Karmazsin selyemlepel

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

3 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Aug. 02, 2013 6:16 pm

// Sorry Chan, hogy ennyit késtem Sad//

Szorgalmasan falatozgatok, mialatt beszélgetek chan-channal, akinek foglalkoznia is kell a pici petekkel is néha-néha. Szörnyűek ezek a kisállatok, néha nagyon rá tudnak szállni egyes emberekre. Ahogy mondani szokták… a kisujjunkat nyújtjuk, de nekik egyből az egész karunk kell. Nem tudom, hogy Regi mikor vált ennyire elkényeztetetté. Aikon-tól tudom, hiszen ő sokat van Lizzy-channal meg ás lányoknál is, ő ehhez szokott, de Reginald egy harcedzett, kemény kis főnix, nem kellene így viselkednie… na mindegy, remélem azért kinövi ezt is, mert különben bajok lesznek még vele. Lassan de biztosan fogy el a Ramenem és a mellé rendelt eper Shake-em . Időközben szóba kerül az állás kérdése is, mivel nemes egyszerűséggel felajánlottam a velem szemben ülő lánynak egy állást, ami még nem tudom, hogy mi lesz, de ebben a szakmában is rengeteg a fullos gépecske, tehát van neki jövője ebben az iparban is. Ha én azt akarom, akkor lesz neki munkája és kész, ennyi. Megérdemli, nem tudom miért, de egész megkedveltem ezt a lánykát… lehet, hogy a cicafülek teszik… igen, az lehet
- Igen, ezt valahogy sejtettem. Az ember gyerekként ismeri meg a kis kütyüket, mert érdekli őket a sok-sok játék, amit lehet velük, rajtuk nyomatni. Sajnos nem csak kis korban, különben nem lennénk most itt – mondom kuncogva, bár ez egyáltalán nem vicces, de már itt vagyok egy ideje, így elfogadtam azt a tényt, hogy nem jutok haza addig, amíg ki nem csinálom az utolsó szint bossocskáját, addig felesleges álmodozni ilyenekről, hogy hazajutok, meg ilyenek. Lassan itt a fagyi ideje, de azért persze meghallgatom Chan-chan meséjét, ha már egyszer én kérdeztem rá korábban….
- Hmmmm…. érdekes.. Az én apán nyomi lemezboltos, komolyzene ráadásul. el nem tudnám képzelni, hogy ugyan azt csináljam, mint ő… az dögunalom lenne. – az tuti.. amúgy nincs bajom a komolyzenével csupán nem illik hozzám, meg azért már 21. század van az istenért, vannak annál kapósabb zeneműfajok.
- Az enyém? – kérdezek vissza.. az imént árultam el egy részletet, igaz, akaratlanul, de már mindegy. Itt amúgy sem lehet bajom belőle.
- Ugye tudod, hogy ezek szigorúan titkos infók rólam? Hiszen az eredeti nevem is más Razz Mondjuk a Ren megmaradt – mondom kuncogva…
- Ha elmondod valakinek, lehet, hogy regi nem fog többé szeretni… így is akarod tudni?- kérdezem nevetve, miközben kihozzák a fagyit :F
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Chancery on Pént. Aug. 02, 2013 8:39 pm

//Semmi gond, Ren-sama ^^//

Nem hittem volna az elején, hogy ennyire egyet fogok érteni egy sztár véleményével valaha is, erre itt ülök, beszélgetek egyel, és egyszerűen nem hiszem el az egészet, hogy normálisan viselkedik. Persze lehet, ő is az a típus, aki egyből átmenne szemétládába, ha belépne egy ismerőse az ajtón... nem, erre inkább nem is gondolok. Úgyis megesküdtem magamnak, hogy az ilyen embereket is elfogadom, amilyenek, akármennyire is fáj a viselkedésük. És most: élvezzük a jelent inkább.
Egy utolsó sóhajjal elpusztítom a ramenem utolsó falatát is, majd összerakom a két tenyerem, ahogy azt láttam a japánoknál és meghajtom a fejem.
-Köszönöm szépen az ételt. -mondom a jelenleg közös nyelvünkön Very HappyÉs a két kezem immár megint szabad, Regi, Aikon, merre vagytok? Aktuális agyonsimogatótok ismét rendelkezésetekre áll ezer örömmel <3
-A boltos szakma sem rossz. -felelem mosolyogva. -Unalmasabb, mint az enyém, de legalább az üteme biztos. A komolyzene meg szép dolog, szoktam azt is hallgatni olykor-olykor, ha ahhoz van kedvem, mondjuk rajzolásnál.
Nahát, tényleg. Milyen rég rajzoltam utoljára. Már a SAO megjelenése előtt is hanyagoltam pár hete - úgysem vagyok profi, ha meg néznek, akkor pedig biztos, hogy el is rontom. Egyszerűen nem ment, így maradt hobbi, pedig az volt a második karrierút, amit szívesen jártam volna.
Sunyin mosolygok, mikor Ren-sama elkezd titkolózni, de mikor közli, hogy Regi megutálna, ha mindent elmesélne, elsápadok és lesütöm a szemem.

-Nyem. Nem akarom, hogy Regi ne szeressen többé, nincs nála madzsesztikusabb, szebb, erősebb, fenségesebb állat a világon! Ha azt a kis szeretetét is elveszíteném, amivel talán meg is díjazza kóbor, szánalomra méltó lelkem, nem is tudom, mit tennék. Vetném le magam rögtön a szint szélén T_T -adom le a műsiránkozást, bár szívből az egészet tényleg így gondolom. Najó, nem vetném le magam a szint széléről, de az biztos, hogy örökre szomorú lennék, ha az első főnix meggyűlölne engem, akivel találkozom. Úristen, annál nagyobb fájdalom talán nem is lenne számomra>.>

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2596
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Aurora Rainfell on Szomb. Aug. 03, 2013 10:17 pm

[The Gullwings céhtalálkozó Cool]

Izgultam. Céhet szerveztem két csajszival, akikkel szinte nem is ismertük egymást. Csakis lányok társulhattak be hozzánk. Hogy miért? Az indok egyszerű és világos: az utóbbi időben gondok akadtak a férfiakkal, különösen azokkal, akiknek túl piszkos volt a fantáziájuk ahhoz, hogy normális, intelligens emberek módjára felcsípjenek maguknak egy számukra szimpatikus lányt. Ki érti ezeket a férfiakat? Szóval ez az egyik indok elég volt ahhoz, hogy megtartsam tőlük a két lépés távolságot. A Gullwings talán forradalmi áttörés volt a játék történetében, hiszen nem elég, hogy csak nők alakították, de tervünk szerint tárgyakat fogunk kölcsönbe adni, hogy majd azokból profitáljunk. Ehhez viszont nagy, szorgos munkaerőre lesz szükség a céhnek, de így előtte jobb, ha megismerem két vezetőtársamat, és a többi tagot, akik el tudtak jönni. Azt pontosan nem tudtam, hogyan vélekednek erről a helyről, de úgy hallottam, itt még a piros indikátorosok sem megvetendőek. Este valószínűleg különösen látogatott, így jobbnak láttam késő délutánra szervezni ezt az összejövetelt, mikor mindenki visszatért a feladatából. Hogy bevalljam az igazat, az izgalomtól nemigen voltam kint, a védett zónán kívül Bimbócskával. A drága heves farok csóválás közepette mindenben csak támogatott, amiben csak tudott, és persze szívesen segített volna, de mindig fellökött, mihelyst futni támadt kedve.
Már a találka előtt két-három órával lefoglaltattam egy olyan helyet, ahol nemigen zavartak bennünket, de persze közben élvezhettük az élő zenét is. Már csak percek kérdése a megbeszélt időpontig, mire végre le tudtam ülni, nagy izgalmamban.

- Ma’, ma valahogy olyan furi vagy… - jegyezte meg csodálkozó tekintettel az arcán Kogoro, majd mellső lábával a combomra helyezte testsúlyát, s egy elégedett morgással fejezte ki örömét.
- Csak kissé izgulok. Hogy őszinte legyek, még sosem csináltam ilyet.
- Mi az, hogy „izgulsz”? - Már csak a gyerekes érdeklődése hiányzott… - Ehető dolog?
- Dehogy, butus. Az izgalom olyan állapot, amikor alig tudsz megülni a fenekeden. - magyaráztam, miközben buksiját vakargattam.
- Én igenis meg tudok maradni a fenekemen! - mondta, szinte felháborodottan, s hogy bebizonyítsa, a dekoltázsára helyezkedett. Egyszerűen édes és idegesítő volt egyben az, amit leművelt. Gúnyosan mosolyogtam: már tudtam, mivel fogom megdönteni azt a nagy magabiztosságát.
- És mit szólsz, ha más, hozzád hasonló állatkák is jönnek? - Bimbócska erre persze bezsongott. Felállt, s ideges farok csóválás közepette, fel-alá járkált. Az a fajta izgatottsága számomra új volt, ám valamelyest elkergette az idegességemet. Jó, hogy állatidomárként nem egy buta és unalmas jószágot kaptam. Annak ellenére, hogy mennyire tapasztalatlan volt az élet terén, izgalmassá tette az Aincradban töltött időmet. Ki kellett mondanom: a legérdekesebb, legszerethetőbb kutyuska volt, akivel valaha összehozott az élet. Remélhetőleg ezt, a kinti jószágok meg ne hallják, különben egy világ omlana össze bennük. Tényleg: vajon mit csinálhattak abban a percben? És a szüleim? Vajon mennyire buktak ki, hogy a játék egy tökéletes kelepce? Egyáltalán tudják? Valószínűleg igen.
avatar
Aurora Rainfell
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jun. 25.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
10/200  (10/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Hime on Vas. Aug. 04, 2013 12:42 pm

[The Gullwings céhtalálkozó Cool ]


Ma is úgy érzem, szinte hiába keltem fel.Vörös ruhámat magamra kaptam, és elindultam, hogy végigjárom a várost. Yui küldi-n, nekem viszont egy normális küldit se mutat a tábla. Nem értem. Unottan rovom a köröket a városba, de még egy normális KT ellenfelet se találok. Ilyen az én formám.
De várjuk csak, milyen nap is van ma. Nézek rá ijedten a menümre olyan délután öt fele.  Így el szaladt volna az idő. És ha emlékezetem nem csal, elvileg ma lesz a céh találkozó.A ruhámmal a céhtagok között nem lesz gond, hisz csak csajok vagyunk, de ki tudja, mifélékkel találkozok út közben. De valahogy ilyen melegben úgy tűnt, ez a legjobb választás. Vizslató szemek kereszt tüzében rohanok végig a városon, hogy megtaláljam a helyet. Karmazsin Selyemlepel. Ha jól tudom, ide akárki bemehet. Kicsit ijesztő, de reményeim szerint védett területen nem tudnak bántani. Nem mintha nem tudnám magam megvédeni. Bár ha többen vannak, akkor kicsit neccesebb, de meg tudnám oldani, és végtére a céh társaim is ott lesznek elvileg.
 Nagy nehezen megtaláltam az említett helyet, és kis bátorságot véve be is léptem. Egy hangulatos kis helyiség fogadott, lágy zeneszó a háttérben. De sajnos a céh társaimat még nem ismertem, így leültem az egyik asztalhoz, és egy pohár itallal próbáltam magam felfrissíteni. Körbe vittem tekintetemet a helyiségen. Láttam pár érdekes embert. Nem tudtam, hogy kik is lehetnek a céhtársaim, de reménykedtem benne, hogy valahonnan megismerjük egymást. Kicsi izgalommal vártam már, hogy milyen lesz céhben lenni, mivel eléggé rossz emlékeim van az ilyesmiről más játékok által. De ki tudja, talán most fog megváltozni a véleményeim a céhekről. Kérek még egy italt, ám most egy enyhe alkoholos koktélt, és azt iszogatva várom a folytatást.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Ai Hane on Vas. Aug. 04, 2013 2:33 pm

[The Gullwings céhtalálkozó]

Ma van a napja, hogy elvileg hozzácsapódom egy céhhez. Női céh, így talán kisit könnyebb lesz az alkalmazkodás, de félek, hogy mivel női, így kevesebb nyugtom lesz. A nevük tetszett Gullwings, de akkor sem tartom magam társasági embernek, de céljaim elérése végett van szükségem erre a céhre, mely remélhetőleg beváltja hozzá fűzött reményeimet. A hely ahová mennem kellene a Karmazsin selyemlepel nevet viseli. Sosem voltam ott még ezelőtt, így kicsit izgatott voltam, hogyan fogok odatalálni, de majd Himekoval ketten kitaláljuk valahogy. Így indultunk hát el, egy ismeretlen helyre... ha viszont jobban belegondolok még azt sem tudom, hogy kik lesznek a céh társaim, így még kevesebbet tudok erről az egészről. Nem ismerek sok játékost még itt, alig 1-2 akikkel már beszéltem valamicskét, így nem hiszem , hogy bármilyen ismerős is lesz ott számomra. Talán még idegesebb lettem, hogy új emberekkel kell találkoznom, s még valamennyire össze is kéne velük barátkoznom, ami nekem nagyon nem megy.
Már igen hosszasan keresgélem a helyet, de nem találom, s társacskám is fáradni kezdett a hosszas gyaloglástól. ~Remélem Himekonak lesz ott valami játszópartner, különben felforgatja nekem az egész helyet, amennyire játékos teremtés.
Ahogy ezen töprengettem megláttam egy feliratot egy közeli bárszerű helyen ...
- Mi is van oda írva??? - Próbáltam kiolvasni, hisz még elég messze volt a hely. - K...k..Kar...Karmazsin selyemlepel. Megvan... Himeko megtaláltuk végre...- Mondta, s odasiettünk a bejárathoz, amikor újra eszembe jutott, hogy új emberekkel találkozom, s így nehezemre esett kinyitni a bejárati ajtót, s még nehezebb volt belépni rajta. De próbálkoztam elrejteni ezt az idegességet, ami remélem sikerül is.
Amikor beléptem sok idegent láttam, s nem igazán találtam ismerős arcot, vagyis de... volt egy lány, aki nagyon ismerős volt számomra, de nem emlékeztem jól, s a ruhája is egészen más volt most így nem mertem megszólítani. Főleg ha nem is ugyan abban az ügyben jött mint én, akkor elég furcsa lenne a beszélgetés, mivel nem nagyon tudnék értelmesen megszólalni.
Felfigyeltem még egy lányra, aki egy kutyus társaságában volt, s valamiért úgy éreztem ismerős, pedig megesküszöm rá , hogy még sosem láttam .
- Gyere Himeko üljünk le. - Szóltam griffemhez, s a legközelebbi asztal felé vettem az irányt. Ahol helyet foglaltam, s a földön mellé kuporodott Himeko is. Így vártuk újdonsült céhem tagjait, s reménykedtem, hogy csak megtalálnak valahogy.

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Hermit on Hétf. Aug. 12, 2013 11:35 am

//Találkozó//

* Nem gyakori érzés ez Hermit számára, de most izgatott volt. Kíváncsisággal tele ült az egyik sarokban és várakozott. A csuklyája a fejében volt mélyen, az arca árnyékban volt. Hallgatózás és egyéb "jártasságának" köszönhetően kiszagolta, hogy egy különleges céh jött létre, amelyben a tagok ma ülnek össze egy találkozóra. Pont itt, és pont most. *
~ Női céh... ~
* Végighúzódott arcán egy széles mosoly. A lehető legnagyobb buli lenne számára, ha egy ilyenhez csatlakozhatna. Nem igazán izgatják a nők, de legalább valami újat is kitalálhat. Kayaba különleges képességgel látta el. Ki kell használnia, úgy érzi! Ráadásul sárga indikátorosok, sőt piros indikátorosok is lehetnek tagok. Nem mintha a szívén hordozná a "gyilkosokat", csupán jó kis menedékhely lenne számára, ha netán megint valami bug miatt pirossá válna az indikátora. Szívás volt így kezdeni a játékot, de hát ezt hozta az élet. Vagy Kayaba... ki tudja.
Hermit úgy tudja, van még egy kis szabad hely a céhben, így jelentkezni fog. A korábbi próbálkozása nem jött be, bár az is tény, hogy azok is tagok lesznek ebben a céhben, amely tagok korábban megpróbálkoztak egy másik céhhel, de végül nem lett a dologból semmi. Talán Kagura, ha megérkezik, felismerné őt, de mégis mit számítana? Amúgy is a sarokban ül, s nem látszik belőle semmi, csak egy narancs indikátor.
Szüksége van egy céhre. Valahogy fejlődnie kell. S ha Hermitként nem megy neki, akkor menni fog Hypnose-ként. *
~ Csak sikerüljön a csatlakozás! ~
* Azon gondolkodott, hogy mégis mit kellene mondania. Sármos mosolyát nem nagyon vetheti be, de talán egy szigorú, kegyetlen, feminista mosolyra csak futja, s meg kell győznie a többieket, hogy számíthatnak rá. Ráadásul bár nem túl magas a szintje, mégis csak jó kiegészítői vannak, így szükségük lesz rá. Legalábbis ebben reménykedik. *
~ Mondjuk az 5ös szint nem olyan rossz már. Ki gondolta volna pár hónappal ezelőtt, hogy idáig eljutok. Talán sok tagnál így is magasabb szintű vagyok. ~
* A legjobb menedék lesz ez a céh. Mert senki nem gondolná, aki valaha "megismerhette" őt, hogy egy női céhnél lehetne őt megtalálni. De céh az kell. A fejlődés érdekében. A lényeg az, hogy most figyel, s hegyezi a fülét nagyon erősen. Pár leányzó már érkezett, de még nem lehet biztos abban, hogy ők a találkozóra jöttek. Úgyhogy csak figyelni fog egy darabig. S amikor már végre biztos lesz a dolog, akkor fog hozzájuk csatlakozni. *

_________________
Hermit:Hypnose:

Nazo:


By Aidor:
"Ellenfelem, úgy fest, a világ legbarátságosabb bunkója, akivel valaha találkoztam."


Játékaim:
avatar
Hermit
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 331
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 26
Tartózkodási hely : 1. szint

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
955/1000  (955/1000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Noxy on Hétf. Aug. 12, 2013 2:56 pm

Úgy tűnik, megleptem a srácot, mikor megszólítottam. Egy rövidke felmérés, és megállapította, hogy európai vagyok.
- Az vagyok, európai. - Csak ennyit mondtam, többet nem. Úgy tűnik, mégsem akar semmit, csak szeret bámészkodni ide-oda, és felmérni az embereket. Nekem is szokásom megfigyelni az embereket, de inkább csak akkor, ha úgy érzem, vaj van a fejükön. Vannak olyan vörösek, akiktől nem kell tartani, mert jó okuk volt rá, hogy vörösre váltsanak, vagy pedig elkövettek egy olyan hibát, amit nem kellett volna. De a legtöbbjükkel inkább vigyázni kell, mert ha hátat fordítasz nekik, bármi megeshet. Bennük nem bízom meg a legjobban. A sráccal - akit egyelőre nem tudok még hova rakni - többet nem törődtem. Egészen addig, amíg hirtelen átült hozzám.
- Nioven vagyok. - mutatkozott be.
- Judy Noxia. - viszonyoztam tömören a bemutatkozást, és ittam tovább az italomat, ami lassan fogyatkozott. Mikor már alig volt benne, intettem az egyik pincérnek, hogy rendelnék. Hamar oda is jött hozzám az illető.
- Hozz még nekem az aszúból, de palackban. - mondtam neki, aztán a lovaghoz fordultam, hátha ő is szeretne valamit rendelni remélhetőleg a saját pénzéből. Ismeretleneket nem hívok csak úgy meg italozni, mert nem szokásom, de a nekem tett meghívásokat nem utasítom el, mert abból tudom, hogy rossz ember biztos nem lehet az illető. Bár ilyesmit a valóságban nem szoktam tenni, azaz idegenektől nem fogadnék el egy centet sem, nemhogy egy italra való meghívást. Itt a játékban meg teljesen más a helyzet.
És szerintem akarhat valamit ez a srác is, mert nem lehet véletlen, hogy csak úgy megjegyzést tesz a származásomra, aztán az asztalomhoz ül, és bemutatkozik. Majd elmondja szándékát, mert nem tudtam mihez kezdeni vele elsőre, én meg modortalanságnak tartom, hogy egyből rákérdezek, hogy mit akar tőlem. Csak ritka esetben térek egyből a témára, ha úgy látom, hogy nagyon nyomulna az illető.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Asuka on Kedd Aug. 13, 2013 5:01 pm

The Gullwings - now 20% cooler Cool

Jól emlékszem arra a napra, amikor Kaguci próbálkozott be egy céh megalapításával. Voltak is ám jelentkezők, nem is kevesen, de aztán valahogyan mégis csak szertefoszlott az egész, mint a homály. Kagucinak azonban most új terve van, ráadásul nem egyedül sétál bele a céhalapításba, hanem egy másik játékossal, akiről ugyan sokat nem ismerek, de bizonyára legalább olyan ambíciózus, mint Kaguci! *.* Nosza, ugrottam én is az alkalomra, mert hát móóó, milyen dolog lenne, ha éppen, pont én lennék az, aki kimarad egy efféle buliból? *.* Szedtem össze minden kreativitásomat, és bombáztam a kis csapatot mindaddig, míg annak értelmét láttam, sőt, még azután is.
Jelenleg viszont a mai gyűlés sikerét akarom előre látni. Szeretném, ha mindenki hozzátenne valamit a céhhez, saját szintjéhez és képességéhez mérten. Nem vagyunk mi frontharcosok, nincs efféle vágyam, egyszerű játékos vagyok. De lehetek az, aki segíti a frontharcosokat, és a teljesen kezdőket egyaránt. ^.^
- Elég jól nézek ki? *.* Ugye, hogy ugye? *.* Hűűűű... már csak egy valami hiányzik... Így máris jobb, ugye, Kaguci? *.* - üdvözlöm a bejárat előtt Kagucit, hiszen úgy beszéltük meg, hogy ott találkozunk. Nadrágom olyan zöld, hogy szinte szívható is, a topom viszont a narancs és a vörös köztes árnyalatában vakít, lábamon pedig fehér, kicsit magasabb sarkú cipellő, amit még én craftoltam egy ruházati itemesnél. *.* Nagyon vicces ám magassarkúban mobokat hentelni.
Utolsó kiegészítőként kerül buksimra a napszemcsi, bár odabent természetesen semmi szükség nem lesz rá, de ez a legkevesebb. Foglaljuk be közösen a színpadhoz legközelebb eső boxot, persze, ha sikerül Kagucit elrángatni a cuki portásfiútól. És még én nem tudok viselkedni. Rolling Eyes
Nem jártam ezelőtt még ezen a helyen, de így elsőre egészen elviselhető. Csak egyszerűen más, mint amit megszoktam. A félárú koktélra hallgatván rendelünk is magunknak egyet-egyet, hogy aztán az itóka tetején lévő miniatűr napernyővel szórakozzak, s rózsaszín ajkaimmal csücsörítve szüpürcsöljem a szívószálon át a gyümölcsös ízű nedűt. Szépen szállingóznak az emberek, éppen csak nem tudni, ki az, aki minket keres. Gyanítom, minden, már ide érkezett női vendég ránk vár. Legalábbis a nagy részóük bizonyára.
Ideje a kezembe venni az irányítást, s kezdeményezni valamit feléjük. Gondolván, ez a legjobb, amit tehetek, a koktélt az alacsony dohányzóasztalra teszem, majd odaslattyogva a színpadra megköszörülöm torkomat, hogy felhívjam magamra a figyelmet. Még füttyentek is egyet, hogy az esetleges beszélgetéseket megszakítsam. Jó lenne, ha mindenki tudná, hogy kiket kell keresnie. Engem pedig nem zavar a feltűnősködés. Magamra vállalom ezt a szerepet.
- The Gullwings! Mindenki a színpad melletti boxba, aki emiatt jött! Minden céh iránt érdeklődő a vendégem egy koktélra a cuki NJK portástól. Wink - mászok is le a színpadról, miután hangosan a hely tudtára adom, hogy mi van. Kénytelen voltam erre, hogy biztosan mindenki megismerje egymást. Azzal megyek is vissza koktélt szürcsölgetni.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Kagura on Szer. Aug. 14, 2013 10:48 am


..::The Gullwings Céhtalálkotó - A.K.A. In position, we're now 20% cooler. Cool::..


Mint a titkárnők gyöngye, az ügyvédnők legjobbja, olyan voltam ma és messzemenően élveztem. Tudván, hogy milyen Céhet sikerült végre megalapítanom – jóllehet Auro~channal és Asu~channal karöltve – egyszerűen bezsongtam. Úgy éreztem minden összejött, és még annál is többet sikerült elérnem. A Céhlogónk egyszerűen zseniális, de tudván, hogy én terveztem más nem is lehet. A céhházra való tervezgetésünk is remek ötleteket szül, meg aztán a kis társaság legmenőbb bevonuló zenéjét is nekem köszönheti a banda. Imádtam a társaimat, már előre, pedig nem is találkoztam még sokukkal. Azonban – tekintve, hogy a Gullwings főbankára leszek, azért alaposan utánanéztem a leendő társaimnak. Egyedül Hypnose az akiről nem tudtam meg túlzottan sokat, de üsse kavics, még belefér a hiba arányba. Már kora reggel nekiálltam készülődni, és a saját tervezésű Henchgirl ruhám öltöttem magamra – amit mellesleg az egyik NJK árus egy kis zsetonért cserébe gyönyörűen megvarrt nekem. Az inventorymban ott voltak a ruhák vázlatai, habár Asu~chan behajtóinak még nem sikerült értelmes tervet összedobnom. Azonban egy percet sem csüggedtem, hiszen az ihlet bármelyik percben megérkezhetett, s ezt tudtam jól. Felkötöttem a hajam, felvettem az egyenruhám, majd a napszemüvegemért nyúltam. Egy pár pillanatig szemeztem a kiegészítővel, majd mintha csak egy új emberré változnék tőle, a következő szavak kíséretében magamra öltöttem.
- Chara~change! Henchgirl. – Ejtettem ki a bűvös szavakat, s éreztem, hogy teljes mértékben átveszi a hangulatom felett az irányítást a képesség. Estig még tettem-vettem tervezgettem, de végül is csak elindultam a Karmazsin selyemlepel felé. Ahogy végiglejtettem az utcán, királynőnek éreztem magam. Olyan voltam most, mint Aincrad tündöklő ékköve, akit éppen készülnek ráműteni a legtáposabb gyűrűre, amit a SAO megélt. Császárnő voltam, s élveztem, hogy mostantól arannyal lesz kibélelve a céhünk kincstára, hiszen ha rám bízzák a pénzszerzést, akkor bizony nem lesz megállás, míg el nem érem, hogy permanensen 10.000 arany – vagy annál több legyen a pénztárunkban.
Egy kicsit vártam csak legkedvencebb barátnőmre, akibe közvetlen az érkezése után bele is karoltam.
- Császárnőként nézel ki drága Asu~chan. – Igazgattam meg legkirályabb retinavédő kéziműszerem, s öles léptekkel, bevándoroltunk Aincrad egyik legmenőnbb helyére. Ahogy beléptünk, hamar felmértem a terepet – na meg egy ideig cukin mosolyogva beszélgettem a portásfiúval is - és gyorsan felfedeztem azokat, akikről sikerült információt szereznem. Mosolyogva léptem oda, egyesével mindenkihez, majd magammal invitáltam őket, miközben Asu~chan is intézkedett.
- Szia! Ai Hane~chan? Kagura vagyok, a The Gullwings egyik vezére. – Mosolyogtam, s kezet nyújtottam a griffes lánykának. – Ott a színpad mellett a boxban gyűlünk, ahogy a mennyei hangunk elmondta. Az egyébként Asu~chan, a Gullwings másik vezére. Annál az asztalnál pedig – Mutattam Auro~chan felé. – az a mi fővezérünk, Aurora Rainfell~chan. – Mosolyogtam, majd utat engedtem neki a boksz felé. Ugyanezt a jelenetet ismételtem meg Hime~chanhoz érve is, majd bevetettem magam a társaságba. Vigyorogva ugrottam Auro~chan nyakába.
- Auro~chan! Szia! Annyira örülök, hogy itt vagy. Nem is lenne ez találkozó nélküled. – Mosolyogtam, majd határozott üzletasszonyként leültem a boxba, s kedvesen mosolyogva vártam, míg mindenki megérkezik. Jónak ígérkezett ez a meeting.
avatar
Kagura
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2013. Apr. 24.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
220/250  (220/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Szophie on Szer. Aug. 14, 2013 1:10 pm

The Gullwings Céhtalálkozó


Unatkoztam. Tachi küldetésen volt, és az egy dolog, hogy nagyon hiányzott, de nem volt senki olyanom, aki szórakoztasson. Askr és Hati sem voltak otthon, Hinari is elfoglalt volt, Renről régóta nem hallottam, és Vezér nem bizonyult valami szórakoztató társnak. Elindultam hát kalandokat keresni. Ez alatt azt értem, hogy felfedezni a várost. Ugyanis számomra a küldetések mindent jelentettek, csak kalandot nem. Olyan unalmasak, és fárasztóak voltak mind. Oldalamon a kis fehér farkassal baktattam át a városon, hogy elérjek a Karmazsin Selyemlepel nevezetű helyig. Még sosem jártam ott, de jó helynek tűn, és régóta be akartam nézni. Egy-két piri sétált el mellettem, és látszólag megrökönyödve néztek a céhjelvényemre. Oppssz.. A JL. Nincs valami jó hírneve a piroskák között. Persze amúgy meg az egyik legrangosabb céh, és az igazság védelmében száll szembe a bűnözőkkel. Én meg így tagként mindezek mellett éppen egy piros társaságára áhítozom. Fura helyzet. De ha egyszer ez történt, akkor ez történt, nem tudok ez ellen tenni. És nem is akarok. És ez az egész így jó. Én jól éreztem magam Zu társaságában, Tachiért pedig egyszerűen rajongtam, holott nem döntöttem még el, hogy tényleg szeretem, vagy csak egy újabb játékomról van-e szó. Mindenesetre most is éppen azt kívántam, legyen velem. És nemcsak azért, hogy öleljen, csókoljon, szeressen, vele beszélgetni is nagyon jó.
Mindenesetre most el kell róla terelnem a gondolataimat, bármily nehéz is az. Nem is űnt nehéznek a dolog, miután megláttam egy cuksa kutya szerűséget, és az első gondolatom az volt, amit Vezérnek is. Barátkoztassuk össze a két petet! \o/ Mire én ezt kigondoltam, farkasom oda is rohant a kis kutyulihoz, és merész ismerkedésbe kezdett. Mintha kivetkőzött volna önmagából, úgy tetszelgett távoli rokona előtt. Lehet, hogy a kutyus lány? O.o És lesznek kicsi fehér kutykasaink? *-* Mindenesetre én is odavágtáztam a lánytársasághoz.
- Sziasztok! Elnézést a farkasom miatt, csak öhmm.. - vakargattam meg a tarkóm. - Azt hiszem, érdeklődést mutat a kutyus iránt. - jöttem egy picit zavarba. Mert mégis idegenek voltak nekem. Azzal meg nem ronthattam közéjük, hogy pároztassuk a két petet! \o/ Pedig ebben Vezér is benne lenne, én látom. Heves farokcsóválás közepette húzkodta meg a kutyuli fülét.
- Egyébként a nevem Szophie. Leülhetek egy picit? Nem hiszem, hogy mostanában el tud szakadni a petedtől. - vigyorogtam. Ha arra gondolok, nekem mennyi ideig tart a pasizás, és rávetítem Vezérre, akkor még este is itt fogunk ülni. Pedig az én farkasom az én példámon tanult, ami annyit jelent, simán megnyeri a csajt, ha akarja, ha nem. Mert ez nálam valahogy így van. Eszembe nem jutott volna, hogy flörtöljek, erre benyögi, hogy szeret. Hát akkor most mi is van? Én csak barátkoztam, erre.. No de most elég ebből az egészből! Nem szabad rá gondolnom! Kértem magamnak egy sütikét, és szépen elhelyezkedtem a csajok között. Erre van nekem szükségem. Egy csajos napra! Az semmiség, hogy nem is ismerem őket..

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2321
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szer. Aug. 14, 2013 1:21 pm


<<Chan>>


A Ramen elfogyott és már nem csak nálam, hanem Chan-channál is. Ő egy kicsikét lassabban eszik, mint én, de mondjuk ezzel minden nő így van. Én habzsolok, főleg, ha valami ízlik, de nagyon. Meg amúgy is hozzákellett szoknom ahhoz, hogy gyorsan eszem. Két szám között egy falat, semmi több. Annyi kellett, hogy legalább rosszul ne legyek, nekem ugyanis nem elég a felturbózott lötyi, amivel alapjáraton itatnak, ahhoz túl sok energiát szoktam elhasználni. Közben megy az információcsere rendesen. Már a családnál tartunk és megosztunk egymással pár részletet…. nem túl magán dolgot, de azért éppen elég bizalmasat, legalábbis ami engem illet.. nekem bizalmasan kellene kezelnem a családommal kapcsolatos dolgokat, vigyáznom kellene rá, hogy egyáltalán ne tudjanak a szüleimről. Ez most egy másik világ és lazábbra is vettem a dolgot, de mindent azért nem lehet kikotyogni… sosem lehet tudni, hogy miből származik majd később károm.
- Hát tudod… kinek mi… Nekem sosem jutna eszembe egy olyan szakma ahol egésznap megy a komolyzene és csk ácsorgok, ücsörgök vevőkre várva, vagy kiselőadást tartani a fontos zeneszerzőkről, áradozni róluk, vagy ilyesmi.. bár valószínűleg ezt nem csak én gondolom így. – időközben ideér a fagylaltkehely is. Nem is kellett olyan sokat várni rá. Felkapom a kanalat és megízlelem.
- Hmmmm…. de fini – mondom csillogó szemekkel. Valóban isteni itt a fagylalt, ha lehet, még finomabb mint a múltkor, pedig nem ettem itt olyan régen, de mégis… nyami :F
Chan-chan reakcióján nagyot nevetek. Nem gondoltam, hogy ennyire komolyan fogja venni a szavaimat. Ez vicces, nagyon vicces és el is nevetgélek egy darabig… nem kellene mondjuk, mert olvad a fagyim Sad
- Ne vedd komolyan Chan-chan. Amíg nem ártasz nekem, vagy neki, nem fog megutálni…. Aikon pedig valószínűleg még utána sem… ő nem is tudja, hogy mit jelent ez a szó… rettentően jólelkű és naiv – kuncogok…  Aikon ilyen.. nem is érdemes rá több szót pazarolni…
- A debütálásom előtti életem nem szivárgott ki… még,… nem véletlenül. Az titok Razz A lényeg hogy kb négy éve, még ugyan olyan átlagos voltam, mint akárki más, sőt, talán még rosszabb…. amolyan jelentéktelen figura…. nem gondoltad volna mi? – elmosolyodom…. egy ksi nosztalgia mindig belefér.
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Chancery on Szer. Aug. 14, 2013 2:18 pm

//Ren-sama//

-Akkor jó, megnyugodtam. -teszek úgy, mintha egy rettenetesen nagyot sóhajtanék, s megszabadulnék némi súlytól a vállaimról. Utolsó két szava Aikonról viszont elgondolkodtatott kicsit. Tekintetemet a szőrgombócon hagyva bambultam pár másodpercig, amíg végigszáguldottak a gondolatok az agyamon. Vajon én is ilyen lennék, mint a kékség? Sokszor mondták már nekem, főleg Jay, hogy egyszer még az a jó szívem fog elvinni, mert olyannak fogok segíteni, aki nem érdemli meg vagy hátsó szándéka van. Igaza is lett, de szerencsére nem végződött a dolog katasztrófával. A naivságommal viszont nem tudok mit kezdeni. Mégsem vagyok olyan boldog, mint amilyennek ez a lurkó tűnik. Vajon azért lehet, mert ő macska, én viszont ember vagyok, és míg neki semmi dolga, mi stresszelhetünk ezer dolgon? Ki tudja.
Aztán ismét Ren-samára terelődik a figyelmem és mosolyogva hallgatom végig, aztán legyintek, rövid időre abbahagyva Aikon simogatását (nincs az-az Isten, hogy én most Regiről elvegyem a kezem, no ˇ^ˇ ).
-Szerintem nem meglepő. Igazából pont az a jó, ha az ember a nulláról indul felfelé. Aki rögtön a hírnévbe születik, annak elferdül a szíve-lelke. -elmélkedem, majd hol a főnixet figyelem, hol a fagyiján élvezkedő Ren-samát. Egyértelműen kifogytam a témákból, csak az jár a fejemben, hogy...
nekem is kell egy főnix *.*

-Milyen volt a tojása? -kérdezem meg végül, Regit nézve. Emlékszem, én egy szürke szőröset kaptam, ám ha tudtam volna, hogy főnix is lehet pet a játékban, biztos, hogy addig dobáltam volna félre a tojásokat, amíg nem kapok egy olyat, ami hasonlít rá. Már ha megtehettem volna. Nem mintha Álomkelőnek nem örülnék ^^

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2596
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Angelica Katharina on Csüt. Aug. 15, 2013 6:29 am

The Gullwings céhtalálkozó Cool

Fütyörészve indultam neki a városkának. Nem aggódtam semmi miatt, hisz mikor szoktam? Ütemes léptekkel haladok, mikor a Karmazsin selyemlepel üzlet előtt lépkedtem el. Még egy kicsit haladtam, mikor eszembe jutott, hogy oda akartam menni.
- Úh.. a francba, de hülye vagyok. – mondom, miközben adok magamnak egy tockost.
Egy villámgyors hátraarccal már fordultam is. Szerencsére nem hagytam el túlságosan, így bár kicsit vörös fejjel, de belépek az épületbe. Na, igen ám, de vannak itt páran, és vajon itt kik azok, akiket keresnem kell. Most először nem a magam szórakoztatására kerestem hím egyedeket, hanem egy csajbagázst kutatok The Gullwings céh néven. Megakadt a szemem ezen a kis csoporton, és tudtam, hogy ott a helyem köztük, és egy régi ismerősöm közöllük fel is vett maguk közé. Hisz, ki ne akarna maguk közé engem? *.* B tervnek meg ott van az aranyos táskám, amiben még mindig van jócskán csilingelő pénzecske. Felváltva járom az emberkéket.
- Gullwings? Nem oké…. Gullwings? Nem? ja jó. ..Gull.. jaj veled már találkoztam, hogy gyógyulnak a sebeid? Na, ez meg hova futott?.... Hello esetleg megmondaná, hol találom a Gullwingset? Hm… remélem, belefulladsz a sörödbe. ^^
A sok nemleges válasz után végre meghallok egy ismerős hangot. Végre megtudtam hol, mikor, mit, hogyan. Egy gyors mozdulattal elfordulok az előző férfitől (akinek kirúgtam a székét ugyanazzal a mozdulattal), és egy kis csörömpölő hang kíséretében elindultam a boksz felé. Mikor odaértem, már vetültem is.
- Asukaaa. Milyen régen nem láttalak? – mondom boldogan – Hogy smint vagy?
Szóval ki nem barátkozik gyorsan? *.* Egyszer találkoztunk, és máris barátnőmnek tekintem. Mindenesetre nem egyedül vagyunk.
- Helló csajok a nevem Angelica Katharina. – mondom hatalmas mosollyal az arcomon.

(0 ihlettel cheers Cool )

_________________
Fegyver kinézete:Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
avatar
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
1933/2100  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Zelolla on Szomb. Aug. 17, 2013 12:19 pm


Lassú léptekkel haladtam végig az utcán, jól szemügyre minden egyes épületet, ami mellett elhaladtam, memorizálás végett, elvégre valahogy majd vissza is kellett találnom, és tapasztaltam már, hogy Hyoumu nem a legjobb nyomkövető. Neutral Közben nem tudtam másra gondolni, minthogy most valószínűleg vagy az ittlétem legnagyobb baklövését, vagy életem legjobb döntését hozom éppen meg azzal, hogy egy céh gyűlésére tartok. Nem szerettem nagyobb tömegben járkálni, inkább figyeltem az itt élőket, és játszókat, mintsem részt vettem volna velük, vagy interaktoltam volna, nem igazán láttam eddig értelmét. ^_^” Főleg azért nem, mert már az elejétől kezdve úgy tűnt, fel sem tűnik nekik sok különbség egy NJK és JK között, lévén sosem volt indikátorom, így meg sem kérdőjelezték, hogy NJK vagyok-e. Persze ez nem az ő hibájuk, és valószínűleg sokkal több kérdést vetne fel az, ha felhívnám erre a figyelmüket, és azzal nem szerettem volna jelen pillanatban foglalkozni…
Még az elején küzdöttem az itt lét ellen, és próbáltam irányító panelt keresni, aminek segítségével ismét megcsillogtathattam volna tudásomat, hogy valamiképpen kijussak innen, de azt hiszem mára már rá kellett ébrednem, nálam nagyobb halak úszkálnak a világháló vizein. :/ Kicsit hiányzik a nyugodt életem, amikor nem kellett azzal foglalkoznom, hogy mit is egyek, és azt miként szerezzem meg, vagy az, hogyan kerüljem el a mobokat, akik valahogy nem voltak hajlandóak figyelmen kívül hagyni. >_> Megsimogattam az oldaltáskában fityegő Hyoumu buksiját, nem rég szereztem be ezt a tároló eszközt, így nem kellett azon aggódnom, vajon miféle csibészségen töri a fejecskéjét az apró jószág… kezdett emlékeztetni a szomszédomban lakó kölyökre, aki minduntalan kitalált valamit, amivel a háztömb lakóit megviccelte. Ezeknek sokszor jómagam is áldozatául estem, de miután feltörve adatlapját az egyik közösségi oldalon sikeresen szerelmes leveket küldtem az egyik ottani lánynak, aki aztán mindennap meglátogatta, és üldözte őt, úgy éreztem elégtételt vettem. Cool
Megálltam az egyik épület előtt, hogy kibetűzzem a nevet, majd a tenyeremre pillantottam, amire felvéstem szintén a nevet, persze használhattam volna a jegyzet eszközt is, de ez csak azután jutott az eszembe, hogy már sikerült leírnom a kezemre. Neutral Ezen mondjuk meg sem lepődtem, kezdtem azt érezni, hogy az MMO-kban, és más játékokban szerzett tapasztalataim megkoptak az elmúlt időkben, de igyekeznem kell, hogy visszaszerezzem, lévén ez most az életben maradásom kulcsa. Benyitottam, és enyhén tartózkodó léptekkel próbáltam egyre beljebb haladni, bár végigtekintve az ott tartózkodók némelyikén, szívem szerint inkább menekültem volna a legközelebbi ajtó felé. Aztán felfedeztem az első, és persze egyetlen ismerős arcot is, Asuka~sanét, aki valószínűleg nem gondolja a legjobbakat szerencsétlen személyemről első találkozásunk után. >_< De nem rágódhattam ezen, lévén, ha meghívtak, bizonyára szívesen látnak. ^_^” Remélem. O_O Már-már felemeltem a kezem, hogy intsek felé, mielőtt a színpadra lép, hogy lássa, eljöttem, de abban a pillanatban éreztem, hogy valaki megfogja a ruhámat. o_O Ijedten nyekkentem egyet, és a lendülettől, amivel integetni és lépni szerettem volna, egyenesen keresztbe hasaltam a földön, kissé nagyobb robajt csapva, mintsem szerettem volna. T.T
Láttam, hogy a ruhámat tartó fiú kissé rémülten pillant rám, majd felém hajol, én pedig kicsit könnyes és zavart szemekkel néztem vissza, miközben bevert térdemet simogattam, persze csak megszokásból. Neutral Gyorsan felpattantam, és pirulva igazgattam meg a ruhámat, láttam rajta, hogy egyáltalán nem számított arra, hogy fel fog ezzel buktatni, de mi a csudáért fogdossa meg egy idegen ruháját?! >_>
- Ne haragudj, csak egy italt szerettem volna kérni! – Mosolyodott el, én pedig nagyobbra nyitottam szemeimet, mint képzeltem, hogy egyáltalán tudom, hülye indikátorok. .__.
- Nem dolgozom itt >w> - Fújtam fel sértetten az arcom, aztán magasra emelt orral elindultam Asuka~san felé, és úgy két méterig el is jutottam, amikor is keresztülestem egy széken, amit épp át szerettek volna tolni egyik asztaltól a másikig. – Sa-sajnálom! Embarassed - Kiáltottam, és szinte már menekültem a lányok gyűrűjébe, remélve, hogy nem nézték végig az előadásom, bár valószínűleg ez csupán hiú ábránd. - Asuka~san… T_T – pislogtam lesütött szemmel, valahogy olyan érzésem volt, nem erre számított sem ő, sem pedig a többiek. – Elnézést, azt hiszem ez nem az én napom… - Motyogtam, de leülni még nem mertem, nehogy a szék is kicsússzon alólam, mert valahogy olyan érzésem volt, ma ez is megtörténhet. .__.

_________________
avatar
Zelolla
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2013. May. 20.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
50/50  (50/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Aurora Rainfell on Vas. Aug. 18, 2013 1:32 pm

The Gullwings céhtalálkozó - A.K.A. in position - It's showtime, girls Cool

Ahogyan elnéztem, az a lánysereglet valóban azok, akiknek gondoltam: a céhbe toborzott tagok. Felcsillant a szemem azon, hogy talán mi leszünk a legjobb, a legmenőbb és legtutibb céh szerte Aincradban. Sokan majd bánthatják, hogy nem hozzánk jöttek! Bimbócska beleszimatolt a levegőbe. Bizonyára megérezhetett valamit, és az a valami nem volt más, mint egy griffmadár pet, akit az egyik csajszi közelében pillanthattam meg. Szemre való az a gyönyörű, fehér tollazata és nőies megjelenése. Az idomára biztosan sokat foglalkozik vele. Elképzelném, hogy Koval játszanának, de ez inkább a kutyus vérmérsékletétől függött. Tartózkodóan a székem alatt gubbasztott, fülét-farkát lekonyítva. Megbökdöstem az oldalát, mire Kogoro mancsával a fejét takargatta. Nem, nem akart odamenni azzal a kedvesnek tűnő pethez odamenni, még egy szelet oldalbordáért sem. Hagytam a fenébe, úgy is majd meggondolja magát. Szóltam volna a csajoknak, de amondó voltam, hogy előtte Asu-chant és Kagu-chant kéne megvárnom. Nem csalódtam bennünk, tényleg megjöttek, és istennőnek néznek ki! Ami legjobban feltűnt, az Kagu-chan egyenruhája. Igen, ez a tökéletes uniformis a céhben betöltött posztjára. A barátságos közelítést egy öleléssel viszonoztam. Már Bimbócska is érdeklődve kapta fel a fejét.
- De nélkületek se sikerült volna. Istennők vagytok! - mondtam széles mosollyal az arcomon. Már most jól éreztem magamat, pedig azt gondoltam, hogy majd az egész találkán feszengeni fogok. - Tudsz valamit Hypnoseról, merre lehet? - Nem akartam egy céhtársat se lehalasztani erről a fontos kis találkáról. Egyedül csak ezt a Reikot kellett kihagynunk belőle, mert se kép, se hang nincs felőle. Azonban egy lány hiánya nem adott elég okot arra, hogy szomorú legyen. Végre összejött és ez a fő! Vagy majdnem? Hirtelenjében ott termett Bimbócska mellett egy fehér farkasszerű pet, és hevesen fejezte ki számára örömét, amiért egy távoli rokonnal futhatott össze. Szegénynek azonban csalódnia kellett: a kissé erőszakos közelítés miatt a kutyusom nyüszítve remegett, és osonás közben próbált meglógni a fülrágcsálás elől. A gazdája rögtön elnézést kért a pet lobbanékonysága miatt.
- Semmi baj, csak próbáld megzabolázni. Kogoro nagyon félénk. - mondtam zavarba jőve az előbb látottaktól. Alaposan szemügyre vettem a lányt. A jelvény, amit hordott rögtön megdöbbentett. - A Justice League egy ilyen helyen? Nem haragítod magadra a vöröseket? - Csupán pletykákból hallottam, hogy ez a céh a frontra küzdötte fel magát, és ránézésből szinte rögtön elutasítják a vörös indikátorosok jelentkezését. A pletykák erről beszélnek, de sose gondoltam volna, hogy egy frontharcossal hoz össze a sors. Gondoltam: sok mindent elmondhat a céhéről, ami a hasznunkra lehet a jövőben. - Én Aurora vagyok, a Gullwings egyik vezére. Gyere nyugodtan, ülj le közénk. Ti is gyertek, van bőven hely! - szóltam a többieknek is, és felálltam, hogy a box belső részébe be tudjanak ülni. Két újabb lány jelent meg, akik látszólag ismerték Asu-chant. Ezek szerint csak Hypnosera vártunk, szóval számára is fenntartottam egy helyet, de addig is belekezdtem a mondandómba:
- Nos, én nemigen szeretnék rátok úgy tekinteni, mint holmi munkatársakra. Nem szeretném ezt olyan "hivatali" módjára lerendezni. Itt van számunkra az este, én azt mondjuk, csapjunk egy jó kis bulit! De előtte szeretném, ha mindenki mondana magáról egy-két dolgot. - ezután Szophiehoz fordultam. - Ha gondolod, te is mesélj nekünk magadról és a céhedről. Még csak újak vagyunk, de én legalábbis szeretném tudni, mi a helyzet a fronton. - fejeztem be, egy mosollyal az arcomon. Kíváncsian hallgatom, vajon mit mondanak a csajok.
avatar
Aurora Rainfell
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jun. 25.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
10/200  (10/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Hime on Vas. Aug. 18, 2013 6:49 pm

Nem is kellett sokat várnom, egy ifjú hölgy, Kagura oda is lépett hozzám, és jelezte, hogy merre van a tali. Mindeközben szintén egy tag felrohant a színpadra és onnan jelezte, hogy hol vannak a többiek. Oda is slattyogtam, és helyet foglaltam volna, ám céhvezérünk Aurora-chan már fel is kért minket, hogy pár szóban mutatkozzunk be.
- Akkor ha senkinek nem gond, mivel még úgyis állok, kezdeném én a bemutatkozást. Üdvözletem mindenkinek. Nashimaru Lyliana vagyok, de kérlek szólítsatok csak Hime-nek.- Néztem körbe mosolyogva.- Négyes szintű lovag volnék, és nagyon szépen köszönöm, hogy bekerülhettem ebbe a remek társaságba.- Néztem körbe ismét mindenkin.- Remélem hasznára válok a céhnek. Egyet megígérhetek. Minden igyekezetemmel azon leszek, hogy ne okozzak csalódást senkinek.- Mondtam, majd annyit még hozzátettem:- És ne feledjük: Gullwings 4ever!- Majd kissé meghajoltam, és helyet is foglaltam. Kicsit szórakoztató volt nézni, ahogy a petek ismerkednek egymással, ám én úgy döntöttem, hogy intek az egyik pincérnek, és rendelek egy régi kedvencemet.
- Egy vodka narancsot kérek.- Mondtam, majd kicsit hátra dőlve figyeltem a többieket. Közben hagytam, hogy a gondolataim szabadon szárnyaljanak. Buli, pia, pénz. Jó társaság. Mi egyéb kéne még nekem. Úgy éreztem, hogy végre egy olyan csapatba kerültem, ahol ha jól használom ki a lapjaimat, akkor jól is jöhetek ki bizonyos szituációkban. Na nem azt mondom, hogy vezető szeretnék lenni, de ha kapnék valami jó kis feladatot, annak nagyon örülnék. Persze így sem lehetek csalódott, hisz rögvest, első körben fel is vettek. Mindjárt megalakulás közben. Szóval egy szavam sem lehet. De mégis, szeretnék bizonyítani, hogy méltó vagyok arra, hogy ennek a céhnek a tagja lehessek.


A hozzászólást Hime összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 20, 2013 8:23 pm-kor.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Aug. 20, 2013 12:49 am

<<Chan-chan>>

Chan-chan tényleg elhitte, hogy ezért Reginald megutálná, hehe. Ez nagyon mókás. Tudom, hogy jó színész vagyok, de hogy ennyire? Még akkor is sikerem van, mikor még csak látszatot sem akarok kelteni. Hát igen, ez vagyok én, azaz Ren Cool A lány tovább simogatja a két kis petem, míg a sajátját egy kicsit hanyagolja. Jól tudom, hogy ez hova szokott vezetni. Egy párszor sajnos már volt benne részem. Szívesen fel is világosítanám, de hát éppen fagyit eszem. És azt mind tudjuk, hogy a kettő közül most melyik a fontosabb. Naná, hogy a fagyi az… epres… nyami :F
- Hmm??... – érdeklődve hallgatom a lány szavait. Arról fogalmam sincs, hogy igaza van-e, vagy sem. A munkám során találkoztam pár igen nagy barommal, lehet hogy azokra gondol a lány? Vagy azokra, akik unott arccal csinálják az egész műcuccot? Tudja a fene… én csak magamról tudom az igazságot.
- Hát erről nem tudok nyilatkozni. Engem csak felfedeztek, hála egy pimasz lányka, aztán elfogadtam az ajánlatuk. Nagy ugrás volt, meg minden, nem is tetszett az elején, de aztán egész megszerettem. Na meg megakarok tenni valamit, ahhoz pedig nem elég az, ha átlagos vagyok. Sőt.. még a jelenlegi szavam se elég hozzá – egy minimálisan elszontyolodom, de aztán egy kanálka fagyi újra előhozza a mosolyom.
- Amúgy ha ennyire más petjével törődsz, megharagszik rád a tiéd. Bizony.. velem is előfordult már, aztán jött a hiszti mindkét pettől.. Még aludni se hagytak…. – fuh… az igazán rémes volt… de komolyan, de azért csak lenyugodtak, hála egy kis megvesztegetésnek. Szerencsére mind a ketten szeretik a hasukat, akárcsak én Cool Na, de foglalkozzunk azzal, ami igazán fontos, a fagylalt *-*
Habszolom a hatalmas kehely tartalmát, persze azért figyelek Chan-chanra. Bunkóság lenne őt csak úgy figyelmen kívül hagyni, az nem az én stílusom. Néha megesik, de akkor meg biztos meg van az oka.
- Hogy milyen?? – kérdezek vissza, mert kell egy kis gondolkodási idő. Nem szenteltem túl nagy jelentőséget a tojásnak, meg régen is volt…
- Milyen is.. milyen is?- gondolkodom továbbra is miközben ide-oda jár a tekintetem a két pet között. Aztán el kezd derengeni…. Megy ez, csak túráztatni kell az agyacskámat, egy picit.
- Öhm izé… vörös volt a tojás, fekete csíkokkal. Mutasd meg Aikon – a cicus rám néz csillogó szemekkel, majd a lányra. Végre ő is produkálhatja magát. Tehát átváltozik az imént említett tojássá pár percig.
- Aikon-é meg kék volt fekete csíkokkal. De miért kérded?

avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Chancery on Kedd Aug. 20, 2013 1:43 pm

//Ren-sama :3//

Ren-sama szavai felkeltik a kíváncsiságom, hogy mi lehet az a valami, amire még most sincs sok esélye, azelőtt meg egyáltalán nem volt. Mondjuk nem is firtatom inkább, egyszer már rám szólt, hogy túlzottan belenyomulok a magándolgaiba, hagyom, had beszéljen ő, ha akar.
-Álom nem fogja bánni. -pillantok az ölemben összegömbölyödve pihenő, szürke macskára, aki csak meglegyinti a fülét a neve hallatán. Más macskák ilyenkor felnéznének, hogy "mi van", de ő még ezt sem teszi. -Magának való egy állat. Nem igazán kedveli, ha simogatják vagy dédelgetik. Ilyen tekintetben szöges ellentéte Normnak, ő imádta a babusgatást.
Kicsit magam elé merengek, elgondolkozva, hova mehetett az a pók. Talán egy hét telt el az eset óra, már nem is tudom, minden olyan gyorsa történt a Pengék Tánca óta, és amúgy se vagyok az a típus, aki megjegyzi az időpontokat, ebben mindig a páromra hagyatkoztam inkább.
A tojás-téma legalább eltereli a figyelmem, már képzelném is magam elé, de helyette a saját szememmel láthatom Aikon jóvoltából. Egy kis halk tapsikolás erejére elengedem Regit, remélem, nem is bánja.

-Nahát, de ügyes a csöppség. -dicsérem meg a furcsa macskát. Istenem, előbb sál, most meg tojás... mindenné át tud változni ezek szerint? Demuri*.* Persze a tojás kinézetét is igyekszem megjegyezni, aztán csak megvonom a vállam Ren-sama kérdésére.
-Ha alkalmam lesz rá, én is szívesen befogadnék egy főnixmadarat. Általában minden játékban, amivel játszottam eddig és lehetséges volt, addig küzdöttem vagy gyűjtögettem, amíg ezt a célt el nem értem. Itt viszont más lenne, mert annyira élethű és csodaszép, nem csak egy kép lenne egy monitoron, hanem mintha valóban létezne. Najó, ezt szavakkal nem is nagyon tudom kifejezni. -kuncogok egy kicsit szégyenlősen, újból végigmérve Regi gyönyörű tollait. Végül csak megpróbálom összeszedni a szavakat és rendesebben elmagyarázni. -A főnixek számomra valami miatt különlegesek. Ha nagyon el vagyok keseredve vagy még rosszabb, a főnixek gondolatából szoktam erőt meríteni, meg reménykedni. Ők is újjáélednek a haláluk után, és emiatt érzem magam mindig képesnek arra, hogy túléljem a problémáimat. A szépségükről nem is beszélve... meg a tűzről :3

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2596
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Aug. 22, 2013 3:44 pm

Figyelmeztetem Chan-chant, hogy nem ajánlatos más peteket kényeztetni, dicsérgetni, mialatt az övé is a közelben van, mert az elég gázos lehet később, de elmagyarázza, hogy a cicuskája nem olyan. Érdekes, akkor vannak valamivel érettebben viselkedő bébi petek is és csak én kaptam ilyen kis gyerkőcöket. Jellemző.. a húgaimra is mindig nekem kellett vigyázni, nem sok a különbség a két esett között. Ők is ugyan ilyen féltékenyek néha, mint ez a két kis csöppség. Veeeh, soha nem gondoltam volna, hogy ennyire tudnak hiányozni azok a rosszcsontok.
- Nem is tudod, hogy mekkora szerencséd van a peteddel Chan-chan – egy kicsikét azért irigy vagyok rá, de semmi pénzért nem cserélném el ezt a kettőt, már nagyon egymáshoz nőttünk mi hárman.
Azután jön a kérdés, hogy milyen tojása is volt Reginek. Ezen el kell gondolkodnom egy pillanatig, mert nem tegnap volt az eset, mikor ide érkeztem. Reginald meg alig pár perc múlva ki is kelt, ezért alaposan megtúráztatom az agyacskám, mire eszembe jut az a bizonyos tojás és a mintázata. Aikoné egyszerűbb volt, ő nem olyan idős, mint a bátyuskája, az övére még emlékszem is, főleg, mert nem is tudtam, hogy egy pet kel majd ki belőle.
- Hát… így is mondhatni, de harcban semmi haszna.. roppantul gyenge teremtés… - világosítom fel a lányt. ez így van, de a hétköznapi életben valóban sok hasznát veszem a kis cicusnak. Ezt ő is tudja, de mivel sokat vagyok küldetésen, meg bosson, így őt kénytelen vagyok mások felügyeletére bíznom.
Kérdésemre, hogy miiért kérdi meg a tojás kinézetét, hamar kapom is a választ. Nem mondanám, hogy nem lep meg a dolog, de mindenkinek van valami, ami tetszik neki, amit akar, amit szeretne, nekem ilyenek voltak régen az akciófigurák, bár mára már kinőttem belőle…
- Értem, hát valahol megértem a rajongásod irántuk. Nem hétköznapi galambok az biztos – mondom mosolyogva. Azt nem tudom, hogy Reginald is képes e feltámadni, még sosem halt meg és szeretném, ha ez így is maradna. De regenerációs képessége nagyon hasznos…
- Ahhaa…. – nem teljesen tiszta az, amit az imént mond, de ezt neki nem kell tudnia, nem bizony, még lenézne a végén, vagy ilyesmi.
- Hát akkor remélem találsz majd magadnak egy főnixet. Eddig Regi az egyetlen, talán neki is jót tenne egy rokon - mondom kuncogva, bár lehet, hogy csak balhéznának, ki tudja?
- Chan-chan! Te miért nem eszel fagyit? Neked is enned kell, mert akkor fincsi igazán, ha azt együtt eszed valakivel- kelek ki magamból finoman, majd intek a pincérnek.
- Neki is lesz egy epres fagyi, valamilyen öntette – mondom mosolyogva. az enyém nagy része, már elfogyott, de van még benne azért bőven.
- Fagyizni együtt jó Razz
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Chancery on Csüt. Aug. 22, 2013 8:41 pm

//Ren-sama :3//

Szégyenlős kuncogással fogadom Ren-sama dícséretét; vagy nem is tudom, minek nevezzem, amit mondott ÁK-val kapcsolatban. Én a magam részéről jobban örülnék, ha ugyanolyan személyisége lenne, mint Normnak volt, kis pattogós, optimista, mindig mosolyt hozó. Ez a macska olyan furcsa, hiába kölyök, nem úgy viselkedik, hanem mintha már most felnőtt lenne. Vagy talán majd nagyobb korában lesz izgágább, életre valóbb? Sosem lehet tudni, szóval ezt rábízom az időre, meg a szintjeinkre, hogy kiderüljön.
Végül a téma ráterelődik Aikonra.

-Az nem baj. Amennyire tudom, a rendszer csak egy harci petet enged kezelni, és azt is csak idomárnak. Minden más inkább dísznek való. Mikor... Mikor Norm megjelent Álomkelővel, és világossá vált, hogy valami miatt petet kell váltanom, felajánlottam neki, hogy "díszpetként" velem maradhat, de csak rázta a kis csáprágóit, hogy nem, vagy nem teheti... Szerintem Aikon is azért gyenge harcban, mert ő nem a harci pet.
Legalábbis, asszem ezt olvastam a kézikönyvben >.>
-Bizonyára. No, akkor pláne igyekezni fogok. -mosolyodom el, és mélyen elraktározom magamban Ren-sama jókívánságát. Lehet, hogy ez csak egy kis mondatocska volt, de nekem sokat jelentett, mert a páromon kívül eddig még nem sokan mondtak nekem ilyesmiket, főleg, ha játékbeli figurák megkaparintásáról volt szó.
Ám mikor rám 'ripakodik', hogy egyek fagyit, majdnem elengedem Regiéket, hogy kézzel-lábbal tíltakozzak. Nem akarom a számláját még tovább terhelni, a rámen is elég volt, de alkalmam erre már nem akad, mert le is adja a rendelést. Érzem, hogy digitálisan elpirulok és elmotyogom még hozzá, hogy... csokiöntetet, legyen szíves Embarassed

-Köszönöm. -mondom egy szégyenlős mosoly kíséretében, és eldöntöm, hogy ennek ki fogom figyelni az árát >.> Vagy legközelebb én hívom meg, ha már több pénzem lesz Razz

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2596
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Niels Groven on Csüt. Aug. 22, 2013 10:12 pm

- Elég kevés itt a nem japán játékos, ritkán lehet külföldieket látni. Én norvég vagyok, te melyik országból jöttél?- persze, valószínűtlen, hogy honfitársra akadtam, de persze ki tudja? Szőke, fehér bőrű, északi vonásai vannak, úgyhogy valószínű nem görög vagy olasz, de ez alapján ma már nehéz megítélni. Rólam senki nem tudná megmondani, hogy félig japán vagyok, egy görögöt egy némettel összekeverni könnyebb.
 - Én egy korsó sört kérek- fogalmam sincs, szintben hogy állhat ez a lány, de biztosan nincsen alattam, hogy rá legyen szorulva arra a néhány aranyra, ami nekem van. A legmagasabb szintű játékosok már több ezer aranyakat pörgetnek az ujjaik között, nekem viszont már az ételre költött pénzt is be kell osztani, úgyhogy nem engedhetem meg magamnak, hogy egy idegennek fizessek egy italt. Elképzelhető, hogy a célja is csak ennyi volt a beszélgetéssel, nem ő lenne az első olyan lány, aki így akarna lehúzni. Otthon persze volt pénzem, ott nem érdekelt.
 - Nem láttalak még itt korábban, Judy Noxia. Ez nem éppen jó hírű hely, ha adhatok egy tanácsot, figyelj rá, ki szegődik a nyomodba, miután kilépsz az ajtón- a városban elvileg senkit nem lehet megölni, de egyszer mindenki elhagyja a biztonságos övezetet, és aki lefekszik aludni, szintén veszélybe kerülhet, ha kihívják párbajra. Őszintén szólva, nem értem, miért nem rakott be az admin valami hangeffektet a kihíváshoz, ami felkelti a játékost, vagy ha az volt a célja, hogy éjjel megtámadják az alvókat, akkor nem értem, miért kellettek a védett területek. - Esetleg keresel valakit? Talán tudok segíteni, viszonylag sok embert ismerek.
 

_________________
Statok:
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3(+1 tárgybónusz)
Kitartás: 4
Gyorsaság: 0
Speciális képesség: 2
Páncél: 4


Speciális képesség:
Spoiler:
Bloody armor (Véres páncél):
Passzív képesség. A játékos minden 4 okozott sebzésért kap 1 pontot a páncéljára, függetlenül attól, hogy a páncélja így az eredeti maximum fölé kerül, vagy a páncélt már teljesen átütötték. Az így szerzett pontok csak egy ideig maradnak meg, a pontozástól függ, hogy meddig. Minden ötödik pontért egy körrel tovább marad meg az így kapott páncél.
Az ellenfél páncéljának sebzéséért nem jár pont. A páncélt érő támadások először az így nyert átmeneti pontokat szedik le, nem az eredetit. A képesség hatása alatt olyan, mintha vérrel lenne összekenve a pajzs, a páncél és a játékos arcán is vérrel mázolt harci festés jelenik meg. A mennyiségből lehet következtetni, hogy hány plusz pontja lehet a páncélján.
avatar
Niels Groven
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2013. Jul. 12.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
10/100  (10/100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Aug. 23, 2013 7:51 pm

<<Chan-chan>>

Csak pislogok kettőt azon, amit a velem szembenülő lány magyaráz. Én speciel nem emlékszem ilyenre a könyvecskéből, de mondjuk azt felületesen is olvastam csak. Mihamarabb játszani akartam, így nem szántam rá sok időt. Na, meg azt hittem, hogy bőven lesz még időm azt áttanulmányozni, miután kipróbáltam a game-t. A fene se gondolta volna, hogy itt maradok.. jah, elég gáz.
- Hát fogalmam sincs. Csak azt tudom, hogy én nem akartam két petet. Aikon tojását küldiért kaptam valami banyától, aki azzal hitegetett, hogy nagy summa üti a markom. De ő lett belőle. Akkor nagyon mérges voltam, de most már nem bánom. – nézek a szőrmókra aki mint mindig naivan mosolyog… Aztán sok sikert kívánok neki a főnixhez, mert ha azt szeretne, hát akkor legyen meg neki. A fagyim felénél jut csak eszembe, hogy ő nem is eszik fagyit, mikor én igen. Na, ez azért több a soknál… gyorsan felvilágosítom, majd rendelek neki is egy epres fagyit, amire csoki öntetet kér.
- Helyes… így már jobb igaz? – kérdezem mosolyogva és megint nekilátok az én adagomnak, ezúttal egy kicsit lassabban, hogy sokkal jobban kiélvezhessem. Közben pedig Chan-chant figyelem, szinte le sem veszem róla a szemem és közben sűrűn hümmögök méregetés közben.
- Tudod Chan-chan… nagyon hasonlítasz az egyik nővéremre, persze cicafülek nélkül, de akkor is – méregetem tovább, miközben a kanál a kezemben egy pillanatra sem áll meg. Fincsi ez a fagyi, de mégis másra koncentrálok most.
- Lehet, hogy ezért nem próbáltalak meg „felszedni”, mert ugye csinos vagy meg minden, na meg azok a cicafülek.. nagyon cukik, de….- jah, nem éreztem azt, hogy én most többet akarok tőle, mint sima beszélgetést, esetleg barátságot, mégis jól érzem magam a társaságában….
- Nagyon fura dolgok vannak a világon nem? – kérdezem kuncogva… most, hogy rájöttem a dolog nyitjára, már nem is gondolkozom ezen. a lényeg, hogy nem velem van a baj

avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Chancery on Pént. Aug. 23, 2013 10:46 pm

//Ren-sama :3//

-Az jó^^ -mosolygok a küldis történet hallgatása közben, s mire Ren-sama befejezi, már a afgyimat is kihozzák. Úristen, ez elég sok, még talán marad is belőle. Hát, majd kiderül. Óvatosan belekóstolok; finom. Mégse fog maradni belőle, az már fix. Közben persze azt is eldöntöm, hogy vagy megkeresem a banyás küldetést, vagy valami másikon küzdök tojásért. Viszont legalább már van egy támpontom, hogy miként lehet még pethez jutni a kezdetekkor kapott tojáson kívül.
-Hmm, tényleg? -nyelem le óvatosan az újabb kanál fagyit, aztán felnyúlok és lehúzom a fejemről a cicafüleket, hogy így is meg lehessek szemlélve. Én közben a hajpántra vetek egy sanda pillantást, ez még elég szedett-vetett ócskaság, de idővel varrok majd újakat, szebbeket. Végül visszateszem őket a helyükre, hoyg zavartalanul visszatérhessek a fagyihoz. Igaz, egy-két falat után kis híján úgy érzem, megfulladok, ismét x__x
-*Köh* Nah... még hogy én csinos. -pillantok félre, és nézek mindenfelé, csak Ren-samára nem. Érzem, ahogy az arcom fehérből átvált pirosra, és inkább a fagyival fogom be a számat, mielőtt elkezdenék jelenetet rendezni. Megvárom, amíg kicsit lecsillapulnak a gondolataim, és csak utána szólalok meg, a férfi újabb kérdése után.
-Azok. Köszönöm, amúgy... az iméntit. Még soha senki nem kezdett magyarázkodni, hogy miért nem hajt rám. -nevetem el magam. -De még mindig nem értem... 14 évig csúnya voltam mindenki szemében. Aztán valami miatt már csinos, vagy egyszerűen semmilyen. Pedig semmit se változtam, ugyanolyan lapos vagyok meg kerekpofájú, sminktelen... >.>
Najó, ez enyhén szólva is szánalmas volt tőlem, szóval inkább a fagyimmal kezdek megint törődni. Szegény állatkák is most hanyagolják a simit, mert egyik kezemmel kanalazok, másikkal meg a kelyhet fogom. Igazából csak nem akarom, hogy akármelyikük is nélkülözzön, szóval inkbáb befejezem mindkettejük kényeztetését, amíg befejezem az édességem.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2596
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Ryuninji Ren on Hétf. Aug. 26, 2013 6:01 pm

Elmesélem  a rövid történetét annak, hogy Aikon hogyan is került hozzám annak idején. full meglepetés volt az egész, mert teljesen más jutalmat vágtam, vagyis átvertek, nem kicsit, hanem nagyon, de nagyon. akkor mérges voltam meg minden, mára viszont már cseppet sem bánom azt, hogy így alakult a helyzet.  
Talán segít ez valamit a lánynak, hogy megtalálja a keresett főnixét, Sok esélyt azonban eddig nem látok rá, Más főnixszel még nem találkoztam a mai napig. Még csak mobbal sem, pettel meg főleg. A kézikönyv szerint nem tartozik a ritkák közé, mégsem tudott más megszerezni egyet eme nemes állatok közül.
Végül szót adok annak, ami rettentően foglalkoztat már egy ideje. Majdnem a beszélgetésünk kezdete óta. Egyáltalán nem akarom felszedni ezt a lányt itt előttem, ami nálam olyan mint egy betegség, legalábbis mások tuti ezt mondanák, meg kérdezgetnék, hogy beteg vagy? Meg ilyenek. Kicsit jobban szemügyre veszem az arcocskáját és lassan fény derül a dologra, hogy miért is viselkedem ennyire furán Chan-chan közelében. Vagyis nekem fura, másoknak ez a normális. A nővéremre hasonlít… csupán ennyi az egész. Alaposan szemügyre veszem az arcvonásait, mikor lekapja a cicafüleket és igen, valóban van hasonlóság
- Tényleg? – kérdezek rá. Nem értem miért mond ilyeneket, vagyis mondanak neki, vagy épphogy nem mondanak neki….
- Rossz helyen nőttél fel ennyi – mondom kuncogva.
- Mindenkinek más a szép, nekem is. Te biztos  olyan helyre születtél, ahol ilyen „elferdült” emberkék élnek. Ne lepődj meg, ha más véleményt is hallasz más emberektől.- és megint a fagyimmal foglalkozom, ami hamarosan el is fogy.
- Nah, azt hiszem ideje mennem Chan-chan. Sok dolog vár még rám, de nagyon élveztem ezt a  beszélgetést – mondom mosolyogva, majd kifizetem a számlát.
-Hamarosan összefutunk megint, remélem – azzal adok neki egy puszit az arcára, megvárom míg elbúcsúzik a petektől…
- Akkor Szia Chan-chan. Vigyázz magadra és kerüld el a piros játékosokat Nem szeretném, ha bajod esne Wink mondom mosolyogva és integetve…. irány megint a küzdőtér Cool


// köszi a játékot, élveztem Cool//
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Chancery on Hétf. Aug. 26, 2013 6:15 pm

//Ren-sama//

Ren-sama bíztatására egy szégyenlős mosolyon túl nem tudok mit reagálni. Az biztos, hogy jól esett az apró momentum, mikor csinosnak nevezett. Hiába van párom, hiába találtam meg azt, amiről más lányok csak álmodni mernek, azért jól esne, ha nem csak tőle hallanám, hogy szép vagyok-okos vagyok. Talán emiatt nem gondolom magam annak sosem, mert csak egy férfitól hallani nem tény. Főleg, ha az illető szerelmes is. Úgy megszoktam a helyemet a csúnya lányok soraiban, hogy álmodni se mertem többről, főleg nem arról, hogy egy híres ember fogja többször is közölni velem az ellentétét.
Hálás mosollyal kanalazom tovább a fagyit, amíg Ren-sama fel nem áll az asztaltól. Tényled, vajon mennyi ideje ülünk itt? Régóta, az biztos, lassan nekem is ideje lesz visszaindulnom a fához.

-Jól van. -állok fel én is a helyemről és viszonzom a puszikat, kicsit elpirulva >w< Aikont és Regit is megszeretgetem még utoljára, legalábbis a mai napra, és megígértetem velük, hogy vigyáznak magukra meg a gazdijukra, mert legközelebb elviszem őket cserébe valami finomságra Razz
-Úgy lesz! Majd találkozunk, legrosszabb esetben a fronton. -mosolyodom el és visszaülök a helyemre befejezni a fagyit, miután Ren-samáék elmentek. Közben az agyam tovább kattog a mai nap eseményein. Mire elfogy a fagyi, már a könnyeimet is törölgethetem jókedvemben.
-Na, gyere ÁK, menjünk mi is. -simítom végig a macska hátát és az órára nézek. Fú, tényleg sokat beszélgettünk. Remélem, nem fosztották ki közben a lakhelyem. Oké, erre kevés az esély ebben a világban, de akkor is, jobb félni, mint megijedni. Megköszönöm a pincérnek a kiszolgálást, majd elhagyom az épületet. Körbenézek odakint, de persze Ren-sama már sehol sincs, se más ismerős arc - na nem mintha olyan sok embert ismernék errefelé.
Nno, akkor menjünk fejlődni, úgy istenesen.


/Én is ^^ Köszi Smile/

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2596
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Karmazsin selyemlepel

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.