókából!~
E közben oda szóltam a másik csapatnak, akik közül néhány tag felénk nézett.
- Mi van? Nem láttatok még piros játékosokat?!
avatar
Aiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 24
Tartózkodási hely : NASA

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
430/450  (430/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Kiroku on Pént. Jan. 11, 2013 12:04 am

Kiroku felajánlását követően megjelent még egy lány, aki a Misamisa néven mutatkozik be. Egy rövidke monológot követően a lány hamar úgy gondja, hogy átveszi a vezetői szerepet így elsőnek is lép be a nyíláson, míg a hallgatag harcos az állatidomárral egy időbe Misa mögött lép be a sötét barlangba. Na, persze mint ahogy az lenni szokott itt sincs az a vak sötét köszönhetően a falakra aggatott fáklyáknak, melyek végig kísérik a csapat útját.
Kuroko tudja jól, hogy azért az ilyesfajta helyek sem üresek főképp, ha még jól el is rejtik pont, mint ezt a helyet, így belépésüket követően nyomban jobb kezét a pallosának hosszú markolatára helyezi, és kicsit megdönti, hogy egy esetleges támadás esetén gyorsan lekaphassa a hátáról. Szerencsére a sötét helyiség nem olyan szűkös így egy magafajta otromba nagy fegyverrel harcoló játékos is könnyedén hadakozhat. Kiroku sejtése beigazolódott. Ahogy haladni kezdtek felfelé a szinteken a semmiből tűntek elő az egyszerű Koboldok, melyek kardot lóbálva próbálták legyőzni őket. Persze ezek a mobok igen alacsony élettel rendelkeznek, így nem is csoda hogy Kuroko a maga részét mindig pikk-pakk lenyeste anélkül, hogy megsérült volna. Bár az életük kevés volt ám a számuk már annál inkább. Ráadásul a 11. szinttől már csapatban támadnak. Ám még ezzel sem érnek sokat köszönhetően annak, hogy még a tízedik szinten Kuroko sikeresen kipihente magát, ráadásul az, hogy már hordákba verődve támadtak rájuk azt feltételezte számára, hogy közel a cél. Ahogy haladnak előre a koboldok mozgásai már oly egyszerűnek tűnik a halk harcos számára, hogy szinte másodpercre pontosan tudta mikor kell kézbe vennie a fegyverét.
Így van ez a 15. emelet pihenőszobája előtt is. Ám mikor a lány előveszi a fegyverét, furcsa mód a Koboldok sehol sincsenek. A lány szemeit jobbra-ballra mozgatva tekinti át a környezetét, de nem találja sehol őket, míg nem hirtelen felbukkan egy teljesen más fajtájú Kobold.
- …-chan?… – lepődik meg a megszólításon, de aztán hamar megrázza a fejét, majd pallosát a kezébe véve támad a csatabárdos szörnyetegre. - Misamisa te a hátsót tartsd fel, míg a két hátsó személy be nem segít. – intéz a lány egy tőle nem megszokott hosszabb mondatot a kardforgatónak, miközben hárítja a gyors csapást, melyet a Kobold intéz feléje.
- Ha segítség kell, csak szólj! – jegyzi meg még, mikor hátra fordul Misa felé és a koboldon túl látja, hogy a vörös indikátorosok is el vannak még foglalva. Bár hangja egyik felszólalásakor sem áraszt semmi féle érzelmet, még is magában furcsának találja eme segítőkész szándékát. Nem tudja igazán mire vélni a dolgot, csak egy kósza ötlet jut, eszébe miközben lecsap a mobra, miszerint talán azért ennyire segítőkész mert mindketten lányok, és mint arra már jó régen rájött saját maga is a gyengébbik nem iránt érdeklődik.


_________________
Adatlap
Előtörténet


>>4.szint; A Darázskirálynő<<

Jártasságok:
Súlyemelés - 1
Akrobatika -1
Érclátás - 26
Fegyverkészítés - 19
avatar
Kiroku
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2012. Oct. 18.
Age : 13
Tartózkodási hely : 1. szint; Folyton máshol

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
271/300  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Tetsuko Jin on Kedd Jan. 15, 2013 3:00 am

Egy érdekes információt követve jutottam el a kazamaták bejáratához ahol már egy szimpatikus lányka várakozott. Később jött még egy és ahogy szerény személyem észrevette, elkezdtek kommunikálni. Egyedül én maradtam ki a dolgiból. Szó szerint ignoráltak, de nem sértődtem meg. Én nem olyan ember vagyok, ha nem akarnak velem beszélni én megértem őket. Töretlenül mosolyogtam tovább. Kicsit sem hibáztatom a hölgyeket. Egy szemfedős ember valóban elrettentő látvány lehet a számukra, még egy mosoly ellenére is.
- Szia! Tetsuko Jin vagyok!- mutatkoztam be azért az imént érkezett lánynak akit Kiroku-sannak hívtak. Hallottam mikor bemutatkozott a lánynak. Elővettem a fegyverem, ami egy hosszú bolt volt és csak támaszkodtam rajta. Nem szólaltam meg. Tudom, hogy mikor vagyok felesleges a társalgásban. Hamarosan egyikünk vezetésével elindultunk be a kazamatákba. Eléggé lehangoló helynek találtam. Hűvös volt és a szürke kövekből kirakott folyosókat sem nevezném kellemes látványnak, amiket fáklyák hosszú sora világít ki. A napfény erejével nem értek fel, de arra pont elegendő volt, hogy lássuk azt amit kell. A lányok haladtak elől, jómagam pedig hátul kullogott két-három méterrel lemaradva. Az út korántsem zajlott zökkenőmentesen. Koboldok támadtak ránk mindenfelől. Kiroku -sanszerencsére szorgalmasan aprította hatalmas fegyverével az apró és modortalan lényeket. Én pedig foglalkoztam azokkal, akik lesből és hátulról szerettek volna megtámadni minket. Botom fürgén forgatva hamar lenulláztam életpontjaikat. Nem eset nehezemre. Fegyveremnek hála sokkal nagyobb volt az elérésem mint nekik, így hozzám sem tudtak érni. Ha netalántán valamelyik lányka hátrapillantana, csak mosolyogva visszapillantok, mintha semmisem történt volna itt az előbb. Gyorsan haladtunk és ez nem volt baj, mert sürgetett minket az idő. Szerencsénkre az ötödik szinten volt egy pihenő, ahol pár percre kifújhattam magam akár a hölgyekkel akár nélkülük. Ahogy sorra igáztuk le a szinteket és a rajtuk lévő gyenge védelmet az egyre erősebb lett. A második pihenőnk után már csoportosan támadtak ránk a mini bestiák. Nem jelentet sokkal több gondot a számomra. Továbbra is tettem a dolgomat, védtem a hölgyeket miközben ők elől trappoltak és irtottak, legalábbis Kiroku-san pár ütésből lenullázott egy nagyobb kobold csoportot. Az energiánk sajnos nekünk sem volt végtelen.. újabb négy szintet tisztítottunk meg erőltetett tempóban. Már nem kellett sok.. csak egy kicsi, hogy elérjük az újabb pihenőszobát. De a sors közbeszólt. A jól megérdemelt pihenésünk helyett két erősebb ellenfelet kaptunk magunknak. Gyorsan kellett döntenünk.. ennek a kis csapatnak. A döntés pedig megszületett.. A két lány együtt támadja az előttünk lévő szívós ellenfelet, és ha átjutnak, rajta akkor pihennek, és csak utána foglalkoznak a másikkal. Tehát a lényeg az, hogy nekem marad a másik, amit fel kellene tartanom, amíg a másik kettő át nem jut az elsőn. Nemes és öngyilkos feladat. Egy férfinak meg kell tenni, amit meg kell tennie. Legyen hát..
- Köszönöm, hogy eddig veletek tarthattam- hajoltam meg mélyen, majd megfordultam, hogy szembenézhessek a végzetemmel. Esélyem nem sok volt egyedül.. pontosabban semmi. Megtámadtam, hát a mobot.. lényegtelen volt, hogy eltalálom-e vagy kivédi.. Csak a figyelmét akartam magamra vonni. Ha ez megtörtént, akkor próbálok minden erőmmel védekezni. Hárítok a botommal, ha tudok, elugrálok az ütések elől, botomat földbe szúrva nyerek támasztékot ezzel megkönnyítve a nehezebb manőverek kivitelezését, és ha földre kerülnék is ezt az elvet használom. A botom nem csupán a fegyverem, hanem a támasztékom is. A két vörös indikátoros játékos, akikről eddig nem tudtam, vagyis inkább nem akartam róluk tudomást venni, minek, ha ők sem szeretnék ezt? Eleget teszek kérésüknek, nekik is sok lett a dolguk hírtelen. A lovagkinézetű egyén elindult felém, ha sikerült elvonnia a figyelmét a koboldnak akkor védekezésből átmentem támadásba. Egyedül neki is nagy falat lenne.. ezt közösen kellett legyűrnünk. És persze nem hagyhattam ott egyedül őt.. mert ha nem jött volna az életem ezen a helyen ért volna véget.

avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Klein on Szer. Jan. 16, 2013 9:06 pm

// Misa kámforrá vált, szóval nélküle folytatjuk, a helyére Violeta del Sanchez érkezik //

A harc hosszú percekig eltart, és bár jól használjátok a forrásaitokat, néhányotok így is megsínyli az összecsapást. MisaMisa jár a legrosszabbul, neki végül teleport kristállyal menekülnie kell, így Jin is komoly nehézségekbe ütközik, hiszen Ryutoshiék érkezéséig egyedül kell tartania a nálánál erősebb kobold harcost. Mire beestek a biztonságos zónát jelentő szobába, Jin és Neuro élete már jócskán a pirosba hajlik, Ryutoshi, Kiroku és Kau életcsíkja sárga, és egyedül Fuuko mondhatja el azt magáról, hogy nem vesztette el élete legalább felét.
Van egy kevés időtök pihenni, így feltöltődhettek, megismerkedhet a két csapat egymással, és gyógyíthatjátok magatok potikkal vagy kristályokkal, ha van nálatok. Nem árt, főleg a Jin-Neuro párosnak, hiszen vár még rátok két emelet.

Szerencsétekre túl komoly ellenállásba nem ütköztök a továbbiakban, így hogy Fuuko petjével együtt hatan vagytok, már nem számítanak olyan melós ellenfélnek a Kobold Harcosok, amik várnak rátok utatok hátralévő részében. Mire a 17. szintre értek, addigra a rejtett folyosó helye is látszik: a kazamata egy pontján felfedezhettek az eddig mindenhol sima falon egy egyenes vonalakból álló krikszkrakszokkal "díszített" részt. Ha egyikőtök a falra teszi a kezét, rögtön felugrik neki egy kis panel, amely tájékoztat a rejtett folyosó felfedezéséről, és megkérdi, hogy be kívántok-e lépni. A megerősítő kék gomb megnyomása után pedig az ajtóból kiemelkedik hat darab jobb tenyér helye. Ezekbe kell beledugnotok a mancsotokat. Az egyetlen probléma az, hogy mindössze öten vagytok, és Kau lábát nem fogadja el a rendszer hatodiknak, sem pedig a bal tenyeret. Szerencsére még épp időben megpillantotok egy játékost erre kóborolni. Meg tudjátok győzni szűk öt perc alatt, hogy csatlakozzon hozzátok?

Violeta:
Te felülről jössz, a kazamata felső szintjeit használod farmolásra. Bár magas szintű vagy, ezek a szörnyek azért rejtenek egy kevés kihívást számodra szólóban és jól jársz velük xp és arany tekintetében is. A 17. szint folyosóit járva pillanthatod meg az öt játékost és az óriásbékát, amint a rejtett folyosó ajtaja előtt álldogálnak tehetetlenül. Foglalkozol velük, vagy cserben hagyod őket, még ha meg is kérnek, hogy segíts nekik?
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Aiko on Szer. Jan. 16, 2013 11:15 pm

Miután, Ryutoshi és én, Jin segítségére siettünk, végre a régi önmagam voltam, Jinnek már nem volt sok élete, s a kobold harcos fegyvere suhintott felé. Siettem, hogy nehogy elveszítsünk, egy harcostársat, mivel, az egyiknek így is ki kellett teleportálnia. Jin-t gondolkodás nélkül, félrelöktem a kobold harcos csapása elől. Nekem, sajnos nem sikerült kitérnem, így elég komoly sérülést kaptam.
- Idióta! Nem áldozhatod így fel magad! Ha segítség kell, szólj!
Ekkor Ryutoshi védelmezett minket, míg össze nem szedtük magunkat, és nem csatlakoztunk hozzá, ő nagyon jól állta a helyét, profi módon küzdött, de ő is sok életet vesztett. Később, miután, végeztünk a szörnyekkel, egy kis pihenés következhetett… behúzódtam az egyik sarokba, nem akartam zavarni a többieket, hiszen, talán nem bizonyultam túl hasznosnak. Elhasználtam a Mini Potion-t. Ekkor, megint jött a szörnyű fejfájás, kezemet irányítani nem tudtam, s néztem, ahogy szépen lassan gördül le a menü. És egy ismeretlen ruha volt a tárgyaim között. Ahogy az ujjam a panelhez ért, egy női ruha jelent meg rajtam, ekkor már egyáltalán nem zavart, hiszen teljesen eluralkodott rajtam egy, talán női énem. Felálltam s elindultam, a földön ülő Jin felé, ekkor már tudtam nevét, hiszen a harc közben, bemutatkoztunk egymásnak.
- Szia édesem.
Szólítottam meg, ekkor nem biztos, hogy elsőre felismert, hiszen eléggé lányosan néztem ki.
Leültem az ölébe, majd elkezdtem felé mozdítani a fejem, mikor már majdnem megcsókoltam, hírtelen visszatért az igazi énem. „Mi a …?!” Ekkor, hírtelen, vörös lett az arcom, nem mertem körbenézni, csak tovább mozdítottam a fejem, míg nem a fejem a válla fölött volt és azt mondtam neki.
- Be-vet-ted~
Majd felálltam az öléből, visszaváltottam ruhám és szóltam többiekhez.
- Khmm…
Tettem szám elé az öklöm és magamra vontam a figyelmet.
- L-lassan indulhatnánk.
Kicsivel később, el is indultunk, majd további küzdelmek várnak ránk, ezek már nem rejtenek nagy kihívást. A 17. Szintre érve, már láttuk a rejtett folyosót. Elértünk egy furán csíkozott részt, olyan volt mint valami gagyi grafiti. Jinnel, egyszerre tapizzuk le a falat, ekkor eszembe jut, a korábbi incidens, és kissé ismét elpirulok, majd elfordítom a fejem. Ekkor egy panel ugrott fel, én ösztönösen nyomtam a kék gombra. Talán nem kellett volna, mert mint ahogy kiderült, nem vagyunk elegek a továbbjutáshoz. „Még egy kéz kéne.” Ekkor, megpillantottam egy lányt a távolban.
- Oh.. Nézzétek…
Mutattam a lány felé.
- Iderángathatnánk, és bele tehetnénk a kezét.
avatar
Aiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 24
Tartózkodási hely : NASA

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
430/450  (430/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Fuuko Shinatsu on Csüt. Jan. 17, 2013 4:08 pm

Két csapatra oszolva próbálkoztunk legyűrni a két behemótot azonban Misa hamar elveszítette az életének nagy részét ezért kénytelen volt használni a kristályát. A Jin nevezetű srác egyedül folytatta a harcot a szörnyeteg ellen. Pár másodperccel később figyelmes lettem hogy egy vörös indikátoros játékos tart felénk, illetve kettő... Nem volt sok időm megnézni őket mivel még el voltunk foglalva a mi ellenfelünkkel, de úgy tűnt hogy segíteni próbálnak nekünk. Pár perc véres küzdelem után végül sikerült bejutnunk a pihenő zónába. Illedelmesen megköszöntem a segítségüket. Jin és az egyik piros játékos élete jócskán megcsappant, és a többieké sem volt túl jó állapotban. Nekem valami csoda folytán több mint a fele még megvolt. Felajánlottam a Mini Potion-om Jin-sannak mivel nélküle meghaltunk volna és az ő élete volt a leginkább leharcoltabb mivel az alacsonyabb piros játékos elhasználta a sajátját ezért érte már nem kellett aggódni hogy meghalna. Szerencsére volt nálam egy kevés étel amit Kau-nak adtam hogy visszatérjen az ereje. Miközben etettem a kicsit leharcolt óriás békát a következő “köszöntésre” lettem figyelmes:
- “Szia édesem” amikor felnéztem ép Jinre mászott rá női ruhában az egyik srác. Annyira megdöbbentem hogy egy szót sem tudtam szólni. Vöröslő arccal figyeltem ahogyan egyre közelebb és közelebb hajolt mintha meg akarná csókolni. Hirtelen eltűnt a női ruha és felpattant Jinről. Még mindig nem tudom elhinni hogy képes lett volna tényleg ilyesmire. Lehetséges hogy csak túl fáradt voltam és a képzeletem játszott velem? Kicsit megköszörülte a torkát majd ismét felszólalt - “L-lassan indulhatnánk.” Felpattantam a helyemről és folytattuk az utunkat.
Későbbi emeleteken már nem jelentettek komolyabb kihívást a koboldok. Mire felértünk a 17. szintre már halványan látszodott a folyosó helye. Miközben közeledtünk célállomás felé egy furcsa minta kezdődött meg a falon. Biztosan valamiféle jelölés lehet. Lassan nyújtottam a kezem a fal felé nemsokkal Jin és a kis barátja után érintettem meg. Megjelent egy kis szöveg doboz ami jelezte hogy egy eddig ismeretlen folyosót fedeztünk fel. Kis hezitálás után a kék gombra kattintottam hogy be tudjak lépni. Azonban a zárt ajtón hat tenyér nyom jelent meg. Ha valamelyikünk megérintette valamelyik gombot felvillant de mindenki csak egy gombot tudott megnyomni és sajnos Kaura nem reagált, biztos azért mert ő nem játékos. Itt a vége innen nem jutunk tovább perceken belül eltűnik és vége elbuktuk a küldetést. Ezek a gondolatok jártak a fejemben. De hirtelen valaki felkiáltott - “Nézzétek...” amikor megfordultam egy kalandort láttam. Hatalmas szikla esett le a szívemről.
- m-megkérhetnénk hogy csatlakozzon hozzánk. - jelentettem ki és indultam meg a játékos felé.
Amikor odaértem hozzá udvariasan bemutatkoztam. De fogalmam sincs hogyan tehetném fel neki minél gyorsabban és érthetőbben a kérésemet. Elkezdtem egy mondatot de a feléig se jutottam el de meggondoltam magam, újra megpróbáltam de értelmetlenre sikeredett. Zavarodottan és kicsit kellemetlenül éreztem magam miközben szemben álltam a lánnyal.

_________________
Spoiler:

Élet: 8  (+2)
Fegyverkezelés: 8
Irányítás: 11 (+14 )
Kitartás: 6 
Gyorsaság: 9 
Speciális képesség: 3
[Páncél: 8
Keresés: 1
Látás: 1
Lopakodás: 1
Nyomkövetés: 1
Növénylátás: 1
Potion/Méregfőzés: 1
avatar
Fuuko Shinatsu
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2012. Dec. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
578/600  (578/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Vas. Jan. 20, 2013 9:54 pm

Nagy harc árán, de sikerült eljutni a pihenő zónába. Eddig nem nagyon volt alkalmam pihenni, így viszont nagyon jól esett ez a kis szusszanás. Próbáltam nem útba lenni, így leülök, az egyik kis zugba, minél távolabb, hogy tényleg ne legyen arra panasz, hogy zavarom a többieket. Becsukom szemem, és csak koncentrálok. Miután megnézem a többiek életsávját, ám előbb felállok, majd meghajolok, majd jól hallhatóan bemutatkozom.
- Uraim, hölgyeim… jómagam Ryutoshi Kurasai vagyok. örvendek a találkozásnak! – majd miután kiegyenesedek, előhozom inventorimból potionom, majd egyik lánynak (Kurokonak) nyújtom – Kisasszony… kérem, fogadja el, és ne törődjön velem! – próbálnék a szavába vágni ezzel, ha tiltakozna, ha nem.
Ha nem kívánja elvenni, akkor sorjába megkérdezem mindenkitől, ám ha mindenki visszautasítja, elrakom, mivel én megvagyok a nélkül is, és ha mégsem, akkor is csak a saját okaim miatt. Miután végre tovább indulunk, én újonnan hallgatni kezdek, és inkább a környezetemre ügyelek tekintve, hogy megérzésem szerint nem vagyunk túl a nehezén. fegyveremet markolászom, mikor feltűnik végre, hogy 17.szinten vagyunk egy ajtónál. Kisebb várakozás után kéznyomok jelennek meg az ajtón. Nem tudom miért, de reflexszerűen rárakom kezemet, pedig idáig nem jutottam a béta alatt. Semmi. Ekkor veszem észre, hogy eggyel több kézlenyomat van, mint ahányan vagyunk, ám úgy látszik a többiek megelőztek egy újabb személy keresésében. Nem sokáig álldogáltam. Visszateszem fegyverem a helyére, majd a lányhoz lépkedek, és a többiek kéréséről nem tudva én is belekezdek.
- Jó napot kisasszony! Nem szeretném ezzel zavarni, de nem óhajtana segíteni nekünk? Annak a kapunak a kinyitásához 6 játékos szüksége, ám mi csak 5-en vagyunk. Legyen, szíves segítsen nekünk. – és meghajolok, ám addig nem egyenesedek ki, míg nem válaszol a lány.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Viola on Hétf. Jan. 21, 2013 8:41 pm

stat és egyéb:
Élet: 6
Fegyverkezelés: 6
Erő/Irányítás: 12
Kitartás: 8
Gyorsaság: 8
Speciális képesség: 8 (Körönként két teleport 8 méteres rádiuszban)
Páncél: 10

Megjelenés:
Szigony a csuklóra kötve egy zsinórral
Bronz vért
Szalmakalap
2x Bronz gyűrű (ez mondjuk nem túl észrevehető, csak annak, aki direkt nézi)
Részletesebb kinézet adatlapon.

Újra lesújtok a fegyverrel. Egy merész szúrással végzem ki a kobold banda utolsó tagját, aki még életben volt a közel hat tagú csoportból, akit megtámadtam. Mikor farmolni jöttem ide, nem is számítottam arra, hogy egyszerre ennyi idegesítő ellenféllel gyűlik meg a bajom. A sebesülős visításuknál már csak az a rosszabb, mikor az ember az utolsó csapást viszi be nekik. Akkor már tényleg olyanok, mint a disznók.
Hál' az égnek, a szinten elég nagy ahhoz, hogy egyedül is "sétálgathassak" ezen a veszélyes vidéken. Anat most bosst öl, szám szerint a negyediket, szóval nem tudja, hogy én közben itt gyűjtöm a tapasztalati pontokat. Mentem volna én vele főnököt verni, de úgy érzem, hogy egyszerűen túl gyenge vagyok ahhoz, hogy egy elit csapat tagjaként harcoljak a kiszabadulásunkért.
Szóval inkább csak itt aprítom azt, amit bírok, hozzáteszem: élvezettel. Teljesen boldoggá tesz az, hogy egyedül képes vagyok ennyi ellenséget leverni egyedül. Ez nekem sok löketet ad az egómhoz, így tehát bírom. Lehet mostantól mindig ezt fogom művelni, ha a pasim távol van.
A kobold pixeleire hullik, amint szigonyom eléri a fejét, majd eldob egy kis aranyat, amit fel is kapok. Nem számolom meg, hogy mennyi lehet, mert ezen a szinten nem horribilis összegért megy a harc.
Körbenézek, de közel s távol nem látok egyetlen ellenfelet sem és olybá tűnik a respwan sem most fog bekövetkezni, így veszem a sátorfámat és megindulok egy újabb területet meghódítani. Remélem ezúttal még több lénnyel is akad dolgom, akiket ha elnáspángolok, még akár tárgyat is dobnak. Az lenne a legjobb, hátha el bírom passzolni valakinek jó pénzért...
A várakozásaimmal ellentétben azonban nem egy halom mobba, hanem játékosokba ütközöm, akik mind egy falnál ácsorognak és a kezüket nyomják az adott tárgyhoz. Feszültnek tűnnek, ha ez jó kifejezés. Ügyködnek valamin, ehhez kétség nem fér...
Aztán észrevesznek engem, legalábbis ezt a következtetést vonom le, mikor minden tekintet egyszeriben rám szegeződik, s némelyikük még is pusmogni kezd.
Jobban ráfogok a szigonyra, mikor az egyikük közelebb jön felém. Egy barna hajú lány az, aki valamennyivel alacsonyabb nálam. Megkér arra, hogy csatlakozzam hozzájuk, majd a nevét is elárulja. Fuuko Shinatsu, ha nem hazudik. De ezen kívül nem tudok meg többet, mert csak összefüggéstelenül beszél. Hajjaj, hova kerültem? Én sem bírok semmit válaszolni a lánynak, de a kínos szituációból egy fekete ruhás ezüst hajú srác ment, ki, aki végre normálisan elém áll és beszélni is kezd. Kezdőknek tűnnek. Valami ajtót akarnak kinyitni. Egye fene segítek nekik, de biztos nem ingyen. A vak is látja, hogy odabent valami tuti kincs lehet.
- De részesedést kérek..! - mondom, majd elvigyorodok és odabattyogom a saját kézlenyomat olvasómhoz és ha mindenki rendben van, akkor én is lenyomom a gombot, vagy mit.
Hát nem kellett sokáig győzködni, de nem is ezért vagyok itt, hanem a farmolásért!
avatar
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1535/1700  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Kiroku on Szer. Jan. 23, 2013 5:53 pm

Miután besétálnak a sötét helyiségbe és elkezdik, útjukat felfelé menet nem ütköznek semmi nehézségbe. Semmibe, és itt értendő ez a néha rájuk támadó koboldok is, akiket még akkor is könnyedén lecsap, mikor azok bandában támadnak a csapatra. Azonban a helyzet rögtön bonyolódni kezd mikor a következő pihenő szoba előtt bekerítik Kirokuékat a semmiből előtűnő <<Romok Kobold Harcosa>> nevezetű óriásnak mondható koboldok.
Kiroku hallva Fuuko hangját máris cselekszik, ezzel jelezve a tervel való egyetértését. Mindemellett azonban még hátra tekint és MisaMisát is arra utasítja, hogy foglalja le a hátuk mögötti mob-ot. A helyzet azonban súlyosbodni látszik mikor a lénynek sikerül egy ütést bevinnie a lánynak, aki így szinte majdnem elvesztette páncéljának nagy részét plusz létszámuk is hamar megfogyatkozik, mikor a kardforgató lány arra kényszerül, hogy el teleportáljon a csatatérről.
Végül sikerül legyűrniük a dögöket azonban életcsíkjaik megszenvedték rendesen. Kiroku élete több mint a felére csökkent ezt jelezvén a látóterének bal felső részén elhelyezkedő csík sárgába váltott. Persze nem meglepő hisz a lány élete kevés épp, hogy 10 HP ugyan is minden pontját az erejére és a sebességére pakolja többek közt. A pihenőben így a lány első dolga elővenni a még kezdéskor kapott potion-ját melyet fel is hörpint. Az életcsík ekkor ugrik egy nagyot ám nem telik meg teljesen hisz a lány életet adó vörös folyadéka csak öt HP-t tölt vissza ám aggódnia felesleges emiatt hisz az üresen maradt rész egészen kicsike.
A lány ignorálja a körülötte folyó furcsa dolgokat és inkább arra koncentrál, hogy visszanyerje az elvesztett energiáját. Persze azért egy pindurkát rá pillant a traviba átment kardforgatóra, de aztán tekintetét a földnek szegezi és behunyja szemét, így dől háttal a falnak és pihen egy kicsikét.
Miután útnak indulnak folytatva a kalandot a 17. emeletig, szerencsére a Kobold Harcosok nem okoznak gondot, azaz könnyel lenyesi őket, ami jó, mert a hatalmas dögök nemrég leverték az összes páncélját, így már csak az a 10 életpontja maradt a lánynak összesen, ami nem valami sok szóval most nem pazarolhat.
El is érik azt a bizonyos emeletet. Elérva a rejtett folyosóhoz lép a lány. Persze nem véletlenül rejtett a neve hisz annak bejárata el van zárva. Itt a lány gondolkodni kezd, hogy miként juthatna be. Első és egyetlen ötlete pedig az lesz, hogy a kezében lévő pallosával végzi ki az ajtót. Az ötlet annyira elnyeri a tetszését, hogy már épp készülne hátrébb lépdelni, hogy speciális képességével pusztíthasson, mikor a többiek a falon matatás közben előhívnak hat darab jobb tenyér lenyomatot. Nincs mit tenni a rombolást el kell halasztania, vagy mégsem? Ugyan is miután ő is beleteszi, a kezét a jelbe kiderül, hogy létszámhiány áll fenn.
Kurokko megint csak készülne eltávolodni a faltól, de tervét ekkor egy újabb tényező akadályozza meg. Egy játékos tűnik fel, egy nő szigonnyal a hátán/kezében. Épp, hogy csak megközelít a többiek közül ketten a maguk módján meg is invitálják a csapatba, hogy a segítségével be tudjanak jutni a titkos folyosóra.
A lány végül elfogadja a meghívást, persze kijelenti hogy kér a küldetésért kapott jutalomból, ami érthető is.


_________________
Adatlap
Előtörténet


>>4.szint; A Darázskirálynő<<

Jártasságok:
Súlyemelés - 1
Akrobatika -1
Érclátás - 26
Fegyverkészítés - 19
avatar
Kiroku
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2012. Oct. 18.
Age : 13
Tartózkodási hely : 1. szint; Folyton máshol

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
271/300  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Tetsuko Jin on Csüt. Jan. 24, 2013 12:01 am

Bár a társaim kezdettől fogva nem vettek rólam tudomást, nem tettem szóvá. Nem erőltethettem magam rájuk csak úgy. Ők ezt akarták.. nem tehettem ellene semmit, vagyis nem is akartam. Szótlanul követtem őket és szorgalmasan irtottam a mobok rám eső részét. A pihenő helyeken sem váltottunk egy szót sem, csak ők ketten egymással. Így ment ez jó pár szinten keresztül és a vég efelé már egyre keményebb menetek voltak. Már csoportosan jöttek ránk a kicsi szörnyecskék… A legnehezebb kihívás csak ezután következett. A pihenőhely előtt pár méterrel egy erősebb mob zárta el az utunkat, majd nem sokkal később a visszautat is. Éppen csak egy gyorsa taktikai megbeszélésre voltunk képesek idő hiányában, aminek az lett az eredménye, hogy a két lányka együtt támadott egy mobot, míg én magam egy másikat. Illedelmesen elköszöntem tőlük, mert nem sok esélyt láttam a túlélésre.. mégis megkellett tennem. Egyedül néztem szembe a szörnyeteggel.. vagyis volt egy segítségem, de őt hamar kivonták a forgalomból.. túl hamar. Cseppet sem estem kétségbe mikor farkasszemet néztem a kobolddal. Lélekben már felkészültem arra, hogy feltartsam azt a monstrumot, míg a hölgyek el nem érnek a pihenőzónába. Így támadtam, hogy rám figyeljen… sokkal erősebb volt mint én és még gyorsabb is.. Próbáltam elugrálni.. kitérni.. elgurulni a támadások elől, de nem vagyok egy superman, így pár betalált alaposan lecsökkentve az életemet. Egy bottal nem mentem sokra.. és el is fáradtam rendesen… mire a két lányka legyőzte az ő ellenfelüket megkönnyebbültem… de ez a pillanatnyi figyelmetlenség majdnem a vesztemet okozta… Egy lökést éreztem csak, mely eltaszított a támadás elől.. Mikor odapillantottam, láttam, hogy az egyik vörös indikátoros segített rajtam. Így a támadás őt érte és ezzel kivonta magát a további harcokból.
-Arigatou Őszhaj-San – köszöntem meg e segítségét de már ott is volt a lovag-san aki magára vonta a csúnya nagy kobold figyelmét, így támadhattam félelem nélkül. Mondjuk eddig is így tettem.. Mikor végre végeztünk ezzel az ellenféllel az életem jócskán megcsappant. Szinte úgy estem be a zónába és csak a földön ülve pihentem. Az egyik lány jött oda hozzám, hogy megossza velem a potiját..
- Arigatou.. de nem fogadhatom el… Rosszul érezném magam, ha a szükség órájában nem lenne nálad egy ilyen ital… de értékelem a szándékodat..- utasítottam vissza mosolyogva, majd saját potimat húztam le, hogy egy kis életet nyerhessek vissza.
- Illő neked is megköszönnöm a segítséget Lovag-san.. Arigatou- köszöntem meg azt, hogy megmentette az életemet. Éppen indulni készültem volna, illetve csak felakartam állni, de Őszhaj-San női ruhában ült az ölembe. Csak pislogtam, hogy akkor ez mi is??
- Őszhaj-san??!!- kérdeztem miközben már közelített felém.. Mikor leesett, hogy egy férfi, női ruhában ült az ölemben… és valami gusztustalan és számomra ennél is kellemetlenebb dologra készült.. Hírtelen elfordítottam a fejem és próbáltam a gyomrom tartalmát ott tartani, ahol annak lenni kellett. Ez volt számomra az igazi csata.. nem a koboldok elleni.. Ami bent volt az ki akart jönni.. nagyon küzdöttem, hogy ne tegye… Arcomon a mosoly furcsa grimasszá változott.. és kissé zöldültem is.. Mint kiderült ez csak egy vicc volt.. de ki viccelt volna egy olyan helyzetben?? Megkönnyebbültem mikor végre lemászott rólam…De mikor utána pillantottam és megláttam újra férfiruhában.. kész… Elfordultam és kieresztettem mindent, amit ez idáig próbáltam visszatartani. Ennyi volt.. Megsemmisítő vereséget szenvedtem a gyomrommal szembeni küzdelemben. Ha csak egy pillanatra is, de belegondoltam abba, hogy megcsókol.. akaratlanul bevillant az elmémbe fujjjj….Lassan feltápászkodtam, mikor már nem volt mit kiengednem magamból.. kicsit még émelyegtem.. de kezdett múlni az érzés.
- Őszhaj-san megkérhetnélek, hogy többször ne csináld ezt??- kérdeztem mosolyogva és elindultam a többiek után. Kicsit meghúztam magam.. még nem éreztem 100%-nak magam.. Könnyedén elértünk a célhoz, ahol látszódott a titkos folyosó.. már sokkal jobban éreztem magam. A továbbjutáshoz azonban hétdarab jobb tenyér kellett.. nekünk meg csak hat volt. Amíg vizsgálgattam a tenyér leolvasókat egy hölgy érkezett a sorainkba akit a többiek már meg is győztek..
- Szia! Tetsuko Jin vagyok- bemutatkoztam illedelmesen és a jobb kezem az egyik leolvasóra tettem.
avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Klein on Csüt. Jan. 24, 2013 9:46 pm

Mikor mind a hatan megérintitek a falat, az végre megmoccan és hangos súrlódó hangot hallatva besüllyed, majd kettéválik. Még éppen időben, talán ha egy perccel később teszitek meg mindezt, akkor hoppon maradtok. Midőn a kapu nagyot csattanva megáll, gyér megvilágítású folyosó tárul fel előttetek. Csupán egy-egy fáklya ad némi fényt, de így is vigyáznotok kell, hogy ne lépjetek egymás lábára vakoskodás közben. Csak Neuronak és Violetának nincs ilyen gondja, hiszen őket éjjellátásuk kihúzza a bajból. Ámde őket sem menti meg semmilyen jártasság sem az áporodott, dohos levegőtől, ami a ritkán használt folyosón fogad titeket. Szellőzése nincs sok, az egészen biztos.
A járat viszonylag szűk, legfeljebb ketten fértek el egymás mellett kényelmetlen érzés nélkül. Talán kicsit szűkül is útközben. Mobokkal meglepő módon nem találkoztok, pedig hosszú percekig haladtok monoton az egyenes, sötét kőfolyosón. A két éjjellátó viszont úgy öt perc sétát követően megpillanthat egy elágazást, amit nemsoká el is értek. V alakban válik el a járat kétfelé, és újabb questablak jelenik meg előttetek, ahogy átléptek egy ponton.

"Váljatok ketté egyenlő létszámban, hogy mesés kincset lelhessetek a folyosó végén! Válasszatok bölcsen!"


Így szól a felirat, csakhogy heten vagytok jelen. Hogy osztjátok el a csapatot, hogy mindkét irányba ugyanannyian indulhassatok tovább? És legfőképp melyikőtök melyik irányba megy? Balra, vagy jobbra? Beszéljétek meg a megoldást és rendeződjetek két csapatba!
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Pént. Jan. 25, 2013 8:19 am

Nos, sikerült meggyőzni a lányt cserébe, ha adunk neki a részünkből. De engem ez nem zavart. Én csak meg akartam védeni a többieket, így minden érzés nélkül rábólintok. Mikor végre kitárjuk, a kaput a hat tenyér lenyomásával végre megpillantjuk, ami bent van. Legalábbis megpillanthatnánk, ám túl sötét van bent, hogy tisztán lássunk.
- Rendelkezik valaki Éjjellátó jártassággal? – kérdezem, majd ha akad rá „jelentkező”, akkor megkérem – Jobb lenne, ha én mennék elől, hogy így is elkerüljük azt, hogy fontosabb személyek veszélybe kerüljenek, így ha előröl, jön a támadás, akkor a hátulsók időben tudni fognak reagálni. Emellett szeretnék magam mellé egy éjjellátót, mert én nem rendelkezek sajnos ilyen jártassággal még.
Ha másnak sincs ellenvetése, akkor tovaindulhatunk, és remélve, hogy vállalja valaki a mellettem haladást. Úgy látszik pont jó két főre az alagút, így a kísérőmmel (ha van) nyugodtan haladhatunk egymás mellett, míg a többiek mögöttünk. Fegyveremet biztos, ami biztos magam előtt tarom készenlétbe. Egy újabb kis idő után egy ablak jelenik meg előttem, ami egy újabb feladatot adott nekünk. Elsőre nem tűnt nehéznek, ám valamiről hirtelen elfeledkeztem. Egy állatidomár is van velünk. Kénytelen voltam elismerni, hogy ez így nem lesz jó, mert a 7-et nem lehet elosztani 2 fele. Hangosan fellélegzek, majd ismét megszólalok.
- Úgy látszik itt elválnak útjaink. Sajnos én már nem mehetek semelyikőtökkel, mert összesen 7-en vagyunk, és így nem tudnánk egyenlően kettéválni, csak ha valaki kettévágja magát. – ha valaki nem értené, hogy miről beszélek, felvilágosítom, hogy egy pet is jelen van – nos, akkor további jó utat. Én itt megvárom önöket egy darabig, ha visszatérnek... Ezt nem rosszindulatból mondom, de lehet, hogy vissza teleportálják magukat, ha teljesítik a feladatot.
Ezzel a sor legvégére megyek, és leülök, míg a többiek el nem indulnak. Kész voltam itt maradni, és nem is éreztem csalódottságot, hogy miért maradok le a jutalomról. Örültem, hogy másnak át tudom adni helyem, így segíthetem fejlődését. Ha valaki helyettem maradni itt akkor ellenkezek, és akár erőszakkal is, de rákényszerítem, hogy továbbmenjen, mert nem akartam ily módon fejlődni. Én mindenképpen maradok, míg a többiek elnyerik a küldetés jutalmát.

Ui.: Ryu-t nem lehet semmiképp rábeszélni a továbbhaladásra, szóval ne nagyon bajlódjatok a meggyőzésével xD

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Fuuko Shinatsu on Pént. Jan. 25, 2013 2:43 pm

A lány meggyőzése után megnyílt az ajtó egy kicsit szűkebb volt a folyosó mint amire számítottam. Ha nem világított volna az a pár fáklya akkor még azt sem láttuk volna hogy merre is haladunk pontosan. A lélegzés is nehézkessé vált. Mivel a folyosó nagyon szűk volt ezért kettesével kezdtünk meg az utunk folytatását. A sort a lovag vezette közvetlenül mögötte haladtam, vagy legalábbis azt hiszem hogy ő mögötte sajnos nem sokat láttam belőle a sötétség miatt, időnként kicsit elveszítettem az egyensúly érzékemet, valószínűleg azért mert nem vagyok hozzászokva a poros levegőhöz és az állandó sötétséghez. Elérkeztünk egy elágazáshoz ahol felugrott egy újabb küldetés ablak. Miszerint ketté kell válnunk de úgy hogy pont egyenlő számban haladhassunk tovább. “ez nem lehet nehéz mivel pont hatan vagyunk” gondoltam. De sajnos rá kellet jönnöm hogy mennyire nem volt igazam. Ryutoshi-san felvílágosított hogy a pet is számít szóval páratlan a létszámunk. Visszafordulni nem fordulhattunk hogy keressünk még valakit és a pet-em pedig nem szívesen hagytam volna magára a folyosón. Úgy érzem hogy nekem nem sok döntési lehetőségem van ezzel kapcsolatban mert ha visszafordulnék akkor megint csak páratlanul lennének. “-Úgy látszik itt elválnak útjaink” jelentette ki az a személy aki számomra a legbecsületesebbnek tűnt annak ellenére hogy piros indikátora volt. Már majdnem elindultam a jobb oldali folyosó irányába amikor egy érdekes ötletem támadt.
- izé.. ha használom a különleges képességemet akkor képes vagyok a pet-em megduplázni. - jelentettem ki talán picit halkabban a kelleténél.

_________________
Spoiler:

Élet: 8  (+2)
Fegyverkezelés: 8
Irányítás: 11 (+14 )
Kitartás: 6 
Gyorsaság: 9 
Speciális képesség: 3
[Páncél: 8
Keresés: 1
Látás: 1
Lopakodás: 1
Nyomkövetés: 1
Növénylátás: 1
Potion/Méregfőzés: 1
avatar
Fuuko Shinatsu
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2012. Dec. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
578/600  (578/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Aiko on Pént. Jan. 25, 2013 10:54 pm

Társaim, sikeresen meggyőzték a lányt, hogy csatlakozzon hozzánk, persze a lány kért a jutalomból is. Ez nekem nem volt az ínyemre de nem tehettem mást, kellett az a hatodik ember. Kezünket, a helyére téve, az ajtó kinyílt, és elindulhattunk befelé. Egy sötét, és szűk folyosó tárulkozott elénk, szerencsére a sötétség ellenére, nem volt gond a látásommal, az éjjellátásnak köszönhetően. A lovagunk, előre kéredzkedett, hogy védjen minket az esetleges közelgő moboktól. Egyre beljebb haladtunk a folyosón fura szagok terjengtek, szinte kibírhatatlan volt, kezemmel orromat takarva próbáltam átvészelni a helyzetet. Végül, egy elágazáshoz érkeztünk, a többiek elkezdtek beszélgetni, majd ismét jött, az az őrjítő fejfájás. „Látom a megoldást.” Az agyam pillanatok alatt összerakta a képet, és igyekeztem megosztani ezt a többiekkel.
- Figyeljetek rám!
Kiáltottam, majd megkértem őket hogy mondják el a szintjeiket.
- Tehát… két csapat lesz: az egyes csapat Az idomár, a két pet, és a harcművész lány. A kettes, a harcművész, a lovag, a harcos és én, mint kardforgató. Azért így állítottam össze, mert szerintem, nem lenne túl jó ötlet különválasztani az idomárt az állataitól. És mivel a harcművész lány nagyobb, mint mi, ezért ő nyújthatja neki a legnagyobb védelmet.
Ha mindenki egyetértett, akkor, akár indulhattunk is. Ha nem volt teljes egyetértés, akkor ismét, ész érvekkel próbáltam őket rávenni, hogy cselekedjenek, a szerint, amit mondtam nekik korábban. És azt is megértettem, hogy ami most velem történik, az valószínűleg, személyiségzavar, reméltem, hogy ez minél hamarabb véget ér, már ha véget ér valaha. De a legfontosabb, továbbra is az volt, hogy megszerezzem a jutalmat.
avatar
Aiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 24
Tartózkodási hely : NASA

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
430/450  (430/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Viola on Kedd Jan. 29, 2013 5:49 pm

Ahogy mindenki beilleszti a saját kezét a mintába, a fal elindul befelé, majd egy ponton megáll és a felénél kettéválva szétnyílik. Meg sem mozdulok, de már érzem a bentről kiáramló dohos valamit, ami levegő kellene hogy legyen, de így inkább valami olyan anyag, amiből az ember nem szívesen tüdőz le egy szippantást. Megacélozom magam és gyorsan veszek egy nagy levegőt belőle, hogy minél előbb hozzászoktassam magam a benti körülményekhez. Nem tetszik az "íze", de a többiek példáját követve hamarosan én is belépek a járatba.
Először mintha sötét lenne odabent, de a fényhatások megváltoznak, mikor a szememet több ideig pihentetem a fal sötét szegleteiben, vagy ahogy a folyosó vége felé kémlelek. Egy ideig eltart, mire rájövök, hogy a többiek miért közlekednek olyan esetlenül, mikor én viszonylag akadály nélkül bírok közlekedni. A válasz sokkal egyszerűbb mint, amire legelőször gondoltam: Éjjeli látás. Hát én megvettem azt a jártasságot! Erre abban a pillanatban jövök rá, mikor az a srác, aki felkért engem a csatlakozásra megkér egy éjjellátót, hogy csatlakozzon hozzá előre. Ezt a feladatot azonban nem nekem kell felvállalnom, mert az egyik tag elfogadja, így két férfi halad az élen, utána meg a többiek, végül én.
Meg sem szólalok, csupán a lábam alá nézek, hogy nehogy elvágódjak egy nagyobb kőben, vagy akármiben. Kis keserűség azért támad bennem, amiért a többiek még ennyit sem látnak, mint most én, de ezen sem tudok sokáig morfondírozni, mert egy elágazáshoz érünk, ami két külön útra terelne minket. Az egyik srác nyomban fel is ajánlja magát, hogy hátra marad, mert a fejünk felett lévő írás szerint csak egyenlő létszámmal mehetünk tovább a két járaton. Gyorsan összeszámolom a jelenlévőket és a probléma ott tornyosult elénk, hogy heten vagyunk és így természetesen nincs meg a páros szám. Már értem is, hogy miért akar itt maradni a lovag, de nem szólok egy szót sem, az ő dolga, hogy mit csinál. Az viszont furcsa, hogy eddig ő akart nagyon védeni mindenkit, most meg itt maradna ahelyett, hogy valaki más helyét venné át, hisz' több, mint valószínű, hogy valamilyen veszélyes helyre fogunk menni.
Az egyik fiú ragadja magához a szót. Egyből rá tekintek és akkor veszem észre először, hogy szemei halványan derengenek. Vajon neki is lenne éjjellátó jártassága? Nem lennék rajta meglepődve, hasznos kiegészítő tud lenni az ilyen helyzetekben, mint a mostani. Rendesen kíváncsi is vagyok, hogy mi lehet a magasabb szintjein... Hova lehet ragozni azt, hogy látunk a sötétben? Hmm...
- Ötödik szintű vagyok... - mondom kissé lesújtva, mikor körülöttem már mindenki bevallotta, hogy milyen satnya levelen van. Igaz, nem tudom miért vagyok meglepve, nem mindenki olyan, mint én, hogy egyedül járok mobokat ölni, mikor nincsen otthon az uram, de azért büszke is vagyok magamra, mert ezzel akkor én is vagyok a legerősebb a jelenlévők között. Nagyszerű érzés!
- Jól van. Gyere, induljunk! - mondom az egyetlen állatidomár lánynak, aki immáron két pettel pózolt, hogy menjünk gyorsan az alagutunkba.
- Nézzük meg, hogy milyen kincseket rejt! - kurjantom, majd előre megyek. Az éjjeli látásom a segítségemre van.
avatar
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1535/1700  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Fogolydilemma

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.