Karmazsin selyemlepel

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

1 / 8 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

default Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Rosalia on Csüt. Jan. 03, 2013 4:29 pm

Szeretném felajánlani a köz javára ezt a játékteret, a Karmazsin selyemlepel lokált. Kiváló terep arra, hogy narancs vagy piros indikátorosok elvegyülhessenek a játékosok között feltűnés nélkül, de jó szórakozóhely lehet mások számára is. Ismerkedések, üzletelések kijátszására úgyszint alkalmas hely.
Karmazsin selyemlepel

A Kezdetek városa észak-nyugati szegletében van egy takaros kis lokál, ahol minden este zenés műsorokkal kedveskednek az odalátogatóknak. Kívülről kissé hivalkodó, de mindenképpen esztétikus épületet pillanthattok meg. A központtól tisztes távolságban van, így nemcsak szórakozási lehetőséget nyújt a betévedőnek, de gyakran bonyolítanak le itt üzleteket és megbeszéléseket is, amelyre külön nyíló fülkék biztosítanak diszkrét ülőhelyeket. Az egybenyíló helyiség centrumában jól látható helyen a színpad helyezkedik el, a hátsó traktusokban pedig olyan szobák vannak, amelyek az idelátogatók más jellegű szórakozási igényeit elégítik ki. A kulcsokat a csinos pultos fiútól lehet elkérni, aki további csilingelő aranypénzek fejében mesés koktélokkal kényezteti a hölgyeket és az urakat egyaránt.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Jan. 10, 2013 10:29 pm

Sikerüt információt szereznem arról, hogy napokon belül kezdetét veszi az állatidomárok tornája. Kiváló alkalomnak tűnik számomra ez az esemény arra, hogy megfigyelhessek pár játékost, jobban mondva petet. Merthogy különleges lényeket keresek, lehetőleg különleges gazdákkal...
A Karmazsin Selyemlepel fogadó előterét választottam célhelyül, amelynek teraszán ücsörögve szemlélem a járókelőket. Kellően távol vagyok a belvárostól ahhoz, hogy ne keltsek feltűnést, és ne fussak bele egyik ismerősömbe se. Pláne ne Voice tagokba. Eltűnődve szemlélgetem a menümet, közben többször kilesek a panel mögül, mint a gengszter filmekben, mikor újságot olvasva álcázzák magukat a szereplők. Az inventorymat böngészem egyébként, s figyelmem a raktáron lévő Kapcsolat gyűrűre téved. Így is már épp elég ékszert hordtam, ráadásul már nem is volt üres hely a felszerelésembe, ahova beillszthetném ezt a gyűrűt, de a slusszpoén az, hogy ez idomár specifikus holmi. Tehát találnom kell rá egy pethajcsár vevőt.
Hmmm... vagy talán nem is adom el. Sokkal nagyobb haszonra tehetek szert hosszútávon, ha nem pénzzé, hanem hírnévvé teszem ezt a cuki kis gyűrűcskét. Időközben lehívom a menümből az ékszert, s immáron az ujjaim között görgettem játszadozva a kisebb és a nagyobb gyűrűcskét is. Ugyanis ez párban jár, egy az idomárnak, egy a petnek. Elég feltűnően csinálom, majdcsak észreveszi valaki. Már meg is született bennem a zseniális gondolat: fel fogom ajánlani megnyerhető díjnak ezt a kis csecsebecsét a tornára. Igaz, hogy baromi értékes ez a cucc, de megér ekkora áldozatot, hogy ismert legyen a nevem. Igen, ez lesz a lehető legjobb döntés! Taidana hogy örült volna ennek... én meg a majmának. De hát elcseszte az a suhanzc...
Rengeteg kardforgató csasztat errefelé. Na meg az egész városban. Unalmasak. Kardozni mindenki tud, na de a harcművészet, az az igazi kihívás! Egyszerre több fegyverrel is mesterien bánni, az az igazi móka. Szerencsésnek érezhetem magamat, hogy kezdő MMORPG-s létem ellenére is volt annyi eszem, hogy ezt a kasztot választottam anno. Ami viszont nagyon vonzó még számomra, az az íjász és az idomár kaszt. Bár egyiket sem saját kasztomnak szánnám, hanem minél többet akarok magam köré gyűjteni. Éppen ezért vagyok ma is itt, s éppen ezért fogom felajánlani a Kapcsolat gyűrűt is.
Mikor már annyira belefeledkeznék "ördögi" terveimbe, hogy lassan sátáni kacaj szakadna fel belőlem, megakadok a gondolatmenetben. Mi a csuda tévedt elém? Az ott egy... egy csupakabra? Meg egy főnix? Fél órája itt ücsörgök eredménytelenül, erre most egyszerre két "áldozat" is akadt a horgomra? Sebtében bezárom a menümet, felpattanok, majd a terasz korlátjának támaszkodva a két különleges lény gazdáját szólítom meg:
- Idomárok! Lenne kedvetek csatlakozni hozzám egy italra? Van egy visszautasíthataltlan üzletem a számotokra!
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Jan. 11, 2013 1:05 am

Verőfényes délutánra ébredtem. Szokás szerint lemaradtam a finom reggeliről, de még az ebédről is. Nem is bántam.. Regenerálódnom kellet egy kicsit.. az utolsó küldetésemen rengeteg megrázkódtatás ért. Még visszagondolni is rémes ezért nem is teszem. Ha megtenném.. Áh.. dehogy teszem. Reginald is tekintettel van rám.. Öreg pajti.. ezúttal nem csipkedett meg, csak csendben bámult rám. Zombi módjára kászálódtam ki az ágyból és kezdtem el öltözködni.. Csak pár gombot kell megnyomni, de ez is nehezemre esett. Végül csak megcsináltam… Nyújtózkodtam még egy kicsit és elhagyam szegényes kis lakomat hűséges petemmel együtt. Nem is voltam annyira éhes.. Céltalanul bóklásztam fel alá az utcákon.. de esélytelen.. Unalom van.. hatalmas nagy unalom. Nincs mit tenni.. most kell bevetnem a suliban tanultakat.. Ha unatkozol.. találd fel magad, ahogy a tanci néni mondta… A város nyugati részén ismételten kirázott a hideg, amint lehaladtam egy bizonyos lokál mellett.. Mindig ez van.. Valami sötét és hideg aura lengi körül ezt a helyet.. Amolyan gettó feelinges. . Hallottam is róla csúnya pletykákat, ezért messzire elkerültem eddig ezt a helyet… De szükség törvényt bont.. és unalmam elűzésének és kíváncsiságom csillapításának céljából bemerészkedtem az oroszlán barlangjába. Amúgy is erős a pletyka, hogy leitatnak itt, majd meggyalázva ébredsz fel a főtér kellős közepén.. igen.. ez csak pletyka.. pletyka bizony..
- Regi.. te nézz arra.. én erre.. ha valami van szólj..- utasítom a madárkámat aki már meg is fordult a vállamon és kémlelte, hogy mi folyik a hátam mögött.. Engem itt nem kapnak el.. de mi van ha szép lánykákkal itatnak le?? Nekik nem tudok ellenállni.. Ajaj.. lehet meg kellene fordulnom..
- Hmmm.. Lo-chan?? – pillantottam meg az egyik ismerősömet, aki nem is annyira ismerős.. inkább csak egy lány akin megakadt egyszer a szemem, de semmire sem mentem természetes bájaimmal és kifogástalan modorommal. Ez egyfajta tüskét hagyott bennem, de itt a lehetőség.. Kezdődik a második kör. Reginald is lángra lobbant és trükközött a levegőben, hogy incselkedjen a lány petjével.. nem szimpatikus neki az a csúnya nagy valami.. a nevét meg sem tudtam jegyezni. Egy pillanat alatt elmúlt a félelmem.. csak egy csinos lányka kellett hozzá.. ez lesz egyszer a vesztem.
- Mondd Lo-chan nincs kedved velem….. megakadt a szavam… egy férfi szólított le minket a közeli teraszról.. Rendesen megremegtem.. a hideg kirázott. Semmi helló, meg szia.. csak egyből egy ital mi?? Engem nem versz át kisapám.. én is hasonló dumákat szoktam bevetni.. Rám nem teszed a biszex mancsod az tuti. De az ingyen dolgokra nem mondhatok nemet.. túl csábító.. ha szépen kérem, még lehet vacsit is kapok..
- Ha enni is kapok akkor szívesen..- mondtam ezt mind Lo-chan mögött elbújva… Ha igent mond és a lány is benne van akkor végig mögötte haladok.., majd az székemet a lehető legtávolabb húztam a férfitól.. Amennyire csak az asztal engedte..
- Egy eper shake lesz.. Kezdetnek..- amint megkaptam fincsi italom neki is estem a szívószálnak..
- Szóval.. mi a hátsó szándékod ezzel a meghívással?? – tértem egyből a lényegre.. nem estem a fejemre.. azért mert sztár vagyok, még bőven lehet átlagon felüli intelligenciám.
- Mielőtt elmondod.. tisztáznék pár dolgot.. Hetero vagyok, a hármas nekem két lánnyal a menő, de nézheted, ha fizetsz érte, egy nagy tál rament kérek szépen. – Regi a vállamon ülve figyelte a gyanús meghívót.. ő sem bízott benne.


_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Jan. 12, 2013 7:13 pm

A lány még csak felém sem fordítja a fejét. Nem vett volna észre, vagy talán nem érti a nyelvünket? Igaz, így első ránézésre nem is tűnik japánnak, lehet nem is hülyeség az utóbbi gondolatom. Viszont az a magas srác úgy tűnik elfogadta az invitálásomat, sőt mindjárt enne is valamit. Kicsit potyaleső, de ha egyszer megengedhetem magamnak, akkor minek fukarkodjak ilyesmin. Mégis mikor leül velem szembe a férfi az asztalhoz, vállán a fióka petjével, az az érzésem támad, hogy igyekszik a lehető legnagyobb távolságot megtartani velem szemben. Most nincs rajtam egyetlen harci felszerelés sem, még a páncélom is az inventorymban pihen. Csupán egy sötét fűzöld selyeming van rajtam és barna nadrág. Semmi kihívó nincs ebben, amitől fenyegetve érezhetné magát.
Közben máris rátérne az üzletre, de mielőtt szólásra nyithatnám a számat, valamit még tisztázni akar. Fapofával próbálom végighallgatni, de először elkerekedik a szemem a hallottaktól, majd nem tudom türtőztetni magam és óriási röhögés szakad ki belőlem. Aztán mikor ismét a férfira pillantok, újra. Most már értem miért ült távolabb tőlem. Végigfuttatom invitáló szavaimat újra az agyamban és arra jutok, hogy bár csöppet sem szexuális töltetűnek szántam, egy ilyen lokál teraszán egymagam ülve tényleg félreérthetően hangozhatott. Kifújom magam, közben a két gyűrűt a markomba rejtem, majd odaintem az egyik felszolgáló lányt.
- Kérnék két eper shaket és két tál rament, az egyiket a lehető legcsípősebben, a másikat ahogy az úr kívánja - mosolygok a lányra, közben ingem zsebébe rejtem az ékszereket, anélkül, hogy az idomár megláthatná mi is volt a kezemben. Ahogy távozik a pincérlány feltűnően utánanézek és a fenekét mustrálom, hátha ez egyértelmű jele lesz annak, hogy melyik nemre bukom. Ezután visszafordulok a férfihoz és belekezdek mondandómba.
- Nos, Anatole Saito vagyok, Aincrad legjobb páncélkovácsa, hetero, két gyermekes apa, nőn pedig nem osztozkodom - elvigyorodok, majd komolyabb hangvételben folytatom - Benned és a madárkádban kit tisztelhetek, idomár úrfi? És ha megengedsz még egy kérdést: Indultok az idomár tornán?
A legjobb kovács cím nem hivatalos, hiszen nem tudhatom, hogy rajtam és Mirikán kívül van-e konkurens kovács, aki elérte azt a szintet, mint mi, de úgy vagyok vele, hogy ennyi nagyképűség kell, hogy súlyt adjak az elkövetkezendő szavaimnak.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Jan. 12, 2013 11:05 pm

Az ijesztő fazon meghívására nem lehet nemet mondani. Nekem így is új ez a dolog, hogy mindenért magamnak kell fizetni.. illetve nem új, de már elég ideje így élet, hogy megszokjam a dolgot. Általában úgy zajlik nálam egy vásárlás, hogy vagy az ügynökség fizet, vagy pedig ingyen elvihetem a cuccot, ha reklámozom az üzletet, vagy a márkát. Az útibbi miatt rengeteg cuccot is küldenek nekem, aminek javarészét elküldöm rászorulóknak.. nekem úgy sem kell.. csak kidobnám.. nekik meg kell.. tehát a probléma meg van oldva. Na de itt.. mindenért nekem kell fizetni.. ezt még elviselem, de nagyon kevés összeg áll a rendelkezésemre.. szinte minimális.. nem mindegyik küldetés fizet jól….. de a megélhetésre bőven elég.. a luxusra viszont már nem.. Nem szórhatom a kis aranyamat feleslegesen… Ezért is fogadom el eme meghívást egy .. khöm.. kéjenc, biszex alaktól. Ingyen kaja pia, sosem árt. Félve ülök le vele szemben, távolabb talán mint kellene, de ez van.. bírja ki. A nevetését nem nézem jó szemmel. Ez nekem úgy jön le, hogy „hiába erősködsz nincs beleszólásod a dologba „ Ha rám mozdul t tuti megütöm. Gyorsan elhadarom mi a szitu, majd csak várok rá..
- Nah ez a beszéd.. nekem extra adag marhahusival.. EXTRA.. legyen mondjuk háromszor annyi mint általában.. a többi feltétből csak elég kétszer annyi..- hmmm ez fincsi lesz és még csak nem is nekem kell állni a cehhet.. nem is fogom vissza magam?? Minek?? Ingyen kaja.. .. és én tartom magam egy igaz mondáshoz.. ha adnak, fogadd el, ha ütnek, szaladj el.. Aincrad-ban ez különösen igaz.
- Hmmm legjobb páncélkovács mi??- kérdezek, vissza miközben kihozzák a rendelést le is taperolom a píncérlány hátsóját aki csak mosolyog.. igen.. ez vagyok én, majd a pálcikákkal már neki is esek az adagomnak. Pár falatot muszáj egyek, mert éhes vagyok. Kérdésére leteszem a pálcikát és kihúzom magam. Nagyképűségre én is nagyképűséggel felelek.
- Ryuninji Ren vagyok, nagysikerű énekes, elismert seiyuu és még csak kezdő de színész is.. De itt Aincrad-ban csak egy jóképű állatidomár vagyok, A nőkön én sem osztozkodom.. még csak az kellene…. Ő pedig Reginald..- rögtön folyattam is az evést, csak pár falat után folytatom a mondandómat.
- Jah igen.. indulok a tornán de ez miért is érdekel téged?? Még mindig nem árultad el a meghívásod okát.. tuti, hogy nem szívjóságból.. és nem perverzióból.. ha már hihetek az előbbi szavaidnak.. és a nőket kedveled.. – kortyolok egy nagyok a shake-ből…. Sokan azt hiszik, hogy a ramen és az eper shake nem illik egymáshoz.. pedig szerintem nagyon is. Utána ismét eszem és várom a fiú válaszát

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Jan. 13, 2013 12:03 am

Veszek egy nagy levegőt, mikor meghallom a rendelését. Nem azért, mert fukarkodom, hanem mert nem nézném ki egy ilyen hozzám hasonlóan cingár emberből, hogy ennyi kaját képes egy ültő helyében betermelni. Elvigyorodok, mikor végigtaperolja a csajt, én magam ilyet sosem mernék nyíltan megtenni, de irigylem a magabiztosságát. Nem mintha én hiányt szenvedtem volna belőle, de nálam vannak határok, amiket nem lépek át. Ám mikor kiderül, hogy egy dalos pacsirta az asztaltársaságom, már minden megvilágosodik előttem. Azt hiszem, a lehető legtökéletesebb célszemélyt sikerült kiszúrnom a tömegből és a petje is különlegesnek tűnik. Vajon mi a képességük?
- Nem, nem, semmi perverzió. És ami azt illeti gyerekem sincs, azt csak a hatás kedvéért mondtam. Viszont minden más igaz volt eddig abból, amit hallottál. Üzletet ajánlottam ugyebár... Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy ingyen, vagy minimális befektetéssel, mondjuk alapanyagokért cserébe kapnád ezután a felszereléseidet? Akár ilyet, mint ez - ekkor előveszem zsebemből a Kapcsolat gyűrű páromat, majd lehívom a tárgymagyarázatot, amiből kiderül, hogy az ékszerek idomár spec. holmik és plusz 6 pontot adnak a felhasználó irányítás statjához.
- Csak hogy világosan láss. Szeretnék egy céhet alapítani, igazság szerint fogok is. Még meg sem száradt a tinta a pályázatom papírján. Csupán annyi dolgom van még, hogy egy rátermett tagot toborozzak magam és a társam mellé. Távolsági harcosokra és idomárokra van szükségem. Te, Ryuninji Ren és a madarad mindkét elvárásomat teljesítenétek. A torna felől pedig azért érdeklődtem, hogy megtudjam: a babérjain ülő típus lakozik benned, vagy éppen egy aktív játékos vagy, aki hajlandó tenni is a fejlődése érdekében. Érdekel a dolog, folytassam? Vagy rossz ajtón kopogtatok és te inkább szólóban tolod a játékot?
Közben én is megragadom a pálcikáimat és jóízűen nekilátok falatozni a méregerős ramenből. Furcsállottam, hogy miért pont eper shaket rendelt az étel mellé, de mikor a hűs, tejszínes italt a lángoló leves után kortyolgatom, elismerően bólintok. Hülyeségnek tűnt, de úgy tűnik jó ízlése van az idomárnak.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Jan. 13, 2013 12:54 am

A ramen valami isteni finom itt, mintha csak az igazi világban lennénk.. Hiába tudom, hogy ez itt nem más csak egy rakás adat.. attól még jóízűen eszem.. mindig is szerettem a rament.. főleg ha eper shake is van hozzá. Bevallom őszintén nem hitem volna, hogy ez a fiú.. Saito vagy hogy is hívják, nem fog visszakozni mikor meghallotta a rendelésem. Ez már egy jó pont nálam. Most már olyan -4 körül járhat. Halad felfelé… Ha normális hangon szólított volna, le akkor nem kap egyből ennyi levonást, de így… és mivel meg is ijesztett.. Kijárt neki ez a megrovás. Engem megijeszteni?? Hallatlan… más esetben szóba se állnék vele, de elmagyarázta, hogy ő a nőket szereti. Ez még nem biztosíték arra, hogy a fiúkat mellé nem kívánja meg, de némi megnyugvást azért elért vele. De ez is inkább a ramen érdeme, na meg az eper shake-é.. a kettő együtt az igazi. Evés közben azért valamennyire figyelek rá.. pont annyira, hogy megértsem a szavait. Csak hogy éreztessem vele, hogy bár a ramen sokkal jobban érdekel, azért meghallgatom a mondandóját.
- Nincs gyerek?? Ilyen idősen?? Pedig azt hittem nem osztozkodsz a nőkön.. tehát akkor nincs és azért nem?? Vagy mi??- kérdezem, mert érdekel egy kicsit.. kinéz min 26-27- nek.. ennyi idősen én már szeretnék pár sztárnövendéket, akik követnek majd engem a rivaldafénybe. Az üzlet szó hallatára abbahagyom a kaja szürcsölését egy pillanatra, hogy rendesen halljam. Kicsivel jobban érdekel már az, hogy mit is szeretne mondani. Az ajánlat nem tűnik rossznak, de mindig van valami csapda. A csapda, ami elkerülhetetlen… valamit valamiért.. az ősi törvény. Még meg is mutatta, hogy miről lenne szó.. a leírást elolvasva arra a következtetésre jutottam, hogy ez bizony elég csábító egy ajánlat. Mielőtt rákérdezhettem volna, hogy mit kér érte.. és ugye megígérte, hogy semmi perverzkefés.. már el is kezdte folytatni. Egy céh.. ez mindent megmagyaráz.. nem ez az első amelyik megakar szerezni magának.. de eddig itt kaptam a legjobb ajánlatot.. Fogós kérdés.. azért ne menjünk így kapásból bele.. Ezt alaposan meg kell fontolnom. A Tornás kérdése érthető.. így már, hogy elmagyarázta…
- Ember… megkérdezhetted volna nyíltan is.. nem kellett volna ez a körítés, de ha neked így szipmpi a dolog.. – iszok mégy egy kortyot ebből az isteni epres italból, majd megköszörülöm torkomat és belekezdek a nagy üzletpolitikába amihez még csak nem is értek.
- Szóval.. céhet akarsz… és engem.. mármint a céhedbe.. legalábbis remélem. Cserébe.. ingyen cucc.. és töménytelen mennyiségű eper shake..- toldottam meg egy dologgal .. hátha belemegy.. imádom ezt a löttyöt. Nem akarok pofátlan lenni.. ezért Ramen-t nem kértem, de jó lenne az is.. a kettő együtt az igazi.
- A válaszom az, hogy érdekel.. hallgatlak.. eddig még nem győztél meg teljesen, de már szereztél némi befolyást. – ismét nekilátok ízletes tésztalevesemnek.. nagyon fincsi.

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Jan. 13, 2013 1:30 am

- Ennyi idősen? Ember, 21 vagyok! Eleve azt hittem be se veszed, hogy van két gyerekem - megint felnevetek, mert tök abszurd, hogy ilyen öregnek látszom, biztos az elegánsabb ruha teszi - Nem hiszem, hogy sokkal idősebb lennék nálad, de kösz az elismerést. Végül is az csak komolyabbá tesz egy férfit, ha idősebbnek nézik. Nos, én nem vagyok az az ajtóstul berontós típus, de mivel te elég szókimondó embernek tűnsz, ezért én sem fogok kertelni ezután.
Betermelem a maradék rament, addig hagyom, hogy befejezze a mondandóját. Úgy tűnik az eddig csöpögtetett információk, meg az ingyen zabálda megtették a hatásukat. Elégedetten dőlök hátra teli hassal, és számból kilógó szívószállal szürcsölgetem a shaket. Mikor már kellően túlfeszítettem volna a húrt, akkor ismét megszólalok.
- Kezdem az elejéről, s ha a végére érek meg fogod érteni hogy kerülsz te a képbe. Olyan céhet akarok alapítani, amiben minden egyes tag életvidám, céltudatos és aktív. Rendszeresen indítanánk céhküldetéseket, lennének találkozók, és a tagok nem csak akkor látnák egymást, mikor éppen dolog van. Jókedélyű, lelkes társaságot akarok összehozni, viszont elengedhetetlen, hogy ütőképesek is legyünk. Éppen azért, hogy ösztönözzem a tagokat a fejlődésre és a frontharcra, az egész céhet igyekszem majd felruházni saját készítésű felszerelésekkel. Ehhez csupán annyi kell, hogy a tagok termeljék a nyersanyagot bőszen. Másrészt van egy olyan koncepcióm, hogy az egyes tagok valamilyen művészeti ágat képviseljenek és valamilyen titulust szerezzenek maguknak ezáltal. Különleges személyiségeket akarok, egyedi képességekkel, ritka petekkel, nem csupán zsoldos katonákat. S hogy te miként jösz a képbe? Azt hiszem erre már magad is rájöhettél művész úr... - sejtelmesen elmosolyodok és csak reménykedni tudok abban, hogy a szexuális megjegyzéseit sikerül végérvényesen félretennie. - Juteszembe, mi a speciális képességetek?
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Jan. 13, 2013 1:43 pm

Valamiért ez a Saito kinevet… pedig tényleg öregnek néz ki.. legalábbis hozzám képest. Igaz én helyesebb is vagyok nála.. sokkal helyesebb… Az ajánlatával felkeltette az érdeklődésemet. .. van talán egy kis üzleti érzéke az tuti.. az egyetlen, ami zavar benne.. Legalábbis most már csak az egyetlen, az pedig a beszédstílusa… néha kiráz a hideg tőle.. nem tudom miért… de picit zavar. Az ízlésünk viszont hasonló, ami újabb jó pontot jelent.. a ramen és az eper shake párom a legjobb a világon.
- Tényleg?? Viccelődsz velem ugye??- valóban csak pár évvel lenne idősebb nálam?? Ezt azért nem veszem be, de ha ő ezt mondja.. nem vitatkozom vele.. Én még azt hittem, hogy a nők titkolják a korukat. Most már tudom, hogy van pár férfi is aki nem képes beismerni, hogy már nem olyan fiatal mint egykoron.
- Komolyabbá?? Lehet,d e azért én inkább vagyok fiatal, életerős, jóképű és komolytalan, mint öreg..- ez a megmásíthatatlan véleményem. Ezzel nem megsérteni akarom, csak kimondom mi a szitu. A ramen nagy része elfogyott, de még akad benne tészta és finom husi is.. Ideje azt is megeszegetni, mert Saito belekezdett a mondandójába. Az ötlet nem rossz.. egyáltalán nem. Színes bandát akar, akik jól kijönnek egymással, vagyis megférnek egymás mellett különösebb galibák nélkül.
- Művészeti ág?? Titulus?? – kérdezek vissza.. ezeket nem értem minek egy céhbe… viszont jobban belegondolva ettől lesz különleges.. és ha valami különleges az kitűnik a töbi közül. És ha valami kitűnik a többi közül akkor oda mi kell?? Igen.. oda én kellek, hogy még jobban kitűnjek az átlag jk-k közül. A ritka pet megnevezésre Reginald kidüllesztette a mellkasát a büszkeségtől.. javíthatatlan.. pont, mint én..
- Művész úr?!!- kérdezem vissza.. ettől a szótól ismét kirázott a hideg.. olyan maradi megnevezés.. tényleg nem mai csirke a csávó, ezt mondjuk még elnézem neki. A Ramenem elfogyott és már csak a Shakem van vissza..
- Reginaldé az, hogy átváltozik egy nővé.. igazi bombázóvá, míg az enyém az, hogy egy csettintésre leszedem a lányokról az összes ruhát.. még az alsóneműt is..- füllentek mosolyogva.. ilyen kérdést feltenni rögtön?? Nem húzza az időt a srác.
-Ez azért furcsa kérdés.. főleg, hogy csak az imént találkoztunk.. Ilyen infókat nem szokás csak úgy kiadni.. Előbb mondd el te a tiédet.. majd azután elárulom én is.. valamit, valamiért..

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Jan. 13, 2013 2:22 pm

- Nem viccelek, annak is megvan a helye, de most üzletről van szó. Ilyenkor pedig nem ismerek tréfát! Ami pedig a fiatalságot, az életerősséget és a jóképűséget illeti, az rám is elmondható, de erről majd nyilatkozik inkább a társam - villantok egy ezer wattos vigyort. Ha ez a don juan meglátja a latin szépségemet, még a nyála is el fog csöppenni. A félig kiürült shakes poharamat az asztalra teszem, kell egy szusszanásnyi szünet. Miközben visszadőlők a székbe, a gyűrűket ismét visszateszem a zsebembe. Még nem bízhatok meg maximálisan a férfiba, ki tudja mikor kapja fel csőrébe a madárka az ékszereket és repül el vele biztonságos távolságba.
- Sok a kérdés, ne értetlenkedj már! - folytatom még mindig kedélyes hangszínnel, nem támadó jellegű a beszédem - Mond neked valamit a hét szabad művészet? Szónoklattan, csillagászat, zene és társai? Ennek mintájára minden tag választhatna magának saját művészeti ágat. Tiéd lehetne például a zene vagy a színészet. A titulus pedig, hát az nem kötelező, de jól cseng a taglistán. Neked mondjuk lehetne a Don Juan! Ó, még valami, a macskákkal hogy álltok?
Egy madárfiókával a vállán lehet hülye kérdés volt, de Aldonak legalább lehetne játszótársa. Különben is, egy petnek illik tudnia megvédeni magát. A képességüket illető kérdésre igencsak komolytalan választ kapok, ami miatt önkéntelenül is elhúzom a számat és felvonom a szemöldökömet. Végül is nem árt, ha az ember óvatos, de azok után, hogy én ilyen nyíltan beszéltem vele eddig a távlati terveimről, kicsit meglep a további tartózkodása. De legyen, majd kezdem én.
- Sosem értettem, hogy egyesek miért titkolóznak ennyire a speciális képességük miatt. Persze nekem passzív képességem van, harcban nem tudok vele taktikázni. Különleges dolgot osztott nekem a rendszer, merthogy képes vagyok sokkal nagyobb bevételre szert tenni, mint mások. Küldetések és párbajok után annál nagyobb bónusz lóvét kapok, minél jobban fejlesztem magam. Tizedik szinten akár száz aranyak is röpködhetnek. Nem nagy szám, de hasznos, főleg, ha az ember szeretne élen maradni az üzleti életben és ellátnia a céhét. No, de most te következel! Elő a farbával!
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Ryuninji Ren on Hétf. Jan. 14, 2013 7:01 pm

Ebben a fiúban emberemre találtam. Majdnem akkora egóval rendelkezik, mint én, de azért ahhoz még nőnie kell egy kicsit. Ennyi idősen meg már… hát szebb nem lesz, de csúnyulni azt fog.. ez a korral jár. Persze én kivétel vagyok.. ha kell majd vagyonokat költök arra, hogy megőrizhessem az arcom és testem fiatalságát. Hetvenévesen is szeretnék így kinézni, mint most és vígan trappolni a színpadon. Saito-nak viszont.. nem jósolok ilyen kedvező jövőt. Ez csak az én véleményem, nem biztos, csak szerintem így lesz és kész. Próbáljanak csak meggyőzni ennek ez ellentettjéről.
- A társad??- ni, csak, neki társai is van?? Talán nem reménytelen és sok csaj szereti az öreg férfiakat.. de kötve hiszem, hogy az én szívem csücskénél vonzóbb lenne az a társ. Amennyiben nőről van szó. Igaz már elmagyarázta a helyzetet és nagyjából tisztázta is a dolgokat, de némi hitetlenség mindig kell. Bennem meg az van bőven.
- Oh.. sajnálom, de szeretek minél több dolgot megtudni, főleg ha üzletről van szó- ismételtem ügynököm szavait, még ha nem is illettek eme szavak a számba. Menőzni kell.. Legalább napi háromszor, mert különben nem érzem majd jól magam. A hét szabad művészetes kérdésre csak bólintok.. ujjaimon számolom az asztal alatt, de nem hallom, mint a hetet, rákérdezni, meg nem fogok.. lejáratnám magam.. Amúgy is tudom, csaknem jut eszembe, nem ugyan az mintha alapból nem tudnám.
- Don Juan?? Hmmm nem rossz, de ezt még átgondolom, lehet akad jobb is. Ami a macskákat illeti.. Semmi bajom nincs velük, amíg nem kerülnek az ágyam, vagy a kajám közelébe. És az asztal rám eső részét is kerüljék. Ha ezeket a kritériumokat betartja az állatka, akkor mondhatom azt,hogy semmi bajom nincs vele. – a képességekről tett kérdése kicsit váratlanul ér, közlöm is vele,hogy mi a szitu, majd minimális értetlenkedés után belefog a regébe. Reginald a fejét forgatja, neki ez nem mond semmit, nem érti mi a szitu.
- Saito.. azt hittem nem kell elmondanom neked, hogy a meglepetés ereje sokat számít egy összecsapásban. Gondolok most egy másik játékos elleni párbajra. Nagyjából ezért titkoljuk. Igaz nem lehet ezt húzni a végtelenségig, de próbáljuk minél tovább eltitkolni. – válaszom után megiszom a maradék eper shake-t.. Végre tele volt a hasam.
- Rendben. Reginald képessége az, hogy amint sérülést szenved automatikusan gyógyulni kezd. Az enyém kicsitt másabb. Hanghullámok segítségével taszítok el ellenfeleket, tárgyakat, vagy saját magamat ha kell.- kérésének eleget téve hátradőlök a székemben. Persze a kepeségeinket ki lehetne sokkal jobban vesézni, de ez még igen csak korai. Így nagyvonalakban még elmegy…

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Jan. 15, 2013 8:12 pm

- Nagyszerű! - foglalom össze egy szóval az eddig elhangzottakat, majd azért kicsit bővebben is kifejtem - Alapos vagy , megfontolt, érdekesen hangzik a képességetek is és még a macskámra sem fújtok. Kiváló, pontosan rád volt szükségem. No, akkor amondó vagyok, hogy tegyünk pontot ennek az üzleti beszélgetésnek a végére.
A társamra irányuló kérdést direkt elengedem a fülem mellett, hiszen ha minden igaz, akkor napokon belül újra találkozni fogunk, s akkor már Violeta is az oldalamon lesz. Viszont amit mondtam, komolyan is gondoltam. Beszélgetés közben tűnt föl, hogy a srác általam kovácsolt holmit hord //ha köpenyt és sisakot csak harc közben hordod, azt nem látom természetesen, de a cipő vélhetőleg rajtad van//. Nincs mindig alkalmam arra, hogy személyesen adjak el árut, ilyenkor az archangeles pultos lány intézi a dolgokat, de ha a nyilvántartást most felütném, bizonyára megtalálnám a Ryuninji Ren nevet. Visszatérek eredeti gondolatmenetemhez és a fél percnyi hatásszünet után folytatom.
- Ha részedről is megbeszéltünk mindent és kielégítőnek találod azt a lehetőséget, amit felajánlottam neked, akkor adnád a nevedet a céh megalapításához? Az anyagiak természetesen engem terhelnének az utolsó petákig. Két céhtársra van szükségem ahhoz, hogy a pályázatomat elfogadják. Jelenleg egyel rendelkezem, de ha ráböksz erre a zöld gombra, akkor megpecsételhetjük az üzletünket. Ami innentől kezdve nem lesz többé üzlet, hanem bajtársi és idővel remélhetőleg jóbaráti viszony. - Közben lehívom a menümben a megfelelő részt, s a gombnyomása felérne egy aláírással, miszerint ő, én és Violeta céhet óhajtunk alapítani. - Figyelemmel fogom követni a szereplésedet az idomárok tornáján, sőt, lehetőséged lesz elnyerni ezt a kis csecsebecsét - ütögetem meg az ingem zsebében lapuló gyűrűpárt - Innentől kezdve csak rajtatok múlik, hogy diadalmaskodni tudtok-e. Pár nap múlva, ha túl leszek a céhalapítási bürokrácián, tagtoborzót hirdetnék. Jól jönne, ha te is megjelennél, legalább láthatnád a leendő társakat. Sőt, akár te is hozhatnál jelölteket, ha vannak rátermett ismerőseid. - Lehet, hogy kicsit túlzottan beleéltem magam a dolgokba, de eddig úgy tűnt, hogy sikerült megnyernem a fiú bizalmát és lát realitást az jánlatomban. - Azt amúgy tudtad, hogy az általam készített lábbelit hordod? - mosolyodok el büszkélkedve a munkám láttán.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szer. Jan. 16, 2013 5:25 pm

Ennek a fickónak az érve helytállóak a számomra és nem is beszél zöldségeket. Igaz a stílusán lenne mit még javítani, de ilyen idősen már hova változzon az ember. Én sokal fiatalabb vagyok mégis nehezemre esik a változás.. Mondjuk én így vagyok tökéletes.. ebben az állapotomban, mind fizikailag, mind szellemileg. Csak ezt ez a világ nem nagyon képes elfogadni és gyűjtenem kell az exp-t hogy bizonyítsam az igazamat. Saito dicsérő szavai nem esnek annyira jól, mintha egy lánytól kapnám őket, de megteszi.. a dicséret az dicséret. És persze meghívott kajálni is… egy ingyen ebéd sok pozitív dologgal egyenértékű. Nem életmentéssel, de egy.. amolyan kisebb bajból való kihúzással már felér.
- Hát ha szeretnéd.. akkor tegyünk pontot a végéra…- ő kezdte el a témát, így ő is tudja, hogy azt mikor is kellene befejezni. Nekem nem sok beleszólásom van, inkább csak a kaja miatt ültem ide, de érdekes dolgokat hallottam, amik kicsit az ínyemre valók
- Felőlem… én benne vagyok.. korrektnek tűnik az ajánlatod.. a többi majd később derül ki.. a megalapulás után. – hogy én?? A nevemet adni valamihez?? Naná.. ezzel növelhetem a saját hírnevemet is.. persze ahhoz fel kell tornászni ezt a céhet a ranglétrán.. fel a csúcsokig… Remélem a többi tag nem lesz valami lusta, tohonya banda, mert akkor kénytelen leszek elmagyarázni nekik, hogy húzzanak bele mert az nekem.. izé nekünk jó.. de ez még nagyon a jövő… maradjunk a jelenben. Megteszem, amire kér… ez nekem is kellő hasznot hoz majd és nem csak a pénzről, meg az expről beszélek. És azzal már megfogott, hogy ez nekem egy centembe sem fog kerülni. Az ilyen leszólításokban általában kérnek valamit és még hozzá pénzt is, de itt nem.. Innen tudom, hogy nem kamuzik.. nem bizti, de majd 90%.
- Igen rögtön gondoltam, de remélem rajtad kívül még sok száz emberke is figyelni fog.. – máris túlságosan beleélem magam a dologba, pedig korántsem biztos, hogy nyerni fogok, csak nagyon valószínű.
- Persze….. azon tuti ott leszek… ismerősem vannak.. főleg az én „társam” talpra esett köztük, a többitől mard érdeklődöm..- adok vége egy normális választ neki, majd szóba kerül a cipőcském.. amit nem más, mint a velem szemben ülő nem túl fiatal ember készített.
- Hmm… tényleg??- húzom fel szemöldököm.. nem si tudtam..
- Ahha.. akkor ha már itt vagy.. figyi… nem tudnád kicsivel divatosabbra csinálni ezeket a cipellőket?? Azért a küllemre adni kell.. és én szeretek is.. Harcban sem ártana tök menőn kinéznünk.. – javasolok neki pár dolgot.


_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Jan. 16, 2013 7:14 pm

Kicsit nagyarc, kicsit öntörvényű, kicsit haszonleső, de mindezekért nem nézhetem le egyetlen percig sem, hiszen ezekkel az antierényekkel én is rendelkezem. Semmi értelme rivalizálni meg kakaskodni vele, hiszen nem is egy a kasztunk, nő is van elég Aincradban és megvan a magáhozvaló esze is a srácnak. Legfeljebb ha hosszútávon probléma lesz vele, majd az asszony megregulázza xD Ám jelen helyzetben kiváló tagja lehet az újonnan alakuló céhnek ez a szépfiú. Kellően jóképű, s ez vonza a csajokat, a nagy szájával jó hírét viheti majd a céhnek és kellő motivációval még jó céhtársat is nevelhetünk belőle. Azt hiszem nem döntöttem rosszul és Violeta is egyetért majd velem. Legalább is remélem. Próbálom leplezni, hogy mennyire lelkes vagyok, mikor Ren elfogadja a lehetőséget és virtuális aláírásával biztosítja számomra a céhalapítás lehetőségét. Három tag kipipálva.
- Kiváló, akkor ezzel végeztünk is. - Ezt a "kiváló" szót kezdem túl sokszor használni pár percen belül, de hirtelne nem jut eszembe ennél értelmesebb dolog, amit mondhatnék. Így is sokat szövegeltem már, ideje a tettek mezejére lépni.
- Ennél ezerszer jobbat is tudok - terelem a szót a cipőre - mindez alapanyagfüggő. Olyan felszerelést kaptál, amilyen alapanyagokat hoztál. Ennél nívósabb és... hogy is mondtad... áh, divatosabb holmikat is tudok készíteni és azon vagyok, hogy minél jobb receptekhez jussak hozzá. Pont a minap vásároltam egy ritka sisak receptet és a gyorstalpalómra is büszke vagyok. Idővel szeretném az egész csapatot felruházni a legkiválóbb holmikkal. Nevezheted egyenruhának is, bár én nem tartom kötelezőnek, hogy mindenki egy hatalmas rózsát viseljen a köpenyén Artes Liberales felirattal, viszont baromi jól festenénk - kicsit kicsúszok a komoly szerepemből ezzel "baromira" szóval és örömittas nevetésbe csapok át. Végül úgy döntök ideje berekeszteni ezt a beszélgetést, így felállok és a fiú mellé lépek.
- Szerintem megbeszéltünk mindent. Ha szeretnél, akkor maradj és rendelj még egy italt a számlámra. Pár napon belül kapni fogsz egy üzenetet, hogy céhtársakká váltunk, onnantól ezdve bármikor elérsz a menürendszeren keresztül is. Sok sikert a tornához! Örvendtem Reginald - pillantok a főnixre és enyhén biccentek felé - Örülök, hogy találkoztunk Ryuninji Ren! - nyújtok kezet a férfinak, majd ha elfogadta, akkor sietősen távozok a fogadó teraszáról. Persze csak fizetés után, erről nem feledkezem meg. Szerinem megérthető, hogy azért távozok ilyen hirtelen, mert van mit tenni, és ezzel mindkettőnk javát fogom szolgálni. Ideje beadni az Artes Liberales pályázatát!
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Jan. 25, 2013 12:23 am

Érdekesen telt el ez a mai napom.. először unalmamban nem tudtam, hogy mihez kezdjek.. Szörnyen utáltam mindig is unatkozni.. már mikor volt annyi időm, hogy unatkozhassak. Hogy ennek a kínzó érzésnek véget vessek bemerészkedtem a gettóba, ahol egy ismeretlen alak le is szólított. Először azt hittem, hogy valami elmebajos perverz aki így akart leszólítani engem, de egy ingyen ebédre és italra nem lehetett csak úgy nemet mondani főleg ha üres a kassza. És sajnos nekem már egy ideje kongott az ürességtől. Kaja közben egy hangyányit jobban megismertem és már jobban meg tudtam ítélni.. Nem elmebajos.. csak egy perverz.. méghozzá olyan szexuális beállítottságú.. aki.. khöm.. nem válogat a nemek között.. neki egyre megy. Persze végig bizonygatta ennek az ellenkezőjét.. és… bár nem 100%-san de sikerült is meggyőznie… sőt arról is, hogy álljak be a kis céhéhez, amit alapítani szeretett volna és ehhez mindek éppen szüksége volt egy harmadik emberre.. azaz rám. Nem is lepett meg ez a választás, hiszen okos, erős, jóképű voltam vagyok és leszek is. Beszédstílusa számomra nagyon furcsa volt.. néha majdnem elnevettem magam, de tanúsítottam annyi önuralmat, hogy nem lett sértődés. Érvei meggyőzőek voltak.. nem nagyon találtam kivetnivalót így a nevemet adtam a céh megalapításához. Remélem jól döntöttem és nem visszájára sül el a dolog. Mikor megtudtam, hogy ő készítette a rajtam lévő cipőt.. és akkor bizonyára már a többi cuccot is amit abban a boltban vettem… elláttam némi tanáccsal.. igaz nem mentem vele sokra. Nem is tettem szóvá.. A rózsás köpeny részt mintha meg se hallottam volna.. kicsit különbözött az ízlésünk.. igaz a céh neve sem volt az igazi, de ez még elment.. legalább kellőképpen felhívja a céhre a figyelmet.. egy ilyen furcsa névre sokan felfigyelhetnek. De a kis találkozó végére értünk.. már nem tartom.. khöm.. bi-nek de azért jobb kiemelt elővigyázatossággal kezelni a közeledését.. Azért kezet fogtam vele miután felálltam az asztalnál.
-Okkkkkéééé.. Köszönöm és.. csáóóó- köszöntem el Saito-tól és visszaültem az asztalhoz.. bizony.. szaván fogom.. intettem is, hogy vegyék fel a rendelést
- Akkor lesz még egy eper shake, egy háromadagos sushi tál. Utána lesz még egy hatalmas.. ismétlem hataaaaaaaaalmas steak, a végére meg jöhet egy húsz darab palacsinta csoki öntettel. Jah és Anatole SAito számlájához írják…- adtam le vígan a rendelést, majd el is kezdtem falatozni Regi-vel együtt..

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Kyrena Juurei on Kedd Feb. 05, 2013 5:42 pm

"Pedig sikerült, holott nem hittem volna, hogy az eddiginél még tud kellemetlenebbé fajulni ez a helyzet. Azt kértem csillapodjanak az indulatok, erre felpofozod Alexet... Hiába adok neked igazat, az érveinket ne erőszakkal juttassuk érvényre. Majd akkor folytatjuk tovább ezt a beszélgetést közted és köztem, ha te és a dalnokod is lenyugodtatok. Este 7-kor várlak a Karmazsin selyemlepel fogadóban. Egyedül, vagy másodmagaddal, azt rádbízom. Kérlek fogadd el a kérésem!" Ezt az üzenetet kaptam Saitotól, mely miatt most eljöttem erre a helyre. Igaza van, tényleg vissza kellett volna fognom magam. Ezt én is beláttam, amint kiadtam magamból azt a sok baromságot, még akkor is, ha mindaz igaz volt. De egyszerűen muszáj volt. És inkább Alexet csaptam le, mindenki előtt, mint Rent. Nos, igen... A szőke-baromtól még nem kértem bocsánatot, de majd arra is sort kerítek. Vagy nem... Attól függ, hogyan fog alakulni ismeretségünk a jövőben. Talán majd egyszer, ha ismét összefutok vele. Addig viszont, most egy komolyabb gonddal kell szembenéznem. Az pedig tetteim következménye. Biztos vagyok benne, hogy lesznek. És az üzenetből ítélve, nem túl kellemes beszélgetésnek nézek itt ma elébe.
Egyedül jöttem. Egyedül akartam, így legalább Ren nem szólhat bele a dolgokba. Azt remélem, nem is fog megjelenni. Már neki is mondtam, hogy önerőből akarok bejutni, vagy elbukni. Mindegy, hogy mi lesz, de legalább büszkén vállalhatom, hiszen miattam lesz az az eredmény, ami. Nem pedig mások miatt. Sóhajtva lépek be a fogadó ajtaján. Még van egy kevés idő hétig. Lesz időm átgondolni a történteket. Egy üres helyet keresek magamnak. Oda leülök és türelmesen várok. Nem rendelek magamnak semmit. Nincs kedvem. Mondhatnám azt is, hogy... valamiért túlontúl ideges vagyok ahhoz, hogy bármit is letuszkoljak a torkomon...

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


avatar
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
397/400  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Feb. 05, 2013 5:59 pm

Mikor belépek a fogadóba, a csaposnál érdeklődöm, hogy megérkezett-e már Juurei. A személyleírást hallva a férfi bólint, majd eligazít. Kérek tőle egy pohár gyümölcslevet, magamnak pedig egy limonádét. Ez utóbbit hallva majdnem visszakérdez, hogy valóban citromos vizet akarok-e inni egy ilyen grandiózus fogadóban, de még mielőtt értetlenkedhetne, csak feltartom a kezem és bólintok neki, hogy csinálja már. Nem értem miért ekkora probléma, hogy sosem iszom alkoholt. Mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga, hogy kocsmázni járok ide. 8-tól kezdődik a zenés-táncos előadás, addigra bőven szeretnék végezni. A lány egy nyugodt, csendes boxot választott nekünk, s én is helyeseltem magamban a döntését.
- Üdvözletem kisasszony - lépek be én is, majd elébe helyezem a gyümölcslevet - Remélem kezdetnek megfelel ez az ital, kérem fogyasszon bátran. Ha nem sértem meg, maradhatunk a tegeződésnél, igaz?
Szándékosan nem térek rá a történtekre, azt várom, hogy ő hozakodjon elő vele. Leülök vele szemben és csendben figyelem a mozdulatait, a mimikáját. Én magam már rég lenyugodtam és úgy érkeztem ide, hogy szeretnék egy jót beszélgetni. Viszont a szőnyeg alá sem akartam söpörni a történteket. Ha túl sokáig áll be a csend köztünk, akkor mégiscsak én szólalok meg elsőként. - Díjazom, hogy egyedül érkezett ide kegyed, nem mintha ellenvetésem lenne a lovagja jelenlététét illetőleg.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Kyrena Juurei on Kedd Feb. 05, 2013 6:18 pm

A csendes kis boxban üldögélek. Jó így, legalább nem hallom a körülöttem lévőket... annyira. Tudok gondolkozni. És még időm is van rá egy kevés. Folyton a mai napi események jutnak eszembe. Nem éppen kellemes emlékek. Tudtam, hogy Neuro jelenléte eléggé aggaszt és idegesít, nem mellesleg a nagyszájú srácé is, de nem hittem volna, hogy ennyire. Ezen viszont már kár gondolkodni, nemde? Valami bölcseleten kezdem törni agyam, mi ide passzolna, de valahogy nem ugrik be semmi. Nem is baj. Az ajtó nyílik és már meg is látom a céhvezért, kire eddig vártam. Egy ideig még elidőzik a pultnál. Nem tudom, hogy mit csinál, de nem is az én dolgom. Inkább csak visszafordulok magam elé, az asztalra könyöklök és tovább morfondírozok. Addig a néhány percig. Bár sokra nem jutok vele. Mondhatni, semmire.
- Üdvözlet! - köszönök az érkezőnek.
Az elém pakolt gyümölcslevet meglepődve figyelem. Ez hirtelen ért, de azért kedves gesztus. Elmosolyodom és közelebb húzom magamhoz a poharat.

- Köszönöm, ez tökéletesen megfelel! És igen... Maradhatunk... Már csak tegeznie kellene... - mosolygom, szándékosan magázva még az úriembert.
Várom, hogy leüljön. Egy ideig még csendben várok, hátha mondani akar még valamit, s ez nem is marad el. Egy aprócska megjegyzés. A lovag kifejezés felett most szemet hunyok. Igaz, Rennek sem engedem, hogy a lovagomnak nevezze magát és én is kerülöm ezen megnevezést, de lényegében... A lovag a védelmezőt jelenti, nemde? A páncél pedig a védelemre szolgál. Ha a páncélomnak nevezném, az olyan, mintha tárgyként kezelném. Pedig nem így van. Vagy igen? Elvégre korábban boxzsáknak is tituláltam már az idomárt... Ezzel majd később foglalkozom. Egy halk sóhaj szökik ki ajkaim közül, majd asztaltársaságomra irányítom tekintetem.

- Úgy tűnik, őt könnyebb visszafognom, mint magamat... Ezzel persze... Ahogy sejtem, tisztában vagy. Nem mellesleg... Önerőből akarok ide bekerülni... A jelenléte meg... Úgysem bírna magával - kuncogom.
- Azóta sikerült... lenyugodnom... És tisztában vagyok vele, hogy ostobaságot csináltam... Már utána tudtam... - húzom el szám.
- Nos... Most, hogy itt vagyunk... Szívesen válaszolok a kérdéseidre... Vagy ha nem is szívesen, de igyekszem rájuk felelni - javítom ki magam.

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


avatar
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
397/400  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Feb. 05, 2013 7:26 pm

- Köszönöm - bólintok hálásan a tegeződésért, egy aprócska mosolyt megengedve magamnak, majd kényelmesen elterülök a székbe, mielőtt még befeszülnék - Őszintén szólva először igencsak megleptél, hogy milyen jól kezeled a nagyszájú barátunkat. Egész jól csitítottad, aztán mikor még emelt fővel távozhattunk volna, akkor meggondolatlanul döntöttél. Előfordult már velem is, hogy rossz döntést hoztam, és látom, hogy azóta megbántad a dolgot, így nincs miért felelősségre vonnom téged. Különben is szabad ember vagy, szabad akarattal. No, de fátylat rá, én nem vagyok az a haragtartó típus, pláne nem most, mikor Alextől kellene bocsánatot kérni... de ez innentől kezdve rátok tartozik és nem a céhre... - tartok egy kis hatásszünetet, majd belekortyolok az italomba. Szándékosan nem hozakodom elő Neuroval, Ren úgyis ígéretet tett, hogy pár nap múlva beavat a részletekbe. Valahol örülök, hogy most nincs itt a nagy dumás és nem kotnyeleskedik bele a kettőnk ügyébe. Mégiscsak megvan a magához való esze, vagy Juu kisasszony fenyítette be Very Happy Igaz, hogy Ren alapító tagja az Artesnek, de azt ő sem tagadatja, hogy azon túl, hogy a nevét adta a céhalapításhoz, nem sok munkája volt vele. Persze azóta érkeztek tőle utalások a céhbankba és raktárba. Bevallom meglepett az önzetlensége, hiszen akár el is adhatta volna a holmikat, ugyanakkor ezen gesztusaiból az jött le, hogy a férfi igen is magáénak érzi már most a céhem ideológiáját és ő is segíteni igyekszik a leendő társakat. No, de lássuk mi a helyzet a barátnőjével.
Még egyszer átgondolom, hogy mivel is kellene folytatnom a lánnyal való beszélgetésemet, majd mielőtt belevágnék, lehívom a menü panelemet és átküldök egy iratot.
- Ez az Artes Liberales céh leírása. Lehet, hogy olvastad már, de ha nem, akkor kérlek fusd át. Ha kérdésed van, akkor most tedd fel. Én csupán arra lennék kíváncsi, hogy miért akarsz csatlakozni hozzánk? Szerinted mivel illesz bele a koncepciónkba és mivel tudnád majd segíteni a céhünk előrejutását? - Alapvető kérdések, magabiztos választ várok.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Kyrena Juurei on Kedd Feb. 05, 2013 7:55 pm

Egész szimpatikus ez az alak. És igen, most még jobban örülök, hogy Ren nincs itt. Bár nem mondtam neki, hogy ne jöjjön, remélem nem is akar befutni. Legalábbis egy ideig nem. Addig meg majdcsak megbeszéljük, amit meg kell. Anat mondandóját végighallgatom. Őszintén szólva rosszabbra számítottam, de jól van ez így. Jó, hogy belátja én is csak egy ember vagyok és hibázhatok. Ahogyan ő, vagy bárki más is, ebben a világban... és a valósban is.
- Köszönöm, hogy ilyen megértő vagy... És ez úton elnézésed kérem a viselkedéséért. Tekintve, hogy részben miattam lett annyira ideges, így tartom helyesnek... - felelek ennyivel szövegelésére.
Ezek után csak hallgatok. Egy kisebb leírást küld át nekem. Már jól ismerem azt, mi rajta szerepel. Többször is átfutottam már, miután Ren felhozta ezt az egészet. Örülök, hogy Neuro nem került terítékre eddig. Sejtésem szerint nem kerülhetem el, de minél később kell róla beszélni, annál jobb. A leírást azért még egyszer átfutom. Nem árthat, hátha változott azóta valami. Első körben a kérdéseim. Pontosabban... Egyetlen egy kérdés... Megnyitom a barátlistám, majd Anat felé fordítom. Jól láthatja rajta Neuro nevét.

- Gondolom... Őt törölnöm kell... Mielőtt megkérdeznéd... Azért van a listán, mert azt az alakot jobb szeretem elkerülni, már csak a konfliktus elkerülése végett is. Így tudom, hogy éppenséggel merre jár, tehát... Csak nem kell arra mennem... Ennek ellenére... mégis folyton belé botlok, mikor nem figyelek - sóhajtom és azzal egy időben már fogom is magam és a törlésre helyezem ujjam.
Nem számít... Most már nem kell aggódnom miatta. Valahogy csak megoldom, ha összefutunk. És remélhetőleg azt az üzenetet be is tartja. Törlöm is őt a listáról, majd a nekem szánt kérdéseken kezdek gondolkozni.

- Őszintén... Ahhoz, hogy itt valaki kibírja és életben maradjon, tartoznia kell valahova. Mindemellett... Elegem van abból, hogy más harcol helyettem... A való világban rá voltam kényszerítve az ilyesmire, de itt nem vagyok. Ha gyorsan fejlődök, akkor hamar az élre állhatok és tehetek valamit saját magam és a többiek érdekében. Nem mellesleg, a kezembe vehetem a sorsom. Ehhez viszont megbízható társak kellenek. Ezért szeretnék csatlakozni hozzátok. Hogy szerintem miként illek be a koncepcióba... Nos... Nagyszájú, állatidomárok fegyelmezésében profi vagyok. Smile Kiállok a társaim mellett, de nem ölnék meg senkit, még akkor sem, ha piros... Erre jó példa az a fehér hajú srác... A céh előrejutása érdekében saját erőmet tudom felajánlani, meg az esetlegesen szerzett jutalmakat. És azt tudom ígérni, hogy mihamarabb igyekszem fejlődni, hogy nagyobb segítség lehessek. Nem mellesleg... A képességemet. Azt hiszem... Igencsak hasznos fajta, főleg, ha már csak egyetlen találat szükséges. Amennyiben szeretnéd, meg is mutathatom. Egyéb kérdés?

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


avatar
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
397/400  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Feb. 05, 2013 8:40 pm

A bocsánatkérést hallva csak bólintok egyet, még magam sem tudom eldönteni, hogy ebben a helyzetben kinek és miért is kellene bocsánatot kérnie tőlem, vagy éppenséggel nekem akárkitől. Tényleg el akarom felejteni végre a délután történteket, így ideje túllendülni ezen a témán. Mielőtt azonban rátérhetnénk a céhes megbeszélésre, Juu elém gördíti a barátlistáját, amin ott virít Neuro neve. Meglepettségemet látva rögtön megmagyarázza a dolgot, miközben államat elgondolkodva dörzsölgetem.
- Amondó vagyok, hogy nem szükséges törölnöd. - Eddigre viszont a lány már rábök a <delete> gomra. - Mondhattam volna azt is, hogy nem ismerlek eléggé és nem bízhatok meg még benned, de azok után, ahogy Neuro jelenlétére reagáltatok, nem kételkedem annyira a szavahihetőségedben... már ami a fiúcskát és a barátlistádat illeti. Persze az is lehet, hogy te és Ren is a bolondját járatjátok velem és ti hívtátok oda Neurot, hogy balhézzon - nevetek fel önkéntelenül, tarkómat megvakarva. Belegondolva mondandómba, ha ez tényleg igaz, akkor jól kelepcébe csaltak. De nem lehetek ennyire paranoiás... mindenesetre árgus szemekkel figyelem a lány reakcióit, azok majd úgyis elárulják, hogy valóban tőrbe csaltak-e, vagy pedig röhejes a rögtönzött "vádam".
- Azt hiszem minden kérdésemre kielégítő választ adtál, de remélem nem csak azért mondtad ezeket, mert Ren felkészített - vigyorodok el - Ha őszinte vagy hozzám, akkor nagyon is jó ajtón kopogtatsz, Juurei kisasszony. Persze ez nem egy állásinterjú, de nyilván fontos, hogy akit társaknak választunk, azokban megbízzunk. Te megbízhatónak tűnsz, remélem nem csal majd az emberismeretem. Igen, kíváncsi lennék a képességedre, és továbbra is fenntartom a lehetőséget, hogy kérdezz a céhhel kapcsolatban. Már ha akad kérdés.

avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Kyrena Juurei on Kedd Feb. 05, 2013 9:10 pm

Tehát nem lett volna szükséges törölni. Most már mindegy. Egyébként sem lett volna értelme fenn tartani őt a barátlistámon. És le is került onnan. Erre már Ren is kért korábban. Akkor nemet mondtam, ugyanazon okból, mit Saitonak is meséltem. Most viszont már tényleg nem érdekes. Törölve lett és kész. Az okfejtés második részét hallva viszont igencsak meglepődöm. Hitetlenkedve nézek a céhvezérre.
- Ezt... aligha tettem volna... Engem is elég... sokkolóan ért a jelenléte... Ami pedig Rent illeti... Nos, szerintem előbb ütné meg, minthogy meghívja bárhova is... De erről ő tud pontosabb beszámolót adni, a nevében nem beszélek. És nem is tehetném - fejtem ki véleményem.
Ezzel ezt le is tudtam. Úgy tűnik, egész jó válaszokat adtam. Pedig csak az őszinteség beszélt belőlem. Ennek semmi köze Rennek, vagy annak, hogy pont ebben a céhben van. Az egészről én döntöttem. Vele egyébként is találkozom, elég sűrűn.

- Ugyan... Előbb próbálna meg protekcióval bejuttatni bárhova, mint felkészíteni. Egyébként sem értünk volna rá ilyesmire. Erről hagyott saját magam dönteni. Ha akartam volna, ma is dönthettem volna úgy, hogy nem akarok a céh tagja lenni. És... Ha harcolni társakkal szeretnék vállvetve, a céhbe bekerülni, saját erőből akarok. Magamért becsüljenek meg, ne másért - mondom őszintén.
Ezzel részemről ezt le is tudtam. Ittam egy kortyot a gyümölcsléből, mit a másiktól kaptam, majd felkeltem.

- A képességet, ha nem bánod, itt fogom megmutatni... Nem kell más, csak egy csapás... Próbáld meg hárítani a fegyvereddel. Azt hiszem, ez lesz a legegyszerűbb szemléltetés és a leggyorsabb is. Utána... folytathatjuk a társalgást - mosolygom. Amennyiben benne van, küldök neki egy első csapásig tartó kihívást. Tekintve, hogy védett zónában vagyunk, és egyébként is, ez a módja, így veszthet csak életpontot, vagy páncélt. Ha elfogadja, megvárom, míg fegyverét előszedi és felkészül.
- Jobbról fogok ütni, derékmagasságban, lassan... Csak hogy biztos védeni tudd - közlöm.
Ezek után indítom is. Lassú vágás, jobbról-balra, derékmagasságban, csakhogy aktív képességgel. A fegyvere az akadály és a levegő. Ennek tudatában indítottam. Amennyiben a kard meg is akad a fegyveren, Saito tapasztalhatja, hogy a csapás talál. A küzdelem véget ér, én pedig győztem. Ezek után eltüntetem a kardot, és visszaülök helyemre, kényelmesen elhelyezkedve.

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


avatar
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
397/400  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Feb. 09, 2013 2:57 pm

- Rendben, hiszek neked Juurei kisasszony, már csak azért is, mert semmi jelét nem mutattad annak, hogy az ellenkezőjét kellene tennem. - Igazság szerint nincs humorom tovább játszani a mindenkiben kételkedő, túlságosan is megfontolt alakot. Ez nekem nem áll jól, és ez a túlzott aggodalmaskodás csak rombolja a jó kedélyemet. Viszont rátérünk a képességekkel kapcsolatos témára, és ahogyan beszél a sajátjáról, az igazán kíváncsivá tesz. A krémes próbája az evés, jaj, nem az a puding... no, lényeg, hogy most bizonyíthat. Nem azt, hogy menő a képessége, hanem azt, hogy ha most tényleg az életemre tör, akkor bizony belesétáltam a kelepcéjébe. De ezt már megbeszéltük az imént Anatole, relax és lássuk mit tud a kicsike. Ám ő párbajra hív, - mondjuk én vagyok az idióta, mert védett területen nem is lehet másként - első csapásig tartóra, így nincs miért félteni az életemet. Amíg lejár a felkészülési egy perc, addig lehívom a menümből a lándzsámat. Mikor felém intézi a csapását, minden gyorsaság és fegyverkezelési pontomat latba vetve könnyedén hárítok. Persze felkészített a támadására, de ez a kis erődemonstrálás arra is jó, hogy arcoskodjak picit a képességeimmel. A mai nap után nem árt egy kis simogatás az egomnak. Ám a csapása mégis betalál, legalább is a csökkenő pontjaim és az első csapásig tartó párbaj véget érése is erről árulkodik. Ráadásul 9 pontnyit sebzett rajta, wáó! Tulajdonképpen ez volt eddig az első hivatalosan is vesztes párbajom. Csak nagyokat pislogok, aztán elismerően elmosolyodok.
- El kell ismerjem, ez roppant mód hasznos képesség. Én egyelőre nem rendelkezem aktív képességgel, amit harc közben is kamatoztathatnék, de higgy nekem, hasznát fogod venni az enyémnek is, ha a céh kötelékébe lépsz. - Sejtelmesen elvigyorodok, ezzel megvillantva Anatole Saito mosolytárházának egy újabb darabját. Jókedvűen összecsapom a tenyerem, majd előre hajolok, hogy bizalmasan közöljem a mondandómat. - Úgy illik, hogy én is színt vallok, ha már te ilyen parádés bemutatóval prezentáltál előttem. Nos, a passzív képességemnek hála lényegesen nagyobb bevételekre vagyok képes szert tenni, s szándékomban áll ezeket a bónusz bevételeket akár az utolsó aranytallérig a céhre, illetve a társaimra költeni. Te hajlandó lennél önzetlen lépéseket tenni a céhtársaidért? Segíteni az alacsonyabb szintűeket, esetleg alapanyagokkal ellátni a céhraktárt? - Kis szünetet hagyok, amíg megiszom a maradék limonádémat, így alkalma van gondolkozni a válaszon. Nem akartam nyíltan rákérdezni egyelőre, hogy milyen másodlagos jártasságokkal rendelkezik, de ezt még hozzáteszem: - Gondolom lecsengett már, hogy ezzel az eddig elbeszélgetéssel kompenzáltad a délután történteket, de gondolom te is érzed még, hogy bizonyítanod kell. - Azt viszont még nem tudom, hogy hogyan fogom elérni, hogy Ren ezután hallgasson is rám és ne csak magával legyen elfoglalva. Valahogy le kell törni a szarvát. Persze ezt nem mondom ki hangosan, igencsak hülyén venné ki magát, ha a nőjétől kérnék tanácsot. Elég önfejű és nem képes azon túllátni, hogy ő a sztár. Párbajra biztosan nem fogom kihívni, annak semmi értelme nem lenne, különben is idomár, Regit pedig nem fogom bántani... mondjuk Rent szívesen megkóstoltatnám az öklömmel. Ehh, csábító gondolat, de én nem vagyok a nyers erőszak híve. Amíg ezen morfondírozok, inkább belekortyolok az italomba, hogy a pohár valamicskét takarjon az arcomból. Most nem sikerül a váltakozó érzelmeket palástolnom az arcomon.
- Egy indiszkrét kérdést megengednél még, kérlek? Miért pont Ren? Annál okosabb, értelmesebb lánynak tűnsz, mint aki simán bedől a nagyképű sármőr bugyivadász dumájának... - Még én is felkuncogok, mert az eddigi udvarias szövegem végén ez a bugyivadász elég viccesen hatott.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Kyrena Juurei on Szer. Feb. 13, 2013 7:31 pm

A bemutató úgy tűnik, sikeres volt. Én nyugodtan ülök tovább a helyemen. Egyet kortyolok gyümölcslevembe, közben pedig hallgatom a reakciót. Bár semmi szükségét nem éreztem, mégis kapok némi ellenszolgáltatást képességem mutogatásáért. Saito ismerteti saját képességét. Be kell valljam, egy ilyen képességgel, tényleg előnyt tud szerezni a céhének. Ha több a vagyon, jobb felszereléseket tud venni a céh. Így a kisebb játékosok fejlődése is jobban haladhat.
- A kérdésedre a válaszom, igen. Szívesen segítek az alacsonyabb szintűeknek... Bár azt hiszem, jelenleg még én is segítségre szorulok. De igyekszem magam fejlődni, hogy a többiek tudjanak tanítani másokat. Ami pedig az alapanyagokat illeti... Ha olyan kezébe kerülnek, akik jobb felszerelést képesek belőlük kovácsolni, jobb, ha azok az általuk elérhető helyen vannak. Mint például egy céhraktárban. - fejtem ki véleményem.
A délután történteket már sikerült kompenzálnom. Én azért nem így vélem. Elvégre ez mindig is benyomással lesz megítélésemre, de nem is aggaszt túlzottan. Majd bizonyítok a továbbiakban. És néha... Még nekem is lehetnek gyengébb pillanataim, mikor akaratlanul is elszáll a kezem, nem? Igyekszem majd a továbbiakban jobban ügyelni magamra. És a türelmet gyakorlom majd egy kis meditálással. De most nem hiszem, hogy ezen lenne a hangsúly.

- Örülök, ha így érzel. Szerintem mindig kell bizonyítani. Most azért, hogy bekerüljek, aztán azért, hogy bent maradjak és elismerést szerezzek a céhnek... Legyen az bármelyik céh, bármikor. - mondom, szándékosan általánosítva, elvégre még egyáltalán nem biztos, hogy felvételt nyerek Anat céhébe.
Megvan az esély rá, hogy egy másik céhhez fogok kerülni a jövőben, ha ide nem. Akkor annak nevében kell bizonyítani. Ennyi az egész. Személyes kérdése kicsit meglep. Néhány pillanatig csak döbbenten nézek rá, majd meglepett ábrázatom nyugodttá válik és egy halvány mosoly mutatkozik meg rajta. Az előttem lévő poharat kezdem el nézni. Két kezem közé fogom azt és úgy gondolkozok el a válaszon. Igazából nem is azon gondolkozok, hogy mit mondjak, hanem azon, hogy hogyan mondjam.

- Igazából... Ezt... Nem olyan egyszerű megfogalmazni. De hidd el, nem a "bugyivadász" dumája miatt. Ami azt illeti... A perverz viselkedése miatt, az ismerkedésünk egy párbajjal kezdődött - kacagok fel.
- De... mielőtt arra gyanakodnál, nem is a pénze érdekel. Az apám egy világvállalat tulajdonosa, olyasmire nincs szükségem. Amit viszont Ren adott... Elég sok pofont adtam neki, de ő ennek ellenére kitartott mellettem. Amikor elegem lett belőle még degradáltam is, nem is keveset. Mégis mellettem maradt. A kedvemért pedig visszafogja a perverzségét. Olyan oldalát mutatja, amit vajmi kevesen látnak. Nem az a piperkőc, akit a való világban ismernek és akitől hányni tudtam volna. Valójában egész rendes fickó. Azt viszont, hogy pontosan melyik volt az a pillanat, mikor levett a lábamról, és hogy mi váltotta ki belőlem, nem tudnám pontosan megmondani. Mellette gyorsan zajlanak az események... - felelek kérdésére.

_________________
Adatlap

Stat:
5. szint


élet: 7 (+2)
fegyverkezelés: 5
erő/irányítás: 6 (+5)
kitartás: 6 (+2)
gyorsaság: 8 (+8 )
speciális képesség: 4


Akrobatika: 1
Észlelés: 1
Érclátás: 1

páncél: 16


avatar
Kyrena Juurei
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2012. Dec. 23.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
397/400  (397/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Feb. 20, 2013 5:33 am

- Nincs azzal semmi gond, ha segítségre szorulsz, nem szégyen az! Mindannyian voltunk kezdők, s ami azt illeti, nekem is van még hova fejlődnöm. Tisztában vagyok én is a hátrányaimmal ugyanúgy, mint az erényeimmel. Amellett, hogy nyilván nekem is vannak hibáim, rátermett vezetőnek érzem magam, s ha hagyjátok, akkor ezt be is bizonyítom majd nektek. Hiszem, hogy képes lehetek naggyá tenni másokat! - Elszánt tekintettel pillantok a lányra. Az persze külön lapra tartozik, hogy nem csak nekik, hanem a régi céhemnek is bizonyítani akarok, önmagamról már nem is beszélve. Úgy döntök, nem kertelek tovább és beavatom a terveimbe. Megbízhatónak tűnik, ráadásul úgy tűnik ő is megnyílt nekem. Ha az itt elhangzott beszélgetés valósnak bizonyul, akkor nagyon is gyümölcsöző tud lenni majd az együttműködésünk. Azt meg, hogy kicsit hamar elszáll a keze, még a javunkra is fordíthatjuk. Szóval a tervek...
- Beavatnálak egy bizalmas dologba, hogy lásd mennyire komolyan gondolom a dolgokat. Így átláthatod a gondolatmenetemet és eldöntheted, hogy részt kívánsz-e venni benne. Bár úgy érzem korrekt lesz az ajánlatom. Nos, én kovács vagyok, mégpedig páncélkovács. Ez azt jelenti, hogy képes vagyok ellátni akár az egész céhet vértekkel, sisakokkal, cipőkkel stb. Ami a fegyvereket illeti, egy kiváló kováccsal kapcsolatban állok, aki minőségi munkát végez. Kristályokkal tele a piac, jobban jár az ember, ha megveszi, mint hogy vacakoljon az előállítással és a receptek beszerzésével. A potik más tészta, abból sosem lehet elegendő mennyiségre szert tenni. A kedvesem növénygyűjtő, így félig ez a probléma is megoldottnak tekinthető. - Pillanatnyi szünetet tartok, mielőtt rátérek most már tényleg a lényegre. - Jelenleg a céhem épphogy csak megalakult, de már most sikerült jelentős anyagi és tárgyi javakat felhalmoznom. Értsd, van hova nyúlni, ha kölcsön vagy felszerelés kell. Nekem viszont alapanyag beszállítóra van szükségem, hogy hatékonyan tudjak dolgozni és a céh javait is szolgálni. Nem tudom te rendelkezel-e másodlagos jártassággal, de mivel kezdőbb játékosnak tituláltad magad, gyanítom, hogy még nincs vagy legfeljebb egy. Ha bevállalnád, hogy lennél a céhen belül a rendszeres ércbeszállítóm, akkor szívesen támogatnálak. Kezdésképpen azzal, hogy állom a jártasságvétel árát. Persze beszállítónak lenni nem azt jelentené az én értelmezésemben, hogy mindent és tényleg mindent kizárólag nekem adnál ide, na meg ingyen, csupán annyit kérnék, hogy megfelelő ellenérték - legyen az felszerelés vagy bármi más - fejében én válogathatnék először az érceid között. Bízom benne, hogy te is olyan korrektnek érzed az ajánlatom, mint amilyennek szántam. Nos, mit szólsz?
Kicsit talán sok volt ennyi szöveg egyszerre, de úgy éreztem jobb ha mindent elmondok neki egyben, hogy tisztán lássa a helyzetet és a neki szánt szerepet. Ha partner lenne a tervemben, olyan páncélkovács monopóliumot lehetnék képes kiépíteni, ami páratlan és konkurenciát nem tűrő lenne. Így a céhem tagjai viselhetnék a legkiválóbb felszereléseket és állandó anyagi forrás is meglenne, amiből a céhházat is tudnánk finanszírozni. Nagyratörő tervek ezek, de olyan kis téglákból kell felépíteni, mint a velem szemben ülő hölgy is. Valószínűleg, még nem is sejti, hogy mennyire számítok az igenlő válaszára, de ha ennél jobban kimutatom az izgatottságomat, azzal el is riaszthatom. A Rennel kapcsolatos történetét hallva viszont önkéntelenül is elvigyorodok.
- Ami azt illeti, Violetával mi is egy párbajban ismerkedtünk meg. - Feltörnek bennem a kellemes emlékek, majd inkább idekoncentrálok - Köszönöm, hogy megosztottad velem ezeket a személyes dolgaidat, igazán megtisztelő. Mindemellett megerősítettél abban, hogy jól döntöttem, mikor partnernek választottam Rent a céhalapításhoz. Sokan biztos megkérdőjelezik majd ugyanúgy, hogy miért pont ő, de bízom benne, hogy az idő és Ren is majd engem igazol. Oh, de említettem én még valamit a délután folyamán... - Odaintem az egyik felszolgálót és rendelek tőle két személyre krémest.
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 8 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.