Szophie Iryana vs Neuro

Go down

default Szophie Iryana vs Neuro

Témanyitás by Aiko on Vas. Dec. 30, 2012 3:47 pm

A Nagy Síkság felől, a Kezdetek Erdeje felé jártam utam, mikor is elkezdett beesteledni. „Ha aludni akarok sietnem kell.” Így hát gyorsabbra vettem a tempót de sajnos eleinte néhány játékos feltartott a piros indikátorom miatt, megsebeztem őket annyira, hogy ne tudjanak utánam jönni, majd elfutottam. Lassan közeledtem az erdő felé, egy általam ismert, az erdőben lévő kisebb tisztás felé vettem az irányt, hosszú utat tettem meg mire odaértem. Már láttam a tisztás mikor egy halk szuszogásra lettem figyelmes, ijedten leguggoltam s lassan közeledtem a tisztás felé mikor is megpillantottam egy lányt, aki szinte egyedül, csak egy farkaskölyök kíséretében, összekuporodva aludt. „Ez nem valami biztonságos.” Ezzel elindultam a lány felé a farkaskölyök eleinte morgott, de biztos érezte, hogy nincs bennem rossz szándék így közelebb engedett és leültem a lány lábához. „Ma se fogok aludni, mért kell foglalkoznom másokkal?” eltelt egy óra már nagyon untam magam s elkezdtem nézelődni a lány felé. „Kár hogy nadrág van a szoknya alatt, pedig ennyit megérdemelnék.” Már két napja nem aludtam ezért nem egészen voltam észnél, hiszen folyamatosan menekülök a pirosokra vadászók elől. Lassan elkezdtem lehúzni a nadrágját, hogy szerezzek egy kis örömöt magamnak… Már majdnem teljesen lehúztam mikor is beugrott. „Mi a fenét csinálok? Nem pont ez az, amitől védeni akartam volna? Megint majdnem elbuktam.” Nekikezdtem visszahúzni a gatyát mikor látom hogy a lány felkelt. „Ó ne már megint?”
- V-várj ez nem az amire gondolsz!
Bámultam rémülten, a magyarázaton gondolkodva, hiszen valószínűleg pár másodperccel ezelőtt, pont ugyan azt akartam csinálni, amire ő gondolhat most.
avatar
Aiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 24
Tartózkodási hely : NASA

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
430/450  (430/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs Neuro

Témanyitás by Szophie on Vas. Dec. 30, 2012 6:12 pm

Eléggé elfáradtam azon a napon, már esteledett, és én egyedül voltam. Reméltem, hogy még eljutok a fogadóig aztán hatalmát vette rajtam a tejes kimerültség, így egy szép kis tisztáson szinte muszály volt ledőlnöm egy csöpp időre, épphogy csak leültem egy fa mellé, gondoltam csak megpihenek, aztán egy pár perces kikapcsolódás szempontjából lehunytam a szemem.. De tényleg csak pár percre..
Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valami hozzáér a lábamhoz.. Szép lassan végigcsúszik rajta.. Hogy mi?? Hirtelen felültem, mégis mi folyik itt??
Egy igencsak furcsa fiú üt mellettem. Mégis mit keres itt, és miért van mellettem. Hirtelen felugrottam..vagyis fel akartam ugrani, de ebben a cicanadrágom megakadályozott, ugyanis le volt húzva.
- E..Ez meg??!!! - eső reakcióra elpirultam, hisz mégis egy szál bugyiban feszítettem egy fiú előtt.
- M..mégis mi..?? Hogyan?? - arra már rájöttem, hogy elaludtam az erdő közepén.. Én hülye, simán meg is ölhettek volna..Aztán eljutott a tudatomig, hogy vajon miért is van lehúzva a cicanacim, és miért van a fiú keze a combomon.. Azt a rohadt!! Valami szadista megtámadott az erdőben.. Vezér pedig..még hagyta is! Most kicsit hátrébb húzódott, tekintve, hogy érezte, rá is mérges vagyok.
- V-várj ez nem az amire gondolsz! - mentegetőzött, szinte már ártatlannak tűnő arckifejezéssel. A rohadék! Erre még idegesebb lettem. Csak nyugodtan felálltam, megigazítottam a hajam.. és a khmm.. ruhám. Mégis mi lenne, ha nem az , amire gondolok??
- Te perverz állat, ezért most megfizetsz!!! Hogy mered bemocskolni a becsületemet!! Vezér, remélem tudod mi a dolgod! Csak a tökeid támadd! - elképzeltem, ahogy szépen darabjaira lesz marcangolva.. Csodás látvány lenne.. Ahogy a vér mindent beterít, a perverzek élete nem számít, simán leszek, ha kell piros jelű karakter.. Csak jót tennék ezzel a világnak..

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs Neuro

Témanyitás by Aiko on Vas. Dec. 30, 2012 7:03 pm

Miután a lány felkelt. Megigazította a haját, bár ez nekem kissé fura volt, hogy épp az előbb rángattam le róla a gatyát de, mindenek előtt a haját igazítja, igaz szép haja volt. Tudtam hogy túl késő. „Ezt már nem magyarázom ki.” Gazdája parancsára a farkas már el is indult felém, hogy szétszedjen odalenn. Nekem ez nem volt ínyemre így a kardom markolatával egy kis ütést mértem a farkas fejére míg ugrott.
- H-héj várj. Csak megakartalak védeni… de most talán megtanultad hogy nem olyan jó a semmi közepén elfeküdni bármely hozzám hasonló srác kihasználta volna ezt a helyzetet… De én megálltam szóval nem kell tőlem félned én is csak pihenni akarnék.
Ekkor meguntam a mentegetőzést és küldtem neki egy harc felkérést.
- Rendezzük le így a problémát.
Mondtam s vártam a válaszára, miközben védekeztem a farkasa ellen. Hirtelen elhagyott minden erőm, mivel már két napja nem aludtam elkezdtem dőlni előre s nyújtottam kezemet is hogy megtámaszkodjak egy fába… Kinyitottam a szemem, pár másodpercig ájult voltam, majd elkezdtem mozgatni a kezem /nyom, nyom/ valami fura, mégis jó érzés volt.
- Hmm. Mintha már éreztem volna hasonlót…. Ohh igen Kyrenánál….
Ekkor leesett, hogy amit fogok az nem egy fa, hanem a lány melle.
- Ehh^^” Bocsánat? Sajnos erre tényleg nem tudok magyarázatot adni. Vagy, az hogy fáradt vagyok, megfelel?
Mivel jómagam is úgy véltem, hogy ez nem fog megfelelni neki így nekikészültem a harcnak és vártam a támadását teljes készültséggel. A mellének megfogása kicsit megpörgette a szívem ami felfrissített és így éber tudtam maradni. „Csodás dopping minden nap ezt kéne csinálnom.”
avatar
Aiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 24
Tartózkodási hely : NASA

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
430/450  (430/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs Neuro

Témanyitás by Szophie on Vas. Dec. 30, 2012 8:30 pm

- H-héj várj. Csak meg akartalak védeni… de most talán megtanultad, hogy nem olyan jó a semmi közepén elfeküdni bármely hozzám hasonló srác kihasználta volna ezt a helyzetet… De én megálltam szóval nem kell tőlem félned én is csak pihenni akarnék. - védekezett, közben kitért farkasom golyóharapó támadása elől.
Mondjuk ezt még értem is, mert akár meg is ölhettek volna. Megvédett?? Mégis mi késztette arra, hogy mellettem maradjon?? Lehet, hogy belül nem is olyan rossz, mint amilyennek elsőre látszik, meg ahogy elsőre tapasztaltam. Ekkor kissé elfintorodtam. Azért megdicsérni nem fogom, amiért ilyeneket művelt.. szóval..khmm.. elpirultam. Ekkor hirtelen egy harc felkérést küldött.. kissé furcsálltam ezt, hisz az előbb még mentegetőzött, és én meg már nem is haragudtam, annyira.. Már épp azon voltam, hogy elengedem.
- Rendezzük le így a problémát. - mondta, és védekező pozícióba állt. Most akkor ez tényleg nem normális, következtettem.
Ekkor imbolyogni kezdett, látszott, hogy nem tud a lábán állni, és mindjárt összeesik. Kissé megijedtem a helyzettől. Előrenyúlt, gondolom valami biztos pontot keresett, amiben megkapaszkodhat, aztán el kezdett előre dőlni. Mielőtt rájöhettem volna, mit csinálok, elkaptam, jó nehéz volt, ezért rögtön le is raktam finoman a földre.
- Te szerencsétlen idióta, rám vigyázol ahelyett, hogy te is aludnál? - Ezután bevillant valami a biosz órákból, amikor az elsősegélynyújtást tanultunk, de aztán úgy döntöttem, nem csinálok semmit. Csak ültem mellette, és gondoltam megvárom, míg felébred. Fáradtnak tűnt, valószínűleg én is valahogy így jártam volna, ha nem alszom el a fa mellett. Pár perc múlva megmozdult, valami morgást is hallatott, ezért felé fordultam, kicsit aggódva, mi van, ha komolyabb baja is van, mint az álmosság. Ekkor..
- Hmm. Mintha már éreztem volna hasonlót…. Ohh igen Kyrenánál…. - nem leszek ideges, nem leszek ideges, nem leszek ideges…. De az vagyok! Már megint!!! Jó, ezt most nem direkt csinálta.. de..de.. már megint elpirultam! Miatta!
- Ehh^^” Bocsánat? Sajnos erre tényleg nem tudok magyarázatot adni. Vagy, az hogy fáradt vagyok, megfelel?
- Öhmm… - Távolabb húzódtam. – Hát.. már majdnem megesett egy perverzen a szívem, erre tessék. Mondjuk, ezt elnézem véletlennek, viszont akkor küzdj meg velem, ezért cserébe, de ne ölj meg, oké… Kéne egy kis tapasztalat.. – ekkor elfogadtam a kihívását.


_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs Neuro

Témanyitás by Aiko on Vas. Dec. 30, 2012 9:21 pm

A lány harcolni akart velem, ő az első Kyrena óta, aki nem csak a gyilkost látja bennem.
- Várj! Még némi pihenésre lenne szűkségem, várjuk meg a napfelkeltét, nem kell félned, nem próbálkozok, aludnom kell két napja nem aludtam tényleg nagy szűkségem, lenne rá azért is jöttem erre a tisztásra.
Ha beleegyezett akkor reggel az alvás után folytathattuk a harcot, nem tartott sokáig, míg elaludtam szinte rögtön kidőltem a fáradtságtól, reméltem hogy Szophie mer mellettem elaludni, s reméltem nem ébredek reggel kínos helyzetben.
- Jó reggelt! Akár neki is kezdhetünk!
„Ez a lány rám vigyázott miközben ki voltam ütve és én cserébe letapiztam.” Szörnyű ember vagyok, de végre újra érzem, hogy élek ez a kis pihenés talán elég is lesz egy harcra. Nagyszerű hogy vannak még ilyen játékosok, és ha harcolni akar rendben, hát legyen, elfogadtam a kihívást. „Végre egy harc, ami nem vérre megy.”
- Na! Akkor essünk is neki.
Ezzel a mondattal el is indultam Szophie felé s először a farkasát támadtam, mivel tudtam hogy hivatalos pvp-ben nem hal meg ha legyőzöm akkor sem. Az első csapásom következett ekkor megpróbáltam ledöfni a farkast, és kardomat a földbe szúrva lent tartani őt, ha ez sikerül, akkor Szophie betalál esetleges támadásával, de ha elég sokáig marad lent a farkas, akkor gyorsan kiszórhatom a harcból. Ha nem sikerül a kutyát a földön tartani, akkor hátrálok majd először a támadását, próbálom kivédeni, és újra próbálok támadni. Egyelőre a farkast akarom legyőzni és majd később a lányt de, fontos hogy ne fárasszam ki magam.
avatar
Aiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 24
Tartózkodási hely : NASA

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
430/450  (430/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs Neuro

Témanyitás by Szophie on Hétf. Dec. 31, 2012 4:32 pm

- Várj! Még némi pihenésre lenne szűkségem, várjuk meg a napfelkeltét, nem kell félned, nem próbálkozok, aludnom kell két napja nem aludtam tényleg nagy szűkségem, lenne rá azért is jöttem erre a tisztásra. - az én szempontomból jobb lenne, ha este harcolnánk, de azért nem lenne túl nagy tapasztalatszerzés az, ha összeesne a fáradtságtól, és már vége is lenne a harcnak. Bólintottam, és ő lekuporodott a földre egy fa mellé. így már én is sokkal nyugodtabb voltam, hogy nem leszek egyedül, így gondoltam, akkor én is alszok egy jót. Leheveredtem mellé a földre, betakaróztam a köpenyemmel, és a csillagokat kezdtem el nézni. Szép volt az idő, meleg szél fújt, sehol egy felhő.
Talán még romantikusnak is találtam volna, ha nem egy perverzzel vagyok, és nem ebben a világban. Kis idő múlva szépen lassan elaludtam.

Másnap reggel tapasztaltam, hogy végre nem ért általa semmi perverzió. Ez után rájöttem, hogy még be sem mutatkoztam, ezért rögtön ezzel kezdtem, közben neki álltam falatozni.
- Látom, kibírtál egy éjszakát perverzkedés nélkül. A nevem Szophie, örülök a találkozásnak.. – majd kis gondolkodás után hozzátettem. - Vagyis a találkozásnak pont nem örültem..
Ezután megreggeliztem, és rögtön neki is kezdtünk a harcnak. Ő a kicsi farkasomat támadta, amit nem néztem jó szemmel, de mit volt mit tenni, legalább közben elő tudtam készíteni az én támadásom, használtam a speciális képességem, ami ha sikeresen be talált, hála annak, hogy Vezérrel foglalkozott, akkor elvakítja, és Vezér kiszabadul a karmai közül, és drága petemnek már csak 2 életpontja marad. Ezután ráuszítom Vezért a vak ellenfelemre, farkasom 2x visz be sebzést a 3 perces időkorlát alatt. Ha az ellenfelemet mégsem találja el a képességem, akkor megvágom őt a késemmel, és minden erőmmel megpróbálom kiszabadítani Vezért.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs Neuro

Témanyitás by Aiko on Kedd Jan. 01, 2013 10:23 pm

Miután lent tartottam a kutyát a lány eltalált képességével. „Mégis mi ez? Mi ez az erős fény? Ezzel most nem foglalkozhatok, nem szabad elmozdulnom”Teljesen elvakultam de tartottam a helyzetem s nem mozdultam ezt kihasználva előhívtam a képességemet is. Ha sikerült, a farkast ezzel el is intéztem, e közben bekaptam minimum 4 szúrását (ha megfelel) majd kihúztam a kardom a földből, s mivel a tisztáson voltunk elkezdtem pörgetni és megpróbáltam ütéseket mérni Szophie-ra. Korábban még nem volt hivatalos pvp-m ezért kicsit fura volt a helyzet. Ha Szophie nem hagyta, hogy lent tartsam a farkasát (pl: ellökött tőle) akkor a kardom láncát fogva a kardomat a farkas felé dobtam s így próbáltam végezni vele, ha eltaláltam, akkor kardomat visszahúztam, s a következőt mondtam ( ha nem akkor támadtam tovább).
- Bocsi a farkasnak egyelőre lőttek.
Mondtam kissé elmosolyodva, ha sikerült a farkast legyőznöm. Ekkor átfutott rajtam, hogy a valóságban milyen nehéz is lenne számomra megölni egy állatot… "Sosem volt kutyám se macskám se más állatom... csak aranyhalai voltak a nagybátyámnak, azok meg talán nem is igazi háziállatok. Pedig annyira vágytam volna rá, de talán nem is lett volna rá időm, hiszen a szüleimtől örökölt múltmilliárdos cég miatt, a nagybátyámmal rengeteg helyre kellett utaznom hogy később át vegyem a céget ami eddig az ő kezébe volt, ezért valószínűleg a való világban számomra ez nem lehetséges de itt talán lehet állatom is. Tényleg a nagybátyám meghalt mi lesz a céggel, amíg én itt vagyok?" Szophiet támadtam következőnek, szerencsére egész jól bírtam a gyűrődést egyelőre.
avatar
Aiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 24
Tartózkodási hely : NASA

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
430/450  (430/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs Neuro

Témanyitás by Szophie on Csüt. Jan. 03, 2013 4:02 pm

A képességem sikeresen betalált, a fiú teljesen elvakult pár pillanatig, de farkasomat még mindig nem engedte el, nagyon makacsan kapaszkodott kardjába, és erősen lenn tartotta kicsi, fehér farkasom, aki minden erejével próbált kikászálódni a kard alól, és valahogy félrelökni a fiút, de egyedül esélye sem volt egy 80 kilós kifejlett fiú ellen. Ezután kínomban ellöktem őt a petemtől, és gyorsan hátrálni kezdtünk. Ekkor viszont egy furcsa mozdulattal a fegyvere átalakult, és pörgetni kezdte. Valamiféle támadást próbált mérni farkasom utóbbi helyére, de ott már csak a semmit találta, mi időközben elslisszoltunk mellette, amikor is farkasom egy harapást mért ellenfelünkre, majd elbújtunk egy közeli fa mellett, egy bokorban.(amit persze nem láttál a képességem miatt.) Ezután ha elkezd keresni minket, és mellénk ér, akkor a bokorból indítunk rajtaütő támadást. Én megpróbálom lefoglalni előlről, , és megszúrni, míg közben farkasom hátulról támadja. A barátomat támadod? Ezért még megfizetsz, ő számomra olyan, mint másoknak a kard, és a pajzs, és a legjobb barát egyben, nem hagyhatom, hogy baja essék, előbb az én életpontjaim! Egész érdekes ez a küzdelem, rá kell jönnöm, hogy a petemet fontosabbnak találom, mint a saját életem.. Ügyesen küzd, hisz rögtön megtalálta a fájópontomat, most keressük meg, hogy számára mi a gyenge pont, ha egyáltalán van neki olyan.. Már egy ötlet kezdett is körvonalazódni a fejemben, már csak ki kéne dolgoznom, és a megfelelő pillanatban bevetni.. Persze jó lenne tudni, hogy melyik a megfelelő pillanat. És egyáltalán nem biztos az sem, hogy beválik.. Ez a játék bizonyosan nehéz, valószínüleg itt most veszíteni fogok, persze mindent megteszek azért, hogy ne így legyen, és lehetnek még meglepetések, a másik meg az, hogy ő sem olyan erős, és tapasztalt, mint tűnik, csak a megfelelő helyen támadott meg engem, egyből eltalálva a gyengém.. de legalább abban biztos lehetek, hogy nem öl meg..

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs Neuro

Témanyitás by Aiko on Csüt. Jan. 03, 2013 5:57 pm

„A fenébe még mindig nem látok semmit…” Egyszer csak egy lökést éreztem magamon, kardomat szorosan magam előtt tartva elkezdtem hátrálni a lökéstől, még mindig nem láttam s egy karmolást, vagy egy harapást, nem is tudom, mit éreztem, ezek után visszajött a látásom. „Már nincs sok időm… csak 15 másodperc sietnem kell.” Mozgást hallottam egy akkor a hátam mögött lévő bokor mögül...Elmosolyodtam…
- Megvagy!
Kiabáltam s már repült is a kardom.
- Nem rejtőzhetsz el egy türelmetlen farkaskölyökkel!
Miután betalált a kardom a egy kisebb nyögést hallottam. „Ehh… ez egész aranyos volt” kissé el is pirultam a hangja hallatán, kissé előjött a szadista énem, fura nevetés tört rám.
- Ha-haha-hahahaha…!
„Vajon melyiket találtam el. Mindegy, majd kiderül, ha visszahúztam a kardom!” Ezzel a kardomat vissza is húztam s a lánc el is tűnt. „Épp időben.” Valahogy kissé még sajnáltam is az esetleges találat miatt, hiszen szinte megmentette az életem, azzal hogy hagyott pihenni ettől kissé el is ment, a kedvem a harctól, de az a felnyögés mindenért kárpótolt. „ A fenébe, nem veszthetem el megint az uralmam a testem felett, ez nem lehetséges.” Ezek után eszembe jutott, ha barát felkérést küldök neki, az úgyis csipog egyet. „Ez az, ez még bejöhet.” Így hát a felkérést elküldtem, a csipogás onnan jött, ahova támadtam a kérdés már csak, az hogy sikeres volt-e a támadásom. Ha kijön a fa mögül, akkor először védekezek, majd a kutyáját megpróbálom kiiktatni a küzdelemből. „Egyre jobb ez a harc.” Ismét megszólalt bennem annak az őrültnek a hangja. „Ezt a harcot nem veszíthetem el… magamat és a Szophie-t is le kell győznöm.”

Páncél: (0/2)
Élet: (7/10)


A hozzászólást Neuro összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 04, 2013 7:50 pm-kor.
avatar
Aiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 24
Tartózkodási hely : NASA

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
430/450  (430/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs Neuro

Témanyitás by Szophie on Pént. Jan. 04, 2013 5:09 pm

Vezér eltalálta!Elrejtőztem, de Vezér élete első sebzését vitte be, így nem tudtam nagyon nyugton tartani őt.
- Megvagy! Nem rejtőzhetsz el egy türelmetlen farkaskölyökkel! - nos igen, az elbújás módját, és értelmét még nem vettem át vele..
A vakítás is megszűnt idő közben, ezt a fölényt is letudhatom. Felnyögtem a felénk repülő kard miatt, majd az eltalált, ekkor ellenfelem hangos nevetésbe kezdett.. Most ennyire szadista, vagy nem normális, vagy mi olyan vicces? Ez alatt egy másik bokorból a védtelen, és épp nagyban nevető fiú felé támadott Vezér, egy harapást próbált bevinni. A lánc időközben eltűnt, a kard megint a fiú kezében volt. Ez lenne a képessége? Vagy ez csak egy különleges fegyver? Nehezen tudtam eldönteni.. Én még mindig elbújtam, csak időközben bokrot váltottam. Bújócska jeahh.. Régen úgy sem játszottam ilyet túl sokszor.. Nem mintha akármit is játszottam volna.. Ezután egy csipogást hallottam, ééés... Barát felkérés? Ez most komoly? Most komolyan egy ilyen csipogásos bizé miatt fog eltalálni? Nos mindegy, egyben legalább biztos voltam, a fiú rám figyel, így pedig farkasom nyugodtan támadhat, hisz van annyi eszem azért, hogy őt arrébb hagyom egy másik bokorban. Hisz pont ez egy állatidomár előnye. Egyszerre ketten támadunk, két felől. A kis butus.. Én hirtelen futásnak indultam, ő pedig gondolom felém, Vezér meg hátba támadta.. Ennyi az egész.. Amint a támadás megtörtént, petem rögtön visszavonult a bokrok rejtett biztonságába, időközben én is helyzetet változtattam. Ninja!! Azok vagyunk! Már csak egy jó kis fekete rucit kéne beszereznünk, meg egy maszkot.. Hisz ebben a játékban is lehetnek ninják, nem? Egy új kaszt a kaszton beül.. Nem is rossz ötlet..

Élet: 15/9
pet élete: 8/2
Páncél: 2/0


A hozzászólást Szophie összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 06, 2013 3:54 pm-kor.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs Neuro

Témanyitás by Aiko on Pént. Jan. 04, 2013 7:48 pm

Miután sikeresen megvágtam Szophie-t, és a barát felkéréssel megtudtam a helyét, ő mozgásba lendült és én is indultam utána. Feltűnt hogy a farkas nincs vele de, ekkor már késő volt. Szinte, mintha megállt volna az idő, rengeteg védekezési lehetőség volt a szemem előtt „Ez nem lesz jó.. ez sem.. A fenébe nincs semmi használható?.. hát tényleg nem fogom tudni kivédeni a hátulról érkező támadását?” Ránéztem az életcsíkomra. „Egy támadással leszedte három életem és két páncélom, tehát egy támadással ötöt sebez összesen. Így feleslegesnek találom a pot elhasználását..Így is, úgy is ki kell védenem, ha nem sikerül vesztek és a játéknak vége.” Ekkor beugrott. Megfordultam és a kardom pengéjét fogva a farkas szája felé tartva, megdőltem hátra, s az akrobatikámnak köszönhetően hátrafele bukfencben ellöktem a farkast magamtól Szophie felé (talán sérült 1 et mikor lerúgtam magamról…) „Huhh ez közel volt.”, majd felálltam és kiáltottam Szophie-nak.
- Elég a menekülésből, ha gyakorolni akarsz, vedd komolyan.
- Ha nem veszed komolyan ezt a játékot, akkor meg fog ölni és mindennek vége.

Üvöltöttem rá s közben lepergett előttem a nagybátyám halálának képe…
- Ez nem is játék… Annyi ember halt már meg e miatt a csapda miatt…
- Légy átkozott Kayaba Akihiko!!

Kiáltok fel, majd indulok a lány felé komoly tekintettel…
- Ne félj… én majd elpusztítom ezt a világot! De először is megmutatom neked az elhatározottságom!
Eme szavakkal folytattam a harcot s immáron szinte magam is teljesen máshogy álltam az egész játékhoz… „Boldog lennék, ha Kazuma és Kyrena látná az elhatározottságom.”

Páncél: (0/2)
Élet: (7/10)
avatar
Aiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 24
Tartózkodási hely : NASA

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
430/450  (430/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs Neuro

Témanyitás by Szophie on Szomb. Jan. 05, 2013 8:54 pm

Vezér támad, és a fiú csodálatos hajlékony tehetséggel kivédi, és odébb löki kicsi petem, aki szerencsére nem sebeződött meg. Ezután el kezdett kiabálni. Most már teljesen biztosra veszem azt az állításom, hogy szegénykének nincs minden rendben a fejével.
- Elég a menekülésből, ha gyakorolni akarsz, vedd komolyan. Ha nem veszed komolyan ezt a játékot, akkor meg fog ölni és mindennek vége. - nem voltam benne biztos, hogy ezt hogy érti.. Mégis mi fog megölni? Mikor? Hehhh??
- Ez nem is játék… Annyi ember halt már meg e miatt a csapda miatt…
- Légy átkozott Kayaba Akihiko!!
- okééé.. Ezzel mondjuk tök egyet értek, de most hogy jön ide?? Addig minden rendben, hogy gyűlöli, meg ilyenek..
Egyébként nem hallott még harci taktikáról? Ez a bújócskázás nem a semmiért van, és nem is a rám törő gyermekkori emlékek, meg egyebek miatt. Főleg tekintve azt, hogy soha nem is játszottam ilyet. Ez is csak egyfajta taktika.. ennyi. Persze ezzel a világért nem akartam megbántani, ezért inkább meg sem szólaltam.
- Ne félj… én majd elpusztítom ezt a világot! De először is megmutatom neked az elhatározottságom! - jéé.. egy hős.. Mintha nem ezt akarná mindenki.. De még mindig nem akartam megbántani.. De legalább határozottan van valamiféle célja.. ez vajon az én hatásom? Most történt ez a fajta nézet váltás, vagy eddig is ilyen volt, csak nem mutatta? Ez most persze mindegy, elindult felém, amit persze nem néztem jó szemmel se én, se farkasom. Mindenesetre egy helyben álltam, magam elé tartott késsel. Amint átlépte az 5 méteres határt kettőnk között, el kezdek futni. Farkasom a helyén marad, én átérek a tisztás másik oldalára.
Farkasom a másik irányból, ketten rohamozzuk a fiút, két irányból. Ha engem sebez meg, akkor farkasom betalál. Ha farkasom támadásának kivédésére törekszik, akkor én megvédem azt, és az én támadásom találja el.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs Neuro

Témanyitás by Aiko on Hétf. Jan. 07, 2013 6:52 pm

Elég furán reagált a lány arra amit mondtam neki, nem is értem mért de elkezdett futni a másik oldalamra a farkasát hátrahagyva, ezt egy tökéletes esélynek vettem így hát úgy döntöttem lerendezem végre ezt a harcot, ezért elkezdtem rohanni a farkas felé, s hogy ne tudjon megsebezni ezért teljes sebességemmel támadtam.
Ha a támadás sikerült, akkor a farkasnak végre vége és foglalkozhatok a lánnyal, nem is értem hogy mért gondolta hogy megvárom, míg mögém ér azért ez a játék nem ilyen egyszerű. teljesen szabadon hagyta a farkasát, így hát egyszerűen el tudtam bánni vele ezek után könnyű dolgom lesz végre egy az egy ellen küzdelembe, megyünk szinte biztos, vagyok a győzelmemben, bár még nem tudom, hogy ő mennyit sebez. Igaz hogy most nem halhat meg az állata, de így is felelőtlennek találtam ezt a döntését.
Ha nem találtam el a farkast, akkor mögé mentem, hogy ismét egy oldalra kerüljenek az ellenfeleim, és onnan támadtam újra és újra, már kezdek fáradni, de a lány is sokat mozgott, rajta is látni, hogy fárad, ennek a harcnak hamarosan vége, győztesként szeretnék kikerülni belőle, így hát mindent beleadok. Bár fontos számomra most ez a győzelem hiszen, korábban még nem volt hivatalos pvp-m így az elsőt szeretném megnyerni, ha veszítek eléggé csalódott, leszek, és még jobban elmegy a kedvem ettől a játéktól és az élettől. Továbbra is aggódok, kalandjaim során megismert játékosokért, remélem nekik, nem kell nehézségekkel szembenézniük, és remélem, hogy Kazu talál magának barátokat és talán be tud csatlakozni egy céhbe bár jó magam is ezen a tényálláson voltam.

Páncél: (0/2)
Élet: (7/10)A hozzászólást Neuro összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 10, 2013 8:09 pm-kor.
avatar
Aiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 24
Tartózkodási hely : NASA

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
430/450  (430/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs Neuro

Témanyitás by Szophie on Csüt. Jan. 10, 2013 6:49 pm

A fiú eltalálta a farkasom. Én csak álltam, és néztem, majd a földre rogytam.
- Feadom! - motyogtam.
Ez volt az első alkalom, hogy harcoltam valakivel, és nem igazán tudtam, most mi lesz.
-Farkasom nélkül semmit sem érek.. -fogalmazódott meg bennem a gondolat. Most akkor elvesztettem a barátom? Az egyetlent, akinek tényleg megnyíltam? Nélküle meghalok.. Nagyon fáradt voltam, a kitartásom nem volt túl jó, nagyon sokat futkároztam ide-oda. Teljes lelki összeroppanás volt ez a látvány számomra, nem tudtam megmozdulni, a kezemből kiesett a késem, csak meredtem előre Vezér helyére, és nem értettem az egészet, aztán hirtelen előtört belőlem a sírás. Régen nem zokogtam ennyire. Hát hogy lehetek ennyire szerencsétlen? Először otthon veszítek el mindent, a családom, az életem, most végre találok valakit, akit szeretek, és szeret, valakit, akit a barátomnak nevezhetek, és őt is elveszítem. Körülöttem mindig mindenki csak meghal.
- Ölj meg! - zokogtam a fiúnak. - Nincs is értelme az életemnek! Én mindig mindenkit elveszítek, akiben megbízom! Mégis mit tudnék én véghezvinni egy ilyen játékban? Csak a helyet foglalom! Semmi értelmem.. semmi hasznom.. Senkinek nincs rám szüksége! - most mégis hogy akadhattam ki ennyire? Sosem voltam sírós fajta. Sosem érintett meg így semmi, mégis mi van velem? Hogy ehetek ennyire nyámnyila? Miért vagyok ilyen gyáva? Otthon várnak.. Nem lenne jobb nekik is, ha csak szépen meghalnék, eltemetnének, sírnának, majd szépen elfelejtenének?
- A halálommal mindenki jól járna.. - de ez nem olyan egyszerű.. - Mégis képtelen vagyok rá, hogy öngyilkos legyek. Ha valaki más tenné meg, akkor tudnék egy helyben lenni.. Úgyis kifáradtam, semmi esélyem.. Miért nem haltam a szüleimmel együtt? Mégis mit tervez Isten? Miért hagyott életben? Miért.. - mindenfélét összehordtam, teljes káosz volt a fejemben, azt sem tudtam mit beszélek, csak mondtam, mondtam, mondtam, és sírtam..
Élet: 15/9
pet élete: 8/0
Páncél: 2/0

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs Neuro

Témanyitás by Aiko on Csüt. Jan. 10, 2013 8:08 pm

Támadásommal sikeresen eltaláltam Szophie szeretett farkasát s mosolyogva fordultam felé, a mosolyomból kivehető volt a kutya megölésének élvezete, de a lány nem engem figyelt, összerogyva a földet bámulta, majd megkért hogy hagyjuk abba a párbajt „Mégis mire gondolt? Én mondtam neki, hogy ez nem játék, de mégsem értem egészen, hogy mitől omlott össze… Hiszen a farkasa a párbaj után újraéled… Biztos sok nehézségen kellett túlesnie, pluszba még itt vagyok én is, a korábbi perverzséggel..”
- Újra fog é…
Mondtam volna a lánynak karomat messziről felé nyújtva, mikor zokogva megszakított.
- Ölj meg! -
Kissé zavarban voltam, egy részem tényleg meg akarta őt ölni s így két oldalról hallottam a hangot „Ölj meg!/Öld meg!” ezeket, a hangokat mindig fejfájás kísérte „Próbáltam megválni ettől az énemtől, de ez is a részem.. ez a szörnyeteg hozzám tartozik el kell fogadnom, de nem hagyhatom hogy bekebelezzen. Mindent elveszít? Ezt hogy érti? Bizonyára én ezt nem érthetem, hiszen kezdettől fogva csak egy ember volt, akit elveszíthettem, ugyan ez velem is megtörtént.. Mért érzi úgy hogy ez csak az ő problémája?”
- Nem vagy egyedül ezzel a dologgal! Gondolj azokra akik együtt jöttek ebbe a világba és végig kellett nézniük a másik halálát… Ez a játék megbontja az elmét, ne hagyd hogy legyőzzön, harcolj ellene. Én itt leszek, engem nem fogsz elveszíteni, ígérem. De ha akarod, ha még egyszer megkérsz rá itt, és most megöllek.
Ezzel a lánynak elküldtem egy döntetlen párbajkérést.
- Bár, tényleg győzni akarok, de nem tudok kezdeni semmit valakivel, aki így összetört… Annak meg nem látom értelmét, hogy ilyen állapotban harcolj tovább.
Ezek után eldobtam, a kardom magam mellé s levetődtem a fűbe és a kezeim a fejem alá tettem.
- Egyébként, ha az fölvidít, itt vagyok, innen te döntöd el hogy mit akarsz tenni velem.
Eszembe jutott hogy kissé félreérthető mondat volt, el is pirultam és kissé elmosolyodtam, hiszen lefutott előttem néhány intim helyzet.

Páncél: (0/2)
Élet: (7/10)

avatar
Aiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 24
Tartózkodási hely : NASA

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
430/450  (430/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs Neuro

Témanyitás by Szophie on Csüt. Jan. 10, 2013 9:12 pm

A teljes összeomlás felé haladtam, ekkor a fiú rám nézett, majd megszólalt.
- Nem vagy egyedül ezzel a dologgal! Gondolj azokra akik együtt jöttek ebbe a világba és végig kellett nézniük a másik halálát… Ez a játék megbontja az elmét, ne hagyd hogy legyőzzön, harcolj ellene. Én itt leszek, engem nem fogsz elveszíteni, ígérem. De ha akarod, ha még egyszer megkérsz rá itt, és most megöllek. - Megbolondítja az elmét.. Ez mégis.. Talán van benne valami. "Én itt leszek, engem nem fogsz elveszíteni" Ezt hogy érti? Akkor ő is a barátom? Neki számítok valamit? Még csak most találkoztunk, mégis miért lenne ilyen jó hozzám? Nem is ismer, azt sem tudja ki, vagy mi vagyok. Persze ez fordítva is igaz. Képes vagyok én benne megbízni? Társamnak, barátomnak fogadni? Nem tudom, sosem voltak barátaim. Talán egyszer el kell kezdeni, hisz erről szól az élet, nem? Ha megbízok benne, akkor vagy csalódok, amihez már hozzászoktam, vagy lesz egy barátom, ami teljesen új helyzet..
Akárhogy is, abban egyetértek vele, hogy a játék megbolondít. Hirtelen észhez is tértem, és eszembe jutottak a céljaim is. Buta gondolat, buta kitörés, és majdnem belehaltam.. Még szerencse, hogy az ellenfelem nem volt olyan gonosz, hogy.. Ebbe bele sem merek gondolni.
Ekkor egy döntetlen felkérést küldött. Döntetlen.. Nem élt a lehetősséggel, hogy nyerjen. Nem használta ki azt, hogy a mélypontra jutottam. Csak néztem rá értetlenül.
- Bár, tényleg győzni akarok, de nem tudok kezdeni semmit valakivel, aki így összetört… Annak meg nem látom értelmét, hogy ilyen állapotban harcolj tovább. - mondta, majd lefeküdt a fűbe, maga mellé téve a kardját.
- Egyébként, ha az fölvidít, itt vagyok, innen te döntöd el hogy mit akarsz tenni velem. - majd elmosolyodott.
Elfogadtam először a döntetlen kérést, majd a barát felkérést, amit még a párbaj közben küldött, majd vidáman odasétáltam nagy vidáman a fűben fekvő fiú mellé, majd átöleltem.
- Köszönöm!

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs Neuro

Témanyitás by Klein on Szomb. Jan. 12, 2013 5:58 pm

Ossu! Very Happy

Lezárom a küzdőteret, jutalmatok 10 xp és 25 arany Very Happy
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie Iryana vs Neuro

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.